Powerslave | 234 | 2014. augusztus 31. 20:25 | Válasz erre: 233 |
Jé, ez egész jópofa :) Én riasztó beszerelésén (nincs messze a szabolcs utca :( ) gondolkodtam, de egyelõre letettem róla, mert így rendkívül költséges volt ez a nyaram, így arra már nem maradt keret. Én még nem tudom, hogyan fogom megregulázni a lámpákat. Volt, aki azt írta, hogy ez normális boruláskor, és ki fog aludni, de nem tudom, merjek-e hinni neki. Máshol pl. azt olvastam, hogy buborék került az olajszûrõbe, amit a szûrõ kilazításával ki kéne nyomatni, hogy kialudjanak a lámpák, de ez sem teljesen tiszta, hogy is jöhet össze; végülis, ha a pumpa jár, akkor át kell forgatnia az olajat, ha pedig átforgatja, akkor annak a buboréknak el kell tûnnie magától. Elsõ körben persze fizikailag kéne összerakni a gépet, ez viszont jövõ hétvégénél elõbb nem fog elõfordulni, mert dolgoznia is kell valakinek... |
Mecsekkawa | 233 | 2014. augusztus 31. 20:01 | Válasz erre: 227 |
KawaÉvi | 232 | 2014. augusztus 31. 19:20 | Válasz erre: 231 |
A cuccom tetejére volt pókozva a bõrnadrágom.
![]() |
KawaÉvi | 231 | 2014. augusztus 31. 19:16 | Válasz erre: 230 |
Köszönöm szépen a jókívánságokat. A nemzetközi egészségügyi kártyám rendezte a Görögországi ellátásomat és a Horvátországi kötéscsere költségét. Fizetnem nem kellett. Az utasbiztosításom terhére pedig megpróbálom megfizettetni a káromat a biztosítóval. A full protektoros bõrnadrágom a csomagok tetejére volt gumi-pókozva. Ezen a napon vettem föl a farmergatyát a bõr helyett elõször, mert rettentõ forróság volt. A vicc hogy feltépõzárazható térdprotektorom is van. Itthon hagytam a garázsba... |
Powerslave | 230 | 2014. augusztus 31. 15:32 | Válasz erre: 228 |
Protektor, basszameg, protektor!!! :((( 4 ezer körül már kapsz olyat, amit felcsattinthatsz az egyszerû farmer fölé. A legnagyobb baj, hogy a térdedet elég egyszer szétnyomni és soha többé nem jön teljesen rendbe. Legalább biztosításod volt, vagy még a kezelést is csengetheted? Mindenki elesik ezen a hétvégén? Tegnap a buszról (újpest-vk. - szentendre) láttam, ahogy egy társunk fekszik az úton, körülötte emberek. Most meg ti. Hülye egy év ez, de tényleg... Jobbulást, Évi, pihengess sokat, és nézd a napos oldalát: amíg nem vezetsz, addig ihatsz kedvedre ;) |
eröt | 229 | 2014. augusztus 31. 15:25 | Válasz erre: 227 |
Pár perc járatás után kialszanak a piros fények.Nem kell parázni miatta.Ezek így mûködnek.
|
KawaÉvi | 228 | 2014. augusztus 31. 14:10 | Válasz erre: 227 |
Powerslave | 227 | 2014. augusztus 31. 13:35 | Válasz erre: 226 |
Óóóbaa... Más gond nem lett? Te jól vagy? A kuplungkarért a CMA-nak 2000 forintot fizettem, nem igazán tétel. Holnap érkezik, a pacskerral együtt (a futár 1600). Nálad nem õrült meg az olaj- és a vízlámpa? Nekem sajnos a puff óta világítanak, pedig pofont csak a lábtartó, meg a kuplungkar kapott. |
Mecsekkawa | 226 | 2014. augusztus 30. 19:05 |
Nem kellet volna a borulással az ördögöt a falra festeni. Kb. 5 km/h-ás tempóval csúsztam el a vizes füvön, a kuplungkar vége bánta. De úgyis terveztem a a kuplung meg fékkar cseréjét, nem volt egyforma és el is volt görbülve (így vettem). Szóval megkaptam a végsõ lökést....
|
Powerslave | 225 | 2014. augusztus 28. 16:00 | Válasz erre: 224 |
Nno, kérem, meglett a konzol, van bódottá :) Utánvéttel vettem, jattal együtt 6500 forintot fizettem érte. Idõközben került oldaltámasz is, a CMA jóvoltából, ennek részleteit azonban még meg kell tárgyalni; Gyakorlatilag olyan 8 körül lesz borravalóval együtt, illetve a kuplungkar árát várom még. Ha ezek megvannak, és sikeresen össze is koszoltam magam, leszámolok a hibalámpákkal, aztán viszem mûszakira. Köszönöm mindenkinek a segítséget! Széles utat! Pow |
Powerslave | 224 | 2014. augusztus 21. 10:59 | Válasz erre: 223 |
Riszpekt! Nagyon szépen köszönöm! :) [UPDATE] Ejj, az oldaltámaszt sajnos elvitték (látom, ez nekem a mumusom lesz, mert sehol sincs), de lábtartó konzolom, úgy tûnik, kerülni fog. |
Mecsekkawa | 223 | 2014. augusztus 20. 19:16 | Válasz erre: 222 |
Nemrég láttam ezt a hirdetést: http://www.kepesmotor.hu/kawasaki-tura_enduro/p1362507Hátha van valamije ami neked kel...
|
Powerslave | 222 | 2014. augusztus 20. 15:27 | Válasz erre: 220 |
Azért én most egy kicsit irígyellek. Nekem még mindig nincsenek meg a szükséges alkatrészek az összerakáshoz, miután eltört az oldaltámasz és a motor mellett álló ványadt testemen kívül semmi sem tompította az aszfalt büntetését. Túrhatom a bontókat orrvérzésig, mert idegenbõl újonan berendelni a törött szirszarokat egy vagyon... |
bakos | 221 | 2014. augusztus 20. 10:43 |
Van valakinek tapasztalata 2005 utáni modellhez való túraplexirõl?
|
Mecsekkawa | 220 | 2014. augusztus 18. 19:14 | Válasz erre: 218 |
Szia! Szerintem is elég szerencsétlenül lett megoldva az oldaltámasz, miután megvettem a motort másnap sikerül eldöntenem az udvaron. Szerencsére csak a füvön és valóban nem sérült sehol, csak a kormány vége lett földes. Én is használom földutakon is, ezért is gondolkodok a bukócsõben, de talán majd karácsonyra... |
Coopland | 219 | 2014. augusztus 18. 14:38 |
bakos | 218 | 2014. augusztus 12. 10:09 |
Sziasztok, most leltem rá erre a fórumra, gondoltam leirom ide a tapasztalataimat a motoromról. Egy 2005ös kle-m van, 3. éve használom fõként túrázásra. A legjobb fogyasztás nálam 80-90es temponál feldobozolva lett 3.8 liter, 4.7 a legroszabb városban. Írtatok itt a bukócsó kérdésrõl, az a tapasztalatom hogy a felborult motornak nem ér le az oldala amikor eldöl/oldalán csúszik. Estem és dõltem vele többször és csak az oldaldobozon(vagy ha nincs fent akkor a doboz tarto konzolon), a kormányvégen es az elsõ villa alsó végén sérül a motor. Az idomokon egyetlen karc se lett. Azóta mondjok megvettem rá az sw moteck bukocsöveket mert jól áll rajta, de ha csak a védelem miatt gondolkodtok a megvételéven szerintem nem érdemes ennyit kiadni érte. Összességében nagyon szeretem a motort, most nyáron voltam vele montenegro albánia macedonia koszovo túrán, jó szerepelt földúton és aszfalton is, egyedül az oldaltámasza borzasztó, megpakolt motornál használhatatlan. Hirtelen ennyi jut eszembe.
|
eröt | 217 | 2014. július 23. 20:15 | Válasz erre: 215 |
Szerintem nem kéne.Én inkább az elsõt cseréltem egyel kisebbre.Dinamikusabb lett.Nem eszik többet és a végsebesség se csökkent.Próbálkozni persze lehet.Hátha bejön.
|
Powerslave | 216 | 2014. július 23. 10:11 | Válasz erre: 215 |
A szolidan (tényleg kultúráltan) megreszelt kipufftól, és a kulcstartó fültõl eltekintve nekem 100% gyári a ló, így nemigen tudok errõl nyilatkozni.
|
Mecsekkawa | 215 | 2014. július 22. 18:49 | Válasz erre: 214 |
Nekem 500-as van, döntõen rövidebb távokon (15-100 km) használom vegyes üzemben és 5 l/100 km-re szokott kijönni a fogyasztás. Gondolkodtam a hátsó lánckerék pár foggal kisebbre cserélésén is (ha jól emlékszem most 46-os van rajta) a fogyasztás csökkentése végett. Van valakinek tapasztalta ezen a téren?
|
Powerslave | 214 | 2014. július 20. 12:23 | Válasz erre: 210 |
Nyugisan eddig olyan 4.6 volt a legjobb fogyi, "középnyugis-tempósan" - ami igazából még mindig egész nyugis, de már nem nyomatékból gurulászás - 5.7, városban meg lenyelt 6.78-at (egyáltalán nem forgatva), amit egy ekkora géptõl kicsit erõsnek érzek (bár ez Budapest)... Nem tudom, mennyi a vége, mert nem szoktam forszírozni. 100-110-nél olyan 5000-et forog a fõtengely. Papíron 42 lovat tud. |
Powerslave | 213 | 2014. július 20. 12:15 | Válasz erre: 211 |
Komolyan? Basszus, ezt nem tudtam. Csak annyit, hogy 30 nappal elõbb már mehetek vizsgázni. Sajna motorka egyelõre nincs egyben, így nem nagyon vizsgázgatunk mostanában... :( |
eröt | 211 | 2014. július 18. 21:13 | Válasz erre: 208 |
Ha a lejárat elõtt kérsz vizsga idõpontot akkor harminc nappal kitolod a forgalmit.Ha akarod higgy nekem.Ha nem hát nem.
|
hiei | 210 | 2014. július 18. 17:46 | Válasz erre: 208 |
Fagyasztás, hogy alakul neked? Nekem nyugasan 4.4 tempósan végigpörgetve 5.7. Végsebessége mennyi a 400-asnak? |
Powerslave | 209 | 2014. július 18. 17:06 | Válasz erre: 204 |
Ja, egyébként verpe volt Debrecenbõl egy 400-assal, de ahogy látom, lecserélte.
|
Powerslave | 208 | 2014. július 18. 09:46 | Válasz erre: 206 |
Hátul nagyon jó, eddig nem volt vele gond. Ha nagyon hideg akkor azt azért megmutatja kigyorsításnál, de akkor is csak az a "hmm... mintha oldalazna..." érzés van meg. Elöl szerintem rosszabbul viselkedik hidegen. Ha ezek megkotlanak, szerintem ContiTrail Attack 2 megy a helyükre; az állítólag hidegen, illetve esõben is kultúráltabb. @eröt: Köszönöm a jókívánságokat, már egészen jól vagyok. Néha kicsit kattog a vállam, de ennyi. Az alkatrész-beszerzés viszont folyamatban van még, aminek azért örülök külön, mert most vasárnap lejár a mûszakim, illetve jövõhét után hosszú nyári szabira megyek, és eredetileg úgy számoltam, hogy motorom is lesz. Bárhogy is alakuljon, jövõ hónap elején valószínûleg bedobom a Kawát a szerelõ ölébe, hogy kapjon egy masszázst, mert idõszerû rajta felmérni, ill. beállítgatni ezt-azt (kicsit éhes és fent mintha ellustulna). |
eröt | 207 | 2014. július 17. 19:25 | Válasz erre: 189 |
Azért csak gyógyulj gyorsan.Ezt a Kawát nem lehet lenullázni.Illetve lehet de akkor nem fórumozok a gazdival.
|
hiei | 206 | 2014. július 17. 18:46 | Válasz erre: 205 |
Hogy vagy megelégedve a ContiTrail Attack-kal hátul? Nekem elõl van olyan elõljó de kíváncsi vagyok h szuperál hátul? |
Powerslave | 205 | 2014. július 17. 17:34 | Válasz erre: 203 |
40-ért van a Nagyvasnál bukócsõ, de azt én nem biztos, hogy "olcsóbb" -nak nevezném. Le is tettem róla, annyit nem véd... Valószínûleg akkor nem erõltetem annyira ezt a plexi-dolgot sem, 90-110-ig túlélhetõ a gyári plexivel is (pedig krosszbukóm van - I know I'm stupid). @hiei: Gondolom, Bp. XIII. ker az nem eléggé kelet :) |
Mecsekkawa | 203 | 2014. július 16. 18:48 | Válasz erre: 202 |
Szia! Én egy Givi túraplexivel vettem egy 94-es kiadást. Csak kíváncsiságból próbáltam ki plexi nélkül egyszer. Szerintem picit kevésbé huzatos a felsõtestnek a túraplexivel, viszont olyan 110 körül pont a sisakomat kezdi rángatni a turbulencia, bár ez biztos magasságtól is függ. Mondjuk én speciel 30-at nem adnék egy nagyobb plexiért, viszont ha tud valaki olcsóbb bukócsövet, azt megköszönném. |
Powerslave | 202 | 2014. július 11. 11:31 |
Sziasztok ismét! Van valakinek tapasztalata a (2005 elõtti) KLE-re kapható túraplexikkel? Van valami foganatja? Érdemes rászánni azt a 30 ezret? |
Powerslave | 200 | 2014. július 8. 18:04 | Válasz erre: 199 |
http://www.bazismotor.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=&product_id=17877&option=com_virtuemart&Itemid=4445 nem tudom, e-bayen hogyért mérik, mert a melóhelyrõl sajnos nem tudom megnyitni, de a fenti link esetében már elég erõs összegrõl beszélgetünk, ezért ezt elvetettem. :( Plusz, nekem csak a bal elsõ pótlására volna szükség, a másik három köszöni jól van. :) Kértem ajánlatot egy cégtõl a szükséges alkatrészekre, de még nem válaszoltak. Ha lesz egy kis idõm, letöltök pár PDF-et a motorról, hátha valamelyikben meglelem a szükséges cikkszámokat. Mégegyszer köszönöm szépen a hasznos tippeket mindenkinek! :) |
vkami | 199 | 2014. július 8. 16:21 |
http://www.ebay.de/itm/237719-SW-MOTECH-Fusrasten-Kit-Silber-Kawasaki-KLE-500-91-05-/350953738460?pt=DE_Motorradteile&hash=item51b67910dc
|
Powerslave | 198 | 2014. július 8. 11:55 | Válasz erre: 197 |
Sajnos õ sem az :) Majd vadászgatok cikkszámot, aztán akkor csak nem lesz semmi sem beszerezhetetlen - amúgy sem olyan nagyon ritka madár a KLE. A három törött alkatrészt valószínûleg a ház elõtt is ki tudom cserélni, és azzal is megspórolom a szerelõi munkadíjat, no meg az alkatrész vonatkozó árrését. |
Kawakarika | 197 | 2014. július 7. 23:05 | Válasz erre: 196 |
Lábtartó is van itt:http://www.cma-motor.hu/Labtartok/Kawasaki_labtartok/termek21808.html
|
Powerslave | 196 | 2014. július 7. 22:47 |
Frankón két rongy egy kupikar? Azért ez komoly megkönnyebbülés. A lábtartó az már szarabb ügy. A linkelt példány utaslábtartó, azt pedig nem nagyon tudom kitalálni, hogy a ló melyik felére drágább; mindenesetre megsasolom az ebay -t. Pont ma szólt egy haverina, hogy ha mondok cikkszámot, akkor utána tud kérdezni, ill. hozni is tud ezt-azt. Köszönkélem! :) A pilácsokhoz: Állítólag borulás után minden kawa így viselkedik, figyelmeztetés céljából, de pár perc után abbahagyja. Meglátom. Cheers! |
Kawakarika | 195 | 2014. július 7. 21:51 |
http://www.cma-motor.hu/Kuplungkar/Kawasaki_kuplungkar/termek8271.html
|
vkami | 194 | 2014. július 7. 19:41 |
http://www.ebay.com/itm/KAWASAKI-KLE-500-FUsRASTENBRUCKE-MIT-FUsRASTE-HINTEN-LINKS-/140668375415?pt=DE_Motorradteile&hash=item20c07d1177
|
vkami | 193 | 2014. július 7. 19:33 |
http://www.ebay.com/itm/KR-Kupplungshebel-KAWASAKI-KLE-500-A-KLE-500-B-LE500-91-07-NEU-Clutch-lever-/160917486285?pt=DE_Motorradteile&hash=item25776dfacd&vxp=mtr
|
Powerslave | 192 | 2014. július 7. 17:40 | Válasz erre: 191 |
Nem tudom, mennyire járnak vissza KLE-s srácok ehhez a topichoz, de érdekelne, más is járt-e már úgy, hogy egy borulást követõen a vízhõ, illetve az olajnyomás lámpája nem akart kialudni. Aggódom a lovamért. No meg alkatrészt is kezdhetek vadászni valahonnan...
|
Powerslave | 191 | 2014. július 7. 14:03 | Válasz erre: 190 |
A buktába már leírtam, de a történet röviden úgy szól, hogy a moci mellett álltam, amikoris minden elõjel nélkül eltört az oldalsztender, és maga alá temetett 200 kilónyi jármû. A karom már csak picit fájogat, mintegy jelzésértekûen, de a motor javítása elõzetes becslések alapján nem lesz olcsó. :( Igencsak el vagyok szontyolodva. |
Powerslave | 188 | 2014. június 10. 13:29 |
Brutális ma a hõség, srácok. A kinti hõmérséklet jelenleg olyan 35°C körüli, de többnek érzõdik. Ilyenkor a figyelem is könnyebben kihagy, ráadásul nem csak a tiétek. Vigyázzatok magatokra, ha útnak indultok, ne feledjétek, hogy a hõség nem indokolja a védõfelszerelés hiányát, és persze legyen nálatok bõséges víztartalék. :) Mindenkinek, aki ma megteheti, jó utat kívánok! |
Powerslave | 187 | 2014. június 9. 21:23 | Válasz erre: 186 |
Egész jól hangzik :) Én ma vonattal ugyan, de - teljesen hirtelen ötlettõl vezérelve - Gárdonyt jártam meg. Nem gondoltam volna, hogy ennyire vállalhatatlan lesz: az emberek egymás hegyén-hátán, tényleg egy bakancsnyi szabad folt nem volt a parton, a büféknél, fagyisoknál, krimóknál meg iszonyat sorok... Nem is tudom, mikor láttam utoljára ilyesmit. |
Kawakarika | 186 | 2014. június 9. 16:57 | Válasz erre: 185 |
Maga az alsòörsi tàbor màr nem volt tùl mozgalmas a felvonulàs màsnapjàn,de legalàbb gurultunk egy jòt:Tihany-B.füred-Tagore sètàny-Alsòörs,ès a nosztorin fel Veszprèm-Nagyvâzsony,ès haza.Jò volt.
|
Kawakarika | 184 | 2014. június 7. 23:05 | Válasz erre: 183 |
Munkám során azon az útvonalon (is)járok. A felvonulást nem láttam,pedig szívesen megnéztem volna. Holnap azért még körülnézek arrafelé,immáron két keréken:)) |
Powerslave | 183 | 2014. június 7. 22:49 | Válasz erre: 182 |
Sohasem értettem az agyatlan vakmerõistákat, a létszámukat meg pláne nem. Valahogy divat idiótának lenni? Mondanám, hogy simán adjunk teret Darwin nagy igazságának, de ott van a dolog szépséghibája, hogy mindenki másra is veszélyesek, nem csak magukra. Én, amellett, hogy nem kísértem a sorsot felelõtlen száguldozással, inkább úgy vagyok vele, hogy sokkal kevésbé hiányolom a vedõfelszerelésre elköltött összeget, mint amennyire a végtagjaimat hiányolnám; érthetetlen, de valahogy ragaszkodom hozzájuk. Sajnos úgy tûnik, kishazánk félbalkáni, egysejtû fiainak még sok idõre van szüksége, hogy megtanulja a mára már szakállas közhelyet: a közút nem versenypálya, vedõszerkó meg nem brahiból van. Meglátogattad a fesztivált, vagy csak átutazóban jártál arra? |
Kawakarika | 182 | 2014. június 7. 22:24 | Válasz erre: 181 |
Ma rengetegen gurigáztak Alsóörs környékén. Azt azért elképedve néztem,hogy mennyi felelõtlen motoros van:fürdõruha,poló,strad papucs,és nyélgáz....Egyszer élünk??? |
Powerslave | 181 | 2014. június 7. 22:06 | Válasz erre: 180 |
Tény. Mindenesetre van egy vacsiúj tartalék akksim, és a motornak semmi baja. Már csak az olajcserét kell megejteni, és lehet is belegurulni a horizontba. :) |
Kawakarika | 180 | 2014. június 7. 21:24 | Válasz erre: 179 |
�...hát Gyula megmondta hogy gyors volt a reakció...:(((
|
Powerslave | 179 | 2014. június 7. 19:23 |
Wow, hová tûnt a HSZ-em? o.O Szóval nem gyenge, hogy mi volt a probléma. Persze szoptam egy-két kört, meg vettem egy új akksit is, mire kiderült, de legalább van tartalék akkum. Nemes egyszerûséggel elredvázódott az érintkezõ, így meg kellett mozgatni a csavart, hogy menjen kraft az akksiból a rendszerbe. Az agyam eldobom. Ha lesz egy kis idõm (meg idegem a moci szétkapásához), majd fogkefét ragadok és alaposan kiganyézom... |
Kawakarika | 177 | 2014. június 2. 22:05 | Válasz erre: 176 |
Savas,vagy gondozásmentes(zselés)aksit rendeltél?
|
Powerslave | 176 | 2014. június 2. 14:21 | Válasz erre: 175 |
Ez teljesen egyik pillanatról a másikra némult meg. Reggel röffentettem, begurultam melózni (végig belváros, ~20 perc), este le a krimóig (~ 5 perc), hogy lássam, ki van lent, érdemes-e visszamenni, miután ledobtam a vasat (lássuk be, a sör az sör). Ezután haza (ismét ~20 perc). Mindezidáig semmi problémát nem észleltem, pöcc-röff, stb. Otthon meg már pofánröhögött, amikor indítóztam volna. Az akksit ígyis-úgyis cserélni kell, mert az elõzõ tulaj elmondása szerint nem cserélte, így _minimum_ 3 éves. Azt meg nem tudom, hogy a Red Baronnál a srácok mennyire figyelnek arra oda, hogy ne egy rohadozó akkuval vegye át a masinát a kedves vevõ, ergo akár az is lehet benne, amivel átcigölték a tengeren hajóval. Mielõtt és miután beszerelem az új akkut, mindenképpen rámérek. |
Kawakarika | 175 | 2014. június 2. 12:58 | Válasz erre: 174 |
Bizzunk benne hogy nem generàtorhibàs. Az èn aksim szinte egyik napròl a màsikra adta meg magàt.Feltöltès utàn max.1-2 inditàst birt. Azèrt egy nyomorult kontrollàmpàt,vagy inkàbb mèrõòràt èpithettek volna gyàrilag. |
kawa550 | 174 | 2014. június 2. 12:17 | Válasz erre: 173 |
Azért az lehet hogy egy kicsit túl gyors reakció volt. Elõször inkább fel kellett volna tölteni az akkut, aztán egy multiméterrel megmérni hogy mikor szerinted minden ki van kapcsolva akkor nem fogyaszt-e valami mégis, mondjuk egy kidörzsölõdött vezeték miatt. Ha nem, akkor jöhet a töltésmérés, mert ha a generátor vagy a fesszabályzó halt meg, akkor az új akku is csak pár óráig fog mûködni. |
Powerslave | 173 | 2014. június 1. 23:16 | Válasz erre: 172 |
...azért bízom benne, hogy nem a generátor ült le, mert akkor az zsebbenyúlós lesz. :S Elrepült egy emil a karasnás srácoknak, hogy hozassanak nekem egy kockát, aztán, ha lesz idõm, beleoperálom. |
Kawakarika | 172 | 2014. június 1. 22:39 | Válasz erre: 171 |
Akkor nagy valoszinusèggel akku,de egy töltèsellenõrzès mindenkèpp javasolt. Jul.16-19ig foglaltam szàllàst. |
Powerslave | 171 | 2014. június 1. 22:19 | Válasz erre: 170 |
Meglátom még és bízom a sikerben, de a szabi már fix és ahogy elnézem, ez a túra nem egynapos történet :) Nem tudom még, hogy mi baja a vasnak. Elment a delej. Az akksira gyanakszom. Hazaértem, és amikor újra akartam indítani, nem forgatta meg, csak kattogott, második nekifutásra meg elsötétült minden. :( |
Kawakarika | 170 | 2014. június 1. 22:13 | Válasz erre: 169 |
Addig mèg van idõ!Ha igazàn èrdekel meg tudod oldani:))) Mi a baja a gèpnek?Egy Kawasaki nem romolhat el csak ùgy!Ezek mèg bèkebeli darabok:)))) |
Powerslave | 169 | 2014. június 1. 22:07 | Válasz erre: 168 |
Elég jól hangzik, de de csak 28-ától leszek szabin és még az akkori naptáramat sem ismerem. Ráadásul perpillanat nem szalad a gép és még lábra kell állítanom (persze, ezt inkább még a héten el szeretném intézni, mielõtt megõrülök ;) ) Ha mégis másként esne, akkor szívesen csatlakozom. |
Kawakarika | 168 | 2014. június 1. 21:00 | Válasz erre: 167 |
Verbuválhatnák egy Kawás csapatot egy Grossglockner-túrára júliusban.Nos?
|
Powerslave | 167 | 2014. június 1. 20:30 | Válasz erre: 166 |
Igen, sejtettem, ezért kikerestem magam :) A négyszázast viszont nem ismerik.
|
Kawakarika | 166 | 2014. június 1. 20:06 | Válasz erre: 165 |
A motorrevü összehasonlító táblázatot akartam küldeni csak nem sikerült:(http://www.motorrevu.hu/motor/_kawasaki_gpz500s_1994-
|
Powerslave | 165 | 2014. június 1. 19:44 | Válasz erre: 164 |
Ööö... Nem vagyok benne biztos, hogy azt kellene látnom, amit látok :) Mindenesetre feltaláltam magam, azt hiszem. Én spec a KLE 400-as és 500-as verziói közti különbségekre gondoltam, de meglepõ, mennyi paraméter közös a GPZ-vel. |
Powerslave | 163 | 2014. június 1. 18:11 | Válasz erre: 162 |
Komolyan? Pedig azt hittem, GPZ-bõl viszonylag sok van. Meglepõ módon azonban még KLE 400 tulajokba is belebotlottam itt. Jómagam is közéjük tartozom, de emiatt nem akartam külön topicot nyitni, amúgy sincs komoly különbség a két masina közt.
|
Kawakarika | 160 | 2014. május 31. 21:03 | Válasz erre: 159 |
Szia! Fel kell ébreszteni,mint az alvó oroszlánt!:))) |
japi | 158 | 2013. december 27. 19:28 |
Ha jól tudom az alvázszám utolsó két számjegye jelzi az évet, legalábbis az enyémen úgy van.
|
nimrodboy | 157 | 2013. december 15. 12:55 |
Heló! Nekem van 1 Kle 500 am,papír nélküli,és olyan kérdésem lenne ,hogy tudom meg hogy mikori évjáratú a motorom.fel van tüntetve valahol?Idom?Váz?
|
erdei82 | 154 | 2013. április 28. 22:04 |
Sziasztok! Nemrég vettem egy KLE 500-ast és csak azt szeretném megkérdezni, hogy mekkora az optimális alapjárata a gépnek meleg motorral?
|
pandamaci | 153 | 2013. április 21. 16:23 | Válasz erre: 152 |
kb nem mûködik a szivatód..(nem megy rá teljesen)
|
barkaszok | 152 | 2013. április 21. 11:48 |
Sziasztok! Az a problémám hidegen vissza durrog a légszûrõbe és nehezen indul! Melegen semmi gond nem durrog, és indul szépen! Én beállítási hibára gyanakszom! Szerintetek? |
1Laciapu | 151 | 2013. április 9. 19:33 |
Sziasztok! Mostanában tervezek venni egy túraendurót. Érdeklõdnék, hogy a KLE mennyire felel meg kétszemélyes, kis csomagos túrázásra? Megbízhatóság, kényelem, fogyasztás, teljesítmény szempontjából? Mennyire szervizigényes, milyenek az alkatrész árak? Köszönöm elõre is! |
gstibb | 150 | 2013. április 9. 13:36 | Válasz erre: 149 |
A kepesmotor.hu-n találsz biztosan kipufogót. Én készítettem egyszerû olcsó doboztartót, de csak táskához használom. Persze ettõl még tehetnék rá bármilyen platnit én is. :) Ha itt az oldalon szétnézel, készítenek rá többen cirka 20e körül normálisat.
|
barkaszok | 149 | 2013. április 9. 11:37 |
Sziasztok! Esetleg nincs valakinek bontott alkatrészei (kipufogó kellene)!? Oldal doboz rögzítésre is elfogadnék egy pár tippet melyik márka jó rá esetleg házilag csinált e valaki már? |
Kawakarika | 148 | 2013. április 8. 21:32 | Válasz erre: 147 |
Ha nincs hozzászólás,az nem azt jelenti hogy nem olvassák:))
|
barkaszok | 147 | 2013. április 8. 20:47 |
Köszönöm a gyors hozzászólásokat, nem is olyan halott a fórum én azt hittem majd heteket kell váron valamiféle válaszra! Hát meghiszem , hogy nem sok van belõle de nem is ritka, biztos félénkek a KLE tulajok :) azért nincs még klub vagy külön honlap! |
Kawakarika | 146 | 2013. április 8. 20:30 | Válasz erre: 144 |
Szia! A GPZ-fórumon volt téma.Ügyeskezü Gyulánk megoldotta,szerintem nagyon ötletes,és én meg fogom csinálni az enyémen. Ime:http://www.sportmotor.hu/motoros_videok/tuning/csillapito-gumi-javitas-ingyen-66850 |
gstibb | 145 | 2013. április 8. 20:11 |
Hello! Szerintem, nem volt KLE találkozó, nem túl sok van belõle. ;) De még lehet bármikor, csak szervezni kell. :D Próbáld meg a pinksmotors.hu-t. Ha náluk nincs, akkor máshol sem nagyon lesz. |
barkaszok | 144 | 2013. április 8. 16:58 |
Okta | 140 | 2012. október 15. 09:50 | Válasz erre: 138 |
Ezt az apró tévedést elnézzük neked Gyuriapu... :-) |
Okta | 137 | 2011. július 26. 16:51 | Válasz erre: 136 |
Na jó, de milyen dolog már, hogy kérdeznek valamit a Dominatorosoktól, én meg nekiállok ott okoskodni. ;-) Igaz KLE-m sincs, de a kérdést sem it tették fel. :-DDD |
Okta | 135 | 2011. július 26. 16:28 | Válasz erre: 133 |
Domis fórumba nem akartam írni: E09 jó gumi, vizes aszfalton viszont nagyon gáz. K60 aszfalton jobb (szárazon és vizesen pedig méginkább), de kevésbé terepes. Mire használnád a KLE-t elsõsorban? |
Okta | 132 | 2011. július 26. 15:31 | Válasz erre: 131 |
Ez már itt erõsen OFF, mert Kawa nem volt a túrán, csak a fórum nehogy elsüllyedjen. ;-) Két héttel ezelõtt részt vettem egy éjszakai tereptúrán (2 Africa Twin, 1 800GS, 2 1150GS meg én), nagyon jó volt, hajnal négyre kerültem ágyba. Tudtátok, hogy a sötétben a gravitáció erõsebb? http://motorozz.hu/img/forum/1131599_1.jpg :-) |
Okta | 131 | 2011. július 26. 15:27 | Válasz erre: 128 |
Én szomszéd? :-) Kawasakit Lovagolók Egyesülete. (Vagy egye-sületlensége...) :-D Elég trutyi az idõ mostanában - ha egy kicsit jobb idõ lesz, elkóborolunk itt a környéken. |