| kitkatamas | 2297 | 2006. november 9. 16:34 | Válasz erre: 2289 |
|
Az elsõt egyszer elmeséltem a fogorvosomnak, õ meg azt mondta, hogy volt már olyan nõi páciense, aki egyszer csak átölelte a derekát, és tiszta erejébõl belemarkolt az oldalába... A buszost én Kapolcscsal kapcsolatban hallottam. Ott állítólag az is megtörtént, hogy az Othello elõadásának szünetében egy figura odaballagott a Jagot játszó színészhez és a következõt mondta neki: -Este hét óta figyellek! Geci vagy! |
| redmary | 2296 | 2006. november 9. 16:12 | Válasz erre: 2284 |
|
Timi ezt figyeld!!A gyüjteményem!!!!!!:-)))))
|
| redmary | 2294 | 2006. november 9. 15:55 |
|
Pécs, Nagy Lajos Gimnázium. Buszos osztálykirándulás keretében viszik a diákokat a kaposvári Csiky Gergely Színház, Dózsa György c. színdarabjának el*adására. A baranyai megyeszékhelyr*l az út - busszal - kb. 1-1.5 óra. Id*ben el is indulnak, ám a busz defektet kap és a szókimondó buszsof*rnek egy órájába telik kicserélni a kereket. Így már természetesen nem érnek oda id*ben, csak amikor már javában folyik az el*adás. Nosza, annyi baj legyen, a jegyek ki vannak fizetve, a helyek fenntartva, mind a negyven ember, élén sof*rünkkel megpróbálja laposkúszásban elfoglalni a székeket. Az el*adásnak pont ebben a pillanatában ér a szövegkönyv ahhoz a részhez, amikor a jobbágysereget verbúváló Dózsa így kiált fel : - Hol késtetek, parasztok? Mire h*sünk magára véve a felszólítást, így vág vissza: - Hát b *....meg az anyád, lerobbant a buszunk !!! |
| 666 | 2292 | 2006. november 9. 15:52 |
|
- Mond Bélám! Hová viszed az asszonyt? - Viszem a fogorvoshoz, meg a pedikûröshöz. - De minek viszed, olyan szépek a fogai, meg a körmei? - Az igaz! De én el akarok válni tõle, õ meg foggal, körömmel ragaszkodik hozzám! :-DDDD |
| 666 | 2290 | 2006. november 9. 15:51 |
|
Az õsember hazaérkezik a munkából: - Asszony, kimosod a ruhám? - Nem. - Hogyhogy nem? - Nincs kedvem hozzá. Erre az õsember jól fejbe vágja a bunkósbotjával az asszonyt, aztán megkérdezi: - Na, most már kimosod? - NEM! - Hogy érted azt, hogy NEM? Miért nem? - Fáj a fejem!!! |
| krisztian.fz6 | 2289 | 2006. november 9. 15:49 |
|
1. Egy nõ elmegy a fogorvoshoz. Amikor beül a székbe, megmarkolja a doki férfiasságát. - De hölgyem, ön a nemi szervemet fogja! - Így van, és most mindketten nagyon óvatosak leszünk, hogy ne okozzunk fájdalmat a másiknak! 2. - Valahányszor mosolyogni látom, kedves hölgyem, mindig arra gondolok, hogy fel kellene csábítanom hozzám. - Maga ekkora nõcsábász? - Nem, csak fogorvos vagyok. 3. A fogorvos kényszeredett arccal közli betegével a döntést: - Sajnos, hölgyem, ki kell húznom az összes fogát, annyira rosszak... - Doktor úr, egyet azért mégis hagyjon meg elõl, a szép mosolyom miatt! 4. - Hé, mit csinál? Ez nem a fájós fogam! - Nyugi, nyugi! Majd arra is sor kerül. 5. - Szörnyû, neked még mindig fáj a fogad? Na, ha az enyém lenne, én már rég kihúzattam volna! - Tudod mit? Ha a tied lenne, én is... 6. - Nem értem, doktor úr, miért húzta ki három fogamat, amikor csak egy volt beteg? - Tudja, túl sok érzéstelenítõt adtam be magának, és nem akartam, hogy kárba vesszen. 7. - Doktor úr, olyan sárgák a fogaim... Mit csináljak? - Próbált már barna nyakkendõt kötni hozzá? 8. Az ifjú fogorvos közli a betegével, hogy sajnos egy fogat ki kell húznia. - És mennyibe kerül, doktor úr? - kérdezi a beteg. - Hát nézze, mivel én csak kezdõ fogorvos vagyok, elég lesz ezer forint óránként. 9. - Doktor úr, a fogaim nem férnek el - szól a fogorvosnak a betege. - Nem értem, pedig tízszer ellenõriztem. - Akkor sem fér el. - Rendben. Tegye be a szájába, és megint megnézem õket! - A számban nincs is gond, a poharamba nem fér! 10. - Mondd, a férjednek jobbak lettek a fogai, amióta Blend-a-medet használ? - Nem, de a tojásai már kemények... Tudjátok ti két perverz hogy minek tettem ide ezeket a vicceket. |
| 666 | 2287 | 2006. november 9. 15:43 | Válasz erre: 2286 |
|
Ezt nem tudom ûberelni! :-D Még úszni sem tudok! :-)
|
| redmary | 2285 | 2006. november 9. 15:38 | Válasz erre: 2284 |
|
Jó nagy gumi................óóóóóóóóóóó!!!:-)))))
|
| 666 | 2280 | 2006. november 9. 11:42 |
|
Jótanács hétköznapokra: - Mi a teendõd, ha azt látod, hogy a rendõr egy szöget hajít feléd? - Pánikszerûen menekülj a helyszínrõl, mert kibiztosított gránát van a szájában! |
| Elnök | 2278 | 2006. november 9. 09:40 |
|
A mentõautó az orvossal, a betegszállítóval, a nõvérrel és egy gyakorlaton lévõ diákkal épp beteghez robog. Egyszer csak váratlanul a mentõautó vezetõje elengedi a kormányt, fuldokolva a torkához kap. Szemei kikerekednek, nem kap levegõt. A nõvérke rendíthetetlen nyugalommal az elsõsegély doboz után nyúl, s jól fejenvágja vele. A vezetõ erre azonnal megnyugszik, megfogja a kormányt, s vezet tovább. Hirtelen a betegszállító lesz rosszul. Fuldokolva a torkához kap, leesik a padlóra, vonaglik, rángatózik. A nõvér dühösen õt is fejbevágja a dobozzal. Ettõl az azonnal magához tér, leül, mintha mi sem történt volna. Néhány perc múlva ugyanez történik az orvossal is. Nem kap levegõt, sípol, vergõdik, görcsösen rángatózik. A nõvér ingerülten, hirtelen mozdulattal õt is fejbevágja, amitol õ is magához tér. A diák, aki korábban kõvéválva a döbbenettõl meg sem tudott szólalni, most az orvoshoz fordulván megkérdezi: - Harmadéves orvostanhallgató vagyok, a tudásom csupán elméleti. Még soha nem hallottam ilyen szimptómákról. A gyógymód pedig annyira szokatlan, hogy teljesen össze vagyok zavarodva. Nem magyarázná el nekem? - Ne is törõdj vele! A nõvér férje tegnap felakasztotta magát. Csak ugratjuk!!! |
| MatulA | 2277 | 2006. november 9. 08:43 | Válasz erre: 2264 |
|
1 *.pps ment a gépre 2 poerpoint indítása 3 megnyitás, és a file megkeresése 4 a kívánt kép kiválasztása 5 jobb gomb => másolás 6 paint indítása 7 beillesztés 8 paint mentés másnéven (ha lehet jpg formátumban) 9 power point bezárása 10 paint bezárása 11 kép feltöltés ide 12 sok sikert :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))) |
| Macko | 2276 | 2006. november 9. 07:12 | Válasz erre: 2275 |
|
Na így felmegy, de csak letölteni engedi, helybõl megnyitni nem!
|
| Balu | 2275 | 2006. november 9. 07:05 | Válasz erre: 2264 |
|
Akkor fel kell tenni a netre valahová, és onnan belinkelni :) |
| Macko | 2273 | 2006. november 9. 07:02 | Válasz erre: 2264 |
|
Na Zsifike! 1. Megnyitsz egy üres PowerPointot 2. A megnyitás paranccsal megnyitod magát a file-t 3. Ekkor bal oldalt már látod a diákat egyenként 4. Itt a bal oldalon a kis diára kattintasz a jobb gombbal, majd másolás 5. Választasz egy könyvtárat, és oda beilleszted. Így önmagában megnézhetõ a kép. Hogy ide be lehet-e másolni, azt ki kell próbálni. |
| Semi | 2270 | 2006. november 9. 00:43 |
|
Szõke nõ a piros lámpánál. Csavargó behajol, megkérdezi: - Egy szál cigit kérhetnék? Szöszi ad neki, továbbhajt. Hamarosan ismét pirosat kap, a csavargó újra behajol: - Tüzet is kérhetnék? A szõke nõ ad, majd továbbhajt. Nemsokára újra megáll, s a csavargó harmadszor is behajol: - Egy százasért kisegítem a körforgalomból is! |
| Apu | 2269 | 2006. november 9. 00:13 |
|
Tessék betartani a sebességkorlátozásokat!!!! http://www.ize.hu/click.php?id=1081&url=http%3A%2F%2Fwww.speedbandits.dk%2F vagy a sebességkorlátozóknak... |
| apach | 2265 | 2006. november 8. 22:31 | Válasz erre: 2264 |
|
Persze! Mert, ha tudnád, akkor L faragná a bútorokat, és Te csináltál volna minket!! :-))) |
| Zsifi | 2264 | 2006. november 8. 22:24 | Válasz erre: 2263 |
|
Kaptam egy ímélt. Volt benne egy fotó azt akartam ide feltenni, de közben derült ki, hogy ez egy ppizé fájl ami diavetítéses...(cca 15 kép) Egyenként kimásolni meg nem tudtam |
| redmary | 2263 | 2006. november 8. 21:45 | Válasz erre: 2259 |
|
Varadero:erre varjál gombot!!!Tényleg mi nem fér fel?????
|
| apach | 2262 | 2006. november 8. 21:35 | Válasz erre: 2259 |
|
Neked még senki nem mondta, hogy nem a méret a lényeg???
|
| Zsifi | 2258 | 2006. november 8. 21:31 |
|
London közelebb van mint gondolnád!!!....)))) , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , |
| redmary | 2248 | 2006. november 8. 19:16 | Válasz erre: 2244 |
|
Krisztián:Na ne !!!!Csak nem ,véletlen nem jártál arra is???:-)))))))))))))))
|
| Tomota | 2246 | 2006. november 8. 19:09 |
|
Ezt kötelezõ megnézni ! http://www.videobomb.hu/video/Cameron_Diaz_COOOOOL |
| 666 | 2241 | 2006. november 8. 16:18 |
|
Iván, a hegyipásztor, már hónapok óta nem volt nõvel. Gondol egyet, letolja a nadrágját, elkapja a legközelebbi nõstény kecske szarvát és megpróbálja hátulról meglepni. A kecskének nincs ínyére a dolog és elkezd rohanni a falu felé. Iván nem akarja hagyni elfutni, és erõsen kapaszkodik a szarvába. Miközben átrohannak a falun, az egyik ház elõtt üldögélõ muzsik fejcsóválva mormogja: - Ej, ej, ez az Iván! Nadrágra sincs pénze, de robogót vesz! |
| 666 | 2240 | 2006. november 8. 15:35 |
|
A bölcsõdében, csendespihenõ közben két kisgyerek beszélget: - Én már felvilágosult vagyok, tudom mi a különbség a fiú és a lány között. Én például fiú vagyok. Megmutassam? - Igen! - Akkor figyelj, fölemelem a takaróm és íme: a lábamon kék zokni van! |
| redmary | 2238 | 2006. november 8. 15:15 | Válasz erre: 2237 |
|
Persze..........mindent ezek az amcsik!!:-)) Olyan cukik!!!!:-)))) |
| l11 | 2234 | 2006. november 8. 12:08 | Válasz erre: 2233 |
|
Ez volt az elsõ próbálkozás a rendõrautók mobil távközlési eszközzel való felszerelésére :)
|
| redmary | 2233 | 2006. november 8. 11:44 | Válasz erre: 2232 |
|
Sürgõs volt,igy könyebben vette fel a telefont:-)))))))))9
|
| MatulA | 2232 | 2006. november 8. 11:40 | Válasz erre: 2230 |
|
Fogadjunk, hogy a szimmetria tengelyen van a telefon. :-)))) Azaz teljesen középen. :-))))))
|
| Micike | 2229 | 2006. november 8. 10:57 |
|
Behívja a cég vezérigazgatója az egyik alkalmazottját. - Nos, Mr. Jones, ön már egy éve dolgozik vállalatunknál. A postázási részlegen kezdte, aztán röpke 2 hét alatt átkerült az értékesítésre. Egy hónap múlva már területi képviselõ lett. Mindössze négy hónap után kinevezték az értékesítés vezetõjének. Most pedig, mivel komolyan foglalkozom a visszavonulás gondolatával, megkérdezném, hogy mit szólna a vezérigazgatói poszthoz? - Köszönöm! - feleli az alkalmazott. - Köszönöm? Ez minden, amit egy ilyen hatalmas ajánlatra tud mondani?! - Jó, akkor Köszönöm, apa! |
| Balu | 2228 | 2006. november 8. 10:48 |
|
Eber a lakatboltban ... Kérek egy TUTO lakatot.. -nincsen hangzik a válasz .. Akkor egy ELZETT lakatot.. -olyan sincs. Akkor bármilyen lakat jó lesz ... Ninxcs semmilyen lakatom pillanatnyilag uram. Akkor miért van nyitva??? Mert nem tudok bezárni....,,, :DDDDDDDDDDDDDD |
| Xebulon | 2227 | 2006. november 8. 10:38 |
|
Egy részeg vizel a parkban. Egy nõ elmegy mellette és azt mondja: "Micsoda állat!" A részeg így válaszol: "Nyugi, nyugi, tartom!" Utaskísérõ a turistáknak: - Figyelmet kérek! A szigetnek, ahova megyünk a lakossága egyik fele asztmás, a másik fele AIDS-es. - Mit mond? - kérdezi az egyik. - Azt mondja, hogy aki köhög, azt meg lehet dugni. |
| Xebulon | 2226 | 2006. november 8. 10:36 | Válasz erre: 2223 |
|
Vazze, milyen alacsony a Balaton vizállása. A hattyúknak csak a mellükig ér a víz. |
| MatulA | 2225 | 2006. november 8. 06:51 | Válasz erre: 2205 |
|
Bocs ott van! nem olvastam el végig elõször a versikét. :-)))))))))))))))) |
| MatulA | 2224 | 2006. november 8. 06:48 | Válasz erre: 2205 |
|
Hééééééééé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem írtad le a használati utasítást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Tessék két féleképen olvasni! 1: sorról sorra 2: minden második sort csak!!!! :-))))))))))))))))))))))))))))))) |
| MatulA | 2223 | 2006. november 8. 06:46 | Válasz erre: 2189 |
| boxer | 2222 | 2006. november 8. 05:59 | Válasz erre: 2221 |
|
Ne bántsátok a haveromat! Erõs, kitartó és van neki ezûstcsillagja.
|
| Apu | 2221 | 2006. november 8. 05:55 |
|
Négy cowboy megy a prérin. Jack fehér lovon, Bill feketén, Charles bronzon - csak Norris megy gyalog...
|
| boxer | 2220 | 2006. november 8. 05:54 | Válasz erre: 2219 |
|
Nem tudtam, hogy Hechlingenben szkanderverseny lesz. Én azt hittem, ott motorozni szokás.
|
| Macko | 2219 | 2006. november 8. 05:50 | Válasz erre: 2218 |
|
Mi Forgival hétfõtõl rámegyünk a vasakra együtt. És ez nem humorvicc! Kezdek készülni Hechlingenre...
|
| boxer | 2218 | 2006. november 8. 05:48 | Válasz erre: 2217 |
|
Én már évek óta kezdem a gyúrást, de eddig az asszony melleinél még nem jutottam tovább... :-)
|
| boxer | 2216 | 2006. november 8. 03:34 | Válasz erre: 2215 |
|
Mekkora hátsó?! Lassan vehet Macko új gatyát. :-)
|
| hornoti | 2203 | 2006. november 7. 20:45 | Válasz erre: 2202 |
|
OK, akkor menjen a kocsma/ital témakör egy korabeli intelem : |
| krisztian.fz6 | 2201 | 2006. november 7. 20:40 |
|
Nem tudom mi van, megyek filmet nézni. csak nem tudom hogy az Elemi ösztön 2-õt vagy a 16. utcát.
|
| redmary | 2200 | 2006. november 7. 20:39 |
|
Zimer ..................azon gondolkoztam én is ki adom!!!!!!:-))))))))))))))
|