| Macko | 5891 | 2008. február 10. 19:56 | Válasz erre: 5890 |
|
Beírtam a saját számomat. De tévedett a rohadék!!! :o( |
| Rugesz | 5890 | 2008. február 10. 19:45 |
|
NEM SEMMI!!! Mûholdon keresztül meg tudod keresni a feleséged/férjed, barátnõd/barátod tartózkodási helyét, a mobiltelefonja alapján! Írd be a keresett számot (elsõ rublikába a körzetet - 20, 30, v. 70 - , majd a számot folyamatosan. Országhívó nem kell, eleve a magyarországi oldalra navigállak.) Próbáld ki, érdemes! http://www.track-your-partner.com/ |
| Tusi | 5889 | 2008. február 10. 18:55 | Válasz erre: 5888 |
|
Errõl jutott eszembe: Buzigyerek úszik a medencében,a parton álló társa megkérdi tõle : Milyen a víz? - Fasza!! - Akkor seggest ugrok!! |
| sati | 5882 | 2008. február 7. 16:52 |
|
Tanulság az elírt e-mail címrõl Egy minneapolisi házaspár eldöntötte, hogy Floridába megy felmelegedni egy különösen fagyos télen. Úgy tervezték, hogy ugyanabban a hotelben szállnak meg, ahol a mézesheteiket töltötték 20 évvel azelõtt.Mozgalmas programjuk miatt nehéz volt összeegyeztetni az utazási idõpontot,ezért a férj pénteken, a feleség pedig a következõ napon repült Minneapolisból Floridába. A férj bejelentkezett a hotelbe, ahol a hotelszobában egy számítógép is volt, nem úgy mint évekkel azelõtt, és eldöntötte, hogy küld egy e-mailt feleségének. Véletlenül azonban kihagyott az e-mail címbõl egy betût, s anélkül, hogy észrevette volna a tévedést, elküldte a levelet a rossz címre.Közben ... valahol Houstonban ... egy özvegy épp a férje temetésérõl érkezett haza, akit az Úr hazahívott az õ dicsõségébe, egy szívinfarktus után. Az özvegy elhatározta, hogy megnézi a barátoktól és rokonoktól érkezett e-maileket.Miután elolvasta az üzenetet, visított és elájult. Fia berohant a szobába,édesanyját a földön találta, majd felpillantott a képernyõn található szövegre:Szeretõ feleségemnek Idõpont: 2005 okt.13, péntek Tárgy: megérkeztem! Drága szerelmem, Tudom, meg vagy lepõdve, hogy üzenetet kapsz tõlem. Már számítógépük is van az ittenieknek és lehet szeretteinknek e-mailt küldeni. Épp most érkeztem meg és jelentkeztem be. Minden elõ van készítve a holnapi érkezésedre és már nagyon várom, hogy találkozzunk. Remélem, hogy az utazásod olyan csendes lesz, mint az enyém. PS.... Tényleg nagyon meleg van idelent!!! |
| calipso26 | 5881 | 2008. február 7. 14:18 |
|
két katicabogár szeretkezik egy harmadik ott áll és nézi õket. Odarepül egy negyedik bogár és kérdezi várakozó katicát hogy ki vagy te? Én a katicabogár vagyok és te? Én a cserebogár vagyok . Na azt már nem a cserebogár én vagyok. |
| calipso26 | 5879 | 2008. február 7. 14:14 |
|
"Halló! Jó napot kívánok! Egy kis segítségre volna szükségem. Az adóbevallásomat szeretném beküldeni az APEH elektronikus rendszerén keresztül, de egy kicsit elakadtam. - Jó napot kívánok! Azért vagyunk, hogy segítsünk az állampolgárok minden ügyes-bajos dolgában. Hol akadt el? - Hát itt, a számítógép elõtt. - Jó, jó, de meddig jutott el? - Az idegrohamig. - Pontosabban kérdem: benne van a magyarorszag.hu-ban? - Hú, de benne vagyok! Nyakig! - Nyugalom uram, nincs oka a kétségbeesésre! Ez egy abszolút felhasználóbarát rendszer. Sikerült belépnie az ügyfélkapun? - Hát ez az! Nem engednek be. Pedig kopogtam is, dörömböltem is, egyszer már a monitort is levertem az asztalról. Könyörgöm, engedjenek be! - Oké. Haladjunk akkor sorjában! Milyen operációs rendszere van? - Nézze, utoljára öt éve operáltak aranyérrel, de ebbõl nem csinálunk rendszert. - Explorer, Netscape vagy Mozilla? - Amit az APEH parancsol! Én mindent õszintén be akarok vallani. Egy biztos, mozilla gorillám nincs. Van viszont egy kanárink, de már nagyon öreg. Leadózom, csak egy szavukba kerül! - Nézze, az eddigi beszélgetésbõl úgy veszem ki, hogy maga nem egy kifejezetten számítógépes szakember. Most lépésrõl lépésre elmagyarázom, mit kell csinálnia. Elõször is, jelentkezzen be a http://www.magyarorszag /vallalkozas/elethelyzetek /adobevallas/bejelentkezve /allampolgar/szolgaltatasok /szivatas.hu internetes oldalra. Megvan? - Már a szívatásnál tartok. - Egere van? - Jesszusom! Már errõl is tudnak? - Akkor most nyissunk új ablakot! - Képtelenség. Már most is akkora a huzat a lakásban, hogy kivitte a nagymamát. - Kattintson a jobb felsõ sarokba! Mi jött fel? - Az alattunk lakó felesége. Elfogyott a sörük. Rákattanjak? Várjon! Most egy hibaüzenetet kaptam. Valami baj van a protokollal. Biztos azért, mert csak kõbányai söröm van itthon. - Türelem! Milyen titkosítása van a számítógépen? - Semmilyen. Az egész ház tud róla. Sõt, ide járnak szexképeket nézegetni. - Akkor telepítenie kell a JAVA titkosítót. - Sejtettem, hogy a java még hátravan. - Persze, végeredményben továbbmehetünk titkosítás nélkül is, de akkor törölnie kell a cookie-t. Tudja, hogyan kell? - Õszintén szólva az anyukám nem tanított meg rá. Sõt, eddig nem is tudtam, hogy a kukit is meg kell törölni használat után. - Akkor most dobja a cookie-t a szemétkosárba! - Tulajdonképpen én sem vagyok túlságosan elégedett vele, de azért a szemétkosárba dobni, azt azért egy kicsit túlzásnak tartom! - A következõ lépésben feltétlenül le kell töltenünk az e-NYENYI programot az ONYF honlapjáról, mert különben nem tudunk behatolni az EMMA-ba. - Behatolni? Most dobatta ki velem a kukit! - Azt mondja meg nekem, hogy most mit lát a képernyõjén? - Olvasom: Tisztelt Felhasználó! Értesítjük, hogy a http://www.magyarorszag.hu oldal pillanatnyilag nem elérhetõ. A hiba elhárítása folyamatban van. - Ez a pech! - Nem, ez az APEH. Egy pillanat! Most sikerült továbblépnem... Valami angol szöveg... Azt mondja, Pentagon... Interkontinentális rakétairányítás... Indítókódok... Uram, már csak egy apró segítségre volna szükségem. Megadná nekem az APEH pontos koordinátáit? " |
| Zsifi | 5877 | 2008. február 7. 12:49 |
|
Végre egy teszt, amit érdemes végigcsinálni! Nagyon pontos eredmények, nagyon rövid idõn belül! 1. Szép vagy? igen - 1 pont nem - 0 pont 2. Okos vagy? igen - 1 pont nem - 0 pont ÉRTÉKELÉS: 2 pont: Szép vagy és okos. 1 pont: Vagy szép vagy, vagy okos. 0 pont: Egy randa kretén vagy! :-))) |
| berdogabor | 5875 | 2008. február 7. 07:27 |
|
Hirdetés az újságban, hogyaszongya "Szexis nõi hang várja hívásod!" Há' persze hogy felhívtam. Tényleg egy kellemes nõi hang szólt bele, hogyaszongya: "A hívott számon elõfizetõ nem kapcsolható"...
|
| berdogabor | 5874 | 2008. február 7. 07:26 |
|
- Mi a különbség egy kisebb hadihajó és egy pici cica között? - Az egyik torpedóromboló, a másik törpedoromboló. |
| berdogabor | 5873 | 2008. február 7. 07:23 |
|
Sportriporterek mondták És itt jön Moses Kiptanui, a 19 éves kenyai, aki pár hete töltötte be huszadik életévét. (David Coleman) Nagy elõnyt jelent neki, hogy a gátat mindkét lábával képes átugrani. (David Coleman) És most pont ugyanaz a sorrend mint a startnál, csak a versenyzõk mások. (Murray Walker) Esélytelen helyzetben voltam, így büszke vagyok hogy nyertem, ahelyett hogy vesztettem volna. (Frank Bruno) Ott van Brendan Foster egyedül, 20000 emberrel. (David Coleman) Szeretném megköszönni a szüleimnek, különösen anyámnak és apámnak. (Greg Norman) Elõfordulnak sérülések és halálesetek a boxban, de egyik sem súlyos. (Alan Minter) Figyeld az idõt. Ez visszajelzést ad, hogy milyen gyorsan futsz. (Ron Pickering) Csak centikre volt attól, hogy milliméterre pontos legyen. (Ted Lowe) A Queen's Park oválpálya, mint a neve is sugallja, teljesen kerek. (Tony Crozier |
| berdogabor | 5872 | 2008. február 7. 07:22 |
|
Egy bácsika a városban jár és bemegy a templomba körülnézni. Hamarosan megérkezik a pap is és megkérdezi tõle: - Csak egyedül van, azért megtartsam a misét? - Tisztelendõ úr, én nem vagyok tanult ember, de ha kimegyek az ólhoz megetetni a disznókat, és csak egy jön elõ, hát én azt az egyet is megetetem! Elröstelli magát a pap, nekifog a misének. Nagyon helyre akarja hozni a dolgot, ezért megadja a módját, kicifrázza, beszél vagy két órát. Amikor vége a misének, a látogató búcsúzóul így szól hozzá: - Nézze tisztelendõ úr, én nem vagyok tanult ember, de ha csak egy disznó jön oda enni, én nem adom neki az összes moslékot!... |
| berdogabor | 5871 | 2008. február 7. 07:20 |
|
"Mielõtt bárkit is megbírálsz valamiért, járnod kell a cipõjében egy mérföldet. ... Így amikor megbírálod, egy mérföldre vagy tõle, és a tiéd a cipõje!" |
| Apu | 5869 | 2008. február 6. 18:52 |
|
Bár nem tudom sírjak, vagy nevessek kínomban, de érdemes a kommenteket is végigolvasni. http://volanosdi.blog.hu/2008/02/06/empatikus_sofor_minusz_7_fokban_szallitotta_le_a_buszrol Ha elolvastátok, a javaslatom, mert látom nem egyedül vagyok: 1. Írjatok a "hölgy" iwiwes címére, vagy más elérhetõségére kedves hangú, empatikus leveleket. 2. Szívesen venném, hogy ha valaki a sofõr elérhetõségét is meg tudná adni 3. várok további ötleteket is |
| standby | 5868 | 2008. február 6. 14:40 |
|
elvonasi tunetekkel kuszkodoknek :D http://www.miniclip.com/games/sportbike-sprint/en/ |
| bruno | 5867 | 2008. február 5. 22:42 |
|
Egy hetvenéves férfi felkeresi az orvosát: - Doktor úr, a patikus azt mondta, hogy ön valószínûleg elcserélte a receptemet valaki máséval. Azért jöttem, hogy írja fel nekem a megfelelõ gyógyszert. - Úgy? - háborodik fel az orvos. - És mióta bírálja felül a patikus az én döntésemet? - Mióta rájött, hogy három hónapja fogamzásgátlót szedek. |
| TeeJay | 5866 | 2008. február 5. 22:15 |
|
Angolul van, de a lényeg anélkül is átjön... http://www.youtube.com/watch?v=GVSOfQ6J_ZQ |
| Rudo | 5865 | 2008. február 5. 22:07 | Válasz erre: 5864 |
|
Huhh, a szemem kiesett a spirálisan befele haladó pályán.
|
| Macko | 5864 | 2008. február 5. 21:39 |
|
Küldjétek el ismerõseiteknek, akikkel ki akartok b@brálni! http://www.newgrounds.com/portal/view/422308 Ha nagyon jó az idegrendszeretek, lehet játszani!!! :-DDD |
| berdogabor | 5863 | 2008. február 5. 17:30 |
|
> Egy székely fiatalember el szeretne menni a bálba, de nincsen ünneplõs > cipõje. > > Elhatározza, hogy kifényesíti a gumicsizmáját és abban megy majd el > táncolni. > > Így is tesz. > > Aznap este a bálban elõször Annát kéri fel táncolni. > > Tánc közben lenéz, és azt mondja: > - Anna, rajtad kék bugyi van. > - Hát ezt honnan tudod? > > - Tudom. > > Másodszorra Natasát kéri fel táncolni. > > Tánc közben ismét lenéz és azt mondja: > > - Natasa, rajtad fehér bugyi van. > > - Ezt meg honnan tudod? > > - Tudom. > > Harmadszorra Nórát kéri fel táncolni. > > Tánc közben megint lenéz, majd ijedten felkapja a fejét: > - Nóra, van rajtad bugyi? > > - Nincs. - válaszolja. > > - Huh, már azt hittem, hogy a csizmám repedt szét. > > |
| berdogabor | 5862 | 2008. február 5. 15:39 |
|
- Mi az fekete és jól áll a cigánynak?? - FÉKNYOM - Hogy hívják az ógörög buzit? - Farbatosz. - Mikor lesz Magyarországnak atombombája? - Ha rádobják! - Mennyi a pálinka és az aszpirin összege? - 11, ugyanis a pálinka üt az aszpirin meg hat és ugye üt meg hat az tizenegy. - Mi a közös a matekban és az evésben? - A SZÁM! - Miért buta a fa? - Mert esze ágában sincs! - Hogyan lehet vízzel fényt csinálni? - Csak meg kell pucolni az ablakot ... - Miért piros a gólya csore? - Mert égett a pofája amikor téged hozott!!! - Mit mondott a cigány apja mikor lecsukták a gyerekét? - Üdvözöllek fiam! - Hogy kell udvarolni a kancsal lánynak? - Szemeid kereszttuzében égek. - Hogy kell udvarolni a félszemu lánynak? - Gyönyöru szemednek párja nincs. - Mi az? Szem körül sok apró ételdarabka? - Szemrehányás! - Miben hasonlít a noi mell a Martinihez??? - Egy kevés belõle, három meg sok. |
| KToM | 5861 | 2008. február 5. 14:44 |
|
Kicsi ország, kicsi szemétdombon kicsi ízléstelenség...majd talán 40 év múlva igazi bál lesz...
|
| Macko | 5860 | 2008. február 5. 12:11 | Válasz erre: 5859 |
|
Az egész szánalmas, nem csak a Zámbó Family! Milyenek a vonagló, izzadt újgazdagok? Hol bál ez, vazze??? Ez sima dizsi, max. máshol rendezik és máshogy öltöznek. És többet csámcsognak rajta. Mondjuk ha 1000 Ft lenne a beugró, akkor sem mennék, az tuti! |
| ziksz4 | 5859 | 2008. február 5. 12:08 | Válasz erre: 5858 |
|
Ez nagyon szánalmas! Az ilyen Zámbó féléket az Operaház közelébe sem engedném! "narancsot vagy ananászt zabálok" :-) |
| Bandito | 5858 | 2008. február 5. 11:38 |
|
http://velvet.hu/trend/opbal080204/ Az oldal alján a video-t nézzétek meg. Ki-ki eldöntheti, hogy sír vagy röhög :-))) |
| Balu | 5855 | 2008. február 4. 15:44 |
|
Az anya nyulat készített az újévi ebédre, amelyt az apa saját kezüleg vágott le... A gond csak az volt hogy a gyerekek nagyon szerették a nyuszijukat, így nem mondták meg nekik az igazat. Ebéd közben a kisfiú, aki nagyon jóízüen eszi a nyulat, megkérdezi: - Apa milyen hús ez? Az apa büszkén mondja: - Találd ki...adok egy tippet...az anyátok néha szokott így becézni! Ekkor a kislányuk mindent kiköp a tányérba, és azt mondja a testvérének: - Úristenem, nehogy megedd, ez egy f*sz! |
| pisty | 5854 | 2008. február 4. 15:09 |
|
Férj: - Drágám, ma kereken egy hónapja, hogy nem szeretkeztünk. Feleség: - Te. |
| Macko | 5853 | 2008. február 4. 14:42 |
|
A szemünket becsaptuk már sokszor, most a fülünkön a sor! http://www.indavideo.hu/video/ATVER_A_HANG A lényeg: többször le kell játszani egymás után! |
| Rugesz | 5852 | 2008. február 4. 14:17 |
|
Két öreg beszélget: > - Én majdnem minden nap szexelek. > - ??? > - Tudod, hétfõn is majdnem, kedden is majdnem, szerdán is majdnem... > > > Két öreg az öregek otthonában: > - Képzeld, tegnap megdughattam volna szindi kraffordot! > - Miért, itt volt? > - Nem, felállt! |
| berdogabor | 5851 | 2008. február 4. 08:12 |
|
Jótanács feleségeknek! - Sose vegyél egy új márkájú sört csak azért, mert akciós! - Ha a kertben vagyunk és a nappaliban megy a tévé, még nem jelenti azt, hogy nem nézzük! - Senkinek se mondd, hogy nem engedhetünk meg egy új autót! Mondd inkább azt, hogy "nincs kedvünk hozzá"! - Ha valami mondanivalód van, akkor lehetõleg próbáld a filmek közti reklámok alatt mondani! - Ha minden fehérnemût csak egyszer hordasz, nem azt jelenti nekünk, hogy többet kell venni belõle. Azt jelenti, a fehérnemû vétel rossz befektetés. - Lehetõleg ne vezess, ha nincs elõtted kormánykerék! - Ha a pincér az iránt érdeklõdik, hogy mindennel elégedett voltál-e, egy egyszerû "igen" is megteszi! - Amikor azt kérdezzük: "hány fiúd volt elõttem?", akkor nem igazán várunk pontos, részletes választ... - Amikor megcsúszik az autó, és kétségbeesetten tekergetjük a kormányt, akkor a "jaj, mindjárt meghalunk" felkiáltás keveset segít a koncentrálásban. - A sport összefoglalók este 10-kor kezdõdnek, és pontosan egy óra hosszat tartanak. Ez ideális idõ arra, hogy berakd a ruhát a mosógépbe, anyáddal beszélj telefonon, stb... - Ha reggel és éjszaka is találkozunk, miért kell felhívni minket munka közben is? - Idõnként jobb, ha nem tudod, mire gondolunk... |
| berdogabor | 5850 | 2008. február 4. 07:54 |
|
Egy férfi egésznap napozik a tengerparton. Este nézi magát a tükörben és látja hogy mindenhol szépen lebarnult, csak a farka maradt fehér. Másnap kimegy a tengerpartra és beássa magát a homokba, csak a farkát hagyja kinn a napon, hogy azis barna legyen. Arra sétál két idõs hölgy, megállnak a dákó elõtt és nézik hosszasan. Az egyik megpiszkálja a napernyõjével, majd bánatosan mondja a barátnõjének: - Látod drágám, ez a dolog engem 20 évesen nagyon izgatott, 30 évesen megõrültem érte, 40 évesen könyörögtem érte, 50 évesen a lelkemet odaadtam volna érte, 60 évesen imádkoztam érte... Most itt vagyok 70 évesen egy olyan helyen, ahol vadon terem és nem tudok lehajolni érte! |
| Zsifi | 5843 | 2008. február 3. 21:20 | Válasz erre: 5841 |
|
valószínüleg a GYÍK a legtöbbet kattintott aloldal...)))
|
| KToM | 5839 | 2008. február 3. 14:05 | Válasz erre: 5838 |
|
Csupan 10 hozzaszolassal lejjebb mar irtam picifiu :) (az elso viccet)
|
| Zsifi | 5838 | 2008. február 2. 19:26 |
|
Szülõk levágják a nyulat, de nem merik elmondani a gyerekeknek. Ebédnél apuka kérdezi a srácokat: -Na, tudjátok, hogy mi az amit eszünk? -Nem.. -Akkor gondoljatok arra anya hogyan szokott engem szólítani! Mire a kislány kiköpi a falatot és odafordul az öccséhez: -Meg ne edd!!! Ez egy fasz!! Férfi haldoklik. A halálos ágyon odaszól a feleségének: -Drágám be kell vallanom valamit. Megcsaltalak. Mire nõ: -Tudom, azért mérgeztelek meg..) |
| chipetke | 5837 | 2008. február 2. 16:11 | Válasz erre: 5821 |
|
Mi nem érthetõ rajta? Nekem pl zsigerbõl megy. Azért tûnhet nyakatekertnek a megfogalmazás, mert hiányoznak a mögötte rejlõ fogalmak. És akkor ez a definíció még az egyszerûbbekbõl való. Szerintem nem vicces... inkább szánalmas, hogy valaki ezt viccesnek tartja. |
| bundas13 | 5836 | 2008. február 2. 14:04 |
|
Italian Spiderman Trailer: súlyos :-))) http://www.youtube.com/watch?v=UhHhXukovMU |
| sati | 5835 | 2008. február 2. 11:22 |
|
A paraszt bácsika bemegy a bankba: -Jó napot.Be szeretnék tenni tízezer forintot.Mi a garancia,hogy visszakapom a pénzem ha a bank csõdbemegy? -Nyugodjon meg,kedves uram.Nem megy a bank csõdbe,de ha gond lenne a megyei fiók kifizeti a pénzét. -És ha a megyei fiók is tönkremegy? -Akkor a Budapesti Központ fizet. -És ha a Budapesti Központ is bezár? -Akkor a garancia alapból fizet a kormány. -És ha a kormány megbukik? -Õszintén,uram.És ez nem érne meg önnek tízezer forintot?! |
| Ranger | 5833 | 2008. január 31. 22:49 |
|
Hogy mindenki ennyire el tudja rejteni... Ez már rutinból megy? :-)
|
| ozsuzsi | 5830 | 2008. január 31. 20:19 |
|
Csak úgy nõiesen 16610. Igaz, Apa lelkileg támogatott :) A targonca alatt kell igyekezni, 400 pont fölött tölti a fehér sáávot.
|
| KToM | 5827 | 2008. január 31. 16:13 |
|
Az anya nyulat készített az újévi ebédre, amelyt az apa saját kezüleg vágott le... A gond csak az volt hogy a gyerekek nagyon szerették a nyuszijukat,így nem mondták meg nekik az igazat. Ebéd közben a kisfiú, aki nagyon jóízüen eszi a nyulat, megkérdezi: - Apa milyen hús ez? Az apa büszkén mondja: - Találd ki...adok egy tippet...az anyátok néha szokott így becézni! Ekkor a kislányuk mindent kiköp a tányérba, és azt mondja atestvérének: - Úristenem, nehogy megedd, ez egy fasz! |
| berdogabor | 5823 | 2008. január 31. 14:26 |
|
Igyekezz diszkréten megoldani..... http://www.addictinggames.com/hidethefart.html |
| berdogabor | 5817 | 2008. január 31. 10:36 |
|
- Miért nem a mongolok találták fel az origamit?? ???? - Mert nem hajt a tatár!! |
| bundas13 | 5816 | 2008. január 30. 22:10 |
|
Tanulság az elírt e-mail címrõl: Egy minneapolisi házaspár eldöntötte, hogy Floridába megy felmelegedni egy különösen fagyos télen. Úgy tervezték, hogy ugyanabban a hotelben szállnak meg, ahol a mézesheteiket töltötték 20 évvel azelõtt. Mozgalmas programjuk miatt nehéz volt összeegyeztetni az utazási idõpontot, ezért a férj pénteken, a feleség pedig a következõ napon repült Minneapolisból Floridába. A férj bejelentkezett a hotelbe, ahol a hotelszobában egy számítógép is volt, nem úgy mint évekkel azelõtt, és eldöntötte, hogy küld egy e-mailt feleségének. Véletlenül azonban kihagyott az e-mail címbõl egy betût, s anélkül, hogy észrevette volna a tévedést, elküldte a levelet a rossz címre. Közben ... valahol Houstonban ... egy özvegy épp a férje temetésérõl érkezett haza, akit az Úr hazahívott az õ dicsõségébe, egy szívinfarktus után. Az özvegy elhatározta, hogy megnézi a barátoktól és rokonoktól érkezett e-maileket. Miután elolvasta az üzenetet, visított és elájult. Fia berohant a szobába, édesanyját a földön találta, majd felpillantott a képernyõn található szövegre: Szeretõ feleségemnek Idõpont: 2005 okt.13, péntek Tárgy: megérkeztem! Drága szerelmem, Tudom, meg vagy lepõdve, hogy üzenetet kapsz tõlem. Már számítógépük is van az ittenieknek és lehet szeretteinknek e-mailt küldeni. Épp most érkeztem meg és jelentkeztem be. Minden elõ van készítve a holnapi érkezésedre és már nagyon várom, hogy találkozzunk. Remélem, hogy az utazásod olyan csendes lesz, mint az enyém. PS.... Tényleg nagyon meleg van idelent!!! |
| KT | 5815 | 2008. január 30. 14:19 | Válasz erre: 5813 |
|
ez csak attól savankás, hogy ilyen néven van magyar motorépítõ mûhely !!!
|
| berdogabor | 5812 | 2008. január 30. 07:17 |
|
A történelembõl egyet megtanultam: hogy még soha senki semmit sem tanult a történelembõl.
|
| bundas13 | 5805 | 2008. január 29. 21:50 |
|
Iskolában kérdik Pistikétõl a szülei foglalkozását: - Apukád mi volt? - Tüdõbeteg. - De mit csinált? - Köhögött. - De hát abból nem lehet megélni! - Hát bele is halt... |
| bundas13 | 5804 | 2008. január 29. 21:49 |
|
Nõi hormonok a sörben A hétvégén a körösztnél voltunk, aki kijelentette, hogy olvasta valamelyik újságban, hogy a sör nõi hormonokat tartalmaz. Nohiszen… Mivel mindegyikünket valamennyire érdekelte a tudomány, elhatároztuk, hogy ezt ki kell tanulmányozni, s így - természetesen kizárólag tudományos célokból - fejenként megittunk jó pár üveg sört. Tanulmányi munkánk eredménye jó pár sör után: - a résztvevõk súlya emelkedett - rengetek hülyeséget dumáltunk össze - nehezen, de fõleg rosszul vezettük gépkocsiijainkat - nem gondolkoztunk logikusan - egyikünk sem volt hajlandó elismerni, hogy téved, amikor teljesen egyértelmû volt a tévedésünk - minden öt percben pisilni mentünk, természetesen együtt Ezek után egyetértettünk abban, hogy kutatásunk bebizonyította, az újságcikk pontos és a sörben valóban nõi hormonok vannak. |
| bundas13 | 5803 | 2008. január 29. 21:47 |
|
Ismertem egy olyan csúnya nõt, hogy amikor e-mailben elküldte a fényképét,felismerte az antivírus.
|
| Zsifi | 5802 | 2008. január 29. 20:04 |
|
Kedves férjem! Azért írom Neked ezt a levelet, hogy elmondjam, végleg elhagylak. Hét éven keresztül jó feleséged voltam, és semmit nem kaptam érte. Az utóbbi két hét pedig maga volt a pokol. A fõnököd felhívott, hogy felmondtál, és ez volt az utosó csepp a pohárban. Múlt héten, amikor hazajöttél, észre sem vetted, hogy megcsináltattam a frizurámat és a körmeimet, a kedvenc ételedet fõztem, és este egy vadonatúj hálóing volt rajtam. Hazajöttél, két perc alatt megvacsoráztál, aztán miután megnézted a meccset, egyenesen felmentél aludni. Nem mondtad, hogy szeretsz-e még, nem érintettél meg, semmit nem tettél. Vagy hazudsz nekem, vagy nem szeretsz már, bármi is a helyzet, én elmegyek. Ui.: Ha megpróbálnál megkeresni, inkább ne tedd. A BÁTYÁD és én Nyugat- Virginiába költöztünk, együtt. További remek életet! Az ex-feleséged. Kedves ex-feleségem! Semmi nem tette jobbá a napomat, mint az, hogy megkaptam a leveledet. Valóban hét éve házasodtunk össze, jóllehet Te nagyon távol állsz a jó feleség fogalmától. Sokat nézek sportot, hogy ezzel próbáljam meg elfojtani az állandó zsörtölõdésedet. Nagy baj, de ez van. Észrevettem, hogy levágattad múlt héten a hajad, de az elsõ dolog, ami az eszembe jutott, az volt, hogy "Úgy nézel ki, mint egy férfi!". Az anyám úgy nevelt, hogy inkább ne mondjak semmit, ha nem tudok valami szépet mondani. Amikor megfõzted a kedvenc ételemet valószívûleg összekevertél a BÁTYÁMMAL, mivel én már hét éve nem eszem disznóhúst. Elmentem lefeküdni, mikor megláttam rajtad az új hálóingedet, hiszen még rajta volt az ára. Imádkoztam, hogy csak véletlen egybeesés legyen, hogy a bátyám reggel 50 dollárt kért tõlem kölcsön, a hálóinged pedig 49,99-be került. Mindezek után még mindig szerettelek, és úgy éreztem, meg tudjuk oldani. Tehát amikor észrevettem, hogy nyertem a lottón 10 millió dollárt, felmondtam a munka- helyemen, és vettem magunknak két jegyet Jamaikába. De mikor hazaértem, Te már nem voltál ott. Tudom, mindennek oka van. Remélem, olyan életet élsz, amilyet mindig is akartál. Az ügyvédem azt mondta, hogy az alapján a levél alapján, amit írtál nekem, egy fillért sem fogsz tõlem kapni. Tehát csak óvatosan. Ui.: Nem emlékszem, hogy mondtam volna valaha, de Carl, a bátyám Carlaként született. Remélem nem baj! Pokolian gazdag és szabad férjed. |
| Balu | 5801 | 2008. január 29. 18:48 |
|
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvõkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következõ.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken... |
| Apu | 5800 | 2008. január 29. 16:53 | Válasz erre: 5799 |
|
Szia Zoli! Volt egy barátod, aki mesélte????? :-)))) |
| Zsifi | 5799 | 2008. január 29. 16:51 | Válasz erre: 5797 |
|
600 zlotyért nagyon sokat vagy nagyon jól kell sz...pni..))
|
| berdogabor | 5794 | 2008. január 29. 11:45 |
|
Boooooorn tu bíííííííííí wáááááááááájld http://www.good-thing.net/video/drunk-czechs-tries-park-bike.php |