desiderus | 19877 | 2012. január 25. 22:00 | Válasz erre: 19876 |
Jó, jó, de motorozni tudnak ? :-))))) Mondjuk Pesten... :-))))) |
olika | 19873 | 2012. január 25. 20:53 | Válasz erre: 19872 |
Most mi van??Nem tudsz várni 24 órát????:))))))))))))
|
desiderus | 19870 | 2012. január 25. 20:42 | Válasz erre: 19869 |
Én nyugodtan fogok aludni mert nem vagyok motoros idióta. Csak idióta motoros. Olli, kiütöm belõled a választ. Üdv : csákdezsinorisz |
Larten | 19869 | 2012. január 25. 20:40 | Válasz erre: 19865 |
Olika, mondd már lécci, mert nem tud itt senki nyugodtan lefeküdni.
|
tsanyi | 19868 | 2012. január 25. 20:11 | Válasz erre: 19865 |
Vajon mi lehet?...olyan bizonytalan vagyok...:)
|
olika | 19865 | 2012. január 25. 20:05 |
- Tudod, hogyan lehet egy motoros idiótát 24 óráig teljes bizonytalanságban tartani?
|
CJKrisz | 19864 | 2012. január 25. 17:46 | Válasz erre: 19863 |
Hiányzik róla azért pl. az, hogy oltatja-e magát novemberben, meg az is, hogy Barátok köztöt néz-e, vagy Jóban rosszbant. :))))
|
ekowob | 19863 | 2012. január 25. 17:36 |
Elkészült az új rendszámtábla prototípusa: http://mindent-a-szemnek.hu/index.php/2012/01/elkeszult/ |
eröt | 19862 | 2012. január 25. 16:49 | Válasz erre: 19845 |
Gyanítom katona sosem volt.Mint a többi csókos.Akkor meg mit keres mundérban?
|
bandi0 | 19859 | 2012. január 25. 13:32 | Válasz erre: 19852 |
Mintha nagy részüket targonca alkatrészekkel hegesztették volna össze... Vagy mire jó az a nagy vízszintes lap a legtöbb elején? Az aszfaltra száradt cuccok felvakarására? :)
|
tsanyi | 19856 | 2012. január 25. 12:21 | Válasz erre: 19855 |
Dehogynem, amikor még nem utalásra jött a lé hanem fel kellett a pénztárban venni....aznap már pénztárnyitás elõtt órákkal ott lökdösõdtek.....:)
|
Bedouin | 19855 | 2012. január 25. 12:18 | Válasz erre: 19843 |
A kép egy nagy fake, az elmúlt 22 évben sose voltak ott ennyien eccerre :D
|
CJKrisz | 19854 | 2012. január 25. 12:05 | Válasz erre: 19853 |
Gyõzikének mind tetszene. Persze zebracsíkosok elõnyben! :))))))))
|
zi-zi | 19853 | 2012. január 25. 12:01 | Válasz erre: 19852 |
Az a baj, hogy ezek azt hiszik, hogy jól néznek ki a verdák :-)
|
fragile | 19852 | 2012. január 25. 11:24 |
http://www.youtube.com/watch?v=85xyVYxlbTM&feature=player_embedded#!
|
berdogabor | 19850 | 2012. január 25. 09:58 |
Kutya Star Wars http://www.youtube.com/watch?v=6ntDYjS0Y3w&feature=player_embedded |
berdogabor | 19849 | 2012. január 25. 09:57 |
- Mit mond a könyvelõ felesége, amikor nem bír aludni? - ??? - Azt, hogy: "Drágám, beszélnél a munkádról?" |
berdogabor | 19848 | 2012. január 25. 09:55 |
1. Menj a youtubra! 2. Indíts el bármilyen videót. 3. Állítsd meg a videót 0:00-nál 4. Tedd ki teljes képernyõre 5. Egyszerre nyomd meg a balra és a fel nyilakat a billentyûzeten! 6. Most játhatsz Snake-et!  |
bareszz | 19842 | 2012. január 24. 20:41 |
A kisunoka megkérdezi a nagypapát, mi az, hogy átlag. A papa mond egy példát: - Te 8 éves vagy, én 80, tehát ketten együtt 88 évesek vagyunk, vagyis átlagban 44 évesek, ami a legszebb férfikor. De dugni egyikünk se tud |
bareszz | 19841 | 2012. január 24. 20:40 |
Drágám hogyan tudnám megnöveszteni a mellem? - Dörzsöld WC papirral. - Szerinted beválik? - Nézd, a seggednél bejött… |
bareszz | 19840 | 2012. január 24. 20:39 |
Repül a gólya, csõrében egy öregemberrel. Megszólal az öreg: - Bazd meg Gólya! Õszintén! Eltévedtünk? |
Larten | 19837 | 2012. január 24. 18:29 | Válasz erre: 19835 |
Ez eddig a mai napon a "number one" Lehet überelni... |
eröt | 19836 | 2012. január 24. 17:15 | Válasz erre: 19828 |
Jó magasra feldob.Mérete és fogantyúja alapján ez harckocsi akna nem sima taposó.
|
zi-zi | 19835 | 2012. január 24. 15:58 |
Támogassuk az otthon szülést! - A cigányok Indiában... - A zsidók Izraelben... - A magyarok Magyarországon! |
olika | 19834 | 2012. január 24. 15:17 | Válasz erre: 19831 |
Bal oldalra enyhén korlátozott a kilátás.De ettõl függetlenül érdekes és ötletes a jármû.
|
eröt | 19833 | 2012. január 24. 13:31 | Válasz erre: 19831 |
Nem motor.Ez egy valami.Vagy megy valahová.De nem motor.
|
BonusA | 19827 | 2012. január 24. 11:35 | Válasz erre: 19824 |
Ez tök jó:))) És azért is, mert 4 évente el lehet mondani, csak a neveket kell kicserélni... De azért legyen vicc is benne: Két székely vágja a fát télen, rohadt hidegben: - Te koma, hol van a füles sapkád? - Amióta balesetem volt nem hordom! - Milyen baleseted volt? - Megkínáltak pálinkával és nem hallottam |
Sandokan13 | 19824 | 2012. január 24. 10:07 |
Ezt most kaptam: A TEKNÕSBÉKA MESÉJE Aktuális népmese: Egy fiatalember sétál a városban. Az egyik téren leül egy padra. Mellette idõsebb úriember újságot olvas. Kis idõ múlva természetesen beszélgetni kezdenek. A téma hogy, hogy nem, az ország helyzete, és végül rákerül a sor Orbánra is. Az idõsebb a fiatalemberhez fordulva megkérdezi: - Tudod, Orbán Viktor olyan, mint egy teknõsbéka egy oszlop tetején. A fiatalember elgondolkodik, majd megszólal: - Nem értem azt a dolgot a teknõsbékáról az oszlop tetején... Az idõsebb ember válaszol: - Ha vidéken, a mezõn sétálsz, és egyszerre csak meglátsz egy teknõsbékát, amely egyensúlyoz egy villanyoszlop tetején, mi jutna az eszedbe? Mivel észreveszi az értetlenséget a fiatalember arcán, hozzáteszi: - Elõször: TE nem érted, hogyan került oda. - Másodszor: TE nem akarod elhinni, hogy ott van egyáltalán. - Harmadszorra: TE jól tudod, hogy egyedül, magától nem kerülhetett oda. - Negyedszer: TE biztos vagy abban, hogy nem kellene ott lennie. - Ötödször: TE tudatában vagy annak, hogy semmi hasznosat nem fog tudni tenni ott fent, semmi jó nem származhat abból, hogy ott van. Így tehát, az egyetlen és ésszerû dolog: SEGÍTSÉGET kell nyújtanod ahhoz, hogy onnan lekerüljön. |
ekowob | 19823 | 2012. január 24. 09:32 |
Nekem is kellene ebbõl az anyagból! :-)) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FavUpD_IjVY#! |
Yossarian | 19822 | 2012. január 24. 09:04 | Válasz erre: 19821 |
Legalább volt bennük annyi jó érzés, hogy playbackrõl nyomták :)))
|
fragile | 19816 | 2012. január 23. 20:02 |
nem vicces: Parkoló teherautónak ütközött az általa vezetett jármûszerelvénnyel egy kamionos, majd megállás nélkül továbbhajtott és 20-25 kilométeren át hurcolta magával a vezetõfülke oldalára felkapaszkodó vétlen orosz sofõrt, aki a balesetet akarta jelezni neki. Az orosz állampolgárságú sofõr az eset során nem sérült meg. A miskolci lakos ellen - aki a kamion adatrögzítõje szerint 70-80 kilométeres sebességgel is hajtott az általa megtett 20-25 kilométeres út során úgy, hogy közben a lépcsõn kapaszkodott a sértett - közúti veszélyeztetés bûntette miatt indult eljárás. |
klimas | 19815 | 2012. január 23. 18:38 | Válasz erre: 19812 |
" Vicces.....nem vicces......vicces...... Nem vicces!!! (csak nehogy ideolvasson titokban!!!!) " Nyugodj bele, 5 perccel, de lehet hogy 2, a megjelenése után már tudtak róla....tudod...tek meg a tesói |
gazesmas | 19813 | 2012. január 23. 18:03 |
Nem vicces! De igaz! Megjegyzem, nincs ma olyan portál ahol ne lenne fenn. |
galoscsabus | 19812 | 2012. január 23. 17:48 |
Vicces.....nem vicces......vicces...... Nem vicces!!! (csak nehogy ideolvasson titokban!!!!) Szeva Viktorom!!!!!!!!!!!!! Most olvasom,hogy kötelezõen le akarjátok cseréltetni a rendszámokat,mert kell a zsé! Hatalmas ötlet! Komolyan! És erre még mindig nem mondhatja a köcsög ellenzék,hogy ez megszorítás,meg hogy adó! A lófaszt! Kurva jól kitaláltátok! Figyelj! Ha gondolod, lenne még ötletem! Mert ugye manapság minden autóban van rádió! Mi következik ebbõl?... ARTISJUS! Ennyi,bazdmeg! Ha a kocsiban zenét hallgat, fizessen jogdíjat a köcsög! Hát nehogy már! Majd ingyen hallgatja,nem?! Aztán, arra is gondoltam,hogy mi lenne,ha bevezetnétek a kötelezõ átfényezést! Narancssárgára, ofkórsz! Ebbõl is lehetne kaszálni! Nem? Szerintem fasza ötlet! Sõt!,ha elõtte még felemelnétek a festékek adóját 60%-ra,az még nagyobb kasza! Ezt figyeld:TANKOLÁSI DÍJ! Minden tankolásnál 300 ft (Elég? Lehet több!) kötelezõen fizetendõ,úgy mint a telefonnál a kapcsolási díj! Mi kifogás lehetne ellene?? Nem adó! Vagy igen? NEM! Na és ugye, ha valakinek utasa van?? Személyszállítási hozzájárulás!!! Vagy kötelezõvé lehetne tenni a tetõcsomagtartót is! És lehetne egy olyat,hogy aki felrak a tetõcsomagtartóra egy fidesz transzparenst,az kedvezményt kap! Amilyen fillérbaszó népek ezek,minden kocsin lesz transzparens! Ezzel a választási kampányt is megspóroljátok, azt is el lehet lopni! Yee! Aztán még gondoltam olyanra is,hogy kötelezõ BKV bérlet! A vidékieknek is ám! Mert ne mondja nekem egy vidéki se, hogy nem járt még Pesten!? Akutyaúristenit! Hát már a kifogást keresi!! És hát sajnos egy adót is javasolnék, de meg lehetne azzal magyarázni,hogy jó-jó, adó, de ez az egy csak!! És ez az adó tudod mi lenne, Vitya? Istenem, ha kimondom, Gyurinak keresztbe fog folyni a könnye ettõl a hazafias ötlettõl,és a bánattól,hogy nem õ találta ki! Na? Van ötleted? Nincs? Szabad a gazda? JÁRDAADÓ baszdmeg!!! Mekkora ötlet, mááár?!! J Á R D A A D Ó ! Hát mutass egy embert, aki nem használja a járdát!? Ugyehogyugye! Faszom! Ez alól nincs kifogás! És ehhez lehetne kapcsolni egy kötelezõen kiváltandó - persze borsos áron - kártyát,amit mindenkinek kötelezõen kellene hordania,és ha a rendõrök(vagy egy külön erre a célra felállított járdaõrség!)meglátják,hogy valaki nem fizette be a járdaadót, de mégis járdázik,annak teljes vagyonelkobzás!!! Lesz itt rend! Na, Vitya! Most mennem kell, de ha kérdés van, hívjatok nyugodtan! Ha kicsit iszom, még komolyabb ötleteim lesznek! Bár, ahogy elnézem, ti is valami pszichotróp anyagot nyomtok! Viki-Viki! Nagy huncutok vagytok ám.. ;) Ölellek és kívánok sok erõt és kitartást! P.S.: Édesanyádat üdvözlöm!!!!!! Sokat gondolok rá mostanában!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
urbán1500 | 19808 | 2012. január 23. 11:21 | Válasz erre: 19801 |
Köszi gyurci hogy szóltál , legközelebb végigolvasom az egész oldalt mielõtt felrakok valamit .
|
Bedouin | 19802 | 2012. január 23. 08:28 |
Az Egyház embereket bíz meg, hogy minél több Bibliát adjanak el. Két hét múlva a gyûlésen beszámolót tartanak. Valaki eladott ötöt, valaki tízet, de a legnagyobb eredményt a dadogós érte el, aki több, mint húsz Bibliát adott el. Kérdezik tõle, hogy csinálta? - A-A-A-Azt mo-mo-mo-mondtam, ha nem ve-ve-ve-veszik meg, fe-fe-fe-felolvasom. Egy ember elmegy a bölcs rabbihoz, hogy megtudja tõle a hosszú élet titkát. - Bölcs rabbi, mondja már meg nekem, hogy mi a hosszú élet titka. - Fiam, azt javaslom neked, hogy ne cigizz, ne piálj és ne nõzz. - Akkor hosszú életem lesz? - Azt nem tudom, de kurva hosszúnak fog tûnni. Egy orosz katona átkiált a kínai határon: - Ej, százezer kínai, gyertek a domb mögé harcolni velem! Átmegy százezer kínai, verekedés, csend... Fél óra múlva az orosz harcos újra kiált: - Ej, százezer kínai, gyertek a domb mögé harcolni velem! Ismét átmegy százezer kínai, megint verekedés, majd csend... Fél óra múlva újra hangzik a kiáltás: - Ej, százezer kínai, gyertek a domb mögé harcolni velem! Már menne megint százezer kínai, de a domb mögül elõmászik egy összevert, de még élõ kínai: - Vigyázzatok fiúk! Csapda! Ketten vannak! Két szomszéd beszélget: - Figyeljen csak, szomszéd! Mikor is van a születésnapja? - Aztán miért kérdezi? - Meg szeretném ajándékozni egy szép függönnyel az ablakára, hogy ne kelljen látnom, amit a meztelen feleségével mûvel. - Aha... És a maga születésnapja mikor van? - Hát azt miért kérdi, szomszéd? - Megajándékoznám egy szemüveggel, hogy lássa kié is az a feleség, akit a lakásomban lát... |
urbán1500 | 19799 | 2012. január 23. 07:57 |
Csörög a vezetékes telefon: - szia! otthon vagy? - nem bazdmeg a boltig húztam a zsinort. |
Yossarian | 19798 | 2012. január 23. 07:23 |
Jenõ bemegy a kocsmába. Az egyik asztalnál ott ül a haverja és fülig ér a szája, odamegy hozzá és megkérdezi: - Hát te, minek örülsz annyira? - Képzeld, Jenõkém, reggel takarítom a csónakomat és odajön hozzám egy szõke nõ, hatalmas csöcsök! Jenõkém, hatalmas csöcsök. Azt mondja, bevinném-e a tóra csónakázni? Hatalmas csöcsök, Jenõkém, érted! Bementünk a tó közepére és mondom neki: - Na,lesz szex vagy úszás kifelé?! És nem tudott úszni, Jenõkém, nem tudott úszni! Érted? Másnap megint bemegy Jenõ a kocsmába, a pasi megint ott ül az asztalnál és még jobb kedve van, mint elõzõ nap. Odalép hozzá és kérdezi, mi történt, már megint miért örül annyira. - Képzeld, reggel takarítom a csónakom és odajön hozzám egy vörös csaj. Hatalmas csöcsök, Jenõkém, hatalmas csöcsök! Érted? Beviszem a tó közepére és megkérdezem tõle: - Na lesz szex vagy úszás kifelé? És nem tudott úszni. Jenõkém, nem tudott úszni! Érted? Harmadnap a kocsmában a pasi ül egy üveg konyak mellett és zokog. Jenõ odamegy hozzá és kérdezi: - Hát neked meg mi a bajod miért vagy így elkenõdve? - Jenõkém ne is kérdezd. Reggel ahogy takarítom a csónakot odajön hozzám egy fekete nõ. Kérdezi hogy beviszem-e a tóra. Ahogy a tó közepére érünk kérdezem tõle hogy szex vagy úszás. Mire levetette a ruháját és akkora farka volt mint az evezõ lapát! Én meg nem tudok úszni. Jenõkém, nem tudok úszni! Érted?! |
Macko | 19797 | 2012. január 23. 06:36 | Válasz erre: 19794 |
Ahogy Fürtöske futott a kalapja után a villamossínen, az dehogynem! :-)
|
Macko | 19796 | 2012. január 23. 06:33 | Válasz erre: 19785 |
Kora reggel könnyes szemmel olvasni... :-DDD KÖSZI! "Hajtogasson belõle transzformerszt..." |
gazesmas | 19795 | 2012. január 23. 05:51 |
- Fõnök, nem értem, ebben a hónapban 3000 forinttal kevesebbet kaptam, mint ami a havi fizetésem lenne. - Nos, ez azért van, mert a múlt hónapban véletlenül 3000-rel többet kapott, és most azt levontuk. Érdekes, hogy elõzõleg nem reklamált! - Hát, egyszeri tévedést még elnéz az ember, de látja, ez most már sorozatos hiba! |
Games | 19794 | 2012. január 22. 22:44 |
Tudom hogy nem vicces.... http://www.youtube.com/watch?v=kMg8ZpHDm0M&feature=g-vrec&context=G2126830RVAAAAAAAAAQ |
Games | 19791 | 2012. január 22. 18:55 | Válasz erre: 19788 |
És tényleg, így lehet sorba menni: http://tekasztorik.blog.hu/ Köszi! :) |
Bedouin | 19788 | 2012. január 22. 17:45 |
A tékasztorik azok nagyon állatok, van belõlük egy csomó :) A másik ilyen jó sztori az valami cipõboltos csajról szólt, na azon is lehetett sírni rendesen. |
qqriq64 | 19777 | 2012. január 22. 12:12 |
FIZETÉS Típusok : Hagyma fizetés: meglátod, kezedbe veszed... és sírsz. Fekete humor fizetés: nevetsz, hogy ne sírj. Óvszer fizetés: elveszi a kedvedet és az inspirációdat. Impotens fizetés: amikor a legnagyobb szükséged lenne rá, cserben hagy. Diétás fizetés: általa egyre kevesebbet eszel. Ateista fizetés: kezdesz kételkedni a létezésében. Korai magömlés fizetés: alig jön be... és máris vége. Viharos fizetés: nem tudod mikor jön és mennyi ideig tart. Menstruáció fizetés: havonta egyszer jön és öt napig tart. |
klimas | 19776 | 2012. január 22. 11:12 | Válasz erre: 19747 |
Jaj de szörnyûûûû vagy ! Micsoda vulgáris elnevezés???!! Kicit mász lesz az arany drága kici csillagockából..... |