| varajani | 16665 | 2011. június 1. 10:40 | Válasz erre: 16664 |
|
Nagy dolog a pedagógia! Ma is tanultam valamit! |
| Pegaso650 | 16664 | 2011. május 31. 22:48 |
|
Egy középiskolában nagyon elterjedt az a szokás, hogy a lányok a mosdóban kirúzsozzák a szájukat, majd megcsókolva a tükröt, ott hagyják az ajaklenyomatukat. A takarítónõ szól az igazgatónak, így az összes lányt, akinek rúzsos a szája, tanítás után behívják a mosdóba. A takarítónõ elmeséli nekik, hogy milyen nehéz is a rúzst lemosni a tükörrõl, majd tart egy bemutatót. Fogja a felmosórongyot, belemártja a legközelebbi WC kagylóba, és elkezdi letörölni a rúzsfoltokat. Na, ez volt az utolsó nap, amikor a lányok rúzsnyomokat hagytak a tükrön... |
| Pegaso650 | 16663 | 2011. május 31. 22:11 |
|
Áll a székely juhász a réten a botjára támaszkodva. Arra megy a többi juhász, meglátják, kérdik tõle: - Hát te meg mit csinálsz? - Gondolkodom. - És hol a fenében van a nyájad? - Azon gondolkodom... Két székely fát vág az erdõben. Azt mondja az egyik: - Te, tudod-e, mi az a vagánykodás? - Nem tudom. A székely földobja a baltát, alááll, és az utolsó pillanatban ugrik el a leesõ fejsze alól. - Na látod, ez a vagánykodás. A másik székelynek megtetszik a dolog, így másnap a fiával megy ki az erdõre, gondolja megmutatja, mit tanult. - Fiam, tudod-e mi az a vagánykodás? - Nem tudom. A fickó feldobja a baltát, alááll, majd amikor el kellene ugrani megbotlik, és agyonüti a balta. A fiú egyedül megy haza. Otthon az anyja: - Apád hol van? - Még kinn vagánykodik az erdõben. |
| berdogabor | 16661 | 2011. május 31. 21:32 |
|
Ha a bluest fordítva, visszafelé játszod, akkor visszakapod az állásod és az asszony is visszajön hozzád....
|
| Audimania | 16660 | 2011. május 31. 16:11 |
|
Szeged, sétálóutca, egy srác szórólapot osztogat, ad is mindenkinek rendesen. Egy kisebbségi "hölgy" is arra jár, neki nem ad. A cigány nem olyan, hogy amit ingyen adnak, abból ne szerezzen, tesz még egy kört. Nem kap. A szûk agyában megfordul ám rögtön, hogy rasszizmus, kirekesztés, diszkrimináció és a többi, liberalizmus által szájukba adott érv, amely arra hivatott, hogy kötelezettség nélkül szerezhessenek jogokat. Odafordul hát a sráchoz és nagy felháborodásában felelõsségre is vonja: - Héé, hát én azé' nem kapok olyat, mer' cigány vagyok? Mire a srác lassan, tagoltan: - Nem. AZÉRT, MERT EZ EGY 1 ALKALOMRA SZÓLÓ SZOLÁRIUMJEGY... |
| Games | 16658 | 2011. május 30. 22:56 | Válasz erre: 16654 |
|
És itt Budapesten mászkál egy ilyen feliratú oktató (T) autó... :) Rajtam kívül látta már valaki? :)
|
| desiderus | 16657 | 2011. május 30. 22:37 |
|
Új favágó áll munkába. A munka megfelelõ, a kaja se rossz, de kissé aggasztja, hogy nõnek nyoma sincs a táborban. Megkérdezi a legidõsebbtõl: - Mit csináltok, ha kanosak vagytok? - Gyere velem, megmutatom - válaszolja az öreg, azzal a kunyhó mögé vezeti. - Látod ezen a hordón a lyukat? Ha kanos vagy, idejössz, beledugod. A hordó leszop. - És mindig használhatom? - Igen, kivéve kedden. - Miért? - Mert akkor te ülsz a hordóban.... |
| Pegaso650 | 16651 | 2011. május 29. 08:23 | Válasz erre: 16649 |
|
Nah ezen beszartam: The subject was also transported to the local hospital ... |
| bob | 16650 | 2011. május 29. 07:44 | Válasz erre: 16649 |
|
:DDDDDDDDDDDDDDDD konkrétan volt egyáltalán olyan csontja, amit nem törtek rommá a tengerészek? :D:D:D
|
| soka63 | 16649 | 2011. május 28. 23:43 |
|
angolul tudóknak, kérdés mit írnának a magyar rendõrök a jelentésbe, ha ez itt a Kalányossal történik meg |
| KissTibiSzegedrõl | 16648 | 2011. május 28. 15:30 |
|
Harc a csókokért http://www.youtube.com/watch?v=34oMzbMjU1c&feature=player_embedded |
| fragile | 16646 | 2011. május 28. 14:55 |
|
Nem nyújt védelmet a 170 ezres bukósisak Szépnek szép, de a funkcióját már nem nagyon látja el a mûvész Masataka Kurashina dizájner alkotása. Kérdés, hogy ki vesz fel bukósisakot motorról leszállva, divatból. A semminél nyilván jobb, de többnyire szabadon hagyja koponyánkat Masataka Kurashina bukósisakja, a Flame Frame névre elkeresztelt csoda. A lángokat formáló vonalak és a retró dizájn talán kelendõvé teszi a dizájnerterméket, de baleset után már késõ visszakérni az árát. Fehérben és feketében kapható Ami nem is kevés, 888 dollárt, 170 ezer forintot kérnek a limitált példányszámban készülõ Flame Frame-ért. Két színben kapható, feketében és fehérben, és valamennyit a dizájner aláírásával ellátva szállítanak. Gyûjtõknek és Kurashina-rajongóknak azonban ajánlott, késõbb felmehet az ára a díizájnerdaraboknak. A cikket a következõ címen érheted el: http://www.deluxe.hu/masataka-kurashina-bukosisak/20110526 |
| KissTibiSzegedrõl | 16645 | 2011. május 27. 22:02 |
|
Egy férfi bemegy egy bárba a kutyájával és rendel két pohár whiskey-t. Mindketten emelik a poharaikat egymás egészségére és lehajtják az italjaikat. A hölgy a bárpult mögött nagyon meglepõdik ezt látva és megkérdezi: - Tud a kutyája még néhány másik trükköt is? - Természetesen, mondja a férfi - ha kell ez még egy nõt is ki tud elégiteni. A nõ erre igazán kiváncsi, felviszi õket egy kis szobába a bár felett. Levetkõzik, lefekszik az ágyra és vár. A kutya csak nézi, nézi õt és nem csinál semmit. Végül is a férfi mérgesen rászól: - Már megint ugyanaz a helyzet... mégegyszer... de tényleg utoljára, megmutatom... |
| KissTibiSzegedrõl | 16644 | 2011. május 27. 21:53 |
|
Tanító néni az iskolában: - Marika, mit fogsz csinálni, ha olyan nagy leszel, mint én? - Fogyókúrázni! |
| desiderus | 16643 | 2011. május 27. 21:27 |
|
Egy férfi elmegy az orvoshoz, és elpanaszolja, hogy mostanában nagyon kimerült, fáradt. - Mondja, hányszor él hetente házaséletet a feleségével? - kérdezi az orvos. - Úgy ötször-hatszor hetente. - Szeretõje van? - Igen, hetente hatszor õt is kielégítem. - Akkor megvan a válasz a problémájára, a sok közösülés! - Megnyugtatott doktor úr, már azt hittem, az a rengeteg önkielégítés.... |
| kran | 16642 | 2011. május 27. 21:10 | Válasz erre: 16639 |
|
Nem tudom hogy megvan-e az a bankrabló páros aminek az egyik tagja elkiáltotta magát hogy senki se mozduljon, a másik megmoccant, erre ez a barom lelõtte... Hol máshol júeszéj...
|
| Gyík67 | 16641 | 2011. május 27. 19:51 | Válasz erre: 16639 |
|
:))) ... nálunk is van egy ember aki csak hétvégét tölti a melletünk lévõ lakásba ... de akkor a mi parkolonkat foglalja el redszeressen ... máár látom a sorsát :))))))))))
|
| tsanyi | 16640 | 2011. május 27. 12:00 | Válasz erre: 16639 |
|
Nagyon jók!:)))...nekem ez tetszett, de tulképp ötletes volt és gondolom ki is fizették a fuvart:))) "Egy zimbabwei maszek busz tulajdonosa, hogy szomját oltsa, útközben megállt egy italra, majd amikor visszaült a volán mellé azt észlelte, hogy a 20 elmebajos, akiket át kellett volna szállítani Hararebõl Bulowayoba, az utolsó szálig meglépett. Miután nem akarta feltárni balfácánságát, beállt a legközelebbi buszmegállóba, és közölte a várakozókkal, hogy 20 személyt el tud szállítani, a felszállt utasokat el is vitte a bulowayovi elmegyógyintézetébe. Megérkezésekor közölte az ápolókkal, hogy a szállítmány nagyon izgága és fantáziadús. A valóság kiderítéséhez 5 napra volt szükség." |
| KissTibiSzegedrõl | 16639 | 2011. május 27. 11:49 |
|
Darwin-díjak várományosai http://naplo.org/index.php?p=hir&modul=bulvar&hir=1611 |
| berdogabor | 16636 | 2011. május 26. 21:01 |
|
Ingyen ölelés http://video.xfree.hu/?n=fama2|3770a72fd85d6fe7908088342210f575 |
| szabcsab | 16635 | 2011. május 26. 18:01 |
|
http://www.youtube.com/watch?v=fvUQQF5S4Dg&feature=player_embedded
|
| varajani | 16634 | 2011. május 26. 16:49 | Válasz erre: 16632 |
|
Ezzel a szociális munkával van egy kis baj. Csak 4 órát dolgozhatnak egy nap,így szól a rendelet. 1.Megjelennek a Polg.mest Hiv elõtt. 2. Kiviszik õket a munkahelyre 3. Kiosztják a szerszámokat 4. Kijelölik a munkavégzés helyét. 5. Kapirgálnak, söpörnek, füvet nyírnak, stb. 6. Óránként/ 3x/ pihennek 7. Összepakolnak, visszaviszik õket. Max. 2 órát dolgoznak. |
| pimpa | 16633 | 2011. május 26. 09:37 |
|
http://www.youtube.com/watch?v=y1GYRTwFbS0&feature=player_embedded
|
| fragile | 16632 | 2011. május 26. 08:28 |
|
*Verébszámláló...* Ma polgármesteri karrierem kiteljesedett. Nyakunkba varrták a szociális foglakoztatást. Ha akartuk, ha nem. 3 hete felvettem 5 embert dolgozni, ma egy 1 van belõle. Pedig tisztességes hat órás munka, munkaruha stb jár nekik. Karrierem csúcsát egy 18 éves gyerek teljesítette be. Kb. 2 hete dolgozott a drága gyermek, - anyukája egyetlen pöcörös kisfia. A második napon már elkérte magát, mert a harmadikon õ már nem tud jönni, mert kannázik; egy cigányzenekarban. Mondom jó, de le kell dolgozni a hiányzást. A negyedik napján meg sem jelent, mert nagy kórt talált nála az orvostudomány, neki bezártsági érzése lesz a gödörásástól, ami 30x70 vízelvezetõ ásásánál nagyon kijön, így az ötödik napja is regenerálódással telt. De orvosi igazolást (!) hozott errõl. A hatodik napján bejött, de rosszul lett. A fûnyírástól asztmás rohamot kapott, másnap nem is jött, mert ugye ki kellett heverni a nagy légszomj okozta sokkot. A hetedik napján így pihent. Az édesanyja még le is teremtett, hogy milyen szemét vagyok, majdnem meggyilkoltam a gyereket, és ha baja lesz, akkor én leszek a felelõs. A nyolcadik napja az a semmittevéssel telt, be akart panaszolni engem, mert nem a szakképesítésének (8 ált.) és a fizikumának megfelelõ (kb 190 centi és 80 kiló) munkát biztosítottam neki. Ma reggel vidáman ismét munkára jelentkezett és nekem ehhez még jó pofát is kellett volna vágni. Gondoltam a verebek számolása ülve nem lesz megterhelõ számára. Így hozattam neki egy párnás széket, leültettem és azt a munkát kapta, hogy meg kell számolnia az átrepülõ verebeket az udvaron, statisztikailag. Kapott egy A4 lapot és egy tollat és csak strigulázni kellett volna. Bíztam titkon abban, hogy hátha elszégyelli magát. Most háromkor kimentem és megkérdeztem: - Na fiam, hány veréb repült át ma az udvaron? - Nem tudom! - Miért nem számoltad meg õket? - Mert; amire megszámoltam volna, addigra elrepültek! - Jól van fiam, legalább nem piszkoltad össze a papírt. - Ha így megy fõnök akár egy hétig is eldolgozok ennyi irattal. Egy Á betût sem írt ma. Na, ezeknek fizetünk mi segélyt |
| tsanyi | 16630 | 2011. május 25. 20:28 | Válasz erre: 16629 |
|
A 2. képbõl plakátokat kéne nyomtatni és telerakni vele az országot......
|
| tsanyi | 16627 | 2011. május 25. 20:12 |
|
föttögésgátló:))) : http://www.youtube.com/watch?v=rR3FMO_Qjqk&feature=related
|
| tsanyi | 16626 | 2011. május 25. 20:05 |
|
"villanyóra patkolva?....mint overdose öcsikém"....:))) http://www.youtube.com/watch?v=39M_klRHqaI&feature=player_embedded
|
| fragile | 16623 | 2011. május 25. 15:03 |
|
jövõnk záloga http://subba.blog.hu/2011/05/25/flour_kiszel_tunde_pinaszore?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_campaign=index |
| TIZ | 16622 | 2011. május 25. 14:12 | Válasz erre: 16621 |
|
A nemrégen Hajdúságban hallott információim alapján ettõl sajnos nem állunk messze. Valóban megélhetési bûnözés folyik: akitõl ellopják a csirkéjét, elveszik a termését annak ez tényleg a megélhetését fenyegeti. De azt hiszem ez egy másik topicba illene aminek címe: Nem humoros, ez nem vicc, az igazság kimondása :-( |
| Daty | 16621 | 2011. május 25. 13:17 | Válasz erre: 16619 |
|
Valóban szomorú, de sajnos így marad amíg nem teszünk ellene. Az uralkodó kormány sosem fog, mert kell nekik a szavazat. De majd ha a hétköznapi ember megunja, és kapát/kaszát ragad..... Remélem megérem! |
| varajani | 16620 | 2011. május 25. 11:17 | Válasz erre: 16619 |
|
Kubában azért ez nem olyan különleges dolog.
|
| qqriq64 | 16619 | 2011. május 24. 22:52 |
|
Inkább szomorú mint vicces http://blog.puruttya.hu/bypost/2011/05/21/Jonnek |
| qqriq64 | 16618 | 2011. május 24. 19:57 |
|
Errõl ennyit......... Bementem a hivatalba, hogy szociális segélyt szerezzek a kutyámnak. A hölgy az ablaknál azt mondta, hogy ez lehetetlen, kutyák nem kaphatnak szociális segélyt. Megmagyaráztam neki, hogy a kutyám fekete, munkanélküli, lusta és nem beszél magyarul. Többször volt figyelmeztetve szexuális molesztálásért és egy csomó kölyke van szerte a faluban. Ráadásul nem fizet adót, a parkba piszkít, idegen embereket molesztál, koldul, ételt lop és halvány elképzelése sincs arról, ki az apja... Hétfõn megyek a pénzért.........ennyi. |
| nagytia | 16610 | 2011. május 23. 08:39 |
|
http://www.keptelenseg.hu/allati/lajhar-rohan-at-az-uton-46301 de siet :) nagyon aranyos! |
| desiderus | 16609 | 2011. május 22. 22:25 |
|
Idõérzék a munkahelyen.... Megnézem az órám, fél kilenc. Megnézem egy óra múlva, fél kilenc múlt öt perccel... |
| fragile | 16607 | 2011. május 22. 11:59 |
|
és nem is vicces:-( http://www.youtube.com/watch?v=xfkk5pKgESY&feature=related |
| fragile | 16606 | 2011. május 22. 09:33 |
|
http://www.nimmobay.com/360video/video1.html Egérrel irányítod, hogy merre akarsz nézni a helikopterrõl. |
| Pegaso650 | 16605 | 2011. május 22. 09:09 | Válasz erre: 16604 |
|
Anno a mi összetákolt crossmotorunk is volt vagy 400 kg a 250-es csepptankos jáwából. Csak a kipufogók darabja volt bõ 25 kg. Tudom, mert én csináltam saját kezûleg :) |
| varajani | 16604 | 2011. május 21. 21:14 | Válasz erre: 16603 |
|
Akkor most legyen egy kis motoros-ha nem is humoros. Idézet egy 1947-ben kiadott könyvbõl. A motoros bájfiú, amikor elsõ rozzant gépén már túladott, felcsap sportembernek és sportgép után szaglászik. Mivel a valódi sportgép ritka, mint a fehér holló, saját-és barátai kicsavarodott ízlésére hallgatva fölrakatja a feccpárnát, hátratéteti a lábtartókat, hupikék, vagy narancsvörös színbe öltözteti a a pihenõre már régen megérett öreg gépet, leszereli a reflektort, helyébe startszámtáblát rak, lehetõleg startszámmal ellátva,és zsokészerû tartással nyitott hangtompítóval vágtat föl és alá az Andrássy úton. És azt hiszi,hogy az így összemunkált gép versenymotor jelleget kapott. Pedig dehogy. Eddig az idézet. De jó, hogy ez már a múlt.:-) |
| Gabissimo | 16603 | 2011. május 19. 20:27 | Válasz erre: 16602 |
|
Ez nagyon jó! :) Én nem tartozom egyik kötelékbe sem, de szurkolok Nektek! Amit csinálnak az borzasztó!!! Még jó, hogy nem adtam oda a nyugdíjamat.... Legalább az megmarad... :) |
| qqriq64 | 16602 | 2011. május 19. 20:22 |
| LaMeRick | 16601 | 2011. május 19. 19:11 | Válasz erre: 16598 |
|
A jelszó JUAN POOCHUTO :) Tele vele a net...
|
| ekowob | 16598 | 2011. május 19. 17:47 | Válasz erre: 16595 |
|
Hová tünt? Valakinek csípte a szemét? A szemét! :-) |
| LaMeRick | 16597 | 2011. május 19. 16:00 | Válasz erre: 16595 |
|
Pedig 1-2-t még ki is vettem belõle, meg itt-ott finomítottam a nyelvezeten:) Amúgy a DIRTY SANCHEZ-nek van külön magyar wiki oldala is, ez a komoly. |
| Gabissimo | 16595 | 2011. május 19. 14:12 | Válasz erre: 16594 |
|
...én nem vagyok prûd, de ez..... Aztamindenit... Ez nagyon durva.... :) |
| qqriq64 | 16593 | 2011. május 19. 13:21 |
|
A Koronázási Tanács ülése Színhely a Fidesz székház egyik tárgyaló terme. - Navracsics: Gyerekek! Ma mindössze egy napirendi pontunk lesz, a királyság visszaállítása. Viktor késni fog, azt hiszem, még a fogorvosánál van, de addig próbáljunk kialakítani egy egységes álláspontot! Javaslom, amíg Viktor nem érkezik meg, addig kötetlen legyen a beszélgetés! - Kövér: Azt hiszem, azt már eldöntöttük, hogy államformánkat királyságra változtatjuk, a király személye sem kétséges, akit meg kell koronáznunk, de ki legyen az alkirály? Én például nagyon szívesen elvállalnám a címet, persze csak akkor, ha tiszteletdíjam adómentes lesz. - Pintér: Álljon meg a menet! Ezt a címet Viktor nekem ígérte, de szerintem elõbb az uralkodó személyét véglegesítsük, és majd õ nevezze ki az alkirályt! Szerintem nagyon bizarr lenne, ha egy volt MSZMP pártfunkcionáriust választanánk alkirálynak. - Mikola (az ablaknál áll) Fiuk! Most lépett be Viktor a kapun, másodperceken belül itt lesz. Nyílik az ajtó, belép Orbán Viktor, leül az asztalfõn. - Orbán: Elnézést a késésért, akkor megnyitom az értekezletet. Ha jól emlékszem a napirendi pontunk a királyság visszaállítása, a király, és helyettesének, továbbá az egyéb tisztségviselõk kinevezése. Helyeslõ hangok: Igen, igen! Ez a napirend. - Orbán: Nos, minden szerénység nélkül állítom, hogy én vagyok a királyi feladatra a legalkalmasabb személy. Mivel demokráciában élünk, megkérdezlek benneteket, rajtam kívül még kit javasoltok királynak? Persze ha nincs más jelölt, akkor kijelölöm az alkirály személyét, és utána megbeszéljük a koronázási ceremónia lebonyolítását! Egyszóval, hogy idõt takarítsunk meg, Pintér lesz az alkirály. Felsorolom kik lesznek az udvaroncok. Navracsics, Matolcsi, Semjén, Budai, Rogán, Pokorni, Kósa, és Lázár. Ha egyetértetek, fõkomornyik Varga Mihály lesz. - Kövér: Ha már alkirály nem lehetek, lehessek nádor, vagy udvari kamarás, esetleg fõpohárnok! - Orbán: Azt hiszem ez elfogadható. Nádor ugyan nem lehetsz, mert ezt a szerepet az alkirály tölti be, de majd késõbb visszatérünk erre, most beszéljük meg a beiktatásom részleteit, és a koronázási jelvények használatát! Gyerekek! A koronát már felpróbáltam, kicsit szorít! Nem az én fejemre szabták, ezért utólagos engedelmetekkel megrendeltem egy számmal nagyobbat. Ez alapjában véve megegyezik majd az eredeti szentkoronával, de a drágakövek, gyémántok, rubintok valamivel nagyobbak lesznek, olyanok, amelyek illenek hozzám, kifejezik felbecsülhetetlen értékeimet, jelzik zsenialitásomat. Már elkészültek a koronát díszítõ képek is. Ezek életem legfontosabb pillanatait örökítik meg. Az egyik világrajövetelemet mutatja be, egy másik a 2007-es kordonbontást, és lesz olyan, ami gólszerzés közben ábrázol. Egyszóval igényes ötvösmunkák díszítik majd a koronámat. - Lázár: Mikorra készül el az új korona? - Orbán: Mára ígérték, bármelyik pillanatban megérkezhet. Megkérdezem, hozzájárultok-e ahhoz, hogy a szentkoronámat otthon tartsam? Ha mint uralkodó a lakásomon külföldi vendéget fogadok, illik a fejemen koronával köszönteni. - Kövér: Nem értem! Nem a budai várba fogsz költözni? - Orbán: Oda, de errõl csak ma nyújtja be Navracsics a törvényjavaslatot. De igazad van, a koronámat nem a lakásomon akarom tartani, hanem a királyi lakosztályomon. Azt viszont fontosnak tartom, hogy lakosztályomat, az egyszerû polgárokhoz hasonlóan, kedvezményes áron megvásárolhassam, és azzal szabadon rendelkezhessek. Helyeslõ hangok: Ez természetes. Igen, ez jogos. - Orbán: Akkor térjünk rá beiktatásomra! Schmitt Pali lesz a ceremónia mester, egyszóval hopmester. A bevezetõjében ki kell hangsúlyoznia, hogy amikor királysággá alakulunk, a nép akaratát teljesítjük. Fülkeforradalmunk eredményeként elhárul minden akadály a fejlõdésünk elõl. A köztársaság elnöke említse meg, hogy királlyá választásomat a frakció, és a kormány minden tagja egyhangúan támogatta. Beszédének nagyobb része méltatásom lesz. Palit már tájékoztattam, hogy beszédében ki kell emelni krisztusi képességeimet, és azt, hogy a legnagyobb magyar királyok, Szent István, Mátyás király nyomdokaiba lépek. Az Alkotmányban szerepeljen, hogy halálom után elõbb boldoggá, azután szentté leszek avatva. - Hende: Úgy tudom a szentté avatáshoz szükség van egy csodatételre is. - Orbán: Na, ne butáskodj Csabikám! Az neked nem elég csoda, hogy a te felkészültségeddel miniszterré neveztelek ki? A többiekrõl ne is beszéljek! Szeretném, ha senki nem akadékoskodna, és a beiktatásom után ne tegezzetek! Ez államérdek! Nos, gyerekek ennyi volt a mai napra. Köszönöm az értékes hozzászólásokat, és az egyhangú egyetértéseteket. Hajrá Orbanisztán, hajrá alattvalók! Illés Mátyás |
| hellboy780917 | 16592 | 2011. május 19. 13:02 |
|
Budapesti távirat Moszkvába: Moszkva teret átneveztük STOP Széll Kálmánra STOP Üdvözlettel: Tarlós STOP Válasz: Gratulálunk a névválasztáshoz STOP Kõolaj STOP Gáz STOP |
| bob | 16590 | 2011. május 19. 09:35 |
|
Férfiak a konyhában :))) http://www.youtube.com/watch?v=uYpcVr8Xqeg&feature=player_embedded |
| nagytia | 16589 | 2011. május 19. 08:58 |
|
http://www.youtube.com/watch?v=y83pv0nb1yI&feature=player_embedded#at=183 |
| Gyík67 | 16587 | 2011. május 18. 19:53 |
|
ELEM NEVE: Nõ VEGYJELE: Fm FELTALÁLTA: Ádám ATOMTÖMEG: Optimálisan 54 kg, de változó 40-120 kg közt. FELLELHETÕSÉG: Nagy mennyiségben található városi környezetben. FIZIKAI TULAJDONSÁGAI: - Az elem ritkán fellelhetõ szûziesen tiszta állapotában. - A fel...ülete általában színes mázzal van bevonva. - Erõs hangokat hallat, ha a megfelelõ helyre nyomást gyakorlunk. - Azonnal forr és ok nélkül fagy. - Megfelelõ eljárás alkalmazásával olvad. - Rossz izû, ha téves helyen kóstoljuk. VEGYI TULAJDOSÁGAI: - Könnyen vegyül az arannyal, ezüsttel és más nemesfémekkel, valamint a drágakövekkel. - Nagy mennyiségû értékes anyagot tud abszorbálni. - Könnyedén felrobbanhat, minden elõzetes figyelmeztetõ jel és világosan látható ok nélkül. - Vízben nem oldódik, viszont vegyülésre való hajlama nagymértékben növelhetõ alkohol adagolásával. - Az ember által ismert leghatékonyabb anyag, ami a pénz mennyiségének csökkentésére szolgál. LEGGYAKORIBB FELHASZNÁLÁSAI: - Leginkább mint díszitõ elem, fõként drága sportkocsikban. - Kitûnõen alkalmazható relaxációs célokra. - Nagyon hatékony tisztitóeszköz. VÉGZETT KÍSÉRLETEK: - Színét gyakran vörösre váltja, ha csomagolás nélkül tálaljuk. - Szinét zöldre váltja, ha egy jobb minta mellé kerül. VESZÉLYEK: - Nagyon veszélyes elem, csak szakemberek tudnak bánni vele. - Illegális több minta tulajdonosának lenni, de tartható több is belõlük azzal a feltétellel, hogy különbözõ helyeken tároljuk õket. Egyébként katasztrófális következményekkel kell számolnunk |
| berdogabor | 16586 | 2011. május 18. 14:12 |
|
Tényleg ennyire egyszerû: Tudod miért sötét Magyarország? - Azért mert a Törökök elvitték a holdat, - az Oroszok a csillagokat, - a cigányok meg lopják a Napot! |
| CJKrisz | 16585 | 2011. május 18. 13:55 | Válasz erre: 16583 |
|
Azért sajnos oda is begyûrûzött annak idején az akkori vörös propaganda. http://www.youtube.com/watch?v=Izn2-H0aiyo Van itt szakszervezet, meg elvtársak, meg minden. :) Ez kellett a gyerekeknek. |
| berdogabor | 16584 | 2011. május 18. 13:52 | Válasz erre: 16573 |
|
Hát ez undorító, lehet ezt ezt szépen, kulturáltan is csinálni....:-))))) http://absztraktor.blog.hu/2009/09/18/hogyan_basszunk_1 |
| berdogabor | 16583 | 2011. május 18. 13:44 |
|
Magyar népmese http://www.youtube.com/watch?v=syUT-h3yAHM&feature=player_embedded |
| Yossarian | 16582 | 2011. május 18. 08:51 | Válasz erre: 16581 |
|
Meg rövidebb a pálca, mert elégett a sok ívtõl ;DD
|
| Macko | 16581 | 2011. május 18. 08:01 | Válasz erre: 16579 |
|
16 éves a felvétel. Azóta lehet, hogy kisebb a sár (ha kevesebb esõ esett)! |
| KissTibiSzegedrõl | 16580 | 2011. május 18. 07:31 |
|
Egyik nap egy idegen kutya jelent meg a házunk elõtt. Látszott rajta, hogy ápolt, jóllakott. – Eltévedtél, kutyus? – mondtam neki, és beengedtem a nappaliba. A kutya rögtön otthon érezte magát, lefeküdt az egyik sarokba, és aludt egy órát. Amikor felébredt, kikérezkedett, és el is ment. Másnap ugyanabban az idõpontban ismét megjelent nálunk a kutya, megint beengedtem, aludt egyet, majd eltávozott. Így ment ez még két héten át. Egyszer a nyakörvére akasztottam egy cetlit ezzel az üzenettel: „Kedves gazda! Az önök kutyája minden nap hozzánk jár aludni.” A következõ napon a kutya egy másik cetlivel tért vissza, amin ez állt: „Ez a kutya öt gyerekkel lakik együtt, sosem tudja magát kialudni. Holnap én is eljöhetek? A gazda.” |
| ekowob | 16579 | 2011. május 17. 23:16 |
|
http://koos.hu/2009/09/11/ilyenre-mondjak-hogy-ilyen-nincs-is/ Ilyenre mondják, hogy ilyen nincs is … |
| CJKrisz | 16577 | 2011. május 17. 16:05 |
|
Egy férfi a bárban észrevesz egy gyönyörû nõt, aki egyedül ül a pultnál. Odamegy hozzá: - Meghívhatom egy italra? - Nem bánom, de elõre szólok, hogy nem fog elérni semmit! - mondja a nõ. Iszogatnak, beszélgetnek, majd a férfi elhívja magához. - Nem bánom, de szólok, hogy nem fog elérni semmit! - mondja megint a nõ. Felmennek a férfi lakásába, kisvártatva a férfi nem bírja tovább, letérdel és azt mondja: - Kedvesem, Te vagy a legcsodálatosabb nõ, akivel valaha találkoztam! A feleségemnek akarlak! Mire a nõ: - Ó, hát miért nem ezzel kezdted? Küldd be a csajt, te meg addig sétálj egyet! |
| Yossarian | 16576 | 2011. május 17. 15:30 | Válasz erre: 16575 |
|
Én meg kíváncsian várom a lányok kommentjeit :) |
| Yossarian | 16571 | 2011. május 17. 07:22 | Válasz erre: 16570 |
|
Ugyan, a motoros rendõrök ma is megoldják. Max beáll tõle 2 napra a város :)
|
| desiderus | 16570 | 2011. május 16. 22:18 | Válasz erre: 16569 |
|
Az akkori forgalomsûrûségben könnyû volt kivitelezni a produkciót... :-)))))
|
| KissTibiSzegedrõl | 16568 | 2011. május 16. 21:20 |
|
Sorozás. Doktor az újoncnak: - Hajoljon le, bokafogás! Újonc hajol, orvos kukkant, közben megkérdezi: - Dohányzik? - Miér'? Tán kormos?! |
| Yossarian | 16566 | 2011. május 16. 19:35 | Válasz erre: 16564 |
|
Ez azért nem annyira vicces, mint amilyennek látszik.
|
| desiderus | 16565 | 2011. május 16. 19:09 |
|
A kisgyerek ül a reggelizõ asztalnál. - Anyu, kérek még kakaót! - Szolgáld ki magad. - Minek az ilyennek gyerek? |
| desiderus | 16564 | 2011. május 16. 19:06 |
|
Hol volt, hol nem volt, Dunán innen, Tiszán túl, ott, ahol egy kurtított farkú mindent elkúr, de a Parlamentben tovább dúl, élt egy kislány, Kovács Piroska. Friss diplomásként a gyártósoron dolgozott betanított munkásként éhbérért, de nem volt oka a panaszra, hiszen húsvétra új alkotmányt tojt a nyuszi, és immár egyenruhás bûnözõk sem keseríthették az életét. Egy szép tavaszi reggelen Piroska felkerekedett, hogy meglátogassa nagymamáját az erdõszéli kis tanyáján. El is indult kosarában minden jóval: NENYI-be sült pogácsával, frissen facsart narancslével és otthon fõzött barackpálinkával. A nagyvárosi forgatagból megérkezett a vidék csendjébe, és vidáman bandukolt az erdõben a hûsítõ árnyékot adó lombos fák között. Látá ám ezt a Farkas Rikárdó, aki épp nagy nyugalomban tyúkot, termést és tûzifát gyûjtögetett a környékbeli portákon. Felcsillant az ordas szeme: friss hús érkezett az erdõbe. Oda is lépett Piroskához: – Szervusz, tezsvírem, nincsen egy szál cigid? – Sajnos nincs, nem dohányzom. – Oszt merre mész? – Megyek a nagymamámhoz, viszek neki ételt, italt. Farkas Riki felismerte a lehetõséget, elkísérte a lányt egy darabon. Amikor megpillantották a tanyát a horizonton, az ordas újra szólt: - Nézd, milyen szép felszedni való vasúti sínek vannak ott lenn a völgyben, nem akarod megnézni õket? Piroska nem tudta, milyen a felszedni való sín, így kíváncsian letért az ösvényrõl. Farkas Riki kapott is az alkalmon, és a tanyán, miután megerõszakolta és agyonverte a nagymamát, otthonkát és fejkendõt öltött magára, úgy várta a kislányt. Nemsokára Piroska meg is érkezett, és csodálkozva kérdezte: - Nagymama, miért ilyen nagy az orrod? Még szinte be sem fejezte a kérdést, mikor antifaszisták egy csoportja rontott rá, és „Antiszemita, antiszemita, a nagy orron gúnyolódik!” rigmusok közepette bíróságra hurcolták a megszeppent kislányt. Farkas Riki ezt követõen megitta a pálinkát, megette a pogácsát, elaludt, és irdatlan horkolásba kezdett. Ekkor jelent meg egy deli legény, pödört bajusszal, fehér ingben, fekete mellényben, tiszta tekintettel. Õ volt Magyar Pista, a vadász. Furcsállta a nagy ricsajt a tanyáról, gondolta, megnézi, minden rendben van-e. Nagy sebesen berúgta a házikó ajtaját, és kérdõre vonta a betolakodót: - Mit csinálsz itt, ebadta? Jössz velem a rendõrségre! Farkas Riki összerezzent, és kétségbeesetten kutatta szemeivel a menekülés lehetséges útvonalait, amikor hirtelen sziréna zavarta meg a feszült csendet. Farkas Riki megnyugodott, és kaján vigyor ült ki az arcára. Õ már tudta, amit Pista csak sejtett. Az erdõ erõszakmonopóliumának egyetlen és kizárólagos birtokosa bújt elõ, téli álmát megszakítva, egy odvas fa üregébõl. Sün õrmester a helyszínen termett, felmérte a helyzetet, és a vadászhoz fordult: - Riadalmat keltõ egyenruha, hehh?! A közbiztonság fenntartásának látszatát keltõ tevékenység folytatása, mi?! És már kattant is a bilincs szegény Pista csuklóján. Farkas Riki eloldalgott, és azóta is éli világát az erdõ széli kis faluban, folytatva gyûjtögetõ életmódját, néha a túlvilágra átsegítõ nemi aktusokkal szépítve meg a nagymamák utolsó, békésnek remélt óráit-perceit. Itt a vége, fuss el véle - a kisebbségügyi ombudsman irodájának közepére. Az én mesém is tovább tartott volna, ha a TEK el nem vitt volna. |
| fragile | 16562 | 2011. május 16. 11:09 | Válasz erre: 16560 |
|
Globális felmelegedés van!!! 8fok május közepén, mentsük meg a jegesmacikat!!! +18 ! :-) |