| NOrbixj | 7503 | 2008. szeptember 19. 10:40 |
|
"http://www.youtube.com/watch?v=wqsrhBAqk60" Mucsi mûvész úr! autózik :D |
| Csaba250 | 7502 | 2008. szeptember 19. 10:33 |
|
Hatalmas buli után így szól a férj a feleségnek: - Nagyon berúgtam az éjjel, így nem emlékszem, hogy veled szeretkeztem a kamrában? - Hány órakor? Egy házaspár üldögél egy üveg bor mellett és beszélgetnek. Azt mondja a férj: - Fogadjunk, nem tudsz nekem olyat mondani, amitõl egyszerre leszek vidám és szomorú is! - Nos, megpróbálom - feleli az asszony. A tied sokkal nagyobb, mint a bátyádé. |
| kawasanyi | 7501 | 2008. szeptember 19. 00:55 |
|
Unoka kérdezi: - Nagyi, nem láttad a tablettáimat? Az volt ráírva, hogy Extasy. - Francba a tablettáiddal! Láttad azt a bazinagy sárkányt a konyhában? |
| kawasanyi | 7500 | 2008. szeptember 19. 00:48 |
|
- Apám, én szerelmes vagyok! - Szabad tudnom, kibe? - Egy lóba! - Hm. Legalább kanca az a ló? - De apám, csak nem gondolja, hogy ferde hajlamaim vannak? |
| kawasanyi | 7499 | 2008. szeptember 19. 00:23 |
|
A ruházati bolt vezetõje visszajön az ebédszünet után, és látja, hogy az eladónak be van kötve a keze. Az eladó büszkén újságolja: - Képzelje, eladtam azt a nagyon ronda öltönyt, ami már két éve itt porosodott nálunk. - Arra a rózsaszín förmedvényre gondol a kék gombokkal? - Igen. - Hát ez nagyszerû. Fogadni mertem volna, hogy azt sosem adjuk el. De miért van bekötve a keze? - Amikor kikísértem a vevõt, az a rohadt vakvezetõ kutya megharapta a kezem. |
| kawasanyi | 7498 | 2008. szeptember 19. 00:19 |
|
Nemi erõszak ügyében ítélkeznek egy rendõr fölött. - Nem értem - mondja a bíró -, hogy ha igaz, amit mond, hogy homoszexuális, miért támadta meg azt a szerencsétlen apácát? - Hmm... Hátulról úgy tûnt, mintha Zorró lenne... |
| kawasanyi | 7497 | 2008. szeptember 19. 00:02 |
|
Az apa leül beszélgetni a 18 éves fiával: - Fiam, azt hiszem elég nagy vagy már, beszélgessünk arról meddig mentél el már nõvel, a seggét már fogtad? - Na, de édes apám ne hozzon zavarba! - De a mellét már csak fogtad? - Na, de édes apám ne hozzon zavarba! Hát akkor milyét fogtad már lánynak? - A fülét! - És mit mondtál neki? - Azt, hogy szopjál bazdmeg. |
| kawasanyi | 7496 | 2008. szeptember 19. 00:00 |
|
Megy a sánta és a dadogós az úton. Azt mondja a dadogós: - Tte sá-sá-sánta ttu-tudod, ho-hogy nnem ssá-sántitanál? - Hogy? - Hha aaz eegyik ll-lábaddal aaz úú-úton, a mm-másik llábaddal a pp-patkán mmemennél. - Te dadogós. Te tudod, hogy nem dadognál? - Hhohogy? - Ha befognád a pofád! |
| kinetic | 7495 | 2008. szeptember 19. 00:00 | Válasz erre: 7493 |
|
Szia. Szép estét! Még jó hogy komolyabb baja nem történt a nagymamának.:-)))
|
| kawasanyi | 7494 | 2008. szeptember 18. 23:59 |
|
Autóval utaztam Montreálból Quebec Citybe, a 20-as országúton, amikor megálltam egy pihenõnél, hogy használjam a WC-t. Az elsõ fülke használatban volt, betértem a másodikba. Alig ültem le, amikor a szomszédból egy hang megkérdezi: - Hogy vagy? Nem tartozom azok közé, akik beszélgetésbe elegyednek egy férfi WC-ben mindenkivel, de ez alkalommal nem tudtam megállni, kissé zavartan válaszoltam: - Elég jól! Mire a szomszédos férfi megkérdezi: - És, mit csinálsz? Micsoda kérdés! Arra gondoltam, ez a beszélgetés határozottan kezd bizarr lenni, ezért csak annyit mondtam: - Mint Ön is, kelet felé utazom! A szomszéd idegesen megszólal újra: - Te, ide figyelj! Késõbb visszahívlak, a szomszéd fülkében van egy hülye, aki minden kérdésemre válaszol... |
| kawasanyi | 7493 | 2008. szeptember 18. 23:55 |
|
Tanító néni kérdezi Pistikét: - Hol van a nagymamád? - Meghalt. - Ez szörnyû és hogy halt meg? - Az ujján átment egy vonat. - De ettõl még senki sem hal meg! - Hát de éppen a fülét vakarta! |
| kawasanyi | 7492 | 2008. szeptember 18. 23:54 |
|
Két fiatal elmegy a szexológushoz. - Doktor úr kérem, van egy nagy szexuális problémánk. Bemutathatnánk? - Bemutatni...? Kérem, ahogy gondolják... Tessék, ott a heverõ. A fiatal pár belekezd a dologba, és a szexológus csak ámul-bámul az aktuson. Amikor túl vannak rajta így szól: - Ez egészen remek aktus volt, hol itt a probléma? - Sehol, csak saját lakásunk nincs, a szálloda meg drága... |
| kawasanyi | 7491 | 2008. szeptember 18. 23:53 |
|
- Miért van a Parlamenten kupola? - ??? - Ki látott már lapos tetejû cirkuszt?! |
| Hooliboy | 7490 | 2008. szeptember 18. 16:09 |
|
Részeg keményen kapaszkodik a kocsma elõtti oszlopba,közben kileng mert ugye a gravitáció,amikor arra megy egy öltönyös, diplomatatáskás úriember szerû úriember.Éppen nagy ívben kerülné a részeget,amikor az megszólal: -Gyere cimbora,igyunk egyet! Az úriember undorodva végigméri: -Én csak akkor iszom,amikor szomjas vagyok! Mire a részeg: -Pfúúúúúúújjjj!!! Mint az állatok! Két barátnõ beszélget: -Képzeld,a férjem kávéjába porrá tört Viagrát kevertem. Azonnal letépte rólam a ruhát,és az asztalon lerendezett. -És? -Azóta ki vagyunk tiltva az összes McDonaldsból! Barátnõk beszélgetnek. -Képzeld megcsal a férjem. -A kurva anyját! -És képzeld,otthonról hordja el a gumit. -A kurva anyját! -De én mindet kiszúrtam. -A kurva anyád! A székely bácsi elmegy Magyarországra.A feleségét a komájára bízza,figyelje, nehogy megcsalja.Pár nap után látja a koma,hogy Etelka(a székely bácsi felesége)egy katonatiszttel bemegy egy szállodába.Rögtön elrohan a postára,hogy táviratozzon. -Kérem,én sürgönyözni szeretnék! -Mi lenne a szöveg? -Írja gyorsan:"Komám,gyere haza,mert a feleségedet dugják!" -De uram,ilyet nem lehet írni!Fogalmazza meg másképpen. -Na,jól van.Akkor gyorsan írja: "Etel a hotelbe',csücsül a fotelbe', katona hitelbe hatol be Etelbe. Textiláru lefelé,hentesáru befelé, a szõrszálak összevissza, baj van komám,gyere vissza!" |
| DeV | 7489 | 2008. szeptember 18. 13:35 | Válasz erre: 7488 |
|
Azon gondolkodtam el, hogy vajon melyikõjüknek a szarabb...:)
|
| berdogabor | 7486 | 2008. szeptember 18. 10:29 |
|
Fittnesbalett "http://video.xfree.hu/?n=biborpearl|3482931153f4d0459c8a6172eb50a906" |
| berdogabor | 7485 | 2008. szeptember 18. 10:26 |
| Yetirider | 7484 | 2008. szeptember 17. 21:54 | Válasz erre: 7480 |
|
Ja. Meg: "Nem úgy van az Sztálin elvtárs" |
| fragile | 7483 | 2008. szeptember 17. 21:10 |
|
na ki a király... :-) "http://blutube.policeone.com/Clip.aspx?key=DEACA54A92099D2A" |
| svpadre | 7482 | 2008. szeptember 17. 11:02 |
|
a tökéletes nõ: "http://www.youtube.com/watch?v=VLl9KN-Dx00" ha volt már akkor bocs |
| kawasanyi | 7480 | 2008. szeptember 17. 00:48 |
|
Utolsó mondatok: - Rendben fiúk, vége a tesiórának... dobjátok ide a gerelyeket! - Hé nigger! Hogy jutok ki Harlembõl? - Hagyd csak, egyedül is le tudok mászni. - Nyugi, nincs áram a kerítésben, látod?... - Átférünk még azon a piroson! - Mit majrézol? Ebben a kocsiban van ABS, és még csak 170-el megyünk! - Thaiföldön: - Húú de jó, mekkora hullám! - Milyen gázszag van itt... és milyen sötét... Gyújtok egy gyertyát! |
| kawasanyi | 7479 | 2008. szeptember 17. 00:33 |
|
- Ügyvéd úr, szeretnék végrendeletet írni, de sajnos nem tudom, hgyan kell. Segítene megírni? - Persze, hagyja csak rám az egészet! - Nos, gondoltam, hogy Ön szeretné a legnagyobb részt, de én azért szeretném, ha a gyerekeim is kapnának egy részt az örökségbõl... |
| kawasanyi | 7478 | 2008. szeptember 17. 00:19 |
|
Iskolai dolgozatokból: - Vazul, miután megvakították, mehetett amerre látott... - Julius Caesar magáévá tette Galliát, majd behatolt Angliába. - A pun háborúban nagyon sok római elpusztult. Ezek mind Romába költöztek és proletárok lettek belõlük. - Az esztergomi püspök lett a primás. - A kaszt zárt társadalmi csoport, ami között csak lélekvándorlással lehet mozogni. - Athénban azonban kitört a pestis, amelynek az idõs Periklesz is áldozataul esett, és ez kissé megviselte a várost. - IV. Béla a tatárjárás után a kihalt nép pótlásáról személyesen gondoskodott. - IV. Béla várromokat épített. - Leonardo da Vinci két olasz földbirtokos volt a középkorban. Amerikában a Sziklás-hegységben rengetek Gizimedve él. - A költõk csak akkor tudnak verseket írni, ha homlokon csókolja õket egy mázsa. - Az opera végén Othello ledöfte Desdemonát, aki erre énekelni kezdett. - A Föld nappal a Nap, éjjel pedig a Hold körül kering... - A víz oxigénbõl és folyadékból áll. |
| NOrbixj | 7477 | 2008. szeptember 16. 11:38 | Válasz erre: 7476 |
|
nem :) könnyen átlátok az ilyen fajta poénokon :P |
| fragile | 7476 | 2008. szeptember 16. 11:16 | Válasz erre: 7475 |
|
jártál már ilyen bankban? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
| NOrbixj | 7475 | 2008. szeptember 16. 11:10 | Válasz erre: 7474 |
|
az elsõ pohár tejnél már tudtam mi lesz a poén :(
|
| fragile | 7474 | 2008. szeptember 16. 11:08 |
|
A bankrabló elkiáltja magát: - Mindenki a feküdjön a padlóra! Aki ott tartózkodik, mind leveti magát. - Nyissák ki azonnal széfet! Ki is nyitják neki, belenéz: - Egy pohár tej!? A rabló fogja és megissza. - Nyissák ki a következõ széfet! Kinyitják neki, megint csak egy pohár tej. A rabló fogja és megissza. A negyedik széfnél a helyzet ugyanez, ismét egy pohár tej. A rabló most már felbosszantja magát: - Most már aztán modják meg melyik széfben van a pénz, mert valakit lepuffantok! - Uram! Nálunk, nincs semmi pénz, mi spermabank vagyunk! |
| keger | 7473 | 2008. szeptember 16. 09:59 |
|
FIGYELEM! Megjelent egy régi vírus újra, amelynek neve: "MUNKA". Ha "munkát" kapsz valamelyik kollégádtól, vagy a fõnöködtõl, semmilyen körülmények között ne nyúlj hozzá! Ez a vírus teljesen megsemmisíti a magánéleted. Ha kapcsolatba kerülsz a vírussal, azonnal vedd a kabátod, szólj két barátodnak és menjetek egyenesen a legközelebbi kocsmába vírust irtani! Rendeljetek 3 italt, ismételjétek meg 4-szer, ezután majd tapasztalhatod, hogy a "munka" teljesen kitörlõdött az agyadból. Azonnal küldd el ezt a figyelmeztetést legalább 5 barátodnak! Ha azt veszed észre, hogy nincs 5 barátod, akkor te már megfertõzõdtél a vírussal, és a "munka" irányítja az egész életedet... |
| keger | 7471 | 2008. szeptember 16. 09:56 |
|
Rájöttem! Amikor a nemnormális a "vagyok" helyett azt írja, hogy "vok", akkor tulajdonképpen csak az "agy"-at veszi ki a szóból. Tehát akkor a "vok" a "vagyok" agyatlan verziója. Valami olyasmit jelenthet akkor, hogy "ész nélkül létezem". Vagy valami :-) |
| Macko | 7470 | 2008. szeptember 15. 17:02 | Válasz erre: 7469 |
|
A 180 ezer forintos bírságot az elítélt marihuána formájában megfizette.
|
| Hooliboy | 7469 | 2008. szeptember 15. 16:45 |
|
Ennyire retardált fasz nem lehet valaki:-) Láncfûrésszel akarta felaprítani autóját egy német-osztrák állampolgár,majd cigarettát próbált dobni egy benzineskannába,amikor a rendõrök megállították,mert nem volt autópálya-használatra jogosító matricája-tájékoztatta a rendõrség hétfõn az MTI-t. A 27 éves férfi elmondta,az ausztriai Hochenbergbõl Frankfurtba akart eljutni.Indulás elõtt elszívott hat szál cannabist tartalmazó cigarettát és vezetés közben folyamatosan alkoholt ivott.Elvesztette tájékozódási képességét és csak arra lett figyelmes,hogy magyar feliratokat lát mindenhol-ismertette a még pénteken történteket Léber Gabriella,a Komárom-Esztergom Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense. A járõrök a kocsiban 4 gramm kábítószergyanús anyagot találtak.A férfit a Tatai Rendõrkapitányság hétfõn gyorsított eljárással bíróság elé állította,és 180 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte. |
| jocikirály | 7465 | 2008. szeptember 13. 14:26 |
|
"http://www.youtube.com/watch?v=_p1ByOu76n4&feature=related" namegmégezis. |
| jocikirály | 7464 | 2008. szeptember 13. 14:12 |
|
"http://www.youtube.com/watch?v=R_La-ilndyI&feature=related"
|
| Apu | 7462 | 2008. szeptember 12. 19:33 |
|
Most hallottam az évszázad baromságát. Házi készítésû mûanyag: 1 csomag ropi vízben áztatva. Levét leszûrni, a leszûrt lére egy kis polipot ültetni. Eredmény polip ropilén ...én kérek elnézést |
| Hooliboy | 7461 | 2008. szeptember 11. 21:43 |
|
Egyszerû gyereket tanítja az édesapja,hogyan kell nõre szert tenni. -Elõször is megkérdezed a szórakozóhelyen a lánytól,hogy megy-e veled táncolni.Ha nemet mond,kérdezd meg,hogy nem szomja-e.Ha erre is nemet mond,akkor kezd el fitogtatni neki az erõdet! Egyszerû gyerek elmegy a diszkóba.Meglát egy szép lányt,odamegy hozzá: -Jössz táncolni? -Nem. -Kell kóla? -Nem. -Tarkón vágjalak? Star Wars összefoglaló,mint rendõrségi jegyzõkönyv: Elkövetõ D. Vader birodalmi állampolgár,aki késõbb a kapitányságon magát Jedi lovagként aposztrofálta,tettét egy 87,illetve 0 pengehosszúságú,általa fénykardnak nevezett elektronikai eszközzel követte el,amelynek pontos mûködési mechanizmusát a kirendelt hatósági szakértõ nem tudta megállapítani.Az elkövetõ a késõbbi áldozattal,O. van Kenobi-val(aki régi ismerõse)valamikor délután fél 4 és 4 között találkozott a Halálcsillag nevû szórakozóhelyen. Elkövetõ sérelmezte,hogy az áldozat megjegyzéseket tett sötét ruházatára,valamint jelenlegi munkakörét is éles hangon kritizálta.Elõbb vitatkozni,majd dulakodni kezdtek, melynek során O. van Kenobi a helyszínen életét vesztette. Egy nõ egy állatkereskedõhöz fordul segítségért: -Az utóbbi 2 hétben négyszer is betörtek hozzánk,házõrzõ kutyát szeretnék! -Óriási szerencséje van asszonyom. Van egy szuper kutyánk, és elõhoz egy macskanagyságú ebet. -Ez lenne az?? -Megmutatom,figyelje mit tud!Harcikutya, a garázsajtó!! -HRRRR... Garázsajtóból forgács... -Harcikutya,a kõkerítés!! -HRRRR... Kõkerítésbõl sitt... Viszi haza az asszony a kutyát,otthon a férje nézegeti: -Mi ez az izé? -Ez egy harcikutya! -Harcikutya,a tököm... -HRRRRR... Az anyós már régóta az ágyat nyomja a súlyos betegségével. Hazaérkezik a veje és elkezdi méregetni centiméterrel az öreglányt. -Jaj drága vejem, csak nem új ruhát veszel nekem? -De anyuka. Mibõl szeretné, tölgybõl vagy fenyõbõll??? |
| Xebulon | 7460 | 2008. szeptember 11. 13:02 | Válasz erre: 7458 |
|
Parasztbácsikát interjúzzák. - Bácsi mondjon valamit, ami az eszébe jutt. - De én csak olyan malacosat tudok mondani. - Nem baj, de amikor a malacot mondja, akkor helyette mondja hmmm. ... - Csavaros a hmmm töke. |
| tunderkingus | 7459 | 2008. szeptember 11. 09:55 | Válasz erre: 7453 |
|
Sziasztok! Ezt én is láttam! A Metro címû ingyenes, mindenki által olvasott újságban jelent meg... De a válasz tényleg aranyos :) |
| fragile | 7458 | 2008. szeptember 11. 09:39 |
|
Társadalmi tükörkép, avagy nesze neked kultúra! Kérés a Mónika show-ban Vendég: - Az élettársam felhívta a Westel telefonunkról annak a buzi, köcsög cigánynak a kurváját. Mónika: - Lehetne, hogy a telefontársaság nevét nem mondja ki? Buszsofõr motto: "Aki integet, az búcsúzkodik, aki fut, az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban." |
| Macko | 7457 | 2008. szeptember 11. 08:51 | Válasz erre: 7455 |
|
Jaj... és én mindig azt hiszem, hogy mindennek van egy 6ára! :-DDD
|
| fragile | 7456 | 2008. szeptember 11. 08:43 | Válasz erre: 7455 |
|
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD a nyilvesszõket is képes sorbarendezve elfogni.... :-)))))))))))))))))))) |
| Cerb | 7455 | 2008. szeptember 11. 07:59 |
|
Ha az öreg rockernek, letörik a visszapillantóját a pizsamások, és ez érzékenyen érinti. "http://www.youtube.com/watch?v=UzaWJTOlca4" |
| B_Imi | 7454 | 2008. szeptember 10. 18:26 | Válasz erre: 7453 |
|
Azért erre a gumicsizmás poénra a svédek sem lehetnek büszkék!
|
| Macko | 7453 | 2008. szeptember 10. 16:06 |
|
Nagyon arit találtam az Indexen. Az elsõ kép, ahogy a svéd-magyar meccset reklámozzák svédéknél. (Ez mondjuk nem ari...) A második kép, amit a szerkesztõk kidolgoztak "ellenplakátnak" (ezen szétröhögtem magam, a címe lehetne pl. FOCIKEA). Cikk meg itt: "http://sportgeza.hu/futball/2008/09/10/a_magyarok_szaros_csizmas_parasztok/" |
| berdogabor | 7451 | 2008. szeptember 10. 16:00 |
|
Képrejtvények 4 1 = Ross aki rosszra gondol 2 = Rövidújjuing 3 = Sajtból van a hód |
| berdogabor | 7450 | 2008. szeptember 10. 15:58 |
|
Képrejtvények 3 1 = Ferihegyi repülõtér 2 = Nyúl cipõt húz 3 = Pomber a Krisztina |
| berdogabor | 7448 | 2008. szeptember 10. 15:51 |
|
képrejtvények 1 1 = Bourne tubi Willde 2 = Ajtó Sthol ront a házba 3 = Az ötödik elem |
| kawasanyi | 7447 | 2008. szeptember 10. 13:40 |
|
Egy fickó hazaérkezik és így szól a feleségéhez: - Maris, új játékot fogunk játszani. Vettem egy doboz ízesített kotont,egymás után felhúzom õket, neked pedig ki kell találnod, milyen ízûek. - Gyerünk, lássunk hozzá!Bemennek a hálószobába, eloltják a lámpát, és az asszony hamarosan megszólal: - Rokfortos lazac! Mire a férj: - A picsába, várd meg, amíg felhúzom! |
| Macko | 7446 | 2008. szeptember 9. 21:32 | Válasz erre: 7442 |
|
:o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Alapos készülõdés után az ugráskor akadt egy csekélyke térérzékelési gondja! :-))) |
| bruno | 7445 | 2008. szeptember 9. 21:26 |
|
A gazdának van 13 gyereke. Nem tudja mit csináljon, hogy ne legyen több. Elmegy az erdõbe és találkozik a manóval, segítségét kéri. - Egyél répát! Hazamegy a gazda örömmel, eszi a répát, 9 hónap múlva jön a 14. Megy a manóhoz, mondja: - Nem használt amit mondtál! - Ettél répát? - Ettem. - Vizet ittál? - Nem. - Itt a hiba! Hazamegy az öreg, eszi a répát, issza a vizet. A 15. után megy a manóhoz. - Répát ettél? - Igen. - Vizet ittál? - Igen. - Mézet is? - Azt nem. - Ez vót a rossz! Megin' megy haza. Répa, víz, méz... gyön a 16. Megy a manóhoz - Répa vót? - Aha. - Víz? - Ja. - Oszt a méz? - Persze. Manó gondolkodik, majd kérdi: - Te, osztán b***tál otthon az asszonnyal? - Há' persze! - Jaaj! Azt nem szabad! |
| bruno | 7444 | 2008. szeptember 9. 21:23 |
|
Kovács az orvosnál: - Drága doktor Úr! A feleségem gyermeket vár és szeretném tudni, mi módon élhetünk házaséletet ez idõ alatt? - A terhesség elsõ 3 hónapjában a szokásos módon, természetesen kellõ óvatossággal. A terhesség második 3 hónapjában a kutyapózt javasolnám. Az utolsó 3 hónapban pedig mindenképp a farkaspózt ajánlom. - Farkaspóz? Az milyen? - Ül a lyuk mellett, és vonyíííít.... |
| Dodiba | 7442 | 2008. szeptember 9. 18:02 |
|
Egy igazi sportember! :-)) "http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=38186" |
| Cerb | 7441 | 2008. szeptember 9. 13:52 | Válasz erre: 7440 |
|
Na lepkesúly, ha ezt végig megoldod, 1 rekesz sör!! És ez nem vicc!!! :-)))))))))) "http://fantasticcontraption.com/?detectflash=false&" |
| Mastyff | 7440 | 2008. szeptember 9. 13:38 | Válasz erre: 7439 |
|
:DDD ez aranyos! Egyem azt a lepke lelked! :-))) |
| fragile | 7437 | 2008. szeptember 9. 11:10 |
|
Egy fiatalember,aki a nagymamájával él..hát problémája akadt a fütykösével. Elmegy orvoshoz,aki azt ajánlja hogy mártogassa meleg tejbe. Oké, haza megy , kéri a nagymamáját, hogy hozzon fel neki egy pohár langyos tejet. Visszi is a mami, bár egy kicsit értetlenkedik, hisz õ úgy tudja nem szereti a tejet. Na mind1, odadaja neki, becsukja az ajtót, a srác meg elkezdi mártogatni... De a nagymami nem bírja ki, hogy ne lesse meg, ugyan mit csinál a pohár tejjel..hisz nem szereti. Bekukucskál a kulcslyukon Nézzi...: -3x váltam -3 férjemet temettem -kb 6 párkapcsolatom volt.... de én ezt még sosem tudtam, hogy így töltik.. |
| berdogabor | 7436 | 2008. szeptember 9. 07:24 |
|
Kûzdelem.... "http://video.xfree.hu/?n=twindragoon|399703e6ee7966c81cb8f78f7e2a7cf2" |
| Hooliboy | 7435 | 2008. szeptember 9. 01:11 |
|
Moszkvai professzor elmegy Csukcsföldre medvére vadászni.A falu legjobb vadásza faggatja: -Mivel professzor vagy,gondolom okos vagy,de tudsz-e futni is? -Az egyetemi bajnokcsapat tagja voltam és ma is mindennap lefutok 10km-t. -Jó-mondja a vadász-és tudsz-e lõni? -Az olimpiai csapat tagja voltam éveken át,és ma is minden héten gyakorlok. -Rendben-mondja a vadász,és elindulnak.Mennek már vagy egy fél napja,amikor észrevesznek egy medvét.A Csukcs vadász felugrik a levegõbe párszor,üvölt,majd amikor a medve elindul feléjük odaszól a professzornak: -Most fussunk!-azzal megindul rohanva visszafelé ahonnan jöttek.A professzor is elkezd rohanni,futnak már egy órája, a medve a nyomukban.Egyszercsak a professzor azt gondolja: nem értem,itt a medve,itt a puska,simán lelõhetjük,minek menekülünk elõle?Azzal megáll,céloz, durr!A medve holtan esik össze. A csukcs vadász a tarkójára tolja a kucsmáját,megvakarja a fejét,és azt mondja: -Professzor,azt láttam hogy tudsz futni,azt is látom,hogy tudsz lõni.De olyan hülye vagy mint a segg.Most hogy a picsába cipeljük el ezt a nagy dögöt a faluig?! A fiatal menyasszony még nem tudja,hogy mitõl döglik a légy,ezért elmegy egy orvoshoz érdeklõdni: -Doktor úr,a võlegényemnek a lába között van egy olyan lógós micsoda. -Hát igen hölgyem,ennek a tudományos elnevezése a pénisz. -És ennek a pénisznek a végen van egy vastagabb rész. -Ennek pedig a makk a tudományos elnevezése. -És meg ettõl a makktól olyan 25-30 centire van két golyó, az micsoda? -Hát kinek mi,nekem például a seggem!!! |
| Hooliboy | 7434 | 2008. szeptember 9. 01:02 |
|
-Anyu,vegyél nekem fagyit!!! -Aranyom,azért mert lefekszem az apáddal,még nem kell anyunak szólítanod! -Akkor,hogy szólítsalak??? -Normálisan.Mondd,hogy Józsi! A tinédzser csaj sétál hazafelé,és ahogy belép a lépcsõházba,elkapja a házmester. Rögtön elkezd kiabálni: -Anyúúú!Anyúúú! -Erõszakol a házmester...ahhh...a mester...ahhh...a mágus!!! A beteg letolja a gatyáját,és csupasz fenekét az orvos felé fordítja. -Jóember!Tudja maga,hogy hol van?A szemorvosnál! -Tudom,tudom.De látja doktor úr azokat a kis szõrszálakat a fenekem körül? -Igen,látom. -És azok végén a pici kis gombócokat? -Azt is látom. -Nahát!Ha azokat megpróbálom leszakítani,könnybe lábad a szemem! A duci nõ fogyni akar és elmegy a dokihoz.Doki felírja mit csináljon. Két hét múlva visszamegy a nõ,és panaszkodik. -Doktor úr!Nem fogytam egy kilót sem és már 20 pasival kúrtam. -De hölgyem!Nem kúrótúra!Túrókúra! Péntek este a székely fia öltözködik.Kérdi az apja: -Hova mész,fiam? -Iszunk egyet a haverokkal. -Baj lesz,meglátod.Hülye vagy,amikor iszol... Másnap reggel ébred a fiú,fáj az álla kegyetlenül.Kérdi az apját,mi történt éjjel. -Hát,fiam,mondtam,hogy baj lesz.Hazajöttél tök részegen, nem szóltam egy szót se.Akkor sem,amikor leköcsögöztél. Amikor anyádat lekurváztad,akkor is csendben maradtam. Amikor a nõvéredet lerugdostad az ágyról,még azt is tûrtem. Akkor sem szóltam,amikor letoltad a gatyádat,és odaszartál a nappaliba.Na,de amikor teleszúrkáltad fogpiszkálóval,és kijelentetted,hogy"mától a sünike velünk lakik"... |
| bruno | 7433 | 2008. szeptember 8. 12:34 |
|
Egy férfi elment meglátogatni a nagyapját. Mikor odaért a házhoz, döbbenten látta, hogy az öregúr épp hintaszékében ül a tornácon és deréktól lefelé teljesen meztelen. - Nagyapa! Mit csinálsz te itt?! Nincs rajtad nadrág és bárki megláthatja az intim részeidet! Az öregember elrévedezõ tekintettel meredt a távolba. - Nagyapa! Hogy a csodába jutott eszedbe félmeztelenül kiülni a tornácra?! Az öregúr lassan unokájára fordította tekintetét. - Nagyanyád ötlete volt… Múlt héten ing nélkül ültem itt kinn és bemerevedett a nyakam… |
| Hooliboy | 7431 | 2008. szeptember 8. 10:18 |
|
Néhány jótanács idõsebbeknek szex elõtt: 1.Tegye fel a szemüvegét,és gyõzõdjön meg róla,kivel bújik ágyba! 2.Állítsa be a vekkert két perccel késõbbre,nehogy elszundikáljon közben! 3.Fokozza a hangulatot világítással!Minden lámpát oltson el! 4.Jegyezze fel a mentõk telefonszámát,és legyen közel a telefon a biztonság kedvéért. 5.Írja fel a kézfejére a partnere nevét,el ne felejtse! 6.Esemény elõtt rögzítse jól a mûfogsorát! 7.Hangoskodjon nyugodtan!A szomszédai sem hallanak jól. 8.Ha sikerrel jár az akció,nyugodtan hívja fel minden ismerõsét a hírrel! 9.Ne is álmodjon róla, hogy másodszor is...! -Képzeld Anya,lõttem egy medvét! -És mit csináltál vele,hazahoztad??? -ÁÁÁ dehogy... nem engedték,hogy kihozzam az állatkertbõl. Két asszony beszélget: -Az én férjem nagyon sokat segít itthon. -Az enyém is,most éppen a gyerek helyett alszik! |
| Hooliboy | 7430 | 2008. szeptember 5. 11:46 | Válasz erre: 7428 |
|
Ja,ezt már láttam:-)Hatalmas arc az a kutya:-) -Mi a különbség a nõ és a víziló között? -Az egyik nagyon nagyra tudja tátani a száját,hogy beleférjen minden,és baromi nagy a segge. A másik meg aranyosan tudja mozgatni a fülét,amikor kijön a vízbõl. Egy család nagyon elszegényedett.Apa és fia tanakodnak, hogy mégis mit adhatnának el.Apa azt mondja a fiának: -Fiam,adjuk el a tanyát! -A tanyát?Apa,ha eladjuk a tanyát,hol fogunk nyaralni,és mellesleg drágán kell megvenni a gyümölcsöt. -Ez tényleg nem jó ötlet fiam.Tudod mit,adjuk el a kocsit! -A kocsit?Apa,ha eladjuk a kocsit,vonattal kell járnunk a tanyára,és busszal dolgozni.Ez nem jó ötlet. -Igazad van,fiam.Tudod mit fiam?Adjuk el a városi lakást! -A lakást?Ha eladjuk a lakást,korán kell kelni a tanyán, hogy dolgozni menjünk. -Akkor adjuk el a nagyit! -A nagyit?Apa,ha eladjuk a nagyit,ki fog fõzni,mosni, takarítani? -Igazad van fiam,ez sem jó ötlet. -Tudod mit,apa?Nekem van egy jó ötletem:adjuk el az anyut. -Az anyut? -Persze!Én már úgyse szopok,te úgysem kefélsz,a szomszédnak meg minek tartsuk? |
| Hooliboy | 7429 | 2008. szeptember 5. 11:41 | Válasz erre: 7427 |
|
Az hagyján,hogy milyen csúszik,de,hogy fájhatott:-)))Azért,tömör jégre egy akkora arcos ugrani:-/
|
| NOrbixj | 7428 | 2008. szeptember 5. 10:59 |
|
Hooliboy ezt ismered ?:) "http://www.youtube.com/watch?v=CQzUsTFqtW0" |
| NOrbixj | 7427 | 2008. szeptember 5. 10:11 | Válasz erre: 7426 |
|
Érdekes másik gépen lejátsza :)))) milyet csúszik mar :D nagyon jó! :D |
| Hooliboy | 7426 | 2008. szeptember 5. 08:59 | Válasz erre: 7425 |
|
Pedig,nekem elindul itt is:-) Hatalmas.Sírtam a röhögéstõl:-) Megpróbálom valahogy máshogy belinkelni akkor:-) |
| NOrbixj | 7425 | 2008. szeptember 5. 07:24 | Válasz erre: 7422 |
|
:( nem megy alink :( azt mondja nincs ilyen video :( pedig a cimébõl jó lehet :D cserébe :D "http://www.indavideo.hu/video/Budapest_a_lehuzas_fovarosa" |
| Hooliboy | 7424 | 2008. szeptember 5. 00:06 |
|
A friss házasok elsõ hete: Férj:Ez volt minden álmom!! Feleség:Szeretnéd, ha elhagynálak? Férj:Dehogy.Ezt mégegyszer meg ne halljam! Feleség:Szeretsz engem? Férj:Még jó hogy! Feleség:Képes lennél engem valaha is elhagyni? Férj:Soha.Képtelen lennék rá! Feleség:Megcsókolnál szerelmem? Férj:Igen.Az arcod,a tested;mindenütt... Feleség:Képes lennél engem valaha megütni? Férj:Soha!!Én nem olyan férfi vagyok! Feleség:Bízhatok benned? Férj:Igen... Feleség:Oh,Kedvesem! Hét évvel késõbb:(olvasd alulról felfelé) Doki a sorozáson: -Tolja le a nadrágját hajoljon elõre! -Dohányzik? Újonc: -Miért,kormos? Egy öregember üldögél egy padon,odaül mellé egy menõ punk csávó a szivárvány színeiben játszó hajjal.Az öreg csak bámul rá.Végül a punk nem bírja tovább és megkérdezi: -Mi van,tata?Még soha nem csinált semmi vadat életében? Mire az öreg: -Dehogynem fiam,egyszer berúgtam és megkeféltem egy papagájt.Pont azon gondolkodtam,nem vagy-e a fiam. Egy nõ a nõgyógyásznál széthúzza a blúzát: -Nézze doktor úr, mióta a hormonkezelést ad,nagyon szõrösödik a mellem. -Asszonyom,sajnos ez a kezelés mellékhatása.A hasa is szõrös? -Igen,egészen a tökömig...! |
| Hooliboy | 7423 | 2008. szeptember 4. 23:53 |
|
Pistike játszik a nappaliban a villanyvasútjával,anyuka fõzõcskézik a konyhában.Anyuka hallja,hogy megy körbe-körbe a vonat,majd egyszer csak megáll és a kisfia így szól: -Kib*szott utasok takarodjanak ki a vonatból,a tetves csomagjaikat ne hagyják fönn,akik meg fel akarnak szállni azok meg,vonszolják fel a p*csájukat és hadd induljunk! Anyuka megdöbbenve hallgatja,hogy beszél a fiacskája,majd így szól: -Azonnal menj fel a szobádba és 2 óra hosszáig gondolkozz el azon,hogy beszéltél!Ez nálunk nem szokás. Anyuka fõzõcskézik tovább és hallja,amint 2 óra múlva beindul a villanyvasút és megszolal Pistike: - Kedves utasaink!Szép napot kívánok!Megérkeztünk.Kérem szálljanak le,poggyászaikat ne felejtsék a szerelvényen! Felszálló utasainkat üdvözlöm és kellemes utazást kívánok. Ha pedig valakit azt érdekelne mért késett a vonat 2 órát, az kérdezze meg a büdös k*rvát a kib*szott konyhában! Nagymama,miért olyan nagy a szád? -... Nagymama,miért olyan nagy a füled? -... Nagymama,miért olyan nagy az orrod? -Jaj,Piroska,menj már a picsába,azzal a nagyítóval! Dolgozók esti iskolájában: -Van házid? -Van.Tölthetek? Két alkesz beszélget éjjel a krimó elõtt: -Te,feljött a hold! -Mér',azt is ittunk? A nagypapa vadászélményeit meséli: -És akkor egyszer csak az a hatalmas medve elindult felém. Megcéloztam,de a puskám csütörtököt mondott.A medve meg egyre közelebb ért hozzám,és vicsorgatta a fogát,.... hát én befostam.... -Ez érthetõ,nagypapa,ilyen helyzetben ez bárkivel elõfordult volna... - De nem akkor!Most! Két paraszt gyerek beszélget a szexrõl: -Múltkor nagyban tolom a Rozit,ecce'csak bejön az annyja ! -És mit szót? -Nagy dumát nem eresztett meg,csak annyit szót,hogy muuuúúúú. Pistike benyit a szülei hálószobájába és látja,amint apukája éppen egy óvszert akar felrakni.Hogy elkerülje a kellemetlenségeket az apa,úgy tesz, mintha valamit keresne az ágy alatt. -Mit csinálsz? -kérdezi Pistike. -Azt hiszem,egy patkány van az ágy alatt-felelt az apja. -És mit fogsz vele csinálni?Megdugod? |
| Hooliboy | 7422 | 2008. szeptember 4. 17:25 | Válasz erre: 7421 |
|
Tessék,te kis kárörvendõ:DDD "http://www.indavideo.hu/video/Fejes_ugras_a_jeges_toba" |
| NOrbixj | 7421 | 2008. szeptember 4. 16:21 |
|
Vaslovas Remélem ez kellõ bosszú :D "http://www.nexuspc.hu/~shavezz/x.mp3" |
| Vaslovas | 7418 | 2008. szeptember 4. 11:56 |
|
Néhány évvel ezelõtt egy férfi kalandba bonyolódott egy olasz nõvel, s a nõ egy éjjel bevallotta neki hogy teherbe esett tõle. Mivel nem akarta hogy szégyenben maradjon de elvenni sem volt ínyére, jókora összeget adott neki hogy visszamenjen Olaszországba és csendben megszülje a gyereket. Az egyezség része volt az is, hogy ha ott neveli fel, a gyerek 18 éves koráig kap majd anyagi segítséget. A nõ beleegyezett, de azt is tudni akarta, a férfi hogyan szerez majd tudomást a kicsi születésérõl. Hogy minél diszkrétebb legyen a dolog, a férfi azt kérte, küldjön neki egy egyszerû képeslapot, s a hátoldalára írja rá: "Spagetti". Akkor majd el is kezdi utalni a gyerektartást. Egy napon, úgy 9 hónappal késõbb épp hazaért kis feleségéhez. "Drágám," mondta a nõ zavarodottan, "ma kaptál egy nagyon furcsa képeslapot." "Add csak ide, majd késõbb elmagyarázom" vágta rá. Az asszony engedelmeskedett, s csak azt látta, ahogy férje arca fehérre vált a levelet olvasva, majd hirtelen elvágódott. A kártyán a következõ állt: "Spagetti, spagetti, spagetti, spagetti, spagetti. Három húsgolyóval, kettõ anélkül. Küldj extra szószt.." |
| Vaslovas | 7417 | 2008. szeptember 4. 11:52 |
|
Na...ilyennel nem yoo talizni az úton..... "http://www.youtube.com/watch?v=DDfZdfeJ1nc&feature=related" |
| Vaslovas | 7415 | 2008. szeptember 4. 11:29 |
|
Nincs diplomád b@zd+...????:-)))))))))))))))))))))))))))))) "http://humor.serveblog.net/polisor/" |
| Vaslovas | 7414 | 2008. szeptember 4. 10:49 |
|
...hm!!??:-)))) "http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/olvas/kicsi-kinai/" |
| Xebulon | 7413 | 2008. szeptember 3. 17:36 | Válasz erre: 7411 |
|
Ez egy kicsit papjancsis így: "mi a kozos a pinaban es a lancfunreszben? egy rossz mozdulat es az ujjad megy a picsaba..." Helyesen: mi a kozos a nõi bugyiban es a lancfureszben? csak egy mozdulat es az ujjad megy a picsaba... |
| Bandito | 7412 | 2008. szeptember 3. 16:47 | Válasz erre: 7407 |
|
Ajánlom tanulmányozásra a Kresz hatályos szövegét: "http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=97500001.KPM&kif=k%F6zleked%E9s#xcel" Ebben vannak mértékegységek is... Sõt az is benne (le is van rajzolva...), hogyan kell a biztonsági övet bekapcsolni. De legendának nem rossz... |
| standby | 7411 | 2008. szeptember 3. 16:37 | Válasz erre: 7409 |
|
erre hajazo szosszenet: mi a kozos a pinaban es a lancfureszben? egy rossz mozdulat es az ujjad megy a picsaba... |
| klimas | 7410 | 2008. szeptember 3. 16:00 | Válasz erre: 7409 |
|
Legalább is csak egy kézzel egyszerre ....)))))))
|
| Xebulon | 7409 | 2008. szeptember 3. 13:35 |
|
- Tudod mi a különbség a fûnyíró és a nõ között? - ??? - Nyúlj alá és megtudod. ...Bár ha javashatnám elõbb a nõ alá nyúlj, mert ellenkezõ esetben némi hiányosság lesz a második vizsgálatnál) |
| fragile | 7408 | 2008. szeptember 3. 08:48 |
|
Három egér beszélget egy bárban az éjszaka közepén. Az elsõ egér legurít egy Jack Danielst, odavágja a poharat a pulthoz, majd a második egérhez fordul: - Amikor találok egy egérfogót, akkor a hátamra fekszem, a lábaimmal kiveszem a sajtot, majd a lecsapódó kart elkapom a fogaimmal, így elvégzek 20 felülést - amolyan étvágygerjesztõ gyanánt -, aztán meglépek a sajttal! A második egér rendel két Bloddy Maryt, felhajtja mindkettõt, a két poharat odacsapja a pulthoz majd így szól: - Na igen. Én, amikor patkánymérget látok, akkor igyekszem minél többet összeszedni, hogy hazavigyem. Otthon bedarálom, majd minden reggel egy jó adagot adok a kávémhoz, hogy megadja az alaphangot a nap további részéhez. Ezen is jót bólogatnak, majd a harmadik egérhez fordulnak. Az felsóhajt, majd nyugodt hangon megszólal: - Nekem nincs kedvem itt veletek hülyéskedni. Haza kell mennem megdugni a macskát. |
| Kawacsabi | 7407 | 2008. szeptember 3. 06:13 |
|
Megtörtént a francia bíróságon ! Egy 70 km/h max. sebességû útszakaszon 250 km/h sebességgel radarba futó autós védõbeszéde a bíróságon : Tisztelt bíróság, valóban láttam egy fehér alapú, kör alakú táblát, amiben a 70-es szám volt, de nem volt semmilyen mértékegység mellette. Ahogy önök is tudják, az 1837. július 4-i törvény kötelezi Franciaországot is metrikus mértékegység használatára. Továbbá az 1961. május 3-i 65/501. számú törvény kimondja, hogy a hosszúság mértékegysége a méter és az idõ mértékegysége a másodperc. Én el sem tudom képzelni, hogy a Belügyminisztérium nem tartja tiszteletben a Köztársaság törvényeit. Tehát logikus, hogy ha nincs odaírva a mértékegység, akkor a sebesség alapértelmezés szerint m/sec-ban értendõ. A 70 m/sec maximális sebesség megfelel 252 km/h-nak. A rendõrök azt mondták, hogy 250 km/h sebességgel autóztam. Nem is vonom kétségbe a rend õreinek pontosságát. Tehát 250 km/h sebességgel a sebességkorlát alatt voltam. Így tisztelettel kérem bíróságot, hogy adják vissza a jogosítványomat, amit egy sajnálatos tévedés folytán vettek el a rend éber õrei. A magyar KRESZ-ben (1/1975 KPM-BM rendelet) sincs mértékegység, csak az, hogy "sebesség", ami így logikusan m/sec-ot jelent! Másik baki a KRESZ-ben a biztonsági öv, amire csak annyi elõírás van, hogy be kell csatolni, de az nincs ott, hogy az ember elõtt vagy mögött! |
| Hooliboy | 7405 | 2008. szeptember 2. 17:58 | Válasz erre: 7402 |
|
Mekkora kokit kap a mazsolája:DDD Ez fájhatott:-))) |
| Hooliboy | 7404 | 2008. szeptember 2. 17:53 |
|
Felébred a medve a téli álomból: -Olyan kanos vagyok, hogy az elsõ élõlényt,aki velem szembe jön az erdõben,azonnal megb@szom!Elindul az ösvényen, látja,hogy jön szembe egy sündisznó,gyorsan felkapja,mire a süni összegömbölyödik a markában.Forgatja jobbra-balra,de nem talál semmi nyílást.Tiszta ideg lesz,el kezd kiabálni: Hol a p*nád,hol a p*nád?! A süni kétségbeesve megszólal : -Nekem nincsen!! -Mivel mondtad?!?!?Mivel mondtad?!?!?! Urán Dúsitást vállalni! Lenni tied urán béna,ritkás? Okozni neked sok bánat fejfájás? Kinevetni szomszéd,megszólni járókelõ? Mi dúsítani neked remek urán,olcsó pénz! Mi lenni nem terrorista,lenni befektetõ! Kell dús urán,ébredni reggel boldog lenni vidám jókedv,változni élet pozitív! Enyém telefon,te hívod! 00 98 323 6566 6872 |