| htmajor | 12595 | 2010. augusztus 1. 09:12 |
|
Régi, de még mindig jó! http://www.youtube.com/watch?v=m7Ptd8nsiok&feature=related |
| KissTibiSzegedrõl | 12594 | 2010. július 31. 10:13 |
|
Két idegen egymás mellett ül egy repülõn. Az egyiknek van egy jó könyve, azt olvasná, de a másik nem hagyja. – Beszélgessünk, úgy jobban telik az idõ! – Mirõl akar beszélgetni? – Hát... mondjuk az atomenergiáról! – Jó, de mielõtt errõl beszélgetnénk, meg tudna nekem magyarázni valamit? A kecske, a tehén és a ló ugyanazt a füvet legeli, mégis más-más a trágyájuk: a kecskéé bogyó, a tehéné lepény, a lóé pedig száraz fû. Miért van ez így? – Nem tudom. – Hát akkor hogy a francba akar Ön az atomenergiáról beszélgetni, amikor szarhoz sem ért!? |
| Hooliboy | 12591 | 2010. július 30. 22:25 |
|
Ezt hívják úgy,hogy szopás? http://www.youtube.com/watch?v=rK2GfRmWEnA&feature=player_embedded |
| leopardlady | 12590 | 2010. július 30. 14:00 |
|
Két jó barát parázs vitákat folytat, mivel egyikük katolikus lévén a túlvilágban, a másik buddhistaként a lélekvándorlásban hisz. Végül megegyeznek, hogy amelyikük elõbb hal meg, tüstént tudatja, melyiküknek volt igaza. A katolikus hal meg elõbb, s egyik éjszaka meg is jelenik barátja álmában. - No mesélj, mi van, mi történt? - kérdezi a buddhista. - Hát kérlek, reggel felkelünk,kimegyünk egy csodálatos, napsütötte rétre. Szeretkezünk, reggelizünk, szeretkezünk, tízóraizunk, szeretkezünk,ebédelünk, szeretkezünk, uzsonnázunk, szeretkezünk, vacsorázunk,szeretkezünk, aztán alszunk, és másnap ugyanígy folytatjuk. - Ó,hát akkor mégis neked lett igazad, van túlvilág, s te a Paradicsomba kerültél! - A fenét! Neked lett igazad: a Gödöllõi Állami Gazdaságban vagyok :baknyúl... |
| htmajor | 12589 | 2010. július 30. 12:26 |
|
Dezsõ története.... Dezsõ egy nap azzal a hírrel tért haza egy orvosi vizsgálatból Adélhoz,a feleségéhez, hogy az orvosa szerint már csak 24 óra van hátra az életébõl. Letörölgette felesége arcáról a könnyeket, majd megkérte, szeretkezzenek. A nõ természetesen nem tiltakozott, és szenvedélyes szex kerekedett. Hat órával késõbb aztán Dezsõ újra odament az asszonykájához, és így szólt hozzá: - Kedvesem, most már csak 18 óra van hátra az életembõl. Szeretkezhetnénk újra? Adél nem mondott nemet, és újra vad szex következett. Kicsit késõbb, mikor Dezsõ épp lefekvéshez készülõdött, ráébredt, hogy már csak 8 órája van hátra az életébõl. Gyengéden megböködte Adél vállát, és azt mondta: - Drágám? Kérlek! Csak még egyszer utoljára, mielõtt meghalnék! Adél belement, majd az aktus után a másik oldalára fordult és elaludt. Dezsõ fejében azonban egyre csak ketyegett az óra, tikk-takk, tikk-takk,és addig-addig forgolódott álmatlanul, míg végül már csak 4 óra volt hátra az életébõl. Szelíden megkocogtatta felesége vállát, hogy felébressze. - Kicsim, már csak négy órám maradt! Nem lehetne...? Felesége hirtelen felült, felé fordult, és így szólt: - Na ide hallgass, Dezsõ! NEKEM holnap reggel fel kell kelnem! NEKED NEM! . ..!!! |
| Geeza | 12588 | 2010. július 30. 10:54 |
|
Két kölyök sétált be a gyógyszertárba, majd a nagyobbik habozás nélkül egy csomag tampont kér. A pult mögött álló gyógyszertári alkalmazott megsimogatta a fiú fejét: – Hány éves vagy? – Nyolc – húzta ki magát a kölyök. – És tudod, hogy ez mire való? – Nem igazán. De ezt az öcsémnek veszem. Õ négy éves. A tévén láttuk, hogy ha ezt használjuk, akkor akár úszhatunk vagy bringázhatunk is. És neki ebben a pillanatban ezek közül egyik sem megy… |
| Geeza | 12587 | 2010. július 30. 10:53 |
|
Váratlan helyzet Egy félénkebb férfi elmegy egy bárba, és ott kiszúr egy gyönyörû nõt. (finom, intelligens arc, súlyos, kerek mellek, vékony derék, káprázatos lábak, vállig érõ méz szõke haj, igézõ zöld szemek.) Miután hosszan gyûjtögeti a bátorságot, végül odasomfordál, és habozva megszólítja: – Hmmm, nem bánná, ha beszélgetnénk egy kicsit? Mire a nõ, teljes hangerõvel: – MIT KÉPZEL? MÉG HOGY LEFEKÜDNÉK-E MAGÁVAL? TAKARODJON! Természetesen mindenki rájuk bámul, a fickó szörnyû zavarban visszasündörög a bárpulthoz. Eltelik néhány perc, amikor a nõ föláll, és odamegy hozzá. Rámosolyog, és így szól: – Sajnálom az imént történteket. Bocsásson meg, kérem! Pszichológus vagyok, és azt tanulmányozom, hogy az emberek hogyan viselkednek zavarba ejtõ helyzetekben. Mire a férfi felordít torkaszakadtából: – EGY TÍZEST EGY SZOPÁSÉRT, TE RIBANC? |
| Szilvi535 | 12586 | 2010. július 29. 21:43 |
|
Négy barát minden vasárnap reggel együtt golfozik. Egyikük minden meccs után így búcsúzik a többiektõl: - Akkor jövõ vasárnap fél tízkor találkozunk. Lehet, hogy kések tíz percet! Egyik társa aztán nem bírja tovább, és rákérdez: - Miért emlegeted mindig ezt a tíz percet? - Tudod, vasárnap reggel felkelek, és megnézem a feleségemet az ágyban. Ha a bal oldalán fekszik, akkor balkezes ütõkkel játszom. Ha a jobb oldalán, akkor jobbkezes ütõket hozok magammal. - És ha a hátán fekszik? - Akkor szoktam tíz percet késni... |
| tsanyi | 12584 | 2010. július 29. 20:51 | Válasz erre: 12583 |
|
tudós forma.....már a kutyáját analizálja....:))
|
| onam | 12581 | 2010. július 29. 18:38 | Válasz erre: 12579 |
|
Ha az instrumentális rockrol is irnál néhány szót.... :)
|
| Szilvi535 | 12580 | 2010. július 29. 18:06 |
|
Az apáca utazik a buszon. Felszáll a skinhead is. Odamegy az apácához: - Helló, baby! - Ne molesztáljon már, én mégis csak apáca vagyok. Az apáca elõre megy a sofõrhöz, hogy szedje le róla a skinhead-et. A sofõr elõrehívatja a skinheadet . - Hát kérem, Õ egy apáca. Ne molesztálja, mert ez egy nyilvános hely. De van egy tuti tippem. Az apáca minden este nyolckor kint imádkozik a temetõben. Öltözzön Jézus álruhába, mert neki mindent megtenne. Ki is megy Jézus álruhában este 8-kor. Látja imádkozni az apácát és odamegy: - Helló, baby! Mindent megbeszélnek, de az apáca csak hátulról szereti. A skinhead megcsinálja hátulról. Egy jó pillanatban leveti köpenyét és felkiált: - Háhá, én vagyok a skinhead! Leveti a köpenyét az apáca is: - Háhá, én meg a buszsofõr! |
| nagytia | 12579 | 2010. július 29. 13:58 |
|
Lehet vagytok néhányan, akik még nem tudják: Mi is az a metál? A legegyszerûbb módon úgy írhatjuk le a különbözõ stílusokat, ha vesszük a következõ alaphelyzetet: Egy gonosz sárkány elrabolt egy gyönyörû királylányt, és egy hõs lovag a megmentésére indul. Mi történik? HEAVY METÁL: A lovag bedübörög Harley Davidsonján, levágja a sárkányt, bedob egy sört, magáévá teszi a királylányt. GRIND METÁL: A lovag megjelenik, teljesen érthetetlenül sikoltozik kb. 2 percig, majd távozik. POWER METÁL: A lovag hófehér unikornisa nyergében érkezik, kikerüli a sárkányt, megmenti a királylányt, majd az elvarázsolt erdõ közepén szerelmeskedek. SPEED METÁL: A lovag seperc alatt szétvágja a sárkányt. Nem veszi észre a közeledõ királylányt, így õt is szétkaszabolja. És utána is csak kaszabol… TRASH METÁL: A lovag megjelenik, legyõzi a sárkányt, megmenti a királylányt, és ez utóbbit magáévá teszi... gyorsan, és önzõn. FOLK METÁL: A lovag néhány haverjával érkezik, akik hegedûn, sípon, dobon, lanton, és egyéb furcsa hangszereken játszanak. A sárkány a rengeteg tánc közben elszenderedik, a lovag a királylány nélkül távozik. VIKING METÁL: A lovag sárkányfejes hajón érkezik, hatalmas csatabárdjával megöli a sárkányt, megfõzi, majd megeszi, halálra erõszakolja a királylányt, felprédálja a kastélyt, majd porig égeti, mielõtt elmenne. DARK METÁL: A teljesen feketébe öltözött elvont lovag összefut a sárkánnyal, és elkezdi ecsetelni neki saját depresszióját, mire a sárkány felvágja az ereit. Aztán a lovag vágja fel. A királylány meg simán öngyilkos lesz, mikor meglátja õket. DEATH METÁL: A lovag eljön, megöli a sárkányt, magáévá teszi a királylányt, õt is megöli, majd távozik. BLACK METÁL: A lovag éjfélkor érkezik, levágja a sárkányt, a tetemet karóba húzza a kastély elõtt, análisan magáévá teszi a királylányt, iszik a vérébõl, majd szertartásosan megöli. A meggyalázott királylányt a kastély elõtt karóba húzza. GORE METÁL: A lovag eljön, levágja sárkányt, a beleit kiteregeti a kastély elõtti mezõn, magáévá teszi a királylányt, megfojtja, magáévá teszi a holttestet, fölvágja a hasát és megeszi a belsõségeit, harmadjára is magáévá teszi, a holttestet felgyújtja, majd végezetül negyedjére is magáévá teszi. DOOM METÁL: A lovag megérkezik, meglátja a sárkányt, rájön, hogy sosem tudná legyõzni, depressziós lesz, és öngyilkosságot követ el. A sárkány felfalja õt és a királylányt is. PROGRESSZíV METÁL: A lovag gitárral érkezik, 26 percig szólózik a kastély elõtt, a sárkány öngyilkos lesz az unalomtól. A lovag felmegy a királylány hálószobájába, újabb gitárszólót ad elõ, amibe a konzervatóriumban végzõsként tanult összes technikáját beleszövi. A királylány megszökik, és a HEAVY METÁL lovag keresésére indul. GLAM METÁL: Az érkezõ lovagot meglátva a sárkány röhögõgörcsöt kap, és beengedi a kastélyba. Az bemegy, ellopja a királylány sminkkészletét, és megpróbálja gyönyörû rózsaszínre festeni a kastélyt. INDUSTRIAL METÁL: A lovag zsíros, fekete bõrkabátban érezik, obszcén kézmozdulatokat tesz a sárkány felé, mire a mesebeli kidobó-emberek kikísérik a meseerdõbõl. KERESZTÉNY METÁL: A lovag a templomból hazafele jövet néz be, és egy balladát énekel a sárkánynak arról, hogy Jézus szereti, és felé kellene fordulnia. A sárkány azonnal megtér, és amikor a hercegnõ "köszönetet akar mondani" a lovagnak, az így válaszol: "Sajnálom, nem hiszek a házasság elõtti szexben." NU METÁL: A lovag saját frusztrációját vetíti ki a sárkányra, aki kénytelen bedõlni a monoton dühkitöréseinek, és szép lassan odébbáll. A megmentett királylány megpróbál közeledni, de a lovag még mindig õrjöng, így hagyja az egészet a francba. METÁLCORE: A lovag elõször mindenféle régi trükköt bevetve hadakozik a sárkánnyal, majd eszét vesztve dühbe gurul, és a sárkány szidja, majd megint lovaghoz méltó módon harcol. Ez kábé addig megy, míg a sárkány elunja és leharapja a fejét. EMOCORE: A sárkány teljesen megzavarodik, mikor meglátja az orrába fésült hajú lovagot, aki annyira érzelgõsen tud nézni, hogy a királylány egybõl megszökteti magát. |
| Okta | 12577 | 2010. július 29. 13:45 |
|
Csak keményeknek: http://www.kepesmotor.hu/yamaha-tura_enduro/p421587 |
| Pegaso650 | 12573 | 2010. július 28. 16:57 |
|
Két cowboy beszélget a sörözõben. Mondja az egyik: - Úgy utálom azt a kockás sapkájút! Erre a másik: - De hát az összesen kockás sapka van! - Jó, akkor azt, amelyiken piros ing van! ...- De az összesen piros ing van! A teremben 50 ember ül, a cowboy lelõ 49-et és azt mondja: - Látod már? - Igen. - Na, azt úgy utálom hogy meg tudnám ölni! |
| Iceblue | 12572 | 2010. július 28. 10:47 | Válasz erre: 12571 |
|
Mackó, engem már ezzel a hírrel is összezavartak rendesen :-))))
|
| Macko | 12571 | 2010. július 28. 10:43 | Válasz erre: 12570 |
|
Ice, azért ha egy Renault személyautóban ülve egyszer csak azt észlelnéd, hogy egy Mazda kisteherautó vezetõje vagy, te is összezavarodnál ám! :-)))
|
| Iceblue | 12570 | 2010. július 28. 10:34 |
| Geeza | 12569 | 2010. július 28. 10:09 |
|
Agresszív Kismalac Az agresszív kismalac utolsó mondata: Te meg ki a tököm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát!!!??? ------------------------------------------------------------- Agresszív kismalac beszorul a kamionjával a híd alá. Meglátja a rendõr és odasétál: -Mi van, Malacka, beszorultál? -NEM, B*ZMEG, HIDAT SZÁLLÍTOK!!! ------------------------------------------------------------ Az agresszív kismalac bemegy a borbélyhoz. - Hogyan nyírjam meg? - Szó nélkül! ------------------------------------------------------------- Egy szõke nõ viszi az agresszív kismalacot a hóna alatt. Találkozik egy másikkal, aki így szól: - Jaj de édes! Honnan van? - VETTEM!!! - ordítja az agresszív kismalac. ------------------------------------------------------------- Az agresszív kismalac pingál valamit a nyilvános WC falára. Megkérdi a farkas: - Mit csinálsz malac? - A falra festem az ördögöt. - Szarva van? - MONDOM FESTVE!!! ------------------------------------------------------------- Az agresszív kismalac a játékboltban: - Kérek egy türelemjátékot. De kurva gyorsan ám!!! ------------------------------------------------------------ Agresszív kismalac sétál az utcán. - Rohadt nap, rohadt meleg, rohadt autók, rohadt emberek... bárcsak minden köddé válna!............ Rohadt köd!!!! ------------------------------------------------------------- Agresszív kismalac beül egy taxiba. - Nem zavarja, ha magamban beszélek? - kérdezi. - Ó, dehogy - válaszolja a sofõr. - Hozzád meg ki szólt, vazze? ------------------------------------------------------------ Agresszív kismalacot felveszik eladónak egy ABC-be. Bemegy a Nyuszika vásárolni, de a kismalac nem foglalkozik vele. Mire a Nyuszika: - Khmm... elnézést kérek! - NEM TARTUNK! |
| Cerb | 12568 | 2010. július 28. 09:29 |
|
Úrilány nyaralásra fogkefén, hitelkártyán és tévén kívûl nem visz magával mást.
|
| varajani | 12566 | 2010. július 28. 08:54 | Válasz erre: 12565 |
|
Én is vittem MZ hátsó ülésén ülve porcelánmosdót.
|
| Winchi | 12564 | 2010. július 27. 19:06 |
|
Egy öregember üldögél egy padon,odaül mellé egy menõ punk csávó a szivárvány színeiben játszó hajjal. Az öreg csak bámul rá. Végül a punk nem bírja tovább és megkérdezi: - Mi van, tata? Még soha nem csinált semmi vadat életében? Mire az öreg: - Dehogynem fiam, egyszer berúgtam és megkeféltem egy papagájt. Pont azon gondolkodtam, nem vagy-e a fiam. |
| ekowob | 12563 | 2010. július 26. 21:42 | Válasz erre: 12560 |
|
Ezt nem kellett volna! Most nem merek elaludni. |
| MadBob | 12562 | 2010. július 26. 20:53 |
|
Két haver utazik repülõvel a Bahama-szigetekre. Azt mondja a stewardess: - Attention, attention! No smoking please! - Mit mond? - Azt mondta,hogy könnyû ruhában kell menni,mert baromi meleg van a szigeteken. Mennek tovább, majd megint szól a stewardess: - Attention, attention! - Mit mond? - Mindjárt jön a kaja, három fogást hoznak. Megy tovább a röpcsi,majd megint szól a stewardess: - Attention, attention! A szigetek lakosságának 70%-a AIDS-es, 30%-a asztmás. - Mit mond? - Aki köhög, meg lehet dugni. |
| Sioux | 12561 | 2010. július 26. 20:12 |
|
Bocs ha esetleg volt már. http://www.keptelenseg.hu/kozlekedes/nem-normalis-13860 |
| Hooliboy | 12560 | 2010. július 26. 17:39 |
|
:DDDDDDDDDDDD http://www.youtube.com/watch?v=3LYyoRzdZn4&feature=related |
| bareszz | 12559 | 2010. július 25. 21:21 |
|
A csúnya lánynak a faluban nem akad szeretõ, ezért vesz magának egy vibrátort. Éppen azzal játszik, amikor az apja rányit. - Hát te, jányom, mit csinálsz? - Tudja apám, amilyen csúnya vagyok, nekem nem jut szeretõ, hát ezzel a kis eszközzel teszek kedvemre magamnak. Az öreg hümmög, de tudja, nagy dolog a vágy, nem szól semmit, elmegy. Másnap a csúnya lány jön haza munkából, látja, hogy apja ül a konyhában, az asztalon elõtte van két üveg sör, meg a vibrátor. - Apám, hát mit csinál itt maga? - Hát, csak megihatok egy sört a vejemmel? |
| Geeza | 12558 | 2010. július 25. 20:02 |
|
Két nyelvész beszélget. - Én tudok olyan szót is, amit csak rosszul lehet kiejteni... - Ugyan már! Melyik az? - Rosszul. |
| fragile | 12557 | 2010. július 24. 17:31 |
|
Best of MTV, VB 2010: -"Svájc lakosságának a fele a saját 16-osán belül". -"Marcello Lippi csapatat keresi. Segítek neki, kékben vannak". -"Milyen ragyogó meccs lenne ez, ha a focit bedobásra játszanák". -"Háttal veszi le a labdát. Háttal nem kezdünk mondatot, akciót azonban igen". -"Az ember mire kimond egy koreai nevet, mar nincs náluk a labda". -"Morel egy kutyáját sétáltató kisnyugdíjas stílusában vezeti a labdát". -"És meg egy koreai sárga. Mármint lap". -"Torres levágatta a haját. Eddig is a lányok kedvence volt, de ezzel a frizurával mar az anyukáké is". -"Azt hiszem, akiknek nem tetszik a vuvuzela, azok most abban reménykednek, hogy eltalált valakit a közönségben a labda, mert más értelme ennek a lövésnek nem volt". -"Joseph tiszteletköre, hogy a rövidlátók is tudjak ezen az oldalon, hogy a másikon gól volt". -Kamerun-Japan: "a kameruni védõnek jól fog mutatni az önéletrajzában, hogy utolért egy Hondát" |
| htmajor | 12556 | 2010. július 24. 13:41 | Válasz erre: 12554 |
|
Valoban humoristanak siralmasak, ferfinak nevetsegesek... Homo-jumbo... |
| hellboy780917 | 12555 | 2010. július 24. 12:50 |
|
háááát ezen nem tudom, hoyg sírjak vagy nevessek... az még hagyján, ha annyi pinna vonaglik, de hogy faszik nyomuljanak... hááát... :D:D:D
|
| Macko | 12552 | 2010. július 23. 16:36 | Válasz erre: 12551 |
|
Régi, de zseniális! Nagy kedvencem belõle: "Ez bebaszott!" = "Ez aztán a váratlan fordulat!" :-))) |
| KissTibiSzegedrõl | 12551 | 2010. július 23. 16:13 |
|
Álljunk meg egy szóra: b@szni http://naplo.org/index.php?p=hir&modul=bulvar&hir=980 |
| ekowob | 12548 | 2010. július 23. 14:13 |
|
Azoknak, akik állandóan amiatt aggódnak, hogy mit egyenek, itt az összefüggés a táplálkozás és az egészség között. Megkönnyebbülés végre megtudni az igazat a sok téveszme olvasása után. 1. A japánok nagyon kevés zsírt fogyasztanak, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál. 2. A mexikóiak nagyon zsírosan étkeznek, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál. 3. A kínaiak nagyon kevés vörösbort fogyasztanak, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál. 4. Az olaszok sok vörösbort isznak, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál. 5. A németek sok sört isznak, sok kolbászt esznek, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál. Mi ebbõl a tanulság? Egyél, igyál azt és annyit, amennyi jól esik. Amiatt fogsz meghalni, hogy magyarul beszélsz.......... |
| bareszz | 12547 | 2010. július 23. 14:06 |
|
Ha hosszú útról térsz haza, verd meg a feleséged. Te nem, de õ biztosan tudja, miért kapja! (arab közmondás) |
| bareszz | 12546 | 2010. július 23. 14:00 |
|
Doktor úr, azt hiszem új szemüvegre lenne szükségem! - Az biztos, mert ez egy hentesüzlet! |
| gcs | 12544 | 2010. július 23. 13:41 | Válasz erre: 12543 |
|
Egy-egy durva buli után hasznos lehet. Elrakom a könyvjelzõk közé :-))
|
| htmajor | 12542 | 2010. július 23. 12:59 |
|
Meg anno mikor Senne meghalt... Senna a halala utan felkerul a menyorszagba. Egybol Szent Peter ele. Mondja neki Szent Peter: -Fiam, ismerem az eletedet, a halalodat, es csak azt szeretnem mondani, hogy ez itt nem veletlen a menyorszag! Itt is van lehetoseg szep autokkal, gyorsan hajtani, de ami a legfontosabb! Itt bizony nagyon szigoruak a szabalyok! A megengedett sebesseget ami 200 km/h nem szabad tullepni! Kulonben...! Senna halasan megkoszoni a lehetosegt, a gyonyoru Dodge Viper kulcsat, majd boldogan beul es elsprintel. Par nap mulva fogadoorara jelentkezik Szent Peternel. -Atyam! En imadom a sebesseget, s bar nem konnyu tartom a hatarokat, de Uram tegnap lattam, amint egy Maserati 300-zal elhuzott mellettem! Ez hogyan....! -FIAM! Ezt Te nem lathattad! -De atyam... -Semmi DE! Ez nem tortent meg! ... Par nap mulva ismet megjelenik Senna lezajlik ugyanez a beszelgetes. Majd mivel sem valaszt, sem megoldast nem kapott csalodottan tavozik. Ismet eltelik nehany nap. Ismet Szent Peter elott all! -Atyam! En azt mar nem tudom tovabb csinalni! Megint Vroooumm! Igy suvitett el mellettem az a gyonyoru hofeher Maserati! En ha legkozelebb meglatom, utana megyek! -FIAM! En mar mondtam! Nem lehet semmit tenni! Egyebkent is az nem MASERATI, hanem NAZARETI es kulonben is O a fonok fia! |
| fragile | 12541 | 2010. július 23. 10:06 |
|
Mértékegységek: 0,1 l - Demo 0,25 l - Trial version 0,5 l - Personal edition 0,7 l - Professional edition 1,0 l - Network edition 1,75 l - Enterprise edition 3 l - Small business edition 5 l - Corporate edition Házi pálinka - Home edition Sörhöz feles - Service pack Reggeli feles - Recovery tool Sör - Patch Coca-cola, Fanta, 7-up... - Trojan viruses Hatásai: Összevissza dumálás - cat /dev/random Hányás - Buffer overflow. Törpe nagy ollóval - Out of memory. Kóma - Segmentation fault. Másnapi elemzés - Backtrace. Hatások az emberi kapcsolatokra: Csajod, ha piásan esel neki - Access denied. Azt se tudod, hogy ki vagy - Dependency check failed. Ájulás - Connection lost. Haver nem reagál - No answer. A ropira akarsz rágyújtani - Type mismatch. Végtelen mondókába kezdesz - Infinite loop. A sarokban álló fikuszra vizelsz - Protocol error. Kidobnak a kocsmából - Connection reset by peer. Nem találsz el a villamosig: Network transport failure. Rossz helyre mész haza: Bad gateway. És nem tudod kellõen megmagyarázni - Wrong number of arguments given. Elfelejtik kihozni az italodat: Request timeout. |
| htmajor | 12536 | 2010. július 22. 14:31 | Válasz erre: 12535 |
|
Tudod a "muanyag-edeny boltban"! Mondjuk felenk vodor-nek hivjak! :)
|
| Suprati | 12534 | 2010. július 21. 21:38 |
| Suprati | 12533 | 2010. július 21. 21:34 |
|
Figyelmessen kéretik elolvasni külhonban dolgozó barátaimnak . . . Néhány évvel ezelõtt egy férfi kalandba bonyolódott egy olasz nõvel, s a nõ egy éjjel bevallotta neki hogy teherbe esett tõle. Mivel nem akarta hogy szégyenben maradjon de elvenni sem volt ínyére, jókora összeget adott neki hogy visszamenjen Olaszországba és csendben megszülje a gyereket. Az egyezség része volt az is, hogy ha ott neveli fel, a gyerek 18 éves koráig kap majd anyagi segítséget. A nõ beleegyezett, de azt is tudni akarta, a férfi hogyan szerez majd tudomást a kicsi születésérõl. Hogy minél diszkrétebb legyen a dolog, a férfi azt kérte, küldjön neki egy egyszerû képeslapot, s a hátoldalára írja rá: "Spagetti". Akkor majd el is kezdi utalni a gyerektartást. Egy napon, úgy 9 hónappal késõbb épp hazaért kis feleségéhez. "Drágám," mondta a nõ zavarodottan, "ma kaptál egy nagyon furcsa képeslapot." "Add csak ide, majd késõbb elmagyarázom" vágta rá. Az asszony engedelmeskedett, s csak azt látta, ahogy férje arca fehérre vált a levelet olvasva, majd hirtelen elvágódott. A kártyán a következõ állt: "Spagetti, spagetti, spagetti. Kettõ húsgolyóval, egy anélkül. Küldj extra szószt.." |
| hellboy780917 | 12531 | 2010. július 21. 18:47 |
|
mondjuk maga a jégrém kinézetre tökugyanaz mint a kitkat fagyi... :)
|
| ekowob | 12529 | 2010. július 21. 14:12 |
|
A hullámvasút és a fagyi. http://www.youtube.com/watch?v=H9g2tViGpQw&feature=player_embedded |
| ekowob | 12528 | 2010. július 21. 13:55 |
|
Szerencsés? http://ajanlo.kapu.hu/video/post.php?id=1219g8a30fc8e70b2cceb |
| fragile | 12527 | 2010. július 20. 21:36 |
|
A kosok (március 21-április 20) vakmerõ, lázadó, öntörvényû emberek. Valószínûleg Kossal van dolgod, ha az illetõ: -az éj leple alatt keselyût tetováltat a szembeszomszéd kisbabájának fejbõrére. -a feszített tükrû termálvízben tartja napi futóedzését. -extra csípõs Piros Aranyat nyom a vaníliafagyijára. -ha betörik az ebédlõje ablaküvege, mosolyogva megeszi a szilánkokat. -ágyékon rúgja a szociális gondozót. -végtagcsonkolásra idomítja tengerimalacát. -puszta kézzel kavargatja meg a fritõzben sülõ hasábburgonyát. -trópusi betegségek okozta sebekrõl tart diavetítést vacsoravendégeinek. BIKA A Bikák (április 21-május 21.) türelmes, gyakorlatias, komoly emberek. Ez meglehetõsen nyilvánvaló, ha az illetõt: -a galván-akkumulátorok iránt tanúsított perverz érdeklõdése miatt kitiltják a mûszaki könyvtárból. -nem lehet leszoktatni azon szokásáról, hogy vezetés közben fennhangon számolja a közlekedési táblákat. -gyakran tévesztik össze egy múmiával. -az egész vakáció alatt képtelenség felcsalogatni a fáspincébõl. -gyakran látni abban a zokniban, melyre saját kezûleg hímezte fel Jónás könyvét az ószövetségbõl. -képtelenség lebeszélni arról, hogy minden tavasszal beojtsa sámfáit. -megunja a sakktáblája. -csak érdeklõdés hiányában nem temették még el. IKREK Az Ikrek (május 22.-június 21.) nyughatatlan, sokszínû, találékony emberek. Valószínûleg Ikrekkel van dolgod, ha az illetõ: -használt parókákkal tapétázza ki hálószobáját. -temetéseken ugrik ki a habostortából. -gigantikus nonfiguratív szobrokat szokott készíteni fõtt tojássárgájából. -szívjóságból fogad be lakásába egy egész törzsnyi pigmeust. -már tizenöt éve minden reggel újabb réteg ömlesztett sajttal vonja be tévéje képernyõjét. -kizárólag ejtõernyõs ugrás közben mût sérvet. -rendszeresen kérõzik. -hegesztõpákával díszíti lábkörmeit. RáK A Rákok (június 22.-július 23.) takarékos, gazdag érzelemvilágú, nosztalgiázós emberek. Valószínûleg Rákkal hozott össze a sors, ha az illetõ: -minden Jim Carrey-film végét megkönnyezi. -elsõ nagy szerelme egy kardántengely volt. -albumba rendezve gyûjti elhasznált konyhai szivacsait, mert annyira a szívéhez nõttek. -elgondolkodtató idézeteket ír a vécépapír lapjaira a Tibeti Halottaskönyvbõl. -bealumíniumoztatja kisgyermekei fogsorát. -együtt fürdik komondorával. -lopva megtapintja emelkedõ pulzusát a szupermarket szezonvégi leértékelésén. -imára kulcsolt kézzel nézi végig a reklám után a "Társadalmi célú hirdetést". OROSZLáN Az Oroszlánok (július 24.-augusztus 23.) társaságkedvelõ, uralkodó természetû, egoista emberek. Csakis Oroszlánról lehet szó, ha az illetõ: -monogrammal látja el metszõfogait. -büszkén parkol a mozgássérülteknek fenntartott helyre. -pitizni tanítja pitbullját. -a családi fényképalbumba ragasztja a vastagbélmûtétjérõl készült fotókat. -saját magának küld névtelen fenyegetéseket. -feleségével "Gazdám"-ként szólíttatja magát. -karácsonykor borravalót követel a szemétszállítóktól. -a legújabb trend szerinti hallókészüléket viseli. SZûZ A Szûzek (augusztus 24.-szeptember 23.) precíz, alapos, tartózkodó emberek. Valószínûleg Szûz került az utadba, ha az illetõ: -kézfogás után lezuhanyzik. -kevélyen mutogatja gondosan preparált szúnyoggyûjteményét. -pillanatragasztóval visszaragasztja a strandolás után lehámlott bõrét. -anorákban és sugárbiztos ólomköpenyben szeretkezik. -házvédõ ponyvát húz víkendházára. -a monoszkóp minden adását videóra rögzíti. -használat elõtt mosógépben fertõtlenít minden papírzsebkendõt. -idõrõl idõre bemutatkozik saját gyermekeinek. MéRLEG A Mérlegek (szeptember 24.-október 23.) segítõkész, határozatlan, békeszeretõ emberek. Semmi kétség: mérleggel találkoztál, ha az illetõ: -eltéved ruhásszekrényében. -a pontos idõt hívja, és kis türelmet kérnek tõle. -felfedezi a derítõgödrökben rejlõ belsõ szépséget. -földre borul a postás elõtt, valahányszor az meghozza a tévéelõfizetési csekket. -vacsorára invitálja az õt éppen megkéselõ gengsztert. -feljelenti saját magát, mert elõzõ este a zebra mellett kelt át az úttesten. -habzó szájjal vicsorgó veszett kutyákba szájvizet diktál. -tettrekészség tekintetében meglepõ hasonlóságot mutat fel egy borókabokorral. SKORPIó A Skorpiók életerõs, birtokolni vágyó, titkolózó emberek. Valószínûleg Skorpiót sodort utadba az élet, ha az illetõ: -ujjlenyomatot vesz gyermekeitõl. -halálbüntetést szab ki a jódlizókra. -cumisüveggel szoptatja királykobráját. -telihold idején szilaj táncot lejt a Macarena dallamára a mocsár közepén. -puszta megjelenésével irt rágcsálókat. -vigyázzállásba merevedik a Csillagok Háborúja kezdõ taktusaira. -békatalpakkal futja végig a maratoni távot. -külszíni cinkfejtésbe kezd a veteményeskertben. NYILAS A Nyilasok (november 23.-december 21.) hagyománytisztelõ, hûséges, hazafias emberek. Valószínûleg Nyilast sodort utadba az élet, ha az illetõ: -háromnegyedes ütemben mos fogat. -házõrzõ túzokot tart. -fügefalevéllel takarja el az ágya fölött lógó poszteren Donald kacsa szeméremtájékát. -ötvenéves korában szétmállik. -legutóbb Hermann Göringre szavazott, és két év múlva is rá fog. -keserû szájízzel veszi tudomásul, hogy manapság már nem tanítják meg a fiatalokat a gót ábécére. -lélegzetvisszafojtva drukkol Wagnernek szerda hajnalonként a Bartok Rádió komolyzenei toplistáját hallgatva. -befõttesüvegben gyûjti õsei fülzsírját. BAK A Bakok (december 22.-január 20.) vállalkozó szellemû, nyílt, gyakran kiszámíthatatlan emberek. Valószínûleg Bakkal van dolgod, ha az illetõ: -zanzásított koponyákkal díszíti fel karácsonyfáját. -gyakorta létesít alkalmi szexuális kapcsolatot mûködõ fûnyírókkal. -négykézláb állva alszik. -függõágyban tölti el hitvesével a nászéjszakáját. -éjszakánként obszcén telefonhívásokkal zaklatja önkormányzati képviselõjét. -megkísérel tengerészcsomót kötni egy strucc nyakából. -sarlóval vág hajat. -fogaival szokta elkapni a frizbit. VíZöNTõ A Vízöntõk (január 21-február 19.) a szokványostól szívesen elrugaszkodó, kreatív, szabadszellemû emberek. Alkalmasint Vízöntõvel futottál össze, ha az illetõ: -anyaszült meztelenül jár moziba. -desszert gyanánt billiárddákókat fogyaszt, egyben. -nagyszülei a kerületi szado-mazochista klub tiszteletbeli elnökei. -télvíz idején piros gyapjúzoknit húz rinocéroszai lábára. -a horrorfilmben a baltás gyilkosnak drukkol. -a molyok ellen fokhagymás ízesítésû technokolt ken szét teljes testfelületén. -egy mûvégtaggyár elfekvõ raktárában ad randevút kedvesének. -egy vasúti alagútban tölti a téli szünetet. HALAK A Halak (február 20.-március 20.) álmodozó, titokzatos, érzékeny emberek. Minden bizonnyal egy Halak akadt a horgodra, ha az illetõ: -teljes részletességel képes elmesélni elõzõ életét, melyet partvisként élt le. -egy Skorpió jegyû egyén lábtörlõjeként áll alkalmazásban. -mustárral és tömjénnel kéri a hamburgerét. <BR>-a csikorgó hidegben komposztot terít magára a fagy ellen. <BR>-vezeték- és keresztnevet ad a sípcsontjának. <BR>-többéves megfeszített koncentrációval sem képes elsajátítani a mozgólépcsõ használatának fortélyait. <BR>-nyilvános illemhelyeken imádkozik. <BR>-posztgraduális egyetemi tanulmányokat folytat, hogy emberáldozat lehessen.24 |
| Iceblue | 12524 | 2010. július 20. 14:00 |
|
Apa és anya bemegy a gyerekük szobájába és az ágyon egy szado-mazo újságot találnak. Pár másodpercig döbbenten állnak, majd az apa megszólal: - Szerintem ne verjük meg. |
| fragile | 12521 | 2010. július 19. 12:31 |
|
Jó: A férjeddel elhatározzátok, hogy nem lesz több gyerek. Rossz: Nem találod a fogamzásgátló tablettáidat. Rosszabb: A lányod felhasználta azokat. Legrosszabb: Nem hatottak. Jó: A fiad sokat tanul a szobájában. Rossz: Nem tanul, hanem régi pornófilmeket néz. Rosszabb: Te szerepelsz rajtuk. Legrosszabb: Az osztálytársainak is kölcsönadta õket. Jó: A férjed ért a divathoz. Rossz: Nõnek öltözik. Rosszabb: Jobban néz ki, mint te. Legrosszabb: Fel is szedett egy pasit. Jó: A fiad szerelmes. Rossz: A szomszéd csajba. Rosszabb: Te is. Legrosszabb: A feleséged is. Jó: A lányodnak elmagyarázod, hogyan születik a gyerek. Rossz: Állandóan félbeszakít, mert ... Rosszabb: ... folyton kijavít ... Legrosszabb: ... és igaza van. Jó: A feleséged nem beszél hozzád. Rossz: Rájött, hogy megcsalod. Rosszabb: Válni akar. Legrosszabb: Ügyvéd. Jó: A lányod végre dogozik. Rossz: Mint kurva. Rosszabb: A munkatársaid hozzá járnak. Legrosszabb: Több pénzt keres, mint te. Jó: A fiad jár valakivel. Rossz: Egy férfival. Rosszabb: A család legjobb barátjával. Legrosszabb: Az egész utca tudja. Jó: A feleséged terhes. Rossz: Ikrei lesznek. Rosszabb: Hármas ikrei. Legrosszabb: Két éve megmondta orvos barátod, hogy nem lehet gyereked. |
| Bubó Doki | 12519 | 2010. július 19. 08:07 |
|
Két egér beszélget a kamrában: - Rád fog esni a margarin! - Rámamargarin? - Mondja Kovács bácsi, maga mit szokott tenni, ha este nem tud elaludni? - Én? Elszámolok háromig, és már alszom is. - Tényleg? Csak háromig? - Háromig, de van úgy, hogy fél négyig is. - Kislányom, teljesen egyedül oldottad meg ezt az egyenletet? - Nem. Két ismeretlennel. - Miért nincs bástya a vonaton? - Mert a vonat nem vár. - Hogy tanítja a varázsló úszni a pókot? - Hókusz, pók ússz! A tehén bonyolult állat. De én megfejtem. - Miért nem gyûjt a darázs vasat? - Mert azt a MÉH teszi. - Akarsz sokat keresni? - Igen. - Akkor jól elbújok. Hogy lehet 30 birkát hatvan felé zavarni? - Az M3-ason. Mi van a tömegsír felett? - Csapatszellem! Hogy hívják a cigány légitársaságot? - KOLOMP AIR. Mi a biofajgyûlölet? - Két kopaszbarack üt egy cigánymeggyet. Mi lesz a kígyó és a kenguru keresztezésébõl? - Ugrókötél. Mivel játszik a cigánygyerek a sínek között? - Az életével. Mi van az idegbeteg ló lábán? - Pszichopata. Mi lesz a kecske és a kacsa keresztezõdésébõl? - Mc Donalds. Miért van a méheknek királynõjük? - Mert ha kormányuk volna, nem lenne méz. Mennyi az ember átlagos alvásigénye? - Csak még öt perc. Mi kell a sörösládák cipeléséhez? - Rekeszizom. Miért nem eszik a cigány reggel banánt? - Mert az déligyümölcs. Ki követi el a legtöbb összeadási hibát? - Az anyakönyvvezetõ. Milyen az arab lopakodó? - Teve mamuszban. Milyen mértékegységgel mérik a malac hosszát? - Rõfben. Hogy öltöznek az eszkimók? - Nagyon gyorsan! Miért nem játszik a tûzoltózenekar betonon? - Mert olyan hangszer nincs. Mi lesz abból, ha két busz összeütközik? - Két rombusz. Honnan tudod, hogy egy politikus hazudik? - Mozog a szája. <BR> <BR> <BR> Milyen buli van az intenzív osztályon? - Eszméletlen! <BR> <BR> <BR> <BR> Mennyi az anyós ideális testsúlya? - 3,5 kg urnával. <BR> <BR> <BR> <BR> Mit tesz a cigány, ha befejezi az iskolát? - Átmegy egy másik építkezésre. <BR> <BR> <BR> <BR> Miért nehéz a nõknek érzõ, törõdõ és jóképû férfit találniuk? - Mert azoknak a férfiaknak már van pasijuk. <BR> <BR> <BR> <BR> Mi a cigány rémálma? - Munka közben üzemi balesetet szenvedni. <BR> <BR> <BR> <BR> Nénike odamegy a sírásóhoz a temetõben. <BR> <BR> - Megmondaná aranyoskám, merre találom a 41-es parcella 34-es sírt? <BR> - Borzasztó alakok maguk! Elmászkálnak, aztán meg nem találnak vissza. <BR> <BR> <BR> |
| Pegaso650 | 12518 | 2010. július 16. 22:24 | Válasz erre: 12517 |
|
Hát ez kész :DDDD Végülis fontos a fokozatosság :) |
| bundas13 | 12517 | 2010. július 16. 22:20 |
|
Mindazok számára, akik már hatvanon felül vannak, itt van egy titkos gyakorlat, hogyan erõsítsük meg a kar- és vállizmainkat. Egy héten háromszor kell csinálni és csodákat mûvel.(Csinálhatják fiatalabbak is.Pl:TE) 1. Kezdd azzal, hogy állj ki a hátsó udvarra egy-egy 5 kilogrammos krumplis zsákkal a kezedben. Nyújtsd ki a karjaidat akét oldaladra és tartsd ki amilyen hosszan csak bírod. 2. Néhány héttel késõbb cseréld fel az 5kilós zsákot 10 kilósra, majd késõbb 20 kilósra és utána 30 kilósra. Ha sikeresen eljutottál erre a szintre, tartsd ki legalább egy percig. 3. Ezen a szinten azután elkezdhetsz beletenni néhány krumplit is a zsákokba, de légy óvatos nehogy túlerõltesd magad! |
| bundas13 | 12515 | 2010. július 16. 22:18 |
|
a nap mondása: "Az élet csak addig tart, amíg a cédula a csuklódról lecsúszik a nagylábujjadra. A köztes idõt pedig illik tartalmasan eltölteni! " |
| htmajor | 12514 | 2010. július 16. 22:12 |
|
Nehany orok igazsag: Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó! Alkoholista az, aki annyit iszik, mint én, csak ellenszenves. Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is. A munka azoknak való, akik nem tudnak horgászni. Az áram alatt lévõ alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása... Azért van a vonaton két mozdonyvezetõ, mert ott akkora a zaj, hogy egy ember el se tudná viselni! Vagy sokat keresel, vagy sokáig! |
| Pegaso650 | 12513 | 2010. július 16. 12:51 | Válasz erre: 12512 |
|
Csak a vezetõn van sisak, de a többiek milyen vidámak :D
|
| fragile | 12512 | 2010. július 16. 12:49 |
|
http://www.funvid.eu/index.php?page=videos§ion=view&vid_id=103853 |
| Pegaso650 | 12511 | 2010. július 16. 12:13 |
|
A rider: http://www.sportmotor.hu/motoros_videok/cross/dont-be-that-guy-28693 |
| vadasz | 12510 | 2010. július 16. 08:23 | Válasz erre: 12509 |
|
The famous tüttyölt ratyli recipe! Ingredients: 1.5 kg of raw ratyli, a large Pesek, 2 Csobolyó gönyézde - if you can pöcörgõsi - 3 ciháta chip. Preparation: The raw ratylit fertályórát posvásztjuk while csurmot not me. Nicely kipicskázzuk holly, and small nyesedékbõl csulmákat knead These are the poshadtba. During the pocadékot megpeccsentjük, and let the ratylit slottyanni. Tüttyölni can only begin once they have vatyálós. The entry into lesolyvasztjuk, and then only töttyengetjük as soon odakaphat ... which he does not want to.... which he does not want to. Azaz: A híres tüttyölt ratyli recept! Hozzávalók: 1,5 kg nyers ratyli, nagy Pesek, 2 Csobolyó gönyézde - ha lehet pöcörgõsi - 3. ciháta chip. Elkészítés: A nyers ratylit fertályórát posvásztjuk míg csurmot nem én. Szépen kipicskázzuk magyal, és kis nyesedékbõl csulmákat dagaszt Ezek a poshadtba. Alatt pocadékot megpeccsentjük, és hagyja, hogy a ratylit slottyanni. Tüttyölni csak akkor kezdõdik, ha már vatyálós. Lépését lesolyvasztjuk, és akkor is csak töttyengetjük amint odakaphat ... amit nem akar. |
| ozsuzsi | 12509 | 2010. július 16. 07:43 |
|
Ezekre a nyári napokra ajánlom az alábbi finomságot! könnyû és gyors is elkészíteni A híres tüttyölt ratyli receptje! Hozzávalók: 1,5 kg nyers ratyli, egy jókora pese, 2 csobolyó gönyézde – ha lehet pöcörgõsi – 3 csipet ciháta. Elkészítés: A nyers ratylit fertályórát posvásztjuk, míg csurmot nem enged. Szépen höllyén kipicskázzuk, és a nyesedékbõl apró csulmákat gyúrunk Ezek kerülnek a poshadtba. Közben a pocadékot megpeccsentjük, a ratylit pedig hagyjuk slottyanni. Tüttyölni csak akkor kezdjük, ha már vatyálós. A pesét lesolyvasztjuk, azután már csak töttyengetjük, mert hamar odakaphat …ahová nem szeretnénk. |
| KissTibiSzegedrõl | 12508 | 2010. július 15. 18:51 |
|
Egy 18 éves csaj bevallja az anyjának, hogy teherbe esett. Az anya elkezd hisztizni és sírni: – Ki volt az a disznó, aki ezt tette veled? Tudni akarom! – toporzékol. A lány erre elõveszi a mobilját, és telefonálni kezd. Fél óra múlva egy Ferrari áll meg a ház elõtt; egy õszülõ halántékú, finom úr Armani öltönyben kiszáll, és kopogtat az ajtón. Leül a nappaliban az apával és az anyával szemben, és közli velük: – A lányuk most értesített a problémáról. Sajnos nem vehetem el õt családi állapotom miatt, viszont gondoskodom a születendõ gyerekrõl. Elõször is fizetem a lányuk összes kiadását élete végéig. Ha lánya születik, biztosítok számára két kereskedést, egy családi házat, egy tengerparti villát, továbbá ötmillió dollárt a bankszámláján. Ha fiú születik, neki adok néhány gyárat, és tízmillió dollárt helyezek el a bankszámláján. Ha viszont elvetél, akkor nem igazán tudom, hogyan segíthetnék. Önök mit javasolnak? Mire az apa, aki eddig néma csendben hallgatta az elõadást, ráteszi a férfi vállára a kezét, a szemébe néz és így szól szelíden: – Akkor megdugod újra. |
| KissTibiSzegedrõl | 12507 | 2010. július 15. 18:23 |
|
Mai mesék: Az anyuka kérdezi a fiát: – Jössz a játszótérre? – Nem, segítek apunak a leckémben... Két szomszédasszony összefut a folyosón, az egyik kissé rosszmájúan megjegyzi: – Képzelje szomszédasszony, tegnap lent voltunk a Balatonon, és a strandon a maga férjét láttam egy feltûnõen csinos fiatal lánnyal. – Nézze szomszédasszony, a férjem már elmúlt 35 éves, hát csak nem mászkálhat a strandon kislapáttal meg vödörrel? Azt mondja a feleség a férjének: – Így, hogy nincs rajtad a szemüveged, olyan jól nézel ki, mint annak idején, amikor megismerkedtünk! Mire a férj: – Igen, így, hogy nincs rajtam a szemüvegem, te is jól nézel ki. Váratlanul hazajön a férj, és a feleségét ágyban találja. Mivel gyanús neki a dolog, ezért elkezd kutatni a szobában. Kinyitja a szekrényajtót, és egy pucér pasast lát odabent álldogálni. – Hát maga meg mit csinál itt? – ordít rá. – A vízilabdakapumat javíttatom – feleli az nyugodtan. – Micsoda? Ez volt a leghülyébb válasz, amit életemben hallottam – hökken meg a férj. – Szerintem a kérdés is elég hülye volt, nem? Az öreg Józsi bácsi nyolcvan évesen újranõsül. Fiatal feleségét kérdezi a nászéjszakán: – Mondd drágám, elmondta anyukád, hogy most mit fogunk csinálni? – Nem. – A francba! Én meg már elfelejtettem. A szobapincér a reggeli maradékát pakolja össze a szobában. – Hozhatok még valamit, uram? – kérdi a vendégtõl. – Nem, köszönöm! – feleli a férfi. A szobapincér ekkor észreveszi, hogy az ágyban fekszik egy nõ is. – És valamit a feleségének? – kérdi. – Hmmm, nem rossz ötlet – mondja a vendég. – Legyen szíves, hozzon egy képeslapot. |
| Hooliboy | 12504 | 2010. július 15. 12:37 | Válasz erre: 12502 |
|
HALOTTI BESZÉD (részlet) ( Tradícionális ) Látjátuk feleim szümtükkel, mik vogymuk Isa , pur és homu vogymuk mennyi milosztben teremtevé eleve Mü ösmüküt Ádámut És adotta vala neki paradisumut házová És mend paradisumben való gyümülsüktûl Monda neki élnie Híjon tilotová õt egy fa gyümülsétûl Gye mondová neki miérett nüm enniük Isa ki nopun eendül oz gyümülstûl Halálnek halálával holsz Haadlavá holtá teremtevé Istentûl Feledevé engedé ürdüng intetüinek |
| vadasz | 12503 | 2010. július 15. 12:24 | Válasz erre: 12497 |
|
Nekem is nagoyn tetszett... ...ezért társzor át is küldtem a google fordítóján... íme az egyik kedvenc verzióm: Micimackó és a Nemzeti Együttmûködési Nyilatkozat Egy nap, amikor Orbán Viktor semmi köze nem volt, Eszébe jutott, hogy írjak valami nagyon fontosat. Paja Schmitt ment, hogy megmondja, mit kell tennie De Palikáék nézett lakás a vár felett. Szóval leültem elé egy darab papír, amely gyakran említett , És azt gondolni, hogy a mai India, a nép látni fogja. És a siker jó, szavalgatta, és nézett hosszú utat, És tekintettel arra a hatásra kezdett prédikálni .... |
| vadasz | 12502 | 2010. július 15. 12:14 | Válasz erre: 12500 |
|
Látod, hogy a felek szümtükhel vogymuk: isa, por és homou vogymuk. Meny milosztben terümtevé van isëmüköt Adam Miu, és odutta paradicsumot a kerék házat. Mende paradicsumben valou gyimilcsëktül, és monda néki élni. Hëon tilutoá módon gyimilcsétûl fa. Kerékpározás mondoá az õ mérete ënëik száma: isa, ëmdöl gyimilcstûl a nap, halál, halál holsz. Hadlavá terömtevé Isten halott és a kerékpározás feledevé. Ürdüng intetüinek engedéllyel és megette tilvot gyimilcstûl. És ha gyimilcsben lálut evett. Gyimilcsnek keseröü és ül is a víz, húgy turkukat migé szakasztja is. Num hëon Mogae, kerékpározás halálut Mende u evett. Haraguvék vetevé út volt, az Isten és a világ számára, és Leuna Ezmég oda vissza párszor :D :D :D |
| vadasz | 12500 | 2010. július 15. 12:12 |
|
You see the parties szümtükhel what vogymuk: isa, dust and homou vogymuk. Meny milosztben terümtevé already isëmüköt Adam Miu, and odutta paradicsumot her wheel-house. Mende paradicsumben valou gyimilcsëktül and said to him live. Hëon tilutoá way to gyimilcsétûl timber. Cycling mondoá her size num ënëik: isa, a day of ëmdöl gyimilcstûl, death, death holsz. Hadlavá terömtevé dead by God and cycling feledevé. Ürdüng intetüinek authorized, and did eat the tilvot gyimilcstûl. And if you gyimilcsben lálut did eat. And sits gyimilcsnek keseröü well water, piss turkukat migé szakasztja well. Num hëon Mogae, cycling race halálut mende u did eat. Haraguvék vetevé way it worked for God and the world with him: and Leuna
|
| TTné | 12497 | 2010. július 15. 10:08 |
|
Micimackó és a Nemzeti Együttmûködés Nyilatkozata Egy napon, mikor Orbán Viktornak semmi dolga nem akadt, Eszébe jutott, hogy írni kéne valami nagyon fontosat. Elment tehát Schmitt Pajához, hogy megmondja, mit tegyen, De Palikáék lakást néztek fent a Várhegyen. Így hát leült egy papír elé, amelyre sûrûn hullt a szó, S arra gondolt, hogy amit most ír, népének lesz látnivaló. S hogy jól sikerüljön, szavalgatta, s jó messzire nézett, S a hatásra való tekintettel szónokolni kezdett.... Minél inkább nemzeti, annál együttmûködõbb, Minél együttmûködõbb, annál inkább nemzeti. Nemzet is és együtt, Orbán Viktor meggyütt, Nemzet is és együtt, Orbán Viktor meggyütt. Ismert nemzeti körökben az az általános nézet, Hogy Orbán Viktor a madzagokon szereti a mézet. És õ nem csak afféle szerény földi lény, Hanem szép feje körül látható a fény, fény, fény. Ezért mikor sötét van, és nem látszik a fehér ló, Kell, hogy legyen a közhivatalban kitéve látnivaló, Így aztán, ha a Zemberek pici lelke megéhezik, Olvassák a tacepaót, s feltöltõdnek fenékig. Minél inkább nemzeti, annál együttmûködõbb, Minél együttmûködõbb, annál inkább nemzeti. Nemzet is és együtt, Orbán Viktor meggyütt, Nemzet is és együtt, Orbán Viktor meggyütt. Orbán Viktor a barátom, és gyakran szónokol nekem Azokról a dolgokról, mik õszerinte jók nekem. És tanultunk egy NENy-et is, és most már kívülrõl tudom, Ha nemzet együttmûködik, én mindig ezt dúdolgatom. Hogy Minél inkább nemzeti, annál együttmûködõbb, Minél együttmûködõbb, annál inkább nemzeti. Nemzet is és együtt, Orbán Viktor meggyütt, Nemzet is és együtt, Orbán Viktor meggyütt. |
| Hooliboy | 12496 | 2010. július 15. 09:43 | Válasz erre: 12495 |
|
Franca,pont a szöveg nem látszik:-(( "Eladó egy újszerû állapotba lévõ Beretta replika.Alkalmas állatriasztásra és cigány protektornak is.2 méteren belül érdemes csak lõni rájuk,mert otthon megszokták a kiabálást és a ricsajt,pusztán a fegyver hangjától nem riadnak el.Nem biztosan alkalmas 2 méterrõl is lõni,mert rászállnak a torkolat tûzre,és még többet vonzhat,mint szúnyogot a fény.Aki nem hiszi járjon utána.Azonban tökéletes Pez cukorka adagolónak,így viszont a fegyver elöltöltõs.Mint a mosógép.Pisztoly hónaljtáska kb.5 ezer forint,ha elkötelezett Rambó vagy. A pisztolyhoz ki lehet váltani fegyvertartási engedélyt 18 éves kortól,ami 2 ezer forint + 3eFt a MKH kártya,mely szükséges a rendõrségre,ami nem hatalmaz fel csövesek és kurvák molesztálására,viszonyt az asszony garantáltan lenyeli ezután amit eddig nem nyelt le és nercbunda sem fog kelleni neki.Csuhajja! A gázpicsa Budapesten átvehetõ bárhol,kivéve 8.kerület,mivel oda csak töltött állapotban vinném:D Menü a jobbágynak: 10 CN-el dúsított puskaporos PEZ(gázos helyzetekre) 15 sima kockacukor,ami csak durran meg villan,mint anyám pofonja,ha megtudja,hogy még mindig itt van. Fekete szolid fegyverdobozt adok hozzá,amiben benne van a papír,rakétakilövõ toldat,kefe (ha az asszony nagyon ágál a stukker ellen,akkor kefélhetsz stukkert,én is ezt tettem,azóta a ravaszhoz ravaszul beékelõdött fanszõrszál,és nyomokban a pisztoly mogyorót is tartalmazhat) Név:M92 Kaliber:9 mm P.A.K. Tárkapacitás:10 db, Hossz 215 mm, Tömeg:1,100g, Fegyver anyaga:spiáter(80Ft/kg a vastelepen,szal nehogy azt hidd,hogy egy kilótól gazdag leszel) Tár anyaga:acél Ez pedig 12 ezer(pisztoly + futár).Gyurcsány is ennyit fizetett büntetést a BKV-nak,melegfelvonulás után,mert nem lyukasztott jegyet + asszony azóta tuti lenyeli" |
| ekowob | 12494 | 2010. július 14. 20:25 |
|
A 7 törpe Rómába látogat, és mivel ez egy igen nagy eseménynek számít, hát fogadja õket a Pápa is. Morgó vezeti a csapatot, amikor üdvözli õket a Pápa és megkérdi: - Morgó, kedves fiam, mit tehetek érted? - Excellenciás uram, lenne egy kérdésem. Vannak Rómában törpe apácák? - Nem, Rómában nincsenek törpe apácák - mondja a Pápa rövid gondolkodás után. Néhányan a törpék közül elkezdenek vihogni, de aztan Morgó pillantására mindannyian elcsendesednek. - Akkor, kegyelmes uram, Európában azért van néhány törpe apáca? - Európában sincsenek - válaszol ismét a Pápa. Erre aztán szinte az összes törpe elkezd röhögni, de mivel Morgó mérgesen hátrapillant, mindannyian elhallgatnak. - Uram, azért a világban valahol csak van néhány törpe apáca!? - Nem Morgó, sajnos egyetlen törpe apácánk sincs. Ekkor már egyik törpe sem bírta röhögés nélkül, mind a hatan a földön fetrengve kacagnak, csorog a könnyük, csapkodják a márványpadlót, majd kórusban üvöltik: - Megdugtál egy pingvint, megdugtál egy pingvint!! |
| fazeratti | 12493 | 2010. július 14. 12:56 |
|
Nõvér a beteghez: - Remélem nem babonás!! - Miért? - Ezentúl csak bal lábbal tud felkelni! ************************************************************ Miért teremtette Isten utoljára a nõt? Nehogy beleszóljon a teremtésbe. |