| galoscsabus | 16251 | 2011. április 16. 23:40 | Válasz erre: 16250 |
|
Az õ piperetasijából vették ki. Ott volt a szemceruza és a szemöldökcsipesz mellett :-))) |
| qqriq64 | 16250 | 2011. április 16. 23:34 | Válasz erre: 16248 |
|
Gondolod hogy a Vásári Andrénak már volt szerencséje hozzá? Vagy csak simán másféllel kezdõdik a személyi száma? |
| galoscsabus | 16248 | 2011. április 16. 22:51 | Válasz erre: 16245 |
|
Tuti ajánlólevél a szoprán szekcióba :-)) Már ha még van kedve a delikvensnek énekelni!!! |
| desiderus | 16244 | 2011. április 16. 22:14 |
|
Mi a különbség a szakács meg a buzi között? A szakács a mai vacsorádat kavarja, a buzi meg a tegnapit. |
| pistike76 | 16242 | 2011. április 16. 20:08 |
|
És alacsony a kerítés:-)) http://videa.hu/videok/vicces/az-emberi-tehetseg-hulyesegnek-nincs-ha-WnYvZqsGMpznl3NO#b |
| kispeti | 16241 | 2011. április 16. 19:56 |
|
Nagy a világ állatkertje ! :-) http://www.vezess.hu/vezetunk/erotikus_kaland_egy_autoval/30206/ |
| V-reb | 16239 | 2011. április 15. 21:19 |
|
A zsidók felsorakoznak Hitler elõtt a táborban, hirtelen tüsszent valaki. Hitler megkérdezi: - Ki volt az?? Nem válaszol senki, így legéppuzskázzák az elsõ sort. - Ki volt az?? Továbbra se válaszolnak, lelövik a második sort. - Ki volt az?? Néma csend... a harmadik sor is megkapja... - Ki volt az?? Végre elõlép egy ember, remegõ térdekkel: - É-é-én voltam... - Egészségedre |
| desiderus | 16238 | 2011. április 15. 20:56 | Válasz erre: 16236 |
|
Köszönöm, ezek gyöngyszemek....elmentésre kerülnek ám... :-))))))
|
| varajani | 16236 | 2011. április 15. 20:17 | Válasz erre: 16232 |
|
2. MZ-s Megszálltövezeti jármûutánzat. Jó néhány évvel ezelõtt vette, amikor még a Sachsen-Harlyt még a Neckermann-nál tapizták. Neki aztán tökmindegy, hogy kétütemû tökgyalúja olyan ronda, mint az éjszaka és a tank úgy ül a tetején, mint egy rákos daganat. Ez azért mindegy neki, mert õ maga is ronda, , mint egy halott görény sminkelés elõtt. A csülkein többnyire gumicsizma, aztán sárga gumigatya az útépítõktõl-tuggyátok, eshet is. Fölül pedig a hosszú anorák az áruházból. A sisakot egy havertól kapta, aki már háromszor nekivitorlázott vele a védõkorlátnak, és a kalap már szart sem ér. Ezzel a szerkóval rongyol szombatonként a Honecker-láncfûrészén a dizsibe vagy bûzölög a fagyizó elõtt és csodálkozik, hogy a pulykák a seggükkel sem néznek rá. Amióta a zóna Németországhoz tartozik, a kétütemûbarkácsok összeszegecseltek egy új kecskét. Ennek angol neve van, osztrák motorja, és úgy néz ki, mintha egy kóreai ámokfutást rendezett volna a dizájn-részlegben. /ez a szombati mese volt , elõrehoztam/ |
| yoss | 16235 | 2011. április 15. 19:18 |
|
Bemegy egy kocsmába Móricka, Pistike, a skót, a székely, a zsidó, a cigány, az angol, a francia, az aranyhal, a kisegér, a nyuszika,a medve, a farkas, a róka, a mérges kismalac, két rendör, és egy szöke nö . Méregeti öket a csapos egy ideig, majd megszólal: - Na elmentek a picsába! |
| yoss | 16234 | 2011. április 15. 19:15 |
|
Az emeleten lakó Kovács úrnak öt szép gyermeke van, az alatta lakó Szabónak viszont egy sincs. Egy nap Szabó elkapja Kovácsot a lépcsõházban: - Drága szomszéd úr, árulja el a titkát! Én régóta szeretnék gyereket, de sehogy sem sikerül. Maga biztosan meg tudja mondani mit tegyek...? - Hát persze, mi sem egyszerûbb... Nem kell hozzá más, mint egy kád meleg víz, egy kis parfüm és egy partvis. - Megmagyarázná? - Persze. Szépen kiöltözteti õnagyságát, és elviszi vacsorázni. Egy kis bor, pezsgõ, tánc... - És...? - érdeklõdik mohón Szabó. - Hazajönnek, megtölti a kádat meleg vízzel, levetkõzteti a kedves feleségét, megfürdeti... - És aztán? - Megtörölgeti, itt-ott parfümözi, hogy mindenütt jó illatos legyen. - Jó, de minek a partvis? - Ha mindezekkel kész van, felkopog vele nekem, hogy jöhetek! |
| pistike76 | 16233 | 2011. április 15. 18:58 |
|
Egy papucsférj nagyon megelégeli a házasságban betöltött szerepét,és elmegy a pszichiáterhez.Megtudja tõle, hogy az egész azért van, mert nincs kellõ önbecsülése,nagyon kevésre tartja magát és ezen változtatni kell. Ehhez segítségként kap is rögtön egy könyvet. A fickó a hazaúton végig lázasan olvas és szívja magába a tudást. Amikor hazaérkezik rögtön nekiesik a feleségének: - Na idefigyelj! Mostantól minden megváltozik! Én vagyok a ház ura és te azt teszed amit én parancsolok. Most azt akarom, hogy azonnal készíts nekem egy pompás vacsorát. Utána hogy azt megettem egy ízletes desszerttel fogsz meglepni. Aztán eresztesz nekem kellemes fürdõvizet, hogy a kádban kipihenhessem magam. Végül pedig mit gondolsz, ki fog szépen felöltöztetni és megfésülni engem? Mire a feleség: - A temetkezési vállalkozó. |
| desiderus | 16232 | 2011. április 15. 18:53 | Válasz erre: 16231 |
|
Ez qurva jóóóó... :-))))) Muszáj holnapig várni a folytatással ? :-)))))))) |
| varajani | 16231 | 2011. április 15. 14:36 | Válasz erre: 16225 |
|
A mopedos, a legalsó kategória Vagy harmadszor vonták be a jogsiját, vagy túl csóró, hogy letegye. Legszívesebben a szuprmarkecbe püffög el a szúnyogriasztójával, telepakolja a vaklizó utánfutóját krumpliszirommal és olcsó sörrel. A hétvégén, ha éppen nem csipszet zabál, a mped könyökcsövit fûrészeli le, hogy a montenbájkosokat kiakassza. A legmeredekebbek azok a moped-idióták, akik ócska roncshalmazukat visszapillantóval és szõrös farokkal úgy telepakolják, hogy ellenszélben alig tudnak állva maradni. A legfõbb vágyuk ezeknek a szegecsfejûeknek, hogy eccer mopedjükkel az autópályán lehessenek a közlekedés hõsei. Folyt. |
| varajani | 16230 | 2011. április 15. 14:28 | Válasz erre: 16229 |
|
Szerintem rendet csinál a HM-ben. A többi sem tudott futni.
|
| qqriq64 | 16229 | 2011. április 15. 09:16 | Válasz erre: 16228 |
|
Nézzél rá a honvédelmi minisztererre. Szégyen az az ember.
|
| Sandokan13 | 16228 | 2011. április 15. 01:25 | Válasz erre: 16227 |
|
Vajon a mieink közül, hányan tudnának hasonló "eredményt" elérni!?
|
| berdogabor | 16227 | 2011. április 15. 01:00 |
|
Nagykövet asszony..... http://index.hu/belfold/2011/04/13/hatast_dobtak_az_amerikai_nagykovetasszony_loveseitol_a_magyar_honvedek/ |
| varajani | 16225 | 2011. április 14. 20:47 | Válasz erre: 16224 |
|
1994-bõl A motoros c újságból egy cikk: Vértessy Zsolt fordítása Plattengüllében egy kis északnémet faluban, ahola szerecsenjuhok és a kotlóstyúkok jóéjszakát köszönnek, lakik Günther a traktoros, aki járgányával a sík barázdákkal küszködik, és a sík vidék közepén mindig a helyzet magaslatán van. Günther most végre a motorozásról fejtette ki nagyjelentõségû értekezését. -Most, hogy má künn ölég hideg van, ezek a mûanyagtökfödõsõk még mindig rohangásznak a tájon át pléhkecskéiken. Általában olyan gyorsan elhúznak, hogy az ember nem is igazán figyelheti meg, mifene szorult a virgácsaik közé. Hát ezér elmesélem gyorsan nektek, miféle durrogó túrók vannak egyáltalán az utcán. 1. A mopedos, a legalsó kategória /holnap folytatom/ |
| TomRed | 16224 | 2011. április 14. 20:30 |
|
A bürokrácia Magyarországon még most se különbözik ettõl: http://www.youtube.com/watch?v=K2aPwlBKh0c&feature=related |
| tsanyi | 16221 | 2011. április 14. 19:58 | Válasz erre: 16220 |
|
Hát, én se mondtam, hogy a mellbimbójára kötötte a vasalózsinórt és az izzó homlokával világított ha kiégett a körte és mesét olvasott fel nekünk éjjel, hanem csak mikor megfogdosta nem volt baja.....:)))
|
| klimas | 16220 | 2011. április 14. 19:55 | Válasz erre: 16218 |
|
Én alapból villanyász vagyok, néha nekem sincs annyi eszem....))) , de tényleg én is ismertem olyan kollégát , aki simán tapizta a fázist. Ennek az az egyszerû magyarázata, hogy az ujjakon elég vastag a szaru réteg és így van egy természetes szigetelõréteg.
|
| tsanyi | 16218 | 2011. április 14. 19:44 | Válasz erre: 16214 |
|
Faternak nem lett volna gondja.....nem nagyon baszkurálta valamiért a delej, a 220-at bírta rendesen....ezt azzal magyarázta, hogy a fogságban megfagyott párszor és lefogyott 38kg-ra....bár ezt nem tudom, de azt többször láttam, hogy a 220-at bírta....csípte-csípte de bírta...:))
|
| lalaz | 16214 | 2011. április 14. 18:15 | Válasz erre: 16212 |
|
Meglehet különböztetni. A fázisnak más a fogása...
|
| Pegaso650 | 16213 | 2011. április 14. 18:15 | Válasz erre: 16212 |
|
Nulla, mert hogy akasztotta volna rá a második karikát, ha már az egyik megrázta :) |
| Yossarian | 16208 | 2011. április 14. 15:31 |
|
Biztos volt már, de most a témába illik.. Egy skinhead halálos betegséget kap, de mivel 100 év múlva már lesz gyógymód arra hogy túlélje, ezért lehibernálják. Eltelik az 100 év, kijön a frigóból, meggyógyítják. Ezután elmegy a vadász szaküzletbe... - Egy vadászengedélyt kérek vaddisznóra! - Azok 20 éve kihaltak! - Akkor le szeretném tenni... szarvasra. - Az 10 éve kihalt. - Akkor mire lehet mostanában vadászni? - Cigányra! Rendben... leteszi az engedélyt cigány vadászatra. Megy az utcán... meglátja, hogy egy cigány pár a kuka mellett szexel. Piff! Puff! agyonlövi mindkettõt.... Jön a rendõrség: - Hogy képzeli ezt? Mit lövöldözik? - Itt a vadászengedélyem. Cigányra vadászhatok! - Na de ezt mégis hogy képzeli? Párzási idõszakban? Az etetõnél? |
| klimas | 16207 | 2011. április 14. 15:17 | Válasz erre: 16205 |
|
Kalasnyikovnak nem biztos , RPG a tuti vagy a Stinger... )))
|
| Larten | 16206 | 2011. április 14. 15:13 |
|
No de uraim ! Viselkedjünk. (egyébként a 8 vagy 9-es lövés is már gól) De ezt sportszerûen kell kezelni. Rendezni kell egy vízilabda meccset, ahol a cigányok a fehér sapkában játszanak, zöld sapkában pedig a krokodilok. |
| qqriq64 | 16205 | 2011. április 14. 14:33 | Válasz erre: 16204 |
|
Túrókorong nyaklánc. Tízes körnek is megteszi.
|
| Alice81 | 16203 | 2011. április 14. 11:21 |
|
�Választás utáni jó tanács: Ne lopj! - a kormány nem tûri a konkurenciát. |
| hellboy780917 | 16202 | 2011. április 14. 09:05 |
|
aki szereti a vonatokat, és a vonatokról szóló filmet, ajánlom nézze meg a száguldó bomba c. filmet denzel washington fõszereplésével. megtörtént eset, jó feldolgozás, jó alakítások, s nem utolsó sorban még látványos is a film. pedig elég eccerû a sztori...
|
| Gyík67 | 16201 | 2011. április 13. 22:56 | Válasz erre: 16198 |
|
Ezz Q...va jóó ! ... Szétröhögtem magam. Aranyos :)))))))))))
|
| Hooliboy | 16200 | 2011. április 13. 22:44 |
|
Ezek után,már biztos,hogy vasutas leszek:DDDDD http://www.youtube.com/watch?v=cSI56KEOVn0&feature=related |
| fragile | 16199 | 2011. április 13. 21:50 |
|
Például, ha az van az embernek fölírva a cetlijére, hogy vegyen egy flakon Ajax általános tisztítót, akkor negyedóráig bolyong a színes flakonok között, talál vízkõoldót, tûzhelytisztítót, kilincszsírtalanítót, széklábfényesítõt, plafonszagtalanítót, csaptelepbizergetõt, lepkefing-eltávolítót, de ebbõl a márkából általános tisztítót éppen egy darabot sem lát, illetve van valami, amire az van írva, hogy New Bottle 100% Recyclable Spring Flowers Floral Fiesta All Surfaces 24H of Perfumed freshness Cleans in depth, ennyi az összes szöveg a hascímkén. Örömteli dolog, hogy a magyarok idegennyelvi készségeit ilyen ravasz módszerekkel fejlesztik (van honnan), de hát ebbõl még egy angol felsõfokúval sem derül ki, hogy mi a jó ég van a kurva flakonban, bár az all surfaces azt sejteti, jó nyomon vagyunk. Elkeseredetten nézünk a polc szélére tapasztott ártáblára, amelyen a felirat: Ajax All Surfaces. Megjelenik az ember szeme elõtt a polcrendezõ és az ártábla-feliratozó szakember hatékony duója, ahogy rendet vágnak a flakonok anarchiájában: a feliratozó kérdezi, hogy na, akkor ez mi, a polcrendezõ megnézi a címkét, és mondja: all surfaces, a, mint aladár, l, mint lászló etc. A hátcímkén kisregényre elegendõ betûtenger, milliméteres ákombákom, de jó a szemünk, nem jövünk zavarba: cseh és szlovák szövegek fölött, román alatt találunk két sornyi magyart: Fedezze fel az Ajax Floral Fiestát, melytõl otthona csillogóan tiszta és 24 órán át kellemes illatú lesz! Flakonja könnyen kezelhetõ, és 100 százalékban újrahasznosítható. http://nol.hu/archivum/20110412-ultramaraton_all_surfaces |
| Hooliboy | 16198 | 2011. április 13. 19:01 |
|
"A bankban... Egyik délután a bankomban álltam sorban, amikor kislányom elhatározta, hogy levezeti fölös energiait, és ámokfutásba kezd. Mikor nagy nehezen sikerült elkapnom, szigorúan rászóltam: - Ha nem hagyod most azonnal abba a rohangálást, elfenekellek! Mire õ fennhangon: - Ha nem engedsz el, most azonnal, megmondom a nagymaminak, hogy láttam tegnap este, amint puszilgatod apu pisilõjét! Azt hiszem ilyen csend még nem volt egy bankban, meg a pénztárosok is megdermedtek kezükben a bankó-kötegekkel... Méltóságom utolsó morzsáival még sikerült kivonszolnom a lányomat az ajtón, de még épp hallottam az összecsukódó ajtószárnyak között, amint kirobban mögöttem a röhögés..." :DDDDDDDDDDDDDD |
| qqriq64 | 16197 | 2011. április 13. 18:55 |
|
- Miért nem szabad egy roma nõt kinyalni? - ??? - Mert az már etnikai tisztogatásnak számít! - Mit csinál a cigány, ha munkát kap? - ??? - Semmit. Négy cigány cipel egy hatalmas fürdõkádat az utcán. Arra megy egy rendõr és odakiált az egyiknek: - Hé! Állj meg cigány! A cigány nem áll meg. A rendõr mégegyszer odaszól: - Álljál meg vagy lövök! A cigány továbbra sem áll meg. A rendõr lepuffantja. Ekkor ideges fejjel kiszáll a kádból egy skinhead és mérgesen így szól a rendõrnek: - BAZDMEG! Ma már ez a harmadik defektem! - Mi az? Nagy, zöld, rózsaszín, narancssárga, kék és zöld? - Cigányasszony ünneplõ ruhában... Két cigány beszélget: - Láttad az újságot? - Igen. - És mi volt benne? - Töpörtyû A cigány házaspár keresztelõre viszi a gyereket. Amikor a pap ráönti a gyerekre a szenteltvizet, a gyerek megszólal: - De rohadt hideg ez a víz, a hétszentségit! Mire az asszony: - Te apjuk! Már megint a tavalyi gyereket hoztuk el? A cigány kinn áll az úttest szélén és stoppol. Arra megy a skinhead és megáll, mire a cigány: - Hát maga Bujákra megy? - Igen! - Elvinne? - Persze - Szereti a teniszlabdát? - Igen! - És ha a szájában kell tartania egész úton? - Nem gond, hol van? - Ott hátul a vonóhorgon. - Mi az? Fehér embernek gumival 5000 Ft, cigánynak gumi nélkül ingyenes? - ??? - Bungee jumping. A kis cigánygyerek öltözködik. Megkérdezi az apját: - Apa, melyik a gatya eleje? - Mondtam már te kis taknyos: sárga elöl, barna hátul. Cigány asszony terhes tanácsadáson van. - Na ki a gyerek apja? - kérdik. - Oszt mé? Maga tudni szokta, melyik babszemtõl fingott? Cigány hazajön az iskolából és megkérdi az apját: - Hát ídesapám! Olvasásból azírt vagyok jeles, mert cigány vagyok? - Nem kisfiam! Az azért van, mert jól olvasol. Másnap hazajön a gyerek és azt kérdezi: - Hát ídesapám! Nyelvtanból azírt vagyok jeles, mert cigány vagyok? - Nem kisfiam, az azért van, mert jó vagy nyelvtanból. Harmadnap hazajön a gyerek és azt kérdezi: - Hát ídesapám! Az, hogy nekem 20 centis faszom van, az osztálytársaimnak meg csak 10, az azírt van, mert cigány vagyok? - Nem édes fiam, az azért van mert a többiek 9 évesek, te meg 25. |
| Yossarian | 16196 | 2011. április 13. 11:50 |
|
A határátkelõnél egy arab autóját vizsgálják a vámosok. Szétszedik ripityára, majd az egyik vámos egy elrejtett zugból egy zacskó fehér port húz elõ. A filmekben látott flegmasággal felvágja a zacskót, belenyal, majd vigyorogva az arabhoz fordul: - Kokain, kokain? - Nem, anthrax, anthrax.. |
| krisztianz | 16195 | 2011. április 12. 21:51 |
|
Két kisfiú beszélget. A 6 éves így szól a 4 éves öccséhez: - Te, szerintem itt az ideje, hogy elkezdjünk káromkodni. Most lemegyünk a konyhába anyuhoz és mondunk valami jó zaftosat. Például én kitalálok valamit, ami "büdös franccal" kezdõdik, te meg mondasz valamit, amibe lesz egy "bazmeg". A kicsi beleegyezik és elindulnak lefelé a lépcsõn. Anyuka éppen reggelit készít. A 6 éves lép be elõször és így szól: - A büdös francba, én müzlit kérek. Az anya jól eltángálja a bátyót és a lépcsõn felfelé menet még a fenekére húz egy párat, majd rázárja a szobaajtót. Anyuka lejön a lépcsõn és megkérdi a 4 évest: - Na és te kisfiam, mit kérsz reggelire? - Hát, bazmeg, müzlit biztos nem.
|
| varajani | 16193 | 2011. április 12. 21:31 | Válasz erre: 16191 |
|
Már majdnem jó a kipufogó kivezetése. Nem vagyok a kétütemû autók ellensége, de a kipufogócsövet a motorháztetõn kivezetve a vezetõ felé kellene fordítani. |
| SVszandra | 16190 | 2011. április 12. 20:05 |
|
Mi a különbség a város legrondább nõje és a szemetes kuka között? - A szemetes kukát legalább egyszer egy héten elviszik. Kannibál harcosok leülnek enni a gyõztes csata után: - Kérsz egy katonát? |
| desiderus | 16188 | 2011. április 12. 17:53 |
|
- Atyám, vétkeztem! Három napja nem hordok fehérnemût. - Rendben, lányom! Három miatyánk és húsz cigánykerék. |
| CJKrisz | 16187 | 2011. április 12. 16:33 |
|
A feleség hazajön a bevásárlásból 20 karton sörrel és egy kiló kenyérrel. A férje megkérdi: - Mi van, bulit rendezel? - Dehogy! - Akkor minek ennyi kenyér? |
| Alice81 | 16186 | 2011. április 12. 13:57 |
|
Ez mar regi, de aranyos :) Száguldozik egy motoros az országúton, amikor nekicsapódik a bukósisakjának egy veréb. A veréb elájul, a motoros megsajnálja és hazaviszi. Otthon beteszi egy kalitkába, ad neki egy kis kenyeret, vizet, és elmegy munkába. Kis idõ múltán a veréb magához tér és körbepillant: - Atya ég! Rács, kenyér, víz... Csak nem halt meg a motoros? |
| nagytia | 16184 | 2011. április 12. 07:58 |
|
fõleg Bonesteve és Jeeper párbeszéde... :) http://www.vatera.hu/thomson_100hz_16_9_teve_elado_olcson_1449470108.html |
| Zsifi | 16183 | 2011. április 12. 07:25 |
|
Miért jó magyarnak lenni? 1. Nem haragszom meg, ha a szomszédom feljelent, mert tegnap én jelentettem fel õt. 2. Van Suzukink. 3. Sírva tudunk vigadni. 4. Minden jóban találunk valami rosszat. 5. Mi találtunk fel mindent (a spanyolviasz kivételével). 6. Jókat röhögünk a saját bajunkon. 7. Vannak dolgok, amikben a világelsõk vagyunk (alkoholisták, öngyilkosok). 8. A jég hátán is megélünk (a globális felmelegedés miatt csökken AZ életterünk). 9. Mindig van még egy lyuk a nadrágszíjon. 10. A világ bármely táján nyugodtan káromkodhatunk, a nyelvünket úgysem érti senki (kivéve AZ éppen mindig arra lófráló honfitársainkat). 11. Nem tér el a véleményünk a körülöttünk lévõ országokétól! Egyformán szeretjük egymást! 12. Magyarország nagy volt! 13. A világon a legjobb borunk volt! 14. A focink a világon a legjobb volt! Még AZ angolokat is megvertük! 15. A napsütésünk a legjobb! Egyre több ember barnul! |
| KissTibiSzegedrõl | 16182 | 2011. április 12. 07:08 |
|
Kártyázás közben a férj beszól a konyhába: – Asszony, fõzz egy kávét. Visszanyertelek. |
| desiderus | 16181 | 2011. április 11. 22:43 | Válasz erre: 16180 |
|
Gábor, mert nem ittál eleget. Én két üveg pezsgõ után még Fred Astaire-t is leiskolázom. És még az ének hangom is megjavul. Szerintem. |
| Pegaso650 | 16180 | 2011. április 11. 22:35 | Válasz erre: 16179 |
|
... és már a táncot is tanulom, qva nehéz :D
|
| Yossarian | 16178 | 2011. április 11. 22:15 | Válasz erre: 16161 |
|
Ez királyság :) Szerintem a hosszú szakállú volt a Jozin z Bazin egyik fõszereplõje :)) Nem tehetek róla, de én nem tudom utálni a cseheket-szlovákokat-románokat meg senkit sem ;) |
| oszika | 16177 | 2011. április 11. 20:58 |
|
Csak azért, mert tudjátok ma van a költészet napja. :-) http://www.youtube.com/watch?v=cbOQYt3_hok&feature=player_embedded |
| kran | 16176 | 2011. április 11. 20:44 | Válasz erre: 16175 |
|
Harley 200 ez maga egy vicc:-))) A chopper nem errõl szól:-))) http://www.youtube.com/watch?v=vlZ4ONTb9i0 |
| Alice81 | 16175 | 2011. április 11. 20:07 |
|
A japán, az amerikai és az orosz motorosok balesetet szenvednek. Másnap a kórházban kérdezik az amerikait: - Hát maga meg mit csinált? - Én menni nagy Harley-vel, 200-al, kanyarban megcsúszni, árokba beborulni. A japántól is kérdik: - Magával meg mi történt? - Jaj ne is mondja, menni Hondával, 200-al, kanyarban kicsúszni, fára feltekeredni. Az oroszhoz lépve a válasz: - Jaj ne is mondja, menni Nagy Rigával, 40-el, amerikai, japán elhúzni 200-al, azt hinni állni és leszállni... |
| Hooliboy | 16174 | 2011. április 11. 19:52 |
|
Egy fickó bemegy az étterembe. Leül, nézegeti az étlapot, majd megjelenik a csinos pincérnõ: - Jó napot kívánok, mit hozhatok? - Ebédelni szeretnék. - És konkrétabban mire gondol? - Konkrétan a dugásra gondolok, de most enni jöttem be. Apuka leülteti a 14 éves kisfiát, és azt mondja neki: - Fiam, eljött az ideje, hogy elmeséljem neked, hogyan is születnek igazából a gyerekek! A fiú a fülére tapasztja a kezét, és felkiált: - Nem! Nem akarom tudni! - De miért nem? - kérdezi az apja megdöbbenve. - Nézd, apa! Amikor 7 éves voltam, elárultad, hogy nem létezik a Télapó. Amikor 8 éves lettem, elárultad, hogy nem létezik a húsvéti nyuszi sem. Azt viszont már tényleg nem bírnám ki, ha most azt is elmondanád, hogy a gyerekcsináláshoz nem kell a lányokat megdugni! |
| Apu | 16166 | 2011. április 11. 18:21 | Válasz erre: 16165 |
|
?????????????????????????????????????? Csak én nem értem? |
| Alice81 | 16165 | 2011. április 11. 17:59 |
|
- Van valamilyen ingó vagy ingatlan vagyontárgya? - Jelenleg csak ingatlan. - Hogy értsem azt hogy jelenleg? - Tönkrement az autóm. A vicc elküldése email-ben. |
| Alice81 | 16162 | 2011. április 11. 14:56 |
|
Az unikumos pulyka Hogyan készítsük el a pulykát? 1. Vegyünk egy pulykát! 2. Egy pohár unicum. 3. Tegyük a pulykát a sütõbe! 4. Még két unicum. 5. Állítsuk a hõfokot 190 sütõre! 6. 3 unicum további. 7. Süssük a kapcsot be! 8. Most még tovum 4 univáb. 9. Pulykázzuk meg a zsírt! 10 Unicumot a másik palackot még. 11. Dugjunk pulykákat a homérumba! 12. Poharazzunk egy unicumot az öntbe! 13. Süssük az unicumot még egy óráig! 13+1. Gyöngyvirágos kék ibolya-a-a-a!… 14. Pulykáljuk meg az puha unicumját! 15. Vegyük ki a pulyákot az unicumból! 16. Édes anyám, sírhalmomra-a-a-a!… 17. Kiskút, kerekes kút… 18. Szeletum a pulyák darabbal többe! 19. Pusztuljunk tásztátum! 20. Palackoljunk még egy unicum vevétet! 21. Nyílára uccásik a krocsmrasumity!… 22. Állítsuk meg a teritumot és pulykoljunk még egy terítéket! 23. Leterít az unipulyák, és fogyjunk el! |
| Alice81 | 16161 | 2011. április 11. 13:46 |
|
erdekes tancstilus :) http://www.youtube.com/watch?v=stvSb44I_Ro |
| k2golden | 16158 | 2011. április 11. 12:40 | Válasz erre: 16124 |
|
Talán jobb lett volna ezt ne fitogtasd...:-)
|
| klimas | 16157 | 2011. április 11. 09:17 |
|
vicc: „Ha egy bûnözõnek segít valaki amikor a bûnt elköveti, akkor az tettestárs. Ha utána segíti, akkor ügyvéd. Vagy bíró.“ |
| fragile | 16156 | 2011. április 10. 16:54 |
|
qrvára nem vicces kátyúúúúúúúúúúúúúk ! http://www.youtube.com/watch?v=gMppjPzGJoY&feature=share |
| virigabi | 16154 | 2011. április 10. 12:30 |
|
Ruandai akciófilm :) http://www.youtube.com/watch?v=Ut-slBeASNo |
| Larten | 16152 | 2011. április 10. 06:58 |
|
Egy beírás magyarul Zólyom vára vendégkönyvébe: ... meglátogattuk a várunkat, elégedettek vagyunk mert rendben találtuk, nemsokára újra jövünk és visszafoglaljuk. |