| ekowob | 11671 | 2010. március 25. 19:41 |
|
Ha eladósorba kerülne az asszony tudd, hogy mennyit ér.. "http://camels.evilsun.org/index.php" |
| TPBalaton | 11669 | 2010. március 25. 15:41 |
|
Lesz még jobb is lányok!:-)) "http://www.youtube.com/watch?v=PSxgq2iMIL4&feature=topvideos" |
| mogorva | 11668 | 2010. március 25. 14:38 |
|
Fiatal pár nászéjszakáját tölti, de az ifjú férj nem igazán aktivizálja magát, konkrétan befordul és buzgó horkolásba kezd. Az asszonyka tipródik, hogy mivel vívhatná ki férje figyelmét és gondoskodását, hisz neki egyáltalán nem az alváson jár az esze. Így szól: -Te, Józsi! Nagyon fázom! -Akkor takarózz be! - hangzik a cseppet sem "kielégítõ" válasz és alszik tovább. Anya nem bírja tovább öt percnél, újra próbálkozik: -Te, Józsi! Én még mindig fázom! Gyere feküdj rám! Józsi kelletlenül bár, de megteszi, amit kér, de hortyog tovább. Az asszony kisvártatva úra megszólal: -Te Józsi! A lábam között van egy lyuk... -Na látod?! Ott megy be a hideg! Feleség fekszik a halálos ágyán, és mondja a férjének: -Drágám,szeretném tudni, hogy a hosszú házasságunk alatt megcsaltál-e valaha? -Egyetlen egyszer drágám, amikor olyan nagyon, és sokáig beteg voltál. -Te szemét! Én még nem voltam soha olyan beteg, hogy a lábam ne tudtam volna szétrakni! Két nõ megy a sivatagon keresztül, észreveszik, hogy egy század légiónárius rohan utánuk. Erre õk is el kezdtek rohanni. Egy idõ után megszólal ez egyik: - Ez, így nem lesz jó, mert ha elérnek bennünket a férfiak akkor nem menekülünk! - Mi legyen akkor ? - kérdezte a másik - Váljunk ketté és a közeli oázisban találkozzunk A nõk ...tovább »ketté váltak, de az utánuk rohanó század férfi is ketté vált és rohantak a nõk után! Az említett oázisba találkozott egymással a két nõ. Az egyik ruhája teljesen letépve, a másik ezzel szemben teljesen épen és vidáman. - Látom téged nem értek utol a férfiak, mond, hogy csináltad?- szólt a szakadt ruhájú - Amikor láttam, hogy utolérnek a férfiak, akkor megálltam és szóltam nekik, hogy tolják le a nadrágjukat és én felhúzom a szoknyámat ! - És - kérdezte a másik - Hát felhúzott szoknyával könnyebb futni, mint lehúzott nadrággal!! Morog a matektanár: -Olyan rosszak vagytok matekból, hogy az osztály 70 százaléka meg fog bukni. Valaki a hátsó padban: -Nem is vagyunk annyian! |
| bundas13 | 11667 | 2010. március 25. 14:28 |
|
motorkezelés: "http://www.sportmotor.hu/motoros_videok/poen/rapper-es-a-chopper-65360" |
| csernobil | 11666 | 2010. március 25. 13:30 |
|
- Van egy guminõm, Pamela Anderson a neve. Ha pedig nem fújom fel teljesen, akkor Medveczky Ilona. - Ne szidd a bacilusokat: sok emberben csak õk képviselik a kultúrát. - A jelenlegi pénzügyi világválságra való tekintettel az energiaköltségek csökkentése érdekében átmenetileg kikapcsoljuk a fényt az alagút végén... - Senki se lehet tökéletes... Belõlem is hiányzik a hiba. - Amióta kikapcsolom lefekvés elõtt a mobilom, azóta utolérhetetlen vagyok az ágyban. - Ha Ádám és Éva kínaiak lettek volna, akkor megeszik a kígyót, az almát meg hagyták volna a picsába. - Magyarország jobb pozícióba került a korrupciós listán, bár ez nem volt olcsó. - A processzor füsttel mûködik. Ha kimegy belõle a füst, nem mûködik tovább. - Miért nincs a Kékestetõn halászcsárda? Kéne lennie, hiszen ott van az ország legmagasabb pontya. - Ha az esküvõn a menyasszony anyja az ÖRÖMANYA, a menyasszony apja az ÖRÖMAPA, akkor a menyasszony az ÖRÖMLÁNY? - A férfi olyan, mint a hal. Feje is van, de a farka irányítja. - Isteni testem van - mint Buddhának! - Kerüld a csokoládét! Összemegy tõle a ruhád! - Most nem tudom hogy az élet azért szar, mert rövid vagy azért rövid, mert szar? - Azért Éva lett utoljára teremtve, mert csak így lehetett elkerülni, hogy beleszóljon a teremtésbe. - A bánatomat italba akartam fojtani, de tud úszni a bestia. - A legbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk. |
| fragile | 11665 | 2010. március 25. 12:38 |
|
a csúcson kell abbahagyni:D "http://www.youtube.com/watch?v=XMjoPGH-xTM" |
| Amti | 11664 | 2010. március 25. 08:50 | Válasz erre: 11658 |
|
Szerintem az eddigi legjobb a traktorberúgókarvisszahúzórugóalátét :-)
|
| tlaci821 | 11663 | 2010. március 25. 06:46 |
|
Lehet hogy volt, de jóóó!!! Két bolha találkozik. Az egyik rettenetesen meg van fázva, köhög, tüsszög, folyik az orra, teljesen padlón van. Kérdezi az elsõ bolha tõle: - Hát veled meg mi történt? - Jaj, ne is kérdezd, egész éjszaka egy motoros bajuszán voltam, süvített a szél, úgy megfáztam, hogy alig élek. - Nem tudod te, mi a jó. Legközelebb keress egy jó meleg puncit, és oda fészkeld be magad éjszakára. Másnap megint találkoznak, a beteg bolha most még ramatyabbul néz ki, még jobban köhög, sokkal rosszabb az állapota, mint az elõzõ nap. Kérdezi a bolha haverja: - Hát veled már megint mi történt? Nem fogadtad meg a tanácsomat? - Jaj, dehogynem. Addig keresgéltem, míg találtam is egy jó meleg puncit, belefészkeltem magam, és olyan jó volt, hogy azonnal mélyen elaludtam. Hát reggel nem arra ébredtem, hogy megint egy motoros bajuszán ülök? |
| mogorva | 11660 | 2010. március 24. 14:55 |
|
- Személy? - Igen. - A biológiával kapcsolatba hozható? - Igen. - Fához köthetõ? - Igen. ...tovább »- Rákérdezhetek? Döbrögi?! Hülyegyerek a barátjához: - Te mar ittál kalózrumot? Nem? Nekem van, kóstold meg! - Jaj de rossz ez! És honnan tudod hogy ez kalózrum? - Hát nem látod, hogy rá van rajzolva az üvegre egy halálfej és két csont? |
| mogorva | 11659 | 2010. március 24. 14:54 | Válasz erre: 11658 |
|
A bukófrekvenciás félhomálytizedelõt elfelejtetted...
|
| berdogabor | 11658 | 2010. március 24. 10:53 |
|
Alkatrészek: - Féklámpa árnyékoló visszahúzó rugó. - Multifunkciós telebabrátor |
| Gabe37 | 11657 | 2010. március 24. 10:52 |
|
"http://newvideo.boon.hu/video/35094/furdonadrag-hasznalata-tilos" |
| derot | 11655 | 2010. március 24. 10:48 | Válasz erre: 11644 |
|
dresszkód=dress code öltözetre vonatkozó elõírás. ..szerintem.. :) Üdv Tom |
| hellboy780917 | 11654 | 2010. március 24. 10:40 | Válasz erre: 11651 |
|
szerintem ott a felsorolásban nem erre gondoltak, ahogy a többi magasreptût nézem... de lehet én gondolom rosszul... :D
|
| Zsékettõ | 11651 | 2010. március 24. 10:12 | Válasz erre: 11637 |
|
bõvebben:) "http://energy.hu/index.php/sk/dress-code-oltozkodesi-protokoll.html" "http://www.dresscodeguide.com/" |
| CJKrisz | 11650 | 2010. március 23. 13:52 | Válasz erre: 11648 |
|
A veszprémi ítélõtábla meg hazaengedte az enyingi csürhét. Gratula mindkét döntéshez....
|
| fragile | 11648 | 2010. március 23. 13:39 | Válasz erre: 11646 |
|
A pécsi ítélõtábla helybenhagyta annak a férfinak a büntetését, akit korábban egy év két hónap börtönbüntetéssel sújtottak, mert 2008 decemberében sajttal próbált megvesztegetni rendõröket ...................
|
| fragile | 11646 | 2010. március 23. 10:21 |
|
vicces-e ? 2010.03.23 08:30 Magyarország Baranya megye Pécs Rákóczi u. 34. Bírósági tárgyalás Másodfokon tárgyalja a Pécsi Ítélõtábla annak a férfinak az ügyét, aki 2008-ban egy-egy guriga sajttal próbálta megvesztegetni a rendõröket, hogy tekintsenek el az ittas vezetésétõl. |
| Tompecs | 11645 | 2010. március 23. 01:41 | Válasz erre: 11638 |
|
Így már értem kösz! Mondjuk pont most kaptam meghívó és pont az operabálra :)))) |
| hellboy780917 | 11644 | 2010. március 22. 20:41 | Válasz erre: 11637 |
|
adress... (cím angolul) -> innen: mi a címed?
|
| TPBalaton | 11643 | 2010. március 22. 19:51 |
|
Húú mekkora góól!!!:-))))))))) "http://www.pepsifoci.hu/node/56422" |
| Hooliboy | 11642 | 2010. március 22. 18:21 | Válasz erre: 11641 |
|
Ezt a sok retardált beteg állatot:D Nem gyengén átmegy a hülye gyereken az a picike autó:D |
| LaMeRick | 11641 | 2010. március 22. 18:18 |
|
A jól ismert "mivan? mivan? mivan?" hármas kimaradt:) Más, egy kis diótörõ és arcplasztika válogatás: "http://www.youtube.com/watch?v=WvMeHSbcVzY" 0:55 kemény |
| miklos | 11638 | 2010. március 22. 16:54 | Válasz erre: 11637 |
|
:) Hogy milyen ruhát vegyél fel... pl kapsz egy meghívót az operabálba, valószínûleg "blacktie" lesz ráírva - szmoking
|
| Tompecs | 11637 | 2010. március 22. 16:45 | Válasz erre: 11636 |
|
Segítsetek, hogy ne miattatok haljak meg hülyén!:))) Mi az a "dresszkód"?? |
| berdogabor | 11636 | 2010. március 22. 16:02 |
|
GY.I.K. azaz gyakran ismételt kérdések kis hazánkban: 1. Van Nokia töltõd? 2. Hagyma, csípõs mehet? 3. Bubisat? 4. Oltattál? 5. Hány hónapra vetted? 6. Számla nélkül mennyi? 7. Mi a dresszkód? 8. Pontgyûjtõ kártya van? 9. Mikor volt csõcsere? 10. Hány gigás? 11. Hány colos? 12. Hány km van benne? 13. 3G? 14. Fapaddal voltatok? 15. Akciós? 16. Vágod? |
| csernobil | 11635 | 2010. március 22. 15:57 |
|
Remélem ez még nem volt: "http://www.youtube.com/watch?v=ybs2TP8LTKY&feature=related" |
| nagytia | 11634 | 2010. március 22. 15:31 |
|
A cigány álláshirdetésre jelentkezik, mint favágó. - Hát cigány, milyen referenciamunkát tudsz felmutatni, hogy elnyerd az állást? - Há' dikmá, á káláhári erdõt! - Cigány, a Kalahári az nem erdõ, hanem sivatag!!! - Mosmá! Szõke nõ a lottózóban: - Ez milyen játék ? - El kell találni 5 számot... - És milyen messzirõl? - Ki jött rá elõször, hogy a Hegylakó halhatatlan? - Az anyja, a harmadik abortusz után. |
| mogorva | 11633 | 2010. március 22. 14:51 |
|
Hogy lehet agyonütni az anyóst a törölközõvel? - Egy fél téglát kell belecsavarni. Képzeld milyen szerencsétlenség történt! Kisiklott a vonat, amivel az anyósomnak kellett volna megérkeznie hozzánk. - És mi lett vele? - Lekéste a vonatot. |
| mogorva | 11632 | 2010. március 22. 14:17 |
|
Dadogós meg a barátja beszélgetnek: - Te nem úgy volt, hogy megnõsülsz? - S-s-sajnos n-nem lett b-b-belõle s-s-semmi. - Hogyhogy? - E-e-egy padon ü-ültunk, amikor é-é-észrevettem egy k-k-kiscicát, amint két g-golyóval já-játszadozik. M-m-mond ...tovább »tam a m-menyasszonyomnak, ho-hogy ne-nemsokára t-t-te is e-ezt fogod v-velem cs-cs-csinálni. De m-mire k-k-kimondtam és õ o-odanézett, a m-m-macska már a s.ggét nyalta... Egy férfi meséli a barátjának: - Életem legszebb estéit a színháznak köszönhetem. - Nem is tudtam, hogy gyakran jársz színházba. - Nem én, hanem a feleségem. Vizsgán: Egyetemi hallgató vizsgázik. Szakad róla víz, iszonyú gondban van. A professzor kedvesen: - Segithetek egy kisegitõ kérdéssel? - Ó igen professzor úr köszönöm - így a diák. - Nos?? |
| Zsékettõ | 11631 | 2010. március 22. 13:21 |
|
Ha valaki még nem látta volna: Ezért szeretjük a sportmocikat (legfõképp) |
| gabo67 | 11630 | 2010. március 21. 22:19 |
|
Két kívánság Egy férfi betér egy étterembe egy struccal a nyomában, leül és rendel: - Kérek egy hamburgert, sült krumplit és egy Coca-Colát. Majd megkérdezi a struccot: - És te? - Ugyanazt - így a strucc. Néhány perc múlva a pincérnõ visszatér a rendeléssel és a számlával. - 6 dollár 40 - mondja. A férfi belenyúl a zsebébe és átadja a pontos összeget. A következõ nap újra bejönnek, ugyanazt rendelik és ugyanúgy kifizeti a férfi a pontos összeget. A következõ napokban ugyanez megismétlõdik még négy-öt alkalommal. Egy péntek este ismét megjelennek. - A szokásosat? - kérdezi a pincérnõ. - Nem, ma péntek van, kérnék egy steaket és tört krumplit közli a férfi és a strucchoz fordul: - És te? - Ugyanazt - hangzik a válasz. Néhány perc múlva a pincérnõ visszatér a rendeléssel és közli a számla összegét: - 32 dollár 50. A férfi belenyúl a zsebébe és ismét átadja a pontos összeget. A pincérnõ nem tudja visszatartani a kíváncsiságát és megkérdezi: - Bocsásson meg, uram, hogy lehet az, hogy önnél mindig a pontos összeg van? - Évekkel ezelõtt kitakarítottam a padlást és találtam egy öreg lámpát. Megdörzsöltem, kijött belõle egy jó tündér és felajánlotta, hogy teljesíti két kívánságomat. Az elsõ kívánságom az volt, ha valaha is kell fizetnem valamiért, mindig legyen a zsebemben a pontos összeg. - Briliáns, más emberek kértek volna egymillió dollárt, de így maga gazdag fog maradni egész életén át. - Ez így igaz, mindegy, hogy egy liter tej vagy egy Rolls-Royce, az összeg mindig ott van, ha kell. - Megkérdezhetem, hogy kerül ide a strucc? - A második kívánságom egy feltûnõen magas pipi volt, hosszú, izmos combokkal.... |
| rosejblee | 11629 | 2010. március 21. 18:37 | Válasz erre: 11628 |
|
Mondjuk ha belegondolsz még ehetsz, mert ez az én volt cajom mocijára vonatkozik.
|
| eröt | 11628 | 2010. március 21. 18:35 | Válasz erre: 11627 |
|
Affene ! Most akartam egy kirántott karburátort elnassolni.
|
| rosejblee | 11627 | 2010. március 21. 18:30 |
|
Na jó a sokknak köszönhetõen a képet is elbaszarintottam.Vagy csak egyszerûen hülye vagyok.Az igazi(harmadszor)
|
| rosejblee | 11626 | 2010. március 21. 18:25 |
| gabo67 | 11624 | 2010. március 21. 15:37 |
|
A székely bácsi kimegy Magyarországra. A feleségét a komájára bízza, figyelje nehogy megcsalja. Egy pár nap után látja a koma, hogy Etel (a székely bácsi felesége) egy katonatiszttel bemegy a hotelbe. Rögtön elrohan a postára, hogy táviratozzon Pityunak. - Kérem én sürgönyözni szeretnék! - Mi lenne a szöveg? - Kérem, gyorsan írja. Komám gyere haza, mert a feleségedet egy katonatiszttel szeretkezik! - De kérem uram, ilyet nem lehet írni! Fogalmazza meg másképpen. - Na jól van. Akkor gyorsan írja: Etel a hotelbe, csücsül a fotelbe, katona hitelbe hatol be Etelbe, textil áru lefelé, hentesáru befelé, a szõrszálak összevissza, baj van komám, gyere vissza! Orbán járja az országot. Az egyik faluban meglát egy kislányt, amint kismacskákat pakolgat sorba. Közben mondogatja: - Itt egy fideszes cica, mellette egy másik fideszes cica, ez meg még egy fideszes cica... Orbánnak nagyon tetszik a dolog,tovább megy, majdnem el is mosolyodik, és kis híján megsimogatja a gyerek fejét. Pár nap múlva megint arra jár. A kislány megint a macskákat pakolgatja: - Itt egy jobbikos cica, mellette egy másik jobbikos cica, ez meg még egy jobbikos cica... Orbán ráförmed: - Te kislány! A múltkor még fideszesek voltak ezek a macskák! - Igen, de azóta kinyílt a szemük....! |
| Winchi | 11623 | 2010. március 21. 13:25 |
|
Milyen igaz: Két idõs néni beszélget: - Ezek a mai fiatalok olyanok mint a nyulak! - Hogy érti ezt kedveském? - Csak két dolog érdekli õket: a fû meg a szex. Két cápa beszélget - Mit reggeliztél? - Én egy meztelen nõt! És te? - Én egy Magyar politikust. - És honnan tudod, hogy az volt? - Gerinctelen volt, nem volt bõr a pofáján, a segge simára volt nyalva... |
| Winchi | 11622 | 2010. március 21. 10:16 |
|
A férfi és nõ közti különbségek - Mi a különbség a barátnõ és a feleség között? - 45 kg - Mi a különbség a barát és a férj között? 45 perc - Mi az, amikor egy férfi kéjesen beszél egy nõhöz? - Szexuális zaklatás. - Mi az, amikor egy nõ beszél kéjesen egy férfihez? - 240 Ft percenként. - Melyik a legmenõbb srác a nudista strandon? - Akinek mindkét kezében üdítõ van, de még egy tucat perecet is el tud vinni. - Melyik a legmenõbb csaj a nudista strandon? - Az, amelyik az utolsó perecet is le tudja enni. |
| bundas13 | 11621 | 2010. március 20. 23:03 | Válasz erre: 11611 |
|
De legalább egy MOTORON ültetek! :DDDDDDD Amúgy állat vidi, csak az lett volna az igazi, ha mindkettõtök térde leér a kanyarban ;-)
|
| ekowob | 11620 | 2010. március 20. 22:44 | Válasz erre: 11619 |
|
"Ebben az országban ha valaki lop azt nem kivonjuk, hanem hozzáadjuk." :-DDD Ez lesz a képernyõkímélõm! :-)) |
| Tompecs | 11619 | 2010. március 20. 22:31 | Válasz erre: 11617 |
|
Igen ez már többször felmerült! Ebben az országban ha valaki lop azt nem kivonjuk, hanem hozzáadjuk. Ez történik itt is, ugyanis nem a 30 dollárnak kell, hogy a végeredmény legyen, hanem a 25-nek, mert ennyibe került a szoba!! :):):):):) |
| Spapa | 11618 | 2010. március 20. 21:47 | Válasz erre: 11617 |
|
szállodásnál maradt 25 vendégeknél maradt 3 hordárnál maradt 2 Összesen 30. Tehát nem veszett el semmi. :-))) |
| Pegaso650 | 11617 | 2010. március 20. 21:23 |
|
Matematikai anomália? Avagy, Hova lett 1 dollár? 3 férfi szállodában akar aludni. 30 dollárt kér a pénztáros összesen. Késõbb eszébe jut, hogy csak 25-t kellet volna csak kérnie. Megkéri a hordárt, hogy vigye fel nekik a plusz 5 dollárt. A hordár elgondolkozik hogy ossza szét az 5 dollárt. 2-öt zsebretesz 1-1-1 dollárt pedig szét oszt köztük. Nos: 10 dollárt fizettek fejenként a szállásért. 1 dollárt mindegyik visszakapott. Így 9 dollár volt egy éjszaka fejenként. Így 3-an összesen 27 dollárt fizettek.(9 x 3 = 27). 2-õt elrakott a hordár. (27 + 2 = 29) ...... Hova lett 1 dollár??? |
| ekowob | 11616 | 2010. március 20. 20:38 |
|
Jóska ül a tóparton, és horgászik: egyik kezében egy bot, a másikban egy féltégla. Arra megy Mariska, és kérdezi: - Mit csinálsz Jóska? - Horgászom. - De minek ahhoz egy féltégla? - Ezt nem mondhatom meg. Mariska oldalát nagyon fúrja a kíváncsiság és addig unszolja,míg végül Jóska enged: - Tudod mit, ha itt és most az enyém leszel, elárulom. Mari elõször gondolkodik, de végül gyõz a nõi kíváncsiság. A bokorban gyorsan elintézik a dolgot, majd kérdi a csaj: -Na, elárulod végre, mire való az a féltégla? - Tudod, a boton ma még egy árva kapás sem volt, a féltéglán pedig már te vagy a harmadik... |
| mogorva | 11615 | 2010. március 20. 13:22 |
|
10 dolog amit nem akarsz hallani, ha tetováltatsz: 1.SAS?! Nem azt mondta,hogy pasas? 2.Kifogytunk a vörös tintából,ezért rózsaszínt használtam. 3.Ember,hogy utálom ezt a rohadt csuklást! 4.Hogy is mûködik ez a gép...? 5.Nem akar még valamit íratni a hátára? Most látom,hogy egy csomó hely van még itt. 6.most már elárulhatom,hogy még sosem csináltam ilyet azelõtt. 7.Kész a zászló,és ezektõl a zsírpárnáktól még lobog is. 8.Ön,ha elront valamit,zárójelbe teszi,vagy áthúzza? 9.Majdnem mint a képen! 10.HOPPÁ... |
| Hooliboy | 11614 | 2010. március 20. 12:02 | Válasz erre: 11613 |
|
Meg kell hagyni,szépen "rácsomagoltad" magad a motorra:D
|
| Larten | 11612 | 2010. március 20. 08:43 | Válasz erre: 11611 |
|
Nem is tudom miért, de ahogy megnéztem, a majom meg a köszörûkõ jutott eszembe. ...bocs |
| Macko | 11611 | 2010. március 20. 08:20 |
|
Néha olyan jót tudok röhögni a régi dolgokon: "http://www.onroad.hu/cikk/suzuki-gsx-r1000-poen-video.html" :-D |
| Larten | 11610 | 2010. március 19. 19:15 | Válasz erre: 11601 |
|
Pegaso650 magyarázatáért ajánlom az alábbi képet, LaMeRick - fogadjunk ezt a beírásodat (hsz:11602) nõnapkor nem merted volna elsütni. |
| mogorva | 11608 | 2010. március 19. 15:33 |
|
A falu nyugdíjba vonuló lelkésze helyett egy fiatal érkezik a templomba. Az idõsebb türelmesen elmagyaráz mindent, a fiatal pedig bólogat. Egy hét múlva az öreg pap lopva beül a gyóntatófülkébe, ahol a fiatal éppen gyóntat. Mikor végez, az idõs pap félrevonja kezdõ társát: - Fiam, a gyóntatással kapcsolatban szeretnék neked pár dolgot mutatni. Próbáld utánam mondani: - Ezennel feloldozlak bûneid alól, ámen. A fiatal csodálkozva utána mondja. - Látod fiam mennyivel komolyabbnak tûnik ez, mint ha a térdedet csapkodod, nevetgélsz, és azt mondod: "Nem mondod komolyan! Tényleg? És aztán mit csináltál vele?". Az Úr hívatja Mózest, hogy menjen el a parancsolatokért. Mózes elmegy a hegyre, népe már alig várja visszatértét. Mikor visszatér, így szól: - Van egy jó és egy rossz hírem. Melyikkel kezdjem? - A jóval - szólnak õk. - Sikerült lefaragnom tízre a parancsolatok számát. - Mi a rossz? - A "Ne paráználkodj" még mindig benne van. Egy nyári napon a benzinkútnál egy pap tankolás után fél órát várakozik a pénztárnál. Mikor sorra kerül, a pénztáros mentegetõzni kezd: - Elnézést atyám, de ilyenkor, a nyári szabadságok idején, mindenki a hosszú utazás elõtt, az utolsó pillanatban jön. - Tudom mire gondol. - mondja a pap - Az én szakmámban is így van ez. - Te megcsalsz engem! - mondja Éva Ádámnak. - Hogy tudnálak megcsalni, mikor te vagy az egyetlen nõ az Édenben?! Éva elhallgat, éjjel azonban Ádám arra ébred, hogy bökdösik. - Te vagy az, Éva? Mit csinálsz? - kérdezi álmosan. - Számolom a bordáidat... |
| mogorva | 11607 | 2010. március 19. 15:17 |
|
A rendõr bemegy a szaküzletbe. - Lehet itt színes TV-t kapni? - Igen. - Akkor egy kéket szeretnék. Az iskolában a tanító néni így szól Pistikéhez: - Pistike, ha anyukádnak van három almája, és hétfelé kell osztania, mit csinál? - Kompótot! Riport a dél-afrikai Caster Semenyával, aki 800 méteren nyert a berlini világbajnokságon. - Mit szól Ön ahhoz, hogy sokan megkérdõjelezik nõi mivoltát? - Leszophatnak! A férj késõn ér haza. Az asszony egybõl nekiugrik: - Hol tekeregtél mostanáig? - Drágám, azért késtem, mert horgászni voltam. Kifogtam egy keszeget, kifogtam öt pontyot, kifogtam... - Nem érdekelnek a kifogások! - Jó napot kívánok, aranyhaluk van? - Igen. - És mennyibe kerül egy? - Ezer forint. - Akkor inkább ezüstöt kérek. Hogy hívják Albert Einstein torz testvérét? - Frank Einstein. Egy vállalat vezetõje egy nap új alkalmazottat vesz fel. - Mi a neve? - kérdezi a jelentkezõtõl. - János - válaszol a férfi. A fõnök arca elborul: - Nézze, nem tudom, eddig milyen szedett-vedett helyen dolgozott, de nálunk senkit nem szólítanak a keresztnevén. Ez csak fölösleges bizalmaskodáshoz vezetne, ami tudvalevõleg a tekintély rombolását eredményezi. Alkalmazottaimat kizárólag a vezetéknevükön szólítom - Kovács, Kiss, Tóth - csak a vezetéknév, érti, ugye? Magának én Nagy igazgató úr vagyok. Semmi haverkodás, és akkor minden rendben lesz. Akkor kezdjük még egyszer. Mi a teljes neve? A jelentkezõ sóhajt, majd kiböki: - Drágám. A nevem Drágám János. - Oké, János, akkor beszéljünk az anyagiakról... Kolozsváron János és Pista kocsmázni mennek. Futva közeleg feléjük egy úr: - Legyenek szívesek, mondják meg, hol van az állomás. - kérdi románul. Mire János: - Mi nem tudni. Az úr továbbszalad, Pista pedig megkérdi: - Te János, miért nem mondtad meg, hogy hol van az állomás? Lekési az az ember a vonatot! - Hagyd csak! Azt mondják, hogy már 2000 éve itt vannak, tudhatnák, hogy hol van az állomás! Az öreg székely a lakodalomban kimegy vizelni. Mellette ott könnyít magán a fiatal plébános is, aki az új párt összeadta. Az öreg átnéz, majd odaszól: - Plebános úr, nem cserélünk szerszámot? - Miért, Jóska bátyám? - kérdi a pap. - Hát csak azért, mert maga az enyémmel még tudna misézni. A székely legény hazaviszi leendõ feleségét, hogy bemutassa szüleinek, mire az apja a fülébe súgja: - Ne vedd el fiam, tõlem van. Legközelebb beállít a fiú egy másik lánnyal, az apja megint a fülébe súgja: - Ne vedd el fiam, tõlem van. Egy idõ után a fiú beállít egy újabb lánnyal, mire az apja megint félrevonja: - Ezt se vedd el fiam, ez is tõlem van. Az anyja nem bírja tovább szó nélkül, magához inti a fiát: - Fiam, vedd el bármelyiket, te sem apádtól vagy... A székely fiú vacsora közben így szól az anyjához: - Idösanyám, nem elég savanyú ez a káposzta. - Fiam, hát ez mákostészta. - Annak elég savanyú. |
| mogorva | 11606 | 2010. március 19. 15:02 |
|
Fiút kirúgják a suliból. Gondolkozik rajta hogy mondja el az apjának. Végül gondol egyet, majd eléáll: - Apa, igaz hogy téged kirúgtak a sulidból? - Igaz fiam, de miért kérded? - Hát, mert van a az a mondás, hogy "A történelem ismétli önmagát". Egy férfi elmegy a barátjához, és látja, hogy annak autója össze-vissza van törve, fû- és fadarabok vannak mindenfelé, az eleje meg tiszta vér. - Te meg mit csináltál? - kérdi döbbenten. - Elütöttem egy ügyvédet - feleli az. - Gondolom ettõl véres az eleje. De mik ezek a fû meg fa maradványok rajta? - Sajnos bemenekült a parkba. |
| Hooliboy | 11605 | 2010. március 19. 14:47 | Válasz erre: 11604 |
|
De rákúrt volna ha valamit elbasz a sofõr:-( Ennyire hülye nem lehet valaki:-( |
| LaMeRick | 11604 | 2010. március 19. 13:53 | Válasz erre: 11599 |
|
Viszont ennél már jobb Mo.: "http://www.youtube.com/watch?v=3zZ0NmQ2LwE" |
| LaMeRick | 11603 | 2010. március 19. 13:38 |
|
Ez fájhatott: "http://www.break.com/index/exercise-ball-slams-roommate-through-door.html" |
| LaMeRick | 11602 | 2010. március 19. 13:29 | Válasz erre: 11601 |
|
Gondolod már látszott rajta csecsemõ korában is, hogy nem lesz belõle egy Arisztotelész?! :) u.i.: igen, nyilván látszott mivel nõnemû:) |
| Pegaso650 | 11601 | 2010. március 19. 12:36 | Válasz erre: 11597 |
|
Igen tudjuk ezt mind és ezért szántam oda :) Itt az egzakt pontosítás: A hivatalos gyakorlat: A spártai apának – ha gyermeke valami testi fogyatékossággal született (vagy „idétlen” volt, idétlen=idõtlen, azaz koraszülött), és nem akarták felnevelni – el kellett mennie a törzsének (phülé) véneihez, és az õ döntésük szerint kellett eljárnia. Ha a vének úgy ítélték meg, hogy a gyermeket nem kell felnevelniük, akkor a szülõk kivitték a Taigetoszhoz, és letették az úgynevezett Apothetaira [2] és – a görög gondolkodás szerint – nem megölték a gyermeket, hanem „adtak neki egy esélyt”. Ugyanis ezt a helyet mindenki ismerte, így azok a szülõk, akiknek nem volt gyermekük, kijártak erre a helyre, és elvihették a kitett csecsemõt. Így a gyermekkitételnek ritkán volt halálos áldozata. A tévhit: Nem önkényes gyermekgyilkosságról volt szó, hanem hivatalos „megoldásról”. Ugyanis a gyilkosság, mint más görög államokban is, természetesen Spártában is bûncselekmény volt, büntetést vont maga után. A „kitétel” (a fent említett görög logika szerint) nem minõsült gyilkosságnak. Plutarkhosz feljegyzése alapján egy máig tartó helytelen elképzelés tartja magát, miszerint: „Az újszülött csecsemõvel az apja nem rendelkezett, hanem karjába vette és elvitte a Leszkhé nevû helyre, ahol a törzsek vénei összegyülekeztek és megvizsgálták a kisdedet. Ha idétlen nyomorék volt, bedobták a Taügetosz Apothetai nevû szakadékába, azzal a meggyõzõdéssel, hogy nem elõnyös sem a gyermeknek, sem az államnak, ha életben marad.”[2] Ez a félreértés fordítási hibából adódik, valójában nincs szó "bedobásról a szakadékba", hanem kitételrõl egy közismert, társadalmi funkcióval bíró helyre. Ennek tükrében én is csak a hegyre tettem volna a libát! Hátha valaki hazaviszi :DDDDD |
| LaMeRick | 11599 | 2010. március 19. 12:19 | Válasz erre: 11598 |
|
Mo.-n ilyet nem lehetne megcsinálni, mert nem tûnne fel a tömegben a baba a sok idióta között, akik a kanyar külsõ részérõl nézik a versenyt:)
|
| Larten | 11597 | 2010. március 19. 11:53 | Válasz erre: 11593 |
|
Jó hogy csak ugratjátok egymást, azért tegyük helyre: Taigetosz egy hegység a görögöknél, az ókori görögök innen ledobták azokat a csecsemõket (a bénákat) akik alkalmatlannak látszottak a katonaságra. Innen híresült el ez a szólás ..már ha jól emléxem, mert vagy 40-45 éve tanultam és lehet hogy az én memóriám sem 100-as |
| bundas13 | 11595 | 2010. március 19. 10:32 | Válasz erre: 11593 |
|
köszönöm, most már ezt is tudom, nagyon sokat segítettél! :-))))
|
| ekowob | 11594 | 2010. március 19. 08:03 |
|
A szõke nõ mondja a barátnõjének: - Jaj olyan boldog vagyok a három gyerekemmel. - És nem akarsz még egyet? - kérdezi a másik. Mire a szõke nõ: - Nem mert azt olvastam, hogy a világon minden negyedik gyerek kínai. - Gyerekek, melyik állat a gyorsabb? A ló, vagy a galamb? - Gyalog a ló... |
| ekowob | 11593 | 2010. március 19. 07:58 | Válasz erre: 11592 |
|
Jajj már! Taigetosz az ige, nem ember. Egy cselekvést jelöl. Úgy kell ejteni, hogy tajgentosz. :-)) |
| Pegaso650 | 11591 | 2010. március 18. 21:28 | Válasz erre: 11590 |
|
Ebbõl volt egy hosszabb verzió is az még sokkolóbb. A liba azt bizonygatja továbbra is, hogy mekkora ász és nem ugrott be a csõbe, mert igen is Woody Allan egy nõ és Õ ezt tudta! Bakker ez egyébként mekkora mûveltségre vall? Ennyire semmitmondó ember Woody Alan, hogy még azt sem tudja férfi-e vagy nõ? Taigetosz!!! |
| bundas13 | 11590 | 2010. március 18. 20:34 |
|
ezen besz@rtam: "Woody Allen egy svéd úszónõ" "http://www.sportmotor.hu/motoros_videok/poen/woody-allen-egy-sved-uszon-64934" |
| CJKrisz | 11589 | 2010. március 18. 11:07 |
|
Családi idill: - Drágám, behoznád a hûtõbõl a sörömet? - Varázsszó? - Odab@sszak? |
| Hadvezér | 11588 | 2010. március 18. 08:07 |
|
Roma értelmiség A cigányokat gyakran méltánytalanul tudatlannak, semmirekellõnek és bûnözõnek ábrázolják a médiában. Arról azonban senki nem beszél, hogy a cigányság számos tudóst és feltalálót adott a világnak. Gondoljunk csak például az Orsós-magnóra és a Kanalas-orvosságra... |
| KawaÉvi | 11587 | 2010. március 17. 20:05 |
|
Az alkoholtartalmú italok címkéin a következõ feliratokat kellene elhelyezni a cigarettás dobozok mintájára: Figyelem! Az alkohol fogyasztásának hatására azt gondolhatja, hogy suttog, pedig ez nem biztos! Figyelem! Az alkohol fogyasztása a legfõbb oka annak, hogy úgy táncol, mint egy idióta! Figyelem! Az alkohol fogyasztása okozhatja, hogy a barátait állandóan biztosítani próbálja a ragaszkodásáról! Figyelem! Az alkohol hatására azt gondolhatja: tud énekelni! Figyelem! Az alkohol fogyasztása elhiteti önnel, hogy az exbarátja/barátnõje majd meghal az ön telefonhívásáért hajnali háromkor! Figyelem! Az alkohol hatására azt gondolhatja, hogy értelmes társalgásba tud bocsátkozni az ellenkezõ nem bármelyik tagjával! Figyelem! Az alkohol hatására gondolhatja, hogy önnek misztikus kung-fu tudása van, aminek következtében jól elláthatja mások baját! Figyelem! Az alkohol hatására reggel az ágyban, másik oldalára fordulva valami nagyon ijesztõt láthat! Figyelem! Az alkohol hatására az az illúziója lehet, hogy ön okosabb, ügyesebb és sokkal szebb is bármely más embernél! Figyelem! Az alkohol hatására az gondolhatja, hogy ön láthatatlan! Figyelem! Az alkohol hatására azt gondolhatja, hogy az emberek önnel együtt nevetnek! Figyelem! Az alkohol hatására törés keletkezhet a tér-idõ kontinuumban, minek hatására az idõ szó szerint eltûnik! Figyelem! Nõknek! Az alkohol terhességet okozhat. |
| Macko | 11585 | 2010. március 17. 12:27 | Válasz erre: 11584 |
|
Hogy ne is beszéljünk a küszöbmajomról: "http://www.youtube.com/watch?v=Cv4xscbYC4o&feature=related" :-DDD |
| LaMeRick | 11584 | 2010. március 17. 11:49 | Válasz erre: 11583 |
|
Te is tudnád, ha lenne barátnõd!:D A film mellett (természetesen) ajánlom a gyûrûk urás snittet: "http://www.youtube.com/watch?v=xLvASlrRBp4&feature=related" |
| Hooliboy | 11583 | 2010. március 17. 09:24 |
|
:DDDDDDD "http://www.youtube.com/watch?v=TeC6l4Q5QMs&feature=related" párnanacipuncikobold:DD Sírok:D |
| Hooliboy | 11577 | 2010. március 16. 20:51 | Válasz erre: 11571 |
|
Ennyi idõs koromra végre megtudtam a húsvéti tojás titkát:DDD Hülyén már nem halok meg:DDD |
| rosejblee | 11576 | 2010. március 16. 20:50 | Válasz erre: 11574 |
|
Az a baj,hogy én azt látom amint egy alkoholista vén buzi,beleköt agy idiótába,aki jó állon vágja,majd saját hülyesége miatt csinál magának1-2évet 3-4re felfüggesztve.De az öregnek is kinéz valami garázdaságért,amit valljunk be sokkal jobban megérdemel.
|
| Tompecs | 11575 | 2010. március 16. 20:48 | Válasz erre: 11573 |
|
Végül is így is lehet nézni, csak kicsit fáj, hogy midig ez van. Ha nemzeti ünnep akkor lehet verekedni meg kocsikat borogatni! De ez itt már eléggé off |
| Tompecs | 11574 | 2010. március 16. 20:45 | Válasz erre: 11570 |
|
Szerintem ez nincs olyan messze az igazságtól
|
| rosejblee | 11573 | 2010. március 16. 20:43 | Válasz erre: 11569 |
|
Miért eléggé humoros,vicc ami ot történik,és aranyköpésbõl is van elég:)meg nem aranyból is:)
|
| Tompecs | 11572 | 2010. március 16. 20:43 | Válasz erre: 11565 |
|
Az, hogy "végre megvan az ellenség" arra akart utalni, hogy a srác is meg találta a "rohadt nácit" és az öreg mellé felgyülekezettek is meg találták a "tetves kommunistát"! Nem tudom, hogy te hogyan látod, de én ehhez csak gratulálni tudok! |
| Suprati | 11571 | 2010. március 16. 20:42 |
|
A nyuszi már készül húsvétra: "http://www.youtube.com/watch?v=_xbstHKvhXc&feature=related" |
| rosejblee | 11570 | 2010. március 16. 20:41 | Válasz erre: 11556 |
|
Ez beintézte a hétvége hátra lévõ részét:))))De a kezdõdõ hétre is felmentve:)
|
| Tompecs | 11569 | 2010. március 16. 20:39 | Válasz erre: 11567 |
|
A téma(topic)címe:Humor-Viccek-,Aranyköpések Jó nem viccnek szántad, de ugye a másik kettõ sem stimmel rá! (na ez vitz vót) |
| Tompecs | 11568 | 2010. március 16. 20:36 | Válasz erre: 11565 |
|
Siralmas, hogy beszólnak a srácnak, siralmas, hogy ezért megüti az öreget, siralmas, hogy kisebb tömeg komcsizza, siralmas, hogy nácizik, siralmas, hogy nem engedelmeskedik a rendõrnek,siralmas, hogy eszébe sem jut vállani a felelõsséget a tetlegességért siralmas, hogy ez egy nemzet ünnepén történik és az elmúlt pár évben így zajlik minden ünnepünk és siralmas, hogy ez vicces! Kb. ennyi. az szvsz=szerény véleményem szerint(netes szleng, én sem szeretem a rövidítéseket, csak kényelmesek) |
| LaMeRick | 11567 | 2010. március 16. 20:27 |
|
Szerény véleményem szerint :) BTW(egyébként) nem viccnek szántam. |