| hellboy780917 | 12180 | 2010. május 27. 20:18 |
|
http://www.police.hu/szabolcs/aktualis/sza20100527_03.html target=_blank> Link </A> amikor nem a fagyi, hanem a ferdén felrakott rendszám visszanyal... :D |
| Tompecs | 12179 | 2010. május 27. 19:45 | Válasz erre: 12175 |
|
Szerintem azé' annyira nem jó film, ez a legviccesebb része, ami számomra olyan mint amikor "Mucsi Zoltán villanyt szerel" elsõre vicces, másodikra még csak-csak, de utána már unalmas
|
| ekowob | 12178 | 2010. május 27. 17:32 |
|
http://www.automenedzser.hu/teher/20100527_kamions_nagy_britannia.aspx target=_blank> Link </A>
|
| hellboy780917 | 12175 | 2010. május 27. 12:45 | Válasz erre: 12174 |
|
hm, nem is hallottam errõl a filmrõl... egész jó lehet.. :D
|
| berdogabor | 12174 | 2010. május 27. 12:39 |
|
http://www.youtube.com/watch?v=jC_boSzk8Lg target=_blank> Link </A> Karate bemutató. |
| berdogabor | 12173 | 2010. május 27. 12:38 |
|
http://www.online-szemvizsgalat.hu target=_blank> Link </A> Jó a szemetek? |
| bob | 12172 | 2010. május 27. 10:29 |
|
Bár ez kissé morbid, de azért ... "Rádiós kívánságmûsorba betelefonáló: Jó napot kívánok, szeretném küldeni a Romantic-tól a szeretem a bõröd illatát címû számot, a lakástûzben összeégett anyósomnak. " |
| htmajor | 12171 | 2010. május 27. 09:51 |
|
:) En vizualis tipus vagyok es szegedi. Elkepzeltem, amint Szegeden a Mars teri piac felol a bodek nyujtotta fedezeket kihasznalva lopakodik egy Snoopy jelmezes figura a Csillag borton fobejarata fele. Majd csatakialltassal megrohanja a zsilipkaput a kezeben tartott vizipisztollyal... s lepattan a 2 cm-es racsokrol. Szerintem az orok is halalra rohognek magukat! Es a csucs, akit ki akartak szbaditani egy teljesen masik helyen dekkol! Tenyleg lehetnek ekkora barmok? |
| Hooliboy | 12170 | 2010. május 27. 09:34 | Válasz erre: 12169 |
|
:DDDDDDD Sírok a nevetéstõl:DD Ezt a két barmot:DD |
| htmajor | 12169 | 2010. május 27. 09:27 |
|
http://www.noilapozo.hu/20100511/snoopy-jelmez target=_blank> Link </A> Ebben az a vicc, hogy nem vicc... |
| KissTibiSzegedrõl | 12168 | 2010. május 26. 23:00 |
|
http://www.youtube.com/watch?v=jbN-jO11vKg target=_blank> Link </A>
|
| KissTibiSzegedrõl | 12167 | 2010. május 26. 22:59 |
|
http://www.youtube.com/watch?v=UwadWc-QeAg&feature=related target=_blank> Link </A>
|
| KissTibiSzegedrõl | 12166 | 2010. május 26. 22:59 |
|
http://www.youtube.com/watch?v=ohv07oWHmsA&feature=related target=_blank> Link </A>
|
| KissTibiSzegedrõl | 12165 | 2010. május 26. 22:59 |
|
http://www.youtube.com/watch?v=FqatMdB5vu4&feature=related target=_blank> Link </A>
|
| Tompecs | 12163 | 2010. május 26. 20:45 |
|
http://www.youtube.com/watch?v=aoRD1wmvwUc&feature=related target=_blank> Link </A> |
| Suprati | 12162 | 2010. május 26. 07:53 |
|
Csinos, fiatal doktornõt kap a falu. - Józsi bátyám, nem tetszenek a leletei. Mondja, mit szokott maga reggelizni? - Rántottát nyolc tojásból, szalonnával. - És mit szokott ebédelni? - Csülkös bablevest. - És vacsorára? - Szalonnát meg kolbászt. - Józsi bácsi. Hogy áll a koleszterinje? - Mint a cövek angyalom, mint a cövek!!! |
| htmajor | 12161 | 2010. május 25. 11:04 | Válasz erre: 12160 |
|
HA mar itt tartunk a hulyeseget lehet meg fokozni: http://www.youtube.com/watch?v=_7nP9z6T9m8&NR=1 |
| ekowob | 12160 | 2010. május 25. 09:34 |
|
http://www.youtube.com/watch?v=ql0Kr_8HbZQ&feature=related target=_blank> Link </A>
|
| Orgon | 12159 | 2010. május 25. 08:07 | Válasz erre: 12136 |
|
Még jó hogy agrármérnök vagyok... ;) (de semmi nagyarc) |
| fragile | 12158 | 2010. május 24. 22:00 |
|
Ausztráliába készülõ turisták értelmes kérdései... (az ausztrál turizmus honlapjára érkeztek, a válaszokat a honlap humorral is megáldott szerkesztõi adták). 1. - Szokott fújni a szél Ausztráliában? Még sosem láttam a tévében, hogy esett volna ott az esõ, hogy tudnak akkor növekedni a növények? (UK). - Minden növényt teljesen kifejlett állapotban importálunk, aztán csak állunk, és nézzük, ahogy elpusztulnak. 2. - Láthatok majd kengurukat az utcán? (USA) - Attól függ, hogy mennyit iszol. 3. - Perth-bõl Sydney-be szeretnék elgyalogolni - követhetem a vasúti sí¬neket?(Svédország) - Persze, csak háromezer mérföld, sok vizet vigyél magaddal. 4. - Vannak pénzautomaták Ausztráliában? Tudnának küldeni nekem listát róluk Brisbane-ben, Cairns-ben, Townsville-ben és Hervey Bay-ben? (UK) - Miben halt meg a legutolsó rabszolgája? 5. - Tudnának információt adni az ausztráliai vízilóversenyekrõl? USA) - A-fri-ka az a nagy háromszög alakú kontinens Európától délre. Ausz-trá-lia az a nagy sziget a Csendes-óceán közepén, amelyiken nem... Á, nem érdekes. Hogyne, a vízilóverseny minden kedden este a Kings Cross-nál van. Megjelenés meztelenül. 6. - Ausztráliában merre van észak? (USA) - Fordulj dél felé, aztán fordulj 180 fokot. Szólj nekünk, ha megérkeztél, és akkor majd elküldjük neked a többi irányt is. 7. - Hozhatok evõeszközöket Ausztráliába? (UK) - Miért akarnál? Használd az ujjaidat, ahogy mi. 8. - El tudnák küldeni nekem a Bécsi Fiúkórus beosztását? (USA) - Ausz-tri-a az a fura kis ország, amely Németországgal határos, és amelyik... Á, nem érdekes. Hogyne, a Bécsi Fiúkórus minden kedden este a Kings Cross-nál lép fel, rögtön a vízilóversenyek után. Megjelenés meztelenül. 9. - Járhatok magassarkúban Ausztráliában? (UK) - Ön egy brit politikus, ugye? 10. - Vannak Sydney-ben szupermarketek, és egész évben kapható tej?(Németország)- Nem, mi vegetáriánus vadász-gyûjtögetõk békés civilizációja vagyunk. A tej illegális. 11. - Kérem, küldjenek nekem egy listát az összes olyan orvosról Ausztáliában, akinél kaphatok csörgõkígyó elleni szérumot. (USA) - A csörgõkí¬gyók A-meri-kában élnek, ott, ahol Ö–N él. Az összes ausztrál kígyó tökéletesen ártalmatlan, biztonságos a kezelésük, és jó házikedvencek. 12. - Lenne egy kérdésem egy hí¬res állattal kapcsolatban, amelyik Ausztráliában él, de elfelejtettem a nevét. Ez egyfajta medve, amelyik fákon él. (USA) - Ezt esõmedvének hívják. Azért ez a nevük, mert a gumifákról esnek le, és megeszik az agyát mindenkinek, aki alattuk sétál el. Úgy tudod távol tartani õket magadtól, ha emberi vizelettel fújod be magad, mielõtt sétára indulsz odakint. 13. - Kifejlesztettem egy új terméket, amely a fiatalság forrása. Meg tudná mondani, hogy hol tudom ezt eladni Ausztráliában? (USA) - Bárhol, ahol komolyabb számban fordulnak elõ amerikaiak. + 1 - Tudok majd angolul beszélni a legtöbb helyen, ahova megyek? (USA) - Igen, de elõbb meg kell tanulnia. |
| mogorva | 12157 | 2010. május 24. 15:43 |
|
Mi a különbség a depressziós és a transzvesztita között? - A depressziós azt mondja: "Depi vagyok, öngyi leszek", míg a transzvesztita azt, hogy "Peti vagyok, Gyöngyi leszek." |
| zsomi69 | 12154 | 2010. május 23. 20:48 |
|
Ezt fontos tudnod………………. 1. Egy emberi DNS 75MB-nyi genetikai információt tartalmaz. 2. Egy spermium (mivel a hímivarsejtbõl származik az utódláshoz használt infó fele) így 37.5 MB-ot. 3. Egy milliliterben 100 millió spermium van. Gondolatmenet: Általánosságban egy alkalommal 2,25 ml-t lövünk ki 5 sec. alatt, így a hímvesszõ sávszélessége: (37,5MB x 100Millio x 2,25)/5 = (37.500.000 x100.000.000 x2.25)/5 == 1 687 500 000 000 000, avagy: 1687,5 terabájt/s. Tehát ez orgazmusonként több, mint egymilliárd floppy, vagy 2 millió CD lemez/sec. Kolosszális! (Én láttam egyszer egy informatikai oktatófilmet, ahol egy hölgy egyszerre három interface-en fogadott ilyen mértékû információhalmazt. Egy technikai zseni volt!) |
| gabo67 | 12152 | 2010. május 23. 17:31 |
|
Alulírott Hímvesszõ, jelen levelemmel fizetés emelésért folyamodok. Indokaim a következõk: - Nagy mélységekben dolgozom - Bármely helyzetben elõször a fejemet dugom be - Sem hétvégi, sem szabadságolási idõszakom nincs - Nedves környezetben kell dolgoznom - Túlórát nem fizetnek - Sötét, és szellõzés nélküli környezetben dolgozom - Magas hõmérsékleten dolgozom - Fertõzõ betegségeknek vagyok kitéve Tisztelt Hímvesszõ! Miután kérelmét átolvastuk, az abban lévõ érveket elemeztük, sajnálattal közöljük, hogy kérelmét a következõ okok miatt elutasítottuk: - Nem dolgozik 8 órát folyamatosan - Kis erõkifejtés után elszenderedik - Nem követi mindig a felsõ vezetés utasításait - Nem marad meg a kijelölt helyén, gyakran elkódorog más helyekre - Nincs kezdeményezõkészsége, és állandóan nógatni, motiválni kell, hogy munkába álljon - Munka lejártával, munkahelyét mocskosan hagyja el - Nem követi a biztonsági elõírásokat, mint például a védõruha viselete - Képtelen két egymás utáni mûszakban dolgozni - Néha elhagyja a munkahelyét, még mielõtt a napi munkát elvégezte volna - És ha még mindez nem lenne elég, megjegyezzük, hogy állandóan két gyanús zsákkal járkál. |
| Apu | 12151 | 2010. május 22. 18:06 |
|
...akkor néhány idézet a támakörbõl: 1. A problémamegoldás titka: megtalálni azokat, akik majd megoldják. 2. Bonyolult problémára mindig akad egyszerû, könnyen érthetõ, téves válasz. 3. Aki az összeomlás közepette mosolyogni tud, az már kigondolta, hogy kit hibáztasson érte. 4. Ha kudarcot vallasz, tüntesd el a nyomait, hogy próbálkoztál. 5. Ha nem veszíted el a fejed, miközben a többiek elveszítik, akkor nem érted a problémát. 6. Soha ne fogadj vesztesre csak azért, mert úgy véled, most már végképp nyernie kell. 7. Elvezetni könnyû egy lovat a folyóhoz, de ha arra is rá tudod venni, hogy háton ússzék, akkor valamit tényleg elértél. 8. A középszerûség ragadós. 9. A dicsõség mulandó, a középszerûség örök. 10. A Sikernek két alapszabálya van. Az elsõ: Soha ne mondj el mindent, amit tudsz. 11. Az angyalok zokogása semmit sem ér. A valódi kincs: egy ördög szemében megjelenõ könnycsepp. Josh Keegan 12. A szerencse statisztikai valószínûség. Timothy Zahn 13. Isten szeretheti a hülyéket, ha ennyit teremtett belõlük. 14. Legnagyobb probléma az, ha a hülyeség akaraterõvel és szorgalommal párosul. 15. A siker alapja az önbizalom. Ralph Waldo Emerson 16. Aki a sikert választja a boldogság helyett, az az evést választja a jóllakottság helyett. 17. A világnak több szerény zsenire lenne szüksége. Olyan kevesen maradtunk. 18. A tudás - hatalom. Feltéve, ha a dolgot a megfelelõ emberrõl tudod.J. Mumford 19. Nem elég sikeresnek lenni; másoknak is kudarcot kell vallani. Gore Vidal 20. A siker egyszerûen csak szerencse kérdése. Kérdezz meg egy sikertelent! Earl Wilson 21. Ha nincs megoldás, meg kell vizsgálni, van-e probléma egyáltalán. Jean Drapeau 22. Hallgatni arany, ha nem jut az ember eszébe jó válasz. Muhammad Ali 23. A boldogság, a gazdagság és a siker mind különbözõ célok melléktermékei - közvetlenül maguk nem lehetnek célok.Denis Waitley 24. Önbizalom a siker egyik titka. Emerson 25. A motiváció az, amikor az álmaid munkaruhát öltenek Ben Franklin. 26. A legtöbben inkább meghalnának mint gondolkodnának. Sokan meg is halnak. Bertrand Russell 27. Ne azzal mérd magad ,amit eddig tettél, hanem azzal, amit elérhettél volna képességeiddel. John Wooden 28. A siker titka az, hogy tudjál valamit, amit senki más nem tud. Aristotle Onassis 29. A siker nem egyéb, mint a túlhaladott kudarcok sorozata. Robert Merle Állati elmék |
| Tompecs | 12149 | 2010. május 22. 12:58 | Válasz erre: 12147 |
|
Király!! "...hát ha nem is Kocsordot, de Mátészalka már közel van!":))) |
| Tompecs | 12148 | 2010. május 22. 12:45 | Válasz erre: 12146 |
|
A gondolkodásról csak ennyit:le merném fogadni, hogy a megkérdezettek közül, mindenki látta, amint Neil Armstrong ugrál a holdon, és bármekkorát is ugrott, midig visszaesett rá, nem pedig "eltûnt a mikrokozmoszba" tehát ezek a srácok még gondolkodás híján is vannak! Lexikális tudásnak azt nevezném pl.:ha nem kell használnom, de mégis pontosan tudom, hogy hogyan mûködik Eötvös torziós ingája (nem egészen értem csak sejtem) viszont cserébe nem járok a róla elnevezett egyetemre, ha oda járnék, szégyelleném a pofámat, hogy azt se tudom kirõl kapta az iskola a nevét! A II.világháborúba már bele sem megyek...
|
| Macko | 12147 | 2010. május 22. 11:59 |
|
http://index.hu/tech/2010/05/22/szalacsi_2010/ target=_blank> Link </A> Nem kimondottan humorvicces, de érdemes megnézni. |
| kitkatamas | 12146 | 2010. május 22. 10:56 |
|
Ja és még egy dolog: Nem csak a lexikális tudás számít, sõt. A gondolkodásmód és gondolkodási készség többet is számít. Persze ezen a vonalon is láttam sok elkeserítõ dolgot (pl. amikor egy végzett biológus/orvos/zoológus nem tud egyedül elkészíteni egy oldatot, mert nem tudja kiszámolni, hogy mibõl mennyit kell bemérni.)
|
| kitkatamas | 12145 | 2010. május 22. 10:52 |
|
Nagyon szomorú... Sokszor még ennél is látok szomorúbbat, ahol nem csak a másik irányú mûveltség hiányzik, hanem a nem pontosan témájába tartozó is: pl. medikusnak fogalma sincs, hogy körülbelül hogy mûködik az evolúció. Nagyon sok buta ember jár egyetemre, ez tény. Viszont ami szintén tény: ez nem a jövõ értelmisége. Ezek az emberek nem is voltak, és nem is lesznek értelmiségiek, csupán szakbarbárok. Ettõl még van értelmiség, de ez nem ugyanaz a kategória, mint aki egyetemre járt. |
| fragile | 12144 | 2010. május 22. 10:21 | Válasz erre: 12136 |
|
http://www.youtube.com/watch?v=at_f98qOGY0 target=_blank> Link </A> ..............................
|
| Macko | 12141 | 2010. május 21. 22:41 | Válasz erre: 12136 |
|
Teljesen ledöbbentem... Nem is találok szavakat! Asszem rövidesen nem mondhatjuk, hogy bezzeg az amcsik milyen primitívek, hogy nem tudják, hol van Európa. Mert mi sem fogjuk tudni... Mármint mi igen, de a "jövõ értelmisége" nam nagyon. |
| Czdoki | 12140 | 2010. május 21. 22:27 |
|
nem értem, nekik nem volt felvételi, vagy nem érintette a történelmet, fizikát? én csak annyit tudok hozzáfûzni, hogy ez szánalmas és szomorú |
| csabu987 | 12139 | 2010. május 21. 22:10 | Válasz erre: 12136 |
|
Annyira döbbenetes, hogy nem tudok, nem is akarok és nem is kell hozzáfûzni semmit. Önmagáért beszél.
|
| ekowob | 12138 | 2010. május 21. 21:56 | Válasz erre: 12136 |
|
Az elején még tetszett. A végére teljesen elszomorodtam.. |
| Macko | 12137 | 2010. május 21. 20:59 | Válasz erre: 12134 |
|
Mi hivatalból kötsögök vagyunk, így be KELL szólnunk! :-)))
|
| Tompecs | 12136 | 2010. május 21. 20:52 |
|
http://bombahir.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=2886:egyetemista-teszt-i-elte-vs-bme&catid=122:bombahir-tv&Itemid=504 target=_blank> Link </A> Nem magyarkodós viszont politika mentes! |
| zi-zi | 12135 | 2010. május 21. 16:56 | Válasz erre: 12128 |
|
Akkor a Varákon, meg a V-Stromokon ki kell kötni az egyiket? :-) Bár kalapáccsal is megoldható. :-) |
| Hooliboy | 12133 | 2010. május 21. 16:26 |
|
Egy kis vidámság, mindig nézzél utána biztosan azt adod annak amit neki szántál: Nem mindegy,kesztyû vagy bugyi! Egy fiatalember ajándékot szeretett volna vásárolni a kedvese születésnapjára és mivel csak rövid ideje jártak együtt,hosszas fontolgatás után úgy döntött,hogy egy pár kesztyû lenne a legmegfelelõbb. Romantikus,de nem túl személyes. Kedvese húga elkísérte õt az áruházba,és megvették a kesztyût. A húg egy bugyit vett magának. Csomagolás közben azonban az eladó összekeverte a ruhadarabokat,és a húgé lett a kesztyû,a kedvesé pedig a bugyi. A fiatalember ellenõrzés nélkül lezárta a csomagot és elküldte kedvesének a következõ kísérõlevéllel együtt: "Azért választottam ezt,mert úgy vettem észre,hogy nem szoktál ilyet viselni,mikor esténként találkozunk. Ha a húgod nem lett volna velem, akkor a hosszú gombosat választottam volna,de õ is rövidet visel,amit könnyebb levenni. Ez az árnyalat nagyon kényes,de az eladó hölgy megmutatta a sajátját,amit az elmúlt három hétben viselt és alig volt még koszos. Felpróbáltattam vele a tiédet,és igazán jól nézett ki benne. Bárcsak ott lehetnék veled,hogy én adjam rád elsõnek,mert nem kétséges,hogy más kezek is érinteni fogják,mielõtt még találkozhatnánk. Amikor leveszed,ne felejts el kicsit belefújni,mielõtt elteszed,mert a hordástól természetszerûleg kicsit nedves lesz. Gondolj csak arra,hányszor fogom megcsókolni az elkövetkezendõ évben. Remélem pénteken is rajtad lesz. Szeretettel... U.i .:A legutolsó divat szerint vissza kell hajtani,hogy kilátsszon egy kis szõr." |
| Hooliboy | 12132 | 2010. május 21. 16:16 |
|
Eddig is tudtam,hogy a fekák nem 100-asok:DDD http://www.youtube.com/watch?v=cYNOhqvNoS8 Sírok:DDD http://www.youtube.com/watch?v=u8VTIy8c45k&feature=fvw |
| szappy | 12131 | 2010. május 21. 15:13 | Válasz erre: 12129 |
|
http://rohej.hu/video.php?kod=668 target=_blank> Link </A> elõbb a link majd a szöveg! igy kényelmesebb nekünk megnyitni. kösz mindenkinek |
| szappy | 12128 | 2010. május 21. 14:55 | Válasz erre: 12127 |
|
szerintem a rendõrnek azt kellene tudni, hogy a motoron - minden típuson - hivatalosan csak egy fényszóró/lámpa lehet.
|
| hellboy780917 | 12127 | 2010. május 21. 14:52 | Válasz erre: 12125 |
|
miért kéne ezt tudnia a rendõrnek? tartson fejben kismilló tipust, hoyg melyiknek milye hogy mûködik? szerintem ez a vicc... ;)
|
| standby | 12125 | 2010. május 21. 13:49 |
|
az is siman vicc kategoria, hogy tegnap ismerosomet megbuntettek, mert a varosligetben a bicikliuton ment motorral. oke, ez jogos... de hogy a rendor beszol neki, hogy "tud rola, hogy nem vilagit az egyik fenyszoroja?" (600RR) meg szerencse hogy tanult kollegajuk - dr. marino - felhivta ra a figyelmet, hogy ez gyarilag ilyen... :D |
| vadasz | 12124 | 2010. május 21. 13:23 | Válasz erre: 12123 |
|
"Véleménye szerint a baleset bekövetkezésének mi volt az oka, azért kitehetõ felelõssé?: Az autó vezetõjének pillanatnyi kihagyása, a szerencsétlen körülmények és a világ általános nyomorúsága. Mindig az ártatlanok szívják meg, mindig. Egyéb közlendõk: Az elõadás, melynek megtekintésére Nyíregyházára igyekeztünk (Csehov: 3 nõvér) nézhetetlen volt. A II. felvonásra értünk oda. A III. felvonás alatt már szívesen cseréltem volna a motorossal. A IV. felvonás alatt bárkivel." |
| vadasz | 12123 | 2010. május 21. 13:20 |
|
nekem ez a kedvenc motoros témájú poénom... ...állítólag valós is :D "Sötét volt már, baljósan zúgtak az útmenti jegenyék. A széltépte felhõk már-már megnyerni látszottak harcukat a Hold ellen, ám az égitest gyõzedelmeskedett. Hideg fény szórta be ezüstjével a csalitos settenkedõ vadjait, az árokban varangyosbékák kuruttyolták esti imájukat. Na,ekkor ütöttük el a motorost. Balra akartunk elkanyarodni, de meggondoltuk magunkat, mondván ott se lesz jobb. A motoros szegény bedõlt balra villogó indexünknek, ám mi visszakanyarodtunkban rajtaütöttünk, õ pedig az árokban hengerbucskázott, szegény. A békáknak torkára fagyott a kurutty! " |
| htmajor | 12122 | 2010. május 21. 13:16 |
|
A motorost megelozi egy rendorauto, majd megallitja a rend eber ore. A zsaru megkerdezi a motorostol: -Tudja miert allitottam meg? mire a valasz: -Fotorzs Ur!Az attol fugg, miota kovet! |
| standby | 12121 | 2010. május 21. 12:24 | Válasz erre: 12120 |
|
kinek mi a humor ugyebar... tul van reagalva az egesz mindenki reszerol. amugy meg ennyire kelendoek lennenek a 40 feletti ferfiak, vagy mi? :D |
| fragile | 12120 | 2010. május 21. 10:49 | Válasz erre: 12108 |
|
12093-ra nem is kellett volna reagálnod........ csabu987 bölcsen :-) /neki éhgyomorra ez jutott !/ mert ahogy írtad! ez egy humoros vicces hely ..... lehetne |
| rosejblee | 12117 | 2010. május 21. 05:01 | Válasz erre: 12115 |
|
Pedig azt is megtehettem volna ennek a pöcsnek,és úgy gondolom még a BMW-sek sem emeltek volna kifogást.
|
| ekowob | 12115 | 2010. május 21. 00:22 | Válasz erre: 12111 |
|
Sültkrumplinak mindegy. Csak azért nem buzizott, mert csabunak nem BMW-je van.. |
| csabu987 | 12114 | 2010. május 20. 21:53 | Válasz erre: 12110 |
|
Humor, viccek topicban vagyunk, ha nem tévedek....
|
| Hadvezér | 12111 | 2010. május 20. 20:49 |
|
A hülyézés télen szokott elõjönni! Ja, most enyhe tél van! :-)))
|
| rosejblee | 12110 | 2010. május 20. 20:35 | Válasz erre: 12109 |
|
Még magyarázd is meg majom,te tényleg egy igazi hülye vagy!!!
|
| csabu987 | 12109 | 2010. május 20. 19:41 | Válasz erre: 12105 |
|
Neked is írom.....csak megválaszoltam. Szerintem ütõsen. Olvasd el az elõzményt.
|
| bigyula | 12106 | 2010. május 20. 17:24 |
|
Általában a tornádókat elõzi meg ilyen heves jégesõ. Azon a környéken ez megszokott.
|
| fragile | 12104 | 2010. május 20. 13:12 | Válasz erre: 12103 |
|
bölcs lehettél volna............ csabu987.......
|
| csabu987 | 12103 | 2010. május 20. 12:59 | Válasz erre: 12093 |
|
A nõk meg olyanok, mint a WC. Vagy foglalt, vagy le van szarva.
|
| CJKrisz | 12102 | 2010. május 20. 12:24 |
|
http://www.youtube.com/watch?v=wZr8jXo1Uso target=_blank> Link </A> Na ez brutál. Bár nem tudom, hogy miért a vicces topicba tesszük, mert nagyon nem az. |
| CJKrisz | 12101 | 2010. május 20. 12:19 | Válasz erre: 12100 |
|
http://www.youtube.com/watch?v=20oafHukA68 target=_blank> Link </A> Autóban ülve valami ilyesmi "élmény" lehet. |
| ekowob | 12100 | 2010. május 20. 12:13 |
|
http://file.qip.ru/file/129411874/7657eac0/8b899287_adskiy_uragan.html target=_blank> Link </A> A végére jól beindul.. Ez talán még a termést is elverné.. :-) |
| nyuszi11 | 12099 | 2010. május 20. 11:23 |
|
- Nem minden nõ megy a vagyonodra. Sokan értékeljük többre a személyiségedet és a szerelmedet.Viszont ha nem vagy elég férfias és emellett még hülye is,akkor csak a pénzedben bízhatsz... |
| Geeza | 12098 | 2010. május 20. 10:03 |
|
legyen jó napotok! :-) Akarsz sokat keresni? - Igen. - Akkor jól elbújok. Hogy lehet 30 birkát hatvan felé zavarni? - Az M3-ason Mi van, ha a sündisznó nem megy iskolába? - Sünnap. Mi van a tömegsír felett? - ??? - Csapatszellem! Hogy hívják a cigány légitársaságot? - KOLOMP AIR. Mi a biofajgyûlölet? -??? -Két kopaszbarack üt egy cigánymeggyet Mi lesz a kígyó és a kenguru keresztezésébõl? Ugrókötél Mivel játszik a cigánygyerek a sínek között? -Az életével. Mi van az idegbeteg ló lábán? -Pszichopata. Mi lesz a kecske és a kacsa keresztezõdésébõl? - ??? – McDonalds Miért van a méheknek királynõjük? Mert ha kormányuk volna, nem lenne méz. Mennyi az ember átlagos alvásigénye? Csak még öt perc .. Mi kell a sörösládák cipeléséhez? Rekeszizom. Miért nem eszik a cigány reggel banánt? - Mert az déligyümölcs. Ki követi el a legtöbb összeadási hibát? Az anyakönyvvezetõ Milyen az arab lopakodó? - Teve mamuszban. Milyen mértékegységgel mérik a malac hosszát? – Röfben Hogy öltöznek az eszkimók? - ??? - Nagyon gyorsan! Miért nem játszik a tûzoltózenekar betonon? - Mert olyan hangszer nincs Mi lesz abból, ha két busz összeütközik? - Két rombusz Honnan tudod, hogy egy politikus hazudik? - Mozog a szája... Milyen buli van az intenzív osztályon? - Eszméletlen! Mit csinál a cigány, ha befejezi az iskolát? - Átmegy egy másik építkezésre. Miért nehéz a nõknek érzõ, törõdõ és jóképû férfit találniuk? - Mert azoknak a férfiaknak már van pasijuk. |
| tsanyi | 12097 | 2010. május 20. 08:52 | Válasz erre: 12096 |
|
a laptop és a szar összefüggései, hogy kinõtte magát a végére....amúgy jó:)))
|
| Macko | 12096 | 2010. május 20. 08:46 |
|
http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2010/05/20/svaby_andras_szerint_stohl_andras_mar_megbunhodott/ target=_blank> Link </A> Csak a kommenteket, de azt végig! :-))) |
| Macko | 12095 | 2010. május 20. 07:50 | Válasz erre: 12094 |
|
Kis önvizsgálattal arra jutottam, hogy a rokkant parkolók is simán lehetnek foglaltak. Vagy a foglaltak rokkantak. Vagy tulajdonképpen mindegy...
|
| nyuszi11 | 12093 | 2010. május 20. 07:37 |
|
----éhgyomorra:) A negyven feletti férfi,olyan mint a parkoló:vagy foglalt,vagy rokkant! |
| Zsifi | 12092 | 2010. május 19. 22:42 |
|
http://www.youtube.com/watch?v=Q_oNOvGYItw&feature=player_embedded target=_blank> Link </A>
|
| GaST | 12090 | 2010. május 19. 19:17 | Válasz erre: 11989 |
|
Rzsevszkij fõhadnagy táncol Natasa Rosztovával és közbe Natasa felejánlja, hogy játszanak egy uj társasjátékot a „Befejezetlen szavakat“ - Jó, rendbe, mondja Rzsevskij, és mik a játékszabályok? - Hát, azt úgy játszuk, hogy például én azt mondom hogy „URAM, CSÓKOLJA MEG A K....“ és önnek be kell fejeznie – tehát rá kell jönnie mit kérek, és aztán ezt természetesen végrehajtania. Érti, fõhadnagy úr? - Hát perszehogy értem, kérem tisztelettel! - Na jó, akkor most ön van soron, … mit mond nekem? - NATASA, KAPJA EL A FARKAM, DE MINDKÉT K.....!” |
| CJKrisz | 12089 | 2010. május 19. 16:15 |
|
Két szomszéd beszélget: - Figyeljen csak, szomszéd! Mikor is van a születésnapja? - Aztán miért kérdezi? - Meg szeretném ajándékozni egy szép függönnyel az ablakára, hogy ne kelljen látnom, amit a meztelen feleségével mûvel. - Aha... És a maga születésnapja mikor van? - Hát azt miért kérdi, szomszéd? - Megajándékoznám egy szemüveggel, hogy lássa kié is az a feleség, akit a lakásomban lát... |
| vadasz | 12088 | 2010. május 19. 16:13 | Válasz erre: 12087 |
|
Bexarás, hogy mik vannak... ...viszont kurva jó buli lehet! |
| csabu987 | 12087 | 2010. május 19. 15:52 |
|
http://www.goldengate.hu/video/119440-Kapalogep-Rally target=_blank> Link </A>
|
| bundas13 | 12086 | 2010. május 19. 12:57 |
|
http://konyha.estiskola.hu/2007/11/30/porkolt-csirkebol-bekulosdugas-miatt-onkezuleg/ target=_blank> Link </A> a hónap receptje :) |
| Sandokan13 | 12084 | 2010. május 18. 16:44 |
|
Tel-Avivi olimpia! A képen Mark Spitz (7+2-szeres) olimpiai bajnok (úszó) látható, egy senior úszóversenyen...
|
| bundas13 | 12083 | 2010. május 18. 15:41 |
|
a nap mondása: "hónapok óta ezt hallottuk - itt az idõ hát itt van , de milyen..." |
| htmajor | 12082 | 2010. május 18. 07:11 |
|
Miért félnek az 1.B osztályban a kis Lakatos Rodrigótól az osztálytársai? Mert mindegyik tudja, hogy az apukája a 8.C-be jár.... |
| TTné | 12081 | 2010. május 17. 21:11 |
|
http://www.indavideo.hu/video/Mama_maci_lerazza_a_csemetet target=_blank> Link </A> Nem hívta a tûzoltókat, megoldotta egyedül.:-DDD |
| rosejblee | 12080 | 2010. május 17. 19:46 | Válasz erre: 12073 |
|
Hát igen kurvákra mindig lessz igény,manapságmár mindkét nem részérõl:))
|
| Zsifi | 12079 | 2010. május 17. 11:47 |
|
Bementem a hivatalba, hogy szociális segélyt szerezzek a kutyámnak. A hölgy az ablaknál azt mondta, hogy ez lehetetlen, kutyák nem kaphatnak szociális segélyt. Megmagyaráztam neki, hogy a kutyám fekete, munkanélküli, lusta és nem beszél magyarul. Többször volt figyelmeztetve szexuális molesztálásért és egy csomó kölyke van szerte a faluban. Ráadásul nem fizet adót, a parkba piszkít, idegen embereket molesztál, koldul, ételt lop és halvány elképzelése sincs arról, ki az apja... Hétfõn megyek a pénzért... |
| galoscsabus | 12077 | 2010. május 17. 06:38 |
|
Lehet, hogy a "tegezõs bútordiszkontban" el kellene gondolkodni a fantázianeveken? Mert a kimondhatatlan svéd nyelvtörõk között akad néha egy-egy gyöngyszem is: |