| fragile | 16869 | 2011. június 24. 12:13 |
|
kedvencem egyike volt: közösülés után mikor kikeltem az ágyból a szûzhártyám kiesett a földre. Lehetséges ez ? Válasz: a szûzhártya nem olyan, hogy bizonyos helyzetekben kiessen.
|
| bob | 16867 | 2011. június 24. 12:12 | Válasz erre: 16866 |
|
a másik nagy kedvencem Dr. (jog)Erõs Pál volt a jogi esetekbõl
|
| bob | 16865 | 2011. június 24. 12:10 | Válasz erre: 16864 |
|
Ugyanez... "Lehet-e önkielégítést végezni a porszívóval? - Lehet, de nem mindegy, h szívásra vagy fújásra van beállítva!..." - merthogy ugye az akkori porszívókon ilyen is volt.. Rakéta pl.
|
| kispeti | 16864 | 2011. június 24. 12:07 | Válasz erre: 16863 |
|
Kérdés az IM-ben Veres Pali bácsinak ! "Lehet-e teherbe esni abban az ágyban, ahol elõtte közösültek ?" Válasz : Igen, de nem az ágytól ! :-))))) 70-es évek ! |
| olika | 16863 | 2011. június 24. 12:04 | Válasz erre: 16861 |
|
Valamikor az Ifjusági magazinba lehetett ehhez hasonlókat olvasni mikor is Dr. Veres Pál vezetett benne rovatot a felvilágosulatlan fiataloknak. :))))))))))))))))))))))))))))))) |
| Audimania | 16862 | 2011. június 24. 11:59 | Válasz erre: 16860 |
|
Az ilyen terheltektõl leszek gondterhelt :(
|
| Pegaso650 | 16861 | 2011. június 24. 11:56 | Válasz erre: 16860 |
|
Kíváncsi lennék ennek a baromnak az IQ teszt eredményére, oszt abbul simán megmondom terhes-e :)
|
| olika | 16860 | 2011. június 24. 11:48 |
|
A mai világban mindent a neten próbálnak megoldani a fiatalok.Talán áldott állapotba is így szeretnének kerülni. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) http://csakparperc.blog.hu/2011/06/16/a_mai_fiatalsag?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=twitter&utm_campaign=blhshare |
| nagytia | 16858 | 2011. június 23. 23:23 | Válasz erre: 16854 |
|
...ezek nagyon jók! :D "ausztráliai vízilóversenyek" |
| V-reb | 16857 | 2011. június 23. 22:42 |
|
Csóka bemegy a kupiba, mondja a Madamnak, hogy Õ valami nagyon különlegeset szeretne. Madam : hatos szoba, Sucking Rose megoldja. Csóka bemegy a szobába, nem telik el egy perc, farkát fogva, ordítva rohan ki a kupiból.Madam kérdezi Rose-t mi történt?Rose: különlegeset akart az ügyfél.Madam: melyik figurát csináltátok? Rose: a csuklyásat. Madam: az melyik? Rose: a makkot a számba veszem, közben a fitymát a fejemre húzom.
|
| desiderus | 16855 | 2011. június 23. 21:54 |
|
Egy nagymama korú hölgy jelentkezett a fõiskolára. Megcsinálta a vizsgákat, fel is vették. De a vizsgáztatók kíváncsiak voltak, hát megkérdezték: - Mondja, hölgyem minek magának fõiskola, mikor már nyugdíjban van ? - Hát nem is magamért csinálom, de az az én hülye párom a kocsmában azon ácsingózott, hogy 70 éves születésnapjára szuper ajándék volna, ha megkefélhetne egy diáklányt ..... |
| desiderus | 16854 | 2011. június 23. 21:52 |
|
Ausztráliába készülõ turisták értelmes kérdései... (az ausztrál turizmus honlapjára érkeztek, a válaszokat a honlap humorral is megáldott szerkesztõi adták) Q: Szokott fújni a szél Ausztráliában? Még sosem láttam a tévében, hogy esett volna ott az esõ, hogy tudnak akkor növekedni a növények? (UK). A: Minden növényt teljesen kifejlett állapotban importálunk, aztán csak ülünk, és nézzük, ahogy elpusztulnak. __________________________________________________ Q: Láthatok majd kengurukat az utcán? (USA) A: Attól függ, hogy mennyit iszol. __________________________________________________ Q: Perth-bõl Sydney-be szeretnék elgyalogolni – követhetem a vasúti síneket (Svédország)? A: Persze, csak háromezer mérföld, sok vizet vigyél magaddal. __________________________________________________ Q: Vannak pénzautomaták Ausztráliában? Tudnának küldeni nekem listát róluk Brisbane-ben, Cairns-ben, Townsville-ben és Hervey Bay-ben? (UK) A: Miben halt meg a legutolsó rabszolgája? __________________________________________________ Q: Tudnának információt adni az ausztráliai vízilóversenyekrõl? (USA) A: A-fri-ka az a nagy háromszög alakú kontinens Európától délre. Ausz-trá-lia az a nagy sziget a Csendes-óceán közepén, amelyiken nem ... á, nem érdekes. Hogyne, a vízilóverseny minden kedden este a Kings Cross-nál van. Megjelenés meztelenül. __________________________________________________ Q: Ausztráliában merre van észak? (USA) A: Fordulj dél felé, aztán fordulj 180 fokot. Szólj nekünk, ha megérkeztél, és akkor majd elküldjük neked a többi irányt is. _________________________________________________ Q: Hozhatok evõeszközöket Ausztráliába? (UK) A: Miért akarnál? Használd az ujjaidat, ahogy mi. __________________________________________________ Q: El tudnák küldeni nekem a Bécsi Fiúkórus beosztását? (USA) A: Ausz-tri-a az a fura kis ország, amely Németországgal határos, és amelyik... á, nem érdekes. Hogyne, a Bécsi Fiúkórus minden kedden este a Kings Cross-nál játszik, rögtön a vízilóversenyek után. Megjelenés meztelenül. __________________________________________________ Q: Járhatok magassarkúban Ausztráliában? ( UK) A: Ön egy brit politikus, ugye? __________________________________________________ Q: Vannak Sydney-ben szupermarketek, és egész évben kapható tej? (Germany) A: Nem, mi vegetáriánus vadász-gyûjtögetõk békés civilizációja vagyunk. A tej illegális. __________________________________________________ Q: Kérem, küldjenek nekem egy listát az összes olyan orvosról Ausztáliában, akinél kaphatok csörgõkígyó elleni szérumot. (USA) A: A csörgõkígyók A-meri-kában élnek, ott, ahol ÖN él. Az összes ausztrál kígyó tökéletesen ártalmatlan, biztonságos a kezelésük, és jó házikedvencek. __________________________________________________ Q: Lenne egy kérdésem egy híres állattal kapcsolatban, amelyik Ausztráliában él, de elfelejtettem a nevét. Ez egyfajta medve, amelyik fákon él. (USA) A: Ezt esõmedvének hívják. Azért ez a nevük, mert a gumifákról esnek le, és megeszik az agyát mindenkinek, aki alattuk sétál el. Úgy tudod távol tartani õket magadtól, ha emberi vizelettel fújod be magad, mielõtt sétára indulsz odakint. __________________________________________________ Q: Kifejlesztettem egy új terméket, amely a fiatalság forrása. Meg tudná mondani, hogy hol tudom ezt eladni Ausztráliában? (USA) A: Bárhol, ahol komolyabb számban fordulnak elõ amerikaiak. __________________________________________________ Q: Meg tudná mondani Tasmánia azon területeit, ahol a nõi populáció kisebb, mint a férfi populáció? (Olaszország) A: Igen, a buzibárok. __________________________________________________ Q: Ausztráliában van karácsony? (Franciaország) A: Csak karácsonykor. __________________________________________________ Q: Tudok majd angolul beszélni a legtöbb helyen, ahova megyek? (USA) A: Igen, de elõbb meg kell tanulnia. |
| bob | 16851 | 2011. június 23. 12:16 |
|
Elefánt a tevének: -Te hallod mért van a két csöcsöd a hátadon? -Fasszal a pofámon kussolnék.... :))) |
| bob | 16849 | 2011. június 23. 10:35 |
|
Egy ketrecbe betesznek 3 kiflit, 2 vajat egy kést és egy kecskét. Reggelre eltûnik 1 kifli és az egyik vaj. Mi történt?? Éjjel a kecske mekkent egyet...:D |
| LaMeRick | 16848 | 2011. június 23. 10:15 |
|
hvg.hu/sport/20110623_legfurcsabb_motorbaleset http://hvg.hu/sport/20110623_legfurcsabb_motorbaleset |
| bundas13 | 16847 | 2011. június 23. 10:00 |
|
..... http://www.privatbankar.hu/frisshir/hircentrum/ha_egy_uzlet_beindul_a_hamburgerado_utan_az_extremadot_pedzegetik_100280 |
| berdogabor | 16846 | 2011. június 22. 15:46 |
|
Szerencse szombat másként http://www.youtube.com/watch?v=0L5nwFhZlhY |
| tsanyi | 16843 | 2011. június 20. 21:49 |
|
:): http://www.youtube.com/watch?v=xft24tvLJTE&feature=player_embedded#at=11
|
| Tompecs | 16841 | 2011. június 20. 20:04 |
|
Huwazz! Bulémiásoknak vacsora utánra! :)))) http://www.youtube.com/watch?v=KiVVwSE68Cs&feature=share |
| desiderus | 16840 | 2011. június 20. 19:34 |
|
Hölgyem, uram, kérem álljanak meg, ott nem mehetnek ki! - Elnézést, de ezen az ajtón jöttünk be, megettük a hamburgerünket, ezért szeretnék menni a dolgunkra és ahogy látom, csak ez az egy ajtó nyílik az utcára. - Ez így van, de az étterem kijárata az a másik ajtó ott jobbra. - De az egy edzõterembe nyílik! - A legújabb alkotmánymódosítás alapján aki gyorsétteremben eszik, annak a kezemben lévõ táblázat alapján kiszámolt gyakorlatokat el kell végeznie az étteremhez kapcsolt sportkomplexumban. - Alkotmánymódosítás? Mindketten az ELTE jogi karán tanítunk, amikor 16.30-kor eljöttünk ilyen még nem volt az Alkotmányban. - 16.30? Az lehet. Lázár János és Rogán Antal 16.35-kor nyújtotta be a törvényjavaslatot az alkotmánymódosításról, a "Hülye hamburgerzabálók saját magukkal szembeni védelmérõl az emberek érdekében" címmel. Ezt a Parlament, széleskörû szakmai egyeztetés, általános és részletes vita után, 16.45-kor el is fogadta, köztársasági elnök úr, persze alapos megfontolás után, 16.55-kor aláírta, 17 órakor hatályba is lépett. Mos pedig 17 óra 3 perc van ugye... - Akkor most át kell mennünk az edzõterembe? - Így van. Ön mit fogyasztott, uram? - Big Mac, nagy krumpli, nagy kóla. - Ajjaj... Az 10 km futópad, 100 fekvõtámasz és 100 felülés. A hölgy mit fogyasztott? - Csirkeszendvics, Fanta. - Milyen Fanta? - Narancsos. - Jó, azért kedvezmény jár. Akkor 30 perc sámán aerobik lesz. - Mi lesz, ha megtagadjuk? - Nem mondtam? Ezzel kiiratkoznak a Nemzeti Egészségi Együttmozgás Rendszerébõl, ami 17 óra óta bûncselekmény, ezért rendõrt kell hívjak. - De a férjemnek tegnap meghúzódott a háta, nekem meg kitörte a cipõ a lábam. Nem oldhatnánk meg másképp? - Na, adjanak öt kilót és tûnés! |
| CJKrisz | 16839 | 2011. június 20. 17:48 |
|
Szerintem 20mp-nél igencsak meglepõdött. http://auto.indavideo.hu/video/Mi_tortenik_ha_szetcsuszik_egy_dragster_kormanya |
| lendvai | 16838 | 2011. június 20. 15:34 | Válasz erre: 16837 |
|
Hisz most mondták, hogy elkergethetjük õket! Csak aztán arra is kell vigyázni, vissza ne sunnyogjanak :-)))
|
| bundas13 | 16837 | 2011. június 20. 15:28 | Válasz erre: 16836 |
|
má' hogy lenne baj?! minden a legnagyobb rendben :)
|
| CJKrisz | 16836 | 2011. június 20. 15:18 | Válasz erre: 16835 |
|
Olyanok vagytok, mint a gazdák. :)))))) Amikor repedezik a földje felszíne, akkor az a baj, hogy nincs víz. Amikor bokáig gázol az iszapban, akkor meg az a baj, hogy sok a víz. Bármelyik van, mindig az a baj. :))
|
| Yossarian | 16835 | 2011. június 20. 14:46 | Válasz erre: 16831 |
|
Nos, akkor azt hiszem épp itt az ideje nekilátni..
|
| Yossarian | 16834 | 2011. június 20. 14:45 | Válasz erre: 16828 |
|
Pedig nem kizárt. Több olyan esetet is ismer az orvostudomány, ahol genetikailag bizonyított, hogy két fehér ember a vér szerinti szülõje egy fekete gyermeknek. Valaki régen a felmenõk között kicsit bekavart és az "idegen" gének csak jóval késõbb érvényesültek. Nem vicc, tényleg több ilyen igazolt eset is volt. |
| bundas13 | 16831 | 2011. június 20. 13:26 |
|
.....http://napizeje.blog.hu/2011/06/20/orban_jogunk_van_elkergetni_a_kormanyt
|
| fragile | 16829 | 2011. június 20. 12:38 |
|
A nagymama lélegzetvisszafojtva állt az ajtó mellett, két ráncos kezével erõsen szorította a Nemzeti Együttmûködési Nyilatkozat gondosan bekeretezett példányát és várt. Az ajtó lassan kinyílt és kirajzolódott a farkas sziluettje. A nagymama megvárta, míg a farkas belopózott és irdatlan ütést mért a fejére a Nemzeti Együttmûködés Nyilatkozatával. Az ordas azonnal kimúlt. Na, erre legalább jó volt ez a szar, - gondolta a nagymama.Behúzta a konyhába és szakszerûen nekiállt földarabolni az ordast, évek során elég rutint szerzett. A vadász jó pénzt ad az irhájáért a többi meg hosszú ideig elég lesz kajának, hiszen Piroskát is meg kell vendégelni, mert három diplomával sem tud elhelyezkedni. Közben a rádióból halkan szólt a Miniszterelnök hangja, amint vívmányként a szabad pálinka fõzést hirdette. Anyád - gondolta a nagymama, az öreg is abba halt bele, hogy otthon raklapból fõzte a cefrét. Özvegyinyugdíjat nem kapott, egészen pontosan semmilyen nyugdíjat se kapott, mert még nem volt 105 éves, ami a nyugdíjkorhatár. Miközben a farkas darabjait gyömöszölte a fazekakba, csendesen átkozta azt a percet, amikor visszatért az állami nyugdíjrendszerbe, mert azt a kis pénzt, ami ott volt, örökölhette volna Piroska, ha esetleg nem érné meg a 105. évét. |
| CJKrisz | 16828 | 2011. június 20. 12:36 | Válasz erre: 16826 |
|
Azért itt még OJ. Simpson ügyvédje sem nagyon tudná hitelt érdemlõen megmagyarázni apunak, hogy márpedig ez a boxos a kölök az õ ivarsejtjeinek az eredménye. :))))))
|
| fragile | 16827 | 2011. június 20. 12:11 |
|
Így is meg lehet alapozni a költségkímélõ bulit. Gondolom eszméletlen buli lehetett az intenzív osztályon................................................ Tudomány-egészség-életvitel-Ausztrália A kézfertõtlenítõ is részegíthet London, 2011. június 20., hétfõ (MTI) - A mosdóban elhelyezett kézfertõtlenítõtõl részegedett le egy alkoholfüggõ páciens egy ausztrál kórházban - idézte ausztrál orvosok figyelemfelkeltõ cikkét hétfõn a The Daily Telegraph brit napilap online kiadása (http://www.telegraph.co.uk). A Medical Journal of Australia címû orvosi folyóiratban vasárnap ismertették annak a páciensnek az esetét, aki a kórházban elhelyezett fertõtlenítõ szerbõl hat palackkal - egyenként 3,75 decilitert - megivott. Vérvétel után kiderült, hogy ezzel 2,71 ezrelékes véralkoholszintet "sikerült" elérnie, ez több mint ötszöröse a 0,5 ezrelékes határnak, amellyel autót vezethet valaki Ausztráliában. Michael Oldmeadow, a melbourne-i Alfred Kórház munkatársa elmondta, hogy bár nem ez volt az elsõ ilyen jellegû eset, ez volt az eddigi legsúlyosabb, a páciens pedig szerencsésnek mondhatja magát, hogy egyáltalán túlélte. A kézfertõtlenítõ gél etanol tartalma 66 százalék, ezt kezdte el fogyasztani az alkoholfogyasztással összefüggõ gyomorhuruttal kezelt páciens. Az orvosok szerint az incidens ráirányította a figyelmet arra, hogy a kézfertõtlenítésre kirakott antibakteriális szerek palackját úgy kell rögzíteni, hogy azokat ne vihessék el más típusú fogyasztási célra. pmy pdm MTI 2011. június 20., hétfõ 11:36 |
| KissTibiSzegedrõl | 16825 | 2011. június 20. 08:08 |
|
Az öreg bácsi felveszi a kabátját és indulni készül otthonról. Felesége utánaszól: - Hová mész? - Elmegyek az orvoshoz. - Beteg vagy? - Nem, csak gondoltam, felíratok egy Viagrát. - Akkor várj, én is jövök. - kászálódik ki a néni a hintaszékbõl. - Miért? Beteg vagy? - Nem, csak kérek egy Tetanusz-oltást, ha elõveszed azt a régi, rozsdás szerszámot. |
| Gyík67 | 16824 | 2011. június 19. 19:36 |
|
Jó cselekedet. Egy férfi meghal, és a mennyország kapujában találja magát, ahol Szt.Péter várja: - Fiam! Te nem voltál valami jó ember, életedben. Tudsz valami jó cselekedetet mondani, ami alapján beengedhetlek ide? - Igen. - feleli a férfi - Egyszer motorosok molesztáltak néhány apácát. Én odamentem a vezérükhöz, egy nagydarab tetoválásos, orrkarikás fickóhoz, megfogtam a karikáját, odahúztam az arcát, és azt mondtam neki: - Most pedig bocsánatot kértek a hölgyektõl! Szt. Péter lapozgat a könyvében: - Én ilyet nem találok! Mondd, és mikor történt ez? - Úgy 1-2 perce........*** |
| V-reb | 16823 | 2011. június 19. 16:06 |
|
Egy férfi bemegy a kocsmába, és rendel egy sört. Mikor a pincér kihozza, így szól hozzá:-- Ennek a pohárnak pinaszaga van. A pincér elnézést kér, és hoz egy másikat. Sajnos azzal is ugyanaz a helyzet. Mikor már az ötödik sem felel meg a vendégnek, a pincér így szól:-- Uram, próbálta már a másik kezével fogni a poharat? |
| gazesmas | 16822 | 2011. június 18. 20:01 | Válasz erre: 16805 |
|
Két, egyéni képviselõi indítványt vázolnék: 1, az új nyugdíjkorhatár. Ha az élemedettkorú nem tud bemenni dolgozni, ki mennek a lakásátra, és agyonlövik. 2, a Nemzeti Nyugdíjfolyósító Hivatal, a gépkocsivezetõknek 2000 Ft.-ot fizet minden elgázolt nyugdíjas után. |
| bundas13 | 16820 | 2011. június 17. 23:16 |
|
Egy elõadás részlet :) http://www.youtube.com/watch?v=YZKCzweDDUo&feature=share |
| Yossarian | 16818 | 2011. június 17. 08:26 | Válasz erre: 16817 |
|
Ezek fehér és pettyes busák. Komoly gondot okoznak a kiugrálásaikkal, senki sem tudja miért csinálják. Tovább infó itt: http://www.google.hu/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBoQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.haziallat.hu%2Fakvarium%2Fedesvizi-fajok%2Fazsiai-ponty-a-mississippiben%2F4398%2F&ei=Q_P6TeOOHY6Wswayxe3JDw&usg=AFQjCNF0pL86wk9kgt3Rstpzlb-unLr3cA&sig2=bJBrosqguvcsReJlyN7JkQ
|
| Macko | 16817 | 2011. június 17. 07:54 | Válasz erre: 16812 |
|
Nekem az tûnt fel, hogy mindegyiknek véres volt a kopoltyúja, amikor kiesett a csónakba. Nem? (Nem értek semennyit a horgászáshoz, de a halakhoz sem.) |
| gazesmas | 16815 | 2011. június 17. 05:48 |
|
http://www.youtube.com/watch_popup?v=x3Bf0WhvsNk&vq=medium Reggeli tévedések. |
| gazesmas | 16814 | 2011. június 17. 05:37 |
|
Áronbácsi bemegy a nyelviskolába. - Szeretnék megtanulni héberül. - Áronbácsi, minek ez magának? Már nyolcvan éves elmúlt, mire ez a szükség? - Fiam, hamarosan meghalok és a menyországban szeretnék Jézussal az anyanyelvén beszélgetni. - De Áronbácsi, mi van ha mégis csak a pokolra kerül? - Románul már tudok fiam! |
| KissTibiSzegedrõl | 16813 | 2011. június 16. 21:34 |
|
A szerelem olyan, mintha bepisiltél volna. Mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét… |
| ekowob | 16812 | 2011. június 16. 20:49 |
|
így kell halat fogni, nem a botot lógatni hasztalan... http://www.youtube.com/watch_popup?v=x3Bf0WhvsNk&vq=medium |
| szsolt | 16811 | 2011. június 16. 17:32 | Válasz erre: 16810 |
|
Na ja:))) Nemrég voltam Párkányban,ott is van egy vicces fagyiárus.....Mármint akkor vicces,ha mással csinálja:)))))Hosszú sorban álltak az emberek,de nagyon nem zavartatta magát:)) Senki nem volt nagyon ingerült,csak én mert be voltam öltözve,és dög meleg volt,ne félj velem nem is szórakozott! Biztos volt írva valami az arcomra:))))) |
| matador | 16808 | 2011. június 16. 09:40 | Válasz erre: 16807 |
|
ja én meg a musszos (kényszermunkás,közmunkás ) gárdával feltakarítom a maradékot, és megkezdjük fillérekért az újjáépítést, temetést. De nem ágyútalpon!!!! |
| lendvai | 16807 | 2011. június 16. 09:29 |
|
Egyéb súlyos problémák megoldására a gyógyíthatatlan, de járóképes betegek C4-es hátizsákkal tehetnének látogatást a Kossuth tér környékén.
|
| Bubó Doki | 16805 | 2011. június 16. 09:24 |
|
A kormány azt tervezi, hogy a nyugdíjkérdés fokozatos megoldására a 65 évnél idõsebb magyar állampolgárok július 1-tõl átmehetnek a piroson, január 1-tõl pedig csak a piroson mehetnek át. Lehet hogy ezt inkább az "elmélkedések"-be kellene írni? |
| pipers | 16804 | 2011. június 16. 00:31 |
|
Van aki lerázhatatlan: http://mommo.hu/media/A_taiwani_nok_kitartoak |
| Gyík67 | 16802 | 2011. június 15. 20:49 |
|
Mi a különbség vikirály és a bicikliánc között ??? ... ... ... a biciklilánc csak a gatyám szárát kaphatja be :))) ...
|
| eröt | 16801 | 2011. június 15. 20:17 | Válasz erre: 16786 |
|
Dolgok én ingen de ritkán mert akinek nincs pénze,hogy hívjon azon nem tudok segíteni. Régen ez még mûködött. Szép szar világ. |
| qqriq64 | 16800 | 2011. június 15. 19:03 |
|
>Liberális anyukák sétálnak egymás mellett, tolják a gyerekkocsikat. Az egyik megkérdezi a másiktól: >- Mondd, neked mid van: fiad vagy lányod? >- Majd eldönti õ maga, ha felnõ. > |
| desiderus | 16798 | 2011. június 14. 17:55 |
|
Elõször a neveket felejti el az ember, aztán az arcokat, aztán elfelejti felhúzni a sliccét, aztán elfelejti lehúzni a sliccét. Megérkezik a pizza: - Mennyi borravalót szokott kapni? - kérdezi az ember a pizza futártól. - Nem tudom, ez az elsõ fuvarom. Egyetemista vagyok, csak besegítek a nyáron. De a többiek azt mondták, maga elég fukar egy alak. Örülhetek, ha húsz forintot kapok magától. A hapsi bedühödik. - Micsoda? Na, itt van még ötszáz forint, és mondja meg nekik is, mennyit kapott! Egyébként mit tanul az egyetemen? - Alkalmazott pszichológiát. |
| Pegaso650 | 16794 | 2011. június 13. 21:46 |
|
Székely bácsi rákos lesz. Elmegy a fiával a kocsmába, mondja a haverjainak: - Hát, már nem sokáig iszogatok köztetek, hamarosan elvisz az AIDS. A fia csodálkozik, majd amikor indulnak haza, megkérdezi: - De apám, nem is AIDS-e van, hanem rákja! - Persze, de így legalább egyik sem fogja összeszûrni a levet anyáddal. Székely bácsi komor arccal vacsorázik az étteremben: zavarja a zenekar hangos játéka. Odahívatja a pincért: - Mondja, fõúr, meg lehet kéri a zenekart, mit játsszanak? - Igen, uram. Mi volna a kívánsága? - Szóljon nekik, hogy amíg ebédelek, játsszanak inkább pókert. - Mit gondolsz melyik a gyorsabb, a ló vagy a postagalamb? - kérdi a székely a komájától. - Gyalog a ló... |
| KissTibiSzegedrõl | 16792 | 2011. június 13. 21:00 |
|
A rendõr gyorshajtásért megállítja a fiatal autóvezetõt. - Haha, ezt nem ússza meg - mondja neki. - Magára vártam itt egész nap! - Tudom, biztos úr - feleli a vezetõ - siettem, ahogy csak tudtam! |
| Trysii | 16790 | 2011. június 13. 13:29 |
|
Gagyi Shop - Nyelvszõrtelenítõ gép :P http://www.youtube.com/watch?v=TZLy7TpIopE |
| desiderus | 16789 | 2011. június 13. 12:32 |
|
Egy férfi elmegy a kuplerájba, és közli, valami extrát akar. Fel is megy vele egy bombázó csaj, mire mondja a férfi: - Állj fel az asztalra, és dobogj a lábaddal, mintha dörögne az ég!! A kurva úgy tesz. - Most kezdj el hajladozni, mintha fújna a szél!! A kurva hajladozik, miközben dobog a lábával... - Most szórj villámokat a szemeddel!! A kurva hajlong, dobog, villódzik a szemével, de egyszer csak elunja: - Jó jó, de mikor dugunk végre??? - Hülye vagy??? Ilyen szar idõben?! |
| qqriq64 | 16788 | 2011. június 13. 08:43 |
|
Népi(es) bölcsességek Ne aggódj az egészséged miatt. Elmúlik. Aki viszketõ seggel fekszik le, büdös ujjal ébred. -------------------------------------------------------------------------------- Ha valaki félrebeszél, annak két oka lehet. Vagy gõze sincs, hogy mirõl van szó, vagy pontosan tudja. -------------------------------------------------------------------------------- Sokkal jobb feketének lenni, mint homokosnak. Ha fekete vagy, azt nem kell közölnöd az anyáddal -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- Az én apukámnak két kukija van. A kicsivel pisil, a naggyal anyu mos fogat. -------------------------------------------------------------------------------- Jövöben 2012....Jön a Világvége......Aki tul akarja élni jöjjön Romániába....mi 50 évvel le vagyunk maradva!! -------------------------------------------------------------------------------- Az alkohol nem oldja meg a problémákat- bár a tej sem. -------------------------------------------------------------------------------- Az ember dupla annyit hallgasson, mint amennyit beszél. Ezért is adott az Isten két fület, de csak egy szájat. -------------------------------------------------------------------------------- Nem szégyen a kopaszság, egy szép arcnak kell a hely. -------------------------------------------------------------------------------- Soha ne tartsd vissza a szellentést, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek! -------------------------------------------------------------------------------- Nem az a szégyen, ha nincs, hanem az, ha nem becsülöd azt, amid van. -------------------------------------------------------------------------------- Az életben két dolog után kell szaladni: az egyik a nõ, a másik a beöntés. -------------------------------------------------------------------------------- Ma divatosak a kis autók és a kis mobiltelefonok is. Eljön az idõ, amikor divat lesz a kis farok is, és akkor Te is nagy vagány leszel! -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- ...és minden olyan férfinak, aki azt mondja: "Miért vegyek meg egy egész tehenet, amikor csak tejet akarok inni", üzenem, hogy változnak az idõk. Manapság a nõk 80%-a ellenzi a házasságot. Miért? Mert a nõk rájöttek, hogy nem érdemes megvenni egy egész disznót azért a kis kolbászért......" |
| Audimania | 16786 | 2011. június 11. 22:21 |
|
Egy szép napon elment a kertész a borbélyhoz nyiratkozni. A szolgáltatás végén a kertész megkérdezte, hogy mivel tartozik. A borbély azt mondta:- Ezen a héten a lakosságot szolgálom, tehát nem fogadok el pénzt. A kertész megköszönte, elment és másnap reggel küldött a borbélynak egy nagy rózsacsokrot, köszönõlevél kíséretében. Másnap a pék is elment nyiratkozni. A munka végeztével õ is megkérdezte, hogy mivel tartozik a borbély munkájáért. A felelet ugyanaz volt, mint a kertész esetében. A pék megköszönte és elment. Következõ nap reggelén a borbély az üzlete ajtaja elõtt gyönyörûre megsütött, illatos, ropogós, tucatnyi kiflit talált, ugyancsak köszönõlevéllel. Harmadnap elment egy parlamenti képviselõ is nyiratkozni. Az események ugyanúgy játszódtak le, mint az elmúlt két napon a kertésszel és a pékkel. Másnap, amikor a borbély ment kinyitni az üzletét, látja, hogy az üzlet elõtt 12 parlamenti képviselõ várja õt, majd mindnyájan ingyen megnyiratkoztak, és azzal a vélt tudattal, hogy országukban ilyen becsületes mesteremberek is vannak, elégedetten mentek vissza a parlamentbe..., végezni az ország dolgait, azon morfondírozva, hogy mibõl él meg a borbély, ha ingyen-szolgáltatásokra is képes. Így jöttek rá, hogy emelni kell az adót! |
| KissTibiSzegedrõl | 16785 | 2011. június 11. 21:55 |
|
- Szabina kisasszony - szól fejét csóválva az igazgató a titkárnõjéhez -, magácska napról napra kövérebb lesz. Nem tudna kicsit jobban vigyázni? - Önnek kellett volna jobban vigyáznia, igazgató úr! A raccsolók klubbjában egy lány kinéz magának egy srácot, majd kis tanakodás után úgy dönt hogy megszólítja: - Hello, Vanda vagyok. - Látom, de semmi baj, én meg kövéh... - feleli a srác. Egy bírósági tárgyaláson mindenki izgatottan várja az ítélethirdetést egy apasági perben. A bíró hirtelen feláll, odamegy a vádlotthoz, cigarettával kínálja és így szól: - Gratulálok, apa lett. A kis ír falu plébánosa a vasárnapi misén nagyon kirohan az alkoholfogyasztás ellen: - Az ital minden rossz gyökere! Az ital az oka annak, hogy összevesztek a szomszédaitokkal, az ital miatt van az, hogy fegyvert fogtok rájuk és az ital miatt tévesztitek el õket! - Miben hasonlít a férfi a kutyára? A. Mindkettõ alaptalanul fél a porszívótól. B. Mindkettõ eszméletlenül lelkesedik egy nõ öléért. C. Mindkettõ bizalmatlan a postással szemben. |
| Gyík67 | 16784 | 2011. június 11. 21:30 |
|
Hirdetés : Hirdetõ neve: O. Viktor Eladó egy HAZA-2011 rendszámú gépjármû. Egy éve vettem, azóta csak lejtõn hajtottam. A fékeket kiiktattam. Gáz van, de csak ha tüntetnek. A kormánnyal van egy kis gond,teljesen irányíthatatlan. Állandóan a szakadék felé fo...rdul, de én ragaszkodom hozzá. Önfényezõ funkcióval rendelkezik. A se...bességváltón öt fokozat van hátra, egy elõre. Felkapcsolni lehet, leváltani nem. Az ülések a saját ízlésemnek megfelelõen vannak kialakítva, 2/3-1/3 arányban dönthetõek. A GPS-t elnémítottam, nekem ne mondja meg senki, merre menjek. Biztonsági berendezések: ABS,PPS,TEK, Extrák: -motortérben bordázott ékszíjjártó (erõsen csúsztat), -narancsillatú Wonderbaum, -Lázerdetektor, -belsõ tükrön egy kövér bolsi-balsi baba -kalaptartón bólogató kutya(cserélhetõ Schmitt fejjel) -Index,(zsebben) -CD lejátszó, telepített mûsortárral: Handel-Messiás, Horváth Pista-Hej rugó, rugó, Zorán-Kell ott fenn egy ország, Korda György- Visszatérek én Egyéb extrák: voltak, de már mindent eladtam. Üzemanyag fogyasztás: nem számít, enyém az egész MOL. Irányár: IMF hitelre devizakárosultaknak féláron! Jelige: Ámokfutó Ui.:Majd' elfelejtettem a csomagtartóban van tízmillió utas,velük nem kell foglalkozni |
| Hooliboy | 16782 | 2011. június 10. 23:40 | Válasz erre: 16780 |
|
Úgy sajnáltam................,hogy nem baszta el egy kamion amikor vánszorgott át az úton.
|
| Yossarian | 16781 | 2011. június 10. 22:13 | Válasz erre: 16780 |
|
Egyetértünk. Nem is vicces.. De tényleg a legalja.. Szörnyû! |
| zi-zi | 16780 | 2011. június 10. 22:07 |
|
Azt hiszem ennél nincs lejjebb :-) http://www.youtube.com/watch?v=W-TFRodqAMk&feature=youtube_gdata_player |
| qqriq64 | 16778 | 2011. június 10. 17:14 | Válasz erre: 16776 |
|
Jelenkorunk meggymagos embere. Már ha valaki tudja mirõl beszélek. |
| kran | 16776 | 2011. június 10. 16:22 |
|
http://totalcar.hu/magazin/bologatokutya/2011/06/10/elfogtak_az_etolajjal_furikazo_szakacsot/
|
| Boszko | 16775 | 2011. június 10. 14:32 |
|
"Amikor egy intelligens férfi komoly döntést hoz, elõször becsukja a szemét, átgondolja a dolgot, használja a józan eszét, de a szívére is hallgat, és végül azt teszi... amit a felesége mond neki. "
|
| zi-zi | 16773 | 2011. június 9. 16:20 |
|
Bámboléééjóóóó http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jU14YBbmaQI |
| Boszko | 16772 | 2011. június 9. 14:50 |
|
:)))) "Arisztid és Tasziló jó barátok. Egy nap Tasziló elutazik, és a barátjára bízza a neje szemmel tartását. A jó asszony nem is tétlenkedik, beújít egy dögös, nagy farkú bikát, és szobára megy vele. Arisztid meglátja, és fut a postára, hogy táviratozzon az eseményekrõl a barátjának. -Mi legyen a távirat szövege?-kérdezi a postáskisasszony! Erre Arisztid így felel: - Tasziló, basszák a nejed, gyere haza azonnal! Erre a postás:- Na, de uram, ez nagyon ronda, és gusztustalan, nem írunk ilyet táviratban, találjon ki mást! Kis idõ múlva Arisztid mosolyogva tér vissza a postára, és már diktálja is a szalonképes távirat-szöveget, amivel hazahívja a barátját, íme: "Etel a hotelbe, csücsül a fotelbe, Hadnagy úr hitelbe, hatol be Etelbe! Szövetáru le, hentesáru be! Szõrszálak össze-vissza, Tasziló GYERE VISSZA!!!!" :o) |
| Boszko | 16771 | 2011. június 9. 14:35 |
|
"Miért jobb a síelés mint a szex? - Nagy szûz területek várnak meghódításra. - A domborzati adottságok kitûnõek. - Naponta akár 20x is feljuthatsz a csúcsra. - A botod mindig kemény. - A pálya alattad mindvégig nedves és csúszós. - A menetek száma korlátlan. - Bérletet válthatsz az élvezethez. - Hosszasan gyönyörködhetsz a csúcson. - Választhatsz, hogy kezdõ vagy haladó szinten próbálkozol. - Ha nem megy, vehetsz órákat..."
|
| bundas13 | 16770 | 2011. június 8. 23:47 |
|
Hofi mondta: "A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van gyõzõdve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." |
| Zsifi | 16768 | 2011. június 8. 22:13 |
|
Szõke nõ rakja a puzzle-t, de sehogy sem boldogul vele. Felhívja a barátját: - Gyere át légyszi, mert nem tudom kirakni ezt a puzzle-t, már tök ideges vagyok! -Milyen puzzle?-érdeklõdik a srác. -Valamilyen tigris van a dobozán. A srác kíváncsi lesz, átmegy: - Végyél nagy levegõt Drágám, és nyugodj meg! Aztán szépen visszarakjuk a gabonapelyhet a dobozába... |