20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17

Kérlek jelentkezz be

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Humor-Viccek-,Aranyköpések
Következő oldal

bob 17180 2011. július 27. 07:57  
"...Azt mondják, az osztriga növeli a szexuális teljesítõképességet, de én
ezt nem tapasztaltam. Talán túl korán teszem fel...."

desiderus 17179 2011. július 26. 20:13  
Gyerekek írták az óceánról:

1) - Az osztrigák golyóit gyöngynek nevezzük.(Jerry, 6 éves)

2) - A cápák rondák és durvák és nagy fogaik vannak, akárcsak Emily
Richardsonnak. Õ többé már nem a barátom. (Kylie, 6 éves)

3) - A bácsikám két másik bácsival és egy nénivel elment halászni, és
amikor visszajött, rákja lett. (Millie, 6 éves)

4) - Amikor még a hajók vitorlával mûködtek, a szél vitte õket keresztül
az óceánon. Néha, amikor szélcsend volt, a tengerészek fütyültek, hogy
feltámadjon a szél. A testvérem szerint inkább babot kellett volna
enniük.
(William, 7 éves)

5) - A sellõk az óceánban élnek. Szeretem a sellõket. Gyönyörûek, és
imádom
a fényes uszonyukat, de hogy a fenébe lesznek terhesek? De tényleg?
(Helen, 6 éves)

6) - Nem írok az óceánról. A kistesóm állandóan bõg, Apu állandóan kiabál
Anyuval, a nõvérem teherbe esett, szóval nem jut eszembe semmi, amit
leírhatnék. (Amy, 6 éves)

7) - Néhány hal veszélyes. A medúzák csípnek. Az elektromos angolnák
megráznak. Biztos tengeralatti barlangokban élnek, szerintem ott
csatlakoznak rá a töltõikre. (Christopher, 7 éves)

8) - Amikor úszom az óceánban, a víz nagyon hideg, és ettõl összemegy a
fütyim. (Kevin, 6 éves)

9) - A nyaraláson Anyu elment vízisízni, de elesett nagy sebességnél.
Azt mondja, többet nem vízisízik, mert a víz bement a nagy, kövér
seggébe.
(Julie, 7 éves)

10) - Az óceán vízbõl és halakból áll. Hogy a halak miért nem fulladnak
meg, azt nem tudom. (Bobby, 6 éves)

11) - A papám tengerész volt, és mindent tud az óceánról. Egy dolgot nem
tud csak, hogy miért hagyta ott a tengerészetet és vette el Anyut.
(James, 7 éves)

desiderus 17178 2011. július 26. 20:12  
Férj és feleség ülnek a verandán, a férj bort kortyolgat.

- Annyira szeretlek - mondja a férj.
- Ezt most Te mondod vagy a bor? - kérdezi feleség.
- Ezt én mondom a bornak!

zi-zi 17177 2011. július 26. 17:19  
- Miért nehéz a nõknek érzõ, törõdõ és jóképû férfit találniuk?
- Mert azoknak a férfiaknak már van pasijuk

husos 17176 2011. július 26. 16:49  
Friss kapcsolat elején kérdezi a lány a fiút:
- Te tulajdonképpen milyen lányokat szeretsz?
- Olyan babás csajok jönnek be.
- Ezt hogy érted?
- Úgy, hogy 3 óránként szopik és alszik tovább

csabu987 17175 2011. július 26. 12:31  
Turista hajón évek óta dolgozik egy bûvész, meg egy beszélõ papagáj. A papagáj a hosszú idõ alatt elleste a bûvész trükkjeit és mindig bekiabál a vendégeknek:
-A kártyát a nyakkendõje alá dugta!
-A bal kezét figyeljék! Oda rejtette a golyót!
-A színes rongy a kalap szegélye alatt van!
A hajó egyszer léket kap és hirtelen elsüllyed. Egy darab deszkán úszik a két túlélõ, a bûvész és a papagáj. Egy darabig utálattal méregetik egymást, majd megszólal a papagáj:
-Feladom, baszd meg!!! Hol a picsában van a hajó????

bob 17174 2011. július 26. 11:35   Válasz erre: 17172
:D erre nincsenek szavak

bob 17173 2011. július 26. 11:34   Válasz erre: 17171
Pff... :)))

fragile 17172 2011. július 26. 11:32  
mert így jobban passzol.........

galoscsabus 17171 2011. július 26. 09:30  
Mit tesz a szõke nõ, ha nem tudja lecserélni a háttérképet a monitorján és nem akarja, hogy mások is lássák mi az?????

Íme:

kawa70 17170 2011. július 25. 22:19   Válasz erre: 17169
Így van...De milyen jól látta a dolgot.....

kicsi 17169 2011. július 25. 21:54   Válasz erre: 17158
Albert Einstein

ekowob 17168 2011. július 25. 21:43  
http://www.youtube.com/watch?v=atYYXTiaV6E&feature=fvwrel

Suprati 17167 2011. július 25. 21:35  
A szõke nõ visszavág

Egy csinos szõke nõ és egy jóképû fickó utazik a repülõgépen

A jóképû fickó - hogy elüsse az idõt - azt ajánlja a szõkének, hogy játszanak valamit.

Õ azonban fáradt, ezért azt feleli, hogy nincs kedve, majd elfordul aludni.

De a fickót nem lehet ilyen könnyen lerázni. Így fordul a nõhöz: "Figyelj csak! Felteszek egy kérdést. Ha nem tudsz válaszolni, adsz nekem 5 eurót, aztán te teszel fel egy kérdést, s ha én nem tudok válaszolni, 500 eurót adok neked."

Végül, a szõke nõ elfogadja az alkut és várja az elsõ kérdést.

A jóképû fickó elsõ kérdése: "Milyen messze van a Hold a Földtõl?"

A szõke gondolkodás nélkül nyúl a tárcájáért, kivesz egy 5 eurós bankjegyet és odaadja a fickónak.

Az persze nagyon megörül, zsebre vágja az 5 euróst és várja a kérdést...

A szõke kérdése: "Mi az? Hegynek felfelé három lába van, lefelé meg négy?"

Ezzel fogja magát, s befordul aludni.

A jóképû fickó erõsen gondolkodik, diszkréten megkérdezi a körülötte ülõket, kér egy enciklopédiát a légi kísérõtõl, majd telefonál egy barátjának is, azonban elfogadható választ nem kap... ...de még egy jó tippet sem.

Vagy kétórás töprengés után végül is felkelti a szõkét és ad neki egy 500 euróst.

A szõke - még félálomban - szó nélkül elrakja a bankjegyet, majd ismét megpróbál aludni.

A fickó azonban - eléggé frusztráltan - nekiesik: „Na várj csak! És mi a helyes válasz?!"

A szõke megfordul és odalök neki egy 5 euróst...

desiderus 17166 2011. július 25. 21:34  
Egy focista panaszkodik egy szurkolónak:
- Képzelje, 8 hónapja nem kapunk fizetést!
Mire a szurkoló:
- Én meg már 20 éve nem láttam focit.

desiderus 17165 2011. július 25. 21:33  
- Mit csinál a magyar futball-válogatott, miután megnyerte a foci VB-t?
- Kikapcsolják a Playstation-t.

desiderus 17164 2011. július 25. 21:31  
- Miért lehetetlen a jamaikai és a kolumbiai fociválogatott mérkõzése?
- A jamaikaiak elszívnának minden szál füvet, a kolumbiaiak pedig
felszívnának minden fehér csíkot...

Pegaso650 17163 2011. július 25. 20:40   Válasz erre: 17161
Ez felvidított:
"A legröhejesebb randim tárgya egy régi Opellel érkezett, és nem engedte, hogy letekerjem az ablakokat - nyár közepe volt, 40 fok kábé -, mondván: - Hadd higgyék a járókelõk, hogy van klíma is az autóban."

szsolt 17162 2011. július 25. 20:00   Válasz erre: 17159
Bocsi,de ezt ellopom:))))))))

fragile 17161 2011. július 25. 19:59  

történetek ...............:-)

Egy történelemtanárral mentem el vakrandizni. A pasi bemutatkozott, és lelkesen újságolta, hogy most épp meg tud hívni egy kávéra, mert nála van az osztálypénz.

Randiztam egy pasival, 34 éves volt, és egész végig arról beszélt, hogy plüsskutyával alszik. Reggelente betakargatja, dédelgeti, elmeséli neki a napi eseményeket. De kimosni nem meri, akkor mindig odaadja egy ismerõsének, mert õ nem bírná látni a kutya szenvedéseit.

A Sziget fesztiválon egy meglehetõsen illuminált vadidegen pasi odalépett hozzám, és bánatosan, meggyõzõdés nélkül csak ennyit kérdezett: - Nem?

Többfordulós levelezés, telefonálás során biztosítjuk egymást a kölcsönös szimpátiáról, meg ami ilyenkor még elõkerül. Eljön a randi napja, beszélgetünk, ki mivel foglalkozik. A lány fõsulira jár, és ugye nem haragszom, de valójában nem ismerkedni akar, hanem anyagot gyûjt a szakdolgozatához, amiben az internetes társkeresésrõl fog értekezni...

Elsõ randi a sráccal, jön értem kocsival, rózsa, kinyitja elõttem az ajtót.

Elindulunk, már másfél órája kocsikázunk, amikor én félénken megkérdezem, hogy nem iszunk-e meg valahol kólát. Erre közli velem, hogy nála egy fillér sincs, így nem tudunk sehová beülni, meg különben is, az a lényeg, hogy benzin legyen szarásig.

Nemrégiben beajánlottak nekem egy srácot, engem meg neki. Kb. 250 km-re lakik tõlem. Eleinte telefonon és e-mail-en tartottuk a kapcsolatot. Kb. a második telefonos beszélgetésünk után virágot küldetett nekem a munkahelyemre. Totál el voltam ájulva tõle! Aztán megbeszéltünk egy találkozót. A fényképen jobban nézett ki, de azért élõben sem volt éppen bányarém, így ez a része nem volt csalódás számomra. Viszont a beszélgetést azzal kezdte, hogy mit fog szólni az anyukája, ha megtudja, hogy egy olyan lánnyal ismerkedik, aki más babája volt. Hozzáteszem, mielõtt még bármi kapcsolat lett volna közöttünk, már akkor tudta, hogy elvált vagyok. Tehát nem is értettem, hogy mi ez a megjegyzése. A következõ: örülne, ha meglátogatnám a lakóhelyén. Õ nem szívesen jönne hozzám, mert az olyan messze van.

Szórakozóhelyen ismerkedtünk meg, elég jóképû volt. Randin értem jött a rozoga 15 éves Ladájával, moziba mentünk. Mozi elé érve fél órát köröztünk, hol parkoljon le, mert õ sötétbe nem áll, nehogy ellopják a Ladát. Moziban a film alatt nagy görcsölés, mi lesz, ha ellopják a Ladát? Utána pizzéria, ott újabb parkolásos cirkusz, mire nagy nehezen talált egy helyet, egy Merci meg egy Audi között - nagyobb így az esély, hogy inkább azokat viszik el, nem a Ladát -, és ki is lehetett látni az étterembõl rá, hogy intézkedni tudjon, ha mégis azt vinnék. Témái: Õ fotós, de sose keres pénzt, mert a megrendelõk mindigátverik meg nem fizetik ki. Van egy szuper kamerája, amivel fotóz, de nem tudja, mi lesz ha ellopják a Ladát, mert akkor mivel fog dolgozni?

Annyira fél ettõl, hogy (szüleivel lakván) megkérte apját, az parkoljon az utcán a Wartburgjával, és õ tarthassa a Ladát a garázsban, mert ha azt ellopják, akkor üt be az igazi krach.

Egy netes ismerkedés, telefonon megbeszéltük, randi, Nyugatinál, óra.

Szódás szemüveg, fehér zokni, makkos cipõ. Szegfü! S egész idõ alatt mosolyogva hallgattam, ahogyan a kifestett barna lányokat pocskondiázza, s egyáltalán minden nõt, ezt csak külön kiemelte. S hogy anyukája ezt mondta, meg azt, s ezt így, meg úgy csinál, fõz, stb. Nem vagyok plázacica, de kifestem magam, s szívesen "hordom" a könnyen barnuló bõröm. Nem tudtam más téma felé kanyarodni, tehát - még mindig mosolyogva -, közöltem vele, hogy anyuka már biztosan várja. Gondoltam, erre kapcsol majd. Ránézett az órájára - Tényleg! -fizetés nélkül elrohant.

A legröhejesebb randim tárgya egy régi Opellel érkezett, és nem engedte, hogy letekerjem az ablakokat - nyár közepe volt, 40 fok kábé -, mondván: - Hadd higgyék a járókelõk, hogy van klíma is az autóban.

Sokadik randi: lakásra fel, pezsgõbontás, halk zene bekapcs. A pasi fél pohár (!!!) pezsgõtõl úgy berúg mint a szamár. Elõször csak nagyokat pislog, majd a kezdõdõ eksön közben egyszerûen, félmeztelenül elszundikál.

Találkozunk. Nem jóképû (de hát végülis ez nem számít annyira), irány a park. Leülünk. Beszélgetünk, kissé akadozva. Na jó, hiszen vadidegenek vagyunk, sem levelezni, sem beszélgetni nem volt idõ (vagy igény). Elkezdi mesélni, hogy neki milyen gyakran van és milyen állagú a széklete! Azt hittem, elájulok! Már nem sokáig maradtam... Pár nap múlva hív, hogy találkozzunk...

Barátnõm 33 éves, a neten csetelt egy hapsival, aki negyvenesnek mondta magát. Rövidesen randi megbeszélve a Deák téren a templomhoz. Barátnõm elmegy és egy minimum 60-65 éves elég rozoga, hajlott hátú, rémes ruhájú pasas várja. Szégyen, nem szégyen barátnõm csak meglesi, majd távozik. Azt nem mondta a pasas, hogy úgy negyvenes, hogy a negyvenes években született.

Barátnõm mesélte, hogy egyik barátnõje neten összeismerkedett egy sráccal.

Láttak egymásról képet, de a srácé nem volt túl jó minõségû. Az egyik metrómegállónál beszéltek meg talit, a mozgólépcsõ tetején. Jön is felfelé egy jóképû srác, aki még valamennyire hasonlított is a képhez. Néznek egymásra, srác felér, lány odamegy. Megkérdezi: - Te vagy Zoli ugye? - Srác

döbbenten: - Honnan tudod? - Lány: - Mert megismertelek. Ide beszéltük meg a találkozót. - Srác: - Milyen találkozót? - Lány: - Hát tudod, a neten...

- Na, ebben a pillanatban szólalt meg egy hang a lány háta mögött: - Szerintem én vok az a Zoli, akit vársz.

Hazakísért egy fiú akit akkor ismertem meg. Aztán nem nagyon akart távozni, majd kibökte hogy hadd használja a wc-t. Beengedtem, szegénykém majd félórát rotyogott a klón. Elnézést kért, én mondtam, ne zavartassa magát, majd miután így oldódott a hangulat, kicsit dumáltunk még. Másnap találtam egy OLYAN alsógatyát begyûrve a kanapémba.

Nem elsõ randi, sokadik "hónapforduló". Mivel nagyon jól fõzött a srác, a hónapfordulókon mindig készített valami finomat és romantikus vacsorával ünnepeltünk. Az egyik ilyen alkalommal megyek át. Belépek a lakásba, drágám pedig fejvesztve rohangál a fürdõszoba és a konyha közt, miközben visong.

Kérdeztem mi történt, el sem tudtam képzelni mi lelte. Erre közölte: - Csípõspaprikát használtam a vacsorához, és utána megvakartam a tököm.

Egyes számú versenyzõ egy bankfiók vezetõje, öltöny, nyakkendõ.

Sétálgattunk a Városligetnél, sétálgattunk, sétálgattunk (már kezdtem unni), sétálgattunk (már egy erõnléti edzéssel is felért), de mi csak sétálgattunk (már a magassarkútól csillagokat láttam)... Mondtam neki kb. 2 és fél óra után (mikor már majd´ bepisiltem), hogy ha lehet, üljünk be valahova. Õ nem szomjas. Ezt így kijelentette és sétáltunk tovább. Mondtam, hogy üljünk be valahova, mert PISILNI KELL! Erre õ: - Ne aggódj, majd elfordulok. Annyi itt a bokor és úgyis sötét van. - Mondanom sem kell, többé nem találkoztunk.

Netes randi, egy szép téli estén beültünk egy fickóval (32 éves) teázni.

Bájosan cseverésztünk (ki hogyan szereti a teát, stb.), mire hangnemet váltott és azt mondta: - Jó. Oké. Na. Te egy csinos lány vagy, megkívántalak, menjünk fel hozzám. Bár otthon van anyukám, meg a mami, de majd csendben csináljuk.

Megérkeztünk mindketten a megbeszélt helyre, megtaláltuk egymást, sétáltunk egy kicsit, aztán megbeszéltük, hogy beülünk valahova. Elindultunk a parkoló felé, a szemembe nézett (romantikusan) majd a kocsimra

(leleményesen) és azt mondta: - Menjünk a te kocsiddal, mert az kevesebbet fogyaszt!

Randi, megy érte a srác, kinyitja a kocsiajtót, a lány beül, körbenéz, és majd´ elhányja magát. Koszos zsepik, mekis zacsi, csipszes zacskó, por, kosz, mocsok, morzsa, átható cigiszag. A mûszerfalon egy félig megevett mars csoki. A lány undorodva ránéz, mire a srác: - Kéred vagy kidobhatom?

Egyszer jártam rövid ideig egy állatorvossal. Õ minden este azzal szórakoztatot, hogy milyen állatot hoztak hozzá. Például egy olyan macskát, aminek kilógott a szeme az üregébõl, majd részletesen elmesélte, hogy rakta vissza, ilyenek. Persze õ csak beszámolt a napjáról, mint minden normális ember.

Egy egyetemista srác pár hét után meglepett egy gagyibizsu lánccal. Ez még hagyján, de hozzátette, hogy a húgáé volt, de neki már nem kell.

Néha feltûnt, hogy igazgatja a szempilláját, de hát ugye mindenki arra gondolt, hogy valami baj van a szemével. Nos egyszer, elázva érkezett meg a barátnõmékhez, és szétkent smink volt az arca. A gyerek sminkelte magát!

Alapozó, szájfény, és szempillaspirál. És heteró volt! Elkezdett turkálni a barátnõm sminkjei között és megjegyezte, hogy micsoda gagyik, bezzeg az övé Avon!

Szimpi pasi, több órás telefonbeszélgetés és randi. A randira pasi nagyon készült, egy csokor virággal jött meg egy kis ajándék szatyorral, plüss állat, könyv, csoki... Teljesen meghatódtam. Mondom neki, hogy felszaladok a szobába - ekkor egy kollégiumban aludtam és a koli elõtt találkoztunk -, vízbe teszem a virágot. Mondta, hogy ok. Jövök vissza, sehol senki. Hívom a pasit, nem veszi fel... Kis idõ múlva küld egy SMS-t: - Már visszafordultam hazafelé, megmondhattad volna a szemembe, hogy nem jövök be te büdös k....va!

kispeti 17160 2011. július 25. 19:32   Válasz erre: 17159
Ez qrva nagy ! :-))))))))

desiderus 17159 2011. július 25. 19:28  
A hosszú házasság titka

A friss házaspár két hete élt házasságban. A férj, bár nagyon szerelmes
volt, alig várta, hogy elmenjen a haverjaival egy kicsit
szórakozni. Így szólt a felségéhez: Édesem, mindjárt jövök!

- Hova mész, cuncimókus? - kérdezte a feleség.

- Lemegyek a bárba, drágám... Iszom egy sört.

A feleség így válaszolt: Egy sört szeretnél, szerelmem?
Kinyitotta a hûtõszekrény ajtaját és 25 különféle sört mutatott a 12
különbözõ országból, mint Németország, Hollandia, Japán, India stb. A férj
nem tudta, mit tegyen, az egyetlen, ami eszébe jutott, a következõ volt:

- Igen szívem, de a bárban... tudod... hûtött poharat adnak.

Még be sem fejezte a mondatot, a feleség közbeszólt: Hûtött poharat
szeretnél, angyalpofa?
Egy hatalmas söröskorsót vett elõ a hûtõbõl, annyira hideget, hogy õt magát
is kirázta a hideg.

A férj, kissé sápadtan, ezt mondta: Igen drágám, de a bárban olyan finom
elõételek is vannak ... Nem maradok sokáig, mindjárt jövök. Megígérem.
Rendben?

- Elõételt szeretnél, szívem csücske?
Azzal kinyitotta a konyhaszekrényt és 5 különbözõ elõételt vett elõ:
csirkeszárnyat, malacsültet, gombasalátát stb.

- De édes szívem... a bárban... tudod... jó mocskos kis dumákat is lehet
hallani...

- Mocskos dumákat akarsz, életem? Na ide figyelj, te faszfej! Idd meg azt a
kurva sörödet abból az átkozott hûtött korsóból és zabáld meg a kibaszott
sültjeidet, mert házas vagy, bazmeg, nem mész sehova!! Megértetted,seggfej?!

... és boldogan éltek, míg meg nem haltak.

kawa70 17158 2011. július 25. 19:11  
"Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség... De a világegyetemben nem vagyok biztos."

szsolt 17157 2011. július 25. 18:57  
http://www.gatveder.hu/adatlap.php?id=1010657

colt45 17156 2011. július 25. 11:53   Válasz erre: 17151
Szerintem nálunk megbukna! Nem jelzett irányt!!!

Macko 17155 2011. július 25. 07:00   Válasz erre: 17151
Ez nem különösebben nehéz, viszont kint sem ez a rutinvizsga.

Yossarian 17154 2011. július 24. 23:16   Válasz erre: 17151
Nem olyan nehéz ez. Én csak attól tartanék, hogy elfelejtem a pályát ;)

retrix 17153 2011. július 24. 22:33   Válasz erre: 17151
Mindannyiunknak. Csak több idõbe tellene megszerezni és jobban tudnánk motorozni. Különben meg végig attól féltem, hogy a végén leveszi a sisakot és kiderül, hogy az elõzõ hozzászólásban lévõ videó folytatása.

Suprati 17152 2011. július 24. 22:29  
Ennek biztos nem....:)
http://www.automobil.hu/hv363/Gigantikus_idiota_a_vilag_legrosszabb_soforje_video

Pegaso650 17151 2011. július 24. 22:19  
Szerintetek, mennyiünknek lenne jogsija: http://www.sportmotor.hu/motoros_videok/poen/rutinvizsga-49

berdogabor 17150 2011. július 24. 20:27  
http://www.youtube.com/watch?v=g9f-6jygRJk&feature=player_embedded

Simogasd a makit.

Games 17149 2011. július 24. 07:13   Válasz erre: 17148
Gyakorlatilag segítséget kér, attól, akinek van pénze. :)
Volt valaki aki 1 millió dollárt kapott egy hirdetésre, emlékeztek rá?

Pegaso650 17148 2011. július 23. 22:39  
Lehet, hogy ellõttem, de gyenge tudásom szerint ez eszméletlen: http://cgi.ebay.at/letzten-5-Euro-letztes-Geld-Hilfe-/110719156785?pt=LH_DefaultDomain_16&hash=item19c7604231

Ha valaki jobban érti akkor ossza meg mi is a tényállás :o

Geeza 17147 2011. július 23. 14:45  
Szerintem ez idevaló.

http://totalbike.hu/hirek/2011/07/23/ezt_csinald_utana/

bob 17146 2011. július 22. 13:26  
Arra utaló jelek, hogy felnõttél...

Olívia 17145 2011. július 22. 09:10   Válasz erre: 17144
Most nem a Bonczra gondoltam, sajnos Õ pedig túl korán ment el.:-(

Olívia 17144 2011. július 22. 09:08  
Szerettem Õket, de eltûntek.:-(

http://mivanma.postr.hu/markos-gyorgy

Yossarian 17143 2011. július 21. 23:12   Válasz erre: 17125
Az senkinek sem tûnt fel, hogy az ott NEM a Csendes óceán, hanem a Kínai tenger??? Pedig azt ajánlja átúszásra..

Sandokan13 17142 2011. július 21. 23:08  
Csak egyet nem értek: Ha a pekingi kacsánál, a szecsuáni marhasült felé fordulok, közvetlenül a tofu után, akkor kihagyhatom az úszást?

Sandokan13 17141 2011. július 21. 22:47   Válasz erre: 17140
Nna most hagytam abba. Kellett ez nektek!? :-D

Sandokan13 17140 2011. július 21. 22:40   Válasz erre: 17130
Idetévedtem! :-)
Két perce hangosan röhögök! :-))))))

Games 17139 2011. július 21. 22:12  
http://exszakasz.net/egy-neger/

A hozzászólásokat érdemes elolvasni. :)

Pegaso650 17138 2011. július 21. 20:41   Válasz erre: 17137
Ja és azóta nem sietek sehova, mert szeretek rajta minél tovább ülni :)
Nem ám húzni neki és mielõbb megérkezvén leszállni róla ...

colt45 17137 2011. július 21. 20:37  
Pegaso!
Nagyon elkényelmesedtél mióta Suzukid van.Egy kis úszás is gond...

Pegaso650 17136 2011. július 21. 20:34   Válasz erre: 17133
Azért Jetski, mert 782 km durva lenne úszva :)
Bár nem tudom mit kell szarakodni a 33. pontban azzal a 49,5 km-es kompozással ...

Olga 17135 2011. július 21. 20:27  
hehehehehe

colt45 17134 2011. július 21. 20:17  
Nem tudom mi a gond,Pesten mászkál egy busz,ami belemegy a Dunába és ki is jön egy kis úszkálás után.Ez biztosan az õ útvonaltervezõje.

gaborgyula 17133 2011. július 21. 20:11  
Azért vicces mert ez az autós útvonaltervezõ ajánlata.

Ha Japán a cél akkor már kényelemesebb az utazás, ott azt ajánlja:
"Jetskivel át a Csendes-óceánon " (27. pont) http://maps.google.hu/maps?saddr=K%C3%ADna&daddr=Jap%C3%A1n&hl=hu&ie=UTF8&ll=31.39005,121.51048&spn=47.049096,101.513672&sll=27.410786,121.069336&sspn=24.780512,50.756836&geocode=FZw0IwIdReU1BinBQsblZI5QMTFvNp80fKodlQ%3BFRhxKAIdfJI9CCkvGX_XD05nNDFEUmZ81HVC9Q&mra=ls&z=4

kispeti 17131 2011. július 21. 17:46   Válasz erre: 17130
:-)))

Macko 17130 2011. július 21. 17:40   Válasz erre: 17126
Sandokan ide ne tévedjen, mert lesz kapsz! :-)

zi-zi 17129 2011. július 21. 17:29   Válasz erre: 17128
Na de nem kell egyben leúszni, néha meg lehet állni fürödni. :-)

Pegaso650 17128 2011. július 21. 17:19   Válasz erre: 17127
az a cca.165 km - úszva

Olga 17127 2011. július 21. 17:05   Válasz erre: 17125
Én sem értem ,hogy mi a vicces benne?

Olívia 17126 2011. július 21. 16:20   Válasz erre: 17125
Azért még van lehetõség, esetleg megnyílik elõtte a víz, a Bibliában írtak már ilyenrõl!.-))

zi-zi 17125 2011. július 21. 16:19  
Ebben mi a vicc? Mégsem írhatja, hogy idd ki az óceánt és gyalogolj át. :-)))))

Olívia 17124 2011. július 21. 16:19   Válasz erre: 17122
Nekem mûködik.

:-)))

fragile 17122 2011. július 21. 16:08  
‎1 - Nyisd meg a Google
Térképet (útvonaltervezés)
2 - Írd be, hogy Kína, mint a kiindulást
...3 - Majd Taiwan a cél
4 - Olvasd el a 48-as lépést

http://maps.google.hu/maps?hl=hu&tab=wl

bareszz 17120 2011. július 20. 20:45  
Ki csöngetett? -Kérdezi Pistikét az anyukája. A szomszéd volt. És mit mondtál neki? Hogy fürdesz. Persze nem hitte el és akkor mondtam neki ,hogy nézzen be a kulcslyukon. Igy is sokáig tartott neki amig elhitte.

bareszz 17119 2011. július 20. 20:38  
Stewardess az utashoz:
- Uram, kér vacsorát?
- Mibõl lehet választani?
- Igen vagy nem.

bundas13 17118 2011. július 20. 14:58  
- Te, az én kutyám szerintem nagyon jó rendõrkutya lenne!
- Miért? Jó a szimata és fegyelmezett?
- Nem! Szereti a fánkot, és tökhülye.

hellboy780917 17117 2011. július 20. 13:12   Válasz erre: 17115
így van, senki nem állította az ellenkezõjét.... ;) s genetikai defektust ugye nemnagyon okoz vegyszer....

bundas13 17116 2011. július 20. 13:00  
"ez gyönyörû, haver" http://www.youtube.com/watch?v=SAQziuvXHdo

Olívia 17115 2011. július 20. 11:50   Válasz erre: 17112
A kifejezés:" a természet furcsa tréfája", nem feltétlen jelent viccet, csak megismétlem. Ez egy genetikai defektus.

hellboy780917 17114 2011. július 20. 11:46   Válasz erre: 17111
a radioaktivításnak ehhez semmi köze.... de meg merem kockáztatni hoyg a vegyszereknek sem... de végülis mindegy, mert lehet nekem is meg neked is van, csak nem tudunk róla.... ;)

Olívia 17113 2011. július 20. 11:46  

Könnyûvérû hölgy stoppol az autópályán, meg is áll neki egy kamionos, aki persze természetben kéri a fuvardíjat. Mikor végeznek, beülnek a kamionba és elindulnak. Egy óra múlva megszólal a lány:
- Állj meg légyszíves, pisilnem kell!
- Dehogy állok! Így is egy csomó idõt vesztettem, idõre kell mennem! Ott az ablak, pisilj ki rajta!
Nincs mit tenni, a lány lehúzza az ablakot, majd odaáll háttal és könnyít magán.
Ebben a pillanatban két motoros húz el mellettük.
Pár kilométerrel arrébb egy pihenõben az egyik motoros mondja a másiknak:
- Öregem, tök bunkók ezek a marha kamionosok! Mennek mint az állat, ráadásul állandóan kiköpködnek az ablakon! Nézd meg, tiszta nedves a kabátom!
- Ne csodálkozz rajta! Nem láttad, ennek a seggfejnek mekkora pofája volt?

hellboy780917 17112 2011. július 20. 11:44   Válasz erre: 17110
hát pedig eleve úgy mondják hoyg a természet furcsa tréfája.... szerintem az hogy vicces, az adott egyén hozzáállása mondja meg, jelen esetben a színészcsaj vígan hordta, s mutogatta... így szerintem nevezhetjük poénosnak, csak gondolom már unta, hoyg Zack állandóan a talpát nyalja... vihog

Olívia 17111 2011. július 20. 11:44   Válasz erre: 17110
A vegyszerek és a radioaktív sugárzás által szennyezett Földünkön ez egyre gyakoribb lesz.:-(

Olívia 17110 2011. július 20. 11:41   Válasz erre: 17106
Itt az eredeti cikk, bár szerintem ez nem vicces.
http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110719-mellbimbo-nott-egy-no-talpan.html

hellboy780917 17109 2011. július 20. 11:39   Válasz erre: 17107
marha.... :D:D:D

Olívia 17108 2011. július 20. 11:26   Válasz erre: 17107
Fõleg azzal a mellbimbóval a közepén!:-))

gabo67 17107 2011. július 20. 11:25  
hellboy szexi a lábad :))))

hellboy780917 17106 2011. július 20. 11:23  
õõõ izé, asszem ez a legmegfelelõbb topic neki, de gondolkodtam pár percig, hoyg hírekbe, vagy új topicként nyissam... :D

lábfetisiszták biztos megõrülnek most: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2016227/Woman-grows-nipple-foot-Lily-Allen-Zac-Efron-extra-nipples-too.html

Olga 17105 2011. július 20. 08:40  
Bután nézel ,mint lufiárus a nyílzáporban! :-))

bundas13 17104 2011. július 19. 22:37  
Azért jó a mazochistának, mert ha rossz, akkor jó, ha meg jó, akkor rossz, tehát jó... :)

bob 17103 2011. július 19. 16:27   Válasz erre: 17102
Szerintem sem.. a sok álszent fax, meg elmehet a sunyiba.. ez egy elmésen megfogalmazott, örökbeadási hirdetés konkrétan... szerintem. Ráadásul a kutya nagyon szép, látszik rajta, h jól van tartva.

Olívia 17102 2011. július 19. 16:13   Válasz erre: 17101
Szerintem óriási a fazon. Nem hinném, hogy ez bántotta a kutyák "személyiségi jogait"!:-))

bob 17101 2011. július 19. 15:57  
Goldenus retriverus - a felhasználói leírást és a kommenteket olvassátok :)

http://allateledel.vatera.hu/kutyatartas/kutya/golden_retriever_kan_nma_nemaaa_kutya_1466529734.html?utm_source=fbpost&utm_campaign=vtrfb

Olga 17100 2011. július 19. 13:05   Válasz erre: 17099
vihog

bundas13 17099 2011. július 19. 12:27  
Az embernek 3 korszaka van: a gyerekkor, a felnõttkor és a "de jól nézel ki"

bundas13 17098 2011. július 19. 12:25  
"A nõk addig nem lesznek egyenlõek a férfiakkal, míg nem tudnak az utcán végigsétálni kövéren és kopaszon azt gondolva, hogy csodálatosak és mindenki kívánja õket."

gcs 17097 2011. július 19. 12:07   Válasz erre: 17093
Hiba volt, belátom. :-)

hellboy780917 17096 2011. július 19. 12:02   Válasz erre: 17095
hûha.... :D:D:D jó sokszor fejbecsaphatták kölökkorában ama bizonyos fával.... vihog

Olívia 17095 2011. július 19. 11:55  
Alacsony a kerítés?:-))

http://www.metropol.hu/bulvar/cikk/757145

hellboy780917 17094 2011. július 19. 11:17  
ahogy nézem lassan szállóige lesz itt a fórumon.... valamelyik változata... vihog

CJKrisz 17093 2011. július 19. 11:08   Válasz erre: 17075
Látod Csaba, most ez miattad van! :)))
Írtad volna úgy, hogy "...verik bele a fejükbe már általános iskolában"! Erre itt mindenféle vitaindító szavakat használsz. :))))

lendvai 17092 2011. július 19. 11:06  
- Van egy eladó villanyírógépem, nem kell?
- Mi a francnak? Sose szoktam villát nyírni!

Remélem, ezzel nem vetettem el a sulykot :-).

galoscsabus 17091 2011. július 19. 10:55  
Az amcsi, a francia és a roma beszélgetnek a feleségükrõl.
Mondja az amcsi:
- Amikor az én drága Jenny-m lovagol, a lábait a földön húzza.
Na persze nem azért, mert olyan kicsi lova van, hanem mert
olyan szép hosszúak a lábai.
A francia:
- Reggel a tenyereimmel átölelem a kedvesem derekát,
felemelem, megpuszilom, leteszem és elmegyek dolgozni. No
persze nem azért, mert olyan nagy lapát kezeim vannak, hanem
mert a kedvesemnek oly karcsú a dereka.
A cigány:
- Amikor reggel elmegyek dolgozni, ráütök Aranka seggére, a
segge megrázódik. Amikor hazajövök munkából, a segge még
mindig rezeg. No persze nem azért mert olyan nagy a segge,
hanem azért mert olyan gyorsan hazajövök a munkából....

CJKrisz 17090 2011. július 19. 10:54   Válasz erre: 17084
Nos, akkor én nem kussolok tovább. Egyetlen nyomtatott irodalmat találtam, amiben benne van az említett alapszó. Ott "ly"-al írják. Tinta Könyvkiadó: Idegen szavak szótára. Idézem:
Sulyokfa - Fából készült, vastag, nyéllel ellátott ütõszerszám, melyet ruha mosásakor, illetve cölöpveréskor használtak. Lásd még: lentörõ sulyok.

Slusszpassz. Illetve izé... ámen. :)

lendvai 17089 2011. július 19. 10:50  
Régi történet, igaz, de mindig van aktualitása és az értékei elvitathatatlanok. Nem is olyan rég láttam a tévében, szívet melengetõ volt emlékezni a gyerekkoromra, amikor persze utáltam, mert kötelezõ volt :-))) A korral meg haladunk, mint mindig: amikor én elõször olvastam, még nem volt mobilom, sem számítógépem.
Más kérdés, hogy adott értékrendek szerint milyen irányba haladunk a korral. Ebbõl a szempontból nem látok sok jót.

hellboy780917 17088 2011. július 19. 10:17   Válasz erre: 17086
ahogy érzed... az már egy elég régi mese... ;) haladni kellene a korral... :)

Ispan 17086 2011. július 19. 09:57   Válasz erre: 17082
Ez meg Téged minõsít. " nemecsek"

Gyurci 17085 2011. július 19. 09:53  
...hát ez nekem elég magas labda, de inkább nem ütöm le, a lényeg, hogy rólunk nevezték el és tõlünk ered minden ezzel kapcsolatos kifejezés!!!:)))
Ja, és behajtást is vállalunk, innen ered a "Sulyokkal üt" szófordulat!!!:)))

hellboy780917 17084 2011. július 19. 09:52   Válasz erre: 17081
jah, s hoyg mit láttál, mihez volt szerencséd, mit olvastál s hol, teljesen irreleváns az alaptémára, amit eddig senki nem vitatott, mert vagy nem nézett utána, vagy elkerülte a figyelmét, vagy egyszerûen csak kussol, mert meglátta, hoyg van írva, az a sujokfa, amibõl az egész kiindul.... :)

ámen.

Ispan 17083 2011. július 19. 09:50   Válasz erre: 17079
Szeretem a nyelvtant,általában jó helyesírással rendelkezem.
Én is utánanéztem ennek a sulyoknak.......
Akadémiai Kiadó,Budapest Magyar Értelmezõ Kéziszótár
Magyar Tudományos Akadémia . A magyar helyesírás szabályai.
Mindenhol sulyok-nak írja.
Én is nagyon szeretem Grétsy tanár urat, de inkább nagybetûvel!!!!!" Nem vihog"

hellboy780917 17082 2011. július 19. 09:49   Válasz erre: 17081
én a neten mindenhol kis betûvel írok, mindent. még tulajdon nevet is. bár néha megfeledkezem róla, s nagy betûvel írom, mint a mondatok kezdetét, de ez a ritkább. ez amolyan védjegy, mint a felcserélt kettõs mássalhangzók pl. nincs rá netikett, hoyg kötelezõ lenne vagy sem, de ha az megnyugtat, hivatalos leveleket, munkaügyben nem így írkálok... ;)

a tisztelet meg nem az, ha valakinek a nevét milyen betûvel írod.... tiszteletet nem azzal kell kifejezni, régen rossz lenne ha csak azzal lehetne. a választás joga meg az enyém, hoyg mivel fejezem ki a tiszteletemet felé, s úgy vélem ebbe senkinek beleszólása. majd ha az említett személynek kevés lenne az, ahogy kifejezem, s a nagybetû tenné boldoggá, akkor megteszem. ;)

lendvai 17081 2011. július 19. 09:43  
A sulykolást volt szerencsém elég sokszor olvasni és értelmezni is, kizárólag ly-el láttam.
Egy apróság még: a mondatokat nagybetûvel kezdjük, Grétsy tanár úrnak meg megadjuk a tiszteletet azáltal, hogy a nevét nagybetûvel írjuk :-)))
Ámen!

hellboy780917 17080 2011. július 19. 09:32  
jah,s legyen ámen.... :D

hellboy780917 17079 2011. július 19. 09:32   Válasz erre: 17077
hehe.... többszörösen is. ugyanis itt sem azt vitatja hogy milyen jé, hanem hogy hosszú ú vagy sem... valamint egy online szótárt amit úgy töltöttek fel a világhálóra, mindennek nevezném, csak hiteles forrásnak nem....

nálam grétsy úr szava többet ér, mint bármelyik szótár, fõleg netes... ;)

ELőző oldal
Felhokep

Tagok száma: 22099
5 623 Eddigi túrák
14 222 466 km
34072 Eddigi túra-résztvevők