Bubó Doki | 15849 | 2012. november 16. 16:34 |
Édes istenem, tényleg nagy a baj. És az ápolók is már külföldre mentek. Mi lesz ebbõl? http://vastagbor.blog.hu/2012/11/16/sose_szabad_fullba_nyomni_a_kretent_de_matolcsy_megint_megtette |
qqriq64 | 15848 | 2012. november 16. 12:55 | Válasz erre: 15847 |
Én amíg otthon laktam csak ott vásároltam meg néha a Praktikerben. A többi jóval drágább a Bauhaus meg brutál drága. |
Dodiba | 15847 | 2012. november 16. 12:47 | Válasz erre: 15844 |
Nálunk annyira nem jött be. Szar helyen volt,drága volt és elég káoszos elrendezésû. |
qqriq64 | 15844 | 2012. november 16. 12:24 | Válasz erre: 15843 |
A Brico a legjobb barkácsáruház volt. Béke poraira.
|
Taro | 15843 | 2012. november 16. 09:18 | Válasz erre: 15842 |
Ebben a sztoriban csak és kizárólag egy dolog rémisztõ: Nem eladta a konkurenciának az áruházakat, hanem bezárja!!! Ha ez igaz (máshogyan nem lenne 1000 ember elbocsájtva), az azt jelenti, hogy a gyorsnaszád úgy zuhan, mint a kõ. :-((( |
Bubó Doki | 15842 | 2012. november 16. 08:16 |
És igen, hamarosan meglesz az egymillió munkahely is! Már úgy értem, hogy csak annyi marad........http://www.mfor.hu/cikkek/Ezer_magyart_bocsat_el_a_kivonulo_Bricostore.html |
TomRed | 15841 | 2012. november 15. 22:00 | Válasz erre: 15837 |
Azért, mert a nem létezõ FIDESZ-közeli oligarchák így döntöttek: http://hvg.hu/itthon/20120229_trafiktorveny_lobbistak "...az Európai Bizottság honlapjára felkerült törvénytervezetet ugyanis a fájl adatainak tanúsága szerint egy „Sánta János" névvel regisztrált felhasználó gépén hozták létre, ez a Sánta János pedig megegyezik egy Hódmezõvásárhelyhez köthetõ dohánycég vezetõjével, akirõl Lázár János a hét elején beismerte, hogy a tanácsait több mint tíz éve kikéri." |
klimas | 15840 | 2012. november 15. 14:08 | Válasz erre: 15836 |
Nem értem mi a gond? 100%-ra teljesített.....
|
tsanyi | 15839 | 2012. november 15. 11:50 |
Ehhez meg nincs mit hozzátenni...már-már irodalmi mélységûek ezek a blogok, de mit lehet tenni ha akad alapanyag bõven?:)): http://varanus.blog.hu/2012/11/15/papcsak_kutyaja?fullcommentlist=1#comments
|
tsanyi | 15838 | 2012. november 15. 11:45 | Válasz erre: 15837 |
Ez csak a kicsikre fog vonatkozni....hiába mondták elõre, hogy a kisvállalkozásokat támogatandó adják majd a kezükbe ezt az üzletet, de 2 hónapja már kiderült, hogy ez csak vakítás volt mert a kicsik nem fogják tudni megfizetni azért "kénytelenek" voltak a nagyoknak is átengedni a terepet, de ha abból indulok ki, hogy a fuvarozásban is a kauciót csak a kicsiknek kell biztosítani mert bizonyos autószám felett(vagy bevétel?) elég a mérleget bemutatni(vicc nem?) it is egy hasonló szabályozás lesz.....a nagyoknak elég lesz valamit bemutogatni és annyi....,de az egészre egyébként is rávetül a nagy igazság hisz ezt a törvényt még csak nem is a fidezs írta hanem alapból az a cég aki megálmodta ezt és a lézer meg benyújtotta csak épp a céges fejléces papíron.....:))).....én és a család sem dohányzunk így akár nem is érdekelhetne, de itt maga az eljárás a lényeg......épp most a mi "piacunkon" is hasonlóra készülnek.....
|
TTné | 15837 | 2012. november 15. 10:39 |
Miért kell egy dohányboltnak nemzetinek lennie? :-/ http://vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20121115-szazezreket-ker-az-allam-a-dohanyarusitasert.html |
Spapa | 15836 | 2012. november 15. 10:11 |
Ez a nõszemély nagyon sötét. http://www.origo.hu/itthon/20121114-pakisztani-torzsek-bajnai-gordon-selmeczi-gabriella.html Két mondatból, csak kettõt nem ért. :-( |
tsanyi | 15834 | 2012. november 13. 19:10 |
Tényleg, ugye azzal védekeznek a hívek, hogy kurcsányiéknak is volt 8 évük és akkor annyi legalább jár a vezérnek is(igaz, ezt már rég hallottam).....na tehát, akkor mennyi is járjon nekik, 8 év, 20 év vagy inkább életfogytiglan?...:)))) ...egy hsz.-ben találtam itt: http://magyarinfo.blog.hu/2012/11/13/a_fidesz_uj_kampanyszabalyozasai_ordogi_kor_a_bizonytalan_szavazok_ellen?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_11_13&utm_campaign=index, de jó..:) |
tsanyi | 15833 | 2012. november 13. 18:43 |
Ma reggel néztem egy választási szakértõ beszélgetését és azt mondta, hogy az új törvénybõl kimarad a választási csalás büntetése sõt annak definíciója is ami miatt gyakorlatilag levették a tiltó listáról a választási csalást hisz nincs rá törvény, hogy az mi....na most ez miatt az lesz, hogy a választási bizottság(valami nemzeti neve van mert az igazit felszámolták) állapíthatja meg, hogy mi lesz törvényes és mi nem...ja, és kivették az utaztatással kapcsolatos tiltásokat is amirõl szintén ez a kormány szerv fog dönteni, hogy kinek az utaztatása törvényes és kié nem.....tényleg besz@rtak bajnai sikertõl.....most már valóban csak az hiányzik, hogy törvénybe foglalják a vezér örökös hatalmát amit a csak egyedüli résztvevõként elõírt kötelezõ szavazáson kell a nemzetnek kinyilvánítani......tényleg nem diktatúra?....az új neve akár motoros is lehet...vezér rr.....rr=rákosi replika....
|
Spapa | 15831 | 2012. november 13. 11:31 |
Ezt jó helyzetelemzésnek tartom. De a végkövetkeztetéssel nem értek egyet. "Az elõre elcsalt választás, a döntõ pénzügyi fölény, valamint a trükkök – itt nem részletezett – százai miatt a Fidesz (-Jobbik) gyõzelem eleve valószínûbbnek látszik, de ha az ellenzéki összefogás esetleg nyerne, akkor azt igen sovány többséggel tenné. Az jó, és mi lesz azután? Vélemény." http://hvg.hu/velemeny/20121112_Folytassa_Viktor |
tsanyi | 15830 | 2012. november 13. 10:43 |
Ismerõs valahonnan?...ezek a példák úgy látszik nem tûnnek el és mindig akad követõje: "Trockíj jövõképe! Válasz Lenin Mi a teendõ? Brosúrájára! 1903 Ön a pártot a proletáriátus helyébe foglya tenni, aztán a központi bizottságot a párt helyébe, a párt fõtitkárát a központi bizottság helyébe, így a proletáriátus nevében egyetlen személy hatalmát fogja elérni!" ...trockijjal lehet, hogy ez volt a baja sztálinnak és elõtte leninnek is....és jött a jégcsákány8mondjuk az elõzõ tettei alapján pont megérdemelte).... |
tsanyi | 15829 | 2012. november 13. 10:36 |
Keresztényi szeretet?....remélhetõleg ezek is hamarosan a koldusok kenyerét fogják enni(tudom, semmi esély nincs rá, de jó álmodozni) és velük is így fognak bánni az akkori urak..: http://atlatszo.blog.hu/2012/11/13/teszi_a_dolgat?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_11_13&utm_campaign=index
|
tsanyi | 15828 | 2012. november 13. 07:32 |
Ez milyen okos!....miért nem olvasnak Kisherceget a politikusok?....amúgy innen van és maga a poszt is jó, ki szerint nem épül itt a diktatúra?: http://onlinemarketing.blog.hu/2012/11/12/betiltott_beszelgetesek?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_11_13&utm_campaign=index " - Ha egy generálisnak azt parancsolnám, szálljon virágról virágra, mint egy lepke, vagy írjon egy tragédiát, vagy változzék tengeri madárrá, és a generális nem hajtaná végre a parancsot, ki lenne a hibás emiatt: õ vagy én? - Fölséged! - jelentette ki a kis herceg nagy határozottsággal. - Látod. Mindenkitõl azt kell követelni, amit az illetõ megtehet. A tekintély legelsõ alapja az értelem - mondta a király. - Ha népednek azt parancsolod, vesse magát a tengerbe: föllázad, forradalmat csinál. Azért van jogom engedelmességet követelni, mert ésszerûek a parancsaim." |
desiderus | 15827 | 2012. november 12. 21:55 |
Egy kis ízelítõ a kormánypárti hozzáállásból.... http://www.origo.hu/itthon/20121112-duhos-esztergomiak-vontak-kerdore-a-fideszt.html |
tsanyi | 15826 | 2012. november 12. 19:41 |
Hoppá!....szép törvényeket hoznak derék uraink...szerintem kár is cifrázniuk tovább, simán foglalják alkotmányba, hogy csak a fidesz indulhat a választásokon egyedül az örökkévalóságig....há' persze, hogy demokrácia, mi más?: http://magyarinfo.blog.hu/2012/11/12/mi_koze_simicska_lajosnak_a_valasztasi_szabalyokhoz?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_11_12&utm_campaign=index "Aki figyelmesen olvasta a választási szabályok változásairól, a kampányban elõforduló hirdetések korlátozó szabályairól szóló cikkeket, észrevehetett valamit. Azt, hogy valami hiányzik belõle. Míg az internetes, kereskedelmi médiumokban, és napilapokban történõ párthirdetéseket betiltaná egy javaslat, egy másik pedig korlátozná (ahogy korlátoznák a köztévében való megjelenést is), egyetlen javaslat se szól a köztéri hirdetésekrõl. Ennek pedig oka van, mégpedig: Simicska Lajos." |
tsanyi | 15825 | 2012. november 12. 19:38 |
Egyre mulatságosabb ez a történet...:)))): http://kepviselofunky.blog.hu/2012/11/12/szegedi_csanad_daniel_peterrel_tanul_heberul?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_11_12&utm_campaign=index
|
tsanyi | 15824 | 2012. november 12. 12:23 |
Ez jó, még nem hallottam: "Na ezért nem jó az erõs állam: "Jefferson bon mot-ja: „az a kormány, amelyik elég nagy ahhoz, hogy mindent megadjon, amire szükségetek van, elég erõs ahhoz, hogy mindent elvegyen, amitek van". |
lecso | 15823 | 2012. november 12. 08:39 | Válasz erre: 15821 |
És hazudnak megfontoltan, Behízelgõ modorban, Éppen ugyanúgy ahogy régen, 'Érd be a kicsivel szépen!', |
Taro | 15821 | 2012. november 10. 23:00 | Válasz erre: 15820 |
Eljött az az idõ, amikor már a kicsinek is örülni kell.
|
TattooedAngel | 15820 | 2012. november 10. 20:34 | Válasz erre: 15819 |
Ez leginkább róla állít ki szegénységi bizonyítványt. De hogy amiatt lenne diktatúra, mert élt a jogaival... Mellesleg én örülök neki, hogy van ilyen lehetõség. A senkiházi névtelen trollok ellen tökéletes! |
tsanyi | 15819 | 2012. november 10. 20:07 | Válasz erre: 15818 |
Ez itt a lényeg és ezért kell várni a hatóság lépését, hogy tovább viszi vagy visszadobják?...
|
TattooedAngel | 15818 | 2012. november 10. 20:02 | Válasz erre: 15817 |
Ez egy törvény adta lehetõség. Bárki élhet vele. Egyébként pont õ az, aki hiába jelent fel bárkit is, közszereplõ, ezért neki jóval többet kell elviselnie.
|
tsanyi | 15817 | 2012. november 10. 19:54 | Válasz erre: 15816 |
Hm, politikusok diktatúrákban szokták magukat "megvédeni" az õket kritizálóktól......ez csak abban a rendszerben szokás....nincs rajta mit szépíteni....
|
TattooedAngel | 15816 | 2012. november 10. 19:46 | Válasz erre: 15812 |
Diktatúra a túrót! Te is feljelenthetsz engem, ha itt a fórumon nekiállok azt mondani rólad, hogy pl. elloptad a motorom vagy bármi ilyesmit. És meg is nyernéd a pert...
|
classic | 15815 | 2012. november 10. 18:29 |
"Így tehát a nyertes és hibázó elit dolgait sem kell senkinek a vállán vinni." Természetesen morális értelemben...mert anyagilag sajnos nagyon is ...... |
classic | 15814 | 2012. november 10. 18:27 | Válasz erre: 15803 |
Igen ebben valószínû igazad is van azzal a nem elhanyagolható kiegészítésemmel, hogy a politikai morál deficitje miatt egy nagyjából körülírható, (pártok megnevezése nélkül, mert mindben van) réteg tehetõ felelõssé. De ennél sokkal nagyobb probléma az "ember" morális devalválódása, hellyel közzel áttételesen pont ennek az erodált politikai rétegnek és nagymértékben a salyát nemtörõdöm életének köszönhetõen. Talán az én "hitvallásomban" az lehetett neked szimpatikus, hogy kell, hogy legyen egy közös értékrend, kell, hogy legyen egy közösen elfogadott általános rend mely elõre visz a politikától függetlenül, és tanuljuk meg igenis egymást megismerni nem pedig pl a szavazata miatt azonnal sz...r emberezni és gerinctelenezni. Mert már rég nem fontos a szavazat...persze a reményre szavaz mindenki (vagyis én mert van aki a bosszúra) és az az egy perc nem lehet az ember értékmérõje. Így tehát a nyertes és hibázó elit dolgait sem kell senkinek a vállán vinni. A legszebb része a mondataidnak az, hogy nem ezt vártad 22 évvel a váltás után...hidd el senki sem. |
tsanyi | 15813 | 2012. november 10. 16:59 | Válasz erre: 15811 |
Nem a legelõ fogyott hanem volt náluk erõsebb aki elzavarta õket.....tényleg, akkor a törzsfõk is hazaáruló nemzetidegenek voltak?......
|
tsanyi | 15812 | 2012. november 10. 16:58 | Válasz erre: 15797 |
Ez most komoly?....gondoltam már rá, itt is volt aki fenyegetett feljelentéssel.........meri még azt mondani bármelyik hívõ, hogy nem diktatúra készül?.....és az eu is elmehet a fenébe ha ezt a nyugalma érdekében hagyja.....persze akinek nem gáz így elsõre a diktatúra az örülhet, de csak addig amíg rá nem kerül a sor, hogy a javait a kedves vezetõnek kell adnia....,de akkor már nem lesz aki szót emelne érte sem ahogy õ sem teszi most másokért......ezt még az elején kell megfogni, késõbb már békésen nem megy...
|
qqriq64 | 15811 | 2012. november 10. 15:50 | Válasz erre: 15810 |
Mint ezernéhány évvel ezelõtti õseink akiknek elfogyott a legelõ és tovább kellet állniuk új legelõk felé. Nem gondolnám hogy sokat moralizáltak volna a haza fogalmáról. Semmi sem változott.
|
matador | 15810 | 2012. november 10. 15:43 | Válasz erre: 15808 |
A doki fiam most készíti elõ az Angliai munkáját, mert itthon még a bõrt is lenyúzzák róla és nem fizetik ki a túlóráit, mert annyit a tv -nek szerint nem is dolgozhatna mint amennyit rátestálnak.Ja mûtõt takarító nõk több pénz kapnak a veszélyes hulladék kezelése miatt mint õ a diplomájával.(persze ezzel nem a takarítók bérét kritizálnám mert bizony megérdemlik a munkájuk után az összeget!) A nevelt 12 évesbe meg verem befelé a német nyelvet (mint nem kíván éppen Hoffman Rózsa?államilag ezt kívánja preferálni mint a Monarchia idején, német ország hûbéresei lettünk ismét csak rá nem basszunk még jobban!) Szóval ha ez így marad lehet 2014 ben én is költözöm Ausztriába vén fejjel. |
qqriq64 | 15809 | 2012. november 10. 15:22 | Válasz erre: 15807 |
Nézd, nekem sem jutott eszembe egészen négy évvel ezelõttig. Koromnál fogva és kiskorú gyerekem jövõjét szem elõtt tartva az utolsó pillanatban léptem. |
qqriq64 | 15808 | 2012. november 10. 15:20 | Válasz erre: 15807 |
...és az utódaidnak vagy a nevelt gyermekeidnek mit tanácsolnál? |
matador | 15807 | 2012. november 10. 15:15 | Válasz erre: 15804 |
nekem mint légvédelmi rakétásnak még a lakásom elhagyására is engedélyt kellett kérnem... No mondanom sem kell, nyugatra kiutazásomhoz miniszteri engedély kellett, aztán ez is változott.Igaz a sereggel sok helyen megfordultam, és mind ezt állami dotációval, 18 koromig már voltam Európa sok országában igazából nem vágytam soha ki.Mindig alig vártam hogy visszatérjek a családomhoz,6-10 hónapos távolléteim után. soha sem tudtam megszokni a kinti éltet, dolgozni szerettem, és tettem a dolgom de mindig Magyarországra vágytam ...haza ..haza mondá ET. De ha tudtam volna vagy legalább is sejtettem volna , hogy hazánk politikusai ilyen szégyenteljes politikát, gazdasági tevékenységet fognak folytatni , tényleg vissza se néztem volna ....de nem voltam jós. Most meg 55 évesen már lusta kényelmes pasas lettem.Igen itthon küzdök a változtatásért, de csekély remény van a változásra. |
qqriq64 | 15806 | 2012. november 10. 15:05 | Válasz erre: 15805 |
Akkor ezt megbeszéltük. Jövõre valamikor... |
classic | 15805 | 2012. november 10. 15:01 | Válasz erre: 15801 |
Bármikor átjöhetsz, nincs rejtegetni valóm....szívesen láltlak, és nem csak téged. Csak elõtte egy telefont engedj el, hogy itthon legyek, az itt olvasható telefonom él és mindíg be van kapcsolva. Legalább megnézzük a motorjaimat is.... végre. Mert hát azért mégis csak egy jármûszeretõ embernek látlak és talán az én gépeim is tetszenének.... |
qqriq64 | 15804 | 2012. november 10. 14:56 | Válasz erre: 15799 |
Mati Sokan a jobboldalról tagadják hogy a diktatúra felé halad Magyarország. Igen, a Rákosi féle diktatúrának van egy igen jelentõs akadálya. Internetnek hívják. A képi és írott médiát szinte teljesen uralma alá hajtotta a kormány. Az internetet nem tudja. Ezért hamis a jobboldal kijelentése miszerint ennek az oldalnak a léte is a demokrácia bizonyítéka. Persze ha akarnák megszüntethetnék ezt is. Aztán létrejön máshol. Az internet a szabad véleménnyilvánítás alapvetése lett. Ezért nehéz Rákosi féle diktatúrát építeni. Az információáramlás és annak gyorsasága mindennél fontosabb. 56.ban a rádio elfoglalása vagy a taxisblokádban a CB rádio szerepe megkérdõjelezhetetlen. Azért az érdekes hogy még mindig próbálnak kommunista propagandamódszerekkel élni. Például a kitelepültekrõl vagy a kinti életrõl hamis információkat terjeszteni a kormányhû médiákban. Ha nem lenne internet ez akár hatékony is lehetne. Gondolj bele hogy az átlagmagyar mit tudott a nyugati életrõl 1970-ben. |
TomRed | 15803 | 2012. november 10. 14:52 | Válasz erre: 15800 |
Attól, hogy sok mindenben nem értek veled egyet (leginkább a "nemzetinek" nevezett kormány minõsítésében), én is találok sok becsülni valót a felfogásodban. Talán feltûnhetett neked, hogy elsõsorban az a gondom ezzel a rezsimmel, hogy a becsületes dolgozó emberek szenvednek hátrányt a felsõ tízezret és az új elvtársakat támogató intézkedéseikkel. (Egykulcsos SZJA, számtalan egyéb adó, végtörlesztés, KÖZGÉP stb.) Persze a demokrácia deficit is irritáló számomra, nem ezt vártam volna a rendszer váltás után több, mint 22 évvel. |
matador | 15802 | 2012. november 10. 14:47 | Válasz erre: 15801 |
mondám én okos vagy..vannak jó meglátásaid, hiszen Te már tapasztalatból beszél , és ebben az ügyben bizony én is osztom a véleményedet.
|
qqriq64 | 15801 | 2012. november 10. 14:34 | Válasz erre: 15800 |
Igen szerintem is jót tudnánk beszélgetni. Mikor most otthon voltam terveztem hogy összejövök néhány ittenivel de egyszerûen nem tudtam idõt szakítani. Pedig Veled lett volna a legnagyob esély találkozni mert naponta megfordultam Halásztelken sõt Szigetszentmiklóson is. Mindenesetre örülök a normális hangnemnek. |
classic | 15800 | 2012. november 10. 14:15 | Válasz erre: 15798 |
Ennek a válaszodnak most örülök....ha egyszer lenne egy valós, nem csak virtuális "elmélkedések" találkozó (lehet, hogy nem is rossz ötlet?) már tudom, hogy egymás szemébe tudnánk nézni gond nélkül és lehet, hogy lenne vidámabb témánk is....természetesen egy motorozzással egybekötve. Üdv laci |
matador | 15799 | 2012. november 10. 13:52 | Válasz erre: 15797 |
anarchia ez nem az!!!! ez már tiszta diktatúra olyan mint Rákosi idejében! Ez a faj tiszta turulos miniszter elnök, jó tanítványa lett a GENERALISSZIMUSZNAK..Csak tapsolni szabad a szabadság harcának amit alig 2, 5 milliónyi Magyarországon tengõdõ szopott meg. Igen már a 25-30 év közöttiek nem itt akarnak élni.De szeretnének ...hiába..nincs hol dolgozzanak , nincs mibõl éljenek, így mennek ahol munkát találnak. Az ország recesszióba esett és ez még mélyûlni fog. |
qqriq64 | 15798 | 2012. november 10. 13:10 | Válasz erre: 15796 |
Igazad van. Teljesen elfogadható amit írsz. Én is azt látom hogy az otthon maradóknak sokkal nehezebb. Egy hete voltam otthon sokkolt az amit tapasztaltam. Pedig csak 15hónap telt el. Mindenki döntését tiszteletben tartom hogy hol él. Sokan nem tehetik meg hogy elmenjenek onnan pedig szeretnék. Anyagi családi vagy csak egyszerûen érzelmi okokból. Mindettõl függetlenül én bemutatom az itteni életet sõt nem is mindig a jó oldalát. Azt sem tagadom hogy bíztatok mindenkit hogy ha teheti jöjjön el onnan. Miért ne tenném? Mondjam azt hogy itt megbecsülik a munkámat biztonságban megélek de ti azért maradjatok ott mert az a hazátok? Mert az a haza hû de sokat adott nektek. Szakmát megélhetést. Én megfordítom a kérést. Innen azt látom mit vett el mirõl maradtam le. Ha egy országban a szülõ arra bíztatja a gyerekét hogy menjen ott nagyon nagy a baj. Nekem is van otthon egy felnõtt lányom és fiam. A lányom ki fog jönni a fiam nem valószínû. Látom azt is hogy milyen propaganda folyik ott hogy otthon tartsák az embereket. Hogy majd haza fognak menni meg hogy csak tapasztalatszerzés céljából jöttek ki meg hogy a fiatalok mennek külföldre. Ez mind mind hazugság. Hendonban a Magyar Házban lakók legnagyobb része 30év feletti. Eszük ágában sincs hazamenni. Rengeteg magyar ismerõsöm barátom van itt mindössze eggyel találkoztam aki haza akar menni. Nem túl bíztató arány. |
askman | 15797 | 2012. november 10. 12:57 |
Pártállástól függetlenül - Kezdünk Észak-Korea lenni. Már nem csak a Népszava kommentelõit jelentették fel, hanem a Hír24-ét is, akik a Népszava kommentjeinek feljelentését kommentálták. Ettõl már csak egy paraszthajszál és bárkire ráverheti az ajtót a TEK, aki nem halleluja hangulatban ejti ki a "Tisztelt" Ház lakóinak nevét. Tiszta anarchia :-( http://www.hir24.hu/belfold/2012/11/10/a-hir24-kommenteloit-is-feljelentettek/ |
classic | 15796 | 2012. november 10. 12:44 | Válasz erre: 15791 |
Akkor én is had válaszoljak... Az összegszerûségbe légyszi ne köss bele nem akartam én a zsebedben turkálni. Egyáltalán nem vagyok jól menõ vállalkozó (ma nem kedvez az idõ a motoros cégeknek), ráadásul ez csak a másodállásom. A fõállásomban (kb 18 éve egy helyen) amikor végzek, futás haza, hogy az ott beígérteknek is eleget tegyek. Hogy a szûlõktöl kaptam volna bármit is? Ne hülékedj már:)...szerinted egy 56-os kikötõi segédmunkásként nyugdíjazott ember (dokkmunkás a gyengébbek kedvéért, mert csak oda vették fel) mit tudott "adni"mármint anyagilag? Persze neki viszont mindenét vitték.... és nem csak anyagilag. Anyám meg egy egyszerû takarítónõ volt mert a sokak által itt elsiratott még mindíg aktív mszmp-s politikai elit szerint pl a német nyelvû érettségije nem érvényes (bi bi bí) merthogy nem õk "írták alá". Az meg, hogy te rendben vagy ott ez így jó is...sokat tettél érte. Ezt nem vitatja senki. Csak tudod van egy nagybátyám...na õ kint maradt 56 után....nekünk mindenáron bizonygatja, hogy õ mekkora svájci, meg hogy ti kis buta ittmaradtak milyen kis hülyék vagytok... én ma már csak mosolygok rajta. A "kis hülye" itt maradt apám 56-os tönkretettként sokkal több ember tudott abban a szarban maradni....te ne ess ebbe a hibába. |
qqriq64 | 15795 | 2012. november 10. 11:51 | Válasz erre: 15793 |
Na ez egy igen értelmes hozzászólás volt. Én is így látom. Akkor a jobboldali barátaim véleményét is ideírom. "Minden külföldi magyar szavazhat függetlenül attól hogy életvitelszerûen hol él vagy adózik feltéve hogy a fideszre szavaz. Amennyiben az utóbbi feltétel nem valósul meg akkor nincs joguk. Még élni sem" :)))))))) |
askman | 15794 | 2012. november 10. 11:42 | Válasz erre: 15791 |
"Természetesen nem egy elbaszott befizetés miatt meneküljön onnan mindenki de ez is egy csepp a pohárban és ha túl sok ilyen csepeg bele akkor ki fog ömleni. " Értem én, csak hülyén jött ki :-)
|
askman | 15793 | 2012. november 10. 11:39 | Válasz erre: 15790 |
Ha már kérdezted, akkor válaszolok is :-) Természetesen igen. Az már más kérdés, hogy akar-e? Attól, hogy egy idióta rendszer miatt döntött úgy, hogy máshol próbál szerencsét, még meg kell hagyni a jogot, hogy formálhassa annak az országnak a politikáját és ezzel a jövõjét amelynek állampolgára. Ráadásul õ nem szavazati jog miatt "vett" idegenben élõ "magyar", hanem itt született itt élt állampolgár. Amíg nem dobja el magától az állampolgárságot, addig nem csak hogy szavazhasson, hanem szavazzon is. Az, hogy külföldön fizet adót, csak egy dolog. Nem azért él kint mert ott akar adót fizetni, hanem mert ott tud megélni. Az nem az ok, hanem csak az okozat. - szerintem
|
qqriq64 | 15791 | 2012. november 10. 11:23 |
Igen válaszolok... Ne forgassátok ki megint a szavaimat. Nem írtam olyat hogy az én Cameronom. Azt írtam hogy jó lesz nekem miniszterelnöknek merthogy itt élek. Itt Londonban talán mégsem orbán fennhatósága alá tartozom. Erõsen remélem hogy eljön az az idõ is hogy itt választpolgár legyek. Természetesen nem egy elbaszott befizetés miatt meneküljön onnan mindenki de ez is egy csepp a pohárban és ha túl sok ilyen csepeg bele akkor ki fog ömleni. Classic Örülök hogy hárommillió forintból tudod finanszírozni a gyereked egyetemi tanulmányait meg még vett belõle egy lakást is. Valóban az egész kapitalista rendszert meg fogja rengetni hogy elveszik a lakástámogatást a pályakezdõ fiataloktól. Persze Magyarországon ez megmarad:)))))))) Olya szar itt a szociális helyzet hogy még én mint vállalkozó is kapok lakástámogatást. A fél lakbéremet fizetik. Ha nem kapnám akkor se dõlnék a kardomba. Fél évig dolgoztam itt úgy hogy egyedül tartottam el a családom mindenféle támogatás nélkül. Annak a fél évnek most kaptam meg az adóvisszatérítését. Sokan örülnének Magyarországon ha a féléves fizetésük lenne annyi mint amennyit én visszakaptam. Szar egy rendszer. Szoktam kritizálni a helyi ügyeket a kollégáknak. Két dolgot általában. A londoni tömegközlekedést és a szemetelõ embereket. Egyet szoktak érteni. Ez nem Magyarország ahol azt mondják menjél haza ha nem tetszik. Ez nem Magyarország ahol az erdélyi magyarokat lerománozzák. Ha az itteni toleranciaszintre 10pontot adok akkor a magyarra az 1 is sok. Egy dolgot tudomásul kéne venni. Magyarország nem csak jólmenõ vállalkozókból áll . Magyarországon azok az emberek vannak többségben akik egyik napról a másikra élnek. Akik ha úgy tetszik lázár után szabadon, annyit is érnek amilyük van. Egy mélyen lenézett megvetett droidnak titulált dolgozó réteg. Nem akarnak vállalkozók lenni. Nincs meg hozzá a tehetségük az affinitásuk az agilitásuk meg még sorolhatnám mi mindennincs meg hozzá. Mint például nekem. Hülye voltam tanulni a apám kõmûves volt anyám háztartásbeli engem nem tudtak vastag bukszával megtámogatni. Egyetlen egy dolgot kaptam tõlük útravalóul. A munka szeretetét. Hogy kedvvel és örömmel csináljam amit csinálok. Az az ország ezt elvette tõlem ez az ország pedig visszaadta. Sokan vannak így abban az országban. CSAK tisztességesen akarnak dolgozni és tisztességesen megélni. Persze egy jólmenõ vállalkozónak ezt felfogni is nehéz. |
TomRed | 15790 | 2012. november 10. 11:22 | Válasz erre: 15788 |
Ha már felhoztad a választásra jogosultság témáját, akkor megkérdezném a véleményedet, hogy qqriq64 szavazhasson-e majd szerinted a következõ magyarországi választásokon, mint kint élõ, ott adót fizetõ, de magyar állampolgár? http://varanus.blog.hu/2012/11/06/orban_sosem_voltam_forradalmar/fullcommentlist/1#c18225619 Ugyanezt classictól is kérdezném. |
askman | 15788 | 2012. november 10. 09:28 | Válasz erre: 15786 |
""Meneküljön mindenki?" Szerintem ezt qqriq64 sem gondolhatta komolyan, hogy egy elbaszott befizetés miatt dobja el magától mindenki azt amiért eddig élt. Vagy ha mégis, akkor más gond van. "Hiszen most mondja a Cameronod" Nem hiszem, hogy ez az õ Cameronja is lenne. Vagy már választásra is jogosult lett ennyi idõ után Angliában? Mert ha nem, akkor ez messze nem az õ Cameronja. Max. szeretné azt hinni. |
classic | 15787 | 2012. november 10. 08:48 |
Habár te ott nem bírálhatod ilyen élesen a helyi ügyeket a kollégáknak úgy mint itt...hiszen rögtön megkapod ha nem tetszik minek jöttél ide?
|
classic | 15786 | 2012. november 10. 08:44 | Válasz erre: 15762 |
Meneküljön mindenki? Én azt választom a gyerekeimnek, hogy kb ugyanazt a pénzt, amit te az elsõ évedre bekockáztatál oda adtam az egyetemi tanulmányaikra és arra, hogy vegyen egy lakást pesten, hogy NE MENJEN EL. A másik még tanul de ha nem betegszem meg megoldom neki ugyanezt választott kormánytól függetlenül. Meneküljön mindenki? Hiszen most mondja a Cameronod, hogy pl elveszi a lakbértámogatást a pályakezdõ fiataloktól és ha nem tudják fizetni tessenek a szülõkhöz visszaköltözni. Azért ha majd valaki megtanul jól angolul ezt is fordítsátok le a híreitekbõl.... Tehát én azt erõltetem a gyermekeknek, hogy tanuljanak, valós tudást szerezzenek és ne menjenek el. (eröt...ez most jobb vagy baloldali viselkedés?) |
askman | 15785 | 2012. november 10. 08:12 |
Csak óvatosan a szabad vélemény nyilvánítással. Közeleg a sötét Kádár korszak. Vagy már itt is van? http://www.hir24.hu/belfold/2012/11/10/feljelentettek-a-nepszava-kommenteloit/ |
tsanyi | 15783 | 2012. november 9. 19:12 |
tavaly szövegeltünk róla, hogy a vezér egy argentin államcsõd félére játszik, de azóta ezt nem emlegettük....mi van ha mégis?: http://index.hu/belfold/budapest/2012/11/09/nem_jott_meg_a_bkk-sok_fizetese/ http://index.hu/gazdasag/magyar/2012/11/09/technikai_allamcsod/ ....igazából akkor is az volt ami ez mellett szólt, hogy akkor azt csinálhatna amit akar(mármint utána) feltéve, hogy megússza a kezdeti krízist... |
tsanyi | 15782 | 2012. november 9. 19:04 |
No, azért van, hogy a kedves vezetõknek sikere is van.....: http://www.origo.hu/nagyvilag/komment/20121109-hazaszokott-ket-eszaki-dezertor-delkoreabol.html?SYSref=NONE&cmnt_page=1
|
tsanyi | 15781 | 2012. november 9. 18:38 |
Azt hiszem elhagyhatják már a hívek is azt a dumát, hogy nem a zemberek fizetik meg és a vezér a nép barátja....hát nem a barátja annak a népnek akinek a kegyébõl és pénzébõl hatalmat gyakorol felettük(ünk).....a legszegényebbektõl veszi el az utolsó garasukat is a nagy harcban....: http://magyarinfo.blog.hu/2012/11/09/a_fidesz_megadoztatja_a_kolcsontorlesztest?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_11_09&utm_campaign=index "Tegnap benyújtották a Matolcsy-féle megszorításokat, és bekerült több új elem is. Többek között az, hogy a kölcsöntörlesztés után is kell majd fizetni a tranzakciós adót. Ez nem jelent mást, mint hogy beigazolódik: a kormány csak névlegesen harcol a bankok ellen, igazából a fogyasztókon, méghozzá a legrosszabb helyzetben lévõkön húz újabb sarcot. Mindannyian tudjuk, milyen helyzetben vannak Magyarországon a devizahitelesek és más adósok, hogyan élnek hónapról-hónapra, és sokan a teljes egzisztenciális megsemmisülés határán állnak. Most õket adóztatja meg Matolcsy és Orbán. A dologban a legnagyobb szépség, hogy az eddig a hiteleseket segítõ összes intézkedés csak a felsõközéposztálynak segített. A végtörlesztés azoknak, akiknek volt megtakarításuk (miközben tudjuk, az ország nagy része nem tudna egy 50 ezer forintos azonnali problémát finanszírozni), míg az eszközkezelõ eddig 100 körüli lakást vásárolt meg." |
tsanyi | 15780 | 2012. november 9. 18:20 | Válasz erre: 15779 |
Hát az már senkit nem érdekel, hogy ki milyen pert nyert meg.....mindegyik szanaszét nyerte már magát vagy hagytak abba ellenük eljárást...többször írtam már, hogy mi a véleményem bajnairól, de ez a mai helyzetben már nem számít...ma már csak az számít nekem, hogy a demokráciának legalább a látszata visszaálljon ami 2.5 évvel ezelõtt volt...aki ezt biztosítani tudja annak nem érdekel a múltja...
|
TomRed | 15779 | 2012. november 9. 18:15 | Válasz erre: 15778 |
Lehet linkelni például Bajnairól is, Gyurcsányról is biztos. Talán még Torgyánról is, ha bárkit érdekelne a rózsadombi liftes villája még. Viszont az a különbség, hogy Bajnai Gordon már számtalan pert megnyert ilyesmivel kapcsolatban, de ezt a könyvet, illetve a szerzõjét tudtommal senki nem tudta eredményesen beperelni. Gyurcsányt is próbálták meghurcolni az úgynevezett Sukoró ügyben, de az se sikerült. |
tsanyi | 15778 | 2012. november 9. 18:09 | Válasz erre: 15777 |
Amit a vezérrõl linkeltél mindenki tudja legfeljebb nem hiszi, de ugyanilyet gyurcsányról, bajnairól vagy bármelyikrõl lehet linkelni.....igazából sajnos nem lehet olyat választani aki ne lenne sáros valamiben hisz vagyont szerezni tisztán nem lehet......viszont azt kell választani aki nem szól bele a mindennapjainkba és hagy élni....jelenleg a vezér nem ez....bárki más viszont igen...
|
TomRed | 15777 | 2012. november 9. 17:41 | Válasz erre: 15771 |
Ugyanerrõl a disznóságról kicsit részletesebben: http://magyarinfo.blog.hu/2012/11/08/igy_fog_kampanyolni_a_fidesz_2014-ben_allami_penzbol_alcivilek?fullcommentlist=1#comments Orbán Viktorról is némi olvasnivaló: http://www.kende.hu/images/stories/dokumentumok/konyvek/kp_a_viktor_reszletek.pdf és http://www.kende.hu/images/stories/dokumentumok/konyvek/kp_az_igazi_orban_reszletek.pdf Az elõbbi írások szerzõjérõl a mûvelt jobboldal véleménye: http://hu.metapedia.org/wiki/Kende_P%C3%A9ter |
tsanyi | 15776 | 2012. november 9. 17:30 |
Újabb titkosítás?....és õk nem unják még ezt?: http://index.hu/gazdasag/2012/11/09/titokban_kapott_negyedmilliardot_a_fradi/
|
tsanyi | 15775 | 2012. november 9. 17:20 | Válasz erre: 15773 |
De, nagyon unom.....viszont változtatni kell mert unalmamban éhen veszek....
|
qqriq64 | 15774 | 2012. november 9. 15:07 | Válasz erre: 15773 |
De. Ezért döntöttem úgy hogy jó lesz nekem miniszterelnöknek ez a nagyon hülye David Cameron:))))))))))))))) |
lecso | 15773 | 2012. november 9. 14:39 |
Bajnai le tudja váltani a fideszt, és mindenkinek jobb lesz. Aztán kiderül, hogy Orbán a megoldás. Aztán visszatér Gyurcsány, és megígér mindent. De kiderül, hogy a jobboldal jobb. Nem unjátok még? |
qqriq64 | 15772 | 2012. november 9. 11:03 | Válasz erre: 15771 |
Te Sanyi ezek úgy félnek a bajnaitól mint ördög a tömjénfüsttõl:)))))))))
|
tsanyi | 15771 | 2012. november 9. 10:43 | Válasz erre: 15769 |
Ezt is hozzá sorolnám, tényleg ez nekem még új, most olvasok csak róla és elég érdekes: http://mittu-domain.blog.hu/2012/11/08/pakk_319?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_11_09&utm_campaign=index
|
tsanyi | 15770 | 2012. november 9. 10:41 | Válasz erre: 15769 |
Már a fidesz sem beszél nagyon demokráciáról....sõt a vezér legutóbbi elszólása, hogy õ anno nem a diktatúra ellen harcolt hanem az emberei ellen tehát a diktatúra jóságos ha õ csinálja és gonosz ha nem...:)))
|
qqriq64 | 15769 | 2012. november 9. 10:36 | Válasz erre: 15768 |
Csak úgy félmagasan jegyezném meg hogy milyen demokrácia az ahol emberek törvényben garantált magánnyugdíjpénztári befizetéseit ellopják. Milyen demokrácia az ahol emberek befektetik a pénzüket egy üzletbe és azt egy tollvonással elveszik tõlük. Például trafikok, gyógyszertárak, játékautomaták, vagy rádiofrekvenciák. Emberek magántulajdonát veszik el vagy lehetetlenítik el. Törvényileg. |
tsanyi | 15768 | 2012. november 9. 09:48 | Válasz erre: 15763 |
A kettõ nincs meg egymás nélkül.....ha nem mondhatok bármit szabadon mitõl élnék szabadon?....a szocinak is az volt a hibája, hogy bár mindenki meg tudott élni, de mégsem volt szabad.....az arab országokban sem a szegénység ellen(kivéve talán tunézia) lázadtak hanem mert a szabadság hiányzott fõleg líbiában ahol egy egész jó élet volt a helyieknek, de szabadság semmi......
|
classic | 15767 | 2012. november 9. 07:51 | Válasz erre: 15763 |
eröt...ezt a két privát üzenetet biztos, hogy nekem akartad írni? Mert ha igen lenne kérdésem....de nyugodtan ide írhatod ami nyomaszt, én is itt fogom feltenni a kérdést. Üdv laci |
eröt | 15766 | 2012. november 8. 22:33 | Válasz erre: 15765 |
Az új kocsinak olyan szaga van,hogy.. Igazából nem jó.De szeretem érezni.Szûz lánnyal se igazán jó. De utánozhatatlan. |
qqriq64 | 15765 | 2012. november 8. 21:47 | Válasz erre: 15764 |
Egészségedre. Az én súlyadóm egy 18éves 400ezer kilométert futott autóra szól de nem ez volt az írás lényege. |
eröt | 15764 | 2012. november 8. 21:27 | Válasz erre: 15762 |
Tesókám. Mi leigázott MAGYAROK pölö akkor veszünk új ótót mikor kedvünk tartja.Az enyémet zsebbõl megoldom.Mert ez egy jó ország. És mi jó magyarok vagyunk.Comprende? |
eröt | 15763 | 2012. november 8. 21:18 | Válasz erre: 15758 |
Most szabadon beszélni vagy élni ?A másodikat jelölöm be. Én+vok. |
qqriq64 | 15762 | 2012. november 8. 21:14 |
Szóval... Múlt héten otthon voltam. Elintéztem néhány dolgot talán sikerült megmenteni a magánnyugdíj pénzemet orbán magánszámlájától. A lányom befizette a házadót a súlyadót. Az önkormányzat küldte a csekket mindkettõrõl be kell fizetni rendben van. Ma telefonált a lányom hogy a postás visszahozta a pénzt meg a csekket merthogy a számlaszám ismeretlen. Csakhogy!!! A négyezer házadóból háromezret az ötezer súlyadóból négyezret kapott vissza a többit a posta lenyúlta ügyintézési költség címén. Most kellene írnom valami cifra káromkodást de jobb ha nem szólok mert jobbos barátaim megint gyalázkodónak tartanának. Nem gyalázkodok nem úszítok. AKI TEHETI MENEKÜLJÖN ONNAN!!!!!!!!!!!!!! |
TomRed | 15761 | 2012. november 8. 20:55 |
Ezek a gyarmatosítók már megint beavatkoznak: http://www.portfolio.hu/gazdasag/30_milliard_euros_segitseget_kap_a_regio.175406.html Jöhetne már egy Jobbikos tüntetés hangulatos EU zászló égetéssel. |
tsanyi | 15760 | 2012. november 8. 20:41 | Válasz erre: 15755 |
"Nem kellet volna semmit válaszolnod csak annyit, hogy reméljük a jövõre nézve érni fog valamit nekünk kis embereknek is" hm....ehhez talán annyit, hogy jelenleg amiért ezt a"jópontot" kapta a vezér azért minket kisembereket most jelentõsen nemmegszorít......inkább eltekintenék a jóponttól csak ne vegyen el többet....tényleg, az megvan, hogy a 764mrd-os csokrot(amit nem a zemberek fizetnek meg) még csak nem is vállalják fel hanem egy jobbikos bizottsággal terjesztetik be?....:))) |
TomRed | 15759 | 2012. november 8. 20:37 | Válasz erre: 15741 |
Minek is kell örülni? Máltának van rá oka, de nekünk? http://www.portfolio.hu/gazdasag/unios_szegyenpad_nem_ereszti_el_magyarorszagot_brusszel.175369.html Egyelõre elég bizonytalan a helyzet Európában és már Amerikában is elmúlt az elnökválasztási eufória, elõtérbe kerültek az aggodalmak. Orbán Viktor pedig továbbra is járja a pávatáncát az IMF megállapodás körül, pedig a 2013. évi költségvetési tervben alacsonyabb kamatszintet tettek be. http://www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/nem_birt_talpra_allni_a_forint_a_negativ_hangulatban.175355.html "A forint esésével párhuzamosan az állampapírok másodpiacán intenzív hozamemelkedés következett be a kötvények körében: az ÁKK adatai szerint a referenciahozamok 13-23 bázisponttal emelkedtek, így a kiemelten fontos 10 éves kötvényhozam ismét a 7%-os szint közelébe jutott, ahol utoljára október végén járt." |
tsanyi | 15758 | 2012. november 8. 20:30 | Válasz erre: 15756 |
Ezzel mire célzol?...a diktatúra történetre?....az övé egy puha diktatúra volt határ lezárás nélkül, illetve a vége felé azért lezáratta, de addig engedte elmenni azokat akik akartak.....,de attól még nem volt szólásszabadság.....milyen állam az ahol nem lehet kritizálni a vezetést?....
|
tsanyi | 15757 | 2012. november 8. 20:28 | Válasz erre: 15755 |
Mivel vannak fenntartásaim az uniónak a hozzáállásával is(nekik tök mindegy, hogy mi hogy élünk csak maradjunk nyugton) ezért bátorkodtam kissé tamáskodni ezügyben.....ja, meg valahogy nem érzem unortodoxia áldásos hatását....csak az áldatlant....fõnököm?...kicsoda?...ismered?....:)) ...lejjebb írtad, hogy mindig csak a fika van a kormánnyal szemben...miért, mi legyen?...dicsérni ott vannak a békamenetek.....abban a pillanatban ha tudok számomra jó intézkedésrõl hozsannázni fogok.....tényleg van egy, jövõre bûncselekmény lesz a kmóra visszatekerés....ez jó!... |
eröt | 15756 | 2012. november 8. 20:13 |
Mondom.Csak szõrmentén?Horthy igaz magyar volt. A másikról nyilván nincs vita szentek. |
classic | 15755 | 2012. november 8. 19:42 | Válasz erre: 15753 |
Nem nem sanyi...nem történt itt semmi más mint az eddig mindenben velünk szemben oly kritikus, elmarasztaló unio egy más, esetleg számunkra pozitív összefoglalót tett közzé. Pont az általad folyamatosan hülyézett gazdaságpolitikai kérdésekben (és ebben vagy te is kibic, bekiabáló, pályaszéli). Nem kellet volna semmit válaszolnod csak annyit, hogy reméljük a jövõre nézve érni fog valamit nekünk kis embereknek is. De te nem tetted...hanem az általad bírált megosztásra itt pont te játszol folyamatosan. Jó lehet a fõnöködnek.... |
tsanyi | 15754 | 2012. november 8. 19:17 | Válasz erre: 15741 |
Ezt nálam itt: http://varanus.blog.hu/2012/11/08/viktor_es_a_titkos_pekidzs?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_11_08&utm_campaign=index sokkal frappánsabban fogalmazzák meg.......na ezért linkelek, én nem tudok ilyen jókat írni...:))
|
tsanyi | 15753 | 2012. november 8. 19:13 |
A gazdasági valóság pedig ez: http://index.hu/gazdasag/2012/11/08/elbocsatasok_lesznek_a_magyar_ericssonnal/ lehet makro-mikro meg polgazdasági számokkal, jelentésekkel jönni, de a munka nélkül maradt emberek fognak szavazni ha hagyják.... |
tsanyi | 15752 | 2012. november 8. 18:49 | Válasz erre: 15750 |
Elég sok mindenben vagyok korlátozva csak még nem tartatják be hanem a lehetõségét teremtették meg törvényileg.....és ezeket szép lassan meg is lépik....nemes meg nem vagyok és nem is akarok lenni hisz a nemes az aki arra büszke, hogy az apja, nagyapja, de már a dédapja is lopott(by Byron).....és ha véletlenül én marha jól milliomosként élnék akkor kötelezõ lenne a népet kisemmiznem, lenéznem és nyomorban tartanom?......az igazi nemes az aki meghasonlik nemesi mivoltával és felsejlik benne az ember mint pl. Széchenyi és még pár reformkori társa akik elkezdték a vagyonukat arra használni amire való, könnyebbé tenni a nép helyzetét különbözõ gazdasági intézkedésekkel ami kiemelheti az egyszerû embert is a nyomorból..... ...a klubrádió pont rossz példa a vezér demokrácia féltésére.....országszerte elvették és a lánchíd és mária rádióknak adták a frekvenciáit 3 helyet kivéve(de azok is csak azért úszták meg eddig mert addigra kitört a balhé, lassúak voltak) és ha figyelemmel kíséred akkor a vezér szalaihatósága a jogerõs bírósági döntéseket nem tartja be....a neo is így járt, azzal gazdasági alapon sikerült elbánni....és még az atv maradt.......viszont a vezéré az összes állandóan sugárzó média a mi mindannyiunk pénzébõl....ellenünk... |
kispeti | 15751 | 2012. november 8. 18:39 | Válasz erre: 15749 |
Sajnos a történelem ismétli önmagát, hiszen így jutott hatalom hitler, mussolini, ..... és a többi szemét ! Mindig kihasználták az emberek elkeseredését és szerencsétlen helyzetét, minden sületlenséget ígért és mögé álltak a hiszékeny szerencsétlenek !
|
classic | 15750 | 2012. november 8. 18:37 | Válasz erre: 15748 |
Ó te népért küzdõ bocskoros bús nemes....hát itt mit lehet olvasni ha nem a folytonos fikázást? Hát a kis klubrádiód sem szûnt meg pedig, hogy odavoltál értük. De most is azt kérdezem mert a válaszod olyan Tsanyis....te miben vagy korlátozva? Neked mi a bajod? Ne Szíriával gyere...ugyan már Sanyi. |