28 29
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25

Kérlek jelentkezz be

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Humor-Viccek-,Aranyköpések
Következő oldal

Tomi1 13615 2010. november 8. 19:56  
Hogyan lehet a libából sárkányt csinálni?
El kell venni.

onam 13614 2010. november 8. 19:47   Válasz erre: 13613
Akkor én egy vén bútordarab vagyok, mert a Nõrõl nem mondok le...

desiderus 13613 2010. november 8. 19:14   Válasz erre: 13612
Modernizált változatban : a Nõ a Nõt akarja, a Férfi a Férfit... :-)))))))

onam 13612 2010. november 8. 18:31   Válasz erre: 13610
"A Nõ, és a Férfi is ugyan az akarja: A Férfi a Nõt , a Nõ a Férfit"
Karinthy

desiderus 13611 2010. november 8. 18:28  
Minden házas embernek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem, iszom még egy
pohárral!
" Henrik Schaefer"

desiderus 13610 2010. november 8. 18:27  
A nagy kérdés... amire még nem tudtam válaszolni..., "Mit akar a nõ?"
"Alexander Dumas "

desiderus 13609 2010. november 8. 18:25  
Mindenesetre nõsülj meg. Ha jó asszonyt kapsz, boldog leszel. Ha rosszat,
filozófus.
"Socrates "

desiderus 13608 2010. november 8. 18:21  
Szovjetunióban haldoklik nagyanyó, a nagyapó végigjárja az orvosokat, van-e valami
remény - végül egy alternatív doktor azt mondja neki: egy módon
segíthet az asszonynak, ha teljesíti férji kötelezettségét. Mire az
öreg:
- Nagyon öreg vagyok én már, kezem között halt meg Lenin elvtárs, hogy
tehetnék én ilyet..?
De az orvos csak gyõzködik, hogy nincs más lehetõség - nagyapó hát
összeszedte minden erejét és teljesített. Reggel ébredezik, hát nincs
mellette az ágyban az Asszony: ott sürög-forog a konyhában,
palacsintát sütöget, kacag és dalol. Nagyapó elkeseredetten verte a
falba a fejét:
- Milyen hülye vagyok én! Megmenthettem volna Lenin elvtársat is!!!--

desiderus 13607 2010. november 8. 18:20  
Bocs, 2x másolta be...

desiderus 13606 2010. november 8. 18:19  
Milyen különbségek vannak 8, 18, 28, 38, 48, 58, 68 évesen a lányok között?

8 - Ágyba viszed majd mesét mondasz neki ...

18 - Mesét mondasz neki, hogy ágyba vihesd .......

28 - Már nem kell mesélned, hogy ágyba vihesd.

38 - Õ mesél neked, hogy ágyba vihessen téged

48 - Mesélsz neki, hogy ne kelljen ágyba vinned.

58 - Az ágyban maradsz, hogy megúszd a meséit.

68 - Ha ágyba viszed, az az igazi mese!!

Milyen különbségek vannak 8, 18, 28, 38, 48, 58, 68 évesen a lányok között?

8 - Ágyba viszed majd mesét mondasz neki ...

18 - Mesét mondasz neki, hogy ágyba vihesd .......

28 - Már nem kell mesélned, hogy ágyba vihesd.

38 - Õ mesél neked, hogy ágyba vihessen téged

48 - Mesélsz neki, hogy ne kelljen ágyba vinned.

58 - Az ágyban maradsz, hogy megúszd a meséit.

68 - Ha ágyba viszed, az az igazi mese!!

Iceblue 13605 2010. november 8. 16:24  
akkor egy kis ON, már annak aki tudja ki Bear Grylls (aki nem ismeri annak: http://www.beargrylls.com/) és a lényeg:

Köztudott tény, hogy Bear Grylls egyszer eltörte a hátát ejtõernyõzés közben, még a brit különleges erõknél. Azt csak kevesen tudják, hogy a baleset helyszínén saját kórházat épített, és önmaga operálta meg magát. Csak egy kés, és egy kulacs kellett hozzá.

Amikor Bear Grylls nászútra ment, vitt magával kulacsot, kést, kovakövet, és egy komplett túlélõ-felszerelést. Egy dolgot hagyott otthon: a feleségét.

Bear Grylls-nek nem probléma túlélni a vadont. A vadonnak nehéz túlélni Bear Grylls-t.

Bear Grylls már kétszer meghalt, de magas fokú kiképzésének hála már kétszer megszökött a Mennyországból.

Bear Grylls az egyetlen ember, aki a saját vizeletét is stílusosan tudja meginni.

Az Alpokban Bear Grylls fenyõ-levelekbõl, és mohából olyan szálláshelyet épített, ami azóta ötcsillagos szállodává minõsítettek.

Mint sokan tudják, Bear Grylls egy olyan szigeten él, ahol nincs áram. Amikor mégis szüksége van áramra, kifog a tengerbõl két elektromos angolnát, és kapargatni kezdi õket a késével.

Egyszer Bear Grylls olyan éhes volt, hogy megevett egy egész lovat. Öt perc múlva felköhögött valamit. A zsoké sisakja volt.

Bear Grylls vízzel is tud tüzet gyújtani.

Ha fehérjére lenne szüksége, Bear Grylls még Chuck Norrist is meg tudná enni.

Ha találkozni szeretnél Bear Grylls-szel, gyõzõdj meg róla, hogy védett állat vagy; különben megesz a fehérje miatt.

Bear Grylls-nek valójában nincs szüksége operatõrökre, csak a tartalék fehérje miatt viszi magával õket.

Bear Grylls azért nem használ fegyvert, mert az túl lassan öli meg az állatokat.

Bear Grylls egyszer addig dörzsölte a homokot, amíg egy nagyítót formált belõle. Aztán azzal gyújtott tüzet.

Bear Grylls-t nem rég megmarta egy halálos mérgû kígyó. Pár perc szenvedés után meghalt. A kígyó.

A víz gyorsabban felforr, ha Bear Grylls nézi.

Bear Grylls-nek nincs szeméremszõrzete, mert a szõr nem nõ ki az acélon.

Bear Grylls számítógépén nincsenek bug-ok, mert mindet megette. (gy. k. bug=bogár)

A legtöbb bogár azért él éjszakai életmódot, mert megvárják, amíg Bear Grylls elalszik.

A szótárakban a túlélés szó alatt Bear Grylls fényképe található.

Minden alkalommal, amikor orgazmusod van, Bear Grylls megeszik egy bogarat.

Bear Grylls a halakat is vízbe tudja fojtani.

Bear Grylls neve két dolgot jelképez: a kedvenc ételét, és ahogy elkészíti.

Egy esetleges atomháborút csak a csótányok, és Bear Grylls élnék túl. De a csótányok csak addig élnének, amíg Bear Grylls meg nem enné mindet a fehérjepótlás miatt.

Bear Grylls 2005-ben átsegített egy öttagú brit csoportot a Jeges-tengeren. Ejtõernyõ-kötélbõl, és mûanyag hulladékból készített egy hajót. Az átkelés akadálymentesen zajlott, mivel a cápák, a viharok, és a jéghegyek nem merték keresztezni Bear Grylls útját.

Tévedés, hogy Bear Grylls a medvékrõl kapta a nevét. A medvéket Bear Grylls teremtette unalmában, mert nem talált semmit, amivel megküzdhetett volna.

A sziszifuszi munkát elõször Bear Grylls-rõl akarták elnevezni, csak neki sikerült felgördíteni a sziklatömböt a hegytetõre.Utána még jól pofán is rúgta Zeuszt.

Rambo azt állította, hogy úgy ismeri a dzsungelt, mint a tenyerét. Késõbb korrigált: "Úgy ismerem a dzsungelt, mint Bear Grylls öklét".

A teknõs és a nyúl meséjének eredeti befejezésében mindkét állat belesétált Bear Grylls cipõfûzõbõl készült csapdájába, és mindkettõt felfalta a fehérjetartalmuk miatt.

A Túlélés Törvényeinek legújabb - még kiadatlan - részében Bear Grylls bemutatja, hogyan lehet átvészelni pár napot a Föld középpontjában - egy késsel, és egy kulaccsal.

A Nap azért kel mindig keleten, és azért nyugszik mindig nyugaton, hogy Bear Gryllsnek ne kelljen iránytût vinnie magával.

Chuck Norris-ról keveset hallani mostanság. Egyes források szerint a túlélés törvényeit nézi egész nap, és jegyzetel.

Yossarian 13604 2010. november 8. 16:16  
Egyre viccesebb a topic.
Olyan jókat röhögök kisteherautók összehasonlításain, hogy a könnyem is kicsordul.

hellboy780917 13603 2010. november 8. 15:35   Válasz erre: 13599
lehet szubjektív vélemény, én pl vásárlása elõtt utánanéztem, megtapogattam, megszagoltam, kipróbáltam mindet... tehát joggal mondhatnám, hogy szubjektív véleményem igencsak reális alappal rendelkezik, s nem elfogult... az a kettõ amirõl te beszél, nem eme kategória, legalábbis az elsõ nem márcsak az önsúlyát nézve. de egyébként amúgyis messze a legrosszabb lenne, mert sokkal többet fogyaszt, sokkal kisebb a platója, sokkal kisebb az utastér, messze a legdrágább, s messze a legeladhatatlanabb... tényleg csak parasztvakításra jó... :) míg a vw súlyban okés, de a többi rá is illik, ráadásul asszem mo-n még nemis kapható... :P (bár lehet ebben tévedek)

ekowob 13602 2010. november 8. 15:21  
Igen. Nagyjából így. :-))

onam 13601 2010. november 8. 15:02  
Ezek sem reális versenytársak :)
http://www.youtube.com/watch?v=v_bPH1YcAPE

Macko 13600 2010. november 8. 14:42   Válasz erre: 13599
Eko, ezek nem reális versenytársai a lent részletezett típusoknak! Hol jön reálisan szóba egy H2 egy Tata, de akár egy Navara helyett???
Az Amarok más tészta, de az meg még nagyon új.

ekowob 13599 2010. november 8. 14:34   Válasz erre: 13592
Jaa, ez a Te szubjektív véleményed?
Akkor elnézést, így más..

Milyen autók?
Pl. a Hummer H2 sut, vagy amivel mindenképp számolni kell a
VW Amarok.

Macko 13598 2010. november 8. 13:23   Válasz erre: 13597
Igen, mert ha a döntõ többség (95%) normálisan közlekedne, akkor le lehetne sz@rni a maradék pár agresszív hülyét.
De így nehéz. :-)

hellboy780917 13597 2010. november 8. 13:07  
aranyos... :) és néha még hajlok is a megértésre... :D

Games 13596 2010. november 8. 12:57   Válasz erre: 13594
Engem is az egyteruek, mint a Niva hoznak lazba. :)
Mas, egy kis oktatas: http://www.strauszgumi.hu/gumimania/fahrshule.html

hellboy780917 13595 2010. november 8. 12:56   Válasz erre: 13594
neis mond... skoda octavia 1.9tdi, esetleg 4x4 1.8turbo.... :D elõbbi örökös mint a szegénység, utóbbi igazi adrenalinbomba... tapasznyalat.

Iceblue 13594 2010. november 8. 12:35   Válasz erre: 13590
lehet, hogy a tiedet még rendesebben összerakták, ez már az új fajta, modell váltás után lehet, hogy silányodott a minõség.. de ez csak mint teljesen laikus gondolom.. mert engem meg a kombik és az egyterûek "hoznak lázba" :-)

Macko 13593 2010. november 8. 11:59   Válasz erre: 13590
Úgyis egyre tatásabb vagyok, lehet hogy veszek egyet! :-D

Amúgy tényleg csak a véleményed érdekelt, mert mindenbõl tanul az ember. Engem nem érint ez a jármûszegmens. Kisbuszos vagyok és remélem az is maradok. :-) Lévén hogy szerencsére autóval nem kell terepet járnom, legalábbis rákényeszerülve nem vagyok.

A Reanault Trafic meg helykihasználásban ver mindent. 7 személy csomagokkal vagy 5 m3 cucc egyaránt elfér benne, szükség esetén egy m3 tüzifa is. :-)

hellboy780917 13592 2010. november 8. 11:26   Válasz erre: 13591
litániát nem írhatok itt tapasznyalatomról szerintem... ;) amúgy meg gugli mindenkinek jóbarátja, rengeteg teszt fellelhetõ a neten... milyen márka van még ebben a szegmensben? nekem ezekhez volt szerencsém.

ekowob 13591 2010. november 8. 10:52   Válasz erre: 13588
Ez így hülyeség.
Ráadásul vannak még ebben a szegmensben más jármüvek is.
Azokkal mi van?

hellboy780917 13590 2010. november 8. 10:48   Válasz erre: 13589
nekem L200 asom van, s 229e km van benne. ami kb 3 havonta állításra szorul az a kézifék. 10. évében lett tavaly mûszakis, s az összekötõ gömbfejet kellett elõl kicserélni, valaminta kardánkeresztet, mert kotyogott, s a fékeken állítani... anyagköltség 17e... azóta mint a doxa, igaz, én figyelek is rá, de megkapja a terhelést is mert ez a munkám... difi nem zúg, legalábbis ha zúg akkor valami gond van vele (olajhiány pl). jah, s elfogyott a gáz a klímából, azt töltetnem kell tavasszal... és kellemes 100as utazótempóval 8.5 a fogyasztása még terhelve is... ez az amivel nem versenyzik egyik sem, csak a TATA...

a totyogókról nekem is az a véleményem, hogy robusztusabb, nyersebb. engem ami meglepett az a TATA... de kõkeményen. kár hogy fáznak tõle nagyon az emberek mert egyszerû mint a vonatfütty, s nem sz@r anyagokból van összedobva...

Iceblue 13589 2010. november 8. 10:20   Válasz erre: 13588
akkor a két nyerteshez véletlenül hozzá tudok tenni egy pár szót, hallomásból:
pont két napja mesélte egy barátom (aki toyota hiluxot cserélt mitsubishi L200-ra), hogy a toyota megbízhatóbb volt, de teherautósabb, a mitsubishi utazási komfortja jobb, de 80000 km van benne, és rossz a fékje, rettenetesen zúg difije.. (és valamit még mondott, hogy rossz de arra nem emlékszem)

hellboy780917 13588 2010. november 8. 09:03   Válasz erre: 13587
hát megpróbálom rövidre, tömörre fogni:

legolcsóbb: TATA
legdrágább: Nissan
legigénytelenebb: Mahindra
legigényesebb: Nissan
legnagyobb presztizsû: Toyota
legjobb motorral szerelt: Isuzu
legjobb terepen, terhelve: TATA
legjobb vegyesen, terhelve: Mitsubishi
legrosszabb vegyesen, terhelve: Opel-Mazda-Ford
legnehezebben eladható: Mahindra-TATA
legkönnyebben eladható: Toyota-Mitsubishi
legjobban értéktartó: Toyota-Mitsubishi
legrosszabb értéktartó: Mahindra
legjobb szervizhálózattal rendelkezõ: Mitsubishi
legrosszabb szervizzel rendelkezõ: Mahindra

összességileg mindent egybe vetve a legjobb ha ki is használja az ember a gép adottságait: Toyota-Mitsubishi

Macko 13587 2010. november 8. 08:54   Válasz erre: 13586
Ugyan offtopic, de leírhatnád a tapasztalataidat (akár csak címszavakban is). Engem speciel érdekel.

hellboy780917 13586 2010. november 8. 08:51   Válasz erre: 13583
és a hülyéje még azza sincs képben, hogy korántsem a navarra a legjobb összességileg a japán kisteherek, ún pick-upok közt... ha meg terepezõ képességeit nézzük terhelve, akkor a legrosszabbak között van... a navarra pont, hogy egy díszpinty a kategóriájában, ráadásul 2-3 literrel többet is eszik mint bármelyik riválisa... szóval jó mindenre ez az autó, plázába járni, villogni, meg csajozni (nemtudom melyik csaj bukik a bumfordi autókra... :D ), de teherszállításra, terepezésre, amire hivatott volna, nna abban pont nem a legjobb, s akkor még finoman fogalmaztam. volt szerencsém kipróbálni terep körülmények között az összes mo-n kapható pick-upot, s meglepõdnének itt páran, hogy melyik márka volt a legmegbízhatóbb... (nem japán) bár nekem is japán van, de nem nissan... :D

LaMeRick 13585 2010. november 7. 22:23  
Just a normal day:
http://www.youtube.com/watch?v=JjBPTP0iaEk

Gondolom nem elsõre vették fel az összes snittet:)

Larten 13584 2010. november 7. 21:54   Válasz erre: 13577
Igen ez már nem vicc,
ez a sikkasztás magasiskolája, avagy
hülyének néznek mindenkit.

A választáskor meg aki meg nem ment el szavazni, az egy szót se szóljon.
Aki meg a választási plakátok alapján szavazott, az sem.

Zsifi 13583 2010. november 7. 21:48  
Autó eladás profi módon!!!

NISSAN Navara
ADATLAP
Vételár:
3.800.000 Ft
Ár (EUR):
13.664 EUR
Évjárat:
2006/2
Okmányok jellege:
Magyar okmányokkal
Okmányok érvényessége:
Érvényes okmányokkal
Futott km:
76.000 km
Kivitel:
Duplakabinos
Állapot:
Megkímélt
Üzemanyag:
Dízel
Klíma fajtája:
Digitális kétzónás
Szín:
Zöld (metál)
Kárpit színe (1):
Szürke
FELSZERELTSÉG
ABS (blokkolásgátló), ASR (kipörgésgátló), állítható kormány, bõr belsõ, CD tár, centrálzár, digitális kétzónás klíma, elektromos ablak, elektromos tetõ, elektromos tükör, full extra, fûthetõ tükör, fûthetõ ülés, hátsó oldal légzsák, ködlámpa, könnyûfém felni, oldal légzsák, összkerékhajtás, riasztó, szervokormány, színezett üveg, tempomat, tolatóradar, utasoldali légzsák, ülésmagasság állítás, vezetõoldali légzsák, vonóhorog.
EGYÉB INFORMÁCIÓ
Azonnal elvihetõ, garázsban tartott, keveset futott, nem dohányzó, törzskönyv.
LEÍRÁS
OK, hadd kezdjem azzal, hogy ezt a Navarát kizárólag a legférfiasabb férfiak (vagy nõk) vehetik meg. Barátom, ha egy autó mellszõrt tudna növeszteni, akkor ez a Nissan a délután 5 órás árnyékban úgy nézne ki, mint Tom Selleck, annyira férfias. Félreértések elkerülése végett: ezt az autót nem azért gyártották, hogy beállj vele a plázába Abercrombie & Fitch inget venni, nem is azért, hogy jóga órákra járj vele, vagy az IKEÁ-ba. Neeem, arra ott van a Prius. Ha olyan autóra vágysz, akkor tegyél egy szívességet, és hagyd abba az olvasást. Komolyan mondom. Ne folytasd. Ezt az autót 3. fokú ninja szuper-harcosok tervezték Japán legmagasabb hegyeiben, azon emberek legmagasabb igényeinek kiszolgálására, akik napi rendszerességgel röhögik szembe a halált. Ezért persze egyáltalán nem is foglalkoztak olyan gyerekes dolgok beépítésével mint a navigáció, hiszen az igazi férfiak sosem tévednek el. Nem, ez a brutális gép olyan dolgokkal van felszerelve, amire csak a tesztoszteron-üzemû szuper hõsöknek van szükségük: 180 lóerõ, vérnek és agynak ellenálló bõrkárpitozás, sõt hátul még elsõsegély készlet is van benne. Hogy ez mibõl áll? Egy pint whiskeybõl, egy varrd-össze-a-saját-sebed készlet és egy darab marhabõr, amire ráharaphatsz, amíg operálod magad. Ebben a Navarában tempomat is van, így ha üldöznek líbiai terroristák, akkor megállás nélkül lõheted õket géppisztollyal a tetõablakon át. Ez már többször megmentette az én bõrömet is. Van rajta vonóhorog is, amivel simán el lehet húzni egy 50-es kaliberû anti-tálib géppuskát. A szélvédõ ugyan átment a vizsgán, de elõbb utóbb cserélni kell majd a legutóbbi harcok golyózápora miatt. Az autó ára hihetetlenül alacsony: 3, 8 M HUF de az értelmes ajánlatokat természetesen meghallgatom. Értelmesen azt értem, hogy ne gyere ide olyan dumával, hogy adok érte kétmillát. Ez maximum egy burmai-záróizom-pörgõrugásra és az azt követõ három ujjú szembedöfésre elég. Hidd el, hogy nagyon fáj, arról nem is beszélve, hogy ezután már nem te leszel a legszebb fiú a Coldplay koncerten. Ebben a Kick-ass bolygóról származó négykerekû pokolfajzatban csupán 76, 000 km van. Hidd el, túl fog élni téged is, meg a nevedet viselõ utódaidat is. Macsó életed emlékmûveként fog fennmaradni. Most, menj és nézz a tükörbe. Ha egy masszív, nyers, szuper brutál, macsó Chuck Norris kaszkadõrét látod, akkor jelentkezz. Lehet, hogy épp siklóernyõzöm, vagy base-jumpolok, vagy a csajokkal lógok, akkor késõbb válaszolok az emailedre, vagy visszahívlak. Ha utolérjük egymást, akkor egy pohár bourbon mellett Johnny Casht hallgatva beszélhetünk az árról. Csak, hogy még vonzóbbá tegyem az ajánlatot, az autó mellé ingyen adok egy MC Hammer nadrágot annak, akinek a kigyúrt combjai nem férnek bele a sima szövetnadrágba. Igen, jól hallottad. INGYEN MC Hammer nadrág. Rock on!

Suprati 13582 2010. november 7. 21:34   Válasz erre: 13581
Sorry:)

Tompecs 13581 2010. november 7. 21:27   Válasz erre: 13580

klimas 13579 2010. november 7. 19:34   Válasz erre: 13577
Biztos azéééé lett ócsó mer kispórolták a cementet...:)))))
Ja! Nem demszki volt a projekt elindítója.......

tsanyi 13578 2010. november 7. 19:04   Válasz erre: 13577
Sajna nem vicc.....azé' most már elég világos lehet, hogy bármilyen közpénzbõl megvalósult dolog árának közel fele zsebekbe vándorol....

desiderus 13577 2010. november 7. 18:52  
Ez már vicc kategória....vagy nem......

Elkészült a világ legnagyobb hídja, amely 8 milliárddal került kevesebbe, mint a Margit híd felújítása !!!!
Megjelent: 2010. október 19. KedRovat: Építészet, ÉrdekességekCimkék: építõipar, Hoover-híd, Margit híd, USA

Öt és fél éves építkezés után elkészült a Hoover-híd, Amerika legújabb turistalátványossága, és sok szempontból a világ egyik legnagyobb hídja, igazi mérnöki-építészeti bravúr.

A híd a Colorado folyó felett ível át egy kanyonban, a vízfelszín felett több mint 300 méterrel. A teljes hossza 580 méter, és a közvetlen szomszédságában van a világ leghíresebb vízierõmûve, ami a fél amerikai nyugati part számára termeli az áramot, és minden második akciófilmben megpróbálják felrobbantani a terroristák. A híd építése már 1968-ban felmerült, de a nyilvánvaló technikai nehézségek és a költségek miatt évtizedekig csak tanulmányok készültek róla. 2001-ben, amikor a szeptemberi terrortámadás után a gátat és a vízierõmûvet kiemelten védendõ objektummá nyilvánították, és lezárták a civil autóforgalom elõl, felgyorsult a hídprojekt. Az építkezés 2005-ben kezdõdött el, a teljes költségvetés az új autópályavonalak kiépítésével 240 millió dolláros költségvetést kapott, ebbõl a híd megépítésére 114 millió (22,5 milliárd forint) jutott Arizona és Nevada államok költségvetésébõl. Bár az alkalmazott technológia és a környezet egészen más, azért érdemes megjegyezni, hogy a híd jelentõsen kevesebbõl jött mi, mint a Margit híd jelenleg 30 milliárd forintosra tervezett felújítása.

http://www.youtube.com/watch?v=fu4_gY5TFOY&feature=player_embedded

A hídszerkezet acélból és betonból készült az építkezésen 1200 munkás és 300 mérnök dolgozott öt és fél, a tervezéssel és elõkészítéssel együtt kilenc évig (a tervek ennél rövidebb idõre szóltak, de 2006-ban egy darubaleset hónapokra visszavetette a munkát). Napi 17-20 ezer jármûre becsülik a forgalmát, egyrészt mert a Phoenix és Las Vegas közti utat 100 kilométerrel rövidíti le, másrészt azért, mert egyedülálló kilátás nyílik róla a Hoover-gátra és a több száz méteres mélységben, a kanyon alján folyó Coloradóra. Bár a gát miatt mindenki Hoover-hídként emlegeti, a híd hivatalos neve Mike O’Callaghan – Pat Tillman Memorial Bridge. Névadói Nevada állam hetvenes évekbeli kormányzója, illetve Arizona állam nemzeti hõse, az amerikai focista sztár, aki feladta a karrierjét, hogy jelentkezzen a hadseregbe, és 2004-ben meghalt Afganisztánban. A hivatalos megnyitó és a gyalogosforgalom megnyitása után a jármûveket novembertõl engedik rá a hídra. A kilátást egyébként csak a gyalogosok élvezhetik, az autós sávokból eltakarja egy korlát.

ekowob 13576 2010. november 7. 18:36  
http://www.youtube.com/watch?v=06_ZeWtB4dQ

colt45 13575 2010. november 7. 18:14  
Lehet hogy már volt.

Cowboy ücsörög egy kisváros bárjában, amikor megáll egy turistabusz.
Néhányan bemennek, és egy
sexy nõ odalép hozzá:
- Elnézést uram, maga egy igazi cowboy?
- Igen hölgyem, reggel felnyergelem a lovam, egész nap a marhákat
terelem, cowboy vagyok mióta az eszemet tudom. És ön?
- Én leszbikus vagyok - feleli a nõ.
- És az mit jelent? - kérdezi a cowboy.
- Amikor felkelek, nõkre gondolok, egész nap nõi testekre gondolok, ha
meglátok egyet elképzelem ruha nélkül, és este amikor lefekszem, akkor
is a nõkre gondolok, csöcsök, puncik...
- Hm - mondja a cowboy, majd visszafordul a söréhez, de pár perc múlva
egy házaspár lép hozzá a turista csoportból.
- Elnézést uram, ön igazi cowboy?
- Hát, eddig azt hittem - feleli elgondolkodva -, de rá kellett
jönnöm, hogy leszbikus vagyok.*

Macko 13574 2010. november 7. 15:41  
Na ettõl fordultam le visítva a kanapéról:

http://www.youtube.com/watch?v=V9YpeTAYRqU&feature=related

Szerintem ez mindent visz!!!

:-DDDDD

Macko 13573 2010. november 7. 15:16  
Anti Bácsi udvarol:

http://www.youtube.com/watch?v=MMk5R82_2os&feature=related

(A 2. fele sem kutya...)

ekowob 13572 2010. november 7. 12:14   Válasz erre: 13571
Dolgoztam egy cégnél régen.
Ott a nõvényvédõszer raktárosnak az volt a névjegykártyájára írva, hogy
Környezetbiológiai termékmenedzser.
Azt sem tudtuk, hogy minek neki névjegykártya.. :-)

Pamacs 13571 2010. november 7. 11:47  
Most induló Uniós tanfolyamok:

-Síküveg restaurátor (Ablakmosó)
-Kihelyezett tõke visszaáramoltatási szociális ügyintézõ (Pénzbehajtó)
-Élelmiszer ipari alapa...tovább »nyag elõkészítõ koordinátor (Disznópásztor)
-Egy nyomvonalú kézi erõgép-kezelõ technikus (Talicskatoló)
-Hulladék managelési szakreferens (Kukás)
-Anyagcsere manager (wc-s néni)
-Anyagmozgatási szakreferens (Rakodómunkás)
-Bio anyagú testápoló - gép kezelõ technikus (Baseball ütõs verõlegény)
-Tulajdonáthelyezõ és biztonságtechnikai kontroller (Tolvaj)

szsolt 13570 2010. november 7. 11:11   Válasz erre: 13568
nagggyon nagy

Macko 13569 2010. november 7. 10:01   Válasz erre: 13568
Ezek szerint a puli a négerek kutyája. Fehér ember nehezen tudná ezt hitelesen elõadni! :-)

KT 13568 2010. november 7. 09:21  

http://www.youtube.com/watch?v=AEKx9cZqPEM

Hooliboy 13567 2010. november 7. 00:21  
A közösségi oldalak 10 legjelentõsebb elõnye

1. Ha elveszítenéd az emlékezõképességed, lenne egy oldal, ahova csak egy jelszónak kell ahhoz az eszedbe jutnia, hogy ismeretlen arcokat láss.

2. Az összes barátod elõtt egyszerre tudsz hülyét csinálni magadból a debil állapotfrissítéseiddel.

3. Nem kell a kompromittáló képeket e-mailben küldözgetni, a barátaid feltöltik helyetted.

4. Távoli kontinenseken élõ barátaid is megtudhatnak lényegtelen dolgokat a nyomorúságos életedrõl.

5. Haláleseteknél tetszéssel tudod kifejezni a részvétedet.

6. A személyes adataidat egyben tudod átadni a hirdetõknek.

7. Egyszerre több százan tudhatják meg, hogy nem mész a Repedt sarkú méznyalók péceli koncertjére.

8. Munkaidõben is lehetsz paraszt Farmville-ben.

9. Csatlakozhatsz olyan csoportokhoz, mint például a "Nem tudom minek csatlakoztam ehhez a csoporthoz".

10. Megoszthatod például ezt is.

:DDDD

TTné 13566 2010. november 6. 20:59  
Tánc :-))
http://www.youtube.com/watch?v=Nc9xq-TVyHI&feature=player_embedded#at=17

Pegaso650 13565 2010. november 6. 18:01  
Kolozsváron János és Pista kocsmázni mennek. Futva közeleg feléjük egy úr:
- Legyenek szívesek, mondják meg, hol van az állomás. - kérdi románul. Mire János:
- Mi nem tudni.
Az úr továbbszalad, Pista pedig megkérdi:
- Te János, miért nem mondtad meg, hogy hol van az állomás? Lekési az az ember a vonatot!
- Hagyd csak! Azt mondják, hogy már 2000 éve itt vannak, tudhatnák, hogy hol van az állomás!

Az öreg székely a lakodalomban kimegy vizelni. Mellette ott könnyít magán a fiatal plébános is, aki az új párt összeadta. Az öreg átnéz, majd odaszól:
- Plebános úr, nem cserélünk szerszámot?
- Miért, Jóska bátyám? - kérdi a pap.
- Hát csak azért, mert maga az enyémmel még tudna misézni.

Bemegy a székely legény a kocsmába és elkiáltja magát:
- Ki meri megütni az apámat?!
Néma csend, a legény még egyszer elkiáltja magát:
- Ki meri megütni az apámat?!
Erre odalép egy szekrény nagyságú ember és durr, az apának egy nagy pofont lekever.
Erre a székely legény:
- Jöjjön innen édesapám, mert itt még agyonverik magát!

A székely és a felesége vacsoráznak. A nõ magára borítja a pardicsomos szószt. Azt mondja a férjének:
- Most nézz rám! Úgy nézek ki, mint egy disznó!
- Ja! Meg még le is etted magad!

Geeza 13564 2010. november 6. 07:03  
A rendszergazda naplója:

HÉTFÕ

9:05 Megérkezés a munkába. Kávé, újságolvasás.

9:20 Hív a számlázási osztály, hogy nem tudnak rákapcsolódni az Accounting szerverre. A 112-es számú válaszommal reagáltam: ?Hm, nálam pedig m?ködik.? Még egy keveset morogtam a telefonba, aztán javasoltam, hogy indítsák újra a számítógépet, és próbáljanak újra rákapcsolódni a szerverre. Közben az UPS-b?l kihúztam a kávéf?z?t, és visszanyomtam az Accouunting szerver zsinórját. A számlázók nem sokkal kés?bb hívtak, hogy minden rendben van. Mi lenne ezekkel nélkülem?

10:20 Hívott a tehén a merketingr?l, hogy nem m?ködik a modemje. Mondtam, hogy kapcsolom a specialistánkat a kommunikációra, és átkapcsoltam a karbantartókhoz. Ezzel a modern irodatechnikával egy csomó munkát meg lehet spórolni!

10:50 Beugrott hozzám a f?nök. A felhasználók segítése állítólag nagyon gyenge. Megkérdeztem, ki panaszkodott. Természetesen a marketing. A f?nök azt mondta, meg fogja oldani a problémát, bejelentette, hogy a nap maradék részében már nem jön vissza a munkába, és elment fallabdázni.

11:05 Ez a hétf? mindig nagyon nehéz. Beírtam a könyvbe: diszkek vásárlása, és bementem a városba.

16:20 Visszatérés a vásárlásról. Megnéztem az üzenetrögzít?t - üres. Lehet hogy azért, mert elfelejtettem bekapcsolni.

16:25 Lelépés.

KEDD

9:10 Megint megállt nálam a f?nök, és át akarta venni a tehén panaszait a marketingr?l. Megmutattam neki az új, Hot Amanda nev? képerny?véd?met. Nagyon tetszett a f?nöknek, megkért rá, hogy játsszam fel neki. Miközben átadtam a diszket, megkérdeztem, hogy fogja megoldani az ellenem irányuló panaszokat. Azt mondta, látja, hogy egyedül nem tudok megbirkózni a feladatokkal, és felvesz mellém egy másik embert.

9:50 Eljutottam a DOOM 2 8-as szintjére.

10:25 Hívott a termelési igazgató szaktanácsadója. Azt akarta tudni, hogyan kell az Excelben grafikont rajzolni. Mondtam, hogy az ilyen speciális feladatokra van külön tanácsadónk, és átkapcsoltam a karbantartókhoz. Még jó, hogy ilyen modern telefonjaink vannak.

11:00 Jött a karbantartó. Azt mondta, hogy mostanában mindenféle érdekes dolgokkal keresik meg ?t telefonon. Mondtam, hogy betanítom ?t, ha egy órát ott ül a telefonnál. Belement.

11:05 Elmentem ebédre.

14:00 Megjöttem az ebédr?l. A karbantartó kitartóan ült a telefonnál. Mondta, hogy párszor csengett a telefon, de ezeket mind lekapcsolta a f?t?höz. Ez a fickó tényleg tud!

14:10 Elkezdtem Gyurit - így hívják a karbantartót - betanítani. A Doom 2-vel kezdtük. Ez a Gyuri fantasztikus tanulékony! Másfél óra után már el tudott kapni! Azt hiszem, ez a pali még sokra fogja vinni.

16:00 Gyurinak lejárt a munkaideje, úgyhogy abbahagytuk a Doomot. Nekem még maradt 1 órám. Gondolkodtam, mit kellene csinálnom, és eszembe jutott az el?z? napi probléma az Accounting szerverrel. Kipróbáltam, hogy m?ködik-e a kapcsolója. Párszor ki- és bekapcsoltam. M?ködött.

16:30 Irány haza.

SZERDA

8:30 A f?nök betartotta az ígéretét: hozott egy segítséget, valami Jancsit. Megmutattam neki a helyiséget a szerverekkel, és adtam neki egy saját számítógépet, amin gyakorolhat. Egy kicsit ugyan tiltakozott, hogy csak egy XT-t kapott, de biztosítottam róla, hogy a Windows simán elmegy rajta. Meglátja, hogy még a monokróm monitorja sem lesz akadály.

9:00 Jancsi számítógépe befejezte a bootolást. Jancsi érdekl?dött, hogyan tud felkapcsolódni a hálózatra. Adtam neki felhasználónevet, a jelszó hosszát pedig minimálisan 32 bet?re állítottam be, hadd tanuljon gépelni.

9:15 Hívtak a számlázásról, hogy kellene nekik egy új felhasználói név. Mondtam, hogy ehhez egy nyomtatványt kell kitölteniük, amit alá kell írnia az osztály vezet?jének, az összes többi vezet? beosztásúnak, raktárosnak és igazgatónak. Kicsit csodálkoztak, de nekem mindegy volt, mert letettem.

10:05 Hívott valami Bea a számlázásról, hogy kellene neki jelszó a hálózatra. A hangja alapján 20-22 éves lehetett. Megkérdeztem a nevét, a születésnapját, családi állapotát és a címét. Eltaláltam. A csaj 20 éves és szabad. Mondtam neki, hogy a jelszót este személyesen kézbesítem.

11:05 Jancsi végre beindította az XT-jét és valami munkát kért. Elküldtem cigiért, hadd tanuljon a fiatal.

11:20 Jancsi meghozta a cigit. Odaadtam neki az AS-400 rendszer leírását, és odaültettem a telefonhoz, hogy próbálja ki magát a gyakorlatban is. Utána elmentem ebédre.

16:00 Visszatérés az ebédr?l. Jancsi már három órája próbálta beindítani az Accountig szervert. Jól letoltam, és elküldtem cigiért. Aztán csatlakoztattam a hálózati kábelt a szerverre. A TV képe egy kicsit romlott ugyan, de mégiscsak a munka az els?.

16:10 A személyzetis titkárn? a szerette volna tudni, hogyan lehet indítani a helyesírás-ellen?rzést. Javasoltam a Ctrl-Alt-Del rövidítést. Megköszönte és letette a telefont.

16:30 A WC-ben elkaptam a Jancsit, hogy az újságban az álláshirdetéseket olvassa. Egész jól sikerült a napom. Indultam haza.

CSÜTÖRTÖK

8:30 Megint megjelent a f?nök. Remélem, nem akarja ezt minden reggel megismételni! Hát még a mai újságot is alig érkeztem átolvasni! Most éppen jó hírt hozott - Jancsi nem jön többet. Hát igen, manapság nem könny? olyan embert találni, amelyik ér valamit! - mondtam. Meg persze hülye lennék megosztani ezt a jó kis meleg helyet valakivel!

8:55 Valaki hív a logisztikáról, hogy nem tud ékezetes bet?ket írni. Megkérdeztem, milyen csip van a videokártyáján. Nem tudta. Azt válaszoltam, el?ször is jöjjön tisztába a saját számítógépe paramétereivel, aztán hívjon.

9:15 Újra hívott az a fickó a logisztikáról. Megtudta, hogy a videokártya csipjének semmi köze sincs a fontokhoz. Válaszoltam, hogy én nem a videokártyát, hanem a grafikus kártyát kérdeztem. Elnézést kért, megígérte hogy kideríti, és letette.

9:30 A gyártástól reklamáltak, a számlákon az ékezetes bet?k helyett más karakterek jelennek meg. Ez már a második eset volt a fontokkal, megígértem nekik, hogy valamit csinálok. Rövid gondolkodás után úgy döntöttem, hogy központilag az összes szövegsablont átállítom. Fehér bet?t fehér alapra, a fontot pedig Windingsre, a biztonság kedvéért.

10:00 A Doom 9. szintjénél bekopogott hozzám a Gyuri. Megkérdezte, nincs-e kedvem elmenni ebédre. Elgondoltam, mennyi hülye kérdés vár még rám a fontokkal kapcsolatban, és inkább Gyurival tartottam.

PÉNTEK

8:00 Visszatérés az ebédr?l.

8:25 Valami szerencsétlen a tervezésr?l elfelejtette a jelszóját, és t?lem kért segítséget. Javasoltam, használja az FDISK nev? procedúrát, ami éppen a jelszó visszaállításában segít. A szerencsétlen megköszönte és letette. Uramisten, az ilyen embereknek is van választójoguk?

8:35 Megint hívott a tervezésr?l. A jelszóprobléma megoldva, de helyette lett egy másik: indítás után a gép azt írja ki, hogy ?No system disk or disk error?. Megnyugtattam, hogy ? nem tehet semmir?l, ez hardware probléma, valószín?leg új számítógépre lesz szüksége.

9:15 Gond van! Az a vesztes, akit tegnap porig aláztam a Doomban, a f?nök volt. Berontott hozzám az irodába, és nem reagált az új Obsession nev? képerny?véd?mre sem. Hétf?t?l ki vagyok rúgva.

10:00 Azt csinálom, amit tegnapel?tt Jancsi, az álláshirdetéseket olvasom. Egypárat fel is hívtam. A hívások közötti szünetben a makrókat állítgatom át Delete Document parancsra. Jó rendszerháttér nélkül semmire se mennének a cégek!

11:15 Szereztem új helyet. Ugyanilyen funkció, mint amilyen itt volt. Kikapcsolom a vírusirtót, búcsúzóul ráengedem a vírusgy?jteményemet a hálózatra, összecsomagolom a kis kávéscsészémet. Viszlát!

Geeza 13563 2010. november 6. 06:16   Válasz erre: 13556
Bébi, én is kaptam a viccet:))

Macko 13562 2010. november 5. 22:50   Válasz erre: 13559
Na de legalább díjazták az ügyességét és az intelligenciáját! :-)

LaMeRick 13561 2010. november 5. 22:45   Válasz erre: 13555
ez egyben jetski is?

Games 13560 2010. november 5. 18:44   Válasz erre: 13559
Thx.

Iceblue 13559 2010. november 5. 18:39   Válasz erre: 13558
nem: http://www.darwinawards.com/darwin/darwin2010-08.html

Games 13558 2010. november 5. 18:15   Válasz erre: 13557
Szerinted túlélte? Szerintem nem, hacsak az elõzõ nem egy emelettel ment lejjebb... Jó lenne látni valami utólagos videót.

Larten 13557 2010. november 5. 18:07  
Csúcshülye

http://www.funvid.eu/index.php?page=videos&section=view&vid_id=104967

rosejblee 13556 2010. november 5. 16:20   Válasz erre: 13553
Tényleg kilóg,a õárod szerszáma?Az szar pfuj:DDDDDD

Okta 13555 2010. november 5. 15:41  
Asszem ez leginkább ide való:
http://www.jialing.com.cn/newjl/admin/enproduct/upfile/20090223151814_189.jpg

TBarna 13554 2010. november 5. 14:04  
Hogyan felezzünk el 50 milliót...

Geeza 13553 2010. november 5. 13:44  
Nyáron, nagy melegben mentünk bevásárolni. Ahogy bekanyarodtunk a Tesco
parkolójába, a kormány gömbcsuklója kiugrott. A férjem nagy nehezen azért
beparkolt, mondta, hogy amíg bevásárolok megjavítja a kocsit. Ahogy
visszafelé toltam a bevásárlókocsit, láttam, hogy az autónk eleje fel van
emelve, és alatta fekszik a férjem. Kilóg a kocsi alól két szõrös lába, és
a rövdnadrágjából kikandikál a szerszáma. Néhány szájtáti meg ott
vigyorgott.
Leeguggoltam, és egy gyors modulattal visszapakoltam a helyére. Ahogy
felálltam, ott láttam állni a férjemet az autó túloldalán.
Hosszúnadrágban!
Rövidnadrágban a szerelõ volt. Három öltéssel kellett összevarrni a
homlokát, meglepetésében úgy beverte a fejét az alvázba.

Tanulság: Mindig figyeljünk mit vesz fel a párunk reggel, és természetesen
emlékezzünk rá, akármilyen meleg van!

ekowob 13552 2010. november 5. 12:47  
Részegen ne beszélgess!
Pláne ne telefonon! :-))
http://il.youtube.com/watch?v=kYv9jpKpum4

ekowob 13551 2010. november 5. 11:48  
Te mit választanál?
http://www.youtube.com/watch?v=Qy7ypWCmvbg&NR=1

Geeza 13550 2010. november 5. 08:56  
retró számítógépes hirdetések

http://techline.hu/hirek/20100921_retro_vintage_szamitogep_hirdetes.aspx

LaMeRick 13549 2010. november 5. 08:55   Válasz erre: 13547
Maga a sör nem alkalmas erre:D Elõbb alszom el...

LaMeRick 13548 2010. november 5. 08:53  
http://www.youtube.com/watch?v=gh5xu35bAxA
Május elseje Május elseje :) És Rodzser kapitány.

Macko 13547 2010. november 5. 06:14   Válasz erre: 13542
Azért ehhez egy ser kevéske...

Geeza 13546 2010. november 5. 06:13  
Feleség: - Béla, mondj valami szépet!
Férj: - SÖR.

Kovácsné nyaralásából hazatérve, megkérdi kisfiától:
- Bánkódott sokat a papa mikor elutaztam?
- Eleinte nem, hanem most az utolsó napokban igen odavolt szegény.

Levelet ír szüleinek a Magyarországon tanuló közel-keleti arab ország szülötte:
- Drága szüleim! Tudatom veletek, hogy jól érzem magam és tanulmányaim rendben haladnak.
Egyetlen dolog zavar mégpedig az, hogy amíg én Audi A3-assal járok az egyetemre, addig évfolyamtársaim és tanáraim busszal közlekednek. Csókol fiatok.
A szülõk válasza:
- Drága fiunk! Tudod, hogy számunkra semmi sem fontosabb, mint a Te boldogságod, ezért küldjük a buszt.

"Mindenütt jó... de engem mindig elzavarnak!"

Geeza 13545 2010. november 5. 06:06  
User kérdése:
Tavaly a Barátnõ 1.0-mat Feleség 1.0-ra fejlesztettem, és az új program váratlanul elindította a "gyerek" proceszt, amelynek rendkívül nagy a tár- és erõforrásigénye. A termékismertetõben nem esik szó errõl a jelenségrõl. Ráadásul a Feleség 1.0 minden más programba beinstallálja magát, és már a rendszerindításkor betöltõdik. A különbözõ programok, úgy mint az Éjszakai póker 10.3 és a Sörivászat 2.5 azóta nem futnak, indulásukkor a rendszer összeomlik. Úgy tûnik, nem is tudom kiirtani a rendszerbõl a Feleség 1.0-t. Gondolkoztam a Barátnõ 1.0-ra való visszatérésen, de az Uninstall nem mûködik. Tudnak segíteni?
Válasz:
Kedves felhasználó, ez egy általános probléma. Sokan fejlesztik Barátnõ 1.0-jukat Feleség 1.0-ra, gondolván, hogy ez pusztán szórakoztató segédprogram. Ellenben a Feleség 1.0 operációs rendszert arra tervezték, hogy mindent õ futtasson. Ne is próbálkozzon az installálásával!!! A Feleség 1.0 késõbbi eltávolítása a rendelkezésre álló erõforrások sérülésével járhat ! Néhányan megpróbálták installálni Barátnõ 2.0-t, illetve a Feleség 2.0-t, de több problémával találkoztak, mint az eredeti rendszerben. Mások megpróbálták a Barátnõ 2.0-t futtatni a háttérben, a Feleség 1.0 mûködésével egy idõben. Feleség 1.0 érzékeli a Barátnõ 2.0-t, és ez összeütközést okoz, amely a rendszer összeomlásához vezethet. A legegyszerûbb módja a problémák elkerülésének, ha egyik verzióját sem installálja a Feleség szoftvernek, csak a Barátnõt használja. A Barátnõ 1.0, 2.0, 3.0 stb. tökéletesen kompatibilisek, és együtt is futtathatók!!! És akinek ez még nem elég, az jobb ha vigyáz, mert a Feleség 1.0 gyakran fertõzött az Anyós 1.0 nevû rendkívül veszélyes vírussal, ami a Feleség 1.0 meglévõ és használható részeit tönkreteheti. Nem lehet mást tenni, csak irtani, irtani, mert ez a vírus olyan káros, hogy bizonyos idõ múlva a Feleség 1.0 teljesen átalakul Anyós 2.0-vá, azaz a vírus saját magát fejleszti tovább.

Geeza 13544 2010. november 5. 06:06  
Szûz lány elmegy a nõgyógyászhoz.
- Jó napot doktor úr!
- Jó napot! Mi a panasza?
- Õ, izé, csak rutin vizsgálatra jöttem...
- Értem, vetkõzzön le és feküdjön fel az asztalra.
- Õ, hát szóval én még soha nem vetkõztem le férfi elõtt, szóval érti...?!
- Persze, nyugodjon meg, amíg vetkõzik lekapcsoljuk a villanyt! - pár perc múlva:
- Doktor úr! Hová tegyem a ruháimat?
- Ide az enyéim mellé!

A paraszt bácsi a folyóparton baktat a szekerével. Ott van szolgálatban a rendõr.
A bácsi megkérdezi tõle:
- Biztos úr, hol lehet itt baj nélkül átkelni a szekérrel?
- Jöjjön csak bátyám, majd megmutatom… Itt nyugodtan átkelhet.
A bácsi úgy is tesz, de hamarosan elsüllyed a szekérrel együtt.
Megszólal a rendõr:
- Érdekes, a kacsáknak csak a hasáig ért.

Az orvos fejcsóválva nézi a félmeztelen beteget.
- Nem ártana, ha néha megfürödne!
- De doktor úr, én naponta fürdök!
- Akkor a vizet kéne néha cserélni!

Fehér, A4-es írolapot cserélnék hasonló paraméterekkel rendelkezõ AUDIra.

Geeza 13543 2010. november 5. 05:54  
Két gyerek látja a fiatal házaspárt, amint éppen jönnek ki templomból.
Megszólal az egyik:
- Rájuk ijesszek?
- Igen.
Odafut a võlegényhez, és így szól hozzá:
- Gratulálok papa, jól választottál!

ekowob 13542 2010. november 4. 23:52  
Látásjavító:
http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00622/beer_goggles_622180a.swf

desiderus 13541 2010. november 4. 23:16   Válasz erre: 13540
Ez jóóóó, még nem hallottam... :-))))

banyasz 13540 2010. november 4. 22:52   Válasz erre: 13533
Netán: koszlidérc?

Games 13539 2010. november 4. 21:47   Válasz erre: 13532
Ekezettel latom, csak anelkul irok. :) Amugy Lali ba is jo volt. Ami tetszett, hogy ezeket nem ismertem, ami ritka. :):)

Pegaso650 13538 2010. november 4. 21:27   Válasz erre: 13536
A vége a legjobb :-D

Hooliboy 13537 2010. november 4. 21:21  
:DDD

Hooliboy 13536 2010. november 4. 21:21  
http://www.youtube.com/watch?v=vb1PWEUPBRs&feature=related

:DD

V-reb 13535 2010. november 4. 21:13   Válasz erre: 13533
A "triatlonos" még belefér::))

qqriq64 13534 2010. november 4. 20:07   Válasz erre: 13533
Pedig én tudom hogy nem vagy az. Még a gondolata is távol áll Tõled:))))))

desiderus 13533 2010. november 4. 20:04  
Az Õ egyéb megnevezése : réti néger, Gangesz-export, familiárisan túlpigmentált, halmozottan hátrányos helyzetû... :-)))
Többet nem merek, mert rasszistának fognak kikiáltani... :-)))

desiderus 13532 2010. november 4. 19:59   Válasz erre: 13531
Én, te, õ....egyes szám elsõ, második, harmadik személy...
Ékezet nélkül látod netalántán ? :-))))

Games 13531 2010. november 4. 19:33   Válasz erre: 13529
Ki az az O?? :)
(Amugy kurva jo.)

desiderus 13530 2010. november 4. 18:34   Válasz erre: 13529
Bocsi...kétszer nyom, aki gyorsan nyom... :-)))

desiderus 13529 2010. november 4. 18:33  
Ragozás....

Én tanulok,
Te tanulsz,
õ lóg.

Én vizsgázom,
Te vizsgázol,
õ nem buktatható.

Én dolgozom,
Te dolgozol,
õ hátrányos.

Én spórolok,
Te spórolsz,
õ segélyt kér.

Én építek,
Te építesz,
õ igényel (és kap is).

Én gyereket szülök,
Te gyereket nemzel (annyit, amennyit el tudunk tartani),
õ világrapotyogtatja tucatjával, és eltartatja velünk.

Én nevelem a gyerekemet,
Te neveled a gyerekedet,
õ megveri a gyerekeinket.

Én megvásárolom,
Te megvásárolod,
õ kirabol.

Én kertészkedem,
Te kertészkedsz,
õ ellopja.

Én állatot tenyésztek,
Te állatot tenyésztesz,
õ elhajtja.

Én továbbképzem magam,
Te továbbképzed magad,
õ segélyt kap.

Én adót fizetek,
Te adót fizetsz,
õ visszaigényel.

Én nyugdíjjárulékot fizetek,
Te nyugdíjjárulékot fizetsz,
õ méltányossági nyugdíjat kap.

Én korán meghalok,
Te korán meghalsz,
õ a társadalom áldozata, ha korán meghal.

Az én hamvaimat szétszórják,
A te hamvaidat betonfalba falazzák,
õ családi márványozott, aranyozott, étellel, itallal, pénzzel, arannyal megrakott kriptában tér örök nyugalomra!

desiderus 13527 2010. november 4. 18:29  
A férfi és a nõ még sosem találkoztak, de mindkettõnek van házastársa
otthon.
Véletlenségbõl egy hálófülkébe tették õket a Transcontinental vonaton.
A kezdetben kicsit szégyellték, hogy egy fülkében kell aludniuk.
De mivel mindketten nagyon fáradtak voltak, nagyon hamar elaludtak.
A férfi a felsõ, a nõ meg az alsó ágyon.
Éjjel 1 körül a férfi finoman szólongatva felébresztette a nõt a kérdéssel:
"Hölgyem, sajnos zavarnom kell. Tudna rajtam segíteni, mivel nagyon fázom.
Fel tudná adni nekem a szekrénybõl a másik takarót? Tényleg borzasztóan
fázom!"
"Nekem jobb gondolatom van" mondta a nõ - "csak ma éjszakára - úgy
látszatból - tegyünk úgy, mintha házastársak lennénk."
"Hooó!...Ez nagyszerû" - válaszolta a férfi.
"Akkor jó"- mondta a nõ - "Akkor mássz le magad azért a kibaszott
takaróért!"

nemtom 13526 2010. november 4. 18:06  
Az a szemét Csengõ Zoli...http://www.youtube.com/watch?v=qUZppD_Zd0s&feature=related

desiderus 13525 2010. november 3. 21:40  
Lalibá' lovas-oktató beszólásai

- Látják azt a csoportot a korlát mellett? Azok nem lovagolni
jöttek,
hanem magukon röhögni. Úgyhogy szedjék össze magukat!

- Lovat láttak már? És mirõl ismerték föl? Hogy röfögött? Hát
elárulom,
az nem az volt. Vagy amikor meglátta magukat, attól
félrebeszélt.

- Maguk egy óráért befizettek ötezer forintot. A ló ingyen
csinálja. És
ahogy magukat elnézem, õ jár rosszabbul.

- A szeme a feje elülsõ részén található, ezért elõrefelé
jobban lát.
Amelyik minden oldalra egyformán lát, az a vak ló.

- Hátul két lába van, ezekkel fut, elöl kettõ, ezekkel fékez,
és mind a
négy patában végzõdik. Így lehet megkülönböztetni az asztaltól.

- Mint látják, mindegyik patájára patkót szögeltünk. Ez nagyon
praktikus, mert ha valakit megrúg, az nem tud utána reklamálni.

- Látják a ló hátán a nyerget? Õseink alatta puhították a húst.
Maguk
felette fogják.

- A ló elöl harap, hátul rúg, ezért a közepén szállunk föl rá.

- Segítsen neki, emelje a lábát! Úgy, most lendítse föl! Most
egy kicsit
pihenjenek, míg én kiröhögöm magam.

- Egyikük szálljon le, vagy maga, vagy a majré!

- Üljön már lazábban! Ahogy így elnézem, a merevgörcs magánál
volt ipari
tanuló.

- Hogy ül a lovon?! Maga jobboldali?

- Magának hogy áll a lába? Hogy a kedves nagymamától örökölte?
Nem
létezik, már régen kihalt volna a családjuk.

- Látja ezt a szíjat? Kapaszkodjon bele! Az a fék, de itt mi
kantárnak
hívjuk. Ha meghúzza, a ló lassít. Ha erõsen húzza, a ló megáll.
Ha
nagyon erõsen megrántja, akkor a ló hanyatt esik, és maga lesz
alatta.

- Ne remegjen már annyira, eltöri a ló gerincét. Mit
csodálkozik? Igen,
van gerince, nem politikus az!

- Ezt hívják kényszerleszállásnak. Elég alapos talajlazítást
végzett!

- Igaza van, a csúcson kell abbahagyni! Tisztelem a tudományos
érdeklõdését, de abban a susnyásban nem fog találni ritka
növényfajt.
Majd ha a ló visszafelé jön, megint felszállhat.

- Ahogy látom, maga legalább egy hétig nem fog ülõsztrájkot
kezdeni.

desiderus 13524 2010. november 3. 21:38  
És végül az idõjárás-elõrejelzés ma estére:
sötét lesz....

Pegaso650 13523 2010. november 3. 20:06  
IFA dal: http://www.youtube.com/watch?v=l3Wa9KP2iYs&feature=related

Pegaso650 13522 2010. november 3. 19:46   Válasz erre: 13521
A link: http://www.youtube.com/watch?v=AkaA6FY-0_I&feature=related

Pegaso650 13521 2010. november 3. 19:46  
Motorshow Rokker Zsoltival :D

Pegaso650 13520 2010. november 3. 19:28  
Rokker Zsolti nem szokványos: http://www.youtube.com/watch?v=1zqIjd5H8JE&feature=related

desiderus 13519 2010. november 3. 19:18  
A nap mondása:
"Az élet csak addig tart, amíg a cédula a csuklódról lecsúszik a
nagylábujjadra. A köztes idõt illik tartalmasan eltölteni!"

LaMeRick 13518 2010. november 3. 19:06   Válasz erre: 13511
Nyilván az árnyék miatt egyezik a két szín. Azért volt beleírva a 2 betû is, mert az állítás arra a 2 négyzetre vonatkozott. :)

desiderus 13517 2010. november 3. 19:04  
Fõnök a titkárnõjéhez:
- Gizike, szexelni akarok magával !
- Oké fõnök, levegyem a bugyimat ?
- Nem kell, de köpje ki a rágógumiját !

desiderus 13516 2010. november 3. 19:03  
A fõnök sétál az alkalmazottai között. Egyszer csak meglát egy henyélõ srácot. Erre a fõnök:
- Mondja, mennyi a fizetése?
- 60 ezer.
- Na itt van, fogja és menjen innen.
Kis idõ múlva jön az egyik alkalmazott kezében egy ezressel és azt kérdi:
- Fõnök, nem látta véletlenül a pizzafutárt?

desiderus 13515 2010. november 3. 19:02  
A részeg tátott szájjal bámulja a konnektort a kocsmában. Csuklik egyet, majd megkérdi:
- Mi az röfi, befalaztak?

desiderus 13514 2010. november 3. 19:02  
Egy nõ elmegy a pszichiáterhez. A doktor szó nélkül leteperi, letépi a ruhát róla és jól megdugja. Miután a doki kész, így szól:
- Ez volt az én problémám. És mi az Öné?

ELőző oldal
Felhokep

Tagok száma: 22099
5 623 Eddigi túrák
14 222 466 km
34072 Eddigi túra-résztvevők