5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2

Kérlek jelentkezz be

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Elmélkedések
Következő oldal

TattooedAngel 16853 2013. január 9. 15:44   Válasz erre: 16852
Mesélj, mit hallottál?

mogorva 16852 2013. január 9. 15:02   Válasz erre: 16851
Hááát, ha igaz, amit az egyik aktívan forxezõ ismerõsöm állít, akkor rövidesen sokaknak fog kelleni hazajönniük...
Mert tény, hogy jobb lesz itthon, mint a júnijóba' csak nem azért, mert itt annyival ugrásszerûen megjavulna a jólét.

zooli 16851 2013. január 9. 14:57   Válasz erre: 16848
"külhonból hazanézõk is!!! "
na itt jut eszembe egy volt fõnököm szava járása
-más faszával könnyû a csalánt verni- hmm:((

Bedouin 16850 2013. január 9. 14:55   Válasz erre: 16848
Két napja sík részegen kommentel mindenki :))))))))
Egyszer tán csak kijózanodnak ...

Spapa 16849 2013. január 9. 14:50  
A "témához" kapcsolódik: Gettók népe
http://hvg.hu/velemeny/20130109_Gettok_nepe

drfarago 16848 2013. január 9. 14:49  
Ez mostmár tényleg kezd tényleg nagyon gáz lenni! Testvéreim az úrban,csillapodjatok,itt is és a külhonból hazanézõk is!!!

mogorva 16847 2013. január 9. 14:48   Válasz erre: 16846
A kérdésed igen jó, ugyanis akárhogy gondolkodtam, minden megoldásba bele lehet kötni.
Az egyik oldalon a család viszi bele a bûnözésbe a gyerekeket, õk nem engedik továbbtanulni a gyerekeiket, ott nehéz lesz meggyõzést alkalmazni. Fõleg, hogy az ilyen-olyan segélyekbõl jobban élnek, mintha dolgoznának. Akkor minek tanuljon ugye...
A másik oldal, hogy valamilyen kényszert alkalmazni...?
Sem így, sem úgy nem jó megoldás.
Egy módon lehet hatást elérni - szerintem - hogy a segélyt csak annak adni, akik dolgoznak, illetve annál kevesebbet, minél több gyereket nevelnek. Ellenben azt is csak természetben ( pl fûtõanyag ) illetve annál jobban növelni a segélyezés, avagy állami támogatás mértékét, minél szorgalmasabban és tovább tanul a gyereke egy családnak. Aki összeütközésbe kerül a törvénnyel, attól elvenni a segélyt, és ne is kaphasson sokáig újra pl...
Valamint hogy a szocializációjuk is alakuljon, a kirívó, extrém viselkedésüket is lehessen szankcionálni...

Ennyi jutott hirtelen eszembe.

qqriq64 16846 2013. január 9. 14:27   Válasz erre: 16836
Tõletek várom.
Leírtam hogy a szélsõjobb megoldási javaslatait ne fogadjuk el.
Na de akkor rukkoljatok elõ valamivel.
Ami törvényes ami
europér ami a szabadelvûoldalnak is megfelel.
Merthogy eddig még csak azt hallottam hogyan nem szabad.

mogorva 16845 2013. január 9. 14:15   Válasz erre: 16844
Elhinném én, ha nem az lenne a határozott érzésem, hogy mintha TomRed személyeskedése nem lenne szándékos...
Nekem az a véleményem, hogy csak annak van félnivalóa Magyarországon, akinek vaj van a füle mögött.

upsy 16844 2013. január 9. 14:12  
hidd el,senki sem uszít és senki sem bérprovokátor...annyi a történet,hogy vannak akik leírják a véleményüket,átéléseikat a dolgokról kultúrált formában,és vannak olyanok,aki sértegetik a másikat,nyilvános becsületsértõ jelzésekkel illetik õket a véleményükért!pont olyanok ítélik el a szabad vélemény nyílvánítást,akik a demokráciáról,liberalizmusról papolnak!

mogorva 16843 2013. január 9. 13:48   Válasz erre: 16842
Valaki provokál, valakik meg hagyják, hogy kihúzza belõlük az állatot, és az olyan megnyilvánulást, amivel õ önigazol...
Amit nem tudok, hogy szándékosan uszít, avagy bérprovokál-e, vagy csak ennyire egysíkú a gondolkodása.
Sajnálatos mindkettõ

Bubó Doki 16842 2013. január 9. 13:44  
Jézusom, mi van itt? Megõrültetek?

mogorva 16841 2013. január 9. 13:41   Válasz erre: 16840
Na de a kilenc...!
Hmmmmmmm....

upsy 16840 2013. január 9. 13:38  
a nyóckert meg hagyjuk,oda nem piszkítanak,tele van rendörrel..

upsy 16839 2013. január 9. 13:35  
látod,ekkora csicska vagy,hogy sértegetni vagy képes csak.....ez csak a szellemi szintedre utal

upsy 16838 2013. január 9. 13:31  
anyád nagyobb náci volt,miközben strichelt...
egyébként megy a printscteen és vállald következményeket a rágalmazásodért és becsületsértésedért...

TattooedAngel 16837 2013. január 9. 13:28  
A cigány gyerekek elvételét a nem megfelelõ családi környezetbõl már többen is javasolták, kezdve cigány vezetõkkel, folytatva egyszerû, de becsületes cigány emberekkel, bezárva "nácirasszistakirekesztõjobbikos" egyénekkel. Valami oknál fogva senki nem hallgat rájuk, a sárdobálás viszont megy, meg a nácizás (noha fogalmam sincs, hogy egy cigány hogy lehet náci, aki ezt mondja...). Ez a gyerekeknél még mûködne is, de ez csak a jövõ problémáját oldaná meg, a jelenét nem. Ahogy a cigány gyerekeket tûzzel-vassal tanulásra kell kényszeríteni, úgy a cigányság többi rétegét tûzzel-vassal a békés együttélés szabályainak a betartására. Akár rendõrségi eszközökkel, akár masírozással, akár bármi mással, ami használ!
Mondjuk mivel az erõn kívül semmi mást nem tisztelnek, nem hiszem, hogy sok egyéb módszer lenne...

TomRed 16836 2013. január 9. 13:27   Válasz erre: 16833
A náci hordától kaptál megoldási javaslatot? http://varanus.blog.hu/2013/01/09/aki_fideszes_ciganyozik_hej_hej?fullcommentlist=1#comments

TomRed 16835 2013. január 9. 13:21   Válasz erre: 16834
"ugyanez vonatzkozik TomRed-re i9s,aki még nagyon védi a cigányságot,csak annyit tegyen meg,hogy õ is emelje fel az úri seggét nagykovácsiból és költözzön egy olyan helyre a családjával,ahol 80%-ban cigányok élnek,azt majd retteghet,hogy mikor esik baja és mikor lopják ki..... "

A pesti lakásom a nyócker közepén van, ahova hétköznap gyakran éjfél után gyalogolok haza, ha elhúzódik a munka.
Lyukat rúgtál nácikám...

upsy 16834 2013. január 9. 12:23   Válasz erre: 16787
tudod,az a nagyobb bûnözõ a kettõ közül,aki a rendes embertõl ellopja a napi betevõjét,mint például a csirkét a cigánygyerek!
itt egy eset:
Téténybe van egy akku bolt,egy öreg fószeré,tök normális az öreg,néha a lánya segít be neki.a lényeg,hogy a kapu elé ki vannak téve az üres akkuhéjjak promóció gyanánt.nos kb. 3X lopták el az üres héjjakat!!látta az öreg,hogy milyen kocsi volt,mondanom sem kell lepukkant zsiguli...egyszer haverral hazafele a Szerémi soron láttunk egy hasonló színû és állapotú zsigát,majd elkezdtük követni...mit ad isten,hát nem az akku bolt elött állt meg??hírtelen kipattant egy 18 év alatti srác és odarohan az akkuhéjhoz,eközben mi beálltunk elé,hogy el se tudjon indulni és elcsíptük :)
elképzelni sem tudtuk,hogy mire kellhet,kicsit ráijesztettünk és mondtuk,hogy elengedjük,hogy ha megmondja mire kell az neki,mivel elképzelésünk sem volt róla.
beszartok,ha meghalljátok!kiöntik betonnal és eladják a méh-telepen...
nna szóval ilyet sem csinál magyar ember.....
és jól írta TattooedAngel,sokkal nagyobb lehetõségeik vannak a cigányságnak tanulni pl.,mint a magyar embernekÛ!!!csak nem hajlandóak...és itt a baj,mert nincs meg a hajlandóság a legtöbbjükben,csak a szájuk tud sírni...persze,mondják,hogy mennének dolgozni,ha lenne munka..nna persze..így kb.:
http://www.youtube.com/watch?v=mUDx6E2ZBA8
mindenki elött ott a lehetõség,hogy magyarról is csinálljon ilyen felvételt!!
Az meg egy másik dolog,hogy azzal,hogy lenácizod az itteni embereket,akik megmondják a véleményüket,simán fel is lehetne jelenteni téged rágalmazásért és becsületsértésért!!
szóval ha olyan kuwa faca gyereknek képzeled magad Taro,emeld fel az úri seggedet és gyere haza az "országodba" és vállald a dolgokat!!ha meg ennyit sem teszel meg,egy senkiházi nulla ember vagy,aki csak a távólból mer irogatni,de megélni az itteni dolgokat nem meri....
ugyanez vonatzkozik TomRed-re i9s,aki még nagyon védi a cigányságot,csak annyit tegyen meg,hogy õ is emelje fel az úri seggét nagykovácsiból és költözzön egy olyan helyre a családjával,ahol 80%-ban cigányok élnek,azt majd retteghet,hogy mikor esik baja és mikor lopják ki.....
ugyan ezt mondja a Borsodi cigányvajda is,hogy azért tartunk ott,ahol a cigánykérdésben,mert a hozzátok hasonló tagadja a cigánybûnözést és cigánykérdést...ugyanolyan senkik vagytok,mint a cigányönkormányzat tagjai,akik csak pofáznak,de semmit nem tesznek a megoldás érdekében,csak szövegelik a saját hülyeségüket,aki meg megmondja a frankót,azt meg letámadják,hogy náci....olvassatok utána,hogy mi a szó jelentése egy kicsit!
no comment az ilyen hozzáálláshoz és emberekhez...
részemrõl .

qqriq64 16833 2013. január 9. 12:22   Válasz erre: 16827
Igen. Körülbelül ezt a néma csendet vártam a kérdéseimre tisztelt toleráns barátaim.
Hol van a tegnapi aktivitás?
Azt mondtátok válasszuk külön a bûnözõt akinek neve van és a cigányságot.
Jó rendben. Egyetértek.
A viselkedési kultúra a beilleszkedés képessége vagy a beilleszkedésre való hajlandóság viszont etnikumokat, népeket is jellemezhet.
Ha ezek nem találkoznak egy befogadó ország jogos elvárásaival akkor mit lehet tenni?
Jó ne fogadjuk el a szélsõjobboldali megoldási javaslatokat.
Na de akkor álljatok elõ kedves barátaim a jelen korszellemnek megfelelõ megoldási javaslatokkal.

(...és a többi néma csend)

mogorva 16832 2013. január 9. 08:32   Válasz erre: 16831
Tarkababbal sikerült vajh' neki, vagy lencsével...? ;)

Bubó Doki 16831 2013. január 9. 07:47  
Nesztek, itt a magyar valóság! Vagy inkább a humorba kellett volna??????

TomRed 16830 2013. január 8. 23:01  
Felmentés: http://index.hu/belfold/2013/01/08/eclipse_itelethez/

"Az eljárás során ugyanis bizonyítást nyert, hogy az alvállakozók között volt olyan, aki szakértõje volt a területnek, a felvonultatott tanúk viszont nem bírtak teljeskörû rálátással az egyes cégek tevékenységére, és nem tudták megerõsíteni, hogy egy-egy cég nem végzett olyan munkát, amit a szerzõdésében átvállalt az Eclipse-tõl."

"Kiderült azonban, hogy a szerzõdésben vállaltak ellenére a felhasznált szoftveren semmilyen változtatásokat nem végzett a cég."

Mintha némi ellentmondás lenne a két mondat között.

qqriq64 16829 2013. január 8. 22:59   Válasz erre: 16828
Egyetértek.
Én ezt anno ugyanebben a fórumban másképp fogalmaztam meg de a lényeg ugyanaz.
Tûzzel-vassal tanításra kényszeríteni a cigány fiatalokat.
Ez az egyetlen megoldás. Szerintem.

TomRed 16828 2013. január 8. 22:49   Válasz erre: 16827
Itt nem liberális-konzervatív vitáról van szó, hanem arról, hogy található-e épeszû megoldás erre az egyre nagyobb problémára. Amennyiben elfogadnánk a bájer zsóóti-féle alakok megoldását, illetve a hozzá hasonló náci hordák által üvöltött megoldást, akkor az vezetne valamire?

Ez nem rendvédelmi probléma és olyan egyszerû módszerekkel nem megoldható, mint a koncentrációs táborokba vagy rezervátumokba zárás. Egyetlen, de hosszadalmas, évtizedekig tartó megoldás csak az lehetne, ha már gyerekkoruktól kiszakítanák a nem megfelelõ családi körülmények között született gyerekeket és kollégiumokban, intézetekben a feladatnak elkötelezett, jól megbecsült nevelõk faragnának embert belõlük.
Akkor már csak azt kellene "mindössze" megoldani, hogy felnõtt korukban jobban megérje dolgozni, mint bûnözni.

Persze egy ilyen programnak jó sok ellenzõje lenne. A liberálisok visítanának, hogy szegregáció, diszkrimináció. A náci hordák meg üvöltenének, hogy milyen sokba kerül a fenntartás, miért nem a jó magyar emberek gyermekeit támogatják.

qqriq64 16827 2013. január 8. 21:42  
Egésznap toltam az Angol GDP-t de már itt vagyok nehogy kimaradjak a jóból.

Elõrebocsátanám hogy misem áll tõlem távolabb mint a liberális álláspont a cigánykérdésben.
Sok mindent elmondtak itt a rendkívüli toleranciáról tanúságot tévõ barátaink mindössze egyvalamit nem tudtunk meg.
Mi a megoldás?
Mert azért lehet nagyon europér módon homokba dugni a fejünket és eljátszani hogy amirõl nem beszélünk az nincs de akkor most én szólok.
BAJ VAN.
A cigányprobléma fokozódik mint a nemzetközi helyzet.
Ennek a kérdésnek a megoldásába Magyarországon toltak már annyi pénzt hogy hektáronként vissza lehetett volna belõle vásárolni a Trianon elõtti Magyarországot és mégis egyre rosszabb a helyzet.
Pedig egyébként a cigányellenes érvek jó részét sõt a fõ csapásirányát könnyû cáfolni.
A cigányok többsége nem bûnözõ.
Nem tudom mennyire naprakészek az adatok amiket leírok de a nagyságrend árulkodik.
Magyarországon a börtönökben az én utolsó adatom szerint 16ezer ember van. Ez a lakosság 0,16%-a.
Az USA-ban 3millióan vannak börtönben ami a lakosság 1%-a.
Ha valaki máshogy tudja igazítson ki.
Ha mind a 16ezer börtönlakót cigánynak vesszük és még hússzal megszorozzuk a szabadlábon lévõ bûnözõkkel ami nyilvánvalóan erõs túlzás akkor is messze vagyunk az egymilliós cigányság felétõl.
A problémát nem a bûnözési rátában kell keresni még ha vannak különösen kirívó esetek is mint tudjuk.
A probléma a cigányság nagy részének (ez sem a többség) A magyar lakosságot rendkívüli módon irritáló viselkedésével van.
Itt mindjárt elérkeztünk egy lényeges ponthoz.
A liberálisok a "jogvédõk" a "toleránsok" azokból a körökbõl kerülnek ki akiknek vajmi kevés a napi érintkezési felületük a cigánysággal.
Nem is értik a probléma gyökerét mert távol vannak tõle.
Elmennek néha egy cigánypéróba és megértõen bólogatnak a panaszokra egy-két purgyé láttán elmorzsolnak néhány könnycseppet és hazamenve kívûl-belül lesúrolva magukról az életben való megmerítkezés szennyét élik tovább cigánymentes életüket.
A vidéki lakosság meg élvezi tovább az etnikum "kultúráját".
A társadalmi együttélés szabályainak teljes semmibevétele a tolakodó harsány jelenlét a mindennapokban az állandó fenyegetés amit a lakosság felé sugároznak a beilleszkedés minden jelének teljes elutasítása a környezet és a személyes higiénia igen nagyvonalú értelmezése váltja ki a legnagyobb elutasítottságot.
Ezeket amiket felsoroltam semmi közük a munkanélküliséghez az iskolázatlansághoz hiszen tudjuk jól hogy a munkanélküli iskolázatlan magyarok nem így viselkednek.
Ha a cigánybûnözés teljesen megszûnne ezek a tényezõk akkor is fennállnának.
Erre még senki nem kínált megoldást legkevésbé liberális barátaink.
Mikor ezek szóba kerülnek akkor néma csend.
Miért???
Nemrég olvastam valami hírt hogy állítólag a cigányok már a magyarok elõtt itt voltak Europában.
Annál nagyobb a szégyen hogy nem tudtak beilleszkedni.
Ahol én most élek talán a világ legtoleránsabb városa.
A lakosság legalább 60%-a színesbõrû. Ennek a fele pedig indiai. Minimum 3millió.
Nem több ezer éve vannak itt hanem max 20-30 éve. Szerény csendes becsületesen dolgozó polgárok. Soha egyetlen harsány tolakodó ordenáré megnyilatkozást nem láttam a részükrõl. Õrzik a kultúrájukat népviseletben járnak festik a homlokukat építik templomaikat. De ez a kultúra nem azonos a Magyarországi cigány kultúrával.
Dolgoztam, dolgozok velük egy asztalnál eszünk.
Rendkívül segítõkész dolgos emberek.
Õk miért és azok otthon miért nem?
Tisztelt liberális barátaim várom a választ kérdéseimre.

isti55 16826 2013. január 8. 21:15   Válasz erre: 16824
ez nagyon gyenge ! humornak komolytalan. gyermeteg igazi agymosó propagandaanyag. "célszemélytõl" függetlenül...

mogorva 16825 2013. január 8. 20:30   Válasz erre: 16817
Felvettelek :)

TomRed 16824 2013. január 8. 20:09  
Grízbegisztán: http://www.youtube.com/watch?v=inKWjpacnNA

eröt 16823 2013. január 8. 20:06   Válasz erre: 16792
Akadt olyan.

mogorva 16822 2013. január 8. 19:56   Válasz erre: 16821
Oké.
Megbeszéljük.
Megnézem elõbb, mit tehetek érted, de ezt ne itt, hanem pü-ben.
Tavaly nyáron egy kétszeres háti, plusz nyaki gerincsérves csajt gyógyítottam ki belõle :)
Abba is beleizzadtam :)

lecso 16821 2013. január 8. 19:51   Válasz erre: 16820
Semmi ilyesmi, fûzõ volt csak egy-másfél hónapig.

mogorva 16820 2013. január 8. 19:50   Válasz erre: 16818
Ha nincs implantátumod, csavarod, összeraklak...
Ha van, akkor naponta gyógytorna, addig, amíg ki nem szedik.
Amíg van benned csavar, vagy bármi, nem nyúlok hozzád, mert csúnya vége lehet.

mogorva 16819 2013. január 8. 19:47   Válasz erre: 16806
Egyébként meg...
Nem lehet véletlen, hogy egy nap 24 óra - egy rekesz sör 24 üveg ;)

lecso 16818 2013. január 8. 19:47   Válasz erre: 16816
5 csigolyám, meg egy bordám tört el szeptemberben.
http://www.youtube.com/watch?v=otndXwHRX0E
És esténként megfájdul nagyon még mindig.

Bedouin 16817 2013. január 8. 19:47   Válasz erre: 16814
Ok, vegyél fel lécci skype-ra :)

mogorva 16816 2013. január 8. 19:40   Válasz erre: 16815
Olyat is tanultam, meg csinálom is...
Miért? :)

lecso 16815 2013. január 8. 19:38   Válasz erre: 16784
Neee... Te valami csontkovács féleség vagy? :-)

mogorva 16814 2013. január 8. 19:37   Válasz erre: 16811
megoldjuk... :)
Csak fel nem tudsz hívni, mert kiszálltam a civilizáció eme vívmányából.
Ellenben itt, illetve Skype-on el tudsz érni.

tsanyi 16813 2013. január 8. 19:32   Válasz erre: 16811
Menjetek éjszaka...akkor csak otthon van és a teló sem kerül pénzbe...:)

tsanyi 16812 2013. január 8. 19:32   Válasz erre: 16810
tényleg...kár.....bár ha zsidózás, cigányozás elõkerül nem maradhat háttérben a komcsi és a náci sem...:)))

Bedouin 16811 2013. január 8. 19:27   Válasz erre: 16809
No majd eccer felhívlak, ha tervezzük a menést, meg az is fontos, hogy te is ráérj akkortájt :)

Page 16810 2013. január 8. 19:22   Válasz erre: 16792
segítek. 16749 az ultra kemény tomred zsidóbérenc

mogorva 16809 2013. január 8. 19:22   Válasz erre: 16807
Gyertek :)
Összeraklak téged is legfeljebb, meg elmondom az egyéb hozzávaló tudnivalókat is, hogy mi mitõl van, mi mitõl alakul ki :)

mogorva 16808 2013. január 8. 19:20   Válasz erre: 16806
Mondtam ilyet...? :D
A söricillinre kifejezetten szüksége van a szervezetnek! ;)
Ellenben nem árt utána pótolni az elvesztett vizet is :)

Bedouin 16807 2013. január 8. 19:17   Válasz erre: 16802
Nem anyósom, hanem a 2. feleségem :)
Neki ilyen gerincproblémái vannak, nekem meg már semmi bajom.
Néha ízületekkel kínlódom, de arra tolom a fõzeteket ...

tsanyi 16806 2013. január 8. 19:15   Válasz erre: 16804
Ne akard bemesélni, hogy a sör méreg....úgysem hiszem el!...:))

tsanyi 16805 2013. január 8. 19:14   Válasz erre: 16803
A mai napiakat nem olvastam vissza talán nem is fogom.....azért, hogy én pl. "védem" vagy támadom a zsidókat nem kapok pénzt senkitõl, tettem mindkettõt.....,de akkor ha úgy éreztem, hogy egyoldalúvá vált a megítélés....ugyanígy vagyok a cigókkal is, tartok tõlük, bennem is megvan az elõítélet, de nem ítélhetek amíg nem vizsgálom az okokat...

mogorva 16804 2013. január 8. 19:11   Válasz erre: 16801
Az alkoholok vegyületeikbõl is kivonják a vizet, tehát annyira nem.
Ráadásul mivel a tested próbál méregteleníteni, így az is vízhajtó.

Tudom, abüdöspityába :D ;)

Page 16803 2013. január 8. 19:11   Válasz erre: 16792
olvass vissza! és akik náciztak azok a zsidóbérencek

mogorva 16802 2013. január 8. 19:10   Válasz erre: 16798
Szólj, mikor jössz butapestre :)
Anyósod izületileg, csontozatilag feljavítható, gyertek nagygenerálra.
Vezérlés és gyújtásbeállítás is kell, hogy egy rugásra induljon...? ;)

tsanyi 16801 2013. január 8. 19:09   Válasz erre: 16797
Van, sörrel tudom-e az elvesztett vizet pótolni?....:)

tsanyi 16800 2013. január 8. 19:08   Válasz erre: 16795
A legjobb vízhajtó Mózes..... :)

tsanyi 16799 2013. január 8. 19:07   Válasz erre: 16793
Hááát, engem kihúzna az biztos...ha ezt valahogy megoldanák hívõ is lehetnék......:))

Bedouin 16798 2013. január 8. 19:07   Válasz erre: 16797
Igen.

Mikor rendelsz?
Anyóm 50 éves testét fel lehet-e javítani úgy 30-asra?
Ja, és mi az oka, hogy a kencék hatástalanok maradtak?

mogorva 16797 2013. január 8. 19:01   Válasz erre: 16795
Részben...

Ahhoz, hogy az anyagcseréd rendben mûködjön, a só-víz háztartásod jó legyen, illetve hogy az izületeidben elég kenõanyag legyen, testsúlyfüggõen elég víz kell legyen.
Ha kevesebb, akkor a só-víz háztartás, tehát a megfelelõ elektrolitszint eltolódása miatt a testben az elektromos ingerek nem úgy továbbítódnak, nem szívódnak úgy fel a tápanyagokban oldott sók, ásványi anyagok, vízben oldódó vitaminok, illetve kevesebb az izületekben a kenõanyag szerepét betöltõ folyadék, ergo 'csapágyassá' válhatsz ;)
Viszont az is lehet, hogy valami be van csípõdve, vagy a korábban egyszer/rendszeresen bekövetkezõ túlterhelés miatt elmozdult a helyérõl az izület, az is tud kellemetlen meglepit okozni, mert olyankor rendellenes helyen találkoznak a porcok, és koptatják egymást, gerincnél végtagzsibbadástól kezdve migrénen át egész sok mindent tud mûvelni egy ilyen elváltozás.

Van még kérdés...? :D

isti55 16796 2013. január 8. 18:53   Válasz erre: 16793
Csokonai Vitéz Mihály

A reményhez

Fõldiekkel játszó
Égi tûnemény,
Istenségnek látszó
Csalfa, vak Remény!
Kit teremt magának
A boldogtalan,
S mint védangyalának,
Bókol úntalan.
Síma száddal mit kecsegtetsz?
Mért nevetsz felém?
Kétes kedvet mért csepegtetsz
Még most is belém?
...

Bedouin 16795 2013. január 8. 18:49   Válasz erre: 16791
Télleg még ezt is próbáltam, a csilis fajtát (vagy mit) :)))
Nem használt ez sem :(

Ami a javulásban talán segített azok a fõzetek voltak: csalán, utifû és a zsurló.

De miért baj az ha a kv és a tea vizet hajt?
Az is egy tisztulási folyamat, nem?

isti55 16794 2013. január 8. 18:47   Válasz erre: 16791
jogos ! de nálunk kenõcs ! :)

mogorva 16793 2013. január 8. 18:41  
Gyerekek, ha ez igaz, sokakat kihúzhat a fekáliából...

http://hir.ma/belfold/az-osszes-devizahitel-szerzodes-semmis/26350

tsanyi 16792 2013. január 8. 18:38   Válasz erre: 16782
Mikor nácizott le itt valaki bárkit is?......és kik a zsidóbérencek?....

mogorva 16791 2013. január 8. 18:37   Válasz erre: 16790
Lóbalzsam lesz az ;)
Egyébként tényleg jó az is :)
Mért én mûanyag vagyok...? :D

isti55 16790 2013. január 8. 18:36   Válasz erre: 16773
Lókenõcs ! a háziorvosom javasolta, aki mellesleg igazi csontkovács is.

mogorva 16789 2013. január 8. 18:35  
Ahogy nézem Vörös Tom nem bír magával...
Elég sok fórumon mozognak mostanság ilyen humán erõforrások.
Ellenük a leghatékonyabb, ha nem vesz tudomást az ember róluk :)
Fõleg, ha hivatásos provokálók :)

mogorva 16788 2013. január 8. 18:31   Válasz erre: 16785
Mert ez nem gyógyszer, csak gyógyhatású készítmény...

Egyébként sokat segít az is, ha elég vizet iszol.
1l minden 20 kilódra, ha nem KV-zol, vagy teázol. Egy kv kb fél liter vizet hajt ki belõled.

De az egész mit sem ér, ha a betegség pszichés hátterét nem teszed tisztába.

TomRed 16787 2013. január 8. 18:30   Válasz erre: 16782
Úgy tûnik te se tudsz angolul, meg Google-t se ismered.
It looks like a duck, sounds like a duck, it's a duck.

Miért van az, hogy egyesek náci tanokat hirdetnek, azután meg tiltakoznak, ha nácinak titulálják õket? Meg libsiznek, zsidóznak.
Ez valami tudathasadásos állapot lehet, hiszen büszkének kellene lenni arra, hogy ilyen kiváló, elõrevivõ eszméket sikerült elsajátítani.

Mogorva, nyugodtan jöhetsz számolni, nem ijedek meg egy névtelen nicktõl. Eddig még mindenki addig volt bátor, amíg közel nem jött, utána elfelejtett matekozni.:-)

MoZi nevû hölgytõl viszont elnézést kérek, mivel túl férfias volt a hozzászólása. Ezért javítok: "elvtársnõ"

Ehhez a bûn cselekményhez nincs hozzászólás? http://www.hir24.hu/baleset-bunugy/2012/11/09/elve-temettek-el-szita-bencet/

Elmondok én is egy esetet: volt egy ügyvezetõ egy nagy cég élén, a pozíciójának megfelelõ javadalmazással. (Miniszterinél jóval magasabb fizetés, Mercedes szintû cégautó km korlátozás nélkül stb.)
A cég a közelben levõ étterembe vitte általában ki a vendégeit ebédeltetni, vacsoráztatni. Egyik alkalommal a cégvezetõ a számla fizetésekor nem ADOTT pénzt, hanem KAPOTT pénzt az étterem vezetõtõl. Persze nem fizette be a pénzt a cége pénztárába. Vajon rá volt szorulva a jutalékra?

Ki a nagyobb bûnözõ?
A korrupt cégvezetõ vagy a cigány, aki felszedi a parkettát és eltüzeli?

Bûnözõk vannak és megoldandó problémák. Nem cigányok, zsidók, magyarok, románok, jobbkezesek, balkezesek, szõkék, barnák stb.

Taro 16786 2013. január 8. 18:25   Válasz erre: 16764
Igen. Kb ezen a "tapasztaláson" vagyok túl én is.
Tökéletesen egyetértünk.

Bedouin 16785 2013. január 8. 18:23   Válasz erre: 16784
Bezzeg ezt sehol nem ajánlották nekem a nyáron.
Viszont magamra kentem 4 féle kenõcsöt és egyik sem használt igazából.
Inno rheuma
Fekete nadálytõ
Arkánum balzsam
Nicoflex

mogorva 16784 2013. január 8. 18:08   Válasz erre: 16779
Nemtom, nekem még mindenki úgy állt fel a kezeim alól, hogy öröm volt és bódottá, mert nem fájt semmijük, sõõõõt.
Sõõõt, az Ukrán faszival ellentétben, aki 35 db ezredesért rak össze, én nem kérek semmit, mert pontosan tudom, hogy kevesen tudnák megfizetni, ellenben én meg segíteni szeretnék, ha tudok valakin.

A Crotalgin az egyik fajta kígyómérges, szoktam használni, marha hatékony.
Nekem a 7 év evezés miatt vannak idõnként itt fáj-ott hasogat problémáim...

TattooedAngel 16783 2013. január 8. 18:08   Válasz erre: 16778
Ez marhaság! Senki nem kiáltotta ki a cigányokat a nemzet ellenségeinek, fõleg nem a rendszerváltáskor. A rendszerváltással csak egy dolog történt: eltûntek azok a korlátok, amik addig kordában tartották õket. Elõtte kötelezõ volt dolgozniuk, ha nem tették, kóter. Ha elloptak egy csirkét vidéken, akkor odament a rendõr, nyakon vágta, visszavette a csirkét és ennyi. Nem is érdemelt több figyelmet a dolog. Aztán jöttek a jogvédõk, liberálisok, bérrettegõk, akik nagyon jó politikai tõkét kovácsoltak maguknak a cigányságból. Tenni persze nem tesznek értük semmit, mert akkor eltûnne az a réteg, amire az egész létét építette. És ilyenkor ha valaki arról beszél, hogy tegyünk a helyzet ellen, ami egyre súlyosabb, jön az, ami lentebb is olvasható: nácizás, ordas eszmézés és a többi... Holott senki nem kiáltott pogrom után.
Az meg egyszerûen nem igaz, hogy a cigányságnak nincs lehetõsége tanulni. A tankönyveket ingyen kapják (már másnap el is adják féláron), az iskolában ingyen esznek. Egyetlen dolog kéne hozzá: akarat!
Az sem igaz, hogy azért nem alkalmaznak cigányokat sehol, mert mindenki eredendõen rasszista. Egyszerûen eljátszották a becsületüket a lustaságukkal, kókány munkájukkal és a többivel. Bubeszt te is ismered, kérdezd meg tõle egyszer, hogy hány cigányt vett fel dolgozni és ebbõl hány maradt meg nála!

Bedouin 16781 2013. január 8. 17:54   Válasz erre: 16780
A jó oldalát nézd!
Szerencse, hogy én vagyok a hibás miatta, mert egyébként meg te lennél :)

tsanyi 16780 2013. január 8. 17:44   Válasz erre: 16774
Mindenért Te vagy a hibás!!...emútbedouin, arabahibás...:))

tsanyi 16779 2013. január 8. 17:44   Válasz erre: 16776
Kösz, csontkovács egyszer gyógyította anyósomat.....ukrán volt a mester és anyóst felfektette az asztalra majd egy nagyot ráb@szott a derekára...1 hónapig menni nem bírt, de felkelni sem.....:)))

...a crotalgin a kígyókenõcs?

tsanyi 16778 2013. január 8. 17:39  
Egy hsz innen, nem most találták ki ezt a metódust: http://proszektura.blog.hu/2013/01/08/bayer_zsolt_reteratja?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_01_08&utm_campaign=index

"Nevezzük ki a nemzet ellenségeinek a balkezeseket. Ûzzük el õket a budai villáikból, távolítsuk el õket a munka világából hisz a jobbkezes többségébõl sem mindenkinek jut munkahely, megélhetés.
Vessünk nekik egy kis koncot,szervezzünk gyûjtéseket kormánypárti cociológusok fényezésével, lökjünk közéjük néha egy kis csontot-maradékot és épp annyi segélyt,hogy életben maradjanak.
Erre szükség van,mert alanyi jogon magyar állampolgárok,választók és választhatók. Választójogot elvenni nem lehet,mit szólna hozzá az a sok libbant külföldi.
Õk is magyar választójoggal rendelkezõ állampolgárok,kell a voksuk naná, azért is kell a segély,hogy el tudjanak totyogni a választásokon ránk szavazni.
Valójában rájuk szükség nincs mert õk eleve baloldaliak, ezért is balkezesek. Csak problémát okoznak. Munkát nem kapnak,beszivárognak az alvilágba,az illegalitás szürke ködébe vesznek.
Adót nem fizetnek-igaz legális munkát sem kapnak,mert a rasszista munkaadók nem alkalmaznak balkezeseket.
Hát még szép....hisz ez a jobbkezesek országa!
Ezért aztán lopnak,csalnak,hazudnak és -mivel sok a szabadidejük- szaporodnak !

Elég 23 év és rájuk sem lehet ismerni. Egyszerû páriák,alkoholisták meg mindenféle isták. A nemzet szégyenei.
Tömegesen lepik el az utcákat,kéregetnek,ha nem kapnak akkor elvesznek......tényleg , ezek szinte állatok, csak szaporodnak,elözönlenek,bûnöznek.
Valamit kezdeni kell ezzel a problémával,az mégis tûrhetetlen ,hogy a tisztességes jobbkezesek már ki sem mehetnek az utcára úgy,hogy ne kerülne útjukba az a sok szánalmas balkezes koldus.
....és ezek nevezik magukat európaiaknak?
Miért nem oldja meg ezt a Jobbkéz-Demokratikus-Néppárt ? Ezért savaztunk rájuk?
Meg kellene keresni Bayer Pentium Zsótit a haza hõseinek legnagyobbikát. Ö biztos tudja a helyes választ,a jó irányt.
Keressétek meg, nemrég még adott magáról életjelt......sms-ben...

byOrwell "

tsanyi 16777 2013. január 8. 17:38   Válasz erre: 16775
Pár éve láttam...akkoriban lettem összeesküvés elmélet hívõ.....ebbõl mostanában önkéntelenül gyógyulgatok kifele pedig nem szeretnék....mert sokkal könnyebb a béna lúzerságomat másra fogni.....az, hogy a pénzvilág így mûködik inkább természetes hisz akinek van pénze az többet akar és nem válogat eszközökben....és ezért egy ország népének sorsa attól függ, hogy a vezetõi miképpen tudnak a kísértésnek ellenállni.....nálunk sehogy, eladnak kilóra bárkinek aki csak egy petákot is ad értünk...

mogorva 16776 2013. január 8. 17:30   Válasz erre: 16773
Csontkovácsot tudok :)

Crotalgin nevû kenõcs, recept nélkül kapható ,baromi jó.

mogorva 16775 2013. január 8. 17:29  
Más téma...

Nem tudom, közületek hányan látták már a Zeitgeist címû filmeket.
Van három, az elsõnek az alcíme, hogy The Movie, a második az Addendum, a harmadik a Moving forward címet viseli.
Többek közt a pénzredszer mûködését magyarázza, tanulságos legalábbis.

Bedouin 16774 2013. január 8. 17:28   Válasz erre: 16767
"ezt a tetû topikot el sem kellett volna indítani! "

Köszönöm a hízelgõ véleményedet, DE azt senki ne felejtsen el, hogy:
- ez nem politikai topicnak indult,
- senkinek nem szorítanak fegyvert a halántékához, hogy mindenképpen olvassa és írjon bele,
- ezt a topicot éppen az ide írogatók tették olyanná, mint amilyen lett!

Következésképpen, neked sem kellene negatív jelzõkkel tovább mélyíteni a társalgást.

tsanyi 16773 2013. január 8. 17:23   Válasz erre: 16772
Így van...most pl. újra fáj a bokám és húzódik a derekam...nem tudsz egy füvesembert vagy legalább egy vajákost?...

mogorva 16772 2013. január 8. 17:21   Válasz erre: 16771
Nos igen...
Ahol motorosok beszélgetnek sok mindenrõl, ami érdekli, foglalkoztatja õket.
Amik a napi nyûgjeik, gondjaik, bajaik.

tsanyi 16771 2013. január 8. 17:14   Válasz erre: 16767
"Ez egy MOTOROS OLDAL!!!"

...ahol mindenféle ember van nem csak motor.......és sokfélérõl beszélnek.....

tsanyi 16770 2013. január 8. 17:13   Válasz erre: 16768
És ez is nagy probléma, ez mellett nem lehet elmenni, de igazából érthetetlen, hogy miért kötik meg a rendõrség kezét.....és miért engedik el.....az az ami a szélsõ jobb-balt életben tartja és ettõl lesz szélsõ....ha ilyen nem lenne büntetlen akkor nem lenne szélsõ oldal sem...

tsanyi 16769 2013. január 8. 17:10   Válasz erre: 16764
Ez a lényeg...ez nem jobb vagy baloldali hanem emberi dolog....és a megértés....tény, hogy sok cigó bûnözik és ahogy valaki linkelt egy beírást összeszorul a gyomrom amikor arra gondolok, hogy a gyerekek késõn sötétben jönnek haza vonattal és találkozhatnak néhánnyal......,de ahogy Taro is írta, akik ezt csinálják közülük azoknak van nevük a fajukon kívül mint ahogy nekünk is....és ahogy Classic írja, hogy lehet kiemelkedni abból a miliõbõl amiben élnek és hogyan válhatnának jobbá ha nincs rá lehetõség?....körülnézhet mindenki a munkahelyén, mennyi cigányt vesznek bárhová ameddig van arra a melóra magyar is(és mivel egyre inkább van magyar munkanélküli így hatványozódik a cigány is)?.....volt cigány alkalmazottam pár éve több is, olyan aki börtönviselt volt....semmivel nem volt több baj vele mint mással sõt......

.....ettõl függetlenül én sem örülnék ha a szomszédba költözne egy cigó család.....ez a kettõsség amit nehéz feldolgozni, nagyon sajnálom a cigány gyerekeket mert nem tehetnek arról hova születtek, de nagyon utálom a cigány felnõtteket kik bûnöznek, de nem kevésbé utálom a magyar felnõtteket sem akik bûnöznek.......

....a megoldást abban látnám, hogy talán úgy kéne ahogy a szociban volt, a cigányoknak mindenáron bármilyen munkát adni akár közmunkát is, de olyan bérrel amibõl meg lehet élni és amelyik dolgozik azt megbecsülni, gyerekét támogat5ni a tanulásban stb., amelyik meg ennek ellenére sem hajlandó dolgozni, hogy lenne munka azzal meg úgy viselkedni ahogy megérdemli....

mogorva 16768 2013. január 8. 17:05   Válasz erre: 16764
Tudod, amit írtál, nem egyedülálló.
Viszont itt jön a DE.
Ismerek olyan cigányokat, akik árvák voltak, vagy állami gondozottak, és önerõbõl egyetemet végeztek, most van aki rendszergazda, van, aki tanít, mind becsületesen dolgozik.
Viszont általános tapasztalat, hogy a nagy többségnél a szülõ nem engedi tovább tanulni, de tudok több olyan cigánylányról, akik már 15-16 évesen, a középiskola mellett aktívan striheltek, mert az anyjuk is ezt csinálta, és vitte magával õket, illetve olyan srácokat, akikért a középiskolába ment a rendõr, hogy letartóztassa. És ez a nagy többség.
Dolgoztam a Ferencvárosi Mûvelõdési Központban, és sok iskolai rendezvény volt ott tartva, a diákok igen nagyon túlnyomó többsége cigány. A tanárok mesélték, hogy miket megcsinálnak...
Hogy már alapvetõen arra készülnek, hogy betörnek, rabolnak, és mennek a kaptárba. Volt olyan 15-16 éves, mondta a tanárnõ, hogy gyilkossági kísérletért ott tartóztatták le az iskola elõtt, és a többiek még meg is tapsolták, mert Magyart késelt... A miért az érdekesebb, azért tette, mert Magyar volt. Akkor ki a rasszista...?
Volt olyan cigánybál, ahol az egyik késsel hadonászott... A mikor megjöttek a rendõrök, érdekes mód hirtelen 5-6 addig ott tartózkodó cigány a hátsó bejáratot akarta kinyitni, hogy lelépjenek. A késsel hadonászót bilincsbe verték, aznap jött ki a sittrõl, 15 évet ült emberölésért... Akik meg akartak lépni, azoknál kokain, heroin, pisztoly volt... Vitték azokat is. Sztorizzak még...? Fél évet dolgoztam ott, túl sok mindent láttam...
Mégsem vagyok elõítéletes, de elég gyorsan felismerem a simliset közülük.
Ezért mondom, hogy nekem gazember van, annak oda kell olyat mérni, hogy ne bírja el, és van a tisztességes, becsületes ember...

Page 16767 2013. január 8. 16:59   Válasz erre: 16765
Talán pont ezért ezt a tetû topikot el sem kellett volna indítani!
Ez egy MOTOROS OLDAL!!!

tsanyi 16766 2013. január 8. 16:48   Válasz erre: 16762
Azannya mi volt itt...még nem olvastam végig, de amúgy én nem vagyok moderátor.....viszont tényleg ha lehet maradjon értelmes keretek között...

Bubó Doki 16765 2013. január 8. 16:36  
Motoros a motoros ellen? Észnél vagytok, gyerekek?

classic 16764 2013. január 8. 15:58  
Atya úr Isten...mi zajlott itt amíg nem néztem a beírásokat?

Volt egy pici horgász telkünk vidéken...nem használták a gyerekek, nekik nem volt akkora öröm én meg nem pecázom, hát eladtuk de a vevõnek nem kellettek a berendezési tárgya. Gondoltam nem dobom ki az árok szélére, hát felhívtam a falusi jegyzõt ugyan mondjon már egy szemét telepet hadd vigyük oda a cuccot.
Gondolt egyet és nem engedte....adott egy "mentori" egy helyi cigány családnak nekünk meg megadta a címet, hogy oda vigyük de csak akkor pakoljuk le ha elolvatuk a levelét.
Megtörtént az ügy õk mármint a cigány család hét óra óta állt a buszmegállóban, esõben vát már ránk (láttuk õket odafelé csak nem tudtuk, hogy õk azok).
Amit ott megtapasztaltam az szörnyû érzés volt...pakolás közben a szívem szakadt meg a nyomor láttán, könnyeimmel küszködtem amikor jöttek a gyerekei, hogy bácsi játékot nem hoztál? És bele gondoltam, hogy ebbõl a mély nyomorból és valyon fel tudnék-e állni? Valyon én mit tennék ha a tanulatlan cigányságom miatt nem vesznek sehová fel dolgozni? Büszkén tudnék-e mások szemébe nézni a végtelen nyomor mögül?
Hazáig nem beszéltünk anyával (150 km)....ha évente egyszer lenne módom magam, nem egy szervezeten vagy egy gittegyleten keresztül itthon az emberektõl a kidobott dolgokat összeszedni levinni megtenném megint és csak a cigányoknak.
Tanulság? Nem tudom...fiatalon sok összetûzésem volt cigány fiatalokkal itthon is és a honvédségnél is, mert azt hittem attól jobb magyar vagyok, de akinek ott lett volna kedve "fasisztáskodni", "igazságosztani" abból kivesztek az emberi jószándék utolsó csírái.
Ennyit a jobboldali ember hétköznapi fasizmusáról....
Üdv mindnekinek és boldog új évet.
Laci

Games 16763 2013. január 8. 15:52   Válasz erre: 16762
Még egy csúnya szó nem hangzott el... :)

Ami érdekes az az hogy nem jutunk soha elõre igaz? Legyen szó korrupcióról, cigányozásról, politikai visszaélésrõl. Megbeszéljük hogy nincs ez így jól, aztán mindenki megy másnap dolgozni tovább. De hát mit is tehetnénk, ugye?

qqriq64 16762 2013. január 8. 15:37  
Urak.
Nincs itt Tsanyi ezért én kérem moderáljátok magatokat.
Túl messzire mentetek nincs helye itt sem a nácizásnak sem a fenyegetõzésnek.
Szerintem nem elõször kerül elõ ez a téma mégis higgadtabban tudtunk hozzászólni.
Tudom, én tettem fel a vitaindító linket de ez nem ok az eldurvuló vitára.

Games 16761 2013. január 8. 15:37   Válasz erre: 16760
Akkor kit? :)

MoZi 16759 2013. január 8. 14:58   Válasz erre: 16752
Nõként egy picit érzékenyen érint,ha le "nácielvtársaznak",de megengedõbb is vagyok,ha pl.látom az egyéni példamutatást.Vagy legalább a kísérletét,hogy a verbalitáson túl is tesznek valamit pl.a cigányság helyzetének javítása érdekében.
10 éve az egyik legnagyobb produceri irodánál dolgozom/a név kötelez,meg rá is kérdezett az egyetlen levelezõ partnerem/.
Ennél az irodánál liberálisabbat már elképzelni,hazudni sem lehetne,mégis megtûrnek,hovatovább a munkámra is igényt tartanak.
Tegnap Erdélyben forgattunk.A Böjte Csaba alapítványának gyûjtött adományok útját követve.
Két házban is jártunk,hihetetlen gyermeki sorsokban merítkezve.
Mára a Szent Ferenc alapítvány gondozásában élõ,tanuló,bejáró gyerekek több mint 70%-a román,cigány,illetve román cigány családokból kerül ide.
A hidegben felvettem a motoros dzsekimet.Az egyik nevelõ azonnal megkérdezte,hogy csak nem motoros vagyok-e?Mondom:de-"jaj,a motorosokat nagyon szeretjük!Miért?Mert gyerekek alig várják ,hogy jöjjenek.
A következõk derültek ki:Több magyarországi motoros egyesület is rendszeresen támogatja,jelentõs összegekkel,természetbeni adománnyal a gyerekeket.És jelenlétükkel,látogatással,személyes kontaktussal.És ez a fontosabb.Az az 1-2 nap amit velük töltenek,játszanak,motoroznak,kirándulnak vagy csak beszélgetnek.És nem azt nézik,hogy magyar vagy cigány.Hanem csak a szeretetre vágyó,ártatlan rászoruló gyereket.Az együttlétek állítólag felejthetetlen élményekként maradnak meg mindkét félben.
És most jön a meglepõ fordulat.Kérdem ,mégis kik ezek a motorosok?
És sorolják:szinte kivétel nélkül un.nemzeti motoros egyesületek,szervezetek,de még facebookon szervezõdõ alkalmi társaságok is.Még a motorozz.hut is említik.pedig hát....talán az iménti jelzõ itt nem teljesen helytálló./eszembe jutott egy saját élmény is :néhány éve még a Csajok a motoron kötelékében jártunk hasonló ügy szolgálatában Tiszadobon.Az intézmény vezetõje elmondta:a 100 gondozott,bentlakó gyerek és fiatal felnõtt közül 98 cigány.És egyetlen lány sem mondta,hogy "jaj,Istenem,hova jöttünk?"/.
Már az egyik vezetõtõl kérdezzük:és az un.liberális szervezetek,pártok esetleg más egyházak,vagy vallási szervezetek,vagy akár a Hit Gyülekezete miként támogatja õket?A válasz rövid és rendkívül elgondolkoztató volt:"hát,...nem az a fontos,hogy ki nem,hanem hogy ki igen és kinek nyílik meg a szive ezeknek a kis ártatlan bárányoknak a sorsa láttán"
Ezért csínján bánjanak hát a jelzõkkel az urak!Mi pedig nézzünk elõbb magunkba és ne szeppenjünk meg egy kis nácizás hallatán,ha tiszta a lelkiismeretünk.

mogorva 16757 2013. január 8. 14:18  
Tom. már kértelek, hogy ne provokálj.
Az a baj tudod, hogy azért elég gyorsan rá lehet jönni, hogy mindenáron a saját igazad akarod bebizonyítani, azért fogalmazol úgy ahogy, azért teszel fel provokatív kérdéseket.
Azért, hogy engem is lenáciztál, azért viszont még fogunk számolni.
Nem azért, mert haragszom, vagy mert utálnálak...
Csak csupán nevelési célzattal, hogy érezd a következményeit a tetteidnek.

TattooedAngel 16756 2013. január 8. 14:15   Válasz erre: 16755
Nekem csak az a kérdésem lenne, hogy milyen jogon nácizol le itt bárkit is? Szerintem senki nem követelte, hogy lõjenek Dunába akárkit is, de még csak koncentrációs táborok felállításáról sem volt szó. Te sem vagy különb egy fokkal sem azoknál, akik a cigányságot, zsidóságot egy kalap alá veszik a bõrszínük/származásuk alapján!

TomRed 16755 2013. január 8. 14:09   Válasz erre: 16751
It looks like a duck, it sounds like a duck, it´s a duck.

Sajnos nincsen ennél tömörebb megfogalmazás magyarul. Google segíthet lefordítani és talán értelmezni.

Nem gyûlölöm a nácikat, csak ostobának tartom õket és undorodok az eszmerendszerüktõl, ezért megvetem õket.

Ezt a bûncselekményt például kik követték el? Mi a véleményük errõl az itteni náciknak? http://www.hir24.hu/baleset-bunugy/2012/11/09/elve-temettek-el-szita-bencet/

mogorva 16754 2013. január 8. 14:03   Válasz erre: 16752
Pedig ha csak egy kicsit tovább nézne az orránál, akkor rájöhetne, hogy csak akkor van oka bárkinek félni, ha tesz érte.
Alanyi jogon nem "jár" ;)
Viszont az okádással, mások notorikus kirekesztésével (mert az õ nézeteitõl picit is eltérõ álláspontot már azonnal ajvékolással "jutalmazza", és az is kirekesztés ám! ) elõbb-utóbb sokakat magára haragít, és akkor valóban lehet, hogy lesz oka félni...
Nekem valaki annó azt mondta, hogy ha mindenki hülye, vagy ellened van, akkor LEHET, hogy a hiba a te készülékedben van ;)

Bedouin 16753 2013. január 8. 13:50   Válasz erre: 16752
Túl misztifikálod Gézám :)))))

TattooedAngel 16752 2013. január 8. 13:39   Válasz erre: 16751
Pont ezért nem fogok reagálni a két, lentebbi nekem címzett hozzászólásra. Minek? Amíg bármit mondok, az csúsztatás, nem úgy van, stb. (pedig õ csúsztatott nem én...), addig értelme nincs. Olyan emberrel szívesen vitatkozom, aki nem azzal kezd, hogy amit te mondasz, csak csúsztatás lehet, mert te NÁCI vagy! Olyannal viszont értelme nincs, aki a rettegéstõl nem lát az orránál tovább.

MoZi 16751 2013. január 8. 13:13   Válasz erre: 16734
Kedves Games,sajnálom,hogy félreértette az ironikus mondatokat és ezzel újabb muníciót adott Taro és TomRed urak kiapadhatatlan gyûlöletéhez."lám ilyenek ezek!"
Próbálok egyszerûbben fogalmazni.Csak az akartam jelezni,hogy a megoldások nélküli puszta gyûlölködés,az ex-katedra kijelentések legalább olyan szélsõségesek,mint az általuk oly mélyen lenézett és megvetett szélsõjobb kijelentései.
Nem az a fontos,hogy cáfolják a felsorakoztatott példákat,esetleg érveket,hanem,hogy még csírájában elfojtsák az esetleges diskurzust is.
Ne kérdezz,mert már a kérdésed feltevése is sötét,elõítéletes,rasszista!
Akkor pedig te magad nem lehetsz más,mint náci,antiszemita,magyarkodó,tudatlan barom.
Ha ez sem hatja meg a kétkedõ esetleg a jövõtõl valóban tartó jámbor vitapartnert,akkor jön a személyeskedõ,vagy negligáló ítélkezés:"ne fáraszd magad,nem állok szóba vitatkozni egy nácival"!
Erre nehéz higgadtan,irónia nélkül reagálni.

ELőző oldal
Hoterkep

Tagok száma: 22118