28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26

Kérlek jelentkezz be

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Elmélkedések
Következő oldal

tsanyi 10926 2012. január 14. 20:16  
Továbbra is a valóban népbarát kormányt szeretném visszavonható mandátummal és felelõsségre vonhatósággal....persze azért van ráció a szakértõiben is, de csak akkor ha erõs kontroll alatt mûködne és nem csak a tõke érdekét nézi.

qqriq64 10925 2012. január 14. 20:16  
Sanyikám mostmár azért bevallhatod így négyszemközt hogy csak tesztelni akartál bennünket.:))))))))))

tsanyi 10924 2012. január 14. 20:13  
A szakértõi kormányról egyszer(vagy többször) kifejtettem a véleményemet. A következõ posztban is felvetnek ezzel kapcsolatban egy érdekes elméletet és bár ebbe még nem gondoltam bele, de tulajdonképpen igaz: http://varanus.blog.hu/2012/01/14/higgyetek_viktorban_feljetek_az_urat?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_01_14&utm_campaign=index

"A szakértõi kormány elképzelése nem szolgálja a demokratizálódást. Inkább a magyar demokrácia súlyos deficitjét mutatja.

Orbán Viktor meggyengülése miatt, s az életképes ellenzék hiányában az utóbbi hetekben felerõsödött a szakértõi kormány iránti vágy; tulajdonképpen mind a két oldalon. Bajnai Gordon az egyik oldalon, Varga Mihály a másikon. Napjainkban mindkét ember portréjában a szakértõi vonás válik hangsúlyosabbá. A magyar kontextusban ennek mindig anti-politikai, azaz politika-ellenes éle van.

A szakértõi kormány mindig értelmiségi, elit üzleti körökben fogalmazódik meg, s újra és újra megtalálja támogatóit a politikától megcsömörlött választók egy részében.

A csúcson létrejövõ szakértõi kormány egyben kifejezi azt az igényt is, hogy a hétköznapi életben jelenlevõ hatalmi struktúrák is mentesüljenek a politikai szempontoktól."

"Amikor az emberek szakértõi testületek uralmát segítik elõ, akkor valójában azt ismerik be, hogy a demokratikus politikához nincsen semmi kedvük. Nem akarnak politikai szereplõkké válni, nem akarják formálni a politikát, hanem maguk helyett másokra bíznák a közösség irányítását."

"A demokrácia gondolatának van néhány alapvetése. A demokrácia, a nép uralma abból tud fõzni, amivel rendelkezik. Ha az emberek ostoba elképzelései válnak meghatározóvá, akkor ostoba kormányzásra kerül sor.

A demokrácia másik alapvetése, hogy az a laikusok politikai közössége. A hozzá-nem-értõk döntéshozatali rendszere. Ezt lehet szeretni, meg lehet nem szeretni, de ahol ezt kiiktatjuk, az nem demokrácia."

tsanyi 10923 2012. január 14. 19:28  
Mennyire gáz már ez az egész: http://varanus.blog.hu/2012/01/14/higgyetek_viktorban_feljetek_az_urat?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_01_14&utm_campaign=index

"Mekkora lehet a baj egy olyan országban, ahol a kormány lelki üdvéért imakampány zajlik, ahol az éjféli mise nem múlhatott el szeressétek a kormányt tendencia nélkül, és ahol a papok az evangélium helyett a közéletrõl szóló kormánymantrát magyarázzák a híveknek? Úgy érzem közel a pillanat, mikor az egyik ilyen szentember homlokán megjelenik Orbán ánuszrózsája stigmaként, és ha vérezni is kezd akkor ott nyomban szentté is avatják.

Most éppen Székely János esztergom-budapesti segédpüspök magyarázta el teljes alapossággal miért támadják a latrok Magyarországot:

- Elõször is mert a kormány olyan alaptörvényt írt, aminek preambuluma Istennel kezdõdik, a magzatot fogantatásától védi, óvja a házasság intézményét a buziktól, kijelenti, hogy a család -gondolom itt a harrachpéteri családmodellre kell gondolni nappaliba kifüggesztett együttmûködési nyilatkozatostól - a nemzet fennmaradásának alapja, és az adó mértékét is a gyereknevelés költségeihez képest kell megállapítani."

kawa70 10922 2012. január 14. 19:05   Válasz erre: 10921
Ja. Ez még az ukrániknál is mûködik....Addig nem engednek ki a határon amig be nem mutatod a befizetést igazoló papirt.......Be kerülsz a rendszerbe, és ha legközelebb mész már priuszod is lesz......

pistike76 10921 2012. január 14. 19:01  
Szép estét mindenkinek!
Hiányoztál Sanyi:-))
Végre rájöttek ,hogy lehet beszedni a külföldiektõl a bírságot!Ezt tudom támogatni!!!
http://tv2.hu/tenyek/cikk/razzia-budapest-korul

tsanyi 10920 2012. január 14. 19:01   Válasz erre: 10918
Igen ez szerintem is tisztességtelen és azt hiszem meg is akarták változtatni vagy nem?....viszont hova ülne át?...gyúrcsókot elvileg utálja...csak nem a jobbikba?...:)))

kawa70 10919 2012. január 14. 18:56   Válasz erre: 10917
Biztos mondták neki :Lehet Menni a Picsába............

kawa70 10918 2012. január 14. 18:55   Válasz erre: 10917
Ja.....mindenrõl lemond az a sokeszû, viszont a képviselõi mandátumáról véletlenül sem..... Bonyolult ez........Valaki bekerül a parlamentbe azon a jogom, mert egy adott pártot és azon keresztül egy népcsoportot képvisel, aztán gondol egyet és vagy magánzó lesz vagy más pártba keveredik. Viszont már szarik az õt odajuttatókra.

tsanyi 10917 2012. január 14. 18:48  
Az lmp meg szétesik?...érdekes....legutóbb a dk(gyúrcsók pártja) alelnöke egy interjúban arra a kérdésre, hogy szerinte melyik tekinthetõ az szdsz utódpártjának azt mondta, hogy a dk mert ugye õ is szdsz-ese volt és még jó néhány volt tag is most a dk-ban kezdi újra......

tsanyi 10916 2012. január 14. 18:28   Válasz erre: 10907
Pár hónappal ezelõttig én is olvastam ezeket sõt némelyiknek hitelt is adtam végülis nagy összeesküvéselmélet hívõ vagyok.....,de a közel múlt eseményei miatt nem szabad ilyen elméletek mentén politizálni mert ha ezt tesszük oda jutunk ahová épp most egyre gyorsabban sodródunk....jóllakva a gép elõtt ülve meleg szobában egyetértek ezekkel és meg akarnám változtatni az egész világot....viszont amikor kiderül, hogy az egész országot erre alapozva próbálják meg diktatúrába lökni és az embereket hosszú idõre szegénységre, nélkülözésre kárhoztatni hamar abbahagyom az összeesküvés elméletekben való gondolkodást és inkább azt szeretném elérni, hogy újra biztosabb legyen mindannyiunk helyzete, hogy megint hihessek bennük nyugodtan és anyázhassam a nyomorult bankárokat szép csendben...:))

tsanyi 10915 2012. január 14. 18:21   Válasz erre: 10912
Annyira azért nem vagyok nagy szám....még...:))).....

tsanyi 10914 2012. január 14. 18:20   Válasz erre: 10911
Én ilyet már le sem merek írni..:))

qqriq64 10913 2012. január 14. 18:10   Válasz erre: 10907
Le vagyok sújtva az OAS a Sion rend meg a Szababkõmûvesek nincsnek köztük:))))))))))))))

kawa70 10912 2012. január 14. 18:09   Válasz erre: 10903
Ahojtye!!!!!!!!!!!!!!
Üdv ujra a fedélzeten..........Anyira akkor nem volt még sem a gáz, szerintem a szõrös segged miatt függesztettek fel......
Vagy nem birta a nyomást a mod, mert hirtelen hiánycikk lettél :-)

klimas 10911 2012. január 14. 18:07   Válasz erre: 10908
Már hogyne lehetne egyszerre : b....meg a politikát!!! )))))

tsanyi 10910 2012. január 14. 18:06  
Ez gyönyörû: http://www.origo.hu/itthon/komment/20120114-elegettek-egy-unios-zaszlot-a-jobbik-tuntetesen.html?SYSref=NONE&cmnt_page=1

....igazuk van, a környék leggyengébb országa egyszerre mindenkinek ugorjon neki úgy, hogy kilép az eu-ból és gondolom a nato-ból is........bravo....tényleg maguk köré gyûjtik a sérülteket és zavarosban halászókat....

qqriq64 10909 2012. január 14. 18:05  
Sanyi :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Bedouin 10908 2012. január 14. 18:03   Válasz erre: 10896
"csak, hogy tudjam mit nem szabad...politizálni vagy szexelni?...:))"

A kettõt eccerre :D

boss2 10907 2012. január 14. 17:21  
Aktuális, érdekes olvasnivaló !
http://kuruc.info/r/9/90624/

kondorosi67 10906 2012. január 14. 17:17   Válasz erre: 10904
Pedig még bele se kezdtem!A könnyeimmel küzdök a meghatódottságtól.Köszönöm. :-)

TomRed 10905 2012. január 14. 17:14   Válasz erre: 10901
Sanyi, üdv a fórumon. Ámbátor néha Neked se árt egy kis pihenõ, csak jobb, ha tudja az ember, mikor jár le a szabi.:-)

Taro 10904 2012. január 14. 17:11   Válasz erre: 10899
nesze:-))))

tsanyi 10903 2012. január 14. 17:07   Válasz erre: 10902
Nekem csak a gatyám nagy......kell a hely ha tele lenne...:))

klimas 10902 2012. január 14. 17:06   Válasz erre: 10897
Nana !Csak óvatosan a dícsérettel! Nem elég a nagy száj , még a mellény is legyen az ?? :.....))))))

tsanyi 10901 2012. január 14. 16:59   Válasz erre: 10898
Na igen, ha úgy történik ahogy Tomred írta akkor ugye nincs találgatás. Elõtte egy figyelmeztetés és akkor van hova tenni a következményt, de így még most sem tudom miért tettek ki 1 napra....

tsanyi 10900 2012. január 14. 16:57   Válasz erre: 10889
Hm, ebben igazad van, de mert amiket linkeltem és véleményeztem nem, hogy nem csak az én véleményem, de gyakorlatilag egy csomó médiából ollóztam ki. Na meg szerintem a rémhírterjesztés ilyen ügyekben talán háborús helyzetben állná meg a helyét. Bár fene tudja, de addig amíg ilyeneket bárhol lehet olvasni magyar médiákban addig szerintem lehet kommentálni is akármelyik fórumon.....mondjuk én azt írom, hogy valószínûnek tartok valamit akkor ugyanúgy leírhatja bárki, hogy ezzel nem ért egyet és õ biztosra veszi, hogy az nem történik meg....és akkor 1-1....ha viszont valamelyik véleményhez több egyetértõ hsz érkezik akkor sincs még baj legfeljebb az oldal olvasóinak a véleményét tükrözi ami nem biztos, hogy általános vélekedés a társadalomban így nem értem miért kéne büntetõ kategóriába sorolni.....pl. a postabank botránynál volt azt hiszem, hogy egy ügyintézõ szivárogtatott ki valamit amiért bekövetkezett a baj(egyébként nem biztos, hogy nem volt abban a pillanatban igaza na meg csak pár ismerõsét értesítette és azok terjesztették el hamar) ezért õ tényleg felelõsséggel tartozik......bár ezzel is tudnák vitatkozni mert ha én értesülnék arról, hogy a cég akinek dolgozok be akar csapni másokat akkor mi a kötelességem?.....hagyni, hogy a cég akár egy bank vagy állami vállalat, szerv vagy bármi megtegye és tönkremenjenek sokan vagy pedig azonnal nyilvánosságra hozni, hogy az emberek értesüljenek róla?.......ezért nem tudom elítélni a wikileaks-et sem....

kondorosi67 10899 2012. január 14. 16:54  
Lehet hogy elkezdem teljes erõvel dicsérni Viktorunkat és Kormányunkat, hátha én meg kapok valami jutalmat.Már egy mezei piros pont is jól esne. :-)

Taro 10898 2012. január 14. 16:48   Válasz erre: 10896
Ha ennyi, akkor csak felfújtuk a dolgot. :-))))
Azért nem ártana tudni, hogy akkor most mi is történt? Nem veszek részt olyan fórumban, ahol valakit a véleménye okán bannolnak, de ezek szerint nem ez történt.

kondorosi67 10897 2012. január 14. 16:47   Válasz erre: 10896
Szia Sanyi!
Tudtam én hogy csak próbára teszed az olvasóközönséget mi lenne a reakció ha lelépnél.A próba tökéletesre sikeredett a szimpátia hányadosod az 10-es skálán elérte a maximális pontszámot, amihez gratulálok.(Persze ez csak vicc.) :-)
Jó hogy ismét itt vagy!

tsanyi 10896 2012. január 14. 16:35  
Hali, úgy látszik letelt a bünti:)) ......azt azért nem lenne rossz tudni, hogy ezért a topicért volt cagy a profilképesért?....csak, hogy tudjam mit nem szabad...politizálni vagy szexelni?...:))

Bedouin 10895 2012. január 14. 14:57   Válasz erre: 10894
Nem mer :D

klimas 10894 2012. január 14. 14:53  
Tényleg megszólalhatna a Moderátor!!!

kawa70 10893 2012. január 14. 14:29   Válasz erre: 10892
Ja......Ráadásul az érintettel sem közölték a pontos okot.......
Pedig irhatnál errõl is, hátha okosabbak leszünk....Én még mindig bizom benne, hogy nem az itteni ténykedés miatt lett korlátozva.....Amit szintén nem tudni, hogy meddig...

TomRed 10892 2012. január 14. 14:24   Válasz erre: 10891
Itt vagyok még. Pont azon gondolkodtam, hogy elmélkednék egy kicsit az utált bankok és tõzsdék szerepérõl egy normálisan mûködõ gazdaságban, mivel többször vizsgáztam pénzügytanból, meg némi gyakorlatom is van, de inkább kivárom a helyzet normalizálódását.
Egyetértek abban, hogy egy minimális indoklással megtisztelhették a megmaradt tagokat a moderátorok, mivel másutt is így szokás.
Például:
Hozzászólás1 Moderátor topicban, user: "G topicban újabb seftes próbálkozik."
Hozzászólás1 Moderátor topicban, moderátor: "Töröltem pár hozzászólást a G topikból. B három napra kitiltva."
Ezzel elejét lehetne venni a találgatásoknak, összeesküvés elméleteknek, sértõdéseknek, sértegetéseknek.

kawa70 10891 2012. január 14. 13:36  
Mindenesetre javaslom a létszámellenõrzést ezekután, akár a honvédségnél.........sose tudni, ki jár még így, aztán ha letiltják még csak jelezni se tudja a többieknek.........

kawa70 10890 2012. január 14. 13:34   Válasz erre: 10889
Nehogymár azt mondd, hogy ez ami itt KULTURÁLT keretek közt megvitatásra került, az köztörvényes....Eddig is sejthetõ volt a fidesz antidemokratikus viselkedése, de ha a sajtóhirek kielemzése mindenféle uszitás, felhivás stb. nélkül bûntett, hát beleverem a faszom. Az itteni postok meg nem hogy rémhir kategória, de kárt meg még nem bizonyítottan sem tudott okozni. Vagy esetleg innen veszik a napi teendõiket a kormányhivatalok?

Másrészt abban sem vagyok biztos, hogy az itteni ténykedés miatt lett letiltva, az viszont elég érdekes ebben az esetben, mivel szélsõségesen nem igazán nylvánult meg máshol sem Sanyi. A profilképesben még olvastam a törlésre került postját, alapjábanvéve az sem volt durva, trágár szavak nem kerültek bele......Mindenesetre érdekes.........Ha egy fórumon ilyen megtörténhet, akkor már bármi..........Ráadásul ahogy tudom különösebb indoklás sem született az esetet illetõen. Azért furcsák a moderátorok, van hogy bele se szarnak sokáig az egészbe, aztán hirtelen meg példát statuálnak, de olyan szinten, hogy az már a ló másik oldala.

Oldi 10889 2012. január 14. 12:31  
Úgy tudom, hogy, nagyon vékony a határ a szólásszabadság és egy köztörvényes bûntett között.
Amennyiben a rémhírterjesztés, bizonyítottan kárt okoz, már nem az elõbbi kategória...

Csak találgatok, mert én sem értem a dolgot.

Furcsa, mert azelõtt meglehetõsen baloldali és totálisan antidemokratikus volt ez az oldal, soha semmilyen politikai tartalmú topikot, vagy hozzászólást nem engedélyezett...

qqriq64 10888 2012. január 14. 10:23   Válasz erre: 10883
Igazad van, messze ez az egyik legkulturáltabb vitafórum. VOLT.
Itt külhonban innen értesültem minden otthoni történésrõl mert ugyan tartom sok emberrel a kapcsolatot de ott nem a politikáról beszélgetünk érthetõ módon.
Azért furcsa a dolog mert szerintem semmi olyan nem történt az elmúlt napokban ami indokolná ezt a szankciót.
nem tudom mi volt a profilkép topikban de ott töröltek néhány hozzászólást lehet hogy azzal van összefüggésben.
Én is írtam oda. Felszólított a moderátor hogy szalonképesen fogalmazzak. Igaza volt. Megtettem. A Sanyinál is meg kellett volna elõzni valami figyelmeztetésnek a kitiltást.
Nekem egyébként eddig nem volt bajom a moderátorokkal. Mielõtt idejöttem erre a fórumra több más politikai fórumon is megnyilvánultam. Mindenhonnan kitiltottak pedig ugyanazokat írtam amit ide.
Csak remélni tudom hogy kapunk valami magyarázatot.

qqriq64 10887 2012. január 14. 10:11   Válasz erre: 10884
Vazze már Te is elmész? Mi van itt? Ciánoznak?
Amúgy mi az a bannolás?

qqriq64 10886 2012. január 14. 10:07   Válasz erre: 10882
El tudom képzelni hogy leszóltak fentrõl. Na de OTT honnan tudták?

qqriq64 10885 2012. január 14. 10:06   Válasz erre: 10880
Tudod. Akinek nem inge...
Akinek viszont inge az öltözködjön már fel (Hofi).

Taro 10884 2012. január 14. 09:27  
Hogy ki, miért bannolta Sanyit, már lényegtelen.
Elég a tény, hogy valakit bannolnak. :-(((
Mindenkitõl elnézést, akit okkal, ok nélkül, vagy csak véletlenül megbántottam.
Nem töröltetem magam, mert a motoros társaimat itt érem el, de ebbe a topikba nem jövök többet.

Sziasztok!

Bedouin 10883 2012. január 14. 09:05  
Jó reggelt!
Mivel csak néha nézegettem be az elmúlt 2-3 napban, hüledezve olvasgatom mik vannak :o
Nagyságrendileg 5-6 topicot olvasgatok, de többnél is elõfordultak, hogy eltûntek elõzmények. Persze ezek után érthetetlenné válnak a hivatkozások :(
Minden esetben annak tudtam be, hogy maga a szerzõ törölte írását (ez bármikor megtehetõ), de most olyanokat mondtok, hogy kimoderálták, meg letiltották :(
A fent említett témákban (miket olvasgatok) soha nem találtam olyan eget verõ dolgot, amiért felhasználót tiltottak volna le. Még akkor sem, mikor kivétel nélkül mindenki követelte Recsk-i kolléga fejét!
Ezek után felettébb kíváncsi vagyok arra, hogy tsanyi mit követett el ...
Emlékszem korábban vagy l11, vagy valamelyik moderátor vélekedett úgy, hogy az "Elmélkedés" topic-kal nincs semmi baja, mert az úgy ahogy van teljesen önszabályzó, így azt még moderálni sem kell!!!
Talán még emlékeztek, hogy a topicot én nyitottam és akkor többen rám törtek, hogy úgy sem lesz hosszú életû, meg volt már korábban is hasonló próbálkozás és egyébként is blablabla ...
Szerintem a 10 ezer feletti bejegyzés bizonyítja, hogy lehet akár politikai (de nem csak abban) témában is emberi módon megnyilatkozni.
Csak ezt szerettem volna elmondani, illetve várom a válaszokat.

klimas 10882 2012. január 14. 08:22   Válasz erre: 10878
Akinek csípte és nem tudott érdemi vitát folytani, csak aljaskodni , hát annak nõjön köröm a nemiszervére......
Vagy az is lehet, hogy leszóltak az oldal tulajának.......

TattooedAngel 10881 2012. január 13. 23:59  
Ez egy abszolút politikamentes írás, nem is Magyarországról szól, de sajnos egyre jobban haladunk mi is ebbe az irányba. http://komlomedia.wordpress.com/2011/09/25/miert-nem-oktatnak-az-iskolak/

Oldi 10879 2012. január 13. 23:00  
Átlátszó, primitív provokáció, semmi egyéb.

Senki nem bont semmit, majd egy jó párszor jót gurulunk a Sanyival...

(qqrig: téged meg már lassan tényleg sajnállak...)

qqriq64 10878 2012. január 13. 22:21   Válasz erre: 10877
Szerintem meg néhányan most pezsgõt bontottak. Az utóbbi hetekben túl sok embernek csípte a szemét Sanyi. Nagyon kilóg a lóláb.

kondorosi67 10877 2012. január 13. 22:09   Válasz erre: 10876
Szerintem nem!
Akinek valami nem tetszik Sanyi írásaiból az nem olvassa az oldalt.Ha érdektelen a politikát illetõleg szintén nem kattint ide.Itt teljesek korrekt módon vitatkozott mindenki ahogy láttam.Másképp látom a dolgokat mint Sanyi, ennek ellenére nagyon szívesen olvasom hozzászólásait.Én csak biztatni szeretném nehogy kedvét szegje bár mi, igaz nem tudom mi az oka a moderálásnak lemaradtam az elõzményekrõl.(Remélem hogy tényleg csak tréfa az egész.)

qqriq64 10876 2012. január 13. 21:57   Válasz erre: 10874
Ezt nem hiszem el. Aztán méé? Mennyi idõre?
Húúú de örülnek most néhányan.

oregordog 10875 2012. január 13. 21:35  
Ne tûnj el Sanyi!
Hiányozni fogsz!

kistaska 10874 2012. január 13. 21:23   Válasz erre: 10873
Én?....hát nem...:))...épp most írok, hogy ha már nem férek hozzá a fiókomhoz legalább törölje az adataimat is...:)

qqriq64 10873 2012. január 13. 21:01  
Sanyi bazdmag most hülyéskedsz mi???
Ne szórakozzáá velünk

kawa70 10872 2012. január 13. 20:51   Válasz erre: 10871
A profilképes mindenképp belejátszott, kérdés hogy mennyire...........az se volt pedig durva....

kistaska 10871 2012. január 13. 20:48   Válasz erre: 10870
Bocs, csak mivel nem kaptam értesítést az okról(lehet, hogy nem is ez a topic?) így nem tudom, de van pár jó ismerõs akikkel itt tartom(tam) a kapcsolatot....legfeljebb majd más csatornán fogom. Ez a topic tényleg nem egy motoros oldalra való és a létjogosultságát semmi más nem indokolta csak a mostani rendkívüli helyzet. Lehet apolitikusnak lenni és eltûrni, hogy alázzanak mindenhol......vagy megszólalni legfeljebb lenyomnak....nem akarok küzdeni, nincs miért...

Taro 10870 2012. január 13. 20:34   Válasz erre: 10869
én inkább távol maradok e topiktól együttérzésem jeleként.
nem én voltam, de a feltételezés azért fájt.

kistaska 10869 2012. január 13. 20:30   Válasz erre: 10868
Nem mondtam, hogy nem...csak úgy mint minden magyar.....és nyomorogni is fogok mint minden magyar aki nem tudott többet lopni.....

....csak nem Te tiltattál le?..:)))..ezért?...

...de végülis mindegy.....

Taro 10868 2012. január 13. 20:25   Válasz erre: 10861
Nem az a baj, hogy egyoldalú, hanem az hogy hazug, másrészt pedig vajon te hogyan gyarapodtál, nem nyomorogsz?
Tudom, te nem, de akinek több van, az már gazember.

kistaska 10867 2012. január 13. 20:20   Válasz erre: 10866
Nem tudom meddig, de nem is érdekel, ehhez még ennyit: http://orulunkvincent.blog.hu/2012/01/13/cipolla_2?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_01_13&utm_campaign=index

"Ez a poszt nem a csalóról szól, nem a tolvajról, nem a hazugról, hanem arról a jobboldalról amelynek a Nemdiktátor van a középpontjában. Nem kedves Olvasó, most mi nem kacsintunk össze. Én sem tartom Cipollát diktátornak. Cipollát valóban Nemdiktátornak tartom, egy észak-balkáni Cipollának, aki milliókkal hitette el, hogy benne lehet hinni. És nemcsak úgy ám mint egy Adenauerban, egy Churchillben vagy egy de Gaulleban, hanem mint Andalúziai Szent Simonban, vagy leginkább a Magasságos Atyaúristenben.

Áldóimát mondanak. De nem érte... Magukra kérik az áldást. Tõle. És érzik a Szentlélek erejét. A neofita jobboldali nem tud a Krisztusban hinni, túl sokat pedálozott ahhoz a kerületi KISZ-ben, neki valami kézzel foghatóbb kell. És ezt most megkapta. "

"Nem, ez nem diktatúra. A feketeszemüvegesek nem akarják a lelked. Esetleg megölnek, de a lelked ritkán akarják. Cipolla nem ölhet meg senkit, igazán meg sem tiporhat. Csak egyszer azon veszed észre magad, hogy te is hallgatsz. És a hallgatás megöl. "

..szegény lányom, többet nem írok a nevében(nem is tudja, most még melózik mag van mit)....lehet törli is nickjét.....

kawa70 10866 2012. január 13. 20:16   Válasz erre: 10865
Basszameg.........ráadásul nem is annyira itt moderáltak........meddig? még jó hogy van lányod:)

kistaska 10865 2012. január 13. 20:13   Válasz erre: 10864
ja, többszöri moderálás miatt letiltva...:)))...mindegy, ez van...

kawa70 10864 2012. január 13. 20:06   Válasz erre: 10863
Mi van, tán kitiltottak? :o(

kistaska 10863 2012. január 13. 19:57  
tsanyi vagyok a lányom nickjérõl....nem lett volna egyszerûbb a topicot törölni? Ha nincs késztetés gond sincs.

tsanyi 10862 2012. január 13. 19:23  
Ez m,ennyire találó:)): http://www.youtube.com/watch?v=fpyLiGV4jDg&feature=related

tsanyi 10861 2012. január 13. 19:20   Válasz erre: 10859
Pedig jó lenne ha leírnád a véleményed....az enyém elég egyoldalú tudom én is, de mit csináljak ha csak egy oldalam van?..:)..nem beszélve a sok rossz tapasztalatról fõleg azokkal kapcsolatban akik "jutottak" valamire.....eddig nem találkoztam még olyannal akinek ha mást nem akkor a múltbéli kapcsolatai voltak jók, persze azt még nem bûn kihasználni, de többnyire taposással is jár....

tsanyi 10860 2012. január 13. 19:16   Válasz erre: 10858
Az elejéhez még annyit, hogy a válságadónak nevezett adókkal nem értek egyet, illetve igen ha valóban rövid ideig tartanak mert azt még benyelték volna, de így már rég mi fizetjük ezt az újabb terhet.....és a végtörlesztéses ügy meg ahogy már írtam akkor lett volna népszerû ha mindenkire érvényes lett volna tehát ahogy Taro mondja egy átfogó konszenzusos bankokat is bevonó megoldás kellett volna és tényleg nem acsarkodna ránk senki, de hát nem ez lett...

Taro 10859 2012. január 13. 19:12   Válasz erre: 10858
Sanyi!
Ez a duma még Kádáréknak sem állt jól.
Ha csak a bûnözõ gyarapodik, akkor inkább ...
nem, inkább nem is reagálok

tsanyi 10858 2012. január 13. 18:38   Válasz erre: 10856
"A magyarországi bankok 1 hét alatt kidolgozták volna a devizaadósok megmentését, ami jó a kormánynak, jó a népnek. Viszont egy hangot sem ugatott volna az eu, az imf. A befektetõk pedig szárnyalásra késztették volna a forintot.
Erkölcsös, ám jó megoldás lett volna. "

Ilyenrõl nem tudok, mármint, hogy a bankok elõálltak volna bármilyen javaslattal.....õk csak simán várták, hogy a kormány mit fog tenni hátha megússzák, de nem....így utólag már mondhatnak amit akarnak, hogy ez meg az lett volna, de mivel egy hangot nem adtak ki arról, hogy valamilyen módot adnának a hiteleseknek ez így szerintem nem állja meg a helyét....

"Én mindig azt mondom, hogy a tehetségtelen ember bûnözik, mert nincs esze ahhoz, hogy becsületesen gyarapodjon. Ez így van a kormányok esetén is. :-((("

Nálunk, de máshol is eleve csak az gyarapodik aki bûnözik valamilyen módon, ki erõszakkal ki fehér gallérral(utóbbi sikeresebb).....így mivel az emberek ezt a példát látják a tisztességes ember egyáltalán nem gyarapodik....

Taro 10857 2012. január 13. 18:33   Válasz erre: 10853
Pontosan.

Taro 10856 2012. január 13. 18:32   Válasz erre: 10851
ebben komoly nézetkülönbség van köztünk.
te azt mondod, hogy a kormány bûnözzön, csak a népnek legyen jó, én meg azt mondom, hogy ha bûnözik a kormány, akkor a népnek lehet jó egy pillanatra, de sokkal többet fog szívni, mint az a pillanatnyi elõny.

Egy példa:
Nem rondít a kormány bele a magánszerzõdésekbe törvénnyel, hanem egyszerûen feladva az európai pénzügypolitika irányvonalát (mert az egyoldalú szerzõdés módosítás egyébként Nyugat-Európában szokásos, csak nem így, nem ennyire) és bejelenti, hogy a jövõben az amerikai modellt favorizálja (Amerikában se híre, se hamva az egyoldalú szerzõdés módosításnak, ott nem fél a kormányzat egy bank csõdjétõl. Így persze ott hetente 40-50 bank csõdbe is megy).
A magyarországi bankok 1 hét alatt kidolgozták volna a devizaadósok megmentését, ami jó a kormánynak, jó a népnek. Viszont egy hangot sem ugatott volna az eu, az imf. A befektetõk pedig szárnyalásra késztették volna a forintot.
Erkölcsös, ám jó megoldás lett volna.
Én mindig azt mondom, hogy a tehetségtelen ember bûnözik, mert nincs esze ahhoz, hogy becsületesen gyarapodjon. Ez így van a kormányok esetén is. :-(((

tsanyi 10855 2012. január 13. 18:30  
Elég jól összefoglalta az író itt: http://nemzetiagyhalal.blog.hu/2012/01/12/nem_meno_488?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_01_13&utm_campaign=index , hogy miért nem lehet bízni a fideszben és miért nem fognak sokan rájuk szavazni legközelebb.....semmi különösebb dolog nincs benne csak egy összefoglaló(közel sem teljes) arról amit eddig cselekedtek....

tsanyi 10854 2012. január 13. 18:27   Válasz erre: 10852
Értem, én másképp tudtam, de az az én hibám.......tehát a maszopszadesznek köszönhetjük, hogy nem tudjuk kihasználni jobban az eu lehetõségeit....akkor ezért elnézést kérek(ha így van)......zorbiék viszont ezek szerint pont a jogi részt dolgozták ki és amit most épp megszegni készülnek.....

tsanyi 10853 2012. január 13. 18:25   Válasz erre: 10849
Ma hallottam végre kimondva egy elemzõtõl amit már mondogatok, hogy az eu végre felismerte, hogy csak úgy marad életben ha legalább a gazdaságot hasonló föderális rendszerben kezdi mûködtetni mint az usa.....ez persze nem lesz egyszerû hisz a saját szemétdombjáról nem szívesen mond le egyik kormány sem fõleg úgy, hogy nem csinálhat a pénzzel amit akar(ezt itt keleten sérelmeznék mert az jó ha jön a lé csak ne szóljanak bele hova tûnik)....viszont ez az egyetlen jövõ ami túlélést és felemelkedést hozhat nekünk szerintem....

...ez az új szerzõdés nagyjából errõl szól...

Taro 10852 2012. január 13. 18:23   Válasz erre: 10845
Legyél tárgyszerû, különben fröcsögéssé válik, amit mondani akarsz.
Orbánék a jogharmonizációt hajtották végre, míg a csatlakozási feltételekben a rossz pozíciót Medgyessy foglalta el.
A szocik miatt lett a csatlakozás nekünk kevésbé jó, mint a cseheknek, lengyeleknek.

tsanyi 10851 2012. január 13. 18:20   Válasz erre: 10849
Én viszont inkább amellett lennék, hogy a mindenkori kormánynak pont a népe érdekében aki odaültette kell ha más megoldás nincs ilyen a gazdasági szereplõkkel erkölcstelen lépéseket néha megtenni-e amire amúgy nem volna szükség ha alapból valamikor egy másik vagy pont õ nem adott volna olyan jogokat a gazd.-i szereplõknek, hogy azok azzal visszaélve a nép kárára vannak....

....pl. amit most ugye zorbi nem akar az az új szerzõdés aminek alapján beleszólhatnának a mi ügyeinkbe jobban mint eddig az eu-ból......az éppen az ilyen eseteket küszöbölné ki mert nem engedné a kormányoknak, hogy pl. a bankoknak olyan jogokat adjanak mint itt az egyoldalú szerzõdésmódosítás ami ha jól tudom nyugaton tilos és nem is ismerik....ez a jogharmonizáció hozná egy szintre a nyugati és keleti jogalkalmazást és magát a törvénykezést is....

kawa70 10850 2012. január 13. 18:12   Válasz erre: 10849
Ez most annyira nem tetszett............biztos, mert nem értem :)

Taro 10849 2012. január 13. 18:10   Válasz erre: 10836
Én pont nem a számokról, hanem inkább az erkölcsi részrõl szeretnék írni.
Pont arról, hogy bár vannak helyzetek, amikor pillanatnyi elõnyök keletkeznek az erkölcs, a jogállam szabadságolása következtében, de már nagyon rövid középtávon nagyobbak a hátrányok.
Pont arról gyõzködök itt, hogy nem szabad a kormánynak jogtalan, erkölcstelen lépéseket tennie, még az oly nagyon gyûlölt bankokkal, rendõrökkel, multikkal szemben sem.
Azért nem,mert elsõsorban nem a számok, hanem értékrend mentén válik az egyének összessége társadalommá!

tsanyi 10848 2012. január 13. 17:37  
Most, hogy kiderült a dolog mi van ha gyorsan csinálnak egy másikat és kicserélik az eredetivel oszt azt mondják, hogy az volt az igazi? : http://vastagbor.blog.hu/2012/01/13/azok_a_franya_szerzoi_jogok?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_01_13&utm_campaign=index

tsanyi 10847 2012. január 13. 17:34   Válasz erre: 10844
""Van élet az EU-n kívül is" emékezz ki mondta és mikor. "

Ezt nem a vezér mondta és a választások után(nem tudom nem kerestem meg)?....mert ha utána mondta akkor nem lehet arra használni, hogy a szavazók tudták elõre, hogy ki akar vezetni minket az eu-ból...

tsanyi 10846 2012. január 13. 17:21  
Tényleg, azt olvastam, hogy zorbi még maga sehol nemjelentette ki, hogy nem lesz állímcsõd csak a csatlósai nyilatkoztak úgy, hogy az sohasem lesz.....ez így van?.....nem tudom, lehet, hogy van olyan amit nem olvastam/hallottam és kimondta saját kis szájával is, de ha nem akkor talán azért nem mert ha mégis lenne legalább elmondhatja, hogy õ nem hazudott csak a vazallusai...

tsanyi 10845 2012. január 13. 17:19   Válasz erre: 10844
Gondolod arra szavaztak, hogy kilépjünk az eu-ból?....az lehet, hogy a hívõk arra, de a többség akik a maszopot akarták leváltani biztos nem.....illetve lehet igen, de ezt eddig senki nem mondta ki még zorbi sem.....tessék kiállni a nép elé(lehetõleg egy pódiumon személyesen) és kinyilvánítani!

.....már rég nem hiteles a 2=/3-ra hivatkozni mert az egy pillanatnyi állapot volt azóta nagyot fordult a világ....

....az tény, hogy az eu-ból még senkit nem tettek ki és nincs rá forgatókönyv, de precedenst bármikor bárki teremthet.....

....abban egyetértünk, hogy a csatlakozás feltételeit az eu szabta....és zorbi önként belement, de nem is akárhogy mert a legrosszabb feltételeket sikerült kiharcolnia a a velünk együtt csatlakozók közül....a lengyelek, csehek jó pár kedvezményt megkaptam amit mi nem és arról cikkeztek is,. hogy mennyire lefeküdt az eu.-nak....

Oldi 10844 2012. január 13. 17:10   Válasz erre: 10843
� igen, úgy gondolom, de ez nem (csak) ebbõl az írásból derül ki...

Nagyon naív vagy, ha azt gondolod, hogy csak úgy ki lehet ebbõl a sz@rból lépni.

Még a kilépés feltételei sincsenek lefektetve. Ez volt annak idején még Lisszabon elõtt, a dánok legnagyobb baja...

Jó lett volna, ha a belépés feltételeit mi dolgozhattuk volna ki... :-)

"Van élet az EU-n kívül is" emékezz ki mondta és mikor.

És ezt pontosan TUDTA az a kétharmad, aki szavazott.

http://www.jovonk.info/2010/02/21/es-jon-hodito-hadsereg-az-europai-csendorseg

tsanyi 10843 2012. január 13. 16:55   Válasz erre: 10842
Tehát úgy gondolod, hogy Magyarországnak az eu ellensége?.....és az ebbõl az írásból, hogy derül ki?....ebbõl számomra inkább az derül ki, hogy csak zorbi és csapata az eu ellensége nem az egész ország.....

....egyszer már kértem a fideszeseket, hogy öntsünk tiszta vizet a pohárba és mondják nyíltan, hangosan, hogy akarják-e, hogy az ország továbbra is eu tag legyen vagy nem?.....mert ez itt az alapkérdés nem más....mert ha kilépni akarnak akkor ne cifrázzák hanem usgyi ki velünk és annyi.....,

.....de ha bent akarnak maradni akkor el kell fogadni azokat a szabályokat amikrõl SZERZÕDÉST írtak alá az ország képviselõi és ne felejtsük a belépést és annak szinte az összes alaptételét zorbiék dolgozták ki még az elsõ kormányuk alatt, persze megsértõdtek az átkozott népre aki leváltotta õket és így nem õk vezették be az embereket az unióba és nem nekik hálásak érte....elhiszem, hogy ez sértõ és vissza kell adni a nyomorultaknak...

Oldi 10842 2012. január 13. 15:30   Válasz erre: 10841
1000xgratula!

Hajrá EU, pfúújj Magyarország!!

tsanyi 10841 2012. január 13. 14:27   Válasz erre: 10839
Nem nyugodtam meg, a ma nyilvánosságra hozott hírek után nagyon nem, a lényeg, hogy már nem hisznek orbánnak sõt most már még több törvényt vetnek górcsõ alá erre orbán válasza az volt, hogy addig nem csinálunk semmit a törvényeikkel míg az eu nem kezdi el az eljárást ellenünk...ez a róka fogta csuka, azért indul eljárás mert a törvényeket lkifogásolják, de addig nem csinálunk semmit amíg eljárást nem kezdenek?....ez nagyjából olyan mintha leszarná az eu-t.....

...,de ebben a posztban elég jól leírják miért nem nyugodtam meg: http://citoyenxxi.blog.hu/2012/01/13/akrobata_a_politikai_zseni_es_az_eu?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_01_13&utm_campaign=index

" miniszterelnök olyan szinten semmisítette meg a magyar alkotmányosságot, hogy már az Alkotmányt is csak „alaptörvénynek” hívják. Ez a világ minden tisztességes alkotmánybíróságán már gyanút kellett volna, hogy keltsen, kivéve nálunk, de õ a mi „unser braver Trottel”-ünk (lásd Svejk), aki most jófiút játszva vezetné az orránál fogva Európa képviselõit. Ugyanis az Index szerint „az uniós eljárás kezdeményezésébõl kihátrálni látszó szocialisták” elbizonytalanodtak. Ugyan ezt én nem tudom elhinni, inkább csak arról lehet szó, hogy az Európára szocializált képviselõk hirtelen nem találják a pofátlanságra adható megfelelõ választ. Nagyon is értékeltem a konzervatív Die Welt szavait, amely „arcátlanul pimasz” Orbán Viktorról írt, mert ez pontosabb kifejezés."

"„furfangos a paraszt”.

Orbán Viktor zsenialitása abban áll, hogy jogi kérdést csinál abból, ami politikai kérdés. De ebbe az utcába nem szabad az Uniónak besétálnia. Muszáj azt mondania, fennállása óta elõször, vagy inkább Karsay Dorottyával együtt énekelnie, hogy „nem tetszik a rendszer”."

"Csizmás Kandúr nem tud olyan ártatlanul nézni, mint a mi Viktorunk. És azzal, hogy õ nem állítja, hogy nem lesz államcsõd (inkább Martonyi szájába adják), visszakérdez, mit csináltok, ha csõdbe viszem Magyarországot? Ha nem fizetem ki az osztrák, német, belga, amerikai bankok általam okozott veszteségeit? (Talán nem véletlenül a Matolcsynál százszor okosabb, rugalmasabb, viszont ha kell, ezerszer keményebb Fellegi Tamást küldte el a bankokkal alkudozni.) Erre is lehet európai mondás: a csalárd csõdre (csõdbûntett) minden országban ugyanaz a válasz."

....és ez a lényeg miért nem szabad ezt hagyni senkinek még a hívõknek sem, meg kéne kérdezniük végre a pártbizalmijukat, hogy õ tadja-e mi lesz a hatása a csõdnek?:

"Ennivalónk biztosan lesz, mert a nyakunkon marad. Csak pénzünk (értsd: valutánk) nem, amivel üzemanyagot veszünk a traktorokba, teherautókba, hogy termeljünk, és a boltokba szállítsuk a kenyeret (mert a szállítók – mondjuk az irániak készpénzfizetés ellenében adnak csak olajat, s Magyar Nemzeti Bank valuta- és aranykészletét percek alatt lenullázzuk). A 2012-es évet addig húzzuk ki, amíg be nem indul a fûtési szezon és meglepetésre nem jön elég orosz gáz. Az gáz lesz. Nagyjából addig is tarthat Magyarország forradalma a nagyhatalmak ellen. Mert a nagyhatalmak egyformák akár keleten, akár nyugaton, és egy az érdekük: hogy az üzletmenet a szokásos módon menjen (business as usual). Ebben egymás segítõ partnerei (hiszen: ma nekem, holnap neked). Azt akarják, hogy ne legyen hõzöngés a baromfiólban, ami megzavarja a businesst, ami úgyis elég sok gonddal jár. Ha már nagyon nagy a ricsaj, akkor végül még ott van a NATO is, amely ritkán szereti a fegyvercsörgést a hátországában. (Errõl és az EU figyelmeztetéseirõl jut eszembe a kiskatonáknak gyakran emlegetett mondás: nem jó vitatkozni a parancsokkal, mert szaporodik.)"

klimas 10840 2012. január 13. 14:02   Válasz erre: 10838
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Hova gondolsz???? !
Az csak a büdös komcsiknál volt divatban....
Most csak a választókerületek határai változtak meg!! Vajon honnan tudták az új vonalak helyét????

boss2 10839 2012. január 13. 13:58  
Tessék !
Egy kis nyugtató !
http://mno.hu/belfold/orban-szuksegunk-1043287

tsanyi 10838 2012. január 13. 13:46   Válasz erre: 10828
Vagy úgy gondolod, hogy a 2/3-ad gyorsan változik át III/III-á?....:)))

tsanyi 10837 2012. január 13. 13:45   Válasz erre: 10834
:))), kommentek:)):

:..skicc plagi bá
:..uni cum laude

....ctrl-C, ctrl-V...jeee

tsanyi 10836 2012. január 13. 13:41   Válasz erre: 10828
1 hete minden blogon és hírnél ahol lehet kommentelni felerõsödtek a hívõk és fizetett trollok akciói.....én itt nem félek hisz egy motoros a másikat akkor sem jelentené fel ha más a véleménye nem?.....vagy mégis?:))).....

......nemrég otthon is szóvá tették, hogy mi a francnak pofázok itt......erre csak annyit mondtam, hogy rendben, nem szólok semmit, de akkor ha majd tönkrementünk Ti sem fogtok szólni, hogy vegyek kaját ugye?.......én nem írok máshová semmit, egy politikai oldalon vagy blogon sem kommentelek mert vannak ott elegen akik elmondják azt amit én is mondanék tehát felesleges, de itt igen mivel gondolom az itteniek nem közül sokan nem néznek meg politikai híreket, de itt talán hozzászólnak vagy olvassák amiket írunk.....ha mindenki befogja a száját akkor oda jutunk ahová eddig...választunk ész nélkül az ígéretek miatt és utána meg sírunk, hogy nem ezt kellett volna....remélem a fidesz ámokfutása után talán jobban fogunk fogunk választani és ezért kell minden lehetõséget megragadni, hogy okuljunk egymás érveibõl....

....az meg külön jó, ha beírnak kormánypártiak is mert akkor talán érvekkel meg tudjuk egymást gyõzni, hogy mégis mi lenne a jó, de legalábbis a hibákra bármely oldalon felhívjuk egymás figyelmét és mindenki le tudja vonni a maga számára elfogadható tanulságot...

....az meg külön jó, hogy Taro újra beír mert ha nem is értek mindenben egyet vele akkor is kell egy technokrata is, hogy legyen mibe belekötni...:)))......egyébként ahogy Õ ír az gazdaságilag biztos megállja a helyét, de a gazdaság nem lehet pusztán öncélú hanem mindenképpen úgy kell cselekednie, hogy a hátrányosak kevésbé potensek is megtalálják a számításukat különben újra eljönnek a valódi kommunista harcok a tõkések ellen....nem lehet mindent alárendelni a számszerûségnek mert akkor sok éhezõ, nyomorgó ember lesz akiknek már minden mindegy, ezt használta ki eddig minden diktátor és az a tõkének sem jó...

tsanyi 10835 2012. január 13. 13:26   Válasz erre: 10833
Addig amíg a lehetõsége megvan nem lejárt éemez....az majd csak akkor lesz ha túl leszünk rajta vagy elkerüljük.....szerencsére mivel mindenhol errõl volt szó zorbi valamennyire viszakozott és már van remény az elkerülésére, de még mindig ellenáll.....ha mindenki befogja a száját akkor azt hiszi, hogy mindent jól csinál vagy inkább azt, hogy na ezek a barmok mindent benyelnek amit lenyomok a torkukon......sajnos az államcsõd veszélye még valós és jobb ha minen hívõ is tisuztában lesz vele mivel járhat......

boss2 10833 2012. január 13. 12:46   Válasz erre: 10824
Nem tiltok én Neked semmit.
Tõlem írhatsz az államcsõdrõl ahányszor csak akarsz, de ez már egy lejárt lemez !!
Többen írták már,hogy aggódnak érted ( Bubó , Oldi ). Én nem !
De ide tartozik a bankbetétek befagyasztása, vagy a magáncsõd sztori is.
Egyszer ,kétszer elsüti az ember, de szinte állandóan ide visszatérni !
10828 !
Nem vagyok semmiféle cenzor, de még fideszes sem, csak szeretek tájékozódni a véleményekrõl, de úgy veszem észre totál beszûkült a téma , és ugyan az megy már hetek óta.
Lazítsatok egy kicsit , ezért írtam a motorozásról.

zizispáros 10832 2012. január 13. 12:20  
Ha nem mondott volna le, akkor ezért kirúgták volna?

http://hvg.hu/gazdasag/20120113_jarai_interju

zizispáros 10831 2012. január 13. 12:15   Válasz erre: 10830
Csak azt nem értem, miért akarja,hogy megdobálják?:)))

qqriq64 10830 2012. január 13. 12:09   Válasz erre: 10829
Vazze én se gondoltam hogy egy librálisnak valaha igazat adok:)))))))

Bedouin 10829 2012. január 13. 11:38  
Kövezzetek meg, de mostanában Taro postjait olvasom szívesen, mert szakmai oldalról magyarázza a történéseket.

qqriq64 10828 2012. január 13. 11:33  
Csak elmélkedek.
Vannak itt fidesz által fizetett cenzorok?
Merthogy miért is ne lehetne itt bármiröl írni? Sanyi én a helyedben kezdenék félni. Túl sokan találtak meg Téged az elmúlt hetekben.
Szar lehet most hívönek lenni. Nincs mivel érvelni így hát a kritikust kell kiiktatni.

zizispáros 10827 2012. január 13. 11:00  
Itt semmi izgalmas:))
Megyek vissza faszbukra olvasgatni ezt a "Menetes" valamit:))
Nagyon jó,egészen feldob az emberi hülyeség határainak a feszegetése,túllépése:))

ELőző oldal
Felhokep

Tagok száma: 22114