mogorva | 16750 | 2013. január 8. 13:07 | Válasz erre: 16749 |
Én sem náci, sem Sztálinista nem vagyok, sõõõt, kikérem magamnak bármi ilyesmivel való azonosításomat. Nekem nem kell bizonygatnod semmit, legfeljebb ha megteszed, kinevetlek. Mint ahogy bárkit. Én csak javasoltam, hogy más nézõpontot is felvehetnél, mert akkor megérthetnéd mások mozgatórugóit. Én megértem õket is valahol. Sõt, téged sem ítéllek el, csak nem tetszik, hogy te viszont azt teszed úgy, hogy nem ismered mások életét. Miielõtt mondasz, vagy teszel bármit, gondold végig, mik lehetnek a következmények. Fenntartom, hogy az elvakultság helyett utánajárhatnál az említett kérdéseimnek, illetve megnézhetnéd az említett filmeket. Mások okádása helyett értelmesebb cselekedet lenne. Szerintem. De te tudod :) |
TomRed | 16749 | 2013. január 8. 12:58 | Válasz erre: 16748 |
Ne fáraszd magad. Nem állok neki vitatkozni egy nácival, hasonlóképpen, mint egy sztálinistával. Ezek az eszmék már régen a történelem szemétdombjára kerültek. Ez olyan lenne, mintha azt kellene valakinek bizonygatnom, hogy a föld nem lapos vagy nem a nap kering a föld körül, hanem fordítva... |
mogorva | 16748 | 2013. január 8. 12:53 | Válasz erre: 16747 |
Akkor mûvelõdj... Nem keveset :D Kik pénzelték Hitlert...? Melyik gyár üzemanyag és olajadaléka nélkül nem tudtak volna felszállni a Luftwaffe gépei? Az a gyár kinek a tulajdona? Milyen származású volt Marx, Lenin, Trockij, Sztálin? Kik uralják ma a médiát? Kik diktálnak ma a világ politikusainak elenyészõ számú kivételtõl eltekintve? NÁLUNK IS...! Hogy hívják az európai helytartójukat? Ajánlom, hogy kezdj el úgy gondolkozni, hogy nem hiszel el a híradásokból semmit, illetve ne is nézz híradót, mert mindenhol az agyad mossák ki... :) Ellenben nézd meg a Zeitgeist trilógiát, és David Icke - ébred már az oroszlán címû elõadássorozatát. A címe ne tévesszen meg, semmiféle nácikomenista szöveg nincs egyikben sem, ellenben talán felnyitják a szemed, hogy elkezdj utánajárni dolgoknak. A többieket se fasisztázd le, mert az elkeseredett, tehetetlen ember elõbb-utóbb odab@asz azoknak, akik molesztálják, és rá fog ébredni, hogy van ereje... Nem azért fog odavágni, mert az cigány... Lehetne az kék, lila, bugyirózsaszín is, ha nem lehet vele békében együttélni, ha élõsködik, hogy a befizetett adójából élhetetlen, agresszív vadállatokat pénzelnek, aki hálából még molesztálja, kirabolja, megerõszakolja a lányát, feleségét, anyját, akkor elfogy a türelem és a tolerancia. Minden reakciót kiváltott valami, minden reakció ellenreakció valamire. Hogy a jogalkalmazás ma nálunk jobban védi a bûnözöt, mint a becsületes embert, tény. Ez, ennek a kijelentése még nem rasszizmus. Mert nem az a bajuk, hogy cigány, hanem hogy úgy viselkednek, ahogy. Lehet bármilyen etnikumú a gazember, annak oda kell csapni olyat, hogy megemlegesse, hogy elvegye a többiek kedvét. |
TomRed | 16747 | 2013. január 8. 12:33 | Válasz erre: 16746 |
"TomRed, te akkor lennél úriember, ha nem uszítanál, akkor lennél liberális, ha elfogadnád, hogy van, akinek más a véleménye, mint a tied, és akkor gondolkodnál helyesen, ha utánajárnál, hogy bizonyos zsidó köröknek mennyi rosszat köszönhet a világ..." Nem akarok liberális lenni, de utálom a régi és új nácik felfogását, mivel tudom mit mûveltek a világgal a múlt században. Nincs szükség már az ilyen eszmerendszerre, hasonlóan a marxizmushoz. Kiegészítés: azt pedig különösen rühellem, amikor az ostobaság akaraterõvel párosul. |
mogorva | 16746 | 2013. január 8. 12:26 |
Ejj-ejj fiatalok... Van tisztességes, becsületes ember, és van gazember... Más lapra tartozik, hogy egyes etnikumba, népcsoportba tartozó tartozó emberek közt hány százalék az ilyen, illetve az olyan. Amíg a cigány magát cigánynak nevezi, és lecsesz azért, hogy mit romázom én õt le, amikor õ cigány, akkor én is cigányozni fogom. A zsidók közt is van tisztességesen dolgozik, én van olyan, aki azt várja, hogy az Isten nekik adja a világ összes aranyát, ezüstjét, gyémántját, gazdagságát, mert lusták, és nem akarnak dolgozni... Na ennyit errõl. TomRed, te akkor lennél úriember, ha nem uszítanál, akkor lennél liberális, ha elfogadnád, hogy van, akinek más a véleménye, mint a tied, és akkor gondolkodnál helyesen, ha utánajárnál, hogy bizonyos zsidó köröknek mennyi rosszat köszönhet a világ... Ugyanis miattuk, emiatt a szûk kör miatt gyûlölik egyre többen a zsidókat, azokat is, akik nem tehetnek semmirõl. Viszont akik vétlenek, pontosan tudják, hogy nekik is ugyanaz jár egy társadalomban, mint mindenki másnak. Nem több, és nem kevesebb. Jogilag, gazdaságilag, mindenhogy. Na õk azok, akik ilyen tüntetéseket szerveznek : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=390235077715433&set=a.365223273549947.82259.179895388749404&type=1&relevant_count=1 |
TomRed | 16745 | 2013. január 8. 12:14 | Válasz erre: 16744 |
Látom a másik nácinak is magas az irónia fogalma. Egyszerûbb rövid jelszavakat üvöltözni. :-) Upsy #16736: "a borsodi cigányvajda" Upsy #16738: "majd nem fogom utálni a cigányokat!" Válasz: Taro #16740: "Te egyenlõre utálod ezt az öreget is, hiszen cigány. Ennyit a nácizásról." It looks like a duck, it sounds like a duck, it´s a duck. (Ha esetleg valakit sértene a náci jelzõ...) |
upsy | 16744 | 2013. január 8. 12:06 | Válasz erre: 16742 |
szerintem neked kéne átgondolni és iskolába ülni fogalmazást tanulni! azt írtam,hogy utálom a cigányokat,de az öreget tisztelem-becsülöm...az utobbi kifejezés kiemeli a tömegbõl és minõsíti a hozzáállásomat az egyénhez! |
TomRed | 16743 | 2013. január 8. 12:01 | Válasz erre: 16734 |
Ennek a vitának ez a legjobb része: "Kezdjük a 80 éves vidéki nagymamáikkal vagy a szigethalmi szilveszterezõkkel.Ha máshogy nem megy üldözzük el õket!" Válasz: "Javaslom keresd meg a zsidó motoros klubot, akkor nem kell egyedül motoroznod. :)" Az egyik náci elvtárs nem tudta értelmezni a másik elvtársát, mert az a túl bonyolult iróniát próbálta használni épületes hozzászólásában. :-) |
upsy | 16741 | 2013. január 8. 11:48 |
nem,nem utálom,mint mondtam tisztelem,mint írtam is!lehet nem vagy tisztában a fogalmazás törvényeivel,és ha csak ennyit tudtál írni a dolgokra,akkor nincs is mirõl beszélni!
|
Taro | 16740 | 2013. január 8. 11:40 | Válasz erre: 16738 |
Te egyenlõre utálod ezt az öreget is, hiszen cigány. Ennyit a nácizásról. |
Taro | 16739 | 2013. január 8. 11:31 | Válasz erre: 16735 |
Mond már meg légy szíves, hogy melyik jogszabályok "nem biztosítanak lehetõséget fellépésre, és az ítéletekre"? Én egyetlen egy ilyen jogszabályt sem ismerek. Ezek szóbeszédek, melyeknek a világon semmi alapja nincs. |
upsy | 16738 | 2013. január 8. 11:28 |
nagy igazságokat mond az öreg,és fejet is hajtok elötte! ha az,amiért õ harcol megvalósul,majd nem fogom utálni a cigányokat! ennyit a nácizásról......... |
upsy | 16736 | 2013. január 8. 11:24 |
most már én is hozzászólok az olvasgatás helyett,ha már multkorában lenácizott Taro... Elõször is ajánlom neki,hogy olvasgasson utána a szó jelentésének!Másod sorban meg emelje fel azt az úri seggét a lakhelyérõl és lakjon már 1-2 hónapot Borsodban,mondjuk Ózdra leköltözhhetne és ott megtapasztalja,hogy mi a cigánybûnözés!Amikor vannak helyek - sajnos egyre több -,hogy a MAGYAR félve megy haza munkából,mert a 10-15 fõs cigánybanda azt kiabálja hangosan az utcán,hogy: "mocskos magyarok" és ehhez hasonló dlgokat!!kiváncsi lennék,hogy te elmernéd-e engedni a gyerekedet mondjuk télen - amikor késön világosodik és korán sötétedik - az iskolába!amikor a cigányság kapott ingyen szép állapotú bérházakat,és azokat úgy lelakta,hogy a falból kiszedte a vezetékeket,csempét leszedte,parkettát eladta,egyszóval vitt mindent ami mozdítható és ami nem!!utána meg sírnak,hogy milyen állapotú házakba kell lakniuk...járjál már utána,hogy mi lett azzal a kezdeményezéssel,amit a TV2 bemutatott,hogy a Hétesi cigányoknak építenek fûrdöt közpénzen...nah,nézd meg,hogy mit csináltak vele!és nem MAGYAROK!!és ezeket nem lehet arra fogni,hogy szegénység van,mert a MAGYAR nem csinál ilyeneket a szegénységre fogva!! tisztelet a kivételnek,van 1-2 tisztességes,de elég kevesen vannak... és,hogy mi is a valóság,azt a borsodi cigányvajda megmondja neked: http://www.youtube.com/watch?v=RGnj2MQVd-o tudod,az a baj,hogy hiába akarnánk segíteni nekik az integrációba és segítenek is rengeteget,több pénzt kapnak támogatásként tanulásra és mindenre,mint a MAGYAR,és mégse változnak!! miért van az,hogy ittvannak a kínaiak,az arabok,az albánok,a négerek,és velük nincs annyi gond? |
Games | 16735 | 2013. január 8. 10:11 | Válasz erre: 16731 |
Az alapvetõ dolgokkal nem vagy tisztában. Orbán mióta magyar? Nem (csak) a rendõrség hatékonyságával van probléma, hanem a törvényekkel, amik nem biztosítanak lehetõséget fellépésre, és az ítéletekre. A törvényeket ki hozza? Amit nem értek, hogy sose jutunk ennél tovább. Mindenki leírja a véleményét, mindenki egyetért mindenkivel, aztán egy újabb késelés kapcsán kezdjük elölrõl. Régóta tudjuk hogy a cigánybûnõzést azért hagyják mert eltereli a figyelmet a nagyobb problémákról, bûncselekményekrõl.
|
Taro | 16733 | 2013. január 8. 09:29 | Válasz erre: 16732 |
Tudod, hogy mit jelent a "szabadelvû, demokrata"? Innen folytasd. |
MoZi | 16732 | 2013. január 8. 09:10 | Válasz erre: 16729 |
Én ennél is tovább mennék.Ki kell vetni,gúnyolni,megalázni,ellehetetleníteni,kiközösíteni az összes szemét ,náci,rasszista,intoleráns,cigányellenes,tanulatlan szélsõjobbos magyar állatot!Ha kell esetleg még az írmagjukat is kipusztítani.Kezdjük a 80 éves vidéki nagymamáikkal vagy a szigethalmi szilveszterezõkkel.Ha máshogy nem megy üldözzük el õket! Azután majd,ha csak mi/ön és én/szabadelvû demokraták maradunk a cigányokkal,akkor megoldjuk ezt a kérdést is/nem problémát/Most még nem tehetjük,mert az érdekeink mást kívánnak.Elõször számoljunk le a mocskos náci barna inges bagázzsal!Ha kell használjuk a Rendõrséget,Igazságszolgáltatást és persze a médiát!Az ész és a tisztesség a kezünkben van.Az erõ pedig megjön.Ne engedjünk a szorításon!Ha kell áldozzunk be egy-két jóravaló, intézetben nevelkedett cigány társunkat is!Õk még nem látják,hogy értük tesszük,de majd megértik.ÉRTÜK TESSZÜK?
|
Taro | 16731 | 2013. január 8. 08:54 | Válasz erre: 16728 |
Nem Games, nem az a probléma, hogy cigányok bûnöznek (mert minden etnikumban található bûnözõ). Az a probléma, hogy a rendõrség nem képes a polgárokat megvédeni a bûnözõktõl. Ez probléma és ha errõl az oldalról közelítjük a kérdést, akkor lesz megoldás is. Addig csak náci propaganda megy, hogy ne a valódi problémákra figyeljenek a polgárok. |
Taro | 16730 | 2013. január 8. 08:52 | Válasz erre: 16727 |
Valamit tenni kellene a magyar bûnözés ellen is! Ezek a magyarok olyan bûnözõk, hogy forog a gyomrom. Ez a Simicska a Pintérrel éppen kirabolja az országot. Elegem volt a Magyarokból, ezek bûnözõk.
|
Taro | 16729 | 2013. január 8. 08:49 | Válasz erre: 16726 |
Mivel a szigethalmi késelés és a cigányság, mint etnikum között nincs ok-okozati összefüggés, így csúsztattál. Ok-okozati összefüggés tudniillik nem lehet a kiskõrösi vályogvetõ Gazsi és a szigethalmi késelõ között. A cigány bûnözés valóban egy kriminalisztikai fogalom, vagyis a világon semmi keresnivalója sem a médiában (kivéve a kriminalisztika szaksajtója), sem egy motoros fórumon. Mivel Gyurcsány és Orbán magyarok, így én azt mondom, hogy a magyarok bûnözõk. A csoportképzõ ismérv lehet a politikus, de lehet a magyar is. Én utóbbit választom, ahányszor csak meglátom, hogy itt a fórumon te meg más önkényes csoportképzõ elvet használsz. Beszéljünk nyíltan a dologról: Ha úgy tesszük fel a kérdést, hogy a cigány bûnözés megszüntethetõ-e, akkor arra az a válasz, hogy nem (hiszen a magyar bûnözés sem). Ha a kérdést arról az oldalról feszegetjük, hogy vajon közelebb visz-e a megoldáshoz az, ha egy elkövetõi kör ellen uszítunk a médiában, akkor a válasz arra is a nem, sõt. A megoldás egyszerû. A rendõrség állományát ki kell képezni, és hatékonyságát jelentõsen növelni kell. A fent említett problémák gyökere tudniillik nem a cigányság viselkedésmódja, hanem a rendõrség rossz mûködése. Ha nem pénzbehajtással foglalkoznának, hanem tényleges bûnüldözéssel, bûnmegelõzéssel, akkor ez a probléma fel sem merülhetne. A lakosság nem azért van felháborodva, mert cigányok bûnöznek, hanem azért, mert ezt büntetlenül tehetik. A rendõrség nem jár el és nem kapja el a bûnözõket. Ez a tehetetlenség okozza a felháborodást. A rettegõk pedig nem "bér" rettegõk, hanem olyan, gondolkodni képes emberek, akik tanultak történelmet. Akik feltették már magukban a kérdést, hogy vajon képes lett volna Hitler kiirtani a zsidóság, cigányság egy részét, ha a társadalom felemeli a szavát? Ha nem nézi az átlag ember tétlenül, hogy a rakpartról a Dunába lõnek gyerekeket, nõket, férfiakat. Aki már egyszer feltette magában ezeket a kérdéseket, az tudja, hogy így kezdõdött ez a XX. század elején is. A polgárok nem tettek semmit, amikor a barna inges csürhe habzó szájjal zsidókat vert az utcán, masírozott, majd elkezdte begyûjteni a zsidókat. Ezért nem tûrhetõ egy pillanatra sem az, hogy mocskos náci eszméknek akár a csírája is felüsse a fejét újra. Mert bizony amikor te cigány elkövetõrõl hallasz és cigányozni kezdesz, akkor pontosan úgy viselkedsz, mint a barna inges csürhe, vagyis náciként. |
Games | 16728 | 2013. január 7. 23:52 | Válasz erre: 16724 |
Taro, te egy vak köcsög vagy. Írnám ezt a legszívesebben, mert bár sok dologban igazad van, sajnos a cigánykérdésben nincs. Ezert nem írom ezt. :) Ami a médiában visszajön az csak a jéghegy csúcsa. És igen, ez egy létezõ probléma ami sajnos a szegényebb, védtelenebb réteget érinti nagy részben. De ez már ezerszer ki lett vesézve, itt is, máshol is, csak megoldás nincs. |
TattooedAngel | 16727 | 2013. január 7. 23:44 | Válasz erre: 16725 |
Bayer valóban nem írt megoldást, csak a tüneteket és az okozott károkat. Igen, cigányozott, mert volt miért, tényeket írt le, bár te ezekkel gondolom még sose találkoztál, lévén már nem is élsz az országban. Gyaníthatóan még akkor sem találkoztál velük, amikor itthon éltél. A megoldásra való akarat hiánya pedig ott mutatkozott meg, hogy mindenkinek fontosabb volt nácizni egy sort, mint elgondolkodni azon, hogy mit írt le, miért írta le, mit lehetne ez ellen tenni azon kívül, hogy "tilcsákbe, zárjákki"! Pedig csak azt írta le, amit az egyszerû átlagember lát a cigányokból... |
TattooedAngel | 16726 | 2013. január 7. 23:40 | Válasz erre: 16724 |
Ki legitimált itt bármit is? Ok-okozati összefüggésrõl beszéltem. Ebben semmiféle csúsztatás nincs, maximum a te liberális szemüvegeden keresztül. Megkérnélek, hogy a rettegést hagyd meg az LMP-nek, nekik még érdekük is fûzõdik hozzá. Neked szerintem nem, bár tévedhetek is... De, a szigethalmi késelõk cigányok voltak. És amit elkövettek, az a cigánybûnözés egyik tipikus példája. Nem mellesleg a cigánybûnözés egy kriminológiai kifejezés, ami az elkövetés módjának a gyûjtõneve. A cigánybûnözésre jellemzõ pl. a kelleténél jóval erõszakosabb elkövetés (pl. rablásnál akkor is késelés, ha egyébként nem áll ellen az áldozat), de lehetne még sorolni. Ezeknek a bûncselekményeknek az elkövetõi természetesen nem 100%-ban cigányok, de döntõ többségben igen. Ezért lett a fogalom neve cigánybûnözés. Igen, a politikusok is kellõképp sok bûnt követtek el ahhoz, hogy általánosítsunk, tesszük is, teljes joggal. Egyébként erre is van egy szép gyûjtõfogalom, mégpedig a fehérgalléros bûnözés. Neked fontosnak tartom kihangsúlyozni, hogy nem, ettõl még nem lesz minden fehérgalléros ruhát viselõ ember bûnözõ és nem csak fehérgalléros ruhát viselõ emberek követhetik el... Nem bánnám, ha végre nyíltan lehetne beszélni dolgokról anélkül, hogy a bérrettegõk nekiállnának kapásból nácizni, ordas eszmézni meg az összes többi... |
Taro | 16725 | 2013. január 7. 23:16 | Válasz erre: 16723 |
Bayernek egyáltalán nem fontos a megoldás. Vagy elsiklottam volna a megoldási javaslata felett? Egyszerûen cigányozott egy ordasat.
|
Taro | 16724 | 2013. január 7. 23:14 | Válasz erre: 16720 |
Vajon miért is nem látod azt az ordas csúsztatást, amit segítségül hívva próbálod legitimálni a legmocskosabb náci viselkedést? A szigethalmi késelõk nem cigányok voltak, hanem emberek. Van nevük. Mi lenne ha én holnaptól leköpködnélek, mert a magyarok bûnözõk? Nézzük már meg, hogy kedves fehér bõrû, magyar politikusaink mennyi bûnt követtek el! Szerintem eleget ahhoz, hogy általánosítsunk. Vagy nem? Ha nem bûnözõ a magyar, akkor nem bûnözõ a cigány sem. Az elkövetõ, na õ bûnözõ (mindkét esetben). |
TattooedAngel | 16723 | 2013. január 7. 22:56 |
Meglehetõsen érdekes, hogy itt egy cikk, ami korrekten leírja, hogy mi a helyzet a cigánysággal: http://www.magyarhirlap.hu/ki-ne-legyen És itt vannak rá a reakciók: http://hvg.hu/itthon/20130107_Navracsics_szerint_Bayernek_nincs_helye_a Nagyon szépen megmutatja, hogy kinek mennyire fontos a helyzet megoldása, beleértve drága kormányunkat és az összes többit is... |
TomRed | 16722 | 2013. január 7. 22:44 | Válasz erre: 16719 |
Azt meg ki vonta le és miért? Szerintem a munkáltató nem vonhatja le a saját átutalásának adóját a fizetésbõl, vagyis a korábbiaknak megfelelõen kiszámított nettó fizetésnek kell megérkezni az alkalmazott bankszámlájára. Persze utána bõven fog mûködni az új Matolcsy adó minden tovább utalásnál, készpénz felvételnél. |
desiderus | 16721 | 2013. január 7. 21:45 | Válasz erre: 16720 |
Már megint csak a hõzöngés....és mi fog történni ? Semmi...... |
TattooedAngel | 16720 | 2013. január 7. 21:43 | Válasz erre: 16718 |
Szép levél, de sajnos haszontalan. A harag napja el fog jönni. És már nincs is túl messze... Nem véletlen, hogy a legolvasottabb médiumokban kínosan kerülik a cigányok által elkövetett bûncselekmények bemutatását, vagy ha mégis megteszik, már csak akkor, amikor nagyon kilóg a lóláb és muszáj mondani valamit. Nem akarják, hogy az így is pattanásig feszülõ húrt tovább feszíteni. Pedig feszül az magától is... Ebben a legnagyobb felelõsségük azoknak a cigányoknak van, akik nem követik a cigány kultúrát, becsületesen élnek, de rögtön ajvékolnak, ha valahol valaki csak egyszerûen nyíltan beszél a dolgokról. Legyen az egy egyszerû kõmûves vagy akár parlamenti képviselõ, nekik kéne élen járniuk azért, hogy a cigánybûnözés megszûnjön! Ugyanis ha bedühödik a nép, akkor már nem fog válogatni. Aki cigány, azt meglincselik, mindentõl függetlenül. Ha már oly' nagy elõszeretettel emlegetik a hitleri Németországot pl. a Gárda kapcsán, az is az eszükbe juthatna, hogy ott sem válogattak a zsidók közt, pedig az egyszerû embernek vajmi kevés napi szintû személyes konfliktusa volt velük. A cigányokkal viszont van! Ráadásul nagyon hosszú ideje, nagyon sok emberne. Épp ezért ez a mostani helyzet még veszélyesebb! De nem és nem tanulnak a történelembõl, aztán meg majd õk lesznek a legjobban felháborodva, ha megehetik, amit fõztek. Én szóltam... |
desiderus | 16719 | 2013. január 7. 21:41 |
Bas.....a szájba Matolcsy meg a fidesz a jó qurva édesanyját. Átutalták a fizumat....1400 Ft-ot vontak tranzakciós adó címén. Jól megszivatjuk a bankokat mi ? Orbán-Matolcsy, ti alapból vagytok hülyék, vagy segítenek ?????? |
qqriq64 | 16718 | 2013. január 7. 21:07 |
http://www.privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=Joghalo&AN=levelciganyok&MN=Joghalo&LN=Hungarian
|
qqriq64 | 16717 | 2013. január 7. 19:59 | Válasz erre: 16713 |
Az elsõ ország ahol a kereszténységet államvallássá tették az Örményország volt. Nem tudom üldözték e a zsidókat. Ja ez 400-ban volt. |
tsanyi | 16716 | 2013. január 7. 18:34 | Válasz erre: 16715 |
Amikor az egyik keresztény vezetõ kikiáltotta õket bûnösnek Jézus megfeszítésében....pontos dátumot nem tudok, de ez nem is érdekes....van elég feljegyzés a pogromokról 1000 évvel ezelõttrõl...
|
TattooedAngel | 16715 | 2013. január 7. 18:33 | Válasz erre: 16713 |
Nem nálunk, a világban. És mikor volt az elsõ keresztények általi zsidóüldözés?
|
tsanyi | 16714 | 2013. január 7. 18:22 |
Ezt anno nem láttam...lehet, hogy ha kommentelnék blogokon és akkor látom és is helyeseltem volna..:)))...ma már nem annyira: http://mandiner.hu/cikk/az_egyenlito_tv_leleplezi_kover_laszlot |
tsanyi | 16713 | 2013. január 7. 17:57 | Válasz erre: 16712 |
Hol mikortól vannak keresztények?...nálunk vagy a világban?....ahol a kereszténység uralkodó vallás lett ott elkezdõdött a zsidó üldözés....ami gyakorlatilag szerintem nem volt más mint az, hogy idõnként kirabolhassák õket...a többi a körítés volt....nem csak a zsidókat részesítették a pápák és királyok ilyen szerencsében, elég a templomosokra gondolni, hogy azok miként végezték....az sem szólt másról, mint a vagyonuk megszerzésérõl....
|
TattooedAngel | 16712 | 2013. január 7. 17:55 | Válasz erre: 16711 |
Mikortól vannak keresztények és mikor üldözték elõször a zsidókat?
|
tsanyi | 16711 | 2013. január 7. 17:51 | Válasz erre: 16710 |
Nem tudtad, hogy a keresztények a kezdetektõl üldözték a zsidókat?.....,de hát errõl szól ez az egész......ez adott lehetõséget annak szemléletnek a kialakulására amivel most a zsidókat illetjük....nem beszélve a pogromokról.....a pestis járványok idején ha egy település közelében kitört a járvány összeszedték a környékbeli zsidókat és legyilkolászták és kirabolták õket mondván õk okozták a járványt..... ....persze nem biztos, hogy igaz...a jobboldal ezt történelem hamisításnak tartja és nem tudom kinek van igaza.... |
LaciS2 | 16710 | 2013. január 7. 17:47 | Válasz erre: 16709 |
Végigolvastam! Igen,érdekes írás. föleg ha igaz is. Ami számomra a legmeglepöbb, hogy az akkori nyugat és az akkori pápák antiszemitáskodtak legjobban! Akkor felteszem a kérdést: ”mik vogymuk„ |
tsanyi | 16709 | 2013. január 7. 11:35 |
Hát aki keres az talál.....vannak még érdekes dolgok az ügyben...: http://hetek.hu/hit_es_ertekek/201202/hagar_orszaga_volt_hungaria
|
tsanyi | 16708 | 2013. január 7. 10:01 |
Úgy tûnik jól emlékeztem, hogy kazárok is jöttek velünk, e szerint 3 törzsük csatlakozott hozzánk akiknek amúgy a fennhatósága alatt éltünk Levédiában....:http://hu.wikipedia.org/wiki/A_h%C3%A9t_vez%C3%A9r "A császár megmondja, hogy ez valójában három törzs, akik a kazárok közül csatlakoztak a magyarokhoz és akiknek egy vezetõje volt a honfoglaláskor és azóta is mindig.[" : http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=forum_comment&session_id=SESSION_ID&topic_id=792&limit=30 "Õseink vándorlásuk folyamán a VII. század közepére értek a Don vidékére, Levédiába. Itt a magyarság az eddigitõl gyökeresen eltérõ környezetbe került. A terület a virágzó Kazár Birodalom fennhatósága alá tartozott. A kazár kagán egy fejedelmet bízott meg a magyarok vezetésével, ez volt a kende. A valóságos hatalmat a nép vezetõ rétegébõl kiválasztott gyula tartotta kézben. Az akkori Kelet-Európa legfejlettebb államának hatása átalakítólag hatott a nomád állattartó magyarokra, és az állandó megtelepedés felé szorította õket. Hosszabb ott tartózkodásuk alatt õseink egyre inkább az ekés földmûvelésre tértek át, fejlõdött az állattartásuk és a kertgazdálkodásuk. A IX. század elején belháború rázta meg a Kazár Birodalmat. A magyarok a központi hatalom ellen foglaltak állást, így a kazár-magyar viszony megromlott. A magyarság biztonsági okokból 840-850 körül nyugatabbra húzódott. Így került a Dnyeper, Dnyeszter, Bug és Szeret folyó vidékére, az Etelközbe. Az új szálláshelyen csökkent a földmûvelés és növekedett a legeltetõ állattartás szerepe. A törzsek a lemondott Levedi helyett új fõfejedelmet választottak, Álmos személyében. A függetlenség megteremtése után a fejedelem erõs hatalmat épített ki, szövetséget kötött a többi törzzsel." .......persze ez sem perdöntõ bizonyíték semmire, de a kazárok vezetõi és a népességük egy része zsidó volt mint lejjebb olvasható ......tehát könnyen lehet, hogy zsidók is jöttek hont foglalni errefelé.....:) |
tsanyi | 16707 | 2013. január 7. 09:23 | Válasz erre: 16704 |
"Tévúton jár aki azt hiszi hogy majd a gépek kiszorítják az emberi munkaerõt. A gépesítés immáron legalább négyszáz éve töretlenül halad elõre és ez a trend csak fokozódik. Viszont ha a gépesítettség fokát nézzük mondjuk a háromszáz évvel ezelõttihez viszonyítva akkor már a fél világnak munkanélkülinek kéne lenni. " Szerintem ez nem így van.....a fizikai munkát kiszorítják a gépek amíg olcsóbban és/vagy pontosabban dolgoznak az embernél és ez így is van jól.....a szellemi és még pár munka biztos megmarad emberinek.... |
tsanyi | 16706 | 2013. január 7. 09:20 |
Valószinüleg úgy gondolják, hogy a hazudozás semmiség, csak ügyes lépés és cinkosan összekacsintgatnak......a hívõket ez nem zavarja?: http://poldi.blog.hu/2013/01/06/kalman_olgat_neztek_hulyenek_vagy_minket?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_01_07&utm_campaign=index "Kínosan félrefordulva hangosan nevet, amikor Kálmán Olga szembesíti a sajtótájékoztatón elmondottakkal. "Ha-ha, nem ezt mondtuk." A megdöbbent mûsorvezetõ újabb és újabb szembesítési kísérletére: "Most hiába fogunk ezzel próbálkozni. A döntésünk megszületett: nem lesz regisztráció Magyarországon 2014-ben. Ön hiába próbálja nekem azt mondani, hogy mi még néhány nappal ezelõtt azt mondtuk, hogy bele fogjuk írni az alkotmányba, mert azt gondolom, hogy ezt nem mondtuk. És pontosan arra vártunk, hogy az Alkotmánybíróság ennek kapcsán kialakítsa álláspontját." Gondolom, sok százezer ember kapott a fejéhez e szavak hallatán, nem kizárt, hogy jó néhányan fel is hívták azonnal az orvosukat, hogy bejelentkezzenek: Doktor úr, nagy baj van! Néhány napos távtatokban sem emlékszem már vissza fontos dolgokra. Ugyanis az említett sajtótájékoztatón az urak a saját pici szájukkal a következõt mondták. Rogán Antal: "...hogy a parlament parlamenti ülésének a kezdetekor a formai hibákat azokat kijavítsuk." Szájer József: "Az alkotmányozó, miután tartalmi céljait nem érinti ez a mostani ítélet, az Alkotmánybíróság által kért befoglalási kötelezettségének eleget tud tenni, tehát az átmeneti rendelkezések jelenlegi szabályainak az alkotmány törzsszövegébe való befogadására lehetõség nyílik." |
TomRed | 16705 | 2013. január 6. 21:44 |
Amerika elzárja a pénzcsapot: http://nol.hu/gazdasag/amerika_elzarja_a_penzcsapot A nemzetközi helyzet fokozódik, jó tudni. http://www.youtube.com/watch?v=HsYHY1LUptA |
qqriq64 | 16704 | 2013. január 6. 21:06 | Válasz erre: 16701 |
Na. Meggyõzõdésem hogy az USA azért lett ekkora gazdasági hatalom mert mindenki másnál jobban osztotta be és csoportosította át a munkaerõforrásait. Óriási tévedés hogy a gépesítés feleslegessé teszi az élõerõt. A gépeket elõ kell állítani aztán a gépeket elõállító gépeket is elõ kell állítani mindezeket kezelni megtervezni a logisztikát kidolgozni. Ebben a folyamatban ugyanolyan nélkülözhetetlen a WC-s néni mint a tervezõmérnök. Talán egyetlen nemzet munkaerõpiaca sem olyan mobil mint az USA-é. A múlt századi technikai forradalom abszolút nyertesei. Ennek a forradalomnak egyik legnagyobb vívmánya a szalagrendszer. Pontosan azért mert a munkafolyamatokat apró részegységekre bontva képzetlen emberekre is rá lehetett bízni. Ez óriási elõrelépés volt pontosan a múlt század elsõ felében mikor az USA felszívta a az Európából kivándorlók tömegeit. Azok a tömegek dolgozni akartak. Bizonyítani. Maguknak és az otthon maradottaknak. Felépítették Amerikát. Tévúton jár aki azt hiszi hogy majd a gépek kiszorítják az emberi munkaerõt. A gépesítés immáron legalább négyszáz éve töretlenül halad elõre és ez a trend csak fokozódik. Viszont ha a gépesítettség fokát nézzük mondjuk a háromszáz évvel ezelõttihez viszonyítva akkor már a fél világnak munkanélkülinek kéne lenni. Szerintem egy országban ha a munkanélküliség 5% az normális szint. A fájdalomküszöb 10% körüli de az még kezelhetõ. Ha ennél több az már nagy baj mert a fogyasztás visszaesik és az további munkanélküliséget generál. Viszont mint Magyarország példája is bizonyítja és még sok más országé hogy a munkanélküliséget nem a gépesítés okozza hanem egyéb gazdasági tényezõk. Például amiket itt már kitárgyaltunk néhány év alatt. |
tsanyi | 16703 | 2013. január 6. 21:01 | Válasz erre: 16702 |
Pedig egyik sem....mivel a semmiért a kommunizmusban nem járt volna megélhetés......amúgy egyáltalán mire való a fejlõdés?....szerintem arra, hogy az embereknek egyre könnyebb és szórakoztatóbb legyen az élete....az egy fals szólás, hogy a munka nemesít és azért élünk, hogy dolgozzunk....nem, azért dolgozunk, hogy éljünk és lehetõleg minél kevesebb munkával minél több életet éljünk....ezt a kommunizmus véletlenül sem akarta....
|
Spapa | 16702 | 2013. január 6. 20:56 | Válasz erre: 16701 |
Errõl beugrik valami: falanszter meg a kommunizmus...
|
tsanyi | 16701 | 2013. január 6. 20:37 |
Ez a jövõ: http://www.origo.hu/techbazis/20130102-robotok-eszik-el-a-kenyerunket.html ....egy mûsorban hallottam egy német kutató(vagy mi) elméletérõl(ami inkább jövõkép), hogy már ma lenne rá lehetõség sõt inkább ezt kéne tenni, hogy minden állampolgár alanyi jogon kap egy élhetõ bért munka nélkül(mivel a gépesítés úgyis kiszorít minden fizikai munkát) és aki többet akar az átlagnál és többet is tud tenni az a fennmaradt munkahelyeken dolgozna plusz pénzért. Ebben annyi logika van, hogy ha nem így teszünk akkor vagy visszasüllyedünk a középkorba az ellátások és átlag életszínvonal terén vagy felfüggesztjük a fejlõdést.....egyszerûen a fizikai munkahelyek megszûnnek kivéve a kevés munkát adó kézmûveseket, de a gyárakban igen......mindenképp ez lesz elõbb-utóbb.....a globalozációt nem lehet megállítani és nem is kell hanem inkább jól kell élni vele és egységesíteni a világon a jogokat, hogy nen legyen egyenlõtlen verseny...na meg úgy sincs más választás...vagy kimegyünk az ûrbe vagy végünk.... |
TomRed | 16700 | 2013. január 6. 20:26 | Válasz erre: 16699 |
Elõször olvasd el a saját hozzászólásodat és gondolkozz el rajta...
|
tsanyi | 16698 | 2013. január 6. 18:40 | Válasz erre: 16697 |
Olvastam ezt pár napja.....mit lehet mondani?...van aki azt mondja úgy kell neki....és van aki ember...
|
TomRed | 16697 | 2013. január 6. 18:36 | Válasz erre: 16695 |
Furcsa logikád van... Ha azt állítod például valakirõl, hogy lopott a sarki boltban, akkor neki kell bizonyítania az ártatlanságát? Más, egy ember az embertelenségben: http://szdnyi.blogspot.hu/2012/06/aki-nem-udvozolte-fuhrert-1936-ban.html |
tsanyi | 16696 | 2013. január 6. 18:36 |
Hm?: http://sorkoz.blog.hu/2013/01/05/ki_gyozte_meg_a_miniszterelnokot?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_01_06&utm_campaign=index "ISMERÕS? Tovább a lenini úton 1985 az új fõtitkár kitért az ország katasztrofális helyzetére. Kifejtette, hogy a szocializmus, (polgári kapitalizmus) lehetõségeit nem aknáztuk ki megfelelõen felsorolás a lakosság élelmiszer-ellátásában.(akkor nem volt, ma pénz nincs rá!) A nehézségek ellenére a szocializmus (demokrácia) szépen fejlõdött! E döbbenetes paradoxon már nem elõször bukkan fel: ismét az elért eredményekkel dicsekedtek, miközben bevallották, hogy ezek következtében, válságba jutott az ország. Idézet, századvég, 1991/1 Gorbacsovi korszak, 79. old. Szerkesztõbizottság tagjai között Orbán Viktor! " |
lecso | 16695 | 2013. január 6. 18:27 | Válasz erre: 16693 |
Amire pedig nincs bizonyíték, az hazugság. Ez pedig tipikus szdsz-es, ergó zsidó logika. Figyelj, szerintem hagyjuk egymást. |
tsanyi | 16694 | 2013. január 6. 18:05 | Válasz erre: 16693 |
Rendben, ezért volt kérdés a részemrõl és Tomred már rávilágított a forrásra, Te pedig le is vezetted......ettõl még nem kedvelem az ügynököket mert az olyan jellemre utal ami káros most is a környezetére....van persze olyan aki tényleg megbánta és igyekszik jóvá tenni, de ez ritka....inkább profitál belõle ma is ha tud...
|
Taro | 16693 | 2013. január 6. 17:58 | Válasz erre: 16687 |
Mindjárt az elsõ következtetés hamis. Egyrészt a III/III ügynöknek nem volt oka "magyarellenes" törvényeket megszavazni, másrészt valaki mutasson már egy "magyarellenes" törvényt. Aztán a második következtetés is gyenge lábakon áll. ha mélyebben belegondolunk a III/III-as besúgó és tartótisztje kapcsolatába, akkor inkább vonható le az a következtetés, hogy a) egyiküknek sem érdeke, hogy kiderüljön, vagyis nincs zsarolási potenciál b)inkább van a besúgó részérõl, hiszen õt kényszeríthették, de a tartótisztnek ez volt a "hivatása" Aztán a következõ csúsztatás mindjárt az, hogy a volt MSZMP-sek bárkit is beszerveztettek volna. Nagyon kevés embernek volt ilyen lehetõsége (az MSZP-n belül azt hiszem senkinek), de mondjuk Pintérnek sem. "Az SZDSZ, az MSZP és a Fidesz mélyen fedett emberei azonban zömében külföldi titkosszolgálatoknak jelentettek, az MSZP emberei elsõsorban a KGB-nek, az SZDSZ, meg a Fidesz képviselõi pedig az izraeli titkosszolgálatnak, a Moszadnak és az amerikai CIA-nak." Ez pedig egyszerûen hazugság. Soha, sehol, semmilyen bizonyíték, gyanú nem merült fel ezzel kapcsolatban. Ez a szöveg lecsonak szól, mert õ nem mérlegel, hanem hátradõl és belemosolyog a saját lelkébe, mert alátámasztja a hiedelmeit. S lám igazam van, hiszen mások is megmondták. Ezeknél az ócska fércmûveknél azért ki lehetne találni logikusabban felépített, sokkal kevesebb buktatóval mûködõ összeesküvés elméleteket is, csak hát a magyar széljobb ennyire képes. :-( |
tsanyi | 16692 | 2013. január 6. 17:57 | Válasz erre: 16690 |
A ballibörménynyócév gonosz egy karvalyállat.....amúgy vicces ahogy nézem a HÍRTV-t és minden beszélgetõs mûsorukban és az összes jobbos médiában még mindig arra hivatkoznak, hogy azért van még egyáltalán a nép akarata ellenére baloldal Mo.-n mert a tuggyukkiballibek kezében van az összes média 80-90%-a......vazz, ezt ma már nem nagyon lehet állítani, igaz ha valamit jó sokszor hazudunk akkor ez elõbb-utóbb igazzá válik a zemberek szemében...
|
tsanyi | 16691 | 2013. január 6. 17:54 | Válasz erre: 16688 |
Ezért kérdeztem az elején, de épp az teszi hihetõvé amit utána írtam, hogy eddig minden párt akadályozta a tiszta helyzetet....viszont ha ma tennék nyilvánossá késõ lenne mert mindegyiknek volt alkalma kimazsolázni a rá vonatkozó bejegyzéseket...most épp a kormány teljes ellenõrzése alá vonta az irattárat és senkit nem enged a közelébe.....megy az eltüntetés ezerrel...
|
TomRed | 16690 | 2013. január 6. 17:52 |
Biztos megint az örmények ármánykodnak: http://hvg.hu/vilag/20130104_Orban_baratja_lett_az_ev_legkorruptabb_em "Orbán stratégiai partnere lett az év legkorruptabb embere" "Ilham Alijev azeri elnököt az év emberének választotta a korrupcióellenes OCCRP nemzetközi újságíró-szervezet." |
TomRed | 16689 | 2013. január 6. 17:39 |
Furcsa ez a történet, túl sok benne a "véletlen": http://atlatszo.hu/2013/01/02/tempo-part-kommandosok-vittek-el-az-apostoli-kormanyzot/?doing_wp_cron=1357116645.5839140415191650390625 Annak idején -a rendszerváltozás elõtt- tüntették el a kellemetlen embereket hosszabb-rövidebb idõre a bolondok házában. "Jogi szakértõink szerint az eset legfontosabb tanulsága, hogy mielõbb számûzni kell a büntetõjogból a rágalmazás és a becsületsértés tényállását." |
TomRed | 16688 | 2013. január 6. 17:34 | Válasz erre: 16687 |
A forrás nem tûnik túl hitelesnek: http://www.lakatospal.hu/index.php?page=main
|
tsanyi | 16687 | 2013. január 6. 17:03 |
Nem tudom mennyire hiteles ez, de mivel az ügynököket fokozottan védi minden eddigi kormány és a jelenlegi még vadabbul így akár igaz is lehet, innen van egy hsz.: http://kard.blog.hu/2013/01/05/kommunistahatarozo_fonagy?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_01_06&utm_campaign=index ""Az 1990-es parlamenti választásokon az MDF-KDNP-Független Kisgazdapárt összetételû kormánykoalíció képviselõi között százharminc ügynököt találunk. Így már érthetõ Antall általunk sokat emlegetett kifakadása, nevezetesen: Ha elfogadjuk az ügynöktörvényt, elvész a koalíciós többség . Hát bizony elveszett volna, vagy ha kiderül, hogy a Fideszesek között is tizenhét, az SZDSZ-nél negyvenhat, az MSZP-nél meg húsz ügynök található, de még a függetlenek között is ült két besúgó, új választásokat kellett volna kiírni Magyarországon. Adják össze a számokat, s elsápadhatnak, az elsõ, úgynevezett szabadon választott képviselõk kétharmada ügynök volt. És akkor gondolkodjanak el azon, milyen lényeges magyarellenes törvényeket fogadott el ez a parlament. Míly mértékûvé vált Hazánk vagyonának ki- és átjátszása? Ha górcsõ alá veszik az eredményeket , levonhatják a következményeket, egyáltalán nem véletlen kifosztásunk, a jog lábbal tiprása. De vallassuk tovább a számokat, újabb összefüggésekre jövünk rá. Láthatjuk, hogy a kormánykoalíció ügynökei többségükben piti kis III/III-as besúgók voltak, itt-ott akadt egy-két szigorúan titkos tiszt.(A szigorúan titkos tiszt, a korábbi beszervezõ, akkor képviselõtárs, csak összevonta szemöldökét, s a spicli úgy ugrált, azaz szavazott, ahogy egykori tartótisztje akarta A pártszínek nem jelentettek akadályt. Az MSZP meg még inkább elemében volt, hiszen tudta, egykori MSZMP-sként kit szerveztetett be.) Az SZDSZ, az MSZP és a Fidesz mélyen fedett emberei azonban zömében külföldi titkosszolgálatoknak jelentettek, az MSZP emberei elsõsorban a KGB-nek, az SZDSZ, meg a Fidesz képviselõi pedig az izraeli titkosszolgálatnak, a Moszadnak és az amerikai CIA-nak." Lakatos Pál Júdások a magyar parlamentben.. " |
tsanyi | 16686 | 2013. január 6. 16:55 |
a wikipedia hitelessége?...: http://index.hu/tech/2013/01/06/leleplezodott_a_wikipedia_legnagyobb_atverese/
|
tsanyi | 16685 | 2013. január 5. 21:51 | Válasz erre: 16684 |
Tényleg?...nem ezt olvastam bár igaz is lehet....az tény, hogy minket mindig befogadó nemzetként írtak le, de persze ennek megvolt az oka....amikor a török után elkezdõdött a benépesítés sok nép keveredett az ország minden tájára és ezért senkiben fel sem merült egy népcsoport "kirekesztése" sem....azért vándorolhattak be a cigók is akadálytalanul ide...persze az osztrákok már nem engedték tovább õket....sajnos..:)
|
eröt | 16684 | 2013. január 5. 21:48 | Válasz erre: 16662 |
Németországban arányaiban kevesebb zsidó volt mint akár nálunk.
|
tsanyi | 16683 | 2013. január 5. 20:41 | Válasz erre: 16682 |
"Egyébként meg minden annak a függvénye, hogy az adott kormány mennyire simulékony ezeknek az irányába? A miénk jelenleg nagyon nem az. Az elõzõek meg túlságosan is azok voltak. " ....nagyjából és ennek egyenes következménye, hogy ha a mindenkori kormány kevésbé korrupt és pénzéhes akkor ebbõl a nép is profitálhat......nem feltétlenül kell bokán rugdosni az óvodában a nagyobb gyereket mert ha megunja lecsap.... |
TattooedAngel | 16682 | 2013. január 5. 20:37 | Válasz erre: 16677 |
Örök igazság, hogy ha valamit el akarsz titkolni, akkor mondd el és tedd nevetségessé. Ez nagyon sokszorosan megtörtént annak a bizonyos körnek a befolyásával kapcsolatban. Egyébként meg minden annak a függvénye, hogy az adott kormány mennyire simulékony ezeknek az irányába? A miénk jelenleg nagyon nem az. Az elõzõek meg túlságosan is azok voltak. |
tsanyi | 16679 | 2013. január 5. 19:48 | Válasz erre: 16678 |
Volt megoldás....és most is lenne....a közmunka teljesen jó megoldás erre ha normális bért adnak érte amibõl meg lehet élni....ha adnak akkor nem lehet kibúvó senkinek sem és nem járhat segély sem aki ezt nem vállalja....ez jó megoldás lehetne...
|
MoZi | 16678 | 2013. január 5. 19:38 |
Adj király katonát!Nem adok.Akkor szakítok.Szakíts,ha bírsz! És a kör lassan ismét bezárul.Az egyik oldal lassan megkapja a soha le nem mosható,rasszista,antiszemita,náci,fasiszta,szélsõjobbos bélyeget,mert érveihez már ezerszer visszadobott tényeket,adatokat kellene felhoznia,míg a másik oldal szinte önmagát feladva,valami megfelelési kényszernek engedve áll egy olyan ügy szolgálatába/kisebbségek védelme/amelyben nagyon nehezen lehet már józan érvekkel operálni egy érzelmi és tapasztalati hozzáállással szemben,ezért elõveszi az erkölcsi bunkót a filantróp jog és fajvédelmet vagy rosszabb esetben az önostorozó,önmagát és hovatartozását,nemzetét vagy a többségi társadalmat becsmérlõ/álszent/ attitûdjét.Pedig csak következetesnek és igazságosnak kellene lennie.Igen,igazságosnak,mert nem véletlenül hiányolják mostanában oly sokan azt a bizonyos egyforma mércével mérést. Abban biztos vagyok,hogy nincs igazi megoldás. |
tsanyi | 16677 | 2013. január 5. 19:34 | Válasz erre: 16676 |
Rendben, elhiszem, de ha ez ennyire nyilvánvaló, miért hagyjuk?...vagy már minden gazdag csak zsidó?....láttam a fed-es filmet....és akkor azt gondoltam, hogy így van....most nem tudom....és tudod miért?...mert a könyékbeli országok közül érdekes módon csak minket támadnak, csak minket taszítanak nyomorba a tuggyukkik....szlovákiát, lengyelországot és a többit miért nem?.....nem lehet, hogy inkább mi pisálunk a széllel szemben?....nem kéne olyan ravaszul kitolni velük, hogy elhitetjük, hogy mindent úgy csinálunk ahogy akarják és amikor jól megerõsödtünk és ezzel átverjük a karvalyimperialistákat akik dörzsölik a tenyerüket, hogy kib@sztak velünk azzal, hogy jól élünk, na akkor a pofájukba vágjuk, hogy mi vertük át õket....:))
|
TattooedAngel | 16676 | 2013. január 5. 19:18 | Válasz erre: 16675 |
Nem tudom, hogy õ volt-e, de azt igen, hogy a törekvések valósak és nagyrészt már sikerültek is. Igen hibás érvelés, hogy "de mert a bankokban magyarok dolgoznak". Azt hiszed, ezek az emberek kint vannak a kirakatban? Ugyan, dehogy! De attól még a háttérbõl õk diktálnak. Ha kisebb méretekben nézed ezt, pl. Tasnádinak a nevén se volt szinte semmi, minden strómanok nevén futott, amit egyébként egy riportban õ maga mondott el. |
tsanyi | 16675 | 2013. január 5. 19:04 | Válasz erre: 16674 |
Csak azért kérdem mert én is elhittem....pár éve az trendi volt én meg trendi gyerek vagyok.... ....nemrég valaki mondta, hogy inkább lenne zsidó fõnöke mint kínai....vagy német mint vietnámi....vagy angol mint arab...a fene tudja... |
tsanyi | 16674 | 2013. január 5. 18:56 | Válasz erre: 16658 |
Amúgy nem ez a Freedman beszélt a zsidó világuralmi törekvésekrõl?....
|
tsanyi | 16673 | 2013. január 5. 18:46 | Válasz erre: 16671 |
Csak schmidtet találtam és az sem vezér hanem a bankára volt....õ finanszírozta az íjhoz a húrokat és a lovaknak a szénát...persze át is verte a magyarokat mert nem szállított idõben, a széna vizes volt, az íjhúr rövidebb ezért nem bírták felajzani ezért vagyunk most itt mert csak addig bírták a lovak különben párizsban lennénk és a szajna parton ülve beszélnénk arról, hogy milyen jó is volt etelközben...:))
|
tsanyi | 16672 | 2013. január 5. 18:42 | Válasz erre: 16667 |
No, az igaz, hogy nem jöttek velünk be ide kazárok....sõt az õ fennhatóságuk alá tartoztunk amikor elindultunk ide....pedig milyen jó lett volna ha ott maradunk és nem félázsiaiként tengõdnénk hanem igazi, teljes értékû ázsiaiként düllesztenénk mellyünket a sztyeppén lovagolva nyitott kacagányunkban melyen átsüvít a keleti szél....:))
|
lecso | 16671 | 2013. január 5. 18:40 | Válasz erre: 16670 |
Egy Kohn, vagy Grün, vagy akárki neve csak megmaradt az államalapítók közül.
|
tsanyi | 16670 | 2013. január 5. 18:34 | Válasz erre: 16667 |
Találtam valamit: http://www.mult-kor.hu/20120615_az_elfelejtett_zsido_birodalom "Kelet-Európa történetének egyik nagyon érdekes korszaka – amelyrõl sokan megfeledkeznek – a zsidóság korai története. A török nyelvû sztyeppei nép, a kazárok vezetõi a 8. század második felében vagy a 9. század elején új vallást vettek fel, a judaizmust. Ebbõl eredtek aztán azok a hipotézisek, miszerint a kelet-európai zsidóság a kazárok leszármazottaiból állna, mivel nagy számukat csak így lehetne megmagyarázni. A kazároknak valójában viszont csak egy nagyon vékony rétege, a vezetõk egy része tért át a zsidó hitre." |
tsanyi | 16669 | 2013. január 5. 18:32 | Válasz erre: 16666 |
Éééés ezért tûntek el megérdemelten.....reméljük soha nem jönnek vissza...
|
tsanyi | 16668 | 2013. január 5. 18:30 | Válasz erre: 16667 |
Nem 7 törzs volt hanem egy csomó....majd keres valaki hozzá linket...:))
|
lecso | 16666 | 2013. január 5. 18:27 | Válasz erre: 16642 |
http://videa.hu/videok/hirek-politika/horn-gabor-az-szdsz-fontosabb-eUwICsVDc9MuNEjo
|
tsanyi | 16665 | 2013. január 5. 18:24 | Válasz erre: 16664 |
Viszont ettõl függetlenül voltak zsidók az õsapáink között...tehát honfoglalók voltak...tehát az övék is az ezeréves ország....:))
|
tsanyi | 16664 | 2013. január 5. 18:22 | Válasz erre: 16658 |
Ez is innen(lejjebb), de ez már kissé elveszi a hitelességét mert egy marhaság, a kazárok akik a magyarokkal együtt jöttek be a kárpát medencébe és magyarokká lettek, na azoknál csak pár törzsfõ és családjuk lett zsidó és azért mert a kereskedést ez megkönnyítette a környékbeli zsidókkal, de a népük nem volt zsidó, ugyanolyanok voltak mint az õsmagyarok: "Kik a zsidók? A Keleteurópai zsidók, akik a világ zsidóinak 92 százalékát teszik ki, eredetileg kazárok voltak, egy rendkívül harcias nép. A természetvallást követtek, imádván az égi testeket és az elemeket és természeti erõket. Feltehetõleg a 8. század utolsó negyedében a kazár uralkodó és környezete felvette a zsidó vallást, és a judaizmust tette meg államvallásnak. Egyetlen egynek sem volt soha az õse a Szentföldön, sem az Ótestamentum története szerint, sem az idõk kezdete elõtt. Egyiküknek sem! Ezek pogány kazárok, akik éppúgy fölvették hitüket, mint az írek tették. Amikor az írek keresztények lettek, senki sem dobta õket az óceánba és vitte a Szentföldre mint egy új népcsoportot. Nem lettek más nép. Ugyanaz a nép maradtak, de fölvették a keresztény hitet mint vallást." |
TattooedAngel | 16663 | 2013. január 5. 18:19 | Válasz erre: 16661 |
Ebbõl is látszik, hogy ezek a zsidók a saját vallásuk értelmezését is úgy alakították, ahogy épp kedvük volt. Ugyanis az õ hitük szerint majd akkor lesz újra az övék Izrael, ha eljön a Megváltó (mivel Jézust nem tekintik annak). Ezért vannak anticionista vallásos zsidók, akik szerint helytelen, hogy Izrael állam létezik. Mondanom sem kell, hogy nem túl sokat hallasz róluk valami oknál fogva...
|
tsanyi | 16662 | 2013. január 5. 18:16 | Válasz erre: 16660 |
Sokat lendít a hitelességén, hogy zsidótól származik ez tény.....és tényleg lehet, hogy volt ilyen törekvés....,de a németek miért nem egyeztek meg a szidókkal?...náluk is legalább ekkora volt jelenlétük és õk is odaígérhették volna ha megnyerik a háborút hisz akkor akár õk is rendelkezhettek volna a brit terület felett...
|
tsanyi | 16661 | 2013. január 5. 18:13 | Válasz erre: 16658 |
Ezt már olvastam.....és azt is, hogy a cionisták eleinte nem palesztínát akartûák illtve egy csoporzjuk azért lobbizott, de sok helyet megnéztek afrikában, dél-amerikában.....ez eltartott egy darabig....addig nem volt egységes a cionista mozgalom abban, hogy hol akarják az országukat....: http://www.mult-kor.hu/20121218_hogyan_nem_koltoztek_a_zsidok_angolaba?pIdx=1 Einstein már palesztínáról beszélt mint új otthon, de fenntartásokkal: http://www.mult-kor.hu/20100402_a_naciktol_sem_rettent_vissza_a_cionizmus_ikonikus_alakja |
TattooedAngel | 16659 | 2013. január 5. 18:07 | Válasz erre: 16656 |
Pontosan ugyanazért, amiért az egyik barátom se mondja magát tótnak, pedig a nagyszülei tótok voltak és egymással leginkább tótul kommunikáltak... Asszimiláció. Ez volt a cél az összes területen, jelentõs mértékben sikerült is.
|
TattooedAngel | 16658 | 2013. január 5. 18:04 | Válasz erre: 16654 |
http://reakcio.wordpress.com/2008/10/17/trianon-es-a-zsidok/ Egy kis olvasmány a németekrõl, illetve Trianon rájuk gyakorolt hatásáról.
|
tsanyi | 16657 | 2013. január 5. 17:59 | Válasz erre: 16655 |
Én mindkét szülõi részrõl elcsatolt területrõl származom, fater felvidék muter erdély.....már itt születtek és anno biztos örültek volna a rokonok ha hozzánk tartoznának, ezt az erdélyiek sokszor emlegették amíg találkoztunk velük.....ma már nem tudom....mások voltak mint mi...
|
tsanyi | 16656 | 2013. január 5. 17:56 | Válasz erre: 16655 |
Igen így van, de miért?....érdekes lenne most megszavaztatni ebben a pillanatban, hogy azok a területek amiket elvesztettünk most vissza akarnának-e térni magyar fennhatóság alá? ......ez is egy érdekes kérdés....
|
TattooedAngel | 16655 | 2013. január 5. 17:55 | Válasz erre: 16651 |
Igazad van, a határon túliakat nem vettem bele. Bár sajnos ezeken a területeken is egyre több ember van, aki még beszél magyarul, de már nem vallja magát magyarnak...
|
tsanyi | 16653 | 2013. január 5. 17:53 | Válasz erre: 16649 |
" Akkor valami olyasmit válaszoltál, hogy nem kellett volna lopni." Nem tudom pontosan,. hogy mit válaszoltam, de ez is lehetett....akkor ugye azt gondolta mindenki, hogy a cigók jártak oda lopni.....hát nem annyira, persze azok is, de pl. a volt szomszédom aki szõke, kék szemû és magyar szintén évekig járt oda a haverjaival hetente többször is......az tény, hogy az osztrák általánosított és meg is sértõdtem rajta mert nem esett jól és ebben igazad van.....azt nem hinném, hogy bûnös nép vagyunk fõleg mert a többség semmiféle bûnt nem követett el egyik idõszakban sem ha csak a hallgatást nem nevezzük annak, de azok sem vagyunk amit többen hirdetnek mintegy mások fölé helyezve minket, hogy mi többek, jobbak, okosabbak vagyunk más népcsoportoknál....ugye azt mondjuk sokszor, hogy mennyi eszet adtunk a világnak, hát a Nobel díjasaink 1 kivétellel zsidók voltak.....lehet, hogy nem mi adtunk okos embereket a világnak hanem közülünk akinek volt esze az inkább elment mert ott nem akarta senki elzavarni és hagyta élni?....a fene tudja... |
lecso | 16651 | 2013. január 5. 17:51 | Válasz erre: 16641 |
Még ezzel is vitatkoznék. Egy máréfalvai, erdélyi családnál jártunk nyáron, már nem elõször. Nem magyar állampolgárok. De magyarok. Meg a székelyudvarhelyi benzinkutas, aki István a király-t hallgatott, 700 kilométerre Budapesttõl. Meg az a tanítványom, aki a Felvidékrõl jár a suliba, és megbüntették a szlovák hatóságok, mert magyarul beszélt, egy hivatalban. |
TattooedAngel | 16650 | 2013. január 5. 17:48 | Válasz erre: 16647 |
Csak annyit mondok, nézz utána a trianoni békénél kik játszottak szerepet (a nevek eléggé árulkodóak), mit vettek el Németországtól, mekkora kártérítésre kötelezték õket (kb. egy éve volt hír, hogy most fizették ki az utolsó részletet az I. Világháborús jóvátételbõl!), ennek milyen hatása volt a német gazdaságra.
|