| olika | 7101 | 2008. július 15. 13:51 | Válasz erre: 7100 |
|
de mit tudok csináni és mellik billentyûvel??????????
|
| olika | 7099 | 2008. július 15. 13:50 | Válasz erre: 7098 |
|
Az meg volt.A rohadékok lenyulták a buksit oszt a mam meg ment utánunk.Majd leszálltak egy alvó robotnál oszt onnan kiléptem. :-(((( |
| Vaslovas | 7098 | 2008. július 15. 13:48 | Válasz erre: 7097 |
|
Kutyát bele kell dobatni a zsákba, hogy elvigyék..
|
| olika | 7097 | 2008. július 15. 13:45 | Válasz erre: 7096 |
|
rá menek a linkre oszt amiko begyön a buksi semmit nemtudok csináni. :-((((((( Végig zongoráztam mindent. :-((( |
| olika | 7094 | 2008. július 15. 13:42 | Válasz erre: 7092 |
|
nem jövök rá mit,mivel,hogyan!!!! :-(((((((((((((((((( |
| NOrbixj | 7088 | 2008. július 15. 12:26 |
|
ez ez ez ez a kedvencem lett :d "http://youtube.com/watch?v=bxtk8OEKIMw&feature=rec-fresh" |
| LordZyx | 7085 | 2008. július 15. 12:02 | Válasz erre: 7084 |
|
Üdv! Rákkakntint kutyaház, kutya kijön, elrakják zsákba, oszt tovább... :) |
| Cerb | 7084 | 2008. július 15. 11:42 |
|
Valaki segítsen, már, hogy lehet a kutyásszobán átjutni, mert az õrületbe kerget!! "http://amanita-design.net/samorost-2/" |
| Vaslovas | 7080 | 2008. július 15. 08:16 |
|
KÖRLEVÉL.... Kedves Péter! Örömmel értesítelek, hogy szerelmünk gyümölcse, a kis Péter, megszületett. Sajnos anyatejem nem lévén szoptató-dajkát kellett alkalmaznom. Õ kubai származású, így a tejétõl gyermekünk bõre szinte teljesen fekete lett. Errõl ugyebár én abszolúte nem tehetek... A te szeretõ Anitád ********************************* Drága édesanyám! Az imént vettem kézhez Anita levelét, melyben értesít, hogy kisfiúnk született. Mivel nincs elég anyateje dajka segítségére szorul, aki színesbõrû, és a tejétõl kisunokád bõre is csaknem fekete lett, amirõl persze az én drágám egyáltalán nem tehet. Remélem te is együtt örülsz velünk Ölel fiad, Péter ************************************** Édes fiam! A te születésedkor én pontosan ugyanúgy jártam, mint most a te Anitád. Elapadt a tejem, ezért téged tehéntejjel kellett tápláljalak. Valószínûleg ettõl lettél te ekkora marha... Amirõl persze én egyáltalán nem tehetek. Csókol Anyád |
| TeeJay | 7079 | 2008. július 14. 20:43 |
|
- Papa, én hogy születtem? - Egy nap papa és mama találkozott, és... "http://youtube.com/watch?v=qfaKlDNz1G0" |
| fragile | 7078 | 2008. július 13. 09:44 |
|
már volt, de akkor is: ken leee tulibu dibu dauchoo "http://www.youtube.com/watch?v=_RgL2MKfWTo&feature=related" |
| fragile | 7077 | 2008. július 13. 09:27 |
|
száguld mint az álom :-) "http://www.youtube.com/watch?v=FQyTzNaEPJk&feature=related" |
| fragile | 7076 | 2008. július 13. 09:25 |
|
kisfogyasztásu........ :-)))))))))))))))))))))))))))) "http://www.youtube.com/watch?v=5BfBqnk8NTc&feature=related" |
| NOrbixj | 7075 | 2008. július 12. 11:11 |
|
eljen a biztonsagos motorozas :D "http://ize.hu/click.php?id=8228&url=http%3A%2F%2Fwww%2Eyoutube%2Ecom%2Fwatch%3Fv%3DklteYv1Uv9A" |
| NOrbixj | 7074 | 2008. július 11. 15:30 |
|
"http://www.youtube.com/watch?v=I5ALIL7T764&eurl=http://joybreak.net/index.php/Funny/Page-3.html"
|
| berdogabor | 7073 | 2008. július 11. 14:57 |
|
Klikk ide: "http://flashificator.com/1/BlueMoon/Buffet/Buffet.html" A bal egérgombot lenyomva tartva tudsz mozogni, az egér gombjával pedig zoom-olhatsz is. Jó étvágyat! :o) |
| fragile | 7071 | 2008. július 11. 12:24 |
|
Két nõ elmegy golfozni, es az egyik olyan ügyetlenûl üti meg a labdát,hogy az egyenesen az arrafelé játszó férfiak egyikének megy, aki rögtön térdre csuklik, és a kezét az ágyékához szoritva, hemperegve nyöszörög. A nõ ijedten odarohan, lehajol hozzá, es megnyugtatja, hogy õ tulajdonképpen ápolónõ, és legyen szives engedje meg, hogy segitsen neki. Miután a férfi bólint, a nõ elkezdi szép finoman masszirozni a tojásait. Már csinalja vagy öt perce, mikor megkerdezi a ferfitõl: - Jobban van egy kicsit? - Köszönöm szépen - mondja a férfi vigyorogva - sokkal jobban vagyok,bár a hüvelykujjam még mindig nagyon sajog! |
| Cerb | 7070 | 2008. július 11. 09:56 |
|
Ismerõs arc? "http://videa.hu/videok/vicces/amikor-nezed-a-fizetesi-papiro-vicc-xDRZRaQwkBj9reKQ" |
| Balu | 7069 | 2008. július 10. 10:39 | Válasz erre: 7060 |
|
Adnám én maximus generális csak a csipészhez kellett vinnem .... Nem bírta a súlyomat és kitort mindkettõ sarka, igaz így sokkal funkcionálisabb lett...... :-)))) |
| krapek | 7068 | 2008. július 10. 10:37 |
|
Az öreg hölgy elmegy a falu plébánosához es pironkodva mondja neki: - Tisztelendõ úr, a gyerekeimtõl kaptam két lánypapagájt karácsonyra, de valami rossz házból származhatnak, mert nagyon csúnyán beszélnek. Szégyellem elmondani, de egész nap azt rikácsolják: "Hé, mi kurvák vagyunk, gyertek dugni!" A plebános tudja a megoldást: - Van nekem is ket fiúpapagájom, azok itt a templomban nõttek fel és egész nap imádkoznak. Zárjuk össze a madarakat, biztos jó hatással lesznek az enyémek az önéire. Be is teszik a két ájtatos papagáj kalitkájába a lányokat, akik azonnal rikácsolni kezdenek: - Hé, mi kurvák vagyunk, gyertek dugni! Mire az egyik templomi papagáj kenetteljesen odafordul a kollégájához: -Tedd el az olvasót, Theodor testvér. Imánk meghallgatásra talált.. |
| UBU | 7067 | 2008. július 10. 10:36 |
|
"A nõkkel nagyon kell vigyázni, rendkívül veszélyesek: övék a világ pénzének a fele, és a világ összes puncija!"
|
| krapek | 7066 | 2008. július 10. 09:01 |
|
A nõ bemegy a szõnyegkereskedésbe, sokáig válogat, majd ahogy lehajol, hogy megtapintsa az egyik szõnyeget, pukizik egy jó nagyot. Derékig elvörösödve megkérdezi az eladót: - Ne haragudjon, mennyibe kerül ez a szõnyeg? Mire az eladó: - Hát asszonyom, ha az érintésétõl elfingotta magát, az árától be fog szarni! |
| krapek | 7065 | 2008. július 10. 09:00 |
|
A pacal meg a puha kenyér békésen szundikálnak a gyomorban. Egyszer csak valami zavaros lötyi érkezik felülrõl. Kérdik: - Hát Te kivagy? - Én vagyok a kisfröccs - jön a felelet. - És honnan jössz? - Engem a Nagy Pista küldött - szól a válasz. Darabig csönd, majd újabb zavaros valami, ismét felülrõl. - És Te ki vagy? - hangzik az ingerültebb kérdés. - Én vagyok a nagyfröccs. - Honnan? - Engem is a Nagy Pista küldött. Rövid idõ múlva valami még zavarosabb érkezik, megint felülrõl. - Hát Te? - Én vagyok az unikum. - És honnan? - Hát engem is a Nagy Pista küldött. A pacal erre nekiáll nyújtózkodni. Kérdi tõle a kenyér: - Mit csinálsz? - Megyek, megnézem, ki ez a nagypista... |
| berdogabor | 7061 | 2008. július 10. 07:51 |
|
A ház egy hely, ahol a cuccaidat tarthatod, amíg újabb cuccok után járkálsz. |
| Hadvezér | 7060 | 2008. július 9. 18:06 | Válasz erre: 7053 |
|
Pici Maci! Visszaadhatnád a rózsaszín tûsarkú cipõmet, amit a felvonulásra kértél kölcsön! A parókát megtarthatod! Tudod, ilyet nagyon drága legyártatni 46-os méretben! :-)))))) |
| Hadvezér | 7058 | 2008. július 9. 17:10 |
|
Ferike, 1/B osztályos tanuló gyöngybetûkkel felírja a táblára, hogy "TOLLTATÓ". Mire a tanár: - Oda még egy Erkel, Ferenc. |
| Hadvezér | 7057 | 2008. július 9. 17:08 |
|
A motorod franko Néro ! Mehetek vele egy kört Russel ? Te nem , csak Norris ! |
| Hadvezér | 7056 | 2008. július 9. 17:07 |
|
-Nagymami, te ültél már trojkán? -Az mi? -Orosz fa szán. -Orosz faszán? Igen, 1945-ben. |
| Cerb | 7055 | 2008. július 9. 14:55 |
|
Kivizsgálás után, az orvos egy nagy tekercs papírból olvassa fel a diagnózist a betegnek: -Májgyulladás, szívelégtelenség, két oldali heveny vesegyulladás, tûdõrák, trombózis... -Doktorúr, mondjon valami pozitívat!! -Õõõõõõõõ.....Aids-teszt? |
| fragile | 7054 | 2008. július 9. 13:00 |
|
A buzi elmegy az AIDS teszt eredmenyéért. Mondja neki az orvos: - Uram készüljön fel, a teszteredmény sajnos pozitív. Mire a Buzi: - De doktor úr, még olyan fiatal vagyok, nem halhatok meg. - Értse meg uram, ez nem játek, jobban kellett volna vigyázni. - De hát az orvostudomány mai állása szerint ... Szóval biztos fel tud írni valami gyógyszert. - Na jó, felírok maganak egy hashajtót. - Az segíteni fog ? - Biztos nem, de legalább megtanulja, hogy mire való a segge. |
| Balu | 7053 | 2008. július 9. 11:51 | Válasz erre: 7046 |
|
Nem hiszem hogy kiégette volna... A viccek azt hiszem mindig eléggé egyoldalú dolgok, volt már itt vicces, és nem vicces dolog is kitárgyalva. A buziverés számomra vicces, sõt örömteli.... Mindig is támogattam. És ez nem is fog változni.... :)
|
| Macko | 7050 | 2008. július 9. 11:05 | Válasz erre: 7049 |
|
Rádió kívánságmûsor: - Jó napot! Tegnap találtam az utcán egy tárcát, benne 2,5 millió forint, pár bankkártya, mellette a pin kódok, meg egy névjegy. Kiss Béla, Király utca 16. Na neki küldeném a következõ számot! |
| Cerb | 7049 | 2008. július 9. 10:58 | Válasz erre: 7044 |
|
Anyósomnak szeretném kérni Kylie Minogue-tól a What's in your eyes címû számát!
|
| Cerb | 7048 | 2008. július 9. 10:51 | Válasz erre: 7042 |
|
Na ja, ezt szerintem is itt hagyjuk abba, mert a gyomrom forog, és mindjárt itt az ebéd. A felvonulásról, meg az a véleményem, hogy a buzi, az maradjon otthon buzi, és ne vigye ki az utcára, mert nem tojást vágnék hzozzá, hanem egy üllõt. Vagy vonuljanak fel a Death Valley-be ( ba?), ott biztos nem bántaná ezeket senki. Két buzi veszekszik. -apd be a f-om! -Nem békülök! Téma lezárva. |
| NOrbixj | 7047 | 2008. július 9. 10:48 |
|
rendben befejeztem. kar hogy nem lehet törölni a regisztraciót :)
|
| kitkatamas | 7046 | 2008. július 9. 10:46 |
|
Nagyon szépen megkérlek, Norbi, hogy ezt hagyd abba. Kurvára mindegy, hogy kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatban, ez az oldal nem errõl szól. Balu, te rohadt érzékenyen reagáltál azonnal mindenre, ami kicsit is offtopic. Ez már kiégette a szenzorodat? Szomorú. |
| NOrbixj | 7045 | 2008. július 9. 10:44 |
|
Bejött az élelmiszerboltba egy szöszi. - Kérek egy kék Szofit! Levettem egy egy nekem szimpatikus darabot a sok közül, és a hölgy elé tettem. A dobozon nagy fekete keretben az állt, hogy a dohányzás tüdõrákot okoz. A hölgy felháborodva utasította vissza: - Nekem ez nem kell, mert ez tüdõrákot okoz! Padlót fogtam. Hogy valaki ilyen jó helyzetfelismerõ legyen! És így lehessen rá hatni! Elhatároztam, hogy olyat mondok ami alapjaiban rengeti meg a világnézetét, majd elboruló aggyal, de faarccal közöltem vele: - Sajnos mind rákot okoz. Erre õ szintén faarccal: - Adjon egy másik dobozzal ugyanebbõl a márkából! Elõször azt hittem viccel, de rájöttem hogy nem. Hát, én adtam neki. - Erre meg az van írva, hogy a terhesség megszakadásához vezethet. - Ó, az jó, nem vagyok terhes, és így nincs gond. Tüdõrákot mégse szeretnék kapni! Azt hittem, felkötöm magam, de erõt vettem magamon, végül is a napom szép volt, mert újfent örömöt okoztam egy vásárlónak. De a történetnek itt nincs vége. A hölgy pár nap múlva visszatért, megint kért egy kék Szofit. Rutinos droidkezelõként mindjárt meg is néztem, mi van a dobozon. Az írás imígyen szólt: "A dohányzás csökkenti a spermiumok számát." Gondoltam, ez biztos jó lesz, és oda is adtam. Nézegette, nézegette, közben egy pár embert kiszolgáltam, majd közölte: - Ez férfi cigi, ez nekem nem jó! Adjon nõit! |
| NOrbixj | 7044 | 2008. július 9. 10:43 | Válasz erre: 7043 |
|
azért emma szerintem vicces. de rendben. Kívánságmûsor a rádióban: "Kérnék egy számot a BKV-soknak, Rihannától a Shut up and drive-ot." |
| drfarago | 7043 | 2008. július 9. 10:13 |
|
Nem,én nem szeretnélek bántani!Én csak vicceket és jó poénoket szeretek itt olvasni,de sikerült itt is beleszarni a ventillátorba.Sajnálom.Remélem neked örömet okoz,amit csinálsz.
|
| NOrbixj | 7042 | 2008. július 9. 09:54 |
|
"http://www.youtube.com/watch?v=pSQvRPCva_k&eurl=http://sodi.freeblog.hu/"
|
| drfarago | 7040 | 2008. július 9. 09:31 |
|
Kezdem magam valami politikai oldalon érezni! Vagy az a javaslatotok,hogy el lehet innen menni? Ennek az egésznek mi köze a humorhoz és fõképpen a motorozáshoz??? Az ilyen diskurzusnak megvannak a maga fórumai!!Még motoros is!!SZERINTETEK??? |
| KToM | 7039 | 2008. július 9. 09:13 | Válasz erre: 7033 |
|
Kiváncsi leszek a rendõrségi reakcióra: "http://www.bombagyar.hu/index.php?post=1137" |
| berdogabor | 7037 | 2008. július 9. 08:09 |
|
> A pap, az orvos és a mérnök mindig együtt golfozik. Most is a > sorukra várnak, már jó hosszan. Tehát sörözgetnek a > klubházban. Megkérdezik a bárfiút, miért kell aznap annyit várni: > - Tudják, a közelmúltban volt egy nagy tûz a szomszédban. A > tûzoltók órákig küzdöttek, de sikerült megóvni legalább a mi > klubházunkat a lángoktól. Sajnos néhányan elvesztették a > szemük világát egy robbanás miatt. A vezetõség - hálából - > megengedi nekik, hogy hetente egyszer ingyen játszanak. Mivel > vakok, kicsit lassan megy nekik... > A pap: > - Ó, milyen szomorú. Minden héten fogok értük imádkozni! > Az orvos: > - Hát ez rettenetes! Van egy szemorvos barátom, majd > megkérdezem, tud-e segíteni. A költségeket én vállalom. > A mérnök: > - Hát, ez tényleg szomorú, de miért nem éjjel játszanak? |
| berdogabor | 7036 | 2008. július 9. 08:06 |
|
Ortodox zsidó fiatalember készül az esküvõjére. Megkérdezi a rabbit: - Rabbi, igaz, hogy tilos az esküvõn a férfiaknak a nõkkel táncolni? - Igen, mert ha együtt táncolnának, az kísértésbe viheti õket . - Én sem táncolhatok a saját feleségemmel? - Nem - mondja a rabbi. - És mi a helyzet a szexszel a nászéjszakán? Azt szabad? - Hát persze, a házasság célja az utódok nemzése. - Mindenféle pózban? - Hát persze! - Úgy is, hogy a nõ van felül? - Persze, miért ne? - Teljesen meztelenül is szabad? - Természetesen! - Még az asztalon is? - Miért ne? - És állva? - Ó, NEM, azt nem szabad! - Miért nem? - Mert az tánchoz vezethet... |
| NOrbixj | 7035 | 2008. július 9. 07:37 | Válasz erre: 7032 |
|
Xebulon nyugi sose fogjak megdobalni a motorosokat !ez 100%
|
| NOrbixj | 7034 | 2008. július 9. 07:36 |
|
Balu megint egyetertek veled ! Viszont azt se feleljtsuk am el hogy ha nem latod ezek az "embereket" attol meg vannak,es attol meg a "TE" gyerekeid fogjak fizetni ezeknek a betegeknek a nyugdijat. Ezek kaptak tamogatast a normalis emberek NEM! |
| Balu | 7033 | 2008. július 9. 00:34 | Válasz erre: 7032 |
|
Tudud Xebulon nem is vicces, hanem szomorú.. NEM vagyok toleráns a buzikkal... Társsadalmilag nem tartom elfogadottnak a buzifelvonulást, és örülök hogy meg lettek támadva .... A módszer már kérdéses, de az eljárás maga tetszett... Tõlem legyem meleg aki akar <b>DE Csak OTTHON!!!!!</b> A gyerekem , az unokahúgom, ne lássa, mert még a végén azt hogy hogy ez normális dolog |
| Xebulon | 7032 | 2008. július 8. 19:59 | Válasz erre: 7029 |
|
Norbixj, Szerintem nem vicces, hanem szomorú... Szerinted mennyi emberben merül fel, hogy a Citadella felvonuláson motorozó emberek, csak egy vesedonor, köcsög állatok? Ha elfogadod, hogy békésen felvonuló emberek közé lehet dobni egy követ, akkor mi fogja megakadályozni, hogy legközelebb Te kapd a pofádba? |
| NOrbixj | 7031 | 2008. július 8. 16:53 | Válasz erre: 7030 |
|
azt mondja hogy oda mennyjetek ahol az izraeli vizagyu van :D
|
| NOrbixj | 7029 | 2008. július 8. 16:45 |
|
"http://napiszar.oldal.info/?p=942" nekünk keleti embereknek miert kell a nyugat peldajat kovetnunk ? biztos velem van baj,de ezeket a sérült értékrendû embereket nem mutogatni kellene,hanem .... |
| fragile | 7028 | 2008. július 8. 16:09 |
|
Pistike megy az útcán az anyukájával. A buszmegállóban meglát egy nénit! A néni odahívja megához Pistikét és ad neki egy narancsot. Pistike boldogan szalad anyukájához: -Anya,anya kaptam a nénitõl egy narancsot!-mutat a buszmegállóban ülõ hölgyre! -Jól van kisfiam! Mit szokás ilyenkor mondani? Pistike visszaszalad a nénihez és így szól: -Tessék nekem meghámozni! |
| fragile | 7027 | 2008. július 8. 16:08 | Válasz erre: 7026 |
|
:-) nemtom ...... :-) MÁS: Két részeg beszélget. Hánnyak neked cigánykereket??? erre a másik : és én neked lecsót?? |
| NOrbixj | 7026 | 2008. július 8. 16:04 | Válasz erre: 7024 |
|
D: illik berakni a buzi felvonulasrol videot ?:D elöbb kérdezek inkább :) nagyon jó szerintem :D |
| fragile | 7024 | 2008. július 8. 15:38 |
|
A kamionos felvesz egy nõt. Beszélgetnek, mikor a nõ felkínálja magát. A kamionos jól megkeféli. Mikor végeznek, mennek tovább. Egyszer csak a nõ megszólal: - Milyen jó maguknak! Felvesznek egy nõt, megkefélik, aztán mennek tovább, mintha mi sem történt volna. Bezzeg nekünk, buziknak, még be is kell öltöznünk. |
| berdogabor | 7021 | 2008. július 8. 11:35 |
|
4 lába van, vízben él és folyton telefonon keresik, mi az? Halló. |
| Rugesz | 7020 | 2008. július 8. 11:34 |
|
3 levél Kedves Péter! Örömmel értesítelek, hogy szerelmünk gyümölcse, a kis Péter, megszületett. Sajnos anyatejem nem lévén szoptató-dajkát kellett alkalmaznom. Õ kubai származású, így a tejétõl gyermekünk bõre szinte teljesen fekete lett. Errõl ugyebár én abszolúte nem tehetek... A te szeretõ Anitád ********************************* Drága édesanyám! Az imént vettem kézhez Anita levelét, melyben értesít, hogy kisfiúnk született. Mivel nincs elég anyateje dajka segítségére szorul, aki színesbõrû, és a tejétõl kisunokád bõre is csaknem fekete lett, amirõl persze az én drágám egyáltalán nem tehet. Remélem te is együtt örülsz velünk Ölel fiad, Péter ************************************** Édes fiam! A te születésedkor én pontosan ugyanúgy jártam, mint most a te Anitád. Elapadt a tejem, ezért téged tehéntejjel kellett tápláljalak. Valószínûleg ettõl lettél te ekkora marha... Amirõl persze én egyáltalán nem tehetek. Csókol Anyád |
| Krimo | 7017 | 2008. július 7. 11:24 |
|
-Hogy hívják a szerelmes bárányt? - Love juh! -És hogyan fékezik meg a szerelmes bárányt? - Állj! Love juh! -Hogy hívják a semmitõl sem félõ Ficsillát? - He - Bátor Ficsilla. -Mi a különbség ET és a férfiak között?! - He - ET legalább haza telefonált... (!!) -Hogyan kezdte pályáját a hóhér? - He! - Gyerekfejjel... -Milyen az abszolút vasutas házaspár? - Eva Peron-Charlie Sheen. -Hogyan hal meg a teniszezõ? - Megáll benne az ütõ. -Kit hívnak, ha a vak beleesik a kútba? - A vakmerõt. -Mi az? Nagy, sárga, és fáj, ha belemegy a szemedbe? - Villamos. -Mi a legjobb zöldség? - He - BESTZELLER. -Honnan tudod, hogy túl kövér vagy? - A Greenpeace aktivistái vissza akarnak tuszkolni a tengerbe. -Hogy mondják az angolok hogy "haj van az autón" ?? - Harison Ford! -Mi az? Elefánt lábujjai között apró barna foltok? - Lassú busmanok. -Miért nem kapott jogosítványt a gepárd? ? Mert sohasem áll meg a zebránál. -Mit énekelnek a molyok a szekrényben?- Eddablúzt... -Mi az? Fekete, és fehér levelei vannak? - Néger postás ... -Mi az apácák kedvenc sorozata? - Barátok közt. -Mi a különbség a méh és a darázs között? - A darázs nem gyûjt vasat. -Hogyan lehet felismerni a tûzoltót civilben? - Nehezen. (!) - Mit mondott Jónás a cet gyomrában? - Bánatomat halban mondom el... -Mit csinál a szõke nõ a feketével? - Megissza. -Mit mondanak be a bibliai hangosbemondóba? - Jónást várják a halban! -Milyen a klónozott szellem? - Kísértetiesen hasonlít. -Hol lakik Tarzan? - Inda House. -Hogy hívják a narkós elefántot? - Coco Jumbo!!! -Melyik a legfájdalmasabb sportág? - A véraláfutás. -Mit lehet enni az üzemi konyhán? - Koszt. -Mit csináljon a föld nélküli paraszt? - Vessen magára! -Miért hideg a hajnali szél? - He - Mert egész éjjel kint volt. -Miért nincs a radiátornak gyereke?He - Mert meleg... -Hogyan keresed meg a rókalyukat? - Félrehúzod a farkát! -Hogy mondják angolul: apádra ütök? - Puff Daddy. |
| fragile | 7016 | 2008. július 7. 08:25 |
|
Arab megy a boltoshoz: - Ahblá-hábláty Coca-Cola! Erre a boltos: -Elnézést, egy jéghideg mit? :) :-) :-) |
| Gary | 7015 | 2008. július 5. 16:40 |
|
Tanítónéni osztálykiránduláson sétál a gyerekekkel az erdõben. Egyszer csak rákiált az egyik kisdiákra: -Kullancs Béluska!! -Nem KULLANTOK!!! :DD... |
| fragile | 7014 | 2008. július 5. 15:54 |
|
"http://video.xfree.hu/?n=noeri|effcc4a552a171c73dc533bc40703f52" |
| fragile | 7013 | 2008. július 4. 21:51 |
|
nemvicccces.... "http://video.xfree.hu/?n=tothti|c309c09549163d11f181871828a0eeb0" |
| fazeratti | 7012 | 2008. július 4. 13:23 | Válasz erre: 7011 |
|
Hát ez kegyetlen folyik a könnyem, fáj a hasam:-DDDDDDDDDDDD
|
| Hadvezér | 7009 | 2008. július 3. 17:06 |
|
Az amerikai, a francia, a magyar és a cigány állnak az Eiffel-torony kilátóján. Hirtelen az amerikai elõkap pár köteg dollárt, elkezdi lehajigálni a mélybe, miközben ezt kiabálja: - Nekünk ebbõl otthon rengeteg van! Ezt látva a francia elõkap pár üveg pezsgõt, és elkezdi a mélybe önteni, miközben azt kiabálja: - Nekünk ebbõl itthon rengeteg van! Látva ezt, a cigány aggodalmas arccal fordul a magyar felé: - Te, eszedbe ne jusson valami hülyeség!... |
| NOrbixj | 7008 | 2008. július 3. 16:05 | Válasz erre: 7007 |
|
kell egy ilyen majom :D nagyon aranyos ahogy megvarja amig elmegy az auto :) mondjuk olyan 5xor neztem meg es most is megy a zene amig ezt irom,kepes lennek feldarabolni valakit. |
| fragile | 7007 | 2008. július 3. 15:56 |
|
"http://video.xfree.hu/?n=kieta|dda5f5f08dce390ee049ab2f0f17668f"
|
| fragile | 7006 | 2008. július 3. 14:33 |
|
A tó partján ül a nyuszika és füvezik. Mocskos jól érzi magát, teljesen szét van esve... Arra megy a hód és látja, hogy a nyuszika milyen jól érzi magát, így megkérdi: - Mit csinálsz, Nyuszika? - Hát füvezek, Hód. - És jó az neked, Nyuszika? - Hallod, Hód, k... jó! - Nem adnál nekem is egy slukkot? - kérdi a Hód. - Dehogynem, szívesen - válaszol a nyuszi -, de az a titka, hogy beszívod, beugrasz a tóba, bent tartod, átúszol és a túlparton kifújod. Hát a hód így is tesz. Beszívja, beugrik, bent tartja, kijön a másik parton, kifújja és.......DZSSSSS....Nagyon bejön neki. Éppen arra megy a víziló és látja, hogy a hód milyen nagyon jól érzi magát, így õ is rákérdez: - Mit csinálsz, Hód? - Hát, ne tudd meg, Víziló, a Nyuszikának a túlparton olyan füve van... nagyon állat... - És szerinted adna nekem is?! - kérdi a víziló. - Szerintem igen. Ússz át és kérjél tõle! A víziló így is tesz. Beugrik a tóba, úszik, úszik, és végül kiér. Ahogy a nyuszika meglátja, hatalmasra kerekedik a szeme és elordítja magát: - ÚRISTEN, HÓD, FÚJD MÁR KI, BAZDMEG!!! |
| fragile | 7005 | 2008. július 3. 12:15 |
|
Az öreg cowboy egy napon belovagolt a városba. A helyi seriff a kocsma elõtt a székében ülve nézte, ahogy az öreg leszállt a lóról és kikötötte a kocsma elé. - Jó napot, idegen! - Jó napot, seriff! Az öreg ezutan a ló farához lépett, felemelte a ló farkát, és egy hatalmas csókot nyomott oda, ahova sose süt a nap. Utána leengedte a ló farkát, és elindult a kocsma ajtaja felé. - Elnézést, uram... - szólt a seriff. - Igen? - Hihetek a szememnek, valóban jól láttam? - Bizony, jól... ugyanis rémesen ki van száradva a szám! - És ez segít? - Sajnos nem, de legalább nem nyalogatom állandóan... |