| qqriq64 | 15445 | 2011. március 3. 16:58 | Válasz erre: 15444 |
|
A videó alján ki van irva hogy a hozzászólások le vannak tiltva. Vajon miért? Vivikét harmincadik születésnapján a négyéves unokája köszönti majd fel. |
| berdogabor | 15444 | 2011. március 3. 16:47 |
|
Vivi 13.szülinapja http://www.youtube.com/watch?v=WKNIooox7c0&feature=related |
| qqriq64 | 15443 | 2011. március 3. 16:01 |
|
"Amikor a Jóisten megalkotta a Földet, hogy az emberek azon éljenek, úgy döntött, hogy minden népnek ajándékoz KÉT erényt. Így az amerikaiakat rendszeretõvé és törvénytisztelõvé, a németeket kitartóvá és tanulékonnyá, a japánokat munkabíróvá és türelmessé tette. A magyarokhoz érve arra kérte Gábriel arkangyalt, hogy a következõket jegyezze fel: "Ezek legyenek okosak, becsületesek és a Fideszre szavazzanak." Amikor a világ teremtése befejezõdött, az arkangyal felhívta az Úr figyelmét: "Jóatyám, a Föld összes népének két erényt ajándékoztál, de a magyaroknak három van; ez azt jelenti, hogy õk jelentõsebbek lesznek a Föld összes többi népénél. Ez lenne a Te akaratod?" "Igazad van - mondá az Úr - nem lenne igazságos. De mivel az ajándékot már nem lehet visszavenni, meg kell oldani ezt a helyzetet. Mostantól - így folytatá az Úr - a magyarok, mint nép megõrzik a három erényt, de azért, hogy ne nõjenek más népek fölé, egyikük sem birtokolhat egyszerre kettõnél több erényt". Ennél az egyszerû oknál fogva, azóta a magyar, aki a Fideszre szavaz és becsületes, nem lehet okos is, aki okos és a Fideszre szavaz, nem lehet becsületes is, de leginkább, aki okos és becsületes, az soha nem szavazhat a Fideszre." |
| szsolt | 15442 | 2011. március 3. 15:19 |
|
Nem tudtam hova tegyem,mert annyira nem bukta-baleset,viszont nem is annyira humoros.... http://www.hir24.hu/anyad-ha-latna/191649/2010-legszerencsesebb-luzerei.html |
| zolcat | 15441 | 2011. március 3. 14:34 |
|
Ezekre a hideg, tavaszváró napokra.... A gazdasági válság alatt összehoztam egy kisebb vagyont ............................. egy nagyobból... A sípcsont az a szerv ami segít a sötét szobában megtalálni a bútorokat. Ha két hideg, esõs nap után végre ragyogó napsütésre ébredsz, akkor biztosan hétfõ van. Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! Jézus, ki vagy a mennyekben, én is kivagyok itt a földön! Ha a munkavégzés olyan egészséges, miért nem a betegekkel csináltatják? Az italt elhagyni jó dolog..... sokkal rosszabb viszont, ha már nem emlékszel, hol hagytad el. Hölgyeim! Ha már megkedvelték a koffeinmentes kávét és teát, a cukormentes kólát, a nikotinmentes cigarettát, miért nem kedvelik az impotenseket? Annak ellenére, hogy az élet drága, még mindig elég népszerû. Csak a hangom miatt nem lettem énekes. A feleségem anyja gyakran mondogatja, hogy nõies vagyok. Nem zavar, mert hozzá képest tényleg. A nõk szeretik az egyszerû dolgokat az életben, így a férfiakat is. Csak a szülõi értekezleten tudtam meg, hogy nincs is gyerekem. Nem tudom, mit kezdenék a feleségem nélkül. De akkor is olyan jó rágondolni. Fiatalabb koromban 4 hajlékony tagom volt és 1 merev. Ma négy merev és egy hajlékony tagom van. Az egyetlen, amit kérek, egy esély, hogy megbizonyosodhassak arról: a pénz nem boldogít. |
| Games | 15440 | 2011. március 3. 13:24 |
|
Na és ezek az idézetek kitõl vannak? :)A dolgok csak azért javulnak, hogy el tudjanak romlani. Mosolyogj! A holnap rosszabb lesz a mánál. A férfi addig él, míg kíván. A nõ, amíg kívánják. A házasság megdermedt szerelem. Nem én vagyok részeg, te vagy túl józan. Alkoholistának nevezünk bárkit, aki többet iszik az orvosánál. Eddig beképzelt voltam, de most már tökéletes vagyok! Seggfej az, akire dühös vagy, de nincs módodban bántani. Az ember legyen becsületes, ha nincs más megoldás. Nem az a fontos, hogy mit akarsz mondani, hanem, hogy mit értenek!Igazat minden ostoba mondhat, de a jó hazugsághoz bizonyos intelligencia kell. Az igazság forgandó. Az erény magában hordozza büntetését. A nõi lábak olyanok, mint a felsõ tízezer. Nem kritizálni kell õket, hanem közéjük kell kerülni. Olyan ideges volt, hogy nem figyelt oda, és állandóan tisztességesen játszott. Tévedni emberi dolog, de kínos. A kíváncsi turista olyan, mint a szerelmes férj. Mindent elhisz és semmit sem lát. Az élet olyan, mint egy nyári ruha mellénye: rövid és céltalan. Vasárnap ne lopj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendõ. Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is. |
| Games | 15439 | 2011. március 3. 13:09 |
|
– Hogy volt fenn, északon? – Baszki Svédországot, 20 évvel lemaradtak mögöttünk. – Hogy a fenébe? – csodálkozik Haso. – Ott még mindig jól élnek, vazze! |
| Games | 15438 | 2011. március 3. 12:38 |
|
Csak nálunk nem minaret, hanem parlament: – Efendi, mi a demokrácia? – kérdi egy hívõ az imámtól. Õ mélyen elgondolkozik, megsimogatja hosszú szakállát, aztán közli: – Én például felmehetek a minaretbe, és onnan levizelhetlek benneteket. A demokrácia az, hogy ti is visszavizelhettek rám. |
| Games | 15437 | 2011. március 3. 12:32 | Válasz erre: 15436 |
|
:) Jo az oldal! :) 10. A legjobb motor azonban a világon a vagina – állapította meg még 1912-ben Dr. Hermann Otto Klöpneckler, osztrák nõgyógyász. Mint naplójában leszögezi: „… a vagina egy ujjal beindítható, önállóan kenõdik, bármilyen méretû dugattyú befogadására alkalmas, és négyhetente egyedül cseréli az olajat”. Némi kívánnivalót hagy maga után, hogy vezérlõrendszere – az orvos szavaival élve – „kib@szottul kiszámíthatatlan”. |
| KissTibiSzegedrõl | 15436 | 2011. március 3. 10:21 |
|
A legjobb motor: http://naplo.org/index.php?p=hir&modul=bulvar&hir=1473 |
| Games | 15434 | 2011. március 3. 09:50 | Válasz erre: 15432 |
|
Szerintem ebbõl Nike reklám lesz mindjárt... :) Volt ez a kép valami felirattal is, ugye? Azt hiszem a priceless sorozatból.
|
| Penzi | 15433 | 2011. március 3. 08:39 |
|
Gyerekszáj: - A kislányok azért nem tudnak állva pisilni, mert nincs mibe kapaszkodniuk. - Nagyon megijedtem, amikor Anya megbetegedett. Azt hittem Apu fog fõzni ránk. - A Nagyi azért kövér, mert tele van szeretettel. |
| Vaslovas | 15432 | 2011. március 3. 08:25 |
|
"Hû, de dögös ez a féllábú bige!" - mondta Johnny, akinek a fején egy fehér merõkanál volt. |
| Vaslovas | 15431 | 2011. március 3. 07:51 |
|
A lány bemutatja új pasiját a szüleinek, akik szívélyesen meghívják õt, vacsorázzon náluk. Leülnek az asztal köré, a kutya az asztal alatt - és elkezdenek vacsorázni. A srác egyszercsak úgy érzi, muszáj eleresztenie magát - tartja-tartja, de nem megy tovább, fingik egy nagyot. - Buksi! - kiált fel az apa összevont szemöldökkel, és a pasinak hatalmas kõ esik le a szívérõl, hogy mindenki azt hiszi, a kutya volt az. Esznek tovább, de egy idõ után megint érzi a kínzó ingert - ha egyszer bejött, most is bejön, gondolja, és elfingja magát. - Buksi! - hörren fel ismét az apa. Esznek tovább, és a fickó kis idõ múlva úgy érzi, megint kell, és most már viszonylag fesztelenül ereget egyet. Erre az apa: - Buksi, most már tényleg menj el az asztal alól, mert ez a fickó még a végén rádszarik! |
| Games | 15429 | 2011. március 2. 23:37 |
|
http://badarsandor.humorista.info/index Videókat nézzétek meg, kész kabaré! :):) Nem fog sokáig tartani. |
| Games | 15428 | 2011. március 2. 23:19 |
|
Badár-tol: -Milyen volt Svédországban a nyár? -Nem tudom, pont azon a két napon be voltam baszva... |
| Macko | 15427 | 2011. március 2. 23:07 | Válasz erre: 15426 |
|
Na most már vissza is olvastam, nem csak elõre. Nem baj, de így legalább magamtól jött a felismerés! :-))) |
| Macko | 15425 | 2011. március 2. 22:38 | Válasz erre: 15424 |
|
Ennek jelentõs része Woody Allentõl származik, nem? :-)
|
| Games | 15424 | 2011. március 2. 22:18 |
|
Nem mintha félnék meghalni. Csak nem akarok ott lenni, amikor bekövetkezik. Mondhatnám, hogy a szüleim nem szerettek. A kádban általában hajszárítóval és rádióval játszottam. Amikor még kisebb gyerek voltam, le akartak fényképezni, és egy reklámot csinálni fogamzásgátló tabletta propagálására. Úgyhogy volt egypár élményem. Amikor születtem az orvos kijött a váróterembe, és így szólt apámhoz: Amit tudtunk, mindent megtettünk, de mégis kinyomta magát. Amikor apám szeretkezni akart, anyám mindig megmutatta neki a fényképemet. A feleségem a legrosszabb szakács. Nem hiszem, hogy a fasírtnak világítania kellene a sötétben. Új megoldást talált a szájszagának elleplezésére. Felemeli a karjait. Mondtam az orvosnak, hogy engem mindenki utál. Azt mondta, ne legyek nevetséges, még nem is találkoztam mindenkivel. A feleségem a szexuális kapcsolatunkat havi egy alkalomra redukálta. Viszont két másik fickóról is tudok, akiknek nullára csökkentette. Évekig nem szóltam a feleségemhez. Nem akartam félbeszakítani. Tegnap megmentettem egy lányt a nemi erõszaktól. Uralkodtam magamon. Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket. A barátnõm azt mondta a múlt éjszaka az ágyban: "te perverz vagy". Azt válaszoltam: "Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól". Még emlékszem azokra az idõkre, amikor elraboltak, és az elrablóim az ujjam egy darabját küldték az apámnak. Az apám erre azt mondta, hogy több bizonyítékot akar... Gyönyörû gyerekeim vannak. Hálistennek a feleségem megcsalt. Egyik karácsonyra egy légpuskát vettem a fiamnak. Õ meg egy pólót vett nekem, céltáblával a hátán. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét. Veszélyes környéken lakom. Az utcánkban a gyerekek lelopják az autók kerekeit - menet közben. A feleségem félt a sötétben. Aztán meglátott engem ruha nélkül. Azóta a világosban fél. Az egyetlen bajom az életemmel, hogy nem valaki más vagyok. A nagyapám amúgy igen jelentéktelen ember volt. A temetésén a halottaskocsi ment leghátul. Az élet dolgait két részre osztom: rettenetesre és kibírhatatlanra. És együtt alszik majd a bárány és a farkas, de a bárány nem alszik majd jól. Sohasem akartam a karrierje útjában állni. Hogyan is kívánhatnám egy hozzá fogható szépségû lánytól, hogy otthagyja a roncsderbit? Osztrigat pedig nem eszem. Az en etelem legyen halott - ne beteg, ne sebesult - halott! "Erdekes arca van. Erdekes hogy ez egy arc." " ... az arca olyan volt, mint Louis Armstrong hangja." Gyerekkoromban egyszer eltûntem pár napra otthonról. A szüleim azonnal reagáltak, kiadták a szobám. Hogy higgyek Istenben, mikor pont a múlt héten egy villanyírógép billentyuje becsípte a nyelvemet... Már hetedik éve, hogy anyósom átjön karácsonykor. Idén újítunk. Beengedjük. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. Sohasem lennék egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagjának. Nem az a kérdés, hogy van-e mennyország, hanem az, hogy hányig van nyitva, és melyik busszal lehet odajutni. Aki korán kel, az igen. " Az hagyján, hogy nincs Isten, de próbálj meg vasárnap vízvezetékszerelot találni !" "Megkérdezték tolem, hogy szeretnék-e tovább élni az emberek emlékezetében, de én tulajdonképpen a saját nappalimban szeretnék tovább élni." Szép dolog a szerelem egy férfi és egy nõ között. Feltéve ha a megfelelõ férfi és a megfelelõ nõ közé kerül az ember. Szeretem ezt az aranyórát. Apám a halálos ágyán adta el nekem. Az agyam a második legkedvesebb szervem. A pénz jobb, mint a szegénység, már csak anyagi szempontból is. A feleségem alapjában véve gyerekes. A múltkor is bejött a fürdoszobába és elsüllyesztette a papirhajócskáimat. Valószínuleg túl lassú vagyok. Nemrég elütött egy autó, amit két ember tolt. Könnyü boldognak lenni, ha semmi más gondod nincs az életben, minthogy mennyi nyálat eressz ki a szádon. Utáltam és bántam minden napot, amelyet az iskolában kellett töltenem. Azt akartam, hogy tanítsanak meg írni-olvasni, és aztán hagyjanak békén. Beültem egy étterembe, ahol minden fogást M.E.F. áron számláztak: Más Emberek Fizetése szerint. Chaplin, indulásából következöen, fantasztikus akrobata képességekkel érkezett a filmiparba. Nekem nincs ilyen hátterem. Nekem a szöveg az erösségem - a bemondásaim valószínüleg jobbak, mint Chaplinéi. A kenyérpirítóm gyülöl engem... Ha újra születnék, inkább néger kosárlabdázó szeretnék lenni. Egy bizonyos nötípus kedvel engem. Az a típus, aki legalább egyszer már felvágta az ereit. A nökre tett hatásom egyenesen arányos azzal, ahányszor már öngyilkosok akartak lenni. A szüleim egyszerü emberek voltak. Hittek Istenben és a padlószönyegben. Negyedórán belül el akartam venni feleségül... Fél órán belül már eszembe se jutott, hogy ellopjam a retiküljét. Kiraboltam egy hentesüzletet, száztizenhat borjúszeletet zsákmányoltam, de aztán neki kellett vágnom, hogy köretet is szerezzek. A fiúk napjában egyszer kaptak meleg ételt: egy kondér gözt. Rosszabb dolgok is vannak a halálnál: aki valaha is együtt töltött egy estét egy biztosítási ügynökkel, tudja, hogy mire gondolok. Mi vár ránk a halál után? A mennyország? A pokol? És lányok lesznek ott? A föiskolán a metafizika órán puskáztam: belenéztem a mellettem ülö fiú lelkébe. Soha életemben nem keveredtem bajba, mindig az alkalomhoz illö ételeket ettem. Vajon van-e túlvilág? És lehet-e ott zuhanyozni? Vajon miért mondja minden nö, hogy csapnivaló szeretö vagyok? Hogy tudnak ilyen végleges álláspontra helyezkedni 3 perc alatt? |
| Games | 15422 | 2011. március 2. 22:04 | Válasz erre: 15420 |
|
"Felhívott egy lány, hogy menjek át, nincs otthon senki. Átmentem. Tényleg nem volt otthon senki." :) (Tudtam hogy lavina lesz ebbõl.):) |
| Games | 15421 | 2011. március 2. 22:02 | Válasz erre: 15418 |
|
Ezt már láttam régebben is. Mintha itthon lenne, mindenki a középsõ-belsõ sávban. A robogós srác meg még rá is fékezz amikor látja hogy f*szságot csinált.... Relatív szerencsésen megúszta.
|
| desiderus | 15420 | 2011. március 2. 22:01 | Válasz erre: 15419 |
|
Áááhhh : az öreg Woody....ez egy nagy spiller.... "a feleségem szeret autóban szeretkezni....úgy ha én vezetek..." |
| Games | 15419 | 2011. március 2. 21:58 | Válasz erre: 15414 |
|
Egyelõre nem. :) Azért az idézõjel, ha jól sejtem Woody Allen-é az érdem... :)
|
| olika | 15418 | 2011. március 2. 21:56 |
|
Ki a hüle én vagy te??????? http://www.rohej.hu/video.php?kod=3101 |
| desiderus | 15416 | 2011. március 2. 21:02 |
|
Errõl jut eszembe : - Fiatal pár szeretkezik. Azt mondja a nej : édesem súgjál a fülembe valami mocskosat.... -Mire a férj : konyha.... |
| qqriq64 | 15415 | 2011. március 2. 21:02 | Válasz erre: 15413 |
|
Az ágyban kiránt, fonnyaszt vagy szeletel? Netán ebben a sorrendben:)))))
|
| desiderus | 15414 | 2011. március 2. 21:00 | Válasz erre: 15413 |
|
Game : te nõs vagy ? Mert elvált leszel, ha ezt a nejed elolvassa... :-)))))
|
| Games | 15413 | 2011. március 2. 20:57 |
|
"Az a baj a nejemmel hogy a konyhában egy kurva, az ágyban meg egy szakács...."
|
| Vaslovas | 15412 | 2011. március 2. 20:32 |
|
Több férfi ül a klub öltözõjében, edzés után. Hirtelen egy mobiltelefon csengõje szólal meg az egyik padon. Egy férfi felveszi, majd beköszön: - Halló! - Kevesem, én vagyok, - szólal meg egy nõi hang. A klubban vagy? - Igen. - Kitûnõ. Csak két utcányira vagyok tõled. Most láttam egy gyönyörû perzsa bundát. Csodálatos. Megvehetem? - Mennyibe kerül? - Csak 300.000 forint. - Hát jól van, vedd meg, ha annyira megtetszett... - Óh, szivikém, az elõbb megálltam a Mercedes autószalon elõtt és megnéztem a 2004-es modelleket. Az egyik bizony nagyon megtetszett. Beszéltem az eladóval, aki igen jó árajánlatot adott... és tudod, már ki kéne cserélni azt a BMW-t, amit tavaly vettünk... - Mennyiért adja? - Csak 16 millió forint! - Rendben van, de ezért az árért minden extrát is rakass bele. - Oh, de mielõtt szétvágnák a vonalat, még valami... - Mi az? - Lehet, hogy ez soknak tûnik, de átnéztem a bankszámláinkat és... Ma reggel megálltam egy ingatlanközvetítõ elõtt és az a ház eladó, ami tavaly annyira tetszett nekünk... Emlékszel? Uszodával, szép sziklakerttel, egy holdnyi parkkal, mögötte a hegyekkel... - Mennyit kérnek érte? - Csak 130 milliót... nagyon jó ár, és tudom, van annyi pénzünk a bankban... - Rendben van, menj és vedd meg, de elõször ajánlj fel csak 120 milliót érte... - Jó, szívem. Köszi. Késõbb majd találkozunk. Szeretlek, édesem. A férfi lecsukja a mobiltelefon tetejét felnyújtja azt a magasba és megkérdezi a többiektõl: - Tudja valaki, kié ez a telefon? |
| Vaslovas | 15411 | 2011. március 2. 20:29 |
|
Bush és Powell üldögél a kocsmában. Bejön egy fickó, odamegy hozzájuk és megkérdi: - Helló fiúk, mit csináltok itt? - Épp a III. világháborút tervezzük. - Igen? És mi a terv? - Megölünk 140 millió afgánt, meg egy biciklis postást. - Egy biciklis postást? Õt meg miért? Erre Bush odafordul Powellhez: - Ugye megmondtam, hogy a 140 millió afgán senkit sem érdekel? |
| Larten | 15410 | 2011. március 2. 20:18 |
|
Ez a hozzászólás volt a mai nap bölcsessége; ...dom néktek nincs jobb dolog e világon mint konyhaasztalon dugni és ágyban enni. |
| qqriq64 | 15408 | 2011. március 2. 19:04 |
|
Mert halljátok feleim bizony mondom néktek nincs jobb dolog e világon mint konyhaasztalon dugni és ágyban enni.
|
| Games | 15407 | 2011. március 2. 18:24 | Válasz erre: 15405 |
|
Nem is vettem eszre hogy van kozepen egy faszi is... :):):)
|
| desiderus | 15406 | 2011. március 2. 17:54 |
|
Néhány agyzsibbasztó mára : Egy Suzuki és egy Audi megy a sivatagban. Meglátnak egy üveg bort. Megkérdezi a Suzuki: - Te ott egy üveg bor. Megigyuk? - Neee! Az a Volkswagen Bora! Két fiatal csókolózik a padon. Egyszer csak megszólal a lány: - Bocs azt hiszem lenyeltem a rágódat. Erre a fiú: - Á dehogy, csak náthás vagyok. A vak horgászik a folyóparton. Kifogja az aranyhalat. Így szól neki a hal: - Figyelj, vak! Ha visszadobsz, teljesítem egy kívánságodat... A vak beleegyezik, meglendíti, mikor megszólal a hal: - Nem erre van a víz, vazzeeeeeeee! Két légy pörög a hátán. Odamegy egy harmadik: - Mi ez? Break? - Nem. Chemotox. Két jó barát találkozik. Az egyiknek rettenetesen össze van törve a képe. - Hát veled mi történt? - Képzeld, kijöttem este a kocsmából, felugrottam a biciklire… - Atyaég! És elestél? - Dehogyis! A falnak volt támasztva. |
| lalaz | 15405 | 2011. március 2. 16:51 | Válasz erre: 15399 |
|
Ne irigyeld mert szerintem meleg... Mert különben hogy a fenébe képes ilyenkor a kamerába nézni?! |
| Yossarian | 15403 | 2011. március 2. 15:47 | Válasz erre: 15401 |
|
Pillanatnyilag nagyon elfoglalt vagyok, sajnos nem érek rá :) Ahogy elnézem a fotót, ez még sokáig így is marad :) |
| Yossarian | 15402 | 2011. március 2. 15:46 | Válasz erre: 15400 |
|
Ameddig csak a fotón látom, addig nem sok. De ennél közelebb azért ne kerüljön hozzám :)
|
| Penzi | 15400 | 2011. március 2. 15:01 | Válasz erre: 15399 |
|
ezt nem is értem , mi baj volt a fekete fenekû nénivel ? :-))) |
| Yossarian | 15399 | 2011. március 2. 14:53 | Válasz erre: 15398 |
|
Azér ez már kicsit jobban néz ki :) Vagy inkább, jobban irigylem ;)
|
| yoss | 15398 | 2011. március 2. 14:50 |
|
Azért annyira nem kell sajnálni. Ez a kép is a balneológus szakiról készült, csak másik mûszak. |
| Penzi | 15397 | 2011. március 2. 14:44 | Válasz erre: 15396 |
|
így jár, aki nem ismeri a kreszt :-) vagy csak vakmerõ ..... |
| Penzi | 15395 | 2011. március 2. 14:40 | Válasz erre: 15394 |
|
különben , Te mint FÉRFI, mit csinál õ ottan ??? :-))
|
| bob | 15388 | 2011. március 2. 14:21 | Válasz erre: 15386 |
|
Az ott egy guminõ, ugye? Nyugtass meg, hogy igen :)))
|
| Penzi | 15387 | 2011. március 2. 14:19 | Válasz erre: 15386 |
|
ha a víz minõségét ellenõrzi, akkor igen :-))) |
| Penzi | 15385 | 2011. március 2. 14:14 |
|
vagy : "A nõk többet gondolkodnak azon, hogy min gondolkodnak a férfiak, mint amennyit a pasik egyáltalán gondolkodnak." :-))
|
| Penzi | 15384 | 2011. március 2. 14:13 | Válasz erre: 15383 |
|
Pl: "Természetesen a férfiakat úgy kell elfogadni, ahogy vannak. De nem szabad õket így hagyni!":-))))
|
| Penzi | 15380 | 2011. március 2. 13:12 | Válasz erre: 15351 |
|
A balneológia a gyógyforrásoknak, gyógyvizeknek a gyógyfürdõi alkalmazásával és hatásaival foglalkozó tudomány, magyarul gyógyfürdõtan.
|
| matador | 15379 | 2011. március 2. 12:44 | Válasz erre: 15377 |
|
ja a PDSZ meg tiltakozik, így is kevés a kölök a suliban, még több tanár kerül az utcára, a kistelepülések zárhatják be a isit.Spórolunk vaze! Ja nõ az analfabétizmus... nincs munkám nem tudtam tanulni!Hurrá, védjük a fiatalokat.... |
| Yossarian | 15378 | 2011. március 2. 12:42 | Válasz erre: 15377 |
|
Tök8. Utána elmegy munkanélkülire. Azt is mi fizetjük. Inkább járna iskolába. 18 éves korára legalább megtanul írni/olvasni.
|
| tsanyi | 15377 | 2011. március 2. 12:31 | Válasz erre: 15376 |
|
szerencsére jövõre már nem kell 18 éves korukig iskolába járniuk, dolgozhatnak is ha akarnak mert 15 év lesz a tanköteles korhatár....talán vége lesz a 18 éves ötödikeseknek...
|
| Vaslovas | 15376 | 2011. március 2. 11:30 | Válasz erre: 15375 |
|
...azannyahétszentségit! Az elsõ sikerült, nem is tudtam!!.-))
|
| tsanyi | 15375 | 2011. március 2. 10:27 | Válasz erre: 15374 |
|
De, csak úgy mint a kis Kolompár Mário, már 6X ismétli a 2. osztályt....
|
| Yossarian | 15373 | 2011. március 2. 10:19 | Válasz erre: 15372 |
|
Kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk! :D
|
| tsanyi | 15372 | 2011. március 2. 09:58 | Válasz erre: 15371 |
|
Amilyen nyomorultul néz ki akár magyar is lehet...:)))
|
| colt45 | 15371 | 2011. március 2. 09:55 |
|
Itt a jó hír,már van Magyar narancs.Nem kell Spanyolországba utazni,irány a narancs ültetvény!Van itt munkahely.
|
| Yossarian | 15370 | 2011. március 2. 09:06 | Válasz erre: 15351 |
|
Szerintem itt elnézted a nagyságrendet :) Másfél köbméter az 1500 liter! Másfél tonna! Azt nem hinném, hogy a bálna testsúlyának 5%-át csak a "cucc" tenné ki és ezt egyszerre el is használná. Az ember esetében ez 4 kilónyi/liternyi lenne egy lövésre! Lelõnéd magadról a nõt! Vagy felfújódna a hasa rendesen ;) Szal itt valami nem stimmel. |
| Sandokan13 | 15369 | 2011. március 2. 00:34 |
|
A nagymama megkérdezi a nagypapától: - Szerinted vegyek fel melltartót? A papa nézi egy darabig, majd így szól: - Hát! Elég nagy sár van odakinn... |
| Games | 15368 | 2011. március 2. 00:02 | Válasz erre: 15366 |
|
Ennek a párja, mindkettõ a kedvencem amúgy:) : Tengerjáró hajón iskolai kiránduláson utazik a zsidó rabbi, a katolikus lelkész és a református lelkész. Süllyed a hajó, mindenki rohan a mentõcsónakhoz. Ordít a rabbi: -Elõbb a gyerekeket! A református lelkész a mentõcsónakok felé tolakodva visszaordít: -Basszátok meg a gyerekeket! Mire a katolikus pap: -Van még arra idõ? |
| keger | 15366 | 2011. március 1. 22:48 |
|
http://azpara.blog.hu/2011/02/13/t_szerkesztoseg_1?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=twitter&utm_campaign=blhshare
|
| Audimania | 15365 | 2011. március 1. 22:24 |
|
Az Ír kisváros, Donegal egyik kocsmája parkolójának sötét zugába szép csendesen behúz az éjszakai járôr. Kisvártatva, mikor bent elhangzik a 'záróra!', látja, hogy kijön egy igencsak támolygó alak, alig tud járni. Az ember botorkál egy ideig a parkolóban, a zsaru csendben figyeli. Végtelennek tûnô ideig jön-megy a pasas, próbálgatja a kulcsát vagy öt-hat kocsi zárjába míg végül sikerül megtalálnia a sajátját. Nagynehezen kinyitja az ajtót és szinte beesik az ülésre. Az emberek szállingóznak közben kifelé és elfelé, de ô csak ül, csak ül, hosszú percekig. Végül aztán elindítja a motort, bekapcsolja az ablaktörlôt - csendes nyári este volt! - , az indexet kapcsolgatja ki- meg be, dudál, aztán felkapcsolja a világítást. Elindul a kocsival, megy pár centit, aztán kicsit vissza, aztán újra még vagy jónéhány percig míg aztán egyhelyben marad megint egy jó ideig. Közben a többi vendég is elhajt, kikerülgetve a szerencsétlenkedôt. Mikor aztán az utolsó kocsi is kihúzott a parkolóból, végre elindul, szép lassan , ki az útra. A zsaru, aki türelmesen csak erre várt, begyújtja a motort, felkapcsolja a villogó lámpákat és megállítja az ürgét, hogy megszondázza. Legnagyobb meglepetésére a szonda "0" alkoholt mutat! Nem tudja mire vélni a dolgot, mondja a vezetônek, hogy be kell hogy kisérje az ôrsre, mert nyilvánvalóan a szonda hibás. 'Én nem hiszem,' mondja Paddy , igazán büszkén saját magára 'csak ma este én vagyok az ügyeletes csali!' |
| desiderus | 15363 | 2011. március 1. 22:19 | Válasz erre: 15361 |
|
Vazz megelõztél... :-)))) Moderátor ante portas.... :-)))) |
| desiderus | 15362 | 2011. március 1. 22:18 | Válasz erre: 15360 |
|
És biztos futkározott a lakásban, mert kilóg a nyelve... :-))))
|
| Macko | 15360 | 2011. március 1. 22:13 | Válasz erre: 15349 |
|
Ki lehet tenni a lakásra: VIGYÁZZ! HARAPÓS PINA! :-))) |
| TTné | 15355 | 2011. március 1. 19:54 | Válasz erre: 15351 |
|
Nem tudtam, de van is hozzá 3m körüli szerkezete.:-D
|
| Vaslovas | 15354 | 2011. március 1. 19:45 | Válasz erre: 15353 |
|
Akkor CCerintem a nõi nemi örömváladék...:-)
|
| desiderus | 15353 | 2011. március 1. 19:42 | Válasz erre: 15352 |
|
Nem, ez az utódnemzéshez szükséges folyadék. Cicciolina megõrülne érte..... :-))))))))
|
| desiderus | 15351 | 2011. március 1. 19:35 | Válasz erre: 15350 |
|
Jó akkor elkezdjük balneológiai tanfolyamunkat. Tudjátok, hogy a világ legnagyobb emlõsének egy ejakuláció során kb. másfél köbméter nedv hagyja el a testét ? :-))))) |
| TTné | 15350 | 2011. március 1. 19:32 | Válasz erre: 15314 |
|
Csatlakozzatok! :-)))) http://www.facebook.com/pages/Igenis-kell-B%C3%A1lnateny%C3%A9szt%C3%A9si-Tansz%C3%A9k-Magyarorsz%C3%A1gon/173667526012584 |
| LaMeRick | 15346 | 2011. március 1. 16:28 |
|
"Az a baj az Interneten terjedõ idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." (Petõfi Sándor) Elefánt a tevének: -Te hallod, mért van a két csöcsöd a hátadon? -F*sszal a pofámon kussolnék... |
| Yossarian | 15345 | 2011. március 1. 12:18 | Válasz erre: 15344 |
|
Azért még az usában is, a bíróság elõtt ha az ügyvéd kérne egy tesztet, hogy mennyivel mér többet a sheriff km órája (mert szinte minden óra rendesen túl mér, különösen nagyobb sebességeknél) aztán ha kiderül, hogy mondjuk 10mph-val többet mért és a delikvens meg mondjuk 5mph-val ment többet, akkor nem hinném, hogy megállna az esküdtek elõtt a dolog. Egyébként meg ott is mûszerekkel mérik az autókat, hol autóból, hot út mellõl, szal ez a tanmese eléggé fake szagú számomra. A mögé sorolás max figyelmeztetésre elég ott is, hogy lassíjjon már lejjebb. Ezt mondjuk nálunk is alkalmazhatnák, csak nálunk nem az a cél, hogy nem menj gyorsan, hanem hogy minél többet fizess.. |
| tsanyi | 15344 | 2011. március 1. 11:52 | Válasz erre: 15341 |
|
Már több helyen olvastam ezt a serifes történetet mint példaértékû dolgot pedig én is hasonlóképp látom mint Te. Miért kéne nekem bíznom egy másik emberben akinek a feladata a pénzbeszedés és ezért mindent meg kell tennie parancsra. Ha már fizettetnek velem legalább bizonyítsák, hogy mi alapján kell ezt tennem amúgy a jó kis usában is van elég visszaélés épp ezért....kíváncsi vagyok, hogy aki ezt dícséri az mit szólna ha egy rendõr azt mondaná neki, hogy: maga gyorsan ment, 150000 helyszíni.....nem kérné a bizonyítékot?
|