28 29
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25

Kérlek jelentkezz be

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Humor-Viccek-,Aranyköpések
Következő oldal

galoscsabus 15342 2011. március 1. 11:37   Válasz erre: 15340
Jó kis magazin volt.
Klubtagok ingyen kapták??
:-)))

TomRed 15341 2011. március 1. 11:20   Válasz erre: 15142
Oldklu, tetszik az anekdota. (Megismétlem, mivel korábban írtad.) Viszont egy másik fórumon jó kommentet írtak hozzá:

"Magyar zsaru kérdése tolmácson keresztül:
-És hogy bizonyítod, hogy valóban gyorsan hajtott?
Sheriff::
-Nem értem a kérdést. Még egyszer, please!
-Hogy bizonyítod be, hogy tényleg gyorsan hajtott?
-Hát, mögé megyek és megnézem a km-órámat, hogy mennyit mutat, ha felveszem
a tempóját.
-Igen, de hogy bizonyítod?
-Nem értem...
-Hát, tegyük fel, az ember azt mondja, hogy nem is ment annyival.
-Nem mond ilyet.
-Miért nem?
-Mert én vagyok a sheriff. Én megmondom, mennyivel ment, és õ fizet.
-És, ha nem fizet?
-Akkor 24 órán belül bíróság elé állítjuk.
-És ott mivel bizonyítod, hogy gyorsan ment?
-Nem értem...- gondolkodik a sheriff, majd a tolmácshoz fordul - Azt
lefordítottátok neki, hogy én vagyok a sheriff...?
"

Hmm.

Es azt a magyar zsaru elmeselte, hogy:

- Regi rendordinasztiabol szarmazom, apam 3/3-as volt, nagyapam a kulakgyanus szemelyeket telepitette ki es padlasokat soport az 50-es evekben, nagybatyam pedig nem sokkal korabban marhavagonokra rakott embereket, csak mert mas volt a vallasuk. En az igrenden sajat kollegaimtol vonom be az onvedelmi fegyveruket, es leszarom a birosag jogeros iteletet.

Ezen magyarazat kapcsan talan megertene a Sheriff, hogy miert ilyen magasfoku a bizalom mifelenk a Hedgehogokkal kapcsolatban. Igaz, ezt a kifejezest is erdemes elmagyarazni oktatovideo kereteben.

CJKrisz 15340 2011. március 1. 10:20   Válasz erre: 15336
Valamikor '95 környékén olvastam ezt elõször a Kretén magazinban.

Gyík67 15339 2011. március 1. 09:58   Válasz erre: 15333
:))))))))))))))))))))))

TBarna 15338 2011. március 1. 09:32  
Az olasz történelem röviden:

Apu 15337 2011. március 1. 09:19  
Minden idõk leghülyébb bankrablója!

Érdemes a cikket is elolvasni és a videót is végignézni!

http://www.hir24.hu/anyad-ha-latna/223665/-minden-idok-leghulyebb-bankrabloja.html

hellboy780917 15336 2011. március 1. 08:47   Válasz erre: 15330
gálvölgyi volt ez a pihent..., asszem pusztaszeri kornél meg a szenvedõ alany...

Tompecs 15335 2011. március 1. 07:39   Válasz erre: 15332
Szegény kopaszodó bácsi ott a jobb szélén alig kap valamit, pedig õ az "ördög" jobb(vagy bal?)keze! ))

Tompecs 15334 2011. március 1. 07:36   Válasz erre: 15330
Ha jól emléxem akkor Majláth Mikes László írása és kb 10 éves, elõször a rádió kabaréban ment Kern elõadásában...
De tényleg zseniális!

Sandokan13 15333 2011. március 1. 00:37  
Nna csak, hogy legyen kedvünk tényleg röhögni is:

Mária Katalin nõvér belépett a csend kolostorába. A fõpap közölte vele:
- Nõvér, ez a csend kolostora. Itt maradhatsz, ameddig csak akarsz, de nem beszélhetsz addig, ameddig azt nem mondom, hogy beszélj.
Mária Katalin 5 éve élt már a kolostorban, amikor a fõpap így szólt:
- Mária Katalin nõvér, 5 éve vagy itt. Most szólhatsz két szót.
Mária Katalin így szólt:
- Kemény ágy.
- Sajnálattal hallom - mondta a fõpap. - De kerítünk neked egy jobb ágyat.
Újabb 5 év után Mária Katalint hívatta a fõpap.
- Újabb két szót szólhatsz, Mária Katalin.
- Hideg étel - mondta Mária Katalin, és a fõpap megnyugtatta, hogy az étel jobb lesz a jövõben.
Mária Katalin 15. évfordulója közeledett a kolostorban. Eljött a nap, és a fõpap megint az irodájába hívatta Mária Katalint.
- Két szót szólhatsz ma. - mondta a fõpap.
- Most kilépek. - mondta Mária Katalin nõvér.
- Ez a legjobb, amit tehetsz - mondta a fõpap. - Mióta itt vagy, csak a kibaszott nyavalygásodat hallani.

Sandokan13 15332 2011. március 1. 00:23  
Nna ez sem vicces...

Sandokan13 15331 2011. február 28. 23:56  
Sajna nem annyira vicces, de inkább röhögjünk, mint sírjunk...

Gyík67 15330 2011. február 28. 22:56   Válasz erre: 15329
Nem tudom ki volt ez a pihent ... De a ShowderKlubban volna a helye ... Ez Óriási ... :))))))))))))))))) ...

keger 15329 2011. február 28. 22:31  
A sötétségmérõ

Csengetés, ajtónyitás.
- Jó estét! Meghoztuk, szereljük!
- Mit?!
- Hát a sötétségmérõt. Pardon, szabad?
- Miféle sötétségmérõt?!
- Hogyhogy mifélét? Nem tetszett papírt kapni?
- Nem én!
- Akkor tessék.
- Nekem ne szereljenek ide semmit! Van nekem már mindenem! Gázóra, villanyóra, hõmérõbõl kettõ, vekker...
- Sötétségmérõje is?
- Az nincs, de...
- Na látja. Hol van még a minden.
- ... és mit mér ... ez?
- Hát sötétet. Hova szereljük?
- ... talán oda ... a sarokba...
- Nem lesz ott neki túl sötét?
- Nem az kell?
- Nézze, túl sötétben könnyen tönkremehet. Nem szabad túlterhelni. Meg aztán ... maga is rosszabbul jár.
- Miért?
- Nagyobb lesz a sötétszámla.
- Mi?! Még fizessek is a sötétért?!
- Miért? A villanyért nem fizet?
- Azért igen, de...
- Akkor meg ne csodálkozzon. Szóval, ha a sarokba tesszük, ott többet mér majd, bár tehet elé egy lámpát, csak akkor a villanyszámla lesz nagyobb.
- Jó, tegyék az ablak elé.
- Rendben. De ... akkor meg a szoba lesz egy kicsit sötét.
- Ettõl a kis vacaktól?
- Dehogy. Ez csak a mérõhelybemérõ.
- És mekkora a mérõ?!
- Kétszer négyszer feles.
- ...méterben?
- Igen.
- Nincs kisebb?!
- Csak nagyobb. Hatszor kettes, hétszer hármas meg nyolcszor négyes. De az már közületi.
- És miért ilyen nagyok?
- Hogy ne tudják ellopni. Meg aztán kell a hely a fogaskerekeknek, a plombának, a hangszigetelésnek. Igy is dübörög.
- Mi?!
- De sokat csodálkozik. Bizony vége az éjszakai nyugalmas csöndnek. Na, behozzuk.
- Leolvasni tudja?
- Azt is nekem kell?
- Igen. Kevés az emberünk. Szóval, nem könnyû leolvasni, mert világosban nem mutat semmit. Sötétben meg maga nem lát semmit. Egyedül él?
- Szerencsére.
- Ez esetben nem az. El kell végeznie a leolvasó tanfolyamot.
- ...jaj...
- Nyugi. Mindenki átmegy. Elõbb-utóbb. És csak két hónap. A lényeg az ugrás.
- Milyen ugrás?
- Hát a villanykapcsolótól a mutatóig. Leolvasás elõtt felkattintja a villanyt, aztán usgyi! Fénysebesség plusz egy picire kapcsol, hogy elérje a mutatót.
- De ha gyorsabb vagyok a fénynél, ekkor még sötétben érek oda és nem látom, hogy mennyi sötét van.
- Azt nem. De meg tudja fogni a mutatót, hogy ne menjen vissza nullára, mikor odaér a fény. Mondom, nem nagy ügy. Ugrik, igyekszik, és már csak várja a fényt, meg leolvas.
- ...és ha nem egyedül élnék?
- Akkor a társa kezeli a villanykapcsolót, maga meg a mutatót fogja.
- És mi lenne, ha elemlámpával csinálnám? Megfogom a sötétben a mutatót, és rávilágítok.
- Szabálytalan. A lámpa a lábára eshet. Volt már ilyen. Megijedtek az adattól.
- Én szorosan fognám a lámpát.
- Biztos?
- Biztos.
- Na jó. Akkor adunk egy beutalót az elemlámpafogó táborba.
- Hova?
- Hát a lámpafogó kiképzõbe. Jó a hortobágyi?
- Nem tudom, még sohasem voltam benne...
- Nagyon jó. Amerikai módszerekkel képeznek. Elõször faágon gyakoroltatják a markolást, aztán felkerül a lámpaszimulátorra, végül pedig levizsgázik éleselemessel.
- Tetszik a program, de tényleg jól tudok fogni.
- Uram, én elhiszem, de ha nincs róla igazolása a sötétség-leolvasás ellenõr megbüntetheti.
- Õ is fog jönni?
- Hogyne. Keddenként. Akkor mindig itthon kell lennie. Ne nézzen rám ilyen sötéten, mert magasabb lesz a számla!
- ...ez a ... ellenõr pontosan mit ellenõriz?
- Hát, hogy maga szabályosan tud-e leolvasni. Nem hajol-e túl közel a géphez.
- Miért, mi történik, ha túl közel hajolok?
- Még ezt sem tudja? Beüti a fejét!
- ..jaj...
- Jaj bizony. De igényelhet leolvasó sisakot.
- Na jó, feladom. Nézzék ... nem lehetne, hogy maguk nem találtak engem itthon?
- Hát...
- Kétezer?
- Rendben. Viszlát.

Ajtóbecsukás. Szinte azonnali csengetés, ajtónyitás.

- Jó estét! De jó, hogy hazaért! Az elõbb nem találtuk itthon...

Gyík67 15328 2011. február 28. 22:01   Válasz erre: 15327
:))))))))) jaja ...

Games 15327 2011. február 28. 21:52   Válasz erre: 15325
Egy jó poént inkább kétszer mint egyszer se! :)

Gyík67 15326 2011. február 28. 21:52   Válasz erre: 15324
JÓÓÓÓ :)))))))))))

Gyík67 15325 2011. február 28. 21:51   Válasz erre: 15323
Bakker, nem láttam, De tényleg ma kaptam ...

desiderus 15324 2011. február 28. 21:26  
Rövidesen a magyar határellenõrzésben is....(?)

ha megnyitottad mozgasd az egeret...

http://home.gethome.no/siamak.javid/etc/NewAirportSecurity.swf

Games 15323 2011. február 28. 21:03   Válasz erre: 15321
Jó a kis betûs rész is! :)
Gyík67: 11 HSZ-elelõbb már volt... :)

Gyík67 15322 2011. február 28. 20:00  
Ezt most kaptam e-mailbe

2012-BEN LESZ A VILÁGVÉGE.
HA TÚL AKAROD ÉLNI, GYERE MAGYARORSZÁGRA. 50 ÉVVEL VAGYUNK LEMARADVA!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))

sati 15321 2011. február 28. 18:50  
:-)

varajani 15320 2011. február 28. 17:54   Válasz erre: 15314
A bálna szállító kamiont én is láttam gyerekkoromban a város fõterén.
Arra nem volt pénzünk, hogy be is menjünk.
Azt hallottam késõbb róla, hogy mivel túlméretes, túlsúlyos volt, azt vizsgálták, hogy mely útvonalak, és hidak bírnak el ilyen nagy súlyt. Vagyis harckocsik lehetséges felvonulási útvonalát vizsgálták a piszkos Nyugatiak.

tsanyi 15319 2011. február 28. 17:50  
Nem az a baj ha sportoltatja a gyerekeket, de onnan pl. könnyen hátraeshet és súlyos sérülés is lehet....

varajani 15318 2011. február 28. 17:49   Válasz erre: 15315
Szerintem kutyatenyésztõ volt fiatal korában és akkor bejött neki, hogy az étellel lehet tanítani -az állatokat-

Suprati 15317 2011. február 28. 17:26   Válasz erre: 15316
A kéményre...:)

tsanyi 15316 2011. február 28. 17:24   Válasz erre: 15315
Én a derék apukának feltenném a vacsoráját a tetõre minden nap....

Suprati 15315 2011. február 28. 17:21  
A hónap apukája, vagyis a cukorért meg kell dolgozni...
http://indavideo.hu/video/A_honap_apukaja_1

Bubó Doki 15314 2011. február 28. 17:04  
Pokorni bakija: Repül a bálna, hisz aki hülye, az is marad!

Pokorni Zoltánnak hálás lehet az ország. Péntek reggeli nyilatkozata, melyben igen szerencsétlenül emlegette egymás mellett a gyógyfürdõtant (balneológia) és a bálnatenyésztés haszontalanságát, igen nagy karriert futott be.
Ha valaki beüti a Google keresõjébe a 'Pokorni' és a 'bálnatenyésztés' szavakat, egyrészt elképesztõ mennyiségû találatot talál, másrészt egybõl az össznépi kabarészínházban találja magát. Röhögött a bal- és a jobboldal is, hiszen még a Szent Korona Rádió honlapján is úgy említették az esetet: Pokorni nem a Mokka, hanem a TV2 Móka tévéjében beszélt arról, hogy a felsõoktatásban az olyan szakra, mint a bálnatenyésztésé, nincs szükség. Mert erre a magyar társadalom nem tart igényt.

Az internetes közléseket nézve ez erõsen kétséges. Ezekbõl az olvasható ki, hogy a magyaroknak - legalábbis a Facebookon és a hírszájtok fórumaiban megszólalók többségének - elengedhetetlenül fontosak a magyar bálnatenyésztési hagyományok.

„Balneológia helyett jobbneológiát! - követelte egy friss bálnaaktivista, mégpedig azért, hogy „így már a kormányunk is igényt tarthatna rá". Mások úgy kombináltak, hogy (a Hoffmann Rózsa ellen fenekedõ) Pokorni pártja bizonyára csak a balneológiát tenné fizetõssé, a jobbosat nem.

Születtek szellemes definíciók is, úgymint: a balneológia az MSZP megújításával foglalkozó tudomány. Vagy: a bálna süket állat, mert nem hal. Ha pedig valaki fényképet tett föl a közösségi oldalakra, nem felejtette el kommentálni: a Balatoni Balneológiai Intézet kutatói szondázzák a Szigligeti-öböl bálnáit. Egy másik képen azt jelezték, hogyan zajlik a bálnamentés a Dunán. Az Újhajnalka Tehenészet elnevezésû felhasználó egyenesen azt javasolta, „magyar embernek magyar bálnát, keresztezzünk bálnát mangalicával!"

A Facebookon megalakult az Igenis kell Bálnatenyésztési Tanszék Magyarországon „tanulmányi" csoport, melynek önkéntes „hallgatói" nyomban közlik például a bálnaleves és a bálnatorta receptjét. Mások arra hívták föl a figyelmet, hogy az elsõ balneológus a biblia (és többek között Babits) hõse, Jónás volt. „Ki emlékszik JÓNÁSRA, a bálnára? - kérdi erre az egyik felhasználó. - A kitömött bálnát végigvonszolták útjainkon, városainkon, pénzért meg lehetett szemlélni, majd jóval azután, hogy távozott, kiderült, hogy kémbálna volt. Valami szerkezettel végigfotózták azokat az országokat, amelyeknek útjain, településein vendégszerepelt." Ezt igazolandó egy másik önkéntes bálnász föltöltött egy fotót a hajdani városligeti bálnashowról.

Fényes karrier elõtt áll a Republic zenekar Repül a bálna címû dala is, melynek refrénjét több százan fölidézték: „Repül a bálna, Ez a parancs, Érik a narancs, Repül a bálna, Repül a bálna, Aki hülye, az is marad!"

"A bálna fõbb részei balneológiai szempontból: fej, tor, potroh - írja dr. PZ-re, a balneológia szakértõjére „hivatkozva" egy másik felhasználó. - Tojással szaporodik, a tojásból frissen kikelt kisbálnák a megtévesztésig hasonlítanak a mandarinra, majd fejlõdésük során átalakulnak naranccsá."

Az internet humora legalább olyan kíméletlen, mint a valóságos utcáé. Hogy Pokorni Zoltán újabb balszerencsés tévészereplése emlékezetes lesz, abban már most biztosak lehetünk. A bálnabaki nem múlik el nyomtalanul.

nagytia 15313 2011. február 28. 16:40  
20 év múlva...
- Apu hogy udvaroltál anyunak??
-Bökdöstem Facebookon :o

nagytia 15312 2011. február 28. 16:38  
látom jól kifogott pár embert ez a hal :) :) nesze neked, ha nyersen tálalod :) :) :) hehe...
nekem csakis fõve!

TBarna 15311 2011. február 28. 16:09  
Jövõre 2012....Jön a Világvége.....Aki túl akarja élni jöjjön Magyarországra!....Mi 30 évvel le vagyunk maradva!!

Ha két betörõ beugrik egy medencébe, az bûnözési hullámot indít el?

20 évvel ezelõtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 forintot havonta és legyen egy 1991-es évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

Ahhoz, hogy megházasodj, elég néhány szót motyognod a templomban. Ahhoz, hogy elválj, elég ugyanezt tenned álmodban.

Ha a tanulás naggyá tesz, akkor tanuljanak a törpék!

Az alkohol nem oldja meg a problémákat - bár a tej sem.

A fene se érti ezeket a nyugdíjasokat. Mindig panaszkodnak, hogy milyen nehéz az élet. Közben meg egyre jobb erõben vannak. Pár éve, amikor bementek a boltba 1000 forintért vásárolni, alig bírták el a cekkert, most meg fél kézzel hazaviszik.

Csak tudnám, melyik bunkó találta ki, hogy a "selypítek" ige S-el, a "raccsolok" pedig R-el kezdõdjön!

Egy gödör ásását leszámítva kevés dolog van, amit rögtön legfelül lehet kezdeni.

Minden hazugság a levegõvételnél kezdõdik.

Ha többféle dolog is elromolhat, biztos, hogy az romlik el közölük, amelyik a legnagyobb kárt okozza.

Az önbizalom az a nyugodt, magabiztos érzés, ami pofára esés elõtt eltölti az embert.

Egy mindenkié, a többi az enyém!

Mit is hazudjak, hogy higgyél nekem?

Fiatal az, akinek fogalma sincs róla, hogy a régi szép idõk az most van.

Az angol ülve gondolkodik, a francia állva, az amerikai járkálva, a magyar utána.

keger 15310 2011. február 28. 15:04  
Az ország olyan mint egy öreg IFA, ülnek a kormánynál, s nem az utat nézik, hanem szerelik ki a magnót

berdogabor 15309 2011. február 28. 14:27  
Ördöglakatok....
http://armorgames.com/play/10591/interlocked

Help:
- a képernyõ bal alsó sarkában lévõ szemre vagy kattintással kézre lehet váltani.

- ha a szemre kattintottál utána a tárgyon folyamatosan nyomva tartani kell a bal egér gombot és így lehet forgatni.

- ha viszont "kéz módban" vagy akkor folyamatos bal egér gombot nyomva pedig szét lehet húzni az elemeket.

Jó szórakozást!

-

matador 15308 2011. február 28. 12:30  
én kifogom elkészítem, de ha egy mód van rá biztos nem kajálom meg.Bár a CCCP.ben elég sokfûstõlt heringet stb ettem, mert hát néha más nem igen volt és az éhség bizony .... nagy úr, finnyáság ide vagy oda.

Games 15307 2011. február 28. 12:23   Válasz erre: 15306
Érdekes Én is így vagyok aaaaaaa... Hát bakker nekem jöhet minden. :) :) Juh szemet még nem próbáltam.

CJKrisz 15306 2011. február 28. 12:02   Válasz erre: 15305
Hehee! Nálam pl. ugyanez a paradicsom. Egy gerezd paradicsommal ki lehet kergetni engem a világból, ellenben a ketchupot ketchuppal eszem. :)))))

hellboy780917 15305 2011. február 28. 11:48   Válasz erre: 15304
hallottam már ilyenrõl, természetesen így felmentést kapsz... :D

én tejjel vagyok így, egy kanál hideg tejjel vallatni lehetne engem... vihog. de érdekes, mert minden más tejterméket meg szeretek, sajtokkal az élen. hmmm... sajtmártásos lacafilé... :D:D:D

CJKrisz 15304 2011. február 28. 11:45   Válasz erre: 15300
Hiába, ha a belem kifordul a szagától. Legyen az nyers, sült, fõtt, vagy bármilyen. :( Ha étterembe megyünk, elõre megkérdezem, hogy ki eszik vízben élõ állatot, mert akkor én választok egy másik asztalt, jó messzire attól, ahol a halas, rákos kajákat, vagy efféle tengeri herkentyûket eszik, mert ha megcsap a szaga, végem van, onnantól kezdve az én ebédemnek lõttek. :(

ekowob 15302 2011. február 28. 11:25   Válasz erre: 15301
És amelyiknek van lába is meg páncélja is..

Games 15301 2011. február 28. 11:17   Válasz erre: 15299
Sõt Én bírom a 8 karú, 8 lábú tengeri herkentyûket is, azt is amelyiknek nincs lába, csak páncélja. :)

hellboy780917 15300 2011. február 28. 11:05  
a hal az egyik legegészségesebb táplálkozás alapja... nyers-fõtt-sült-párolt, tökmindegy... aki ezt nem látja be, az nem rendes ember.... :)

CJKrisz 15299 2011. február 28. 10:00   Válasz erre: 15298
Már aki megeszi az ilyeneket. Aminek kettõnél kevesebb, vagy négynél több lába van, azt rendes ember nem eszi meg. :))))

matador 15298 2011. február 28. 09:49   Válasz erre: 15297
a tálalás hibás nálad esetleg, a szusi is nyers hal és senki nem csodálkozik, hogy megesszük.Vagy inkább sült halat ennél só nélkül?

nagytia 15297 2011. február 28. 09:12  
uhh :o

nagytia 15296 2011. február 28. 09:10  
Bush és Powell üldögél a kocsmában. Bejön egy fickó, odamegy hozzájuk és megkérdi:
- Helló fiúk, mit csináltok itt?
- Épp a III. világháborút tervezzük.
- Igen? És mi a terv?
- Megölünk 140 millió afgánt, meg egy biciklis postást.
- Egy biciklis postást? Õt meg miért?
Erre Bush odafordul Powellhez:
- Ugye megmondtam, hogy a 140 millió afgán senkit sem érdekel?

Tompecs 15295 2011. február 28. 07:17   Válasz erre: 15294
Pedig a rendõr "politikusok"-at keres:)))

Yossarian 15294 2011. február 28. 06:33   Válasz erre: 15292
Kimaradt, hogy politikusok voltak..

TeeJay 15293 2011. február 27. 23:32   Válasz erre: 15280
Amerikában gyakorlatilag majdnem az összes középiskolás: Rube Goldberg tananyag.

husos 15292 2011. február 27. 19:38  
Paraszt bácsi megy haza, vállán ásó, kapa stb. Jön egy A8-as Audi, mint az állat, tetején kék lámpa villog, kanyar, kicsúszás, nagy tölgyfa, csattanás, csend. *
*Az utasok kiesnek az autóból. *
*Bácsika látja: nem mozognak, ásó elõ, négy sír készül, sírhant felpúpozva, gallyakból kis keresztek készülnek, bácsika a jól végzett munka után leül és rágyújt. *
*Rendõrautó, mint mérgezett egér fel-alá rohan, majd bácsinál megáll és érdeklõdik, hogy hova lettek a roncsból a politikusok. *
*Bácsi int, hogy itt - eltemettem.
Rendõr kérdezi: nem lehet-e ,hogy valamelyik még élt. *
*Bácsi válasza: " egyik másik mondta, hogy õ még él, DE ÉN EZEKNEK MÁR NEM HISZEK"*

Games 15291 2011. február 27. 19:26   Válasz erre: 15290
Ismered a mondást: Úgy vagyok a nõkkel mint a zsiráfokkal. Szépek szépek, de otthonra nem kellenek... (tudom, tudom, Én is elbírom Õket viselni a szobámban! :):))

V-reb 15290 2011. február 27. 19:09   Válasz erre: 15288
Pár napra???::DD

ekowob 15289 2011. február 27. 18:33   Válasz erre: 15288
Ennyire szereted a süteményt? :-))

Winchi 15288 2011. február 27. 18:16   Válasz erre: 15279
Be valom....nem a kezét néztem!:-)))
Pár napra jöhetne bejárónõnek!

Gyík67 15287 2011. február 27. 18:13   Válasz erre: 15274
Tényleg széép ez a torony :)))))))))))))))))))))

desiderus 15286 2011. február 27. 17:49   Válasz erre: 15284
Hááát...
:-)))

Macko 15285 2011. február 27. 17:47   Válasz erre: 15280
Ez viszont NAGYON-NAGYON ott van! :-)))

Games 15284 2011. február 27. 17:35   Válasz erre: 15283
A medvés tetszett? :) Nagyon kemény nem? :):)

desiderus 15283 2011. február 27. 17:14   Válasz erre: 15279
Miért, van keze is ? Az elkerülte a figyelmemet... :-))))

Games 15282 2011. február 27. 17:12   Válasz erre: 15281
Kötekszel? :)

eröt 15281 2011. február 27. 17:05   Válasz erre: 15279
Miért fõzött is?Nem vettem észre.

Games 15280 2011. február 27. 16:44  
Ki csinál ilyet? :)
http://www.wimp.com/eggmachine/

Games 15279 2011. február 27. 16:10  
Mit fõz? :)
A kezét figyeljétek!
http://www.youtube.com/watch?v=Ic93AKpR_pQ&feature=player_embedded#at=241

Games 15278 2011. február 27. 16:08   Válasz erre: 15277
Gyerekek, ha annyira bevált volna most is az lenne a zászlójuk! :)
Inkább ezt figyuzzátok: :):)
http://film.indavideo.hu/video/f_logjam

eröt 15277 2011. február 27. 15:55   Válasz erre: 15262
Dehogynem !A három legismertebb nemzeti zászló között van a világon.Talán csak a csillagos kapcát meg a ruszki vöröset ismerik annyian.

zsolt1150 15276 2011. február 27. 15:12  
:D jó lett a kép nagyon is:DDD

Macko 15275 2011. február 27. 14:36   Válasz erre: 15271
EZDEGETZI...

:-DDDDD

desiderus 15274 2011. február 27. 13:53  
Egy jól sikerült kép az aqui TV toronyról.
MONDOM A TV TORONYRÓÓÓÓL.... :-))))))

Gyík67 15273 2011. február 27. 13:02   Válasz erre: 15271
:)))))))))))))))))))

desiderus 15272 2011. február 27. 11:59   Válasz erre: 15271
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....wazzz..... :-)))))))))))))))99

tsanyi 15271 2011. február 27. 11:58  
:

szappy 15270 2011. február 27. 11:22   Válasz erre: 15265
ha az egyik elesik a másiknak is el kell esnie? mint a szinkronúszóknál, ahol ha az egyik megfullad a másiknak is meg kell? :)

szabcsab 15269 2011. február 27. 11:12  
Kresz magyarázat

desiderus 15268 2011. február 27. 11:07   Válasz erre: 15265
Mit fognak ezek tudni motoron majd ? :-))))
Ghostrider elbujdokol szégyenében... :-)))

Gyík67 15267 2011. február 27. 09:43   Válasz erre: 15265
Nem semmik a csajok :))) ...

kispeti 15266 2011. február 27. 09:24   Válasz erre: 15265
Hú, vazze, mi munka van ebben ! Le a fejfedõvel !

szabcsab 15265 2011. február 27. 09:12  
A szinkronúszók hozzájuk képest ipari tanulók :-)

http://wimp.com/bicycleskill/

Games 15264 2011. február 26. 23:37   Válasz erre: 15263
Ezért nem vált be annyira. :)

ekowob 15263 2011. február 26. 22:39   Válasz erre: 15262
De bevált az, csak nem sokáig! ;-)

Jut eszembe:
-Miért nem kapnak a zsidók nyugdíjat?
-Mert csak '40-töl '45-ig dolgoztak...

Games 15262 2011. február 26. 22:34   Válasz erre: 15261
Azért annyira nem vált be... :)

Macko 15261 2011. február 26. 22:23   Válasz erre: 15260
Egyszer már olyan jól bevált! :-)))

ekowob 15260 2011. február 26. 22:21  
Megint ez lett a zászlajuk?

Gyík67 15259 2011. február 26. 20:54   Válasz erre: 15255
Ez is :))))))))))))))

Gyík67 15258 2011. február 26. 20:54   Válasz erre: 15254
Eeezzz mekkora :))))))))))))))))

Macko 15257 2011. február 26. 20:45   Válasz erre: 15255
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...

Ezdemorbid...

desiderus 15256 2011. február 26. 19:53  
Egy tel-avivi iskolában a tanító bácsi megkérdezi a nebulóktól : - Na, gyerekek, ki tudja megmondani, ki volt Mózes?
Áron jelentkezik:
- Egy balfácán.
- No de Áron! Nem szégyelled magad, így beszélni nagy õsünkrõl, Mózesrõl?
- De igenis tanító úr kérem, egy balfácán volt, mert miután átkelt a Vörös-tengeren, balra fordult. Ha jobbra fordult volna, most a sok kõolaj mind a miénk lenne...

tsanyi 15255 2011. február 26. 18:11  
Béla bácsi megette a kutyáját. Szomorúan nézegeti a csontokat:
-Ej, ej, Morzsi, de örülnél te ennek!

flygabi 15254 2011. február 26. 12:55  
Hogyan idegesítheted fel a repülõn melletted utazó embert ?

1. Laptopot elõveszed.
2. Lassan gondosan kinyitod,
3. Bekapcsolod
...4. Meggyõzõdsz róla, hogy a szomszéd nézi,
5. Elkezdesz egy imát mormogva mondani...
6. Szemedet rövid idõre becsukod, kinyitod és az égre nézel:
7. Mélyet lélegzel, és megnyitod a linket:
http://www.myit-media.de/the_end.html

Games 15253 2011. február 26. 09:36   Válasz erre: 15242
Ez kb 20 éves hiányt pótolt, köszönjük! :)

ekowob 15252 2011. február 26. 03:53   Válasz erre: 15248
Tükrözödés:
http://www.youtube.com/watch?v=KN4xB8KPDwg&feature=player_embedded#at=34

fragile 15251 2011. február 25. 22:29  
http://www.youtube.com/watch?v=hrCVmipF0-I&feature=related

zi-zi 15250 2011. február 25. 22:20   Válasz erre: 15248
Elvis?

Hooliboy 15249 2011. február 25. 22:20   Válasz erre: 15248
Itt a teljes cikk és jobban is látszik!
De mi??????
http://www.afriport.hu/hirek/6093-az-apokalipszis-sarga-lovasa-egyiptomban.html

Hooliboy 15248 2011. február 25. 22:08  
Megfejtést kérnék,mert én passzoltam:-((
http://www.youtube.com/watch?v=0Z4kFQnRSso&feature=player_embedded

desiderus 15247 2011. február 25. 21:08  
3 km hosszú és kettõ az IQ-ja, mi az?
Feminista tüntetés.

desiderus 15246 2011. február 25. 20:20  
Mit látsz, ha mélyen egy szöszi szemébe nézel?*
A hajhagymáit

desiderus 15245 2011. február 25. 20:11  
Miért tévednek kevesebbet az állatok?
Mert tévedni emberi dolog.

Gyík67 15244 2011. február 25. 19:36   Válasz erre: 15241
Eez nagyon ott van !!! :))))))))))))))))))) ...

fragile 15243 2011. február 25. 19:32  
http://www.youtube.com/watch?v=6Cf7IL_eZ38

Geeza 15242 2011. február 25. 19:22  
Die Toten Hosen - Zehn Kleine Jägermeister with Hungarian subtitle (Magyar felirattal)

http://www.youtube.com/watch?v=8TqnxfegYhQ

ELőző oldal
Felhokep

Tagok száma: 22099
5 623 Eddigi túrák
14 222 466 km
34072 Eddigi túra-résztvevők