berobi | 429 | 2008. február 4. 17:50 |
Asszem' itt már korábban írta Tibi, hogy a vez. lánc kb12e forint, a dugó valahol 30e körül van. Elektromosság sztem egy hozzáértõnek nagyon egyszerû. Az enyém most van szerelõnél, ha szétkapta, okosabb leszek.
|
Dompeer | 428 | 2008. február 4. 17:34 |
Sziasztok. Nagyon gondolkodom egy suzuki goose megvásárlásán, amiben a dr350 es blokk van, de gondolom ezt tudjatok. Amit meg szeretnék venni motort, az motorhibás. Így szeretném megkérdezni hogy a 350 es blokk felújítása mennyiben kerülhet. Leginkább az alakatrészek árára lennék kíváncsi. (Dugó,Vezérmûlánc stb..) Ezen kívül szeretném megkérdezni hogy a motor elektronikaja mennyire bonyolult, gyakran el tud e romlani???? Esetleges hibák amire oda kell figyelni??? Köszönöm a segítséget elõre is. |
pallogabi | 427 | 2008. február 4. 16:40 | Válasz erre: 421 |
a nagyok az 1es sebességet ritkán használják, verseny közbe 2.-ikba, 3ikba mennek, majd a többi 4-5-6? .-ik sebességi fokozatot a pályák közti átvezetõ szakaszokon (ez nekem is új volt, de egy versenyzõ mesélte (szelei) ), pont mint az endúrózás 1-2km es aszfaltos összekötõin, úgy egyes országokban a triálversenyeken is vannak öszzekötõ szakaszok, ebbõl kifolyólag van a triálmoccokon lámpa (hogy rendszámosíthatók legyenek). kérdésedre visszatérve 90-100at egész biztosan tud menni, mert akadt, hogy a crm250-nel csõgázon(ami kb 110km/h nak felel meg) nem értem utol a kényelmesen motorozgató triálost földúton |
ztaki | 426 | 2008. február 4. 10:07 | Válasz erre: 424 |
hát az tény, hogy a derbi méretében nem gyártanak gyûrûset - igy ezzel kell beérnem és már rendeltem is valami extra erõs kivitelt belõle... Majd meglátjuk. És az is tény, hogy a drz-re mindig 75lovas DID láncot veszek, ami a kategória (talán) legjobbja... |
Sada88 | 425 | 2008. február 4. 09:35 | Válasz erre: 423 |
azért a derbynek kisebb a lánca jóval :) nem szeded eleget kerékre taki akkor nyújtaná a DRZ is a láncot ;)
|
berobi | 424 | 2008. február 4. 09:26 | Válasz erre: 423 |
Nem lehet, hogy csak rosszabb minõségû a gyûrûtlen lánc? De az is lehet, hogy a kis derbi ereje ennyire tépi szerencsétlen láncot ;)
|
ztaki | 423 | 2008. február 4. 09:20 | Válasz erre: 422 |
robi: nem tom... nekem az o gyûrûssel elszokott menni min. 4e km-t és utána is inkább a fogaskerekek miatt cserélem... Ja és nem utosló szempont, hogy ez idõ alatt max. egyszer húzok láncot... A gyûrûtlennel pl. a kis derbi még csak 1100 km-nél tart és máris maximumra van spanolva... |
berobi | 422 | 2008. február 4. 08:53 | Válasz erre: 419 |
O gyûrûs lánccal az a nagy gáz, hogy az O gyûrû alatt sár szok maradni! Mert ugyan nehezen, de bemegy ám oda mögé. Aztán kifele is csak nagy nehezen jön, ergo terepre nem kell O gyûrûs, mert rövidebb az élettartama mint a gyûrû nélkülinek.
|
ztaki | 420 | 2008. február 4. 07:56 | Válasz erre: 417 |
sada ez a fickó nem tud motorozni... csak ugrál jobbra-balra... ;-)
|
ztaki | 419 | 2008. február 4. 07:53 | Válasz erre: 418 |
ess: a sár mindent leszed... De elvileg az O gyûrûs lánc gyûrûi alatt szok maradni valami...
|
ess | 418 | 2008. február 4. 07:44 |
Mielõtt indultam terepre befújtam a láncot de vastagon, mégis kb másfél óra motorozás utánn (full sárba) totál száraz volt á lánc. Ennyire szar a sprém? vagy mindegy nivel fújom mert a sár leveszi???
|
Sada88 | 417 | 2008. február 2. 23:11 |
http://www.sportmotor.hu/motoros_videok/cross/?vi=27844&o=m#cm Taki kedvhozó a trialhoz :)
|
Sada88 | 415 | 2008. február 2. 22:28 | Válasz erre: 413 |
hajaj :) majd csinálj már fényképet ha jársz bocinál a DR farmról :)
|
Sada88 | 414 | 2008. február 2. 22:27 | Válasz erre: 410 |
ja télleg boci mondta,hoyg betegeskedsz :) hát akkor nem ráparancsolsz csak tereled õket az arany enduros ösvényre :) |
ztaki | 413 | 2008. február 2. 21:56 | Válasz erre: 412 |
robi: hát már múltkor sem értettem, hogy miért nem raktad fel sada motorját... azt amikor jöttél volna a tiédér, akkor meg visszahoztad volna... :) Amúgy nem vittem bocit motorozni - õ se szokott 100km-nél többet menni, azt is csak hegynek fõfelé hajlandó... csak bociék nagyon ráharaptak már a tirálra.. már jegyzik õket a versenyeken is... Szóval hazafeléjövet beugrottam hozzá, hogy ránézzek a dr-ekre... de a kedvese mondta, hogy kimentek kicsit edzeni... persze az esõ szépen csepeget... igy a végére már elégé csúszós lett a pálya, de alapvetõen ez volt az elsõ olyan tirál edzés, amiben még én is látok fantáziát... ugy, hogy el is kezdtem nézni a tirál hirdetéseket... ;-) |
berobi | 412 | 2008. február 2. 21:46 |
Taki, ne vidd motorozni Bocit, így hogy lesz kész a motorom? ;) Pedig én nem is vagyok lázas, és el sincs törve semmim :))
|
ztaki | 410 | 2008. február 2. 21:35 | Válasz erre: 409 |
parancsol rájuk az ördög... tõlem azt csinlnak, amit akarnak... Nekem meg már megint 37 feletti a hõmérsékletem... lehet, hogy nem nagyon kellene még erõltetnem ezt a motorozást... |
Sada88 | 409 | 2008. február 2. 21:15 | Válasz erre: 408 |
rájuk kell parancsolni ... ja mert szenvednek,hoyg messze van az mert sose mentek még annyit ... emlékszem én is mikor elsõnek mentem veled kecskemétre akkor is féltem,hogy mi lsez azt simán meglett : csak õk se nagyon mozdultak még ki 50kmes körzetrõl de barna reggel találkázk véled amúgy mehetnél a srácokkal DRZvel egyik XResnek legendás a tudása állítólag azzal a nehéz 650Rel leveri a szöcske 125YZket a pályán azért én ezt megnézném ezért jó lenne ha velük mennél haggy lássanak egy vérbeli endurost :) hát a töréesim száma már lasssan 10felett van :( sõõõt =/ |
ztaki | 408 | 2008. február 2. 20:17 | Válasz erre: 407 |
sada: lassacskán vérbeli endurós leszel... már több rajtad a repedés, forradás mint a drz-men... :D Amúgy ma hivott az egyik ismerõsöd, s azt mondja, hogy igazából õk vagy a bordányi pályára vagy a domaszékire mennének ki... Bordányon nem tom, hogy hol a pálya - bár egyszer már meghivtak reája... a másik meg nagyon krosszos... Tehát én inkább gurulok majd egy 200 km-est... mert ma a kis derbivel bejártam egy kicsit a környéket és egy rakás jó helyet sikerült útbaejtenem... - no ilyenkor sajnálom, hogy leamortizáltad magad, mert a legtöbb ismerõsöm max. 50 km-ben méri az endurózást... :( (közben lassancskán elkészül a triál vigyeo...) |
Sada88 | 407 | 2008. február 2. 20:07 | Válasz erre: 406 |
jaja én is ezért szoptam ott zagyvarónán a feljárón mert crossosok járták ki és a kikapart rész vékonyabb volt min a hátsóm azt majdnem beszorult a gumim :D hát épp ez az,hoyg 5hét meggyógyul de nem fogom tudni használni rendesen pedig azért is vetem a csizmát ,hogy végre kanyarba tudjam lerakni a lábam és ne az legyen a para,hogy mi kapja el =/ aj amúgy taki a Zsanai mókánkon amikor rííítam,hoyg elkapta a sípcsontom a fa az egy sípcsont mikro repedés volt azt is megmondta a röntgen :) de az szépen gyógyulgatott ott ,hogy nem bántották:P |
ess | 406 | 2008. február 2. 19:57 |
Ja, és még a gumival kapcsolatba, azt vettem észre a múlthéten a crossos srácok mociján, hogy vékonyabb a gumiuk mint az enyém. És mint tudjuk a sárban az is nagy elõny.
|
ess | 405 | 2008. február 2. 19:37 | Válasz erre: 404 |
Nyugi Sada 1,2-re meggyógyulsz, és megint mehetsz csapatni :)
|
Sada88 | 404 | 2008. február 2. 19:30 | Válasz erre: 397 |
0,8-1.0 ajánlott terepre ha két személyezel akkor 1.3 de az már sok . ezt boci mondta nekem a héten. amúgy irigyellek rendesen :) én ma játszottam PS2õ Motocrossost kiélem magam :D |
Sada88 | 403 | 2008. február 2. 19:27 | Válasz erre: 396 |
ugyanaz a kettõ egy az egybe a hálós anyag kicsit más de a müanyag elemek egy az egybe még az ufo jel is rajta van ha az van neked amire gondolok :) én örököltem az enyémet aztán újra varrattam és azóta tökéletes :) |
ztaki | 401 | 2008. február 2. 19:26 | Válasz erre: 400 |
ess: akkor ezt megszivtad... :-))) Mert az a kenda nálam egy évet lehúzott és még nem is volt annyira elkopva... és az elõzõ gumik max. 3 hónapot bírtak... :-))) Tehát a 250-en az örökélet... :-))
|
ess | 400 | 2008. február 2. 19:21 | Válasz erre: 398 |
De nincs, és már nem is lessz addig, amíg gumit nem cserélek. :)))) mert én le nem veszem a gumit azért hogy rakjak bele vakszelepet. Viszont ha gumicsere lessz, akkor tuti rakok bele!!!
|
ess | 399 | 2008. február 2. 19:17 | Válasz erre: 396 |
Éretm. Mondjuk nekm a páncél jobban tetszik (vizuálisan), de mivel hogy még nem használltam eddig egyiketsem, ezért kértem a tanácsotokat.
|
ztaki | 398 | 2008. február 2. 19:13 | Válasz erre: 397 |
ess: ha van vak szeleped, akkor nyugodtan enged 1 alá... sõt a kendát akár 0,5-re is...
|
ess | 397 | 2008. február 2. 19:07 |
berobi | 396 | 2008. február 2. 18:39 |
Szerintem is protektor ing! Csak annyit tennék még hozzá, hogy ugyan Sadáéknak ufo van, nekem ufo utánzat noname, ami olcsóbb, de nem is ezért döntöttem mellette, hanem volt rajtam mindkettõ, és ez jobban passzolt rám. Az rmc-ben, és a biketrade97-ben lehet kapni ilyet, olyan 24e körül, én asszem' a vaterán rendeltem 20ért.
|
pallogabi | 394 | 2008. február 2. 10:09 | Válasz erre: 392 |
hobbyendurozáshoz egyértelmûen a protektoring a használhatóbb, páncélt leginkább késhegyre menõ versenyszerû motorozáskor használ az ember, amikor fennáll a veszélye annak, hogy ha leesel a mociról, esetleg a mögöttedjövõ átmegy rajtad :o), nameg páncélon nincs könyökvédõ se (ahova leggyakrabban , vagy legelõször esel) nekem protektoring van, késõ tavasztól késõõszig abban járok, egyetlen dolog van rajta, amire vigyázni kell, az a cipzár, amúgy nagy melegben csak egy hosszúujju polot veszek fel rá, hogy a hálószerû anyagba ne közvetlenül akadjanak bele a tüskék :o) |
Sada88 | 393 | 2008. február 2. 10:06 | Válasz erre: 392 |
protektoring van nekem is meg takinak is UFO scorpion ez elég komoly cucc van benne vál meg könyök és alkar védõ is de mindenkin ez volt DR talin is mint láttad. A páncél crossoknál divat de az alkarra nem véd legalább is amiket én láttam azok nem de talán azoknak keményebb a mell része meg pályára vannak kitalálva ha jól tudom a protektoring meg endurozni. szvsz |
ess | 392 | 2008. február 2. 09:15 |
Lenne egy kérdésem a hozzáértõkhöz! Protektor ing vagy páncél a "jobb". Mivel én még nem használtam 1iket sem, ezért 1ikrõl sincs tapasztalatom, így mind 2rõl várom a tapasztalatokat.
|
ztaki | 391 | 2008. február 1. 17:55 | Válasz erre: 387 |
robi: még egyszer köszi, hogy lehoztad a kis Si-t... Ma ki is probaltam - sirály. Bár kicsit hamar jön a vége, de ezt még mepróbáljuk orvosolni...
|
Sada88 | 390 | 2008. február 1. 17:55 | Válasz erre: 387 |
majd megnézem a tietek is hétvégén elakarok érte küldeni valakit futóval avgy max lefényképezik õket mert én nem nagyon mászkálhatok :(
|
Sada88 | 389 | 2008. február 1. 17:54 | Válasz erre: 387 |
inkább egy vesekõ scak motorozhassak :) hját ja ott pihen átnézni azt mondta remélem nem eltt baja bár nem ért hozzá a kocsihoz szerencsére a lábam fogott midnent . Polya megmondta,hoyg kemény endrosok vagyunk http://www.youtube.com/watch?v=rn4rBbc-jJ4 mert egy lábra bicegünk :) |
Balu | 388 | 2008. február 1. 17:52 | Válasz erre: 387 |
Azá a kálciumból nem xabad sokat ... vesekõ miatt ... |
berobi | 387 | 2008. február 1. 17:45 | Válasz erre: 372 |
Köszi :) De ráérsz, hogy ilyeneket észreveszel :))) Mini dr talit rendeztünk Bocinál, láttam ott van a te dr-ed, és most vittem le az enyémet, és Balázsét ;) Gyógyuljál ezerrel! Egyél kálciumot! Nem biztos, hogy használ, de ártani nem árt. |
Sada88 | 386 | 2008. február 1. 11:35 | Válasz erre: 381 |
attól függ én sose vállalnék be egy csörös ütközést inkább húzom a féket aztán elkapom oldalammal mint most . mert érted megprobálsz átugrani nekem nagy a lábam tuti elkapnám a kormányt mert nem vagyok tücsök megkitudja mivár a túl oldaoon meg lehet Qva szerencsétlenül is esni nem biztros,hogy segges lesz :S |
Sada88 | 385 | 2008. február 1. 11:31 | Válasz erre: 379 |
hogy van ez ? de a DR nem sérült. ... a mocc hozzá se ért a kocsihoz =/ meg melyik biztosító? már a biztosítónál van valami folyamatban csak nem tudom,hogy micsoda írd már le kérlek pontosan szakszavakkal,hogy mi hol merre .
|
Sada88 | 384 | 2008. február 1. 11:30 | Válasz erre: 383 |
így is lesz tán biztósítós néni szerint . .... ja a feljelentés automatikus pedig én nem akartam semmi rosszat a kiscsajnak szegény õ is sokkot kapott és csak nézett a nagy szemeivel,hogy mivan :( de mivel súlyos sérülés hivatalból kelett hívni a policet meg hivatalból megy ellene a feljelentés =/ enm tom mi lesz én most gyógyulok jó anyám meg intézkedik õ jártas a hivatalos dolgokba én spec annak örültem volna ha lett volna hely hova kikerülni a kocsit és nem csapodott volna senki senkinek és akkor vasárnap víígan endurozhattam volna takiékkal most meg vizsgázhatnék ... |
tsanyi | 383 | 2008. február 1. 11:24 |
a mi esetünkben is nõ volt és kapott egy 60000 ft-os büntit mást nem de azt hivatalból akkor is megkapta volna ha én elzavarom az ügyvédet, 8 napon túl gyógyulónál mindíg bíróságra adják az ügyet mert az már nem szabálysértés tehát nem tolsz ki a csajjal sem és legalább lenne vigaszdíj.....
|
ztaki | 382 | 2008. február 1. 11:20 | Válasz erre: 381 |
hát ehhez nem tudok érdembe hozzászólni... :-(( Magamat ismerve én csak kapaszkodnék a kormányba és qrvaanyáznék ezerrel...
|
tibierdrol | 381 | 2008. február 1. 11:19 |
Az nagyon rossz megoldás ha ilyenkor egyszerûen megpróbálom átugrani a keresztben álló autót? A motor nyilván szarrá törik, de a motoros "csak" lekoppan az aszfaltra az autó túloldalán és csúszik / pörög amíg meg nem áll. Fõleg nagyobb sebességnél szerintem jobb mint belecsapódni az autóba, vagy egy rosszul sikerült kikerülési manõver végén nekimenni egy villanyoszlopnak.
|
tsanyi | 379 | 2008. február 1. 11:00 | Válasz erre: 378 |
a kiscsajnak ettõl nem lesz baja, a biztosító fizet.....elõször én is így voltam vele de az ügyvéd akinek gondolom a rendõrök szóltak többször felhívott és rábeszélt.....nem bántam meg és neked is ajánlom mert a géped új árának a másfélszeresét kaptam és rád is ez várna......
|
Sada88 | 378 | 2008. február 1. 10:53 | Válasz erre: 377 |
nem kõ elég lesz így is szegény kiscsajnak egyértelmûen õ a hibás .... állítólag egyszer kell még bemenni a kapitányságra mégegyszer elmondani a dolgoakt aztán nem tom mi lesz remélem engem nem zaklatnak.... gyógyuljon meg a lábam aztán jól van meg a DR túlélte aza lényeg csak a lábam meg az egyetem miatt vagyok ideges. |
tsanyi | 377 | 2008. február 1. 10:46 |
Sada most olvastam a dolgot, jobbulást!! Ha esetleg kell egy jó ügyvéd tudok ajánlani egyet, nekem is bokatörés volt 2 éve és sehova nem kellett mennem, mindent intézett, a biztosítóval peren kívül egyezett meg(csak ilyet vállal ha a másik fél biztosan hibás) és nagyon sok pénzt harcolt ki, a motoromat ki se fizettettem csak a bokasérülést.
|
Sada88 | 376 | 2008. február 1. 09:36 | Válasz erre: 374 |
doki is azt mondta,hogy emberi boka vagy akármeily testrész vs kaszni nem sok esély van akármilyen ruhába vagyok. jó lehet ha gerincel kapom el ott vastag az ufo az lehet nem fájt volna de azt emg nem tesztelném be. amúgy meg úgy ahogy emlékszek ,hogy a csizma egy fél másodpercig fogta elég rendesen de õ is nyomodik nem oldalirányú behatásokra van kifejelesztve legalább is nem ekkorákra =/ de akkora ütés volt,hogy a törhetetlen müanyag csatt tartó ami a ciszmára van csavarozva vagy mi az is széjjel tört de a csizmának egyéb más baja nem lett meg azért védett rendesen mert a deknihez vágodó jobb oldala a lábamnak nem sértül hála Istennek azt védte csak a kocsi kasznival nem tudott mit kezdeni pedig becsapódás max 5-10km volt már csak a kerekek álltak csak csúsztak de itt egy slick gumi se fogott volna meg 4méter az 4méter:S |
Sada88 | 375 | 2008. február 1. 09:31 | Válasz erre: 373 |
meló az lesz:D itthon dolgozok amúgy is majd max kijössz meglátogatni megbeszélésre :) mindkettõ FIMes gumi :) 30-40nél nekem már nem megy az egykerék :D majd muitass be neki megyek hozzá tovább képzésre :) Ja tegnap több motorossal is beszéltem az esetrõl de mind azt mondta,hogy ezt képtelenség lett volna megúszni . tudom én hol a határ te is tudod,hogy nem megyek észnélkül de amúgy a talpamnak ninsc hbaja oldalról kaptam az ütést faszán =/ a lábamat a kocsi hátsó idomzata kapta el ami nem lett vonla cinkes ugye ha nem magasan vagyok és nem a müanyag alatti fém karosszéria van ott .... minden pár cention múlott :S ha 10centivel elõrébb vagyok akkor a motor segge kapja teliba akkor valszeg lerepültem volna és kitudja akkor mi lesz ha meg nem rakom be keresztbe akkor elkapom az orommal az meg szintén repülés . Barna még megaszondta,hogy bekeltt volna csúznom :D de 4méteren örültem,hogy keresztbe beállt és lelassult nem,hogym ég döntöttem volna is neki... |
ztaki | 374 | 2008. február 1. 08:15 | Válasz erre: 360 |
sada: arra nem emléxel, hogy a lábadat konkrétan mi kaphatta el, hogy ennyire szarra menjen a csízma ellenére is?
|
ztaki | 373 | 2008. február 1. 07:21 | Válasz erre: 371 |
sada: 1. jókor töröt te is összemagad - hogy lesz igy a benzintermelõ közös melónk?? 2. nagyon ne ugráljál: városban "csak pályára" való gumival... örülj, hogy nem büntetnek meg... ;-) 3. kardos robi kedves ismerõsöm ilyen szituba azt szokta, hogy felkapja egykerékre és simán átmegy az autó elején... (ezt már többen látták is...) 4. hülyék ellen nincs védekezési lehetõség, sajnos ilyesmi bármelyikünkkel elõfordulhat. Filózhatunk azon, hogy mi lett volna, ha... de igazából ez már semmin nem változtat. :-( 5. a csontörésre elvileg mindenki azt mondja, hogy óh az semmi.. 1-2 hónap és lehet motorozni... Ja... motorozni lehet... endurózni viszont nem szabad!!!! Mert motorozni tud úgy az ember, hogy tuti ne kelljen hírtelen ledobbantania, elesnie..., de egy igazi endurós az ilyenekkel nem foglalkozik... ellenben a 6 hetes törés még nem nagyon terhelhetõ ez irányba. Én is motoroztam 6 hét után... sõt hárd enduróztan is... az elsõ esésig... aztán jöttem haza pihenni még 2 hónapot.... :-))) Tehát ha eszed van, akkor kivárod a minimum 6 HÓNAPOT arra, hogy elkezdjél terepen észnélkül motorozni. Persze tögyögni már lehet 2 hónap múlva is. De pl. erdélybe nem lenne mód a tögyörgésre - de azért kijöhetsz, csak kontroláld magad rendesen, mert nekem nincs konrolom és tuti, hogy bele vinnélek a bajba! |
Sada88 | 371 | 2008. január 31. 22:22 |
http://kepfeltolto.hu/i/?29665 aki vizuális típus :) csak az ábra csal mert jobbról nem volt ehly mert tömöttt kocsisor szokott állni a 2es kórháznál :( amúgy alaki okos megmondhatná,hogy ilyenkor mit lehet tenni? mert nem tom én legjobb tudásom adtam bele,hogy elkerüljöm de ennél többet nem tudtam ,hogy satu fékkel beoldalazva elkapoom . ja a DR hozzá se ért sztem legalább is úgy érzésre.
|
Sada88 | 370 | 2008. január 31. 21:59 | Válasz erre: 367 |
hát nem tom többet nem akarom kiprobálni kis RXel is volt egy ilyen story ott is kihajtottak elém csak ott volt hely és eldobtam a gépet én meg lábon maradtam ott csk a gép esett el . még szerencse,hoyg hosszúak a lábaim és leérnek meg ,hogy jól véd a FOX:)
|
Sada88 | 369 | 2008. január 31. 21:56 | Válasz erre: 366 |
hajaj hova megyünk ? :D úgyis kíváncsi vagyok az 950re már elég régóta :) de remélem a bevetõdést nem szó szerint érted nem akarok vetõdni egy ideig sehova árokba bokorba stb. |
tibierdrol | 368 | 2008. január 31. 21:49 |
Hát Sada gyógyulj meg minél elõbb! Sajna ez mindenkinek benne van a pakliban. Én az elsõ évemet szerencsésen megúsztam :o) Iszom egy páleszt az egészségedre! Remélem az használ! :o) |
pallogabi | 367 | 2008. január 31. 21:30 | Válasz erre: 363 |
akkor az élet tartogat számodra még meglepetéseket:D
|
zsore | 366 | 2008. január 31. 21:29 | Válasz erre: 360 |
Jobbulást neked ! Gyógyulj meg alaposan, mert lehet, hogy nyáron muszáj lesz velem jönnöd egy kisebb bevetésre :o) Egyél sok répát, nyers zöldséget, meg húst dögivel, meg mindent amit szeretsz. Piálhatsz meg bagózhatsz is ha jólesik, le van szarva, hogy mit vakerál a sok okos doki. Érezd jól magad, amennyire lehet, az sokat segít a gyógyulásban. Üdv !
|
Sada88 | 365 | 2008. január 31. 21:26 |
amit legjobban sajnálok,hogy holnap lett vonla az uccsó prog2 vizsgám ... és nem mehetek sehova .... szóval Qva jó ,hogy ilyen miatt bukom a vizsgát :( grrrrrrrrrrrrrrrrrr meg 1,5hónap no enduro :(:(:(:(::(:(:(:(:(:(:(:
|
Sada88 | 363 | 2008. január 31. 21:18 | Válasz erre: 361 |
nem nem :) én nem estem . elkaptam bokával kocsit motort kitoltam az út szélére leszálltam róla aztán a fájdalomtól leseggeltem rendõr emberek is nézték,hogy ekkora ütéstõl ,hogy nem estem el.
|
ess | 362 | 2008. január 31. 21:13 | Válasz erre: 360 |
Látod ezért kell a hegyen motorozni, mert ott nincsenek olyan zavaró tényezõk mint az autók. Amúgy egy jó endurós, láb nélkül is elmotorozik;-) Ez csak vicc volt! Pihengessél csak attól nem lehet bajod. És bízzunk benne hogy hamar meggyógyulsz:) |
pallogabi | 361 | 2008. január 31. 21:09 | Válasz erre: 360 |
gratulálok, ezennel fel vagy avatva ;o) immár azok közé tartozol akik estek már nagyobbat, üdv a csapatában :D amugy semmi gond azzal hogy a doki mit mond, elvégre (polya után szabadon): "motoros motoron gyógyul" szal 2-3nap s motorozni fox (max gipszcsizmában) :o) |
Sada88 | 360 | 2008. január 31. 20:59 | Válasz erre: 356 |
5hét az alap ... bokám szarrá tört legalbáb is csúnyaságok vannak a papíron lábfejem úgyszintén mindenhol elmozdulás balról 2 lábujj teljesen tropa úgy rángatták helyre kaptam lidocaint de hagyg ne mondjam,hogy majd beszartam a lidokain injekció után is de helrye tudták húzn ia lábujjakat meg a lábfejbe a csontokat is fájdalmas.... Szituáció : Jövök bocitól új gyertya lánc javítva stb örülök fejemnek kikanyarodok jobbról kocsisor megyek 30-40vársoba nem szoktam sietni erre 2autó távba egy kis renault twingo vagy mi kinayarodik és megáll a sáv közepé ergo 4-6méterem volt megállni satu fék broadside faszán kikerültem volna ha lett volna jobbról hely a többi autó miatt de íygf olyan fasza volt,hoyg csizmával elkaptam a twingot õ is keresztbe állt én is keresztbe ennyi volt a szerencse de valahogy talpon maradtam nem estem el csak olyat kapott a bokám ott helybe leültem de nem kivánom senkinek,hogy éreze amikor a lábujjak összenyomodnak a csizmába meg a bokája úgy besajog mint állat. =/ twingot meg cvalami 20éves kiscsaj vezette megijedtem én is meg õ is rendesen =/ de mondtam neki kicsit knanyarodott volna és nem állt volna meg a sáv közepén pont elõttem akkor no problemo... most szarrá tört boka 1hónap legalább utánna is mértékkel.szóval március maradhat max a hárdozásból kimaradok . a Fox csizma jelesre vizsgázott azt mondta a doki ha ninsc rajtam az a "nagy"csizma akkor lehet nem kelett volna semmit gipszelni , rendõrséget is kihívták mert súloys sérülés stb õk is nézték,hogy bevagyok öltözve térdvédõ csizma páncél . szóval gyerekek óvatosan a kivágodó kocsikkal meg csizmát a lábra aztán óvatosan mert 5méter alatt senki nem áll meg de most azon gondolkozok ha meg telibe kapom és nem oldalról akkor meg repülõõõõk azt lehet még több bajom lesz . na utólag ki mit szól a helyzethez? a DRnek meg állítólag semmi baja bár én elmentem vele az ügyeletig és lefele nem tudtam váltani de sztem nem volt erõ a lábamba most meg faszán fekvõ gipsz szóval megyek az ágyba =/ 5hét . DR talit attól még szervezni kell ;) |
ess | 359 | 2008. január 31. 20:49 |
Ezt érdemes megnézni: http://www.sportmotor.hu/motoros_videok/cross/?vi=28272&t=cross
|
ess | 358 | 2008. január 31. 20:17 |
Más: Ha valaki tud "olcsón" gyerek bukósisakot (cross-t), akkor értesítsen. Köszi.
|
ztaki | 356 | 2008. január 31. 20:08 |
Részleteket majd elmeséli a Sada... most jöttem tõle. A motornak nem tûnik úgy hogy bármi baja lenne - de majd boci átnézi. Elvittem hozzá... Sadát begipszelték - most helyszíneltek, aztán mennek a rendõrségre aláírkálni és mehet haza. Szerencséjére az új csízmában volt, de azt mondja így is elégé leamortizálta az egyik lábát... A dr350-es talit akár tolhatjuk is egy-két hónappal... gondolom... vagy mit tudom én... |
ztaki | 352 | 2008. január 31. 19:10 |
nem akarok rémhíreket kelteni, de mintha sadat elcsapta volna dr-ezés közben egy autó... bokatörés...
|
ess | 351 | 2008. január 31. 17:43 |
Na a két dátumból sikerült eggyiket se eltalálni :)) Szóval a lényeg, hogy nagyobb az esély a jóidõre 28-án mint 14-én. Persze ez nem tuti, csak nagyobb az esély sztem. |
ess | 350 | 2008. január 31. 17:37 | Válasz erre: 349 |
Miért erõlteted annyira azt a 16-odikát? Sztem nagyobb az esély a jóidõre ha késõbb (26) megyünk. Vagy nem?
|
Sada88 | 349 | 2008. január 31. 10:06 | Válasz erre: 348 |
az pont jó :) cska átkell majd ugranod :D mi meg csak hazatalálunk ;)
|
Sada88 | 347 | 2008. január 30. 21:30 | Válasz erre: 346 |
akkor a 14 az jobb lenne nem ? vagy 14e neked mért nem jó ?=/ megkeveredtem kicsit.
|
ztaki | 346 | 2008. január 30. 16:52 | Válasz erre: 345 |
sada: veronka aprilis második felére van kiírva szülésre... de itt plusz-minsz 3-4 hét lazán beszokott nézni... Kicsit kellemetlen lenne, ha épp motorozok, amikor korházba kellene rohanni...
|
Sada88 | 345 | 2008. január 30. 15:21 |
no itt vagoyk után olvasok akor takinak a 14 nem jó robinak a 21 akkor marad a 28? alternatív idõpont is kéne viszont ... taki enked akkor április már kilõve?
|
Sada88 | 344 | 2008. január 30. 15:19 | Válasz erre: 342 |
14e takinak nem jó ?:D cska mert õ tudja merre megyünk :) Robi akkor 21et kilõhetem? |
tibierdrol | 343 | 2008. január 30. 11:09 |
Mármint ha a 21-ei hétvégén megyünk. De nem kéne ezt a túrakiírásnál folytatni? Csak hogy azok is lássák hogy mi a helyzet akik ide még sose írtak de ott esetleg jelentkeztek a túrára. |
tibierdrol | 342 | 2008. január 30. 11:08 |
március 14 . Sada, ess, berobi, tibierdrol március 21. Sada, ess, taki, tibierdrol március 28. Sada, ess, berobi, taki, tibierdrol 24-én viszont jó lenne legkésõbb délutánra hazaérni. |
ztaki | 340 | 2008. január 30. 10:47 | Válasz erre: 339 |
oké - akkor ennek függvényébe: március 14 . Sada, ess, berobi március 21. Sada, ess, taki március 28. Sada, ess, berobi, taki |
berobi | 339 | 2008. január 30. 10:41 | Válasz erre: 336 |
robinak a 21-e nem jó ;) de sztem is minél késõbb annál jobb (melegebb)
|
ess | 337 | 2008. január 30. 10:21 | Válasz erre: 333 |
Szerintem várjuk meg amíg mindenki beírja hogy neki mikor jó, és akkor már lehet hogy nem is lessz kérdéses mikor menjünk.
|
ztaki | 336 | 2008. január 30. 10:19 | Válasz erre: 335 |
sada: ezek szerint már rakhatod is vissza 28-ra... robinak nem jó a 14...
|
berobi | 335 | 2008. január 30. 10:09 |
március 14 . Sada, ess, berobi március 21. Sada, ess március 28. Sada, ess, berobi |
berobi | 334 | 2008. január 30. 10:07 | Válasz erre: 332 |
az AEME-t polya csinálja, szerintem írj neki mailt, vagy talán ha nyomsz reget, akkor majd valamikor õ jóváhagyja. fórumot csak bejelentkezett felhasználók láthatnak.
|
Sada88 | 333 | 2008. január 30. 10:01 |
akkor öntörvénykezek és elõre hozom március 14re:) megfelel mindenkinek ?
|
ess | 332 | 2008. január 30. 10:01 | Válasz erre: 329 |
Azzal az AEME oldallal valami nem ok, nem haggya jóvá a reg. emet + fórumja sincs. Te hol láttál ott bárkit is írni? |
ess | 331 | 2008. január 30. 09:55 | Válasz erre: 330 |
Hát igen, valóban nem túl jó ötlet tologatni az idõpöntot, mert vannak akiknek szabit kell hozzá intézni. Jólenne ha 1 idõponthoz próbállnánk ragaszkodni, aztán majd meglátjuk hogy összejön-e a jóidõ is hozzá. De úgylátom megint kezdjük hozni a formánkat a szervezés terén. :))
|
ztaki | 330 | 2008. január 30. 09:11 |
Maradjunk a kiírt idõpontnál és bízzunk abba, hogy nem lesz nagyon kaka az idõ... Sajnos sokat nem játszhatunk az iõponttal, mert már is van két új jelentekzõ... és egy idõ után már nem ildomos álligatni az indulási idõn... Mondjuk azt még nem tom, hogy a Lady-t hol fogjuk majd éjszakáztatni - mert a szállás az olyan össznépi szokott lenni... |