28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26

Kérlek jelentkezz be

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Pan European
Következő oldal

s.csaba67 137 2009. október 13. 17:01   Válasz erre: 136
Szia GyImi!

Ja, nekem a Mátra is nagyobbacska gurulás :) Alsó hagon 200, de szívesen cifrázzuk: pl. 24-esen tovább és vagy Egerbõl haza, vagy tovább a felsõtárkányi úton.
Sajna idõhiányos vagyok, így viszonylag ritka egy-egy hosszabb gurulás. Majd jövõre! Legalább is az a terv, hogy több idõ jut (Ámen - majd látjuk)
Remélem valahol egyszer még "összefutunk"

Nem tudom a többiek merre vannak...

Széles utat!
-sCs-

GyImi 136 2009. október 11. 20:33   Válasz erre: 135
Szevasz Csaba!

Igen láttam, hogy egy kicsit punnyad a fórum. Lehet, hogy mindenki az utakat rója és nincs ideje fórumozni:-) .
Valóban nem sokat találkozom szembe ezzel a tipussal, bár a volt vasam a GSX1400 sem volt egy tömegcikk, de talán több van belõle mint az ST1300-ból
A mátrában én is jártam egy párszor, de én inkább a nagyobb távokat részesítem elõnyben. Az országot minden irányban bemotorozom, Szeged, B.csaba, Pécs, Ny.egyháza. Kedvencünk a Dunakanyar.

s.csaba67 135 2009. október 11. 18:16   Válasz erre: 134
Szeva GyiMi!

Üdv a "klubban". :) Grat a vashoz - balesetmentest vele.
Sajna a fórum eléggé kihalt - volt tavasszal egy erõtlen próbálkozás: Pillanat mesternél összejöttünk páran Pan-osok, de miután átült a GW-re, azóta elhalt a dolog.
Idén többször megfordultam már Gyöngyösön átutazóban fel a Mátrába. Azt látom, hogy a Pan nem egy tömegcikk, és eléggé szét vagyunk szórva az országban... persze nem biztos hogy emiatt nem nagyon jövünk össze...

Széles utat,
-sCs-

GyImi 134 2009. október 11. 12:01  
Szevasztok!
Csak most találtam rá erre a fórumra, pedig már keresgéltem.
Volt egy www.paneuropean.hu lap amin sokáig ki volt írva, hogy hamarosan indul, ehhez képpest mostmár nem érhetõ el.
Ez év tavaszán vettem egy ST 1300-at 2007-es évjáratú, 3400 Km-rel. Elõtte egy GSX 1400-am volt, mit mondjak, nem bántam meg a cserét. A GSX-el 6-8 ezer Km-t mentem évente, vele már túl vagyunk a 10 ezren. Nagyon szeretjük a feleségemmel együtt.

Széles utat: Imre

Pillanat 133 2009. augusztus 20. 09:37   Válasz erre: 132
Hali! Ha jól tudom a KRESZT akkor a szállított személy lába a lábtartóra kell, hogy leérjen. Na kérem szépen itt megvalósul a dolog mert rendeltem hozzá gyári cuccot....
Sokszor kaptam már hideget (aggódó anyukáktól) azert mert hátul ül a Gergõ de ilyenkor azt szoktam kérdeni mennyivel van nagyobb biztonságban az a kisgyerek aki a kerékpár csomagtartójára erõsített mûanyagszékben (gyermekülés) apu háta mögött ücsörög.
Rendõr még sosem macerált, max egy fotó kedvéért állított meg...:)
De, ha velem van Gergõ a szemem mint a bagzómacskáé!!!

Széles utat!!!

s.csaba67 132 2009. augusztus 19. 16:46   Válasz erre: 129
Pillanat!

Naggyon kemény a Gergõ :D napszemüveg, bukósisak + cumi :)
amúgy ez mennyire legális? Ahogy kivettem valamiféle gyerekülés van felgenerálva a GW-ra?

Széles utat!

s.csaba67 131 2009. augusztus 19. 16:44   Válasz erre: 130
Szevasz sv2 :)
Csak itt a környéken. Hosszabbra sosincs idõ :(

sv2 130 2009. augusztus 18. 15:36  
Szevasz s.csaba67 az asszony szeret a fizetõs helyen ülni.Merre jártatok a közelmúltban.Kellemes a menetszél 40 fokos melegben.

Pillanat 129 2009. augusztus 13. 16:54  
Sziasztok Panosok....!!!!

Nagy a csönd itt de remélem azért mert mindenki a nyeregben van... A Gold jól mûkszik és amióta megvan beleszaladt 12000Km Hááát nagy élmény...."http://www.youtube.com/watch?v=wW9mWHr0iUc" fõleg igy..:)))) Már simán tudom pelenkázni az elsõ ülésen...:)))

Széles Utat Mindenkinek....!!!!!!

Király 128 2009. július 10. 08:45  
Üdv!
Még az monszun kezdete elõtt hitvesemmel voltunk egy hetet az Õrségben. Minden nap mentünk, csillagtúra-szerûen. Mindenkinek csak javasolni tudom. Ilyen tiszta levegõt régen nem szippantottam, mint Csöde környékén, igaz van fa bõven.
A www.motorostura.hu-ról szedtem az ötleteket.

Jó szerencsét!

s.csaba67 127 2009. július 9. 21:20   Válasz erre: 126
Sziasztok!

Jól teszitek: "gyakorlat teszi a mestert" - és milyen igaz!

Múlt szombaton én is elmentem Kunmadarasra (gyorsulási verseny), de a 2eFt-os belépõt csak azért fizettem ki, mert bent ingyenes vezetéstechnikai tréninget szerveztek - be is neveztem jól. Volt vészfékezés is - 60-ról 14m volt a fékutam (ABS rulez)
A többit ismeritek - gondolom. Azóta hasznosítgatom is a tanultakat a közlekedésben + ellenkormányzásos technika
Bizonyos helyzetekben az ellenkorményzás + súlypont áthelyezés eszetlen jó eredményeket tud produkálni (kár hogy szükség is van rá az utakon :( )
Azért remélem még összefutunk valahol... esetleg irányzottan ;)
Zoli - ha jöttök õsszel mindenképpen jelezd elõtte! Tudok occsó szállást is ha érdekel.

Széles utat mindenkinek

zorban 126 2009. július 9. 19:21   Válasz erre: 125
Szia István!
Sajna mióta Pillanat Mester átült GoldWingre és építkezik, nincs "gazdája" a fórumnak...
Én a hétvégén ismét megyek az ország legjobb motorosrendõréhez egy kétnapos kurzusra. Igaz ugyan, hogy ez fizetõs, de már az áprilisi kurzus is vastagon "meghozta az árát"...
Ez a mostani hétvége már nem csupán "8-asozás", hanem fékezés nagy sebességrõl, gyors szlalom, kikerülés stb. Éppen amit Te is "gyakorolsz". Mert nekem is nagyon kell vigyáznom magamra, hisz' belõlem is csak egy van. :)
Majd beszámolok az eseményekrõl a jövõ héten.
Szép napot!

kavics 125 2009. július 9. 18:31  
Hello Mindenkinek!
Nekem nagyon úgy tûnik ennek a fórumnak annyi- ezzel a mérhetetlen aktivitással nem sokra lehet menni. Azt gondolom, az általam ajánlott képzés ekkora létszámmal értelmetlen. Köszi azoknak, akiket érdekelt, és ezt jelezték, hát a többieknek biztosan nincs rá szüksége - ez végülis jó. Ha esetleg ez nem így van, akkor nem tudom, mivel lehetett volna az érdeklõdést felkelteni, ha a szabad helyszín, idõpont kiválasztás, ingyenesség nem volt elég. Mondjuk az oktatást nem bikinis macák csinálták volna, hanem értõ motoros rendõroktatók. Hát ez van- én megpróbáltam.
Én mindenesetre folytatom a gyakorlást is, pl az ellenkormányzásos szlalom-kikerülés-kanyarodás megfelelõ szintû "tudása" életet menthet. Nekem csak egy van belõle, vigyáznék rá.
Széles utat, gumifákat mindenkinek:)

s.csaba67 124 2009. június 29. 16:50   Válasz erre: 122
Na de komolyra: Bp és környéke nekem is jó lehet.

s.csaba67 123 2009. június 29. 16:45   Válasz erre: 122
Zoli, esetleg egy szolnoki túrával egybekötve? ;) A 4-es utat tudom ajánlani, igazi túrázós út :) Azon kívül hogy sok a látnivaló, Bp-Szolnok távon felér egy vezetéstechnikai tréninggel pffff (kaszkadõrök elõnyben)

Aloha

zorban 122 2009. június 29. 14:59   Válasz erre: 119
Sziasztok!

István, ahogy korábban említettem vala, engem is érdekel az okítás. Az más kérdés, hogy Mezõtúr/Szolnok nekem már túl messze lenne Veszprémbõl. Ha valahol Bp-n vagy környékén (esetleg még közelebb Veszprémhez...) lenne akkor benne vagyok.
Júli 12 vagy 19 jöhet szóba.

HOL VANNAK A TÖBBIEK???? Hahóóóóóó......

s.csaba67 121 2009. június 29. 04:51   Válasz erre: 119
Hali!

Egyetértek Pista!
A magam részérõl -ahogy korában is jeleztem- oktatásban benne vagyok.

Aloha
-sCs-

ip 120 2009. június 28. 17:09  
Engem továbbra is érdekel az okítás, javasolnám a július 18,vagy 19-ét. Helyet is tudok szervezni itt ahol lakom Mezõtúron, csak attól tartok hogy a pestieknek ez messze van, de ha mégsem akkor szóljatok.

kavics 119 2009. június 28. 09:37  
Szia mindenkinek!
Az általam említett oktatáshoz kicsivel nagyobb érdeklõdés kellene, 3-4 fõvel ennek nincs realitása, 8-10 fõvel viszont igen, ilyen langyos pite üzemmódban - mint amilyenné ez a fórum is vált - nem mûködhet. Javaslom, akit tényleg érdekel, innen számítva egy hétig jelezzen vissza, ja kell javaslat idõpontra, helyszínre. mondjuk Vácon már csináltak ilyet, az minden résztvevõnek tetszett. Végülis csak egy egyenletes, forgalommentes aszfalt placc szükséges. Az oktató, a tudás, a bólyák adottak:)
Gondoljátok meg.
Üdv

wacek68 118 2009. június 24. 20:27  
Üdv mindenkinek!
Azt az oktatást,bemutatót?, én is nagyon szívesen megnézném,meghallgatnám. A hétvégén elvoltunk egy csapattal túrázni.Szlovénia hegyvidéki része, és egy kis Olaszország volt a cél. Néha olyan érzésem volt mintha egy kirándulóbusszal mennék a gokartpályán. Szóval lenne mit tanulni. Sajnos a munkámhoz kell igazítanom mindent.Most pl Oroszországban leszek majd 3 hetet. Ha lehet én megyek.
Sziasztok Wacek voltam

s.csaba67 117 2009. június 22. 17:27   Válasz erre: 113
Sziasztok!

Oktatásban én is benne lennék, mert még soha nem voltam ilyenen...
Amúgy kezdek összeszokni a Pannal :))) Kezdünk eggyé válni

Szóval mikor is lesz Ausztria? ....Lesz?

Aloha
-sCs-

Pillanat 116 2009. június 21. 22:51  
Aha persze méghogy Olszországba....:))) Nem mék én sehova sem mert a házunk fele széjjel van verve kõmívesek s vizszerelõk meg burkolók laknak benne.
Én meg intenzív házátépítõ tanfolyamot végzek... Orálisan...:))))
A Goldi meg áll letakarva nekem meg vérzik a szívem...

"http://www.youtube.com/watch?v=jOhP1HTZQwY"

Ezt azért lehet, hogy megrendelem mert akkor már a Kata és a gyerek is vezetheti...:)))

"http://www.youtube.com/watch?v=s7tWkFNvCoM"
Gergõt nem lehet lelökni a géprõl...

Csemperagasztómentes éjszakát Mindenkinek!!!!

zorban 115 2009. június 21. 13:26   Válasz erre: 113
Szia István!

Mióta Pillanat átült GoldWingre, nem nagyon szervezkedik... Szerintem jövõ héten megy Olaszországba GW-talira :)))

Az oktatás engem is érdekelne, ha sikerül alkalmas idõpontot találni. Sajnos azonban helyszínre ötletem sincs....
Széles utat!
Zoli

ip 114 2009. június 21. 11:18  
Szia!
Engem érdekel az oktatás ha beleférek egy Deauvillével.

kavics 113 2009. június 21. 10:45  
Sziasztok!
Nagy csend van, lesz Ausztria, ha igen, mikor?
Érdekel-e valakit egyszeri, egy napos ingyenes vezetéstechnikai oktatás. Az egyik rendõr oktató barátom szívesen tartana nekünk, helyszint, idõpontot kellene találnunk. A tapasztalat szerint max 10 fõig tud egy oktató hatékony munkát végezni. Én csak javasolni tudom mindenkinek, jelezzetek vissza, ha van érdeklódés.
Üdv

kilkeny 112 2009. június 10. 17:08   Válasz erre: 111
az ár lemaradt! 2 250 000Ft szerintem amúgy kék színû a motor... :)))

kilkeny 111 2009. június 10. 17:07  
Sziasztok!

Gondoltam ide is felteszem! Ma az egyik motoros vásárlónk, aki nagyon jó arc volt ajánlotta az oldalt. :)))

hátha valakit érdekel.... és tényleg érdemes megnézni... A kollégám motorja:

Évjárat: 2002 / 1
Mûszaki vizsga érv.: 2011 / 9
Futott km: 4763 km
Állapot: Normál
Üzemanyag: Benzin
Hengerûrtartalom: 1261 cm³
Teljesítmény: 93 kW, 126 LE
Kivitel: túra
Szállítható szem. száma: 2 fõ
Szín: zöld
Önsúly: 321 kg

Telefonszám: (+36) 20/9339119
Megye: Veszprém

Elsõ tulajdonostól, fordulatszámmérõ, garázsban tartott, gyári dobozok, információs kijelzõ, keveset futott, lábtartó, szervizkönyv, szélvédõ, tárcsafék.

Igen! Ez tényleg annyi.... 4763km. Elestem vele, szakszervízben megcsináltattam,aztán néhány évig a garázsban állt,már nem szeretném használni,így eladom. A motor szép állapotú, de törött volt. Magánszemély vagyok így bármilyen értelmes, motorral kapcsolatos kérdésre szívesen válaszolok. A motor 2009,05,24-én lett mûszakiztatva, nagyon jó állapot, néhány kisebb karc, de valóban újszerû. Sok extra, látni kell! További információk telefonon! 06209339119 Csaba

wacek68 110 2009. június 9. 09:39  
Üdv mindenkinek! Már két hete hogy boldog tulajdonosa vagyok egy Pan-nak. 1999-es kiadású, metálbordó,és nagyon jóáron jutottam hozzá.Én choppereztem idáig, de azután rájöttem,ezzel a géppel nemcsak motorozni lehet, hanem haladni is.A feleségemet alig tudom leszerelni róla /hála Istennek/. Minden jótanácsot elolvasok,meghallgatok.
Elõre is köszönök minden infót, és szorgalmasan olvasom a fórumot. Szisztok! Wacek

Winchi 109 2009. június 5. 18:39   Válasz erre: 108
:-)))SZÉP!!na-na.......csak óvatosan:-))

Pillanat 108 2009. június 5. 15:50   Válasz erre: 106
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ! Nem tudtam, hogy lekameráztak hazafelé...:))))
Ma voltam vizsgáztatni a motrákot és az Erzsébet hídra már én is igy mentem fel...:))))) Nagyon lehet dönteni!!!!

Marc-i-Pan 107 2009. június 5. 00:04  
Sziasztok!
Most találtam rá az oldalra, és mindjárt találkoztam is magammal az esztergomi képen. Az a társaság nem jár már együtt? Vagy csak én maradok ki a buliból?

Winchi 106 2009. június 4. 18:32  
Pillanat! Egy kis oktató film "http://sportmotor.hu/motoros_videok/motor/karcolas-gold-wingel-47395" :-)))

zorban 105 2009. június 4. 09:26   Válasz erre: 103
Szia Pillanat!
Gratulálok a Goldiehoz. Én is egy ilyennel fertõzõdtem meg tavaly nyáron.... aztán mégis a Pan mellett döntöttem, mondván: ha most veszek egy GW-t, és megszokom a kényelmét, akkor mi lesz a következõ lépcsõ 60 évesen, amikor már tényleg a kényelemé lesz a "fõszerep" az adrenalin helyett...:)))

Sok balesetmentes kilométert kívánok Nektek!
Zoli

Winchi 104 2009. június 4. 08:37   Válasz erre: 103
GRATULA!!Remélem meg mutatod élõben is egy szalonna sütés közben??:-))
Mi is meg jöttünk a túrából"http://picasaweb.google.hu/winchi68/Tura2009051828?authkey=Gv1sRgCKzggP38q8Hv_AE#"
Sok baleset mentes KM az újj vassal:-))!!

Pillanat 103 2009. június 4. 01:11  
Sziasztok!

Most értem haza Némethonból... Hát kövezzetek meg de megvettem.... 2800km mentem érte de megvan!

2000. év. 32000km egygazdis új Metzeler elsõ hátsó gumi szervizkönyv (vezetve!!!!) karcmentes. Durvadrágavolt!
7 Goldot néztem meg és ez!!!! Az egy volt frankó!

Úgy szálltam le 1017km után mintha Budaörsrõl jöttem volna haza!!!

Nem esik le az arcomról a mosoly...:)

s.csaba67 102 2009. június 2. 20:25   Válasz erre: 100
Ok, legyen 1 napos, nekünk az is 2 lesz úgyis :)
Abban viszont Királynak igaza van, hogy jó lenne pontosítani legalább az idõpontot. (Nincs már sok idõ)

Király: király az orca-s hasonlat :) Maxi 1et értek...nekem mindig jobban bejött orca mint a bálna ;) Nekem ezért ST....

Széles utat,
Aloha
-sCs-

zsurika 101 2009. június 2. 14:59  
Sziasztok!
Egynaposra mindenképp tudok menni,bármikor!

Üdv Gyuri

Király 100 2009. június 2. 08:00  
Szevasztok!
Elég nyugalmas lett az oldal, pedig a hétvége eléggé nedves volt. Remélem nem fullad érdektelenségbe a PanEu. fórum.

Pillanat, én irigykedve gratulálok a jól sikerült túrához.
Azért vigyázz :))) a GoldWingtõl már csak egy lépés a Harley ... Ha a motorvilág tengerében GW a bálna, akkor a PE szerintem az "orca".

Kicsit fájlalom, hogy egynaposra redukálódott a túra. Az általad leírt technikai nehézség szerintem egyszerûen áthidalható "jelentkezési díj" beszedésével. Na mindegy, az egynapos is jó, de még mindig nincs kitûzve a konkrét idõpont. Így nehéz szervezni az ember életét. Én elsõsorban a PE túrát javaslom, ha összejön 10-12 motor, az bõven elég, de már 4-5 géppel "megvan a feeling".

Üdv mindenkinek!

Pillanat 99 2009. május 28. 23:34  
Szasztok!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! Nagyon ott volt ez az út! Az új Michelin gumival, kemény gátló-erõs rugóval, sinter fékbetéttel és persze az új kanyar-technikával amit sikerült elsajátitanom, egy teljesen más érzés volt ott elsuhanni ahol két héttel ezelõtt poroszkáltunk Kapi-bácsival.
Nagyot csavarogtunk Ausztria-Olaszország-Szlovénia útjain..., de hazafelé már nagyon fájt az ülõgumónk.:)))
A Facker-See felé haladva gondoltam "milyen jó lenne egy Gold-Wing már csak az ülése miatt is" erre ahogy megtaláltuk a szállásunkat milyen party van a szomszédban???? GOLD WING treffen volt!!!! Este nyálcsurgatás után, már a sörcit kortyolgattuk mikor rendörségi felvezetéssel megindultak a Wingek... ÚÚÚÚÚ nagyon jól kinéztek a karácsonyfák.
Na szépen nézek ki erre ma min mentem 40 kilómétert??? Egy 1992 1500ccm-es Gold-al!
Dobjatok meg sárral de nagyon jó volt!
Imádom a Panom de ez egy más érzés, olyan nagypapás és asszem nekem lesz is egy nemsokára...

A kirándulásunkkal kapcsoltatban azt szeretném jelezni, hogy a két napost nem merem bevállalni mert mindenhol elõre kérik a szállásdijat mert nagyon sokszor ráfáztak a igérgetõs-foglalásra, de a ronin006 kérdése az tényleg érdekes hogy más gépekkel lehet jönni???És az is , hogy ha megyünk akkor irjuk ki nyilt túrának??

Kéretik ez itt megszavazni ill vélemények????

Széles utat mindenkinek!!!!!!!!!! j.

ronin006 98 2009. május 26. 13:47  
"minden Panosnak: Június utolsó vagy július elsõ hétvégéjére szerveznénk 1 közös gurulást a Panosoknak."
Azt kérdezném, lehet már tudni a pontos idõpontot?

Ki lesz írva nyílt túrának?
Más gépekkel is lehet jönni?

Király 97 2009. május 25. 14:48  
BaLu55 légyszi a #78-ra nézzél le.
Sztem jóóóóó lesz!

BaLu55 96 2009. május 22. 10:45   Válasz erre: 94
Üdv minden Pán tulajdonosnak. Ha sikerül öszetrombitálni a típustársakat jelentkeznék én is rá, egy ismerkedésre közös gurulásra.

Pillanat 95 2009. május 22. 05:40   Válasz erre: 90
Jó reggelt!
zenesz1: Olaszország felé megyünk és az idõjárás fogja meghatározni az útvonalunkat...:))) Ausztriára nem sok jót jeleztek.:(((
Akkor Garda-tó... Brühühûûûû:)))))
Sziasztok!!!! Széles Utat!

zenesz1 94 2009. május 21. 21:07   Válasz erre: 93
Szeva Kiraly! Nekem is nyithato Nolan van, tenyleg keves a szelzaj, nekem megfelel. A plexiröl annyit, en ca 180 magas vagyok, es le kellett cserelnem a következö magassagura, igy "teljesen" megszünt a szelzaj. A hatrany, nagyon kell a kilometer orat figyelnem, mert a zajmenzesseg miatt nem erzem a sebesseget. En is szertnek a panosokkal egyszer egyet összeröffeni, a dugo baratom mar volt a pillanat szervezett összejövetelen. Remelem az iden meg összejön!!!
A nap süssön rank!! zenesz

Király 93 2009. május 21. 09:10  
Szia Pillanat!
Kösz a sisak-kérdésben a választ. Végül is az üzletben volt lehetõség normálisan próbálni, több tipust is elvihettem az M0-ra... Mit mondjak, szerintem tanulságos volt. Autópályasebességen (hmmmm...:) az én fejemen egy nyitható Nolan volt a legelviselhetõbb. A szélzaj még elviselhetõ volt, a szemüveg belefért, sehol nem nyomott, stb. De az is biztos, hogy a motoromon a szélvédõ plexi-magasság vagy sok, vagy kevés...

Más. Nem kéne egy rövid, (max. félnapos) összeszoktató gurulást tartanunk?

zenesz1 92 2009. május 20. 19:30   Válasz erre: 91
Ebben neked van igazad de meg mennyire!!!

galoscsabus 91 2009. május 20. 19:22   Válasz erre: 89
"Az a méretû plexi ami elõttem van az mindentõl megóv igy okafogyott lett a zárt sisak ..."

Szia!
Azért ezt, a saját érdekedben ne hidd el.
Tavaly, mikor a gyönyörû Pan-nal együtt minket is fellökött frontálisan egy barom, a szép nagy plexi felett elszállva úgy fejeltem be a szélvédõjét, mint a pinty.
Még a tetõ elsõ éle is kapott egy horpit.
Ha akkor nem a C2 van LECSUKVA a fejemen, hanem csak valami háromnegyedes bili, akkor vagy nem írogatok már ide, vagy "jobb esetben" lett volna pár túlórájuk a plasztikai sebészeknek :-(

zenesz1 90 2009. május 20. 19:02   Válasz erre: 89
Szeva Pillanat!! hova jöttök?? Lehet hogy tudnank talalkozni???

Pillanat 89 2009. május 20. 08:56   Válasz erre: 85
Szép reggelt!

Én a túrasisakom 3hónap után eladtam és vettem magamnak is és a Katának is Caberg Downtown nyitott sisakot és ha hideg van akkor van nagyon jó maszkunk és azt szoktuk felvenni... Az a méretû plexi ami elõttem van az mindentõl megóv igy okafogyott lett a zárt sisak ... de azért élvezem nagyon amikor tépi az arcomat a szél... csak sajnos ritkán kerül sor rá!!!!
Mert nem szeretek más motorjával motorozni...:))))

ui: Na mán megint péntek reggel 6kor indulás és megyünk Ausztriába...:)))) Széles Utat!!!

mexikana 88 2009. május 19. 16:31   Válasz erre: 84
Minden elismerésem....!
Gratula!Szép helyeken jártatok:-)

Király 87 2009. május 19. 15:22  
Teljesen igazad van, de úgy gongoltam, ami már egyszer valakinek az st1100-ason (közepesen magas gyári plexivel) bevált, és nem szed össze olyan észvesztõ huppogó-huhogó hangokat mint a C3, na azt próbáltam volna ki elõször.

Most oszt' mehetek a bót'ba oszt találomra próbá'gathatok...

dugo 86 2009. május 18. 11:29   Válasz erre: 85
Nos úgy fogsz választ találni a kérdésedre ahogy a Schuberttel jártál. Próbálni-próbálni-próbálni. Nekem egy nevesincs 30 eurós sisak vált be,miután 6 db. több 100 euróst eldobtam. Volt amit szó szerint útközben dobtam el és sisak nélkül mentem haza. Szerintem sem a fajtája sem a márkája nem garancia, hogy kényelmes lesz, és hiába biztonságos ha kellemetlen viselni.

Király 85 2009. május 18. 10:19  
Szevasztok!
Rövid leszek.
Villámkérdés csak az ST1100-as tulajoknak.
Milyen sisakot használtok?
Nyitott, vagy nyitható tipusok érdekelnének, amik jól beváltak ezen a géptipuson. Csak a saját tapasztalataitokra lennék kíváncsi...
A kérdésem apropóját az adja, hogy megtapasztaltam: a Schubert C3-as az ST1100-ason KATASZTRÓFA !!! :(((
Minden választ köszönök.

Pillanat 84 2009. május 17. 22:50  
Jó Estét Mindenkinek!

Köszönöm a kérdéseket innen lehet azért látni,hogy olvassátok a fórumot...:)))
Szóval Vasárnap !!!délben!!! indultunk Ausztriába a 8-as úton és Rábafüzesnél hagytuk el az országot s mivel a Burgonya és a gazdája nem a sebesség és a kanyarok megszállotja,(ez persze csak kifelé volt igaz:)))) igy gyorsan vásároltunk két pályamatricát és nagy erõkkel hajtottunk Villach irányába.
Elsõsorban a Grossglockner volt a cél, visszaútra terveztem Burgenlandot.
Este 9-kor már Malta gyönyörû kempingjében aludtunk és hétfõn 9-kor már a motoron élveztük a szikrázó napsütést. Obervellach felõl támadtuk a hegyet és innen jön a Grossglockner Strasse ami hibátlan napsütéssel 3-4 méteres hófalakkal, gyér forgalommal várt minket...
A csúcs után leereszkedtünk a völgybe és Zell Am See elõtt dobtunk egy sima jobbost és Bad Hofgastein felé nyomultunk ahol vonatra!! szálltunk motorral és a hegyen keresztül Mallnitz volt az irány, és innen szépen okosan autópályát elkerülve Graz felé indultunk akkor már a sebesség és a kanyarok megszállotjaiként. (Kapibácsi úgy de úgy döntögette a Burgonyát, hogy csak na)
ST.Veit nél sárga utakra váltottunk és álomszép helyekre vitt a Garmin.
Tessenek megjegyezni: Althofen-Guttaring-Mösel-Lölling-Kippitztörl-Wiesenau-Wimberg-Preitenegg-Pack-Piching.

Na ez nagyon bitang út!!! Rengeteg kanyar és jó az út piszkosul.
Pack-ban aludtunk egy "cimmerferiben" és kedden reggel 9-kor már téptünk Graz felé. A navi itt bevitt Grazba, az pici szívás volt de ki is vitt onnan mert a cél az Burgenland Pinkafeld-Pingau volt... Graz után kb 70km-re megálltunk kávézni és itt Kapibácsin nagyon azt láttam, hogy kész van. Elfáradt és már nem az élvezetért motorozik. Simán megbeszéltük Fürstenfelden keresztül vissza Magyarországra és a szokásos 8-as uton irány haza.

Tehát a Burgenlandi bejárás az picit nem sikerült, de remélem tudok idõt szakítani arra, hogy valami okosat kitaláljak és meglógjak arrafelé is körbenézni, útvonal-ügyben.
Megtett út: 1547km
Átlagfogyi: 5,4L/100km (de ezt a Burgonyának köszönhetem)

A hétvégét kompletten motoron töltöttem mert a Hungária Rendõregylet Motoros Vezetéstechnikai Képzésén rá kellett jönnöm 34év motorozás után hogy a Pan European egy kezesbárány, és tud úgy viselkedni mint egy jólnevelt kisgyerek. A két nap motorozás az aszfalton feketébe öltözve a kb 45C fokban tisztitókúrának is jó volt. Minden tiszteletem Sági Tibornak és Frecskó Sándornak! Nagyon sokat tanultam tõlük. Jó érzés volt legöregebbkén ott lenni.

Képek:"http://picasaweb.google.com/pillanatjozsi/Ausztria2009#"

Videók:"http://www.youtube.com/results?search_query=pillanatjozsi"

Kész vagyok nagyon elfáradtam... Sziasztok!

zsurika 83 2009. május 17. 22:01  
Szia Józsi!
Mi van veled?
Kapibácsi jól bírta?

s.csaba67 82 2009. május 17. 09:23   Válasz erre: 81
Hali!

Mizu Pillanat mester? Sikerült a bejárás?
Pünkösdkor Bélapátfalván motoros találkozó - ha jól tudom egész hétvégén. Képviseltethetnénk a márkát.... :)
Mit gondoltok? Találkozhatnánk ott...

Széles utat!!!

Pillanat 81 2009. május 8. 22:26  
Szépestét!!

Vasárnap indulunk Kapi-bácsival Ausztriába kicsit körbenézünk... és persze ügyesen kitalálom az útvonalat is a gurulásunkhoz.Szerdán jövünk haza.
Mindenkinek jó hétvégét és Széles Utat!!!!!

s.csaba67 80 2009. május 6. 04:59  
Sziasztok!

Igen jót gurultunk Zorbannal vasárnap! Nekem ez a hétvége volt eddig a legnagyobb kiruccanás. Szolnok (4-405-M5-M0-M7-71)- Balatonfüred (Enying - Simontornya-Dunaföldvár-Solt-Kecskemét-Szentkirály) - Szolnok. Mindezt egy tankkal! (Összesen 490km)
Pillanat mesternél felvetõdött a fogyasztás kérdése - akkor nem nagyon tudtam hozzászólni, de most megosztom Veletek a tapasztalataim:
A Pan fedélzeti computere szerint a hosszú átlag (az eddig megtett 2000km-re ) 6,8 l. A hétvégi kiruccanásra 26,13 litert tankoltam, ami gyors fejszámolás után 5,33-as átlagot jelent.
Ez önmagában persze nem sokat mond, de ha hozzáteszem, hogy a pályán bizony meg-megrándult a csuklóm ;) és Zorbannal sem csak 50-nel pötyögtünk (110-130-as tempó), azt gondolom nem is olyan rossz.

Nektek milyen tapasztalataitok vannak? (hû ez de szép szó :))))

üdv,
-sCs-

zorban 79 2009. május 4. 09:38  
Szép napot Mindenkinek!
jelentem: múlt csütörtökön elkészült a Pan! Köszönet a gyõri Real Motor kereskedésnek, akik sziszifuszi munkával megtalálták, és becsülettel kijavították a hibát. (úgy gondolom, hogy nem mindennapi dolog az, hogy egy öt éves járgányt "garanciában" javítanak minden zokszó nélkül.) Sõt még a bukócsõ burkolatát is grátisz kicserélték, ami akkor sérült meg, amikor motorleállás miatt eldobtam a vasat. Minden elismerésem nekik, és ajánlom minden motorostársamnak ezt a szervízt!
A hosszú hétvége sajnos nekem rövid volt (pénteken ballagás, szombaton temetés), de azért tegnap sikerült egy 400 km-es kört gurulnunk a Dél-Dunántúlon: délelõtt elkísértük s.csaba67-et B.Füredrõl Soltig (hazafelé Szolnokra) aztán az 51-esen Baja, majd Szekszárd, Tamási, Siófok, Veszprém.
Pillanat, nem jelentkeztél, hogy mikor mész "bejárásra", de most már Pan is én is felkészültünk arra, hogy elkísérjünk... :)))

Széles utat Mindenkinek!

zorban

Pillanat 78 2009. május 3. 22:08  
Szia Mindenkinek!
TomRednek maximális Üdvözlet!!!
Kaloz Lacinak és minden Panosnak: Június utolsó vagy július elsõ hétvégéjére szerveznénk 1 közös gurulást a Panosoknak.

A Bozsoki kastélyszállót néztem ki alvóhelynek, és a sógoréknál( Ausztria) tennénk egy szép nagy kört.
Este lefekvés elõtt gombfocizhatnánk, vagy számháború sötétben, esetleg ha nincs jobb ötlet akkor sörözés...:))) Vasárnap Felsõcsatárban a Határ múzeumban kezdenénk és onnan Kõszeg, a Fõnix Ház Szamos Marcipán Mesegaléria, Kõszegi Magyar Borgaléria megtekintése után nem nagy sebességel indulás hazafelé...
Na azért ez még nem a végleges terv, de rajta vagyok.
Házibuliban 200 fõig jó vagyok, de ez életem elsõ ilyen irányú tevékenysége ha elbénázok valamit kérném a megértõ tekintetek össztüzét magamra...:)))

TomRed 77 2009. május 1. 11:08   Válasz erre: 75
Szia Jamesz!
Küldtem neked pü-t a 48 órással kapcsolatban. Mivel az én gépem a Tietek kis testvére, szerintem is érdemes lenne közös eseményeket is szerveznünk. Láttam egy olyan piros Deauville-t a múltkori Budakeszi találkozón, amilyen az enyém is.
Marc a Pan Europájával pedig gyakran velünk szokott gurulni.
Üdv mindenkinek!
PS: Mindjárt felvettem a fórumotokat a kedvenceim közé, amint megláttam.

Kaloz Laci 76 2009. május 1. 07:10  
Sziasztok.
Pillanat sajna nem tudtam elgurulni hozzád,érdekelne mi lesz juni.27-28-án

jamesz 75 2009. április 29. 21:18  
Sziasztok!
Indul valaki a 48 óráson? Elõször nagyon jó pofának tünt, de minél többet filózok rajta, annál jobban rajtam van a para.
Tudom, hogy nálatok 2 mondatot sem írtam, 1 évvel ezelõtt cb 1.3-am volt, ezért a big one fórumra írogattam, ameddig a motor a tulajdonomban volt. Utána kihagytam szinte egy évet, sajna. Csak egy ötlet. Nem kéne szervezni egy össznépi lájtos hondás gurulást, hátha kicsit összetartóbb lesz a márka? Olyan furi, hogy más márkák nem szórják így szét a típusokat. Csak érdeklõdés!!!! Üdv! Mindenkinek!

Pillanat 74 2009. április 25. 20:49  
Sziasztok!!!

Elõször is egy link, "http://picasaweb.google.com/pillanatjozsi/PanEuropeanTalalkozo#"

Nem utolsó sorban pedig köszi mindenkinek aki eljött és itt volt velünk.

Ha mailban küldenétek a többi képet akkor szívessen felrakom ezek közé...

Üdv Mindenkinek!

ui: Junius 27-28 nem elfelejteni!!!!!!

zorban 73 2009. április 25. 19:09   Válasz erre: 72
Sziasztok!

Azt hiszem elsõk közt értem haza.... de remélem Ti élvezni tudtátok a közös gurulást.
Nagyon köszönöm Pillanat mesternek a meghívást és a szívélyes vendéglátást!
A mielõbbi viszontlátásig is széles utat Mindannyiótoknak!

Üdv Veszprémbõl,
Zoli

Pillanat 72 2009. április 23. 23:27  
Sziasztok!

Mehet 1 közös gurulás, de csak, ha mindenki úgy szeretné... :)))
A fényképezõ akkuja feltöltve, alkoholmentes sör a frigóban,
mûhelyben holnap nagytakarítás, udvar összesöpörve, kavicsok glédában megszámozva...
Próbálok HONDA zászlót szerezni a keritésre.... a kolbász mellé...

Na gyertek már!!!!!

PANPANPANPANPANPANPANPANPANPANPANPANPANPAN

zorban 71 2009. április 23. 20:22   Válasz erre: 70
Sziasztok!
Csaba ötletét támogatom. És vállalom is a sor zárást, merthogy minden valószínûség szerint én sajnos kocsival kell menjek... :((( Hacsak a Jóisten meg nem segít, és szombat reggelre mégiscsak elkészül az én kis Pánom... Vagy esetleg felülök valaki mögé utasnak, hogy ne csúfítsuk a sort egy Lagunával.. :)
Már én is nagyon várom ezt a találkozót!

Sziasztok,
Zoli

s.csaba67 70 2009. április 23. 18:13   Válasz erre: 69
Hali mindenki!!

Már csak kettõt kell aludni.... :)

Na de komolyra: Pillanat mester, tervezel esetleg egy közös gurulást is? szvsz ennyi Pan egy bolyban nem kis poén lenne :)

(Persze nem valami nagy túrára gondoltam - kicsi gurulás soxép Pannal)

Széles utat mindenkinek!
-sCs-

Pillanat 69 2009. április 17. 08:05  
Jó Reggelt Mindenkinek!

Királyunk kérdésére büszkén mondhatom 24-nél tartunk, de a 47 évem azt súgja, hogy a megjelentek száma csak és csak a találkozó végén.... alakul ki. Én is bízom abban,hogy sokan eljönnek, már nagyon várom, sõt a hétvégén a szemem sarkából észrevettem 1 az út szélén álldogáló Pancsit és visszafordultam s bõszen megkerestem a gazdiját.... Naná, hogy telefonszámot cseréltünk és Õt is meghívtam...:)))

s.csaba67 68 2009. április 16. 18:40   Válasz erre: 66
Ronin, egyet értek Veled!

Azt hiszem mi Pan-osok nem nagyon érezhetjük találva magunkat a hanghatás miatt :) Még ha emiatt van aki le is nézi a motorgépet - persze csak 1 kicsit ;)
A magam részérõl amondó vagyok, hogy nekünk kell felül emelkedni az ilyen imígy-amúgy értelmezett, de mégis lázító és uszító irományon, valamint a gyenge jellemû embereken akiket ilyen könnyen fel lehet tüzelni.
Mutassuk meg, hogy nem attól kell észrevenni minket mert nyélgázon teszünk meg 200m-t, és higgyétek el, az emberek a szelíd motorst is észreveszik, sõt!

Jómagam ennek szellemében az elbaszott kresz szabályok többé-kevésbé betartásával igyexem elgurulni jövvõ szombaton Pillanat kollégához.

Király 67 2009. április 16. 08:46  
Szia Pillanat!
Eddig hányan jelentkeztek a 25-i
privát PanEu összejövetelre?
Üdv!

ronin006 66 2009. április 16. 08:39   Válasz erre: 60
Ezt a cikket a
HÍREK, SZTORIK rovatban (Ezt lehet?) rendesen miszlikbe aprózzák.
Egy sértõdött ember fröcsögése, tényektõl nem zavartatva, tényleg szóra sem érdemes.

jamesz 65 2009. április 15. 23:55  
Rendben, köszi!

Pillanat 64 2009. április 15. 23:49  
Jamesz! a #32 hozzászólást olvasd el légyszives... :)))

jamesz 63 2009. április 15. 23:32  
Nem láttam, mi van 25.-én. Természetesen, ha szóltok, hova kell menni és ráérek, megyek.

Pillanat 62 2009. április 15. 23:23  
Szia Jamesz Üdv a Pan fanok közt!!!
Természetesen az Ápr. 25-i meghívás neked is szól, ha van lehetõséged szívessen látunk Téged és a Panodat is...

jamesz 61 2009. április 15. 23:04  
Sziasztok!
Tiszteletem minden márkatársnak.
Jamesz a nick-em.
Remélem, néha összeakadunk.

Pillanat 60 2009. április 15. 22:49  
Sziasztok!

Ezt most olvastam....

"http://nol.hu/belfold/lap-20090415-20090415-31"

Miért érzem azt, hogy nem szereti a motorosokat???...:)))

boxer 59 2009. április 14. 11:48   Válasz erre: 56
Nem a legkisebb kezdõmocit választottad. Végül is gyakorlat teszi a mestert. Ha már az elején begyakorlod a feltûnésmentes talpraugrást és gép felemelést, az csak hasznodra válik. :-)
Szerintem nézz szét az eBay-en, sok cucc van Pan-okhoz. Hátha találsz olcsóbban alkatrészt.

Király 58 2009. április 14. 10:27   Válasz erre: 56
"A jobb oldali bukócsõ burkolata sajnos kilyukadt". Ez kb. 8500Ft+ÁFA , ha megrendeled. Szerencsés esetben ragasztható, festhetõ. Én már mindkét verziót "gyakoroltam". Ritka jó dolog a beépített bukócsõ!

zenesz1 57 2009. április 10. 20:51  
Mindenkinek kellemes husveti ünnepeket kivanok!!! A tojasokra vigyazzatok!!! :-)))))

zorban 56 2009. április 10. 17:24   Válasz erre: 53
Sziasztok!
Tegnap visszakaptam Pánomat a szervízbõl, és ma délelõtt volt lehetõségem bepótolni a múlt szombati lemaradást. Nos, azért ahogy Kavics említette, tényleg csak idõ kérdése volt ledönteni a gépet a betonra.... ma sikerült is kétszer :))) Viszont a jó hír, hogy a 170cm/72 kilómmal tényleg egy mozdulattal fel tudtam állítani. A jobb oldali bukócsõ burkolata sajnos kilyukadt, de egyéb bajunk nem lett.
25-én szinte biztos, hogy ott leszek.
Békés ünnepeket, és jó locsolkodást mindenkinek!

Király 55 2009. április 10. 13:55  
Üdv Mindenkinek!
Örülök, hogy élénkül az oldal. A 25-én nagyon szeretnék ott lenni, szervezkedek, hogy legyen idõm.

Pillanat 54 2009. április 9. 23:39  
Én is csak gratulálni tudok... és nagyon bízom abban, hogy 25-re csak megjavul az a Pancsi...:)

Szép Húsvéti Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!!!!!

kavics 53 2009. április 6. 15:55   Válasz erre: 52
Szia Zorban
Gratula a sikeres gyakorláshoz- ügyes vagy:)
Gondolom, folyt. köv. Meglepõ, hogy a Pancsival gond van, nekem 27000 km alatt csak egy defektem volt, meg a perec - egyik sem a moci hibája. Nem is hallottam senkitõl, hogy bárki alatt megállt volna a Pancsi. Szervízben garanciában hipp-hopp megcsinálják - gondolom.
Azért ne bízd el magad, a moci lefektetése csak idõ kérdése...:)))
További eseménytelen gyakorlást, meg széles utat:)

zorban 52 2009. április 5. 21:22   Válasz erre: 50
Szia István és Pánosok!
Jelentem: tegnap végig csináltam a Pitykemotor szervezésben az "alapozó" kurzust. Abszolút kezdõként az összes feladatot elsõre megcsináltam (amit a többiek is elismerõ kézfogással és vállveregetéssel nyugtáztak)Ja, majd' elfelejtettem: a Pánt-egyszer sem döntöttem el... Magamból ez váltotta ki a legnagyobb elismerést. :))
Köszönet Homonnai Petinek és Lacinak a felülmúlhatatlan instrukciókért és magyarázatokért, no meg nem utolsó sorban a végtelen türelmükért!!! Nagyszerû élmény volt az ország legjobb motoros-rendõrétõl tanulni!

Sajnos azonban a technika kicsit megkeserítette az életünket, ugyanis a Pán megadta magát... Egyik pillnatról a másikra, elõjel nélkül... Leállt és nem volt hajlandó elindulni (ezért az utolsó két gyakorlatot egy öreg járõr-motorral tudtam csak megcsinálni :(( )
Mint kiderült, az elektromos ac-pumpa nem mûködött a nagy melegben (28 fok volt a szentkirályszabadjai reptéren). Már úgy volt, hogy trélerrel kell hazavinnünk egyetlen Pánomat, de a nap végén - mintegy utolsó kísérletre - beindult. Így legalább haza tudtam vele "robogni", de a 12 km-en így is leállt 3-4 alkalommal. Még szerencse, hogy Péter hazáig biztosított, nehogy valami baj legyen útközben. (néztek is a szomszédok, mikor motoros-rendõri "díszkísérettel" megérkeztem...:)))
remélem nincs nagy baj, és a szervíz hamar orvosolni tudja a hibát....
Ha van valakinek tippje - vagy hasonló tapasztalata, szívesen veszek bármilyen segítséget.

Sziasztok!
Z.

s.csaba67 51 2009. március 31. 08:01   Válasz erre: 49
Zorban, Kavics!

Merészek vagytok az biztos! Elsõre biztosan nem vállaltam volna be a Pan-t!
Anno 1980-ban egy komar mopeden csináltam meg elõször a "házi kapu"-t, ami annyit jelent, hogy jól neki mentem :))))
Aztán sok-sok km "kisszimóval" (amúgy 92 km/h volt a vége ;))
verhovinával meg rigával tanultunk esni a tiszaparton, majd a szimóm elcseréltem egy 125 MZ-re.
Újabb sok-sok km után végre (20 évesen) megvettem életem elsõ komoly motorját: egy 250 ETZ-t ! Az akkor nagy szó volt. Ez még mindig megvan, majd a fiam azon fog tanulni ;)
Nos én ezzel az elõélettel mertem Pan-ra ülni pár év kihagyás után. Közben persze egy-egy kört mentem Honda sp2-vel (1000) Suzuki sv2-vel (650) Kawasaki ninja-val.
Az tény, hogy nem mentem még ilyen szervezett képzésre, és bár biztos vagyok benne, hogy tudnának újat mutatni, egyelõre nem is tervezem.
Nem tudom mi a pan felállítás trükkje, de a múltkor mikor eldõlt alattam, leszálltam, és egyszerûen felállítottam. nem mértem, lehet több volt mint 2 sec :) Azt azért hozzá teszem, hogy nem a kigyúrt fajta rider vagyok. Nem is szeretnék az lenni, mert a másik nagy szerelmemhez mozgékonynak, rugalmasnak és lehetõleg kis tömegûnek jó lenni: szörfözöm :)

Széles utat!

kavics 50 2009. március 30. 18:14   Válasz erre: 49
Szia Zoli!
ha van lehetõséged, a mocis rendõrhöz menj képzésre, minél többször annál jobb. Én Tétényben lenyomtam párszáz kilométert, estem-keltem jópárszor, ez benne van. Viszont az utolsó idényben már nem okozott gondot, hogy a gyakorlatokat egy kézzel csináljam meg- köztük az egyik legnehezebbet a "holland kaput". Nagyon alapos és az alapoktól indul a rendõrök képzési rendszere. Kezdve a motor tolásától a felállításán át mondjuk a holland kapuig. a moci felállítása pl. alap, rajtuk kívül sehol nem találkoztam még ahol ezt tanították volna. Nem tudom voltál e már ilyen szituban, ha nem, majd leszel. A böszme nehéz 320 kg körüli Pancsit kb. 2 sec alatt fel lehet állítani, egyedül. 10 mocisból 9,5 nem ismeri a technikát.
Tehát, ahogy Lenin is mondta: mocizni, mocizni, mocizni.... vagy valami hasonló:)))

zorban 49 2009. március 29. 22:31   Válasz erre: 47
Szia István!
Én is hozzád hasonló módon ültem Pánra... Megláttam egy szalonban, megvettem, közben megcsináltam hozzá az A-s jogsit. Veled ellentétben azonban még csak pár órányi közös élményünk van, hiszen néhány hete állítottam csak be a garázsba. :))
Azóta persze elvégeztem a Honda Safety Hungary 1. szintû képzését, és én is azt vallom, hogy profi instruktorok nélkül nem is lenne szabad "nullkilométeresen" motorra ülni. Szerettem volna az általad említett rendõrmotoros suliba is eljutni, de egyszerûen nem találom az elérhetõségüket, a netrõl meg felszívódtak. (pedig jó pár éve voltam ott autós képzésen, az is nagyon tuti volt!!!)
Viszont errefelé él (Veszprémben) Magyarország legjobb motoros-rendõre, és õ is tart oktatásokat a szentkirályszabadjai repülõtéren. Szombaton (április 4-én) lesz a következõ tréning, ajánlom mindenki figyelmébe ("http://motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=2682&session_id=SESSION_ID)"! Ja és 20-22 fokos napsütéses idõt ígérnek a hétvégére... HURRÁÁÁ!!!

Szép idõt és balesetmentes motorozást mindenkinek!

Zoli

kavics 48 2009. március 29. 19:13  
Bocs, az elõbb beszólt a nyomda ördöge, az elsõ gurulásunk helyszine természetesem a Pilis volt.
bocsika:)

kavics 47 2009. március 29. 19:09  
Sziasztok
Nekem három éve van Pancsim- imádom. Két idényt mociztam vele, durván 26 ezret, fantasztikus jó volt. Sajnos pont egy éve olajcsik (423 m hosszú)-árok pici betonfallal... mindketten erõsen amortizálódtunk, de már mindketten megjavultunk:)
Nekem ez az elsõ mocim- szerelem elsõ látásra, amikor megvettem, még jogsim se volt. Mentem azóta más mocikkal is, de a Pancsinak egyik se jön a nyomába. Mondjuk ezt nektek nem kell bizonygatnom:)
Két éve, sajnos már szeptember volt, valahogy összetalálkoztunk már páran, a lentebb már említett Kiss Sanya volt a mozgatója a csapatnak. Három közös gurulásunk volt, egy a Hösök teréröl egy kis Pisis, aztán Mátrás menet, megy Szlovákiában is voltunk Poprádig mentünk fel. Asszem' nyolcan voltunk legtöbben- na az azért látvány:)
Tavaly a fentebb már említett okoból kimaradtam a jóból, de ez a múlt. Vevõ vagyok minden közös megmozdulásra, ha idõben tudok róla.
Amit mindenkinek javslok, a lehetõségek figyelembe vételével jó pár óra gyakorlás - szakemberek bevonásával,
Én sok-sok órát nyomtam le a rendõröknél Tétényben- tõlük iszonyú sokat lehet tanulni, ráadásul baromi jó fejek.
Ja, meg írhatnátok némi véleményt is, a totalbike népitéletére, csak ketten árválkodunk ott.
Ha tudok, bárkinek szívesen segítek, a számom: 30/9-311-586, vagy hava@t-email.hu

Széles utat mindenkinek:)- ja meg végre jó idõt:)

u.i.: a motorrevû közönségszavazatán kategóriáját a pancsi nyerte- hogy miért?!:)))

Pillanat 46 2009. március 27. 23:57  
Jó hirek!

Ma is kaptam levelet Pan barátoktól... és és nem akarom elkiabálni de A L A K U L !!!

Ápr 25-én asszem jó buli lesz...

genier 45 2009. március 25. 12:27   Válasz erre: 43
Hmmm...
pénteken reggek yool kikalapálom belõle a rejtekhelyet!!!
:-)

kisti 44 2009. március 25. 11:46  
Sziasztok ha esetleg Valakinek van kedve vasárnap gurulni egyet, szeretettel várjuk a DREAM idénynyitó túráján!!!

2009. március 29.
2009 elsõ Dream túrája!

Elsõ utunk a Börzsönybe vezet...

Az idõpont: 2009. március 29. (vasárnap)
Találkozó: 9:30-kor az M3-as autópálya 12-es km kövénél (Shell kút parkoló)
Indulás: 10:00-kor
Várható érkezés: 17:00-kor

A túrára jelentkezhetsz Komlós Attilánál a 06-30-913-95-59-es telefonszámon vagy a kattila@hondadream.hu e-mail címen!
Kérünk mindenkit, hogy jelezze részvételi szándékát, mert az étterem befogadóképessége miatt a létszám limitálva van!

Jelentkezési határidõ: 2009. március 27. (péntek)

üdv: Kisti

Pillanat 43 2009. március 25. 11:21  
Atti!:))) Megnéztem Bagi kolléga fiókjait de nem lelem benn a doménokat sem a honlapokat..:))) Jóleldugta!

Nem nem nincs bennem olyan ambició, hogy ezt egy domainig elvigyem, mert jobb egy összetaró baráti társaság mint pár év múlva azon vitatkozni, hogy ki az elnök ki az ügyvezetõ és ki az alapító tag...

genier 42 2009. március 25. 10:04   Válasz erre: 41
Azért várjuk meg Pillanat Mester véleményét...
:-)))))

zorban 41 2009. március 24. 22:10   Válasz erre: 39
Azért ezt nem volt nehéz megtalálni:
Whois Record: (forrás: "http://whois.domaintools.com/pan-european.hu)"

domain: pan-european.hu
org: Private person
org: org_name_hun: Kis Sándor
hun-id: 0991665621
admin-c: 2000522272
tech-c: 2000522272
zone-c: 2000522272
nameserver: ns1.vhost.hu
nameserver: ns2.vhost.hu
registered: 2007.09.11 23:18:19
changed: 2007.09.12 01:18:19
registrar: 1000323512

Valaki - nagy üzlet reményében (?) - már másfél éve bespájzolta a felsorolt címeket...

Szerintem a domain neveket nyugodtan felajánlhatod a Honda Magyarországnak, biztosan nagy örömmel fizetnek érte.
Azt gondolom, hogy egy ilyen kezdeményezést, amit Pillanat indított, nem kell egybõl "bombasztikus" ajánlatokkal letámadni. Még akkor sem vall jóízlésre, ha poénnak szántad...
Ugyanakkor szívesen veszünk bármilyen segítséget! Akár az egyik domaint is, ajándékba... Ha már egyszer mindannyian Hondán ülünk :))) és lehet, hogy egyszer Te is kinövöd a Deauville-t.

Isten áldjon!

csigabiga 40 2009. március 24. 19:17  
Hali...Be kuk....
Sok sikert nektek.....elvégre ti is Hondával jártok..:))))

genier 39 2009. március 24. 16:00   Válasz erre: 35
Aggyonisten..:-)
-
Azért kiváncsi vagyok ki a tulaja a paneuropa.hu oldalnak.:)))
--
Arra ne legyél kíváncsi, tökmindegy... a motor hivatalos neve ST1300 Pan-European, ( vagy ugyanez, csak ST1100).

A www.pan-european.hu, a www.paneuropean.hu, a www.st1100.hu, ill. a www.st1300.hu oldalak átadásáról hajlandó vagyok tárgyalásokat kezdeni.
Megbízottam Bagi kolléga..
:-)))

csaótok!!

kissa

Pillanat 38 2009. március 24. 15:41   Válasz erre: 36
De megköszönted... Ha bármilyen autós motoros manual vagy progi köll csak szóljál, hát ha van az almáriumban...

ELőző oldal
Felhokep

Tagok száma: 22123
5 621 Eddigi túrák
14 221 826 km
34071 Eddigi túra-résztvevők