| NOrbixj | 7402 | 2008. szeptember 1. 15:25 |
|
"http://nothingtoxic.com/media/1220056166/Huge_Gun_Recoils_Into_Womans_Face" :DDD |
| Hooliboy | 7399 | 2008. szeptember 1. 01:16 | Válasz erre: 7398 |
|
Na,azért annak a 2 mezei pillangónak sem volt nehéz betanulni azt a táncot:D Brutális:DDDDDD |
| kawasanyi | 7398 | 2008. szeptember 1. 01:02 |
|
"http://www.youtube.com/watch?v=OY9_gZj5HpU" Légy nagyon boldog! Sálálá.... :) |
| Hooliboy | 7397 | 2008. augusztus 30. 18:32 |
|
Egy skinhead ül a bárban és iszik.A hátára ez van írva: "Gyûlölöm a cigányokat!!!" Belép egy izmos kigyúrt cigány a bárba és odalép mellé: -Na mi van a hátadra írva te köcsög? -Ez az elsõ dolog amit utálok bennetek:Nem tudtok olvasni. -Na mi van,mi van???Nagy a pofád köcsög!!! -Ez a második dolog amit utálok bennetek:Süketek vagytok. -Na gyere ki te pöcs,majd ott megbeszéljük! Kimennek,és a cigány elõkap egy bazinagy kést. -Na gyere buzikám,most legyen nagy a pofád!!! -Ez a harmadik dolog amit utálok bennetek:Kést rántotok, mikor lövöldözés lesz. |
| kawasanyi | 7396 | 2008. augusztus 29. 01:00 |
|
Elmegy egy férfi az orvoshoz és elpanaszolja, hogy a nemi szerve sokat fáj. Az orvos nem talál semmi szervi bajt, ezért megkérdezi: - Milyen a szexuális élete? - Normális. - Lehetne részletesebben? - Persze. Reggel a feleségemmel, délelõtt a titkárnõmmel, délben a másik titkárnõmmel, délután a barátnõmmel, este újra a feleségemmel... - Ember, akkor világos, hogy ettõl vannak a fájdalmai! - Én meg már majdnem azt hittem, hogy a sok masztrubálástól... |
| kawasanyi | 7395 | 2008. augusztus 29. 00:56 |
|
- Miért vannak a természetvédõk a bundák ellen, miért nem a bõrkabátok ellen? - ??? - Mert könnyebb idõs hölgyeket molesztálni, mint motoros vagányokat... |
| kawasanyi | 7394 | 2008. augusztus 29. 00:50 |
|
Székely parasztbácsi telefonál a rádió kívánságmûsorába: - Találtam egy pénztárcát, benne van 30.000 forint, 500 dollár és 30.000 euró. - mondja a bácsika. - Ez igen gratulálok, más nincs benne? - De egy névjegykártya, valami Kovács. Na, ennek a Kovácsnak szeretnék küldeni egy számot. |
| kawasanyi | 7393 | 2008. augusztus 29. 00:44 |
|
Két cigány át akar szökni a határon, hát hol másszanak át - az õrbódé tetején. Mászik az elsõ, átesik, nagyot zörög. Kilép az õrkatona: - Állj, ki vagy? Megszólal a cigány: - Mii-áá-úú. Az õr megnyugodva visszalép az õrbódéba. Mászik a másik, õ is átesik, még nagyobbat zörög. Kilép az õrkatona: - Állj ki vagy? Megszólal a másik cigány: - A másik macska... |
| kawasanyi | 7392 | 2008. augusztus 29. 00:38 |
|
Egy nô és egy férfi utazik a vonaton. A nô megdöbbenéssel tapasztalja, hogy a férfi gyakran tüsszent, majd elõveszi a farkát és megtörli. Egy idô után nem bírja szó nélkül és megkérdi: - Uram, mit csinál ön? Legyen tekintettel rám is és ne disznólkodjon! - Sajnálom asszonyom, de egy igen ritka betegségben szenvedek, ugyanis valahányszor tüsszentek, azonnal elélvezek. - Szörnyû! Mondja, szed valamit rá? - Igen, borsot. |
| kawasanyi | 7391 | 2008. augusztus 29. 00:36 |
|
Állathatározó 1. A tehén A tehénnek négy lába van, viszonylag közel helyezkednek el egymáshoz, még aránylag szimmetrikusak is. A tehén szembõl és hátulról szimmetrikus a leginkább, jobbról illetve balról nem nagyon. Felülrõl és alulról nehéz a tehenet vizsgálni, mert fentrõl ráeshetünk, alulról meg ránk léphet. 2. A malac A malac testének szimmetrikus vizsgálatakor hasonló eredményeket kapunk, mint a tehén esetében. A malacot azonban magasabb emberek felülrõl is megnézhetik, mert a malac egy alacsony állat, és így könnyebb a rálátás. A malac nem szokott tehénre támadni. 3. A sündisznó A sündisznó nem áll másból, mint valószínûleg négy lábból és szúrótüskékbõl. Az oroszlánra és a mérges kígyóra csak akkor támad, amikor azok nem támadnak rá. Rendkívül éles fogai a szájüregétõl a vastagbeléig tartanak. 4. A gólya A gólya csõre nagyon hosszú, és elbír legalább 3 kilógrammot. Ezenkívül piros színe van. A kisbabák ezért szeretik annyira a piros színt. Ha a kisbaba több mint 3,5 kg akkor a gólya vagy lezuhan, vagy lassan repül. Az öreg gólyák lezuhannak. 5. A bálna A bálna süket állat, mert nem hal. Szereti a nála nagyobb testû vízi lényeket. A bálna ezért nem szeret senkit. Egyébként igen békés állat. Ha volna keze és lába, könnyebben tudna úszni. 6. A zöld szemes ostoros Az egyik zöld szemes ostoros a Mars bolygóról esett le a Földre. A Marson pusztákon élt, kedvenc idõtöltése a lovaglás volt. Ehhez kellett neki az ostor. A zöld szem meg adott volt. 7. A bogár A bogár nem egy állat, hanem sok kis apró repkedõ állat összefoglaló neve. De mindegyik ugyanazt csinálja. Nyáron belerepülnek a fagyinkba, télen meg megfagynak. 8. A mérges kígyó A mérges kígyó nem is mérges, csak valaki kitalálta. Valójában szégyenlõs amiért keze helyett lába nõtt ki. A lábai nagyon csúnyák, ezért inkább nappal visszahúzva tartja azokat. Így futva nem tudja utolérni áldozatát, inkább beleharap egy jó nagyot. 9. A sárkány A sárkány közeli rokona a halnak. Ezt testfelépítésük is bizonyítja, hiszen vannak olyan sárkányok, amelyek testét pikkely borítja. Mivel a sárkány majdnem hal, a bálna pedig egyáltalán nem, így biztosan állíthatjuk, hogy a sárkány és a bálna nem egy õstõl származik. 1O. A majom A majom és az ember között sokak szerint nagyon sok közös vonás van. Ilyen például, mindkettõnek földig ér a lába, nem tudja a saját fülét megharapni, stb. A majom azonban különbözik is az embertõl, hiszen az emberrel ellentétben nem csinál fölöslegesen hülye dolgokat. Ez egyébként minden állatra vonatkozik. 11. A kolbász Nem tévedés. A kolbász is egy állat. A fizikai törvényeket figyelembe véve nem is lehet más. Az anyag nem vész el csak átalakul. A kolbász alakjából nem lehet egyértelmûen megállapítani, milyen állatról van szó, hiszen ilyen formában az állat nem mozog. 12. A galamb A galamb nagyon értékes állat. Ellentétben a többi kétéltû énekesmadárral, a galamb nem kétéltû és nem énekel. Viszont van fehér színû is, és hangosan tud búgni. 13. A kétpúpos teve A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót. 14. A zsiráf A zsiráf abban a szerencsés helyzetben van, hogy nem tudja lehányni magát, mert a félig megemésztett étel a gravitációs erõ miatt nem tud a hasából a fejéig eljutni a hosszú nyaka miatt. Sok részeg ember ezért szokta nyújtogatni a nyakát (mármint a sajátját). 15. A róka A róka ravasz állatnak van kikiáltva, de valójában egy rendes vadász 5OO méterrõl távcsöves puskával simán agyonlövi. Ilyenkor cseszheti a ravaszságát. 16. Az elefánt Az elefántok, ha arra kerülne sor, hogy dolgozniuk kellene, biztosan kihalnának. Egyébként meg nem. És nem azért kicsi a farkuk, hogy meg tudjanak fordulni a telefonfülkében, hanem mert nagyon magasan van és kicsinek látjuk. Az elefánt sem szimmetrikus oldalról. |
| kawasanyi | 7390 | 2008. augusztus 29. 00:20 |
|
Feliratok kutyás házak kapuján: - Bodrika sem vegetáriánus! - Jó kutya, de gyenge idegekkel... - Nem veszünk semmit, nem adunk el semmit, nem térünk át semmilyen hitre. És ezt a kutyák is tudják. - Én 6 másodperc alatt gyorsulok százra. És Te? - Vigyázat! A kutya nem harap, de a feleségem még nem evett! - Kutya: Betörõ, 15:0 - Vigyázz, csak az eleje harap! - Amputációt és alakformálást vállalok. Kérlek gyere be csengetés nélkül! |
| Hooliboy | 7389 | 2008. augusztus 28. 15:51 | Válasz erre: 7387 |
|
Kisfaludy:-) Közvetlenül mellettünk van egy Fazeres autószerelõ:-) |
| fragile | 7388 | 2008. augusztus 28. 12:34 |
|
Egy szõke nõ viszi az agresszív kismalacot a hóna alatt. Találkozik egy másikkal, aki így szól: - Jaj de édes! Honnan van? - VETTEM!!! - ordítja az agresszív kismalac. |
| NOrbixj | 7387 | 2008. augusztus 28. 12:01 | Válasz erre: 7385 |
|
Most nézem csak Te is XVII.kerületi vagy :) Merre felé,csak úgy nagyjából :)
|
| NOrbixj | 7384 | 2008. augusztus 28. 10:42 | Válasz erre: 7382 |
|
Lõjjél róla lécci nekem egy képet !:)ha van rá lehetõséged
|
| NOrbixj | 7383 | 2008. augusztus 28. 10:41 |
|
D:D imádom õket Volt egy bulli Magyarországon akinek a kedvence játéka egy 20kg-os súlyzó volt :D és cipelte magával mindenhova :D senki nem tudja megmagyarázni ezeket a cselekedeteket :D imádom ! :) |
| Hooliboy | 7382 | 2008. augusztus 28. 10:25 | Válasz erre: 7381 |
|
Ennek meg az a legjobb szórakozása,hogy a vödröt a fejére húzza,és elkezd rohanni:-) De csak addig,amíg nem koppan a bokorban,fán vagy hasonló helyeken:-)Utána,csak szimplán elkezdi dobálni,de olyan szinten,hogy a környék hallja,hogy koppan a vödör valahol:D Szerencsére,gazdi kapcsolt,és vödör elvonás van:-) Ha nincs a kuka kikötve valahova,tuti,hogy fellöki,és azt lökdösi,persze a szemét repül mindenfelé:-) Néha már sírok a röhögéstõl ahogy nézem:-) |
| NOrbixj | 7381 | 2008. augusztus 28. 08:46 | Válasz erre: 7380 |
|
Ha hiszed ha nem,az angol bulldogom rendszeresen tv-zett velem,neztem egyszer a Mel Gibsonnak az UFO-s filmjét Arthurral :) és a kutya a félelmetes részeknél elkezdett kihátrálni a szobából és közbe nyûszített :D ahogy véget ért a rész visszajött mellém :) az angol bulldogok szerintem emberek kutya gúnyában |
| Hooliboy | 7380 | 2008. augusztus 27. 20:49 | Válasz erre: 7378 |
|
Szemben van velünk egy bulldog:-) Nagyon nagy arc:-) |
| NOrbixj | 7379 | 2008. augusztus 27. 20:41 | Válasz erre: 7377 |
|
"minnél több embert ismersz meg,annál jobban szereted a saját kutyád":) szerintem ez nagy igazság:D de nem faszság a teszt ! |
| NOrbixj | 7378 | 2008. augusztus 27. 20:40 | Válasz erre: 7377 |
|
az én okos amerikai bullimnak nem gondoltam volna hogy ilyen rossz a helyezése :) meg a magyar vizslámnak se :D az angol bulldogomra ha rádobtak volna egy törülközõt az megette volna :D kevés dolgot nem evett meg :D:D:D |
| Hooliboy | 7377 | 2008. augusztus 27. 19:10 | Válasz erre: 7376 |
|
Ilyen faszságok nélkül is tudom,hogy a németjuhászaimnak nagyobb az IQ-ja,mint egy-két embertársunknak:D "A kutya valószínûleg játéknak fogja látni a tesztet " Vagy totális hülyének a kedves gazdit:-) |
| NOrbixj | 7376 | 2008. augusztus 27. 16:26 |
|
"http://kutyainfo.gportal.hu/gindex.php?pg=7628608" Kutya tulajoknak :)))) |
| fragile | 7374 | 2008. augusztus 27. 16:11 |
|
Az agresszív kismalac pingál valamit a nyilvános WC falára. Megkérdi a farkas: - Mit csinálsz malac? - A falra festem az ördögöt. - Szarva van? - MONDOM FESTVE!!! |
| fragile | 7372 | 2008. augusztus 27. 15:07 | Válasz erre: 7371 |
|
de közben erõsen kell gondolni a kiválaszott személyre is, talán...................... |
| ouzo | 7371 | 2008. augusztus 27. 14:00 |
|
Nem tudom kinek hova tartozik, nekem ide. hisz mit is kezdenénk a pasik nélkül? :) A hangvezérelt vibrátor lemossa a férfiakat Mivel a beszéd kulcsfontosságú egy szexuális kapcsolatban, a Boffins cég áthidalta a nõk és vibrátorjaik közötti kommunikációs szakadékot: hangvezérelt játékszert fejlesztett ki. A forgalmazó szerint a szerkentyû ellenállhatatlan tulajdonsága a parancsok azonnali teljesítése mellett az, hogy nem kérdez vissza, csak melózik. "http://velvet.hu/szex/vibri0826/" báááár elgondolkodtató :D |
| olika | 7370 | 2008. augusztus 27. 13:01 |
|
Ezt most találtam. :-)))))))))))))))))) Az jutott ma az eszembe, hogy derék sportolóink visszafogottan szerepeltek az olimpián. Errõl meg az jutott az eszembe, hogy az a gond, hogy a NOB vezetõi nem képesek szembenézni korunk globális kihívásaival és folyamatosan a "hagyományos" sportágakat erõltetik, az abban történõ szereplést versenyeztetik. Ahelyett, hogy a megváltozott viszonyokhoz alkalmazkodni tudó, esetleg merõben új sportágakat helyeznének elõtérbe. Hogy mire is gondolok? Pl. a következõ, egyenlõge név nélküli versenyszámra. A cél: adott idõn belül nagyvárosi körülményeket szimuláló pályán célbadobás szabvány térkõ burkoló kövekkel kezdetben álló, késõbb a versenyzõ dolgát nehezítendõ mozgó, a versenyzõ irányába futó célra, vagy célokra. Az eredményes szereplés az indulóval szemben tökéletes fizikai és lelki felkészülést követel. A célpont a találati pontosság csökkentése érdekében elõbb könnygázt, majd késõbb vízágyút használ, nem is sejtve, hogy ezáltal a versenyzõk számára csak izgalmasabbá, a tv. elõtt ülõ nézõk számára pedig látványosabbá téve a játékot. Bár a Magyar sportolók - részben az egész Magyar élsportot sújtó pénztelenség, részben más körülmények miatt is - hátránnyal indulnának más azon demokratikus ország sportolóival szemben, ahol az olyan alapjogok, mint pl. a gyülekezéshez való jog még szabadon, vagy szabadabban gyakorolható, mégis az elmúlt évek alapján az évi 3 szabad edzés /ami egyben olimpiai kvalifikációs megmérettetés is/ biztosítottnak látszik és eredményekkel kecsegtet. 1. Márc. 15 2. buziparádé 3. Okt. 23 Egyéb fakultatív idõpontokra is nyílna lehetõség, de ezidáíg ezek az idõpontok kerültek elõtérbe. Visszatérve azon gondolathoz, mely szerint hátránnyal indulnánk más országokkal szemben, ahol ezt a sportot már évek óta ûzik, gondoljunk csak bele, pl. Franciaország esetében: évi átlag 5 alkalommal nekiesnek a rendõröknek, akár egy szimpla közútálatot kiérdemlõ oktatási reform okaként, ezzel szemben mi birka Magyarok a puszta létezésünket fenyegetve sem birunk semmi érdemlegeset tenni. Tehát a következõ, bárki által szabadon látogatható edzés idõpontja - nagy valószínûség szerint - 2008. okt. 23 lesz, Budapesten. Tégy valamit Te is a HAZÁDÉRT! Állj fel a televíziód elõl, dobd el a cigit és sportolj! |
| MartiBenzintyuk | 7369 | 2008. augusztus 27. 12:59 |
|
Olimpiai szösszenet (bokszmeccs) : - Gundel Takács Gábor (kommentátor): Most maradjunk egy kicsit csendben, hátha elkapunk néhány szót Öcsi bácsitól. - Öcsi bácsi (szövetségi kapitány): Ha nem ütsz, megbaszhatjuk mindenki kurva anyját!! - Gundel Takács Gábor: Remélem kedves nézõink nem halloták ezeket a szavakat... |
| fragile | 7368 | 2008. augusztus 27. 09:18 |
|
- Doktor úr, segítsen rajtam! Úgy érzem, két személy lakozik bennem. Gondolja, hogy tud segíteni rajtam? Jól tettem, hogy pszichiáterhez fordultam? - Hohó, egyszerre csak egy beszéljen! - Doktor úr, engem mindenki hazugnak néz! - Ezt azért nem hinném... Doktor úr, használt a kezelés! Most már azt hiszem, hogy az én kisebbrendûségi komplexusom a legnagyobb a világon! Minden férfinak szüksége van egy feleségre, mert van egy csomó dolog, amiért egész egyszerûen nem lehet a kormányt hibáztatni. Úgy meg vagyok zavarodva, mint egy csecsemõ a topless bárban. Nem vagyok elégedett a terápia eredményével: tegnap még Napoleon voltam, ma pedig már csak Tóth Gyula. Szeresd a feleséged gyermekeit, mert lehet, hogy a sajátod is köztük van. Az idegbaj családon belül halmozódó betegség. Én is a gyerekeimtõl kaptam. Van egy rossz és egy jó hírem: Ön látens homoszexuális... Viszont olyan helyes fiú! - Doktor úr, a feleségem tegnap iszonyatosan fejbe vágott a sodrófával. - És lett valami baja? - Szerencsére nem, viszont a feleségem tegnap iszonyatosan fejbe vágott a sodrófával. Tudja, doktor úr, csak azért kezdtem el kocogni, hogy újra lihegést halljak. - Doktor úr, úgy érzem semmi újat nem tudok adni az embereknek. - Semmi probléma, ezt már mások is mondták. |
| fragile | 7367 | 2008. augusztus 27. 09:07 |
|
Pszichológusnál: - Csak úgy tudok segíteni, ha szépen elmond mindent a legelejétõl kezdve. - Jó. Tehát, kezdetben teremtettem az eget és a földet. - A pszichológusom azt mondta, hogy két héten belül talpra állít. - És sikerült? - Igen. El kellett adnom az autómat, hogy kifizethessem a kezelést. |
| jocikirály | 7365 | 2008. augusztus 26. 17:14 | Válasz erre: 7364 |
|
nem.fickó volt,csak messze lakott a bp-táblától. természetesen ez nem minden vidékire vonatkozik. |
| NOrbixj | 7364 | 2008. augusztus 26. 17:12 | Válasz erre: 7362 |
|
neee :D ezt nem hiszem el ! :D szõke volt ?
|
| jocikirály | 7362 | 2008. augusztus 26. 17:11 | Válasz erre: 7361 |
|
az a 2 perc nem is rossz. vki beirta a keresõbe.igy hogy www.tetubus.hu |
| NOrbixj | 7361 | 2008. augusztus 26. 17:04 | Válasz erre: 7360 |
|
2perc kellett mire megértettem a te tubust :D
|
| jocikirály | 7360 | 2008. augusztus 26. 16:43 |
|
Üdv.ez egy kész átverés szerû mûsor,ahol profi illuzionista kisérti a saját sorsát. a bûvész több mutatványát is tárolja a te tubus. a fickó vérprofi. |
| NOrbixj | 7359 | 2008. augusztus 26. 16:22 |
|
"http://www.youtube.com/watch?v=joFFx74f76c" egy jó angolos elmondhatná mirõl van itt szó ! :) |
| NOrbixj | 7356 | 2008. augusztus 26. 10:38 |
|
1. "http://1.1.1.1/bmi/www.kreten.hu/images/blog7817_1.jpg" 2."http://1.1.1.2/bmi/www.kreten.hu/images/blog7817_2.jpg" |
| Macko | 7352 | 2008. augusztus 25. 20:03 |
|
Asszem ez ide illik legjobban! Britney Spers valódi koncerthangja: "http://www.indavideo.hu/video/Milyen_Britney_Spears_valodi_hangja" :o))) |
| kawasanyi | 7349 | 2008. augusztus 25. 14:18 | Válasz erre: 7347 |
|
Akkor egy kis nehezítés! Elõtte tessék meginni egy üveg Unicumot! :) |
| kawasanyi | 7346 | 2008. augusztus 25. 13:08 |
|
Figyeljetek, ez jó: Ulsz az íróasztalodnál. Emeld a JOBB lábad a levegobe és korozz vele az óramutató járásával MEGEGYEZO irányba. Mialatt ezt csinálod, a JOBB mutatóujjaddal rajzolj képzeletbeli 6-ost a levegobe. Bármit is teszel, a lábad elkezd ó.j. ELLENKEZO irányba korozni. Érdekes. |
| Balu | 7345 | 2008. augusztus 25. 10:13 |
|
Unikumos pulyka Hozzávalók:1 db pulyka1 üveg UnicumElkészítés: 1. Vegyünk egy pulykát! 2. Egy pohár unicum. 3. Tegyük a pulykát a sütõbe! 4. Még két unicum. 5. Állítsuk a hõfokot 190 sütõre! 6. 3 unicum további. 7. Süssük a kapcsot be! 8. Most még tovum 4 univáb. 9. Pulykázzuk meg a zsírt! 10. Unicumot a másik palackot még. 11. Dugjunk pulykákat a homérumba! 12. Poharazzunk még egy unicumot az öntbe! 13. Süssük az unicumot még egy óráig! 13+1. "Gyöngyvirágos kék ibolya-a-a-a!..." 14. Pulykáljuk meg az puha unicumját! 15. Vegyük ki a pulyákot az unicumból! 16. "Édes anyám, sirhalmomra-a-a-a!..." 17. "Kiskút, kerekes kút..." 18. Szeletum a pulyák darabbal többe! 19. Pusztuljunk tásztátum 20. Palackoljunk még egy unicum vevétet! 21. "Nyílára uccásik a krocsmrasumity!..." 22. Állítsuk meg a teritumot és pulykoljunk még egy terítéket! 23. Leterít az unipulyák, és fogyjunk el! |
| Hooliboy | 7339 | 2008. augusztus 21. 13:12 |
|
Mit hozott a Mikulás,Móricka? -Lófaszt. -Úgy kell neked.Miért a seggedet raktad ki az ablakba? |
| ouzo | 7338 | 2008. augusztus 21. 12:56 |
|
ez egy kicsit durva, bocsi Nagymami, te ültél már trojkán? -Az mi? -Orosz fa szán. -Orosz faszán? Igen, 1945-ben. |
| ouzo | 7337 | 2008. augusztus 21. 12:54 |
|
Addig röhögtünk a fõnök viccén, amíg megértettük, hogy az a mai feladat. |
| Hooliboy | 7336 | 2008. augusztus 21. 09:58 |
|
A jeltolmácsot figyeljétek:DDDDD "http://poenvideo.hu/isat_1" |
| Macko | 7334 | 2008. augusztus 20. 14:47 |
|
A hirtelen hentergés veszélyei: "http://www.mommo.hu/media/Egyejszakas_kaland" :-DDDDD |
| kawasanyi | 7333 | 2008. augusztus 18. 00:40 |
|
Az öreg székely száz éves, és az újságíró elmegy hozzá, hogy meginterjúvolja. - János bácsi, legyen szíves, mondjon nekünk az életébõl egy vidám történetet. Az öreg elkezdi: - Már vagy nyolcvan éve történt, mikor a szomszédom átjött, és mondta, hogy nem találja a birkáit. Rögtön keresésükre indultunk vagy öten egy demizson pálinkával. Sokáig keresgéltük az eltévedt birkákat, és közben eliszogattuk a pálinkát. Mikor megtaláltuk a birkákat, mindet meghágtuk. Az volt ám a szórakozás! Az újságíró gondolja, hogy ezt a történetet nem írhatja meg az újságban, és kéri az öreget, hogy meséljen neki másikat. Az öreg megint elkezdi: - Már vagy hetven éve történt, hogy a szomszédom átjött, hogy elszökött a felesége. Vagy öten a feleség keresésére indultunk egy demizson pálinkával. Sokáig keresgéltük az eltévedt feleséget, és közben eliszogattuk a pálinkát. Mikor megtaláltuk, mindannyian meghágtuk az asszonyt. Az volt ám a szórakozás! Az újságíró ideges, mert ez a történet sem alkalmas arra, hogy megírja. Gondol egyet és így szól az öreghez: - Jól van János bácsi, talán inkább hagyjuk a vidám történeteket. Nem történt magával a hosszú élete során valami szomorú, amibõl az újságolvasók tanulhatnának? Az öreg arca egyszerre elkomorodik: - Már vagy ötven éve törtent, hogy egyszer eltévedtem... |
| kawasanyi | 7332 | 2008. augusztus 18. 00:27 |
|
A cigány megkérdezi a munkaerõfelvételnél, hogy nem tudnának-e neki egy jó munkát ajánlani. Erre a munkaajánló azt mondja: - Hát lenne egy kõmûves munka... Erre a cigány: - Az nem jó, az nõi munka... - Akkor mit szólna hozzá, ha bányában kellene dolgozni? - Áhh, az is nõi munka! - Akkor mit szólna házépítéshez? - Az is nõi munka! - Ugyan árulja már el miért mondja az ilyen kemény fizikai munkákra, hogy nõi munka, nõi munka? - Azért, mert ezeket csinálja a k***a anyád! |
| kawasanyi | 7331 | 2008. augusztus 18. 00:21 |
|
Három elítélt beszélget a börtönben: - Titeket miért itéltek el? - kérdi az egyik. - Elkötöttem egy autót, egymillió forintos kárt okozva. És te? - Én loptam az állam pénzébõl, kétmillió forintos kárt okozva. - Hát te cimbora? Te mit csináltál? - Én három millió forintos kárt okoztam. - Na akkor te vagy itt a legjobb. Hogy csináltad? - Hóvirágot szedtem. |
| kawasanyi | 7330 | 2008. augusztus 18. 00:20 |
|
Egy fickó megszólít egy nõt az utcán: - Hölgyem, lenne egy kérdésem. Tudja mi a különbség egy jó kajálás és az orális szex között? - Nem tudom. - Ez esetben mit szólna egy ebédhez? |
| kawasanyi | 7329 | 2008. augusztus 18. 00:18 |
|
A rendõr bejut egy tévés vetélkedõbe és, hogy ne égesse le a rendõrtársadalmat, megmondják neki, hogy a megfejtés a "pingvin" lesz, de azért megkérik, hogy elõbb kérdezzen egy párat, hogy ne legyen feltûnõ a csalás. Bemegy a rendõr és kérdezi: - Leülhetek? - Igen. - Rágyújthatok? - Sajnos itt nem. - Akkor pingvin. |
| kawasanyi | 7328 | 2008. augusztus 18. 00:16 |
|
Nyuszika vánszorog az erdõben, a szemébe egy csavarhúzó van bedöfve és a két hátsó lába hiányzik. Arra jön a farkas, kérdezi: - Mi történt veled Nyuszika? - Képzeld, fogadtam a rókával a két hátsó lábamba, hogy nem meri a szemembe döfni a csavarhúzót... |
| Hooliboy | 7324 | 2008. augusztus 16. 13:37 |
|
-Hogyan kell értelmezni Gyurcsány idejében a himnuszt? -Jókedv el,bõség el. Az éttermek dohányzó és nem dohányzó részre osztása olyan, mintha a strand medencéjét belehugyozós és nem belehugyozós részre osztanák! - Asszony,váltunk ma pozitúrát? - Oké.Te mész a mosogatóhoz én meg fekszem a kanapén és fingok... Mi az?Kék és nyírja a füvet? Olyanra festem a négeremet,amilyenre akarom. Az állatbarát nyanya:D "http://poenvideo.hu/omavoertduiven" Két kisfiú beszélget.A 6 éves így szól a 4 éves öccséhez: - Te,szerintem itt az ideje,hogy elkezdjünk káromkodni. Most lemegyünk a konyhába anyuhoz és mondunk valami jó zaftosat.Például én kitalálok valamit,ami "büdös franccal" kezdõdik,te meg mondasz valamit,amibe lesz egy "ba*meg". A kicsi beleegyezik és elindulnak lefelé a lépcsõn.Anyuka éppen reggelit készít.A 6 éves lép be elõször és így szól: - A büdös francba,én müzlit kérek. Az anya jól eltángálja a bátyót és a lépcsõn felfelé menet még a fenekére húz egy párat,majd rázárja a szobaajtót. Anyuka lejön a lépcsõn és megkérdi a 4 évest: - Na és te kisfiam,mit kérsz reggelire? - Hát,ba*meg,mûzlit biztos nem. |
| Hooliboy | 7323 | 2008. augusztus 16. 13:22 | Válasz erre: 7320 |
|
:DDDDDDD Egy fiatalember autóban ül a barátnõjével egy parkban és könyörögve kéri,hogy engedje, hogy szeretkezzen vele,de a lány nem hagyja.Végül a fiú így szól: -Ugyan már!Csak félig fogom bedugni! A lány erre beleegyezik és azt mondja: -Jól van,de csak félig... Ígérd meg! A fiú megígéri,azzal ráveti magát a nõre,és tövig bedugja neki.A lány,érezve a löketeket,nagyon élvezi,és azt mondja a barátjának: -Dugd be egészen!Dugd be egészen! A fiú,kissé szégyenkezve,próbálja menteni a büszkeségét: -Oh nem!Az ígéret szép szó... |
| tsanyi | 7321 | 2008. augusztus 16. 11:33 |
|
Nem biztos, hogy vicc, de akkor micsoda? : "http://www.barikad.hu/node/16734"
|
| Amti | 7320 | 2008. augusztus 15. 13:38 | Válasz erre: 7317 |
|
- Pista bácsi újsággal a kezében megy hátra az udvarban - Mi ebben a valószínû ? - Valószínû sz@rni megy, mert olvasni nem tud. |
| mazsi33 | 7319 | 2008. augusztus 15. 12:43 | Válasz erre: 7318 |
|
:-)))))))))"http://www.youtube.com/watch?v=cskTYKTITLk&NR=1"
|
| Yetirider | 7318 | 2008. augusztus 14. 21:31 |
|
Két atom beszélget. - Képzeld! Elvesztettem az egyik elektronomat. - Ne búsulj! Inkább gondolkodj pozitívan. |
| Hooliboy | 7317 | 2008. augusztus 14. 14:12 |
|
A tanító néni az összetett mondatokat tanítja.Mint lehetséges kötõszót,a "valószínûleg"-et adja meg.A gyerekek példamondatokat mondanak. Józsika: -Édesanyám fogja a pénztárcáját és a kosarát,valószínûleg vásárolni megy. Tanító néni: -Helyes. Zsoltika: -Édesapám reggel magához veszi a táskáját,valószínûleg dolgozni indul. Tanító néni: -Nagyon helyes. Pistike: -A nõvéremhez megérkezik a zongoratanár,lehúzza a nadrágját,a nõvérem a bugyiját,valószínûleg beleszarnak a zongorába. |
| Xebulon | 7313 | 2008. augusztus 13. 18:14 |
|
Mi a különbség az egyetemista és az eszkimó között? Az eszkimó hóban b@szik, az egyetemista hébe-hóba. |
| tsanyi | 7309 | 2008. augusztus 13. 11:32 | Válasz erre: 7308 |
|
A hidas kerékpárverseny egyik nézõjének igen fejlett volt az igazságérzete:)))
|
| berdogabor | 7308 | 2008. augusztus 13. 11:24 |
|
jók... "http://video.xfree.hu/?n=soboka1|30f33a27ace2f8511259ed81d970b044" |
| kawasanyi | 7307 | 2008. augusztus 13. 00:10 |
|
Egy matektanár megy az úton. Megtámadja egy bûnözõ, de hirtelen a bokorból elõbukkan egy fekete köpegyes, maszkos ember és megmenti. Ekkor a tanár megszólal: - Ki vagy te? A megmentõ nem válaszol, csak egy nagy Z betût vés a falba a kardjával. - ÁÁÁ! Köszönöm, hogy megmentettél, egész számok halmaza! |
| kawasanyi | 7306 | 2008. augusztus 13. 00:10 |
|
- Mit mond az egyetemista november elsején? - De jó! Karácsonyig már csak kettõt alszunk! |
| NOrbixj | 7305 | 2008. augusztus 12. 13:12 |
|
"http://www.youtube.com/watch?v=xe8lhZCSVs4&feature=related" XD |