| Macko | 9726 | 2009. június 25. 12:39 | Válasz erre: 9722 |
|
De minek kell ehhez modell? Fotózzanak szép arcokat, a többit meg rajzolják hozzá. Nem? |
| Xebulon | 9725 | 2009. június 25. 11:52 |
|
"Ha észreveszed, hogy döglött lovon ülsz, akkor szállj le róla!" - a MSZP azonban más stratégiákat is átgondoltak: 1. Beszerez egy erõsebb ostort. 2. Lecseréli a lovast. 3. Azt mondja: "mindig is így lovagoltunk". 4. Felkeresi a EU tagállamokat, hogy lássa, hogy lovagolnak máshol döglött lovakon. 5. Törvény hoz a döglött lovak meglovagolására. 6. Megállapodik az IMF-fel a ló újraélesztésére. 7. Iskolai oktatás része lesz a döglött ló lovaglása. 8. Összehasonlítja a különbözõ módon meghalt lovakat. 9. Megváltoztatja a jogszabályokat, amely szerint a ló halott. 10. Kötelezi a vállalkozásokat, hogy õk lovagoljanak a döglött lovon. 11. Megállapítja, hogy "nem lehet egy ló annyira döglött, hogy ne lehetne azt megülni". 12. Adókat csoportosít át, hogy a ló teljesítményét növelje. 13. Megállapítja, hogy a magyarok lova "jobban, olcsóbban és gyorsabban" döglött meg, mint a szomszédé |
| Yetirider | 9724 | 2009. június 24. 23:39 |
|
Ûbermensch-ek "http://index.hu/bulvar/2009/06/24/atomreaktort_epitett_ket_hateves_kolyok/" |
| Yetirider | 9723 | 2009. június 24. 19:20 |
|
Hogy lehet elérni, hogy az asszony sex után még fél órát sikoltozzon? Töröld a farkad a függönybe. |
| ekowob | 9722 | 2009. június 24. 17:06 |
|
Fotosopp "http://www.indavideo.hu/video/Ennyit_tesz_a_Photoshop?action=video_site&video_title=Ennyit_tesz_a_Photoshop%3Ftoken%3Dcf555ba8e661940a74dcfbf11a9c42ef" |
| Japu | 9721 | 2009. június 24. 09:08 |
|
Hogyan lehet a nõt leléptethi ha õ semmiképp nemakarja? Fújd az orrod a hajába! |
| fazeratti | 9720 | 2009. június 24. 08:27 |
|
Mondjuk a holland kemence meg a rodeózás csábít egy kicsit...:)
|
| fazeratti | 9719 | 2009. június 24. 08:25 | Válasz erre: 9717 |
|
Hú ba...meg!Orvos látott már?! Szólj anyádnak,vigyen el:D |
| mogorva | 9717 | 2009. június 24. 07:57 |
|
egy kicsit 18+ de nadonjó... :) Kiskorúak ezt NEM olvashatják ;) Hogyan dobjuk fel szexuális életünket, azaz izgalmas új figurák kísérletezõ kedvû pároknak: Pulykázás: heréidet a lány orra választja ketté, pulykaarcot imitálva Filterezés: fel-le mozgatod heréid a lány nyitott szájában, teafilter hasznlatát imitálva. Habcsók: önmagárét beszél. Holland kemence: befingasz a paplan alá, majd egy határozott mozdulattal alá dugod a hölgy fejét. Mérges sárkány: a lány szájába élvezel, majd míg a cuccot a szájában tartja, erõsen tarkónvágod, hogy az orrán jöjjön ki. Tejostor: a teleélvezett kotonnal addig csapkodod a csaj halántékát, amíg szét nem szakad. Rodeózás: Hátulról dugod a csajt és mielõtt elmennél elkezded kiabálni az exbarátnõ stb... nevét. A cél, hogy addig rajta maradj amig el nem mész. Félszemû kutyakalóz: Rakod a csajt hátulról és mielõtt elmennél kihúzod a farkad és a csaj hátára köpsz. Õ azt hiszi hogy elmentél, és kéjesen hátrafordul. Ekkor szembelövöd. Pókemberezés: Tenyérre helyezett spermának a kar vagy kézfej íves meglendítésével való elhajítása. |
| csernobil | 9716 | 2009. június 24. 00:17 |
|
Dr. Csernus válaszol: "Szeretnék ma este "örömet" okozni a pasimnak! Mit tegyek?" FÕZZ! "A kurvák átlagosan mennyiért csinálják?" Bizonyos szórakozóhelyeken egy pohár vodkáért. "Ha a lányos fiúkat is (pl.: emoboyok fõleg) szexinek tartom, (persze a lányokon kívül) akkor biszex vagyok?" Nem. Csupán egy átlagos elbaszott tini vagy. "Minden nõ szokott maszturbálni?" Nem, csak amelyiknek van keze. "Milyen a körülmetéltek, nem körülmetéltek aránya napjainkban?" Attól függ hol. A médiában és a parlamentben például igen magas a körülmetéltek aránya. "Itt miért kurváznak le minden lányt, aki kicsit másképp áll a szexhez? Gondolok itt arra hogy: nyitott kapcsolat, gruppen, futó kalandok, stb." Most erre mégis mit mondjak? Felháborító hogy a barátod szót emel az ellen hogy téged mindenféle idegenek kúrogassanak rajta kívül. Felháborító! Hímsoviniszta disznó az ilyen. "Milyen élmény a szex hetero férfiként férfival?" Minden bizonnyal igen kellemetlen. Mi az barátom, börtönbe fogsz menni? "Lehetséges megerõszakolni egy férfit?" Bizonyára õ is börtönbe fog kerülni, csak õ kicsit erõsebb mint az átlag. "Van olyan ember aki szûzen hal meg, vagyis soha nem szexel életében?" Igen. Programozók és World of Warcraft játékosok. "Igaz, hogy a lenyelt spermának vannak pozitív hatásai: szebb bõr, haj, stb.?" Igaz. Ezenkívül elõléptetés, fizetésemelés, bunda, sportkocsi és gyémántnyaklánc. "Melyik a legjobb módszer egy gyerek nemi felvilágosítására?" Nem a legjobb, de kétségkívül a legegyszerûbb ha bekötteted az internetet. "Hányadik randin feküdhetek le vele?" A harmadikon. Ez szabály. Ezt mindenki tudja. Ha elõbb fekszel le vele, akkor kurvának fog tartani, ha halogatod, akkor pedig frigid picsának. A harmadik alkalom az optimális. Akkor randi után felmentek hozzád, elõkerül a bilincs, az anál intruder 2000, meg a faszkorbács, és ha törik ha szakad, ott valaki meg lesz baszva.. "Mért alszanak el a fiúk szex után?" Mert unalmas vagy. "Kérdés: Hogyan lehet észre venni ha a pasink "elmegy?" Becsapja az ajtót. "Hogy lehet egy lányt szavakkal felizgatni? Vagy milyen szavakkal?" Mondogasd a következõ szavakat: BMW, gyémánt, arany, luxusvilla. |
| Gabe37 | 9715 | 2009. június 23. 13:53 |
|
A nagyságos asszony kocsikázásra készül, de olyan szerencsétlenül száll fel a lovaskocsira, hogy hanyatt esik, és a szoknyája a nyakába borul. Mondja a kocsisnak: - Látja, Jóska, mekkora pechem van! Erre a kocsis: - Látom én, csak mi ezt itt vidéken pinának hívjuk! Két vadász ül a magaslesen. Mindkettõ távcsõvel kémleli a tájat. Egyszer csak megszólal az egyik: - Te komám, az nem a te házad ott az út szélén? - De, az én házam. - És a kerités melett nem a postás bringája van odatámasztva? - De komám, az van odatámasztva. - És komám, az nem a feleséged, aki épp a postással szerelmeskedik? - De sajnos az, komám, kérlek tegyél meg nekem egy szivességet, lõdd fejbe a feleségem, a postást pedig tökön! A másik vadász néz egy darabig, majd megszólal: - Hát komám, ahogy látom, ez most egy lövésbõl sikerülni fog! |
| Bubó Doki | 9713 | 2009. június 23. 08:59 |
|
Becsönget egy házaló egy szegény székelyhez. - Nagyon szép utazóbõröndöket tudok ajánlani... - Minek az nekem? - Hát ha például vonaton utazik uraságod, ebbe rakhatja a ruháit! - És akkor üljek ott pucéron a pályaudvaron?! Székely fiú hazaérkezik Budapestrõl, visz az apjának egy dobozos sört. Apja elveszi a sört, elõkapja a bicskáját, és kezdi bontani a dobozt, mire a fiú rászól: - De idõsapám! Itt ez a kallantyú. Arra való, hogy az ember meghúzza, és ki van nyitva a doboz. - Na, igen! Annak, akinek nincsen bicskája! Székelybácsi nagy kínlódás közepette borotválkozik. A gyerek: - Mi a baj, édesapám? - Életlen a beretva. Nem viszi a szakállamat! - Ne mongya mán' édesapám, hogy keményebb a szakálla, mint az a konzervdoboz, amit most nyitottam ki ezzel a beretvával! Két székely beszélget: - Hé szomszéd, miért van annak a disznónak három lába? - Mit gondol kend, majd levágom az egészet egy bableves miatt! Az öreg székely lefekvést követõen minden este imádkozott elalvás elõtt. Éppen a Miatyánkot kezdte el, mikor a felesége, aki unta a mindennapi ájtatoskodást mivel az öreg ilyenkor nem vele foglalkozott, így szólt: - Apjok, miért nem foglalsz engemet is az imáidba? - Hát már hogyne foglalnálak asszony? Éppen az elõbb imádkoztam, hogy "szabadíts meg a gonosztól"! János bácsi jó ideje kedvenc kocsmájában iszogat. Érzi a végén, nem tud felállni, akárhogy próbálja. Gondolja ,egy kis friss levegõ nem árt és kikúszik az ajtóig. Mikor kimászik, látja, még mindig nem tud felállni. Na, gondolja, talán ha hazakúszik, akkor majd sikerül. Hazaér, de csak nem tud felállni. Bekászálódik az ágyba és egybõl kidõl. Másnap a felesége rángatja fel, és mondja: - Má' megint se***részegre ittad magad a kocsmába'! - Honnan tudod? - Szóltak, hogy ott hagytad a tolókocsid!! A budapesti turista csoport megindultan szemléli a idilli Hargitát.. A távolból egy juh nyáj közeledik, pásztoruk János bácsi, akit a turisták könnybe lábadó szemmel csodálnak, minthogy ez valószínuleg teljes harmóniában él a természettel. Az egyik turista megszólítja az öreget: - Aztán adnak-e tejet ezek a juhok? - A fehérek adnak - feleli János bácsi. - És a feketék? - Hát, azok is. - És gyapjút adnak-e ezek a juhok? - A fehérek adnak. - És a feketék? - Hát, azok is. - De hát János bácsi, miért tesz mindig különbséget a fehér és a fekete juhok között? - Mert a fehérek mind az enyémek. - És a feketék? - Hát, azok is. |
| Pamacs | 9712 | 2009. június 23. 08:37 |
|
A negyvenedik házassági évfordulón így szól az asszony a férjéhez: - Drágám, olyan régóta élünk már együtt, jó lenne, ha semmit sem rejtegetnénk egymás elõtt. Van-e valami, amit tudni szeretnél rólam, de még sosem merted megkérdezni? - Nos, igen. Éveken át töprengtem rajta, hogy míg a hat gyerekünk közül öt annyira hasonlít egymásra, a hatodik miért egészen más, mint a testvérei. Mondd csak, neki talán más volt az apja? - Be kell vallanom, hogy igen. - feleli szemlesütve a feleség. - Na és, ki az apja? - Te. |
| pistike76 | 9710 | 2009. június 23. 06:56 |
|
Egy rövid szerelmi történet a vonaton A férfi és a nõ még sosem találkoztak, de mindkettõnek van házastársa otthon. Véletlenségbõl egy hálófülkébe tették õket a Transcontinental vonaton. A kezdetben kicsit szégyelték, hogy egy fülkében kell aludniuk. De mivel mindketten nagyon fáradtak voltak, nagyon hamar elaludtak. A férfi a felsõ, a nõ meg az alsó ágyon. Éjjel 1 körül a férfi finoman szólongatva felébresztette a nõt a kérdéssel: "Hölgyem,sajnos zavarnom kell. Tudna rajtam segíteni, mivel nagyon fázom. Fel tudná adni nekem a szekrénybõl a másik takarót? Tényleg borzasztóan fázom!" "Nekem jobb gondolatom van" mondta a nõ - "csak ma éjszakára - úgy látszatból - tegyünk úgy, mintha házastársak lennénk." "Hooó!...................... Ez nagyszerû" - válaszolta a férfi. "Akkor jó"- mondta a nõ - "Akkor mássz le magad azért a kibaszott takaróért!" |
| mogorva | 9708 | 2009. június 22. 07:11 |
|
Hiába fogják rá egy ingre, hogy az lazac színû, az akkor is rózsaszín, és az a férfiak közül csak a rózsaszín párducnak és Béla néninek áll jól...
|
| csernobil | 9707 | 2009. június 22. 06:37 |
|
Tanulok, mert a tanulásba fektetett energia meghozza a gyümölcsét... és mint tudjuk: a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni! Amióta kikapcsolom lefekvés elõtt a mobilom, azóta utolérhetetlen vagyok az ágyban. Ha Ádám és Éva kínaiak lettek volna, akkor megeszik a kígyót, az almát meg hagyták volna a picsába. Magyarország jobb pozícióba került a korrupciós listán, bár ez nem volt olcsó. Én a Norbi módszerrel semmire nem mentem, a Gyurcsány módszerrel viszont szeptember óta hat kilót fogytam... Sétálunk, sétálunk egy kocsmába becsücsülünk, fröccs. Vettem egy csúcstelefont, de ezen is csak ugyanazok a fa*kalapok hívnak. Olyan szarul nézel ki, iszol te rendesen? Itt Magyarországon az a gond, hogy senki sem meri felvállalni, amit mondott. De ezt nem tõlem hallották! Miért nincs a Kékestetõn halászcsárda? Kéne lennie, hiszen ott van az ország legmagasabb pontya. Az asszony mindig arról panaszkodik, hogy nem figyelek rá. Vagy valami hasonló... Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot? Ne aggódj folyton, hogy ma vége lesz a világnak. Ausztráliában például már holnap van. A világ legnagyobb felfedezéseit olyan emberek tették, akik túl hülyék voltak ahhoz, hogy tudják, hogy az adott dolog lehetetlen. Az ember egy csomó dolgot nem értékel, amikor egyházi iskolába jár. Pl. hogy naponta elfenekeli egy apácajelmezes, középkorú nõ. Késõbb komoly összegeket kell fizetnie ilyesmiért. Van egy pólóm, az van ráírva jó nagy betûkkel: BALEK. Csak tudnám, mi került benne 34700 forintba. Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni... Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a nõk mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam. A régi lányok úgy tudtak fõzni, mint az anyjuk. A maiak pedig úgy tudnak inni, mint az apjuk. A mai fiatalság azt hiszi, hogy ha trágárságokkal tûzdeli tele a mondanivalóját, akkor azzal egyénivé válik. De mekkorát tévednek a nyomorult kis gecik... |
| TattooedAngel | 9706 | 2009. június 21. 22:58 |
|
Ha már a zenés hülyeségeknél tartunk: "http://www.youtube.com/watch?v=nnyZ9-8gedA"
|
| deathmetal | 9705 | 2009. június 21. 21:24 |
|
és egy jó játék nem csak gyerekeknek :) "http://hu.seafight.bigpoint.com/?aid=1713&aig=14&aip=clickbanner" |
| deathmetal | 9703 | 2009. június 21. 21:22 |
|
érhetnek még meglepetések "http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY" |
| deathmetal | 9702 | 2009. június 21. 21:22 |
|
ez nagyon metáááááááááááááááááál :) teljes képernyõvel ér nézni! :) "http://www.youtube.com/watch?v=HKGiOY72ru4" |
| deathmetal | 9700 | 2009. június 21. 21:20 |
|
"http://www.youtube.com/watch?v=stvSb44I_Ro&feature=PlayList&p=ABC18C7F8FDA21EE&playnext=1&playnext_from=PL&index=15"
|
| TTné | 9699 | 2009. június 21. 20:16 |
|
Miatyánk Microsoft, aki a merevlemezen vagy. Szenteltessék meg a te Windows-od jöjjön el a te frissítésed, legyen meg a javítókészleted, miképp a Windowsban aképp az office-ban is. Mindennapi MSN-ünket add meg nekünk ma és bocsásd meg a mi kalózmásolatainkat, miképpen mi is megbocsátunk a t-comnak. Ne vígy minket az IBM-hez, de szabadíts meg az OS/2-tõl mert tiéd a dos a windows és az Office! Mind örökkön örökké! [ENTER] |
| ekowob | 9698 | 2009. június 21. 18:37 | Válasz erre: 9697 |
|
Szerintem ez nem is igaz, és nem is vicces. :-DDD |
| ozsuzsi | 9697 | 2009. június 21. 17:44 |
|
Amikor egy férfi grillsütésre szánja el magát, a következõ eseménysorozat indul el: 1. A férfi elõveszi a kerti grillt és a faszenet. 2. A nõ letakarítja a grillrácsot. 3. A nõ lemegy a zöldségeshez. 4. A nõ lemegy a henteshez. 5. A nõ elõkészíti a salátát és a zöldségeket. 6. A nõ elõkészíti a húst a sütéshez. 7. A nõ egy tálcára készíti a fûszernövényeket a szükséges eszközökkel. 8. A nõ kiviszi a lesikált grillt és a tálcát a férfinek, aki elterülve sört iszik. 9. A férfi elhelyezi a hússzeleteket a grillen. 10. A nõ bemegy és megterít. 11. A nõ elkészíti a zöldségeket. 12. A nõ kimegy, hogy szóljon a férfinek, hogy a hús épp odaég. 13. A férfi leveszi az odaégett húst, és átadja a nõnek. 14. A nõ tálal. 15. A férfi italt tölt. 16. A nõ leszedi az asztalt. 17. A nõ elmosogat és rendberakja a konyhát. 18. A férfi otthagyja a grillt, mert még van rajta némi parázs. 19. A férfi megkérdezi a nõtõl, hogy örül-e, hogy ma nem neki kellett fõznie. 20. És bizonytalan arcát látva megállapítja, hogy a nõk soha nem elégedettek. |
| gabo67 | 9696 | 2009. június 21. 15:03 |
|
Megszólal az ügyvédi iroda telefonja, szipogva felveszi a titkárnõ: - Halló, tessék? Ügyvédi iroda. - Jó napot kívánok, Kovács ügyvédúrral szeretnék beszélni. - Már megint maga telefonál? - zokog a titkárnõ - Most mondom el ötödször magának, hogy Kovács ügyvéd urat tegnap autóbaleset érte, és meghalt. - Tudom-tudom, de olyan jó ezt hallani! |
| kawasanyi | 9695 | 2009. június 21. 11:19 |
|
Nem köszönném meg a havernak! :) "http://www.indavideo.hu/video/Sulyos_alvaszavar" |
| berdogabor | 9693 | 2009. június 19. 17:46 |
|
- Hogy hívod másképp a rendszergazda kutyáját? - ??? - A technikaõr döge. |
| MadBob | 9692 | 2009. június 19. 14:21 |
|
Én igazán soha nem értettem meg, miért különböznek annyira a férfi és nõi szexuális szükségletek. És soha nem értettem meg azokat a Vénusszal és Marssal kapcsolatos dolgokat. Ugyanúgy nem értettem, hogy a férfiak miért gondolkodnak fejjel, a nõk viszont szívvel. És a végén, soha nem értettem, hogy miért csökken a nõi szexuális vágy a nagy "Igen!" kimondása után. Például: Egyik este, múlt héten, feleségemmel feküdtünk az ágyban. Már lángolt a vágy és a hormonok, amikor mondta: - Nem tudok most, nincsen kedvem..... Csak akartam, hogy megölelj egy kicsit. - MIII??? - mondtam - ez most mit jelentsen? És akkor kimondta a mondatot, amelytõl fél minden férj a bolygón: - Te egyszerûen nem érted az én érzelmi igényeimet, amelyekre szükségem van mint nõnek, hogy kielégítsem a te férfi testi szükségleteidet. A furcsa arckifejezésemre csak azt mondta: - Hát nem tudsz szeretni egyszerûen magam miatt, és nem csak azért amit az ágyban csinálok veled? Rájöttem, hogy nem lesz semmi, elfordultam és elaludtam. Következõ nap felhívtam a fõnököm és kivettem egy szabadnapot, hogy egész nap a feleségemmel legyek. Elmentünk ebédelni, aztán elvittem egy nagy bevásárlóközpontba ahol egy fél emeletnyi nõi ruha üzlet volt. Körbe mentem vele, amíg kiválasztott néhány drága ruhát. Nem tudta eldönteni, hogy melyiket vegye meg, így mondtam, hogy megvesszük az összeset. Cipõt is akart, amelyik illik a ruhához, mondtam hogy vegyünk mindegyik ruhához valót. Elérkeztünk az ékszerboltig, ahol vettem gyémánt fülbevalókat. Mondhatom, hogy itt már naagyooon izgatott volt. Biztos arra gondolt, hogy a csõd szélén vagyok. Arra gondoltam, hogy próbára tesz amikor kérte a tenisz csuklópántot, még ha életben nem is fogott tenisz ütõt. Biztos gondolkodásba ejtettem, amikor így válaszoltam: - Persze, drágám. Szerintem már közel volt a szexuális csúcshoz az óriási izgalomtól. Végre mosolyogva szólt: - Azt hiszem, hogy ennyi lesz. Menjünk a pénztárhoz. Alig bírtam ki, hogy ne röhögjek, amikor válaszoltam: - Nem tudok most, nincsen kedvem. Az arca eltorzult és teljesen elsápadt: - MIIIII? Akkor elmondtam: - Csak azt akartam, hogy az öledben tartsad egy kicsit ezeket a ruhákat..... Te egyszerûen nem érted az én pénzügyi gondjaimat, amelyekkel meg kell küzdenem mint férfinak, hogy kielégítsem a vásárlási vágyadat, mint nõnek. És amikor rám nézett úgy mintha ölni akarná, hozzátettem: - Hát nem tudsz szeretni egyszerûen magam miatt, és nem csak azokért ruhákért amiket veszek neked? Szóval, ma este sem lesz szex... |
| kawasanyi | 9691 | 2009. június 19. 13:51 | Válasz erre: 9690 |
|
Az csak kellék! Egy finom kis suhintással tudod jelezni, ha már inkább a madárfüttyöt hallgatnád!
|
| pocak75 | 9690 | 2009. június 19. 13:49 | Válasz erre: 9689 |
|
Ja és milyen jól énekelheti a nosztalgia slágereket ha doronggal kell kísérni :-)
|
| pocak75 | 9689 | 2009. június 19. 13:46 |
|
Amióta láttam azon röhögök.... Látom magam elõtt a Mátrában amint bér ijeszt kalózjelmezben, félszem, kampós kéz, rozsdás kard, meg húz maga után egy kenut:-DDD |
| kawasanyi | 9688 | 2009. június 19. 13:23 | Válasz erre: 9686 |
|
Úgy érzem nem én vagyok a célközönség, de valakinek biztos bejön az ilyesmi. Rongyrázóék saját serpája. A bérijesztgetés szerintem nem valami jó tréfa. Nem vagyok egy félénk fajta,de az a baltás gyilkos odab@sz. Visszafelé is el lehetne sütni az ijesztést. János elõugrana a bokorból a baltájával a "gyanútlan" áldozat meg elõrántana valami bazi nagy forgó tárast. Kíváncsi lennék ki tojna be jobban!? :) |
| Lehel | 9687 | 2009. június 19. 13:11 | Válasz erre: 9686 |
|
Ez mi???Nagyon jó :))))))))))))) Most õszintén!Hol találtad????Igazi gyöngyszem :D |
| galoscsabus | 9685 | 2009. június 19. 12:20 | Válasz erre: 9684 |
|
Jeges zsák, Hector Bautista, 5-10 kiló fogyás versenyenként.... Húúúúúúúú de gááááááááááááázzzzz :-))))))))))))))))) |
| kawasanyi | 9684 | 2009. június 19. 12:01 |
|
A sok idióta gumimelegítõt használ, nem haladnak a korral, de szerencsére a szemfüles RTL KLUB meglesett egy eddig jól rejtegetett mûhelytitkot a GP-bõl! A jéggel teli zsák! "http://sportmotor.hu/motoros_videok/poen/hogy-htsuk-jeggel-a-gumit-48109" |
| deathmetal | 9683 | 2009. június 19. 10:10 |
|
Na ki szeretne így ébredni? :) "http://www.indavideo.hu/video/Sulyos_alvaszavar" |
| deathmetal | 9682 | 2009. június 19. 10:05 |
|
kicsit morbid, de nekem tetszik :) "http://jatekok.napiszar.com/play/3430/vicces/Jackhammer%203" |
| Cerb | 9680 | 2009. június 18. 12:08 |
|
- Miért nem érdemes József Attilával barkochbázni? -??? - Mert mindig csak a mamára gondol. - Miért lõtték le a TV-macit? - Mert köpött. - Miért nincsenek mr Ceausescu viccek? - Mert lelõtték a poént. - Miért kell óvatosan kinyitni a Nemzeti Sportot? - Nehogy kiessen a Fradi. - Miért füstöl a kórház kéménye? - Fõ az egészség ! Milyen a polip csókja egy nedves atlanti éjszakán? - Oktopuszi. - Milyen a falusi abortusz? - Lelövik a gólyát. - Milyen buli van az intenziv osztályon? - Eszméletlen!! - Milyen az új rádió? - Olyan, mint a gozmozdony. Minden állomáson fütyül. - Milyen a szelíd kannibál? - A tenyerembõl eszik. - Mi a különbség a Schwarzenegger és Kudlik Júlia között? - Semmi, mert mind a kettõ deltás. - Mi a különbség a teológus és a geológus között? - Ég és föld. - Mi a különbség az elmebeteg és az idegbeteg között? - Az elmebeteg ragaszkodik hozzá, hogy 2*2=5. Az idegbeteg tudja, hogy 2*2=4, de piszkosul idegesíti. - Mikor lesz atombombája Magyarországnak? -??? - Ha rádobják. - Meddig beszélgetnek a süketnémák? -??? - Lámpaoltásig. - Melyik jobb szakács, a férfi vagy a nõ? - A férfi és miért? - Mert két tojásból olyan habot ver, ami 9 hónap múlva megszólal. - Melyik az az állat, amelyik halála után meg vagy 300-at fordul? - Grillcsirke. - Melyik a legveszedelmesebb betegség? - A szerelem. Egyszerre két embert dönt ágynak. - Melyik a kakukktojás? a. Petõfi b. Ezüst c. Arany - Melyik az a zöldség, amelyiknek a legmagasabb az alkoholtartalma? - A falra hányt borsó! - Melyik a legnõiesebb állat? -??? - A béka, mert szétteszi a lábát, bekapja a legyet és fél a gólyától. - Hogyan udvarol a srác a félszemû csajnak? - Gyönyörû szemednek nincsen párja. - Hogyan csodálkozik a leprás? - Leesik az álla. - Hogyan élvez el a robot? - Kiveri a biztosítékot. |
| berdogabor | 9677 | 2009. június 17. 15:33 |
|
Hasznos lehet...... Gyorshajtás kalkulátor. "http://gyorshajtas.co.cc/" |
| csabu987 | 9676 | 2009. június 17. 08:30 | Válasz erre: 9675 |
|
Nem. Ideális nõt kell találni. Az ideális nõ pedig vak, süket, néma, nimfomániás, az apja pedig kocsmáros.
|
| Pamacs | 9675 | 2009. június 17. 08:03 |
|
A jó házasság 4 aranyszabálya: 1. Olyan nõt kell találni, aki jól fõz és tisztán tartja a lakást. 2. Olyan nõt kell találni, aki sok pénzt keres. 3. Olyan nõt kell találni, aki jó az ágyban. 4. Meg kell oldani, hogy ez a 3 nõ ne tudjon egymásró |
| emre | 9674 | 2009. június 16. 22:26 |
|
Lehet már volt de nagyon jó! "http://www.indavideo.hu/video/zx-6_pacsi" |
| berdogabor | 9673 | 2009. június 16. 22:13 |
|
Na szóval így akartam írni. :-)))) A Suzuki SX4 utódja az esikszhét lesz. |
| Zsifi | 9671 | 2009. június 16. 19:37 |
|
Lámpaláz Az elsõ mise A fiatal pap nagyon izgult az elsõ miséje elõtt, a püspök észrevette, azt tanácsolta neki - mielõtt megkezdi a misét - tegyen egy kis vodkát= a vizespohárba - hogy megnyugodjon. Nagyon jól sikerült az elsõ mise= , de amikor hazaért, egy levelet talált a püspöktõl: Kedves Fiam! Gratulálok misédhez és örülök hogy megfogadtad tanácsomat, v= an azonban néhány megjegyzésem: - Abból a pohárból kis kortyokat kell inni, nem egyszerre felhajtani= . - Abba a vizespohárba nem teszünk se jégkockát, se citromszeletet.= Ja és azt mondtam - hogy tegyél egy kis vodkát a vízbe és nem fordítva. - A Bibliát nem használjuk pohártartónak. - 10 parancsolat van és nem 12. - 12 Apostol van és nem 10 - Amikor a keresztrõl beszélsz - nem mondhatod "Az a nagy T AZ oltáron" - Amikor Jézusról beszélsz, nem mondhatod "A fiú és bandája". - Dávid egy parittyával és egy kõvel gyõzte le Góliátot, nem= robbantotta szét a seggét. - Júdást nem hívhatod köcsögnek. - Az Atya, Fiú, Szentlélek nem az "öreg , a srác és a szellem" - Nem szép a Pápát "Keresztpapának" hívni. - A Fáraó számûzte a zsidókat, nem küldte õket a picsába. - Mária Magdolna bûnös volt, de nem kurva. - Az ötlet, hogy kérted a hívõket hogy tapsoljanak jó volt, visz= ont túloztál, amikor megkérted õket, táncolják a szambát és Da= niella nõvért sztriptízre hívtad. - A szentelt vizet áldásra használjuk, nem arra hogy a tarkód leh= ûtsd vele. - Keresztelõ Jánost nem a lábáztatók avatták szentté. - Az a kis ház nem budi, hanem a gyóntatószék - Aki a kereszten van, az Jézus - nem Che Guevara. - Krisztussal a keresztet vitették - nem akart a hegyre költözni. - A padban mocorgóknak nem kell mondanod, hogy óvszert használjanak. - A hívõk adománya nem piti aprópénz. - A közös-ülés jelentése nem dugás, hanem ÁHITAT. - A harang valóban nem szép hangú - de nem is repedtfazékra emlé= keztet. - Az ostya gyártója nem harácsoló vállalkozó, hanem PÉK. - A frigyszekrényre ne mondd hogy bárszekrény. - Amikor a bûnösök meghalnak, pokolba mennek, nem az anyjukba. - Mindig legyen rajtad alsógatya , pláne ha a csuháddal legyezed mag= ad. - A ministránsokat ne ölelgesd, Õk az én kedveseim. - A zsinat nem a vén buzik gyûlése. - Emlékeztetlek, hogy a mise kb. egy óráig tart, nem 2x45 perces, = és az,aki melletted ült és piros-szoknyás transzvesztitának hívtad - én = voltam. Hát ezenkívül minden rendben volt. Áldásom Rád. |
| gacsoi | 9670 | 2009. június 16. 18:27 | Válasz erre: 9669 |
|
Te is tudod törölni!!!!:)))))) A felsõ sarokban ott az a kis X. Katt arra!!!!! |
| Lehel | 9669 | 2009. június 16. 18:21 | Válasz erre: 9668 |
|
Na níd mán! Most nézem, az általam feltett videó már itt van...valami moderátor ha tudja törölje... |
| Lehel | 9668 | 2009. június 16. 18:11 |
|
Ez lehet valami Talma rovatba kellen, de nem rossz így sem :) "http://sportgeza.hu/sport/2009/06/15/nagy_balek_lett_martinez_talmacsi-utodja/" |
| Pamacs | 9667 | 2009. június 16. 17:31 |
|
Megy haza a részeg pali, becsönget egy házba, kijön a ház mester, maga meg mit akar, nem is itt lakik, tûnjön el. /> Eltelik egy fél óra, újra becsönget ugyan oda, házmester: mondtam már nem itt lakik, részeg disznó, takarodjon innen! Ugyan ez a szitu harmadszorra is, erre a részeg: Na nehogy azt mondja már, hogy mindenütt maga a házmester, én meg sehol sem lakok......... DDDDDDDDDDD |
| fragile | 9666 | 2009. június 16. 15:28 |
|
Szõke nõ fel-alá járkál a telefonfülke elõtt, mert a mamájának akar telefonálni, de nincs nála aprópénz. Jön egy pasi, a szõke odasiet hozzá: - Kérem uram, bármit megteszek csak adjon egy kis aprópénzt, mert muszáj telefonálnom! - Bármit? Jó, akkor jöjjön velem! A pasi egy szállodai szobába vezeti a szõkét, majd mondja neki: - Térdeljen le! A szõke letérdel... - Húzza le a sliccemet! A nõ lehúzza... - Vegye elõ! A nõ elõveszi... - Jó, most kezdheti! - Halló, mama...? |
| deathmetal | 9665 | 2009. június 16. 10:45 |
|
Nem mai videó, de nekem még mindig tetszik :) "http://www.indavideo.hu/video/A_takaritonok_hatul_mennek_be" a tökéletes gyilkosság :) |
| Hadvezér | 9664 | 2009. június 16. 09:02 |
|
Augusztus van. Egy dél-franciaországi kisvárosban vagyunk, egy panzióban, a turistaidény kellõs közepén. De sajnos már régóta esik az esõ, ezért elég rosszul megy a bolt....és persze mindenki marhára el van adósodva. Ekkor szerencsére belép egy gazdag orosz turista a kis hotelbe, a recepcióhoz megy és kér egy szobát. Lerak egy 100 euróst az asztalra, majd elirányítják a szobájába, ami a harmadikon van. A hotel tulajdonosa fogja a 100 Euróst, és szalad vele a hús beszállítójához, hogy megadja neki a tartozását. A hentes azonnal fogja a 100 Euróst és siet a nagykereskedõjéhez, hogy megadja neki a lóvét. A nagykereskedõ sem rest, vágtat egybõl a termelõhöz, Etienne gazdához, hogy kifizesse neki a disznókat, amit még korábban hitelre kapott tõle. Etienne gazda pedig fogja a pénzt és sebes malac vágtában viszi Sophie-nak, a helyi prostinak, aki még a múlt hónapban nyújtott neki hitelben szolgáltatásokat. Sophie pedig boldogan sétál be a 100 Euróssal a mi kis hotelunkba, hogy kifizethesse végre a szobákat, amire felvitte a pasikat az elmúlt hetekben. Leteszi a pultra a 100-ast. Ebben a pillanatban lejön a harmadikról a gazdag orosz. Kijelenti, hogy ez a szoba neki nem felel meg, és kéri vissza a pénzt. A tulaj odaadja, õ pedig fogja a 100-ast és távozik. Nos: VÉGÜL NINCS KIADÁS ÉS NINCS BEVÉTEL ÉS MÉGIS MINDENKI KIFIZETTE AZ ADÓSSÁGÁT !!! ENNYIT A VILÁG GAZDASÁGI VÁLSÁGÁRÓL... J |
| Zsifi | 9662 | 2009. június 15. 15:46 |
|
> "Kedves Erste Bank! > Mivel Önök üzleti kapcsolatban állnak Mátyás királlyal, jó lenne, ha megadnák az elérhetõségét! > Újrakoronáznánk, ezek helyett ..." |
| rosejblee | 9661 | 2009. június 15. 13:30 | Válasz erre: 9660 |
|
Lehet hogy a számolást elvéti,de elsõ és nem utolsó.
|
| fragile | 9660 | 2009. június 15. 11:29 |
|
HÍR, de ezt én most ide teszem fel: "http://sportgeza.hu/sport/2009/06/15/nagy_balek_lett_martinez_talmacsi-utodja/" :-D |
| ekowob | 9659 | 2009. június 15. 09:35 |
|
----- Amikor Isten a férfit teremtette Isten megteremtette a szamarat, azt mondta neki: Te egy szamár vagy! Állandóan dolgozni fogsz reggeltõl-estig, és súlyos terheket cipelsz majd a hátadon! Füvet fogsz enni, és nem leszel intelligens. 50 évig fogsz élni! Erre azt válaszolta a szamár: 50 év túl hosszú idõ, kérlek, adj csak 30 évet! Így is történt. Ekkor megteremtette Isten a kutyát, és azt mondta neki: Te egy kutya vagy! Õrzöd az ember javait és a legjobb barátja leszel! Azt eszed, amit az ember meghagy és oda dob neked! 25 évig fogsz élni! A kutya válaszolt: Isten, 25 év túl hosszú élni, kérlek, adj csak 10 évet! Így is történt. Ekkor megteremtette Isten a majmot, és azt mondta neki: Te egy majom vagy! Fáról fára fogsz ugrálni, és úgy viselkedsz majd, mint egy idióta! Szórakoztató leszel, és 20 évig fogsz élni! Azt válaszolta erre a majom : Isten, 20 év túl hosszú idõ a világ bohócaként élni. Kérlek, adj nekem csak 10 évet! Így is történt. S végül megteremtette Isten a férfit, majd azt mondta neki: Te egy férfi vagy! Az egyetlen értelmes élõlény, aki a földön él! Te kihasználod az intelligenciád, más élõlények uralkodója leszel! Te leszel a föld uralkodója, és 20 évig fogsz élni! Erre azt válaszolta a férfi: Isten, férfinak lenni 20 évig elég kevés! Kérlek, add nekem még a 20 évet a szamártól, 15 évet a kutyától és a 10 évet a majomtól, amirõl Õk lemondtak! Ekkor Isten elrendelte azt, hogy a férfi 20 évig úgy éljen, mint a férfi, aztán házasodjon meg! Aztán 20 éven keresztül, mint egy szamár dolgozzon reggeltõl-estig, s nehéz munkája legyen! Késõbb gyermekei legyenek és további 15 éven keresztül tegye azt, mint egy kutya, õrizze a házat, és egye azt, amit a család meghagy neki! Az öregségére maradó 10 évben pedig viselkedjen úgy mint egy majom, mint egy idióta az unokái szórakoztatása végett! Így is történt... |
| mogorva | 9657 | 2009. június 12. 18:32 |
|
Trükkös tolvajok Figyelem! Egyre gyakorabban választják az alábbi módszert a "trükkös" tolvajok: Két feltûnõen csinos, fiatal nõ odajön az autódhoz, amikor éppen beállsz a Tuskó/Ósün/Metró/Kora parkolójába. Letekered az ablakot, a csaj melle majd' kiesik a pólójából (így terelve el a figyelmedet) és megkérdezi, hogy lemoshatják-e a szélvédõdet? Miután ez megtörtént, megkérdezik, hogy elvinnéd-e õket a közelben lévõ benzinkúthoz. Ha beleegyezel, beszállnak a hátsó ülésre és rövid idõ múltán vadul szeretkezni kezdenek, alig mersz a tükörbe nézni! Ekkor az egyikük elõrehajol és megkérdezi, volna-e kedved beszállni harmadiknak. Az aktus után elfáradva ismét megkérdezi, hogy mit szólnál egy jó cigihez? Mivel a jó szívvel adott dolgokat az ember nem szívesen utasítja vissza, nehezen, de beleegyezel... A másik pedig eközben kifosztja a pénztárcádat! VIGYÁZAT!!! Egyre gyakoribb módszer! A héten már négyszer történt meg velem... ;) |
| pistike76 | 9656 | 2009. június 12. 08:09 | Válasz erre: 9655 |
|
Micsoda humor bonbon -ok Cserni kora reggel :-))))
|
| csernobil | 9655 | 2009. június 12. 07:14 |
|
- Mi az: pici, rózsaszín, szõrös állatka, amelyik négy számjegybõl áll? - Pink hód. Kohn és Grün találkozik: - Szervusz Grün! Mi van mit vettél? Miért van annyi óvszer a kezedben? - 25 darabot vettem! - válaszol Grün. - De miért? - Nézd, bementem a DM-be, és egy iszonyú jó begyes szõke eladó odalép, és megkérdezi: "Mit óhajt uram?". - Kotont szeretnék vásárolni, válaszoltam. - Megengedi, hogy méretet vegyek? - így a nõ. Elképedve válaszoltam, hogy természetesen. A nõ elém térdel, elõveszi, teljesen beveszi, leápol végig, majd száját megtörülve közli: - Ez a méret van, mennyit parancsol belõle? Ennyi jóért nem volt pofám néhányat mondani, így kértem 25-öt. Na ez történt - mondja Kohnnak. Kohn teljesen transzba jõve kérdezi: - S ez így lesz, ha én megyek be??? - Persze. Kohn elrohan a DM-be, ahol valóban ott a bomba nõ. - Kotont szeretnék vásárolni. - hadarja gyorsan az eladónak. - Megengedi, hogy méretet vegyek önrõl? - kérdezi kéjes szájjal a hölgy. - Természetesen!!! A nõ letérdel, elõveszi, kiadóan leápolja, full extra, majd megkérdi Kohnt: - Ez a méret van, mennyit parancsol belõle? - ...köszönöm, egyet se, csak érdeklõdtem...! Az állatorvos megkéri az asszisztensét, hogy adjon be hashajtót a Rárónak. Elmagyarázza, mi a teendõ: - Dugjon be egy csövet a ló szájába, tegye be a tablettát a csõbe, és fújjon bele jó erõsen, így a gyógyszer a ló nyelõcsövébe kerül. Fél óra múlva kérdi az asszisztenst: - Na, hat már a hashajtó? - Igen, de sajnos a ló fújt elõször. Felébred a medve a téli álomból: - Olyan kanos vagyok, hogy az elsõ élõlényt, aki velem szembe jön az erdõben, azonnal megb*szom! Elindul az ösvényen, látja, hogy jön szembe egy sündisznó, gyorsan felkapja, mire a süni összegömbölyödik a markában. Forgatja jobbra-balra, de nem talál semmi nyílást. Tiszta ideg lesz, elkezd kiabálni: - Hol a p*nád, hol a p*nád?! A süni kétségbeesve megszólal: - Nekem nincsen!! - Mivel mondtad?!?!? Mivel mondtad?!?!?! A kamionos leszólít egy szemrevaló örömlányt az út szélén: - Szia Picim, mennyi nálad egy menet? - 15 000. - Az sok. Mit szólnál 3000-hez, meg a mobilomhoz? A csajszi bepillant a fülkébe és látja, hogy tök tuti a teló, biztos sokat ér. Így belemegy az alkuba. Le is nyomnak egy félórás numerát, a sofõr kifizeti a 3000-ret, majd indulna. Mire a nõ: - Hé, és a mobilod? - Ja, bocs. 06-20... - Képzeld, elvesztettem a szüzességemet! - Pénzért vagy szerelembõl? - Szerintem szerelmbõl. Mit kapsz ma egy ezresért? A kisunoka megkérdezi a nagypapát, mi az, hogy átlag. Nagyapi mond egy példát: - Te 8 éves vagy, én 80, tehát ketten együtt 88 évesek vagyunk, vagyis átlagban 44 évesek, ami a legszebb férfikor. De dugni te se tudsz, meg én se! Két nõ megmenekül egy hajótörésbõl. Hetekig élnek egy lakatlan szigeten. Egyik nap felsóhajt az egyik: - Legalább egy férfi is lenne velünk! - Miért, unod a banánt? - kérdi a másik. Szenilis nagypapa régi vadászélményeirõl mesél az unokáknak. - Az erdõt járva elém kerül egy vad, gyorsan célzok, leterítem, kikanyarítom, az egyik combját feldobom a vállamra. Alig néhány lépés után újabb vad tûnik fel, arra is gyorsan célzok, leterítem, kikanyarítom, az egyik combját feldobom a másik vállamra.... Közben csenget a postás, nagypapi kimegy, átveszi a küldeményt és visszaül az unokákhoz. A gyerekek unszolják, hogy meséljen tovább. - Hol is tartottam, gyerekek? - Ott, hogy mindkét válladon volt egy comb. - Ja, igen! Én meg csak nyaltam, csak nyaltam.... |
| csernobil | 9653 | 2009. június 11. 12:51 |
|
Népdalgyûjtök próbálják rávenni János bácsit, hogy énekeljen nekik valamit. - Az a baj, édes fiaim, hogy én jószerivel amolyan disznó-nótákat ösmerök csak. - Nem baj az, János bácsi! Ahol disznó, ott mondja azt, hogy "hüm-hüm". - Ám legyen. Csavaros a, csavaros a hüm-hüm fasza... - Ez a maguk csigapástétoma tényleg csigából van? - Igen. - És csak csigából? - Hát, hogy így rákérdezett, õszintén megmondom, teszünk bele disznót is. - Mennyit? - Fele-fele: Egy csiga, egy disznó... "És Isten megteremté a bort, hogy vigadjanak az emberek. És az emberek vigadtak és Isten látta, hogy ez jó. Aztán az emberek egyre többet vigadtak és egyre kevesebbet törõdtek Istennel és Isten látta, hogy ez nem jó. És ekkor Isten megteremté a másnapot..." Alkoholok - Informatikai szemszögböl 0,1 l - Demo 0,25 l - Trial version 0,5 l - Personal edition 0,7 l - Professional edition 1,0 l - Network edition 1,75 l - Enterprise edition 3 l - Small business edition 5 l - Corporate edition Házi pálinka - Home edition Reggeli feles - Recovery tool Sör - Patch Sörhöz feles - Service pack absinth - crack |
| Junior | 9652 | 2009. június 11. 11:56 |
|
Igazából nem tudok semmi vicceset, csak gondoltam megosztom veletek hétvégi tapasztalatomat: Jégveréses vaksötét zivatarban, zárt bukóban tüsszenteni sz@r érzés. |
| fragile | 9651 | 2009. június 11. 10:43 |
|
HONNAN TUDOD, HOGY MAGYARORSZÁGON DOLGOZOL? Mámorban úszol, ha 2.7 %-os fizetésemelést kapsz. A fõnököd nem tudná ellátni a te munkád. A felsõ vezetõk fizetése magasabb, mint az összes harmadik világbeli ország éves költségvetésének összege. Nyáron is sötét van, mikor munkába ill. munkából mész. Pontosan tudod, hány napot kell még dolgoznod a nyugdíjig. Látsz egy jólöltözött, okos embert és tudod, hogy csak látogató. Az új dolgozó vadi új számítógépet kap, ami mindent megcsinál helyette, míg Te nyugodtan elmehetsz ebédelni, amíg a tiéden elindul a rendszer. Már késésben vagy a feladattal, amit még csak most kaptál meg. Nincs pénz az osztályodon szükséges két ember felvételére, de négy teljes-munkaidõs tanácsadót felvesznek a vezérigazgató mellé. Onnan ismered a gyerekeidet, hogy az asztalodon van a fényképük. Miközben olvastad ezt a listát, végig bólogattál. |
| fragile | 9650 | 2009. június 11. 10:33 |
|
önéletrajz elemzés: Társaságot kedvelõ személyiség - ahogy lehet, lelép az irodából Remek prenzentációs képesség - szarra sem alkalmas Remek kommunikációs képesség - egész nap a telefonon lóg átlagos alkalmazott - nem valami fényes a teljesítménye Mód felett jól képzett - mostanában nem csinált semmi nagy baromságot A munkája kiemelkedõ fontosságú - a dátumokat nem fogná fel Aktív szociális életet él - iszik, mint a gödény A családja szociálisan aktív - azok is isznak, mint állat Független dolgozó - soha senki nem tudja, mit is csinál valójában Gyorsan gondolkodik - kézenfekvõ kifogásokat talál mindenre Elõvigyázatosan gondolkodik - nem akar döntést hozni Agresszív - visszataszító Logikusan oldja meg a nehezebb feladatokat - lepasszol mindent valaki másnak Remekül fejezi ki magát - beszél magyarul Példás figyelemmel van a részletek iránt - amit talál, zsebreteszi Kiemelkedõen jó ítélõképessége van - rohadt szerencsés Van érzéke a humorhoz - tud pár gusztustalan, ostoba viccet Tudatosan építi a karrierjét - mocskos kis seggnyaló Lojális - máshol soha az életben nem kapna munkát |
| fragile | 9649 | 2009. június 11. 09:50 |
|
Egy férfi ül az étteremben és újságot olvas. Elõtte van egy tál leves. Leül mellé egy másik ember és nagyon bámulja a tányért. Fél óra múlva úgy gondolja, hogy elveszi a levest, mert már 3 napja nem evett. Jóízûen kanalazgatja, majd amikor a végére ér, megpillant az alján egy fésût tele hajszálakkal és visszahányja az egészet a tányérba. Óvatosan visszacsúsztatja, mintha mi sem történt volna. Erre az újságot olvasó ember megszólal: - Maga is látta a fésût? |
| csernobil | 9645 | 2009. június 10. 22:18 |
|
Egy házaspár 10 üvöltõ gyerekkel áll a repülõtéri vámvizsgálat elõtt. A vámtiszt megkérdi a családfõt: - Van önöknél lõfegyver, szúró-vágó eszköz vagy kábítószer? A családfõ kicsit idegesen: - Higgye el uram, ha lenne, már rég használtam volna. - Tudod, haver, amikor vállalkozó lettem, csak a tudásomra és a józan eszemre támaszkodhattam. - Nem te vagy az egyetlen, aki nulláról indult... Vadásznak az orvosok a tónál. Amikor a vadkacsák felröppennek, a belgyógyász felemeli a puskáját, de nyomban vissza is ereszti: - Nem biztos, hogy kacsa... Tovább várnak, ismét felröppennek a vadkacsák. A pszichiáter céloz, de õ is leereszti a fegyvert: - Én tudom, hogy kacsa, de vajon õ is tudja-e magáról?... Megint csak várnak tovább. Amikor felröppennek a vadkacsák, a sebész irtózatos tüzelésbe kezd, lelövi az összeset. Odaszól a kórboncnoknak: - Menj, és nézd meg, van-e köztük kacsa. |
| berdogabor | 9644 | 2009. június 10. 10:33 |
|
20 évi házasság után megkérdi a székely asszony az urát: - Te ember, vajon szeretsz-e még engem? Mert sosem mondod. - Én egyszer megmondtam, ha változás van, majd szólok! |
| csernobil | 9643 | 2009. június 10. 07:57 |
|
Nyuszika ül a fa tövében és írogat. Arra megy a róka és megkérdi: - Mit írsz nyuszika? - Szakdolgozatot arról, hogy a kis állatok hogyan tudják megvédeni magukat a nagyvadaktól! - Ez hülyeség! Gyere a bokorba és mutasd meg! A róka csupa véresen jön ki, de a nyuszikának semmi baja! Arra jár a farkas is és õ is megkérdi a nyuszikát: - Mit írsz nyuszika? - Szakdolgozatot arról, hogy a kis állatok hogyan tudják megvédeni magukat a nagyvadaktól! - Ez hülyeség! Gyere a bokorba és mutasd meg! A farkas csupa véresen jön ki, de a nyuszikának semmi baja! Arra jár a medve! Megkérdi: - Mit írsz nyuszika? - Szakdolgozatot arról, hogy a kis állatok hogyan tudják megvédeni magukat a nagyvadaktól! - Ez hülyeség! Gyere a bokorba és mutasd meg! A medve csupa véresen jön ki, de a nyuszikának semmi baja! Kijön utána az oroszlan és így szól: - Látod nyuszika, nem az számít, hogy mirõl írsz szakdolgozatot, hanem az, hogy ki a KONZULENSED! |
| R2 | 9642 | 2009. június 9. 22:55 |
|
"http://video.szon.hu/video/42409/megfordul-fordul-driver-woman-vezet-ipszilon-losern" :-)))))))))))))))
|
| Hooliboy | 9641 | 2009. június 9. 21:30 |
|
Címe:Egy szõke naplója Szövege:Szeptember 1. Most naplót írok.Szerettem volna ideírni, hogy mikor kezdtem bele,de hiába kérdeztem már reggel óta az emberektõl,hogy hány óra van,mindig mindenki mást mondott! Úgyhogy csak annyit mondhatok,hogy a sárga színû kör nemrég lement és felment az ezüst színû. Szeptember 2. Bár hétfõ van, jól telt a napom. Egész reggel egy jó viccen röhögtem.A Béla mesélte pénteken.Kicsit fáradt voltam, mert tegnap videót néztünk.Már eleve késõn kezdtünk bele,mert tök sokáig tartott összeszedni 19 embert,mert a filmre rá volt írva,hogy 18 alatt nem ajánlott. Szeptember 4. Ma vezetni tanultam.Amikor beültem az autóba nagyon ideges lettem,mivel ott három pedál volt, nekem meg csak két lábam van.Ma kiderült, hogy terhes vagyok.Ikreket várok.Ezt onnan tudom, hogy vettem két terhességi tesztet és mind a kettõ pozitív lett.Nem is olyan gáz a terhességi teszt,azt hittem nehezebb kérdések lesznek. Szeptember 11. Ma a férjem otthon hagyta a mobilját.Felhívtam õt,de csak a hangposta jelentkezett.Hagytam neki üzenetet,hogy jöjjön haza a mobiljáért.A mai nap csupa bosszúság ért.Egyrészt 3 órát várakoztam a mozgólépcsõn,mert áramszünet volt a plázában.Aztán amikor a fõnök hívott,nem tudtam bemenni. Ugyanis ki volt írva az ajtóra,hogy ,,HÚZNI".Én mondtam is,hogy ,,húúú",de az ajtó nem nyílt ki. Szeptember 25. Ma kaptam ajándékba két vasgolyót,de az egyik elveszett,a másikat elrontottam.Sajnos a kifestõmet már kifestettem,de a férjem adott egy lapot,aminek a két oldalára rá volt írva,hogy ,,FORDÍTS".Ezzel elment a délután. Szeptember 30. Ma akartam venni egy miniszoknyát,de az eladó közölte, hogy az egy öv. Megkérdezte az egyik ismerõsöm, hogy: -Mennyi az évi fizetése? -Sajnos,nem ismerek semmilyen Évit. Október 1. Már egy hónapja írom a naplómat.Gyötör a kíváncsiság,hogy vajon érdekli-e az embereket egy szöszi naplója.Amíg ez kiderül, addig elkezdem kiszínezni a vadiúj kifestõmet. Mindenkit puszil: Szöszi |
| Zsifi | 9640 | 2009. június 9. 20:43 |
|
Százéves milliomos nõsült. A húszéves menyasszony elhatározza, annyira meghajtja az öreget, hogy a nászéjszaka után temetés következzen, aztán lelép a zsozsóval. A tata mezítelenül lép ki a födõszoba ajtón, péniszén óvszer, fülében vatta, orrán csipesz. A lány döbbenten nézi. - Hogy nézel ki? Minek rajtad azok a vackok? Az öreg szégyenlõsen válaszol. - Ne haragudj Kicsim, még nem mondtam, de képtelen vagyok elviselni a nõi sikolyokat, és az égett gumi szagát. Elmegy egy 150 kg-os nõ a nõgyógyászhoz. Felül a vizsgálószékbe. Az orvos egy ideig csak néz elõre, idõnként pislog, majd megszólal: - Hölgyem, legalább fingjon már egyet, hogy legyen kiindulási alapom! A páciens hálákodva rázza az orvos kezét: - Doktor úr, köszönöm! Nem akarom pénzzel megsérteni, de megígérhetem, a végrendeletemben mindent Önre hagyok majd! Erre az orvos: - Ó, nagyon köszönöm! Viszont kérem vissza a receptet, amit adtam . Szeretnék egy kicsit módosítani rajta... Egy férfi afrikai körutazásból hazatérve nagyon rosszul érzi magát. Elmegy az orvoshoz, aki javasol neki egy alapos kivizsgálást. Befektetik a kórházba, egy elkülönített szobába, és elvégzik a vizsgálatokat. A betegágy mellett csörög a telefon, a férfi felveszi: - Az orvosa vagyok. Rossz hírem van. Egy vírusos betegséggel fertõzõdött meg, ami sajnos halálos. - Úristen! Nem lehet tenni valamit, doktor úr? - kérdezi kétségbeesve a beteg. - Nos, elõírok önnek egy diétát, ami palacsintából, pizzából és pita tésztából áll. - És az segít? - Sajnos nem, de csak ezeket tudjuk bedugni az ajtó alatt. Elmegy az ember a szemészetre: - Doktor úr! Gond van a szemeimmel, nem jól látok távolra. - Jöjjön ide az ablakhoz, és mondja meg, mit lát! - A Napot. - Akkor mondja már meg nekem, hova a picsába akar maga messzebre látni?! Orvos: - Józsi bácsi! Ezt a 2000 Ft-ost maga tette ide az asztalomra? Józsi bácsi: - Nem, doktor úr. Orvos: - De miért nem? Csinos asszonyka az orvosnál: - Doktor úr! Beteg a férjem. - Jól van asszonyom. Vetkõzzön le, és mutassa meg, hogy hol fáj neki. - Sajnálom, most már élete végéig le kell mondania a szexrõl - mondja az orvos. - De hogy csináljam? - Ugyan már! Csak kibírja valahogy ezt az egy hetet. Egy 80 éves bácsi felveszi a kabátját és indulni készül otthonról. Felesége utána szól. - Hová mész? - Elmegyek az orvoshoz. - Beteg vagy? - Nem, csak gondoltam feliratok magamnak viagrát. - Várj, én is jövök - kászálódik ki a néni a hintaszékbõl. - Miért? Beteg vagy? - Nem, csak kérek egy Tetanusz-oltást, ha elõveszed azt a régi, rozsdás szerszámot. |
| Winchi | 9639 | 2009. június 9. 13:43 |
|
A tolatásnál volna probléma :-))"http://videa.hu/videok/jarmuvek/ausztralia-kamionok-csak-ugy-RVGgwv8jMuciqgma"
|
| Winchi | 9638 | 2009. június 9. 13:33 |
|
:-)))"http://videa.hu/videok/vicces/noi-dilik-baki-eses-idiota-k44OksLJ4dz05mWi"
|
| ekowob | 9637 | 2009. június 9. 11:43 |
|
Tudod-e ....... ki hogyan hal meg? A tûzoltó elég gyorsan, Az aratóért jön a kaszás, A házmester beadja a kulcsot, A molnárt felõrli az élete, A szabónak elszakad élete fonala, A pék megeszi kenyere javát, A kertész a paradicsomba kerül, A postásnak megnyílik a mennyország kapuja, Az órásnak üt az utolso órája, A kalauz eléri a végállomást, A prímásnak elszakad a húrja, A matróz az örök nyugalom tengerére hajózik, A pénztáros elszámol az élettel, A búvár örök álomba merül, A trombitásból kifogy a szusz, A koldus jobblétre szenderûl, A dijbirkozót maga alá gyûri a halál, A bérlõ örökös otthonra lel, A boldogtalan megboldogul, A léghajósnak elszáll a lelke, A vegeteriánus fûbe harap, A virágárus alulról szagolja az ibolyát, A lovász elpatkol, A papnak harangoznak, A vadásznak lõttek, A színésznek legördül a függöny, A muzsikusnak elhúzzák az utolsó nótáját, A szabót kinyírják, A kis embereket elteszik láb alól, A meteorológusnak befellegzett. Milyen változatos is a nyelvünk... |
| mogorva | 9636 | 2009. június 8. 18:59 |
|
- Miska! Hajtsd a tehenet a napra! - Nem lehet, Józsi bá! - Mér? - Mer még csak a holdra jutottak fel az ûrhajósok. Két vajaskenyér sétálva beszélget. Hirtelen elrohan mellettük egy harmadik. Erre az egyik megkérdezi: - Hát ennek meg mi baja van? - Nem látod? Be van sózva! - Te, igaz, hogy a szomszéd fia majdnem papnak ment? - Igaz, de a pap az utolsó pillanatban elugrott az útjából. - Ki az? Ádám párja és 3 betû? - ??? - Roy. A szõke nõ megáll egy kirakat elõtt, és olvasni kezdi a kifüggesztett reklámtáblát: "AMIT NEM LáT A KIRAKATBAN, MEGTALáLJA A BOLTBAN!" Erre bemegy és azt kérdezi: - Tessék mondani, itt van az anyukám? - Miért lenne itt? - Mert a kirakatban nem látom... - Mit kell rakni a túl édes borba? - Borsót. - Hol lakik a pók? - ??? - Pokolban! Dinnyét eszik a vízilabda-válogatott. - Milyen a dinnye, Tibor? - Kicsit kásás, Tamás. - Miért pont keresztre feszítették Jézust, miért nem folytották inkább vízbe? - ??? - Mert milyen hülyén nézne ki a templom tetején egy akvárium! Hozzájutottam egy vakok számára készült Playboyhoz... teljesen elkopott az ujjam... |
| TBarna | 9635 | 2009. június 8. 10:05 |
|
Ha Ádám és Éva kínaiak lettek volna, akkor megeszik a kígyót, az almát meg hagyták volna a p*csába. Itt Magyarországon az a gond, hogy senki sem meri felvállalni, amit mondott. De ezt nem tõlem hallották! Miért nincs a Kékestetõn halászcsárda? Kéne lennie, hiszen ott van az ország legmagasabb pontya. Már Madame Curie is csodálkozott az urán! |
| Winchi | 9634 | 2009. június 8. 07:45 |
|
A szõke nõ leszáll a buszról, és kilóg a bal melle. Egy férfi szól neki udvariasan, mire a szõke nõ: -Francba, a gyereket a buszon hagytam! -------------------------------------------- ---------------------------------- De szép csizma - mondta a télapó, és besöpörte a zsákjába... --------------------------------------- --------------------------------------- Barna,szõrö s és ha izgatod feláll? - ? - Fekvõ barna medve. ---------------------------------------------- -------------------------------- Két kamera megy a sivatagban. Az egyik elesik.Mire a másik: - felvegyelek? ---------------------------------------- -------------------------------------- Egy kisszög és egy nagyszög utazik a buszon.A kisszög átadja a helyét a nagyszögnek.Mire a nagyszög megveregeti a kisszög válát.: - Derékszög. ---------------------------------------- -------------------------------------- - Mi az? 4 lába van, mégis eldõl? - ? - Félbevágott pók. ----------------------------------------------- ------------------------------- - Jó napot kívánok! Maga kért reggel hatra ébresztést? - Igen... - Na akkor kapja össze magát, mert már kilenc óra van! ------------------------------------------------ ------------------------------ - Miért repkednek a boszorkányok seprûn? - ? - Azért mert a porszívónak rövid a zsinórja. ------------------------------------------ ------------------------------------ Az idõs házaspár lefekvéshez készülõdik. Mikor bebújtak egymás mellé az ágyba, az öregasszonynak kedve támad egy kis hancúrozáshoz. Gyakorlott mozdulatokkal simít végig a férje testén, majd egy bizonyos ponton megállva, megkérdezi. - Na papa mit fogok? - hajol közel a párjához. - Mit fogsz, mit fogsz? - mordul az öreg az asszonyra. - Hát alighanem aludni fogsz! ---------------------------------------------- -------------------------------- Egy nõ sorban áll a postán, amikor észreveszi, hogy elõtte egy középkorú, kopaszodó férfi rengeteg, szívekkel teli képeslapra kis szivecske-bélyegzõt nyomkod, majd elõvesz egy parfümös üveget, és az összes lapot egyenként befújja. A nõ nem bírja megállni szó nélkül: - Mondja, maga mit csinál? - Szétküldök 1000 darab Valentin-napi képeslapot azzal a szöveggel, hogy: "Találd ki, ki vagyok!" - De miért? - Válóperes ügyvéd vagyok. |
| Dewy | 9633 | 2009. június 7. 19:19 |
|
Egy 80 éves öregember elvesz egy 19 éves csajt. Nászéjszaka, az öreg felmutatja három ujját. Ez azt jelenti, hogy háromszor fogjuk csinálni? Kérdezi az ifjú ara. Nem, ez azt jelenti, hogy ezek közül választhatsz! Piroska éjnek idején megy az erdõben, karján a kosarával. Találkozik a farkassal, és az aggódva kérdezi töle: - Piroska nem félsz ilyenkor az erdõben? - Mitôl félnék? Pénzem nincs, dugni meg szeretek... A profi Két prosti beszélget: - Te mit kérsz a Télapótól? - Ötezret, mint a többitõl... Egy nö az állatkereskedésben valami ajándékot venne a férjének, de mindent túl drágának talál. Ezt elpanaszolja az eladónönek. - Nos, semmi gond. Van hátul a raktárban egy különleges békám. Csak 50 dollárért. - Nem túl sok az egy békáért? - Szerintem, megéri az árát. Arra lett betanítva, hogy orális szexet tudjon végezni. A nö megdöbben, ám mivel a férjének ez az egyik kedvence, ö meg nem rajong érte, úgy gondolja, jó befektetés lesz. Megveszi, hazaviszi. Este átadja és elmagyarázza a béka különleges értékét. A férj kétkedik, de megígéri, hogy kipróbálja. Aztán a nö az éjszaka közepén arra ébred, hogy a konyhából edénycsörgés hallatszik. Kitámolyog. Látja, hogy a béka és a férfi lábasokat szed elö, és szakácskönyvet lapoznak. - Mi a fenét csináltok itt ti ketten? - kérdezi. Mire a férj: - Ha meg tudom tanítani fõzni, ki vagy rúgva!!! Van egy férfi és annak egy beszélõ papagája. A fickó egy nap felszed egy nõt, aki felmegy a lakására. De van egy kis probléma. A nö utálja a papagájokat. A fickó nem esik kétségbe. Úgy dönt, hogy letakarja a kalitkát, de elõtte ledumálja a papagájjal is, nehogy megszólaljon, mert kivágja a nyelvét. Délután fel is viszi a nõt, és azt mondja neki: Te csak vetkõzz le és tedd szét a lábad. Én majd egy dupla szaltóval felugrok a szekrényre, onnan hátraszaltóval a csillárra, onnan pedig egy dupla cukaharával éppen beléd érkezem! Erre a papagáj nem bírja tovább, és mégis megszólal: - Vazze, inkább vágd ki a nyelvem, de ezt látnom kell! ------------------------------------------------------------------------------- A rendõr megállítja a szabálytalankodó Trabantost: - Kétezer. - Oké, a magáé. ------------------ Két barát beszélget: - Te, képzeld, én azt álmodtam, hogy úttörõ vagyok! - Én meg azt, hogy két nõvel vagyok! - De szemét vagy! Miért nem hívtál át??? - Én hívtalak, de anyád azt mondta, hogy Csillebércen vagy… -------------------------- - Mi az egészség ellentéte - Feleség. ------------------- Mi a baj a nõi gépkocsivezetõkkel? - Az, hogy ha jobbra jeleznek, nem biztos, hogy balra fognak fordulni. --------------------- - Nem vagyok teljesen biztos - mondja az orvos a betegnek - csak feltételezem panaszainak az okát. Valószínûleg az alkohol a hibás. A páciens megértõen elvigyorodik. - Semmi baj, dokikám. Ez velem is elõfordul. Majd eljövök újra, ha józan lesz. --------------------------------------------- Nagymama a kis unokájához: Kisfiam, én nem értem ezeket a mai zenéket! - De nagymama, ez a porszívó! ------------------------------------------------- Egy részeg dülöngél hazafelé a körúton. A Rákóczi téren megszólítja egy néger örömlány: - Hello szépfiú, nem akarsz hazakísérni? - Mi... mi... mit csináljak én Afrikában? ---------------------------------------------------- Nagydarab kamionos betér a fogadóba. Látja, hogy egy vézna ürge ül a sarokban, elõtte egy pohár sör. Odamegy, felkapja a poharat, és kiissza. Az ürge sírva fakad. A kamionos megsajnálja: - Ugyan már csak vicceltem, kérek helyette másikat. Miért sír? - Már hogyne sírnék, amikor ma semmi nem jön össze. Reggel nem csörgött az órám, elaludtam, ezért elkéstem a munkahelyrõl. A fõnököm észrevette, abban a pillanatban kirúgott. Indulnék haza, nincs meg az autóm, ellopták. Hazamentem taxival, hát a legjobb barátomat az ágyban találom a feleségemmel. Erre lejövök ide a csehóba, kérek egy sört, belerakok egy csomó arzént. Erre maga jön és kiissza.. ---------------------------------------------- Csajszi odalép a szõke eladóhoz: - Nem baj, ha felpróbálom azt a ruhát a kirakatban? - Nem, de van próbafülkénk is.! ----------------------------------------------- A dülöngélõ részeg nekimegy egy asszonynak, aki hatalmas pofont lekever neki. - Már haza is értem? - csodálkozik a részeg. --------------------------------------- Két cápa panaszkodik egymásnak: - Tegnap megettem a strandon egy dagadt nõt, de annyira hájas volt,hogy elrontottam a gyomrom. - Én egy szõke bombázót faltam fel, de annak meg olyan üres volt a feje, hogy már egy hete nem tudok lemerülni. --------------------------------------------- A skót bemegy a doktorhoz, és mondja: - Doktor úr szálka ment a nyelvembe. - Na de az, hogy történhetett? - Hát az úgy kezdõdött, hogy kiborult a whiskym a padlóra ………………………………………. Egy idõs házaspár istentiszteleten vesz részt. Úgy a felénél az asszony odahajol a férjéhez és így szól: - Az imént egy csendeset szellentettem; mit gondolsz, mit tegyek? A férj válasza: - Cseréld ki az elemet a hallókészülékedben! ------------------------------------------------------------ Egy idõs úrnak éveken át komoly hallási nehézségei voltak. Végül orvoshoz fordult, és az ellátta õt egy hallókészülékkel, amelynek segítségével ismét 100%-osan hallott. Egy hónap múlva az úr visszament az orvoshoz,aki megvizsgálta és így szólt: - Tökéletes a hallása. A családja boldog lehet, hogy maga megint hall. - Oh, még nem mondtam meg nekik. Csak üldögélek és figyelem, mit beszélnek. Már háromszor változtattam meg a végrendeletemet... -------------------------------------------------- Rámenõs utcai virágárus csalogatja a vevõt: - Uram vegyen egy szép rózsacsokrot, lepje meg vele a feleségét! - Kösz, de nincs feleségem. - Akkor vegyen a barátnõjének! - Barátnõm sincs! - Akkor vegyen egy csokrot magának és ünnepelje meg, hogy milyen szerencsés. -------------------------------------------------------- Két öregúr üldögél a nyugdíjasház kerti padján. Egyik oda fordul a másikhoz és így szól: - Te Béla, én 83 éves vagyok, és tele vagyok kínokkal és fájdalmakkal. Tudom, hogy te is korombeli vagy. Te hogy érzed magad? - Én úgy érzem magam, mint egy újszülött. - Valóban? Mint egy újszülött? - Igen. Nincs hajam, nincs fogam, és azt hiszem, bepisáltam. *** Múlt éjjel nagyon magam alatt voltam, felhívtam a Lelki Segély vonalat. Egy pakisztáni call-centerhez kapcsolt. Mondtam, hogy öngyilkos leszek. Erre nagyon izgatottak lettek, és megkérdezték, hogy tudok-e teherautót vezetni... <BR> <BR>**************************************************************************************** <BR>régi de klasszikus: <BR> <BR>Tudtátok? Hogyha a "mama" szó betûi közül egyet elvesztek, hármat pedig megváltoztattok, akkor azt kapjátok, hogy: "sör"? Csodálatos, nem? <BR> <BR>*** <BR>Egy tetõablakot csináltattam a lakásomban. A felettem lakók erre dühösek lettek. <BR> <BR>*** <BR>Nem tudom mit kezdenék a feleségem nélkül. De akkor is olyan jó rágondolni <BR> <BR>*** <BR> <BR>Tanulni mindig érdemes, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét,s mint tudjuk, a gyümölcsbõl PÁLINKÁT lehet fõzni! <BR> <BR>*** <BR> <BR>Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse aszüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni. <BR> <BR>*** <BR> <BR>A szomjúság az az állapot, amikor az ember két sör között mégegyet inna. <BR> <BR>*** <BR> <BR>Vegyen fel a gyárba igazgató úr! Meglátja, milyen kevés munkával beérem. <BR> <BR>*** <BR> <BR>Az ember egy csomó dolgot nem értékel, amikor egyházi iskolába jár. Pl. hogy naponta elfenekeli egy apácajelmezes, középkorú nõ. Késõbb komoly összegeket kell fizetnie ilyesmiért. <BR> <BR>*** <BR> <BR>Mondtam az orvosnak, hogy két helyen eltörtem a lábam. Erre azt mondta, hogy menjek el azokról a helyekrõl. <BR> |
| Zsifi | 9630 | 2009. június 7. 17:44 |
|
Haldoklik az öreg Kohn. Mondja a feleségének: - Asszony, ha meghalok, minden vagyonomat temesd el velem! Pár nap múlva a temetés után áll a sírnál Kohnné és a barátnõje. Azt mondja a barátnõ: - Ugye, nem voltál olyan hülye, hogy minden vagyonát eladtad, vettél egy nagy gyémántot, és betetted abba a kis dobozba az urad mellé!? - Ó, barátném, én mindig engedelmeskedtem az uramnak. Eladtam minden vagyonát, betettem a számlámra, írtam neki egy csekket és azt tettem a sírba, ha beváltja, beváltja, ha nem, nem... |
| Gary | 9628 | 2009. június 5. 14:44 |
|
Doktor úr! -Én cukorbeteg vagyok, a feleségemnek meg fehérfolyása van. Gyereket szeretnénk, mit csináljunk??? -Szerintem inkább habcsókot! :-)))))))))))) |
| Hadvezér | 9627 | 2009. június 3. 21:19 | Válasz erre: 9624 |
|
Ez a farkas nem semmi!!! Piroskát ötször, a nyuszit háromszor! Nem egy kitömött farkas volt? :-)))))))) |