| Macko | 8108 | 2008. november 21. 04:47 | Válasz erre: 8106 |
|
Mondtad neki: "IDE ÁL ÉS NEM MOZDUL!" :o) Ott van még? :o))) |
| Hooliboy | 8107 | 2008. november 20. 23:38 | Válasz erre: 8106 |
|
Nem semmi nõ,az biztos:-)Szerintem,az egyik legnormálisabb nõ a színészek között:-)
|
| zoligs | 8106 | 2008. november 20. 23:28 | Válasz erre: 8105 |
|
Napnyugtától Pirkadatig ban, a kígyós jelenetben , szerintem akkor, igen akkor mondtam magamnak, hû b@zmeg,ez aztán a nõi ideál.
|
| Hooliboy | 8105 | 2008. november 20. 23:14 | Válasz erre: 8104 |
|
:DDDD "http://www.salma.com/" A többieknek + :DDDD "http://www45.virtuagirlhd.com/us/" Laza kis képernyõvédõ:DDDD |
| zoligs | 8104 | 2008. november 20. 22:20 | Válasz erre: 8103 |
|
Cím , telefonszám, egyéb elérhetõség???????? Kedvenc szine , poziciója???? |
| Hooliboy | 8102 | 2008. november 20. 21:15 | Válasz erre: 8100 |
|
Na,ezek után azt hiszem,hogy bemegyek a sloziba és a WC csészébe,kétségbe esve fogok kiabálni raaaaalf után:DDDD
|
| peregrinus | 8101 | 2008. november 20. 20:45 | Válasz erre: 8100 |
|
Bazzzzzzzz!!!!!!!! Lényeg az önbizalom és az önkritika.
|
| Winchi | 8100 | 2008. november 20. 20:16 | Válasz erre: 8099 |
|
Most már ne 18ó után nem egészséges:-)) A zsiros falat után,itt a fog piszka:-)) |
| Winchi | 8098 | 2008. november 20. 19:57 |
|
Egy dögös kiscsaj bemegy a bárba, és letelepszik az egyik bárszékre, majd hangos koppanással lerak a bárpultra egy vibrátort. A csapos pókerarccal megkérdezi: - Mit adhatok? - Nekem egy Vodka-narancsot, a barátomnak meg négy ceruzaelemet. --------------------------------------------------------------Miért jobb a síelés mint a szex? - Nagy szûz területek várnak meghódításra. - A domborzati adottságok kitûnõek. - Naponta akár 20x is feljuthatsz a csúcsra. - A botod mindig kemény. - A pálya alattad mindvégig nedves és csúszós. - A menetek száma korlátlan. - Bérletet válthatsz az élvezethez. - Hosszasan gyönyörködhetsz a csúcson. - Választhatsz, hogy kezdõ vagy haladó szinten próbálkozol. - Ha nem megy, vehetsz órákat. |
| Winchi | 8096 | 2008. november 20. 19:50 |
|
Hát mellé nyúlni nem tud az fix...... Olyan randa szegény hogy az ipari áram sem b@szná meg:-))) |
| Macko | 8095 | 2008. november 20. 19:40 | Válasz erre: 8094 |
|
Vagy vitás helyzet esetén simán ráül az "urára"... :-DDD Igaz, amilyen rajongó tekintettel nézi a nyomorult jenki ezt az elefánt-tehenet, nem hiszem hogy sokat vitatkoznának! |
| Hooliboy | 8094 | 2008. november 20. 19:39 | Válasz erre: 8093 |
|
Talán csak annyi a titka,hogy kurva nagy laskát le tud b@szni egy kiadós veszekedésnél,olyan elefántláb méretû karokkal:DDD
|
| Winchi | 8093 | 2008. november 20. 19:00 | Válasz erre: 8080 |
|
Valamit nagyon tudhat az arra,vagy meg van fenyitve a csávókám :-)) |
| Hooliboy | 8092 | 2008. november 20. 18:53 | Válasz erre: 8089 |
|
A csajt meg a boxolót összehasonlítva,szerintem ezek testvérek:DDDD
|
| olika | 8091 | 2008. november 20. 18:33 |
|
Mert mi pasik segítõkészek vagyunk!!! "http://www.ende.hu/video/8fdb9b8fe87be86f6474" |
| olika | 8090 | 2008. november 20. 18:25 |
|
"http://www.ende.hu/video/12ce66dba400a86a0909" :-))))))))))))))))))))))) |
| NOrbixj | 8089 | 2008. november 20. 17:37 | Válasz erre: 8080 |
|
baze ... ez maga a rontás ! atyaúristen ... ha túltetted magad az összeképen,nézd meg a homlokát a nagyobbik lénynek :D nem tudom eldönteni hogy vajon egy neandervölgyire vagy esetleg õ rá hasonlít!Segítsetek lécci "http://www.photochart.com/data/media/9/Nikolai_Valuev.jpg" ukrán profi boxolo de a "nõnek" kazah feje van ! |
| Hooliboy | 8085 | 2008. november 20. 17:01 | Válasz erre: 8084 |
|
Szerinted a csóka,mivel vitte az asszonykát az ágyikóba?:DDD Targoncával vagy lebontották a háztetõt és daruval beemelték?:DDDD Azok a koszorúslányok sem a pehelysúlyba tartoznak:DDDD |
| Macko | 8084 | 2008. november 20. 16:51 | Válasz erre: 8080 |
|
EZ BRUTÁLIS!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!! A legjobb: "My wife's favourite part from the night" - amint sovi menyasszonyka zabálja két pofára a tortát. Egyébként még mindig nem tudom elhinni, hogy ilyen létezik... |
| fragile | 8080 | 2008. november 20. 16:40 | Válasz erre: 8073 |
|
ha már ifjú feleség:-) ........She means the world to me, I cant believe what a lucky guy I am...... "http://www.sherdog.net/forums/f7/i-got-married-last-weekend-pics-877461/" "......He is a real war HERO because of his darling. He takes every mission all the time, just not to be home… |
| NOrbixj | 8078 | 2008. november 20. 16:33 | Válasz erre: 8076 |
|
most nem értem :D ha 20éves vagyok agyilag az jó vagy rossz!?:D
|
| Macko | 8076 | 2008. november 20. 16:14 |
|
Hány éves az agyad? Megnézheted, hogy az agyad is olyan idõs-e, mint a tested, vagy netán.... Az oldal kínai. Figyelmesen olvasd el az instrukciókat! :o) 1. Nyomd meg a "start"-ot a megjelenõ képen. 2. Várd meg a visszaszámlálás végét: 3, 2, 1. 3. Egy pillanatra megjelenik néhány szám (3-6), próbáld a helyzetüket és nagyságukat megjegyezni, aztán helyettük üres körök jönnek. Nyomd meg sorban a köröket a legkisebb szám helyétõl a legnagyobb szám felé haladva. Ez ismétlõdik majd 10-szer. 4. A végén megjelenik az agyad életkora. Tehát a link: "http://flashfabrica.com/f_learning/brain/brain.html" Én sajnos mindjárt hoztam a negyvenet... :o((( |
| Macko | 8075 | 2008. november 20. 16:08 |
|
Szokás szerint DÁTUMMAL, POST sorszámmal kérem feltüntetni, melyik mikor volt! A gyerek nagyon kínlódott, hogy felhúzza a csizmáját, erre hát odament neki segíteni az Óvónéni. Bizony nagyon megizzadt, amire a kisfiú lábára felráncigálta a csizmát, ám alighogy letörölte a homlokáról a verejtéket, a kissrác azt mondja: - Óvónéni, fordítva van a lábamon a csizma. A nõ látta, hogy a gyereknek igaza van, hát gyorsan lehúzta róla, és ismét nagy kínlódások közepette, most már rendesen felcibálta a kissrác lábára. Ekkor a kisfiú megint csak megszólal: - Ez nem is az én csizmám! A nõ egyre idegesebb lett, õrült tempóban lerángatta a gyerek lábáról a csizmát, miközben az folytatta a mondókáját: - ... hanem a bátyámé, csak õ már kinõtte, és ma reggel ezt adta rám az anyukám. Az óvónõ már lilát látott, de uralkodott magán. Ismét ráadta a kisfiú lábára a csizmát, pedig még mindig nagyon sok tuszkolást igényelt a mûvelet. Na, végre, gondolta az óvónõ, majd megkérdezte a gyereket: - Pistike, hol a sapkád? Mire a gyerek: - A csizmámban! ---------------------------------------------- A szadista lábánál fogva lógat ki az ablakon egy gyereket,mire az utcáról felszól neki egy járókelõ: -Uram,vigyázzon,le fog esni a gyerek fejérõl a sapka! -Az ugyannem,oda van szögelve! ---------------------------------------------- A szõke nõ hazatér Oroszországból, és hát találkozik a barátnõjével. Megy a beszélgetés, egyszer csak kérdi a barátnõ: - Na, és trojkán ültél? - Az mi? - Hát orosz faszán. - Ja, azon igen... ---------------------------------------------- Kedves utasaink, itt az Önök kapitánya beszél! Mivel erõsen zuhanunk, ezt megállítandó már kidobáltunk minden nehezéket. Sajnos ez nem volt elég, úgyhogy utasaink közül kell megválnunk néhánytól. Hogy ne lehessen kivételezéssel vádolni bennünket, ábécé sorrendben szabadulunk meg a túlsúlytól. Jelentkezzenek tehát elõször az "A", mint afro-amerikaiak! Természetesen senki sem mozdul... - Akkor jelentkezzenek a "B", mint barnabõrûek! Újból senki, csak a sorok közt egy kisgyerek mondja az apjának: - Te papa, nem kéne jelentkeznünk? Hiszen mi afro-amerikaiak is vagyunk, meg a bõrünk is barna! Mire az apja: - A pofádat befogod fiam, mi most itt NIGGEREK vagyunk, úgyhogy elõször a KÍNAIAK jönnek. Mire a hátsó sorból egy hang: -Ném kínáái! Sárgá! |
| Macko | 8073 | 2008. november 20. 14:25 |
|
Szex-tippek az ifjú feleségnek, 1894-bõl (korabeli szakkönyvbõl!): • A bölcs feleség hetente maximum két alkalommal végezze e mûveletet, és egy legyen a célja: fokozatosan csökkenteni az adagok számát • A legtöbb férfi szereti csûrni-csavarni a dolgokat, így ezt az egyszerûen végezhetõ mozdulatot is sokféleképpen akarják variálni. Ezért váltogatják a pózokat, és ezért akarják az ajkakat is bevonni. • Az önzõ, és kéjéhes férjek hajlamosak kihasználni nejüket, megfeledkezve a házasság fõ szabályáról: „Csak egy kicsit, csak ritkán, és sosem önszántadból!” Enélkül ez a szent kötelék orgiává süllyed. • A mennyiséget tudatosan kontrolláld: így lehet szabályozni a gyerekek számát. • Sok férfi a kimerültség ellenére újra és újra akarja. Ha teljesíted a férfi ezen vágyát, felbátorodik, és ezután mindig így kell cselekedned. • Egy nõ sose mutogassa meztelen testét, és pláne ne kínálja fel! • Javasolt a hölgyeknek szûk hálóinget, a férfiaknak pedig pizsamát viselni éjszakánként azért, hogy csökkentsék a vágyat. • Amint ágyba kerül a pár, a nõ oltsa le a villanyt. Semmiféle hangot ne hallasson, nehogy ezzel is felbátorítsa férjét! • Ha a férj mégis megtalálja párját, az feküdjön tovább mozdulatlanul addig, ameddig csak lehet. Ha a szex már elkerülhetetlen, kizárólag sötétben történjen. • Soha ne ingerled a férfit! Ne olvass szexrõl szóló történeteket, ne nézz ilyen jellegû képeket, mert ez általános szokásává válik majd a férjnek, és utánozni akarja a látottakat! • Ha a férfi szájon akar csókolni, óvatosan fordítsd el a fejed, hogy az ajkai az arcodat érintsék. Amint máshol is meg akar érinteni szájával, ugorj ki az ágyból, és menekülj ki a mosdóba! • Ha a férfi száját kéjes szavak hagyják el, tegyél fel hétköznapi dolgokról szóló kérdéseket, hogy közömbösítsd a hangulatot! • Maradj végig mozdulatlan és néma. Akármit is érzel közben, soha nem hallass sóhajokat, netán nyögést. • Amint a férfi végzett, a gyakorlatias feleség azonnal emlékeztesse a másnap reggeli tennivalókra. • Az okos házastárs kitalálja, hogyan hagyja figyelmen kívül férje újítási, változtatási igényét. • Hasznos ötletek, hogyan vedd el a férj kedvét: panaszkodj, bosszankodj, veszekedj, közvetlenül elõtte. Ezekkel a tanácsokkal sikerülhet a feleségnek a szexet kizárólag utódnemzésre használni! |
| tsanyi | 8071 | 2008. november 20. 08:49 |
|
Ezért ne vegyünk erõs kasztnis autót: "http://www.youtube.com/watch?v=r92FLEOtx44"
|
| Winchi | 8070 | 2008. november 20. 08:15 | Válasz erre: 8068 |
|
Mi ebbõl a tanulság??ezé vonták be a forintosokat :-))
|
| Winchi | 8067 | 2008. november 20. 08:03 |
|
Villám Lajosnak nagyon megtetszik Gizike az irodájukból, és le akar feküdni vele, de Gizikének már van barátja. Villám Lajos már nagyon kívánja a lányt, egy nap bemegy az irodájába és azt mondja neki: - Adok neked tízezer forintot, ha lefekszel velem! - Hogy képzeled Villám Lajos, nem fekszek le veled. Különben is van barátom - válaszolja Gizike - De villámgyors leszek, csak ledobom a pénzt a földre, te lehajolsz érte és mire felveszed addigra kész is vagyok! - Meggondolnám. Felhívom a barátomat - válaszolja a lány, és eloveszi a telefonját, és elmondja a barátjának Villám Lajos ajánlatát. - Kérjél húszezer forintot Gizike, a lényeg hogy nagyon gyorsan kell felvenned azt a földrol, és Villám Lajos addig még a sliccét se tudja majd lehúzni! Azonnal hívjál fel ahogy megvan a pénz!- válaszolja a barátja, és Gizike elfogadja Villám Lajos ajánlatát. Eltelik egy félóra, Gizike nem telefonál. Eltelik egy óra, Gizike még mindig nem telefonál. Két óra múlva Gizike a telefonban: - Szörnyu volt, csak egy forintosai voltak... Tanulság: Mindig vedd figyelembe és körültekintoen mérlegeld az üzleti ajánlat összes részletét, mert különben átb...nak! |
| klimas | 8066 | 2008. november 20. 07:54 | Válasz erre: 8065 |
|
De csak azért mert most senki sem izzad : ((((
|
| Koriori | 8062 | 2008. november 19. 20:21 | Válasz erre: 8046 |
|
Részemrõl érdekes kmunkálva látni a nõi nem jellemzõ izomcsoportjait. Azt hiszem maradok a hagyományos vonalak mellett.
|
| banier | 8061 | 2008. november 19. 18:12 |
|
Két hazudós beszélget , baszki fogtam magam beugrottam a vízbe és átusztam a Niagarát. ha ha ha az semmi én meg láttalak.
|
| banier | 8059 | 2008. november 19. 17:59 |
|
A szõke nõ bevásárol a hypot miért huzza maga után egy spárgán madzagon ???
|
| Zsifi | 8057 | 2008. november 19. 17:32 |
|
Egy rocker 10 évvel ezelõtt hajótörést szenvedett egy lakatlan szigeten. Egyik nap közeledni lát valamit a tengeren, hajónak kicsi, ezért kiváncsian várja, mi lehet az. Egy gyönyörû nõi búvár lépked ki a partra és megáll a rocker elõtt. - Mondd, rocker, mikor gyújtottál rá utoljára? - 10 éve, mikor hajótörést szenvedtem. Erre a nõ a búvárruha egyik zsebébõl elõvesz egy doboz cigit, meggyújt egy szálat és a rocker szájába adja. - És mondd, rocker, mikor ittál utoljára egy jó whiskeyt? - 10 éve, mikor hajótörést szenvedtem. Erre a nõ elõvesz egy üveg jóféle italt és átnyújtja a rockernek, majd lassan lehúzza a cipzárt a ruháján, ahonnan két gyönyörû mell bukkan elõ. - És mondd, rocker, mikor érezted magad utoljára igazán jól? - Istenem, csak azt ne mondd, hogy van nálad egy motor is? |
| KissTibiSzegedrõl | 8056 | 2008. november 19. 17:12 |
|
Egy részeg ember megáll a kocsma közepén, és elkiáltja magát: - Én vagyok itt a legerõsebb! Erre odalép hozzá egy tagbaszakadt behemót, és jól szájon csapja. Mire a részeg: - No meg te.. |
| fragile | 8054 | 2008. november 19. 13:48 | Válasz erre: 8015 |
|
mert mindig csak a pasiknak, ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Tüncike....................... pasis kincs is van :-) |
| fragile | 8052 | 2008. november 19. 13:34 | Válasz erre: 8047 |
|
fivéreim segitenek............a netrõl szedem...........;) |
| fragile | 8051 | 2008. november 19. 13:00 |
|
O.K. témaváltás: "http://www.youtube.com/watch?v=j8LufqHy_Nk&feature=related" |
| Hooliboy | 8050 | 2008. november 19. 12:56 | Válasz erre: 8049 |
|
Kórházba,hánytató nõvérnek,ezeket kérdezés nélkül felvennék:DDDD Fõleg a legutolsót:DD |
| fragile | 8049 | 2008. november 19. 12:20 | Válasz erre: 8048 |
|
mermér? mennyi munka van bennük..:-) és Dr Bubót idézve "ami szép, az szép.....:-D |
| Hooliboy | 8048 | 2008. november 19. 12:12 | Válasz erre: 8046 |
|
Tudtam én,hogy nem lenne szabad megnyitni:DDD
|
| Bubó Doki | 8047 | 2008. november 19. 11:09 |
|
Hiába, ami szép, az szép! Te honnan a p*csából szeded ezeket az undormányokat? Ha lehet kérni még, még, még! Úgyis sz*r kedvem van.....))) Vesszen ami veszni akar! |
| fragile | 8046 | 2008. november 19. 10:21 | Válasz erre: 8012 |
|
a nem Tünci rajongóknak............... "http://www.etoday.ru/2008/11/female-bodybuilders-martin-schoeller.php" |
| fragile | 8044 | 2008. november 19. 09:39 |
|
nem humoros, nem vicces és ráadásul autós ! "http://uk.youtube.com/watch?v=rs-jAImScms&" ;-D |
| ragacs | 8043 | 2008. november 19. 07:44 |
|
Az iskolában egyik kisfiú mondja a másiknak: - Azt hallottam, hogy minden felnõttnek van legalább egy sötét titka, amit évek óta rejteget. Ezért aztán könnyû rájuk ijeszteni, elég csak annyit mondani, hogy "Mindent tudok rólad!". A másik kisfiú hazamegy és így szól az anyjához: - Anyu, mindent tudok rólad! Az anyuka elvörösödik, és ad egy 200-ast a gyereknek: - Jól van, kicsim, de apunak egy szót se róla! A gyerek megörül a 200-asnak, így este aztán az apján is kipróbálja a módszert: - Apu, mindent tudok rólad! Az apja félrevonja: - Jól van, kisfiam, itt egy ötszázas, csak ne szólj róla anyádnak! A gyerek még jobban örül. Másnap éppen indul az iskolába, ahogy kilép az ajtón, szembejön vele a postás. Ismét elõkerül a bevált trükk: - Postás bácsi, mindent tudok rólad! A postás eldobja a biciklijét: - Fiam, gyere, adj egy puszit az apádnak! |
| klimas | 8042 | 2008. november 18. 19:17 | Válasz erre: 8041 |
|
Azt mondják , a világ hat napig készült ! Mégsem tökéletes ! Pont ez legyen az ?
|
| Zsifi | 8041 | 2008. november 18. 18:55 | Válasz erre: 8040 |
|
Hibásan töltötted ki a kérdõs ívet! Nincsenek ott a hivatkozási számok, hogy volt DE HOL?? Kezdjed újra!!..)) |
| klimas | 8040 | 2008. november 18. 17:48 | Válasz erre: 8038 |
|
ZSIFI utasításának megfelelõen Mit magyaráz a férj a vérzõ orrú szõkének? > Azt, amit az elõbb már kétszer. > EZ MÁR VOLT > > A szõke magyarázza a fiának, hogy mi a negatív szám: > - Fiam, tegyük fel, hogy egy buszon van 13 gyerek, és leszáll 15. Na, > akkor még 2-nek fel kell szállnia a buszra, hogy senki se legyen rajta . > EZ MÁR VOLT > > A szõke nõ bemegy az információs irodába. > - Tessék mondani, ez itt az információ? > - Igen, parancsoljon.. > - Jó a kalapom? > EZ MÁR VOLT > > Szõke nõ a moziban a barátjával. > - Drágám láttuk mi már ezt a filmet? > - Nem. > - Hanem? > EZ MÁR VOLT > > Mit csinálj, ha egy szõke nõ meg akar tanulni vezetni? > - ??? > - Ne állj az útjába... > EZ MÁR VOLT > > > A vak koldus több nyelven tudja megköszönni a kapott alamizsnát, ezért a > nyakában tábla van, ezzel a felirattal: ´Többnyelvû vak koldus´. A szõke > nõ megpillantja a fölírást és mélységes szánakozással mondja a > barátnõjének: > - Szegééény, nem elég, hogy vak, még több nyelve is van! > EZ MÁR VOLT > > > A szõke nõi autóst megállítja a rendõr: > - Hölgyem, Ön jelentõsen túllépte a sebességkorlátozást! Kérem a nevét! > Mire a szõke mérgesen: > - Igen?! És akkor engem hogy fognak utána hívni? EZ MÁR nem VOLT hanem AMPER: )))))) |
| klimas | 8039 | 2008. november 18. 17:43 | Válasz erre: 8038 |
|
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Csak nagyritkán sikerül gyorsabbank lenni ! Szerintem olyankor nincs is itt ! )))) Forrás ? Margitszigeti , kékkúti , szentkirályi ...stb )))) |
| kitkatamas | 8038 | 2008. november 18. 17:35 | Válasz erre: 8037 |
|
Nagyon hajtasz Apu állására, úgy látom! :-) De a forrás hiányzik! Jó munkát! :-) |
| Bubó Doki | 8033 | 2008. november 18. 16:21 |
|
Repülõgép 10000 méteren halad, egyszer csak a sztyuvi kijön a pilótafülkébõl, és megkérdezi az utasokat: Elnézést, van önök között orvos? Egy utas jelentkezik: Igen, orvos vagyok! Tessék velem jönni a pilótafülkébe - mondja a sztyuvi. Eltelik egy negyedóra, majd a doki kijön a pilótafülkébõl, és megkérdezi: Elnézést, van önök között pilóta? |
| fragile | 8032 | 2008. november 18. 16:21 |
|
a rock and roll nyomozó "http://www.youtube.com/watch?v=1NXvzwxdM8g&feature=related" |
| Zsifi | 8031 | 2008. november 18. 15:45 |
|
Ez itt egy kérdõív! Tessék kiegészíteni a "már volt" szavakkal a megfelelõ helyen. A forrást kéretik megjelölni!! > Mit magyaráz a férj a vérzõ orrú szõkének? > Azt, amit az elõbb már kétszer. > > > A szõke magyarázza a fiának, hogy mi a negatív szám: > - Fiam, tegyük fel, hogy egy buszon van 13 gyerek, és leszáll 15. Na, > akkor még 2-nek fel kell szállnia a buszra, hogy senki se legyen rajta . > > > A szõke nõ bemegy az információs irodába. > - Tessék mondani, ez itt az információ? > - Igen, parancsoljon.. > - Jó a kalapom? > > > Szõke nõ a moziban a barátjával. > - Drágám láttuk mi már ezt a filmet? > - Nem. > - Hanem? > > > Mit csinálj, ha egy szõke nõ meg akar tanulni vezetni? > - ??? > - Ne állj az útjába... > > > > A vak koldus több nyelven tudja megköszönni a kapott alamizsnát, ezért a > nyakában tábla van, ezzel a felirattal: 'Többnyelvû vak koldus'. A szõke > nõ megpillantja a fölírást és mélységes szánakozással mondja a > barátnõjének: > - Szegééény, nem elég, hogy vak, még több nyelve is van! > > > > A szõke nõi autóst megállítja a rendõr: > - Hölgyem, Ön jelentõsen túllépte a sebességkorlátozást! Kérem a nevét! > Mire a szõke mérgesen: > - Igen?! És akkor engem hogy fognak utána hívni? |
| KissTibiSzegedrõl | 8030 | 2008. november 18. 14:58 |
|
Mi az, ami nem jó, ha kihallatszik a pilótafülkébol? - Hu, ez az uccsó feles nem kellett volna... - Te dohányzol...? Nem?? AKKOR MI EZ A FÜST?! - Mit akarsz? Másszak ki és ragasszam vissza?? - Húha... HÚHA!.... - Mondjuk azt az utasoknak, hogy légörvény!! - Kapitány úr, megvan az inzulinja!.... KAPITÁNY ÚR!!! |
| Hooliboy | 8029 | 2008. november 18. 14:38 | Válasz erre: 8028 |
|
Köszi:DDDDD El van a gyerek,ha játszik:DD "http://www.kepfeltoltes.hu/view/080304/C5042153_www.kepfeltoltes.hu_.gif" "http://www.kepfeltoltes.hu/view/070917/___gut_check____www.kepfeltoltes.hu_.gif" |
| NOrbixj | 8028 | 2008. november 18. 14:26 | Válasz erre: 8026 |
|
"http://www.kepfeltoltes.hu" feldobod ide, és a linket ide másolod ! Nagyon szívesen máskor is :) |
| Hooliboy | 8026 | 2008. november 18. 14:21 | Válasz erre: 8025 |
|
Köszi:-) Megpróbáltam,de nem jött össze:-( Úgy már nem mozog,és értelme meg nem sok van JPG-ként:-( |
| Macko | 8025 | 2008. november 18. 14:04 | Válasz erre: 8024 |
|
Nem, de ha Paint-tel megnyitod, el tudod JPG-ben menteni és akkor már simán!
|
| Hooliboy | 8022 | 2008. november 18. 13:38 |
|
Kéretik arra a kis mackóra fókuszálni,lent a bal sarokban:DDDD
|
| Macko | 8020 | 2008. november 18. 12:43 | Válasz erre: 8018 |
|
Azért a #8015-ös sokat javított a helyzeteden! :-)
|
| olika | 8019 | 2008. november 18. 12:14 | Válasz erre: 8017 |
|
Hatalmas kozák kucsma van alatta. :-)))))))))))))))))))))) |
| Zsifi | 8017 | 2008. november 18. 10:33 | Válasz erre: 8009 |
|
Szét meri tenni a lábát, hiszen a 20 m2-es bozótos eltakar mindent.... aaaaaaáááááááhhhbbbrbrrrrrrrrrr... |
| standby | 8016 | 2008. november 18. 10:17 | Válasz erre: 7987 |
|
kondor & kondor productions? ez nem az a kondor akarki, aki a kiszel tuncivel kavart? :DDD
|
| Hooliboy | 8012 | 2008. november 18. 10:08 | Válasz erre: 8011 |
|
Ááá,csak a Tünci rajongóknak akartam így kedveskedni,így karácsony elõtt pár héttel:DDD Kiszel Tünde.lap.hu:DDD Azért ez már nem gyenge:DD Ilyen alapon,bármelyik elmebetegnek lehetne ilyet csinálni:DDD |
| Hooliboy | 8010 | 2008. november 18. 09:24 | Válasz erre: 8009 |
|
De ha még ez sem elég nektek,akkor itt van ez is:DDDD "http://kiszeltunde.lap.hu" |
| Hooliboy | 8009 | 2008. november 18. 09:17 |
|
Csemegézzetek Kiszel Tünci rajongók:DDDD "http://kiszel-tunde.freeweb.hu/" |