| NOrbixj | 7142 | 2008. július 21. 12:50 |
|
Skót gyerek az apjához: - Apu, szükségem van 4 fontra. Apa: - Mennyit mondtál, 3-at? Itt van 2, válassz egyet. |
| Hadvezér | 7141 | 2008. július 21. 10:18 |
|
Székely bácsit kérdezi a bíró a válóperes tárgyaláson: - Mondja Mihály bácsi, maga soha nem csalta meg a feleségét? - Dehogynem - hangzik a válasz. - Akkor meg miért akar elválni a feleségétõl, aki csak egyszer tévedt meg? - Nem mindegy az, bíró úr kérem! Mert ha mondjuk belelépek a tehénszarba a csizmámmal, akkor azt csak le kell mosni és olyan lesz, mint annak elõtte. De ha átjön a szomszéd tehene és beleszarik a csizmámba, azt maga se venné fel! |
| fragile | 7140 | 2008. július 20. 10:05 |
|
A feleség rántottát süt reggelire a férjének. A férj hirtelen beront a konyhába: - Óvatosan! Vigyázz! Egy kicsivel több olajat tegyél bele. Jaj! Túl sokat sütsz egyszerre. Túl sokat! Fordítsd meg! Fordítsd meg azonnal! Több olaj kell! Jaj! Jaj, mi lesz most?! Több olajat! Odaég! Óvatosan... Vigyázz! Azt mondtam, óvatosan! Soha nem hallgatsz rám, ha fõzöl. Soha! Fordítsd meg! Gyerünk! Normális vagy? Elment az eszed? Ne felejtsd el megsózni. Mindig elfelejted megsózni! Sózd! Sózd meg! Sózd már! Az asszony értetlenül bámul rá: - Mi a franc van veled? Azt hiszed, nem vagyok képes megsütni egy rántottát? A férj nyugodtan válaszol: - Csak meg akartam mutatni, milyen érzés, amikor vezetek. |
| svpadre | 7137 | 2008. július 18. 16:21 | Válasz erre: 7136 |
|
persze, meg a Korán is, de csak korán... jujj, de rossz szóvicc.. |
| tsanyi | 7136 | 2008. július 18. 15:52 | Válasz erre: 7135 |
|
Mi vagy Te, bibliakutató? A talmud is megy kívülrõl? :)))
|
| svpadre | 7135 | 2008. július 18. 14:45 | Válasz erre: 7132 |
|
úgy látom itt értelmezési problémák vannak. Boldog születésnapot Jézus! Karácsony, mint Jézus születésének ünnepe. Capisce? elnézést, nem akartam okoskodni |
| berdogabor | 7133 | 2008. július 18. 11:49 |
|
Gyermekkoromban mindíg komp akartam lenni. De aztán mégsem lettem komplett. |
| berdogabor | 7132 | 2008. július 18. 11:19 |
|
Idén egy kicsit elõbb kezdtem a kapácsonyi ajándékok becsomagolását. Csak "Boldog Születésnapot" feliratút kaptam. Hogy ne menjen kárba a csomagolópapír ezért úgy írtam ála, hogy Jézus. |
| KToM | 7131 | 2008. július 18. 10:38 |
|
A nyuszika sétál a mezõn, egyszer csak felnéz az égre és látja, hogy a sas hátrafelé repül. - Mit csinálsz sas, miért repülsz hátrafelé - kérdezi a nyuszi. - Ó, hát nem tudod, nyuszika? Ez a demokrácia. Azt csinálsz, amit akarsz! - mondja a sas. - Tényleg? Ezt én is kipróbálhatom? - lelkendezik nyuszika. - Persze, próbáld csak ki - válaszolja a sas. A nyuszika nagy örömmel elkezd hátrafelé tolatni, élvezi a demokráciát. Ahogy ott tolat a mezõn, meglátja a medve a farral közeledõ nyuszikát. Más se kell neki, rögtön élesíti a szerszámot, a nyuszika meg pont rátolat. Mikor végre a medve elengedi, nyuszika fájdalommal és könnyekkel küszködve rohan a sashoz és sírva meséli neki, mi történt. - Jaj, ne haragudj nyuszika - válaszol a sas - elfelejtettem mondani, hogy a demokrácia csak idefent érvényes! Ha odalent azt csinálsz, amit szeretnél, könnyen seggbe kúrhatnak érte... |
| zoligs | 7130 | 2008. július 17. 18:02 | Válasz erre: 7126 |
|
nem kell ehhez semmit hozzászólni, küldje el a barátnõjét pl. velem egy hétvégére motorozni, majd eldöl ,hogy igaz-e vagy sem :)
|
| Hadvezér | 7129 | 2008. július 17. 17:47 | Válasz erre: 7128 |
|
Nekem inkább az kellene, hogy: "Csúnya motorosbalesetem volt! Lenyeltem egy bukósisakot!" |
| berdogabor | 7128 | 2008. július 17. 17:44 |
|
Pólófeliratok férfiaknak: Sörért kefélek! Dugok az elsõ randin! |
| KToM | 7127 | 2008. július 17. 15:44 |
|
Kollégám kedvenc mondása: - Olyan régen dugtam, hogy most már akár nõvel is. |
| berdogabor | 7122 | 2008. július 17. 13:04 |
|
A fény gyorsabban terjed, mint a hang. Ezért van az, hogy néhány ember elsõ ránézésre normálisnak tûnik, amíg meg nem szólal.
|
| fragile | 7121 | 2008. július 16. 19:16 |
|
"http://www.origo.hu/teve/20080714-meghokkento-jelentek-a-megasztar-4-valogaton.html"
|
| NOrbixj | 7120 | 2008. július 16. 12:00 |
|
Idõs székely házaspár ücsörög a ház elõtt. Morfondírozik az öreg: - Te Anyjuk! Ha egyikõnk meghal, én beköltözök a városba. |
| NOrbixj | 7119 | 2008. július 15. 15:35 |
|
Talmáxi rémálmai! :D "http://sportmotor.hu/motoros_videok/poen/?vi=27881" |
| Vaslovas | 7116 | 2008. július 15. 14:06 | Válasz erre: 7115 |
|
A kalapácsot vedd magadhoz, a "kopogtatáshoz"
|
| Cerb | 7115 | 2008. július 15. 14:05 | Válasz erre: 7113 |
|
bemész a házba, leveszed a dugót, felborítod, trombitást, bedugod a lyukat. Van vized. Házból a tölcsért elfordítod, majommal mákot szóratsz bele, kifõzöd, kinyitod Most már önállóan tovább |
| ziksz4 | 7113 | 2008. július 15. 14:02 |
|
a kalapálós csigától hogyan tovább, mert már kezd idegesíteni! :-)
|
| olika | 7111 | 2008. július 15. 14:01 | Válasz erre: 7109 |
|
az mán meg van.elengedett.Most bent vagyok egy fa mögött és sehova nem menek. :-(((( Nem is olyan eCCerû!! :-)))) |
| Cerb | 7110 | 2008. július 15. 14:00 | Válasz erre: 7107 |
|
ja ja, kolbásszal megfordítod, antennát leborítod, oszt?
|
| olika | 7101 | 2008. július 15. 13:51 | Válasz erre: 7100 |
|
de mit tudok csináni és mellik billentyûvel??????????
|
| olika | 7099 | 2008. július 15. 13:50 | Válasz erre: 7098 |
|
Az meg volt.A rohadékok lenyulták a buksit oszt a mam meg ment utánunk.Majd leszálltak egy alvó robotnál oszt onnan kiléptem. :-(((( |
| Vaslovas | 7098 | 2008. július 15. 13:48 | Válasz erre: 7097 |
|
Kutyát bele kell dobatni a zsákba, hogy elvigyék..
|
| olika | 7097 | 2008. július 15. 13:45 | Válasz erre: 7096 |
|
rá menek a linkre oszt amiko begyön a buksi semmit nemtudok csináni. :-((((((( Végig zongoráztam mindent. :-((( |
| olika | 7094 | 2008. július 15. 13:42 | Válasz erre: 7092 |
|
nem jövök rá mit,mivel,hogyan!!!! :-(((((((((((((((((( |
| NOrbixj | 7088 | 2008. július 15. 12:26 |
|
ez ez ez ez a kedvencem lett :d "http://youtube.com/watch?v=bxtk8OEKIMw&feature=rec-fresh" |
| LordZyx | 7085 | 2008. július 15. 12:02 | Válasz erre: 7084 |
|
Üdv! Rákkakntint kutyaház, kutya kijön, elrakják zsákba, oszt tovább... :) |
| Cerb | 7084 | 2008. július 15. 11:42 |
|
Valaki segítsen, már, hogy lehet a kutyásszobán átjutni, mert az õrületbe kerget!! "http://amanita-design.net/samorost-2/" |
| Vaslovas | 7080 | 2008. július 15. 08:16 |
|
KÖRLEVÉL.... Kedves Péter! Örömmel értesítelek, hogy szerelmünk gyümölcse, a kis Péter, megszületett. Sajnos anyatejem nem lévén szoptató-dajkát kellett alkalmaznom. Õ kubai származású, így a tejétõl gyermekünk bõre szinte teljesen fekete lett. Errõl ugyebár én abszolúte nem tehetek... A te szeretõ Anitád ********************************* Drága édesanyám! Az imént vettem kézhez Anita levelét, melyben értesít, hogy kisfiúnk született. Mivel nincs elég anyateje dajka segítségére szorul, aki színesbõrû, és a tejétõl kisunokád bõre is csaknem fekete lett, amirõl persze az én drágám egyáltalán nem tehet. Remélem te is együtt örülsz velünk Ölel fiad, Péter ************************************** Édes fiam! A te születésedkor én pontosan ugyanúgy jártam, mint most a te Anitád. Elapadt a tejem, ezért téged tehéntejjel kellett tápláljalak. Valószínûleg ettõl lettél te ekkora marha... Amirõl persze én egyáltalán nem tehetek. Csókol Anyád |
| TeeJay | 7079 | 2008. július 14. 20:43 |
|
- Papa, én hogy születtem? - Egy nap papa és mama találkozott, és... "http://youtube.com/watch?v=qfaKlDNz1G0" |
| fragile | 7078 | 2008. július 13. 09:44 |
|
már volt, de akkor is: ken leee tulibu dibu dauchoo "http://www.youtube.com/watch?v=_RgL2MKfWTo&feature=related" |
| fragile | 7077 | 2008. július 13. 09:27 |
|
száguld mint az álom :-) "http://www.youtube.com/watch?v=FQyTzNaEPJk&feature=related" |
| fragile | 7076 | 2008. július 13. 09:25 |
|
kisfogyasztásu........ :-)))))))))))))))))))))))))))) "http://www.youtube.com/watch?v=5BfBqnk8NTc&feature=related" |
| NOrbixj | 7075 | 2008. július 12. 11:11 |
|
eljen a biztonsagos motorozas :D "http://ize.hu/click.php?id=8228&url=http%3A%2F%2Fwww%2Eyoutube%2Ecom%2Fwatch%3Fv%3DklteYv1Uv9A" |
| NOrbixj | 7074 | 2008. július 11. 15:30 |
|
"http://www.youtube.com/watch?v=I5ALIL7T764&eurl=http://joybreak.net/index.php/Funny/Page-3.html"
|
| berdogabor | 7073 | 2008. július 11. 14:57 |
|
Klikk ide: "http://flashificator.com/1/BlueMoon/Buffet/Buffet.html" A bal egérgombot lenyomva tartva tudsz mozogni, az egér gombjával pedig zoom-olhatsz is. Jó étvágyat! :o) |
| fragile | 7071 | 2008. július 11. 12:24 |
|
Két nõ elmegy golfozni, es az egyik olyan ügyetlenûl üti meg a labdát,hogy az egyenesen az arrafelé játszó férfiak egyikének megy, aki rögtön térdre csuklik, és a kezét az ágyékához szoritva, hemperegve nyöszörög. A nõ ijedten odarohan, lehajol hozzá, es megnyugtatja, hogy õ tulajdonképpen ápolónõ, és legyen szives engedje meg, hogy segitsen neki. Miután a férfi bólint, a nõ elkezdi szép finoman masszirozni a tojásait. Már csinalja vagy öt perce, mikor megkerdezi a ferfitõl: - Jobban van egy kicsit? - Köszönöm szépen - mondja a férfi vigyorogva - sokkal jobban vagyok,bár a hüvelykujjam még mindig nagyon sajog! |
| Cerb | 7070 | 2008. július 11. 09:56 |
|
Ismerõs arc? "http://videa.hu/videok/vicces/amikor-nezed-a-fizetesi-papiro-vicc-xDRZRaQwkBj9reKQ" |
| Balu | 7069 | 2008. július 10. 10:39 | Válasz erre: 7060 |
|
Adnám én maximus generális csak a csipészhez kellett vinnem .... Nem bírta a súlyomat és kitort mindkettõ sarka, igaz így sokkal funkcionálisabb lett...... :-)))) |
| krapek | 7068 | 2008. július 10. 10:37 |
|
Az öreg hölgy elmegy a falu plébánosához es pironkodva mondja neki: - Tisztelendõ úr, a gyerekeimtõl kaptam két lánypapagájt karácsonyra, de valami rossz házból származhatnak, mert nagyon csúnyán beszélnek. Szégyellem elmondani, de egész nap azt rikácsolják: "Hé, mi kurvák vagyunk, gyertek dugni!" A plebános tudja a megoldást: - Van nekem is ket fiúpapagájom, azok itt a templomban nõttek fel és egész nap imádkoznak. Zárjuk össze a madarakat, biztos jó hatással lesznek az enyémek az önéire. Be is teszik a két ájtatos papagáj kalitkájába a lányokat, akik azonnal rikácsolni kezdenek: - Hé, mi kurvák vagyunk, gyertek dugni! Mire az egyik templomi papagáj kenetteljesen odafordul a kollégájához: -Tedd el az olvasót, Theodor testvér. Imánk meghallgatásra talált.. |
| UBU | 7067 | 2008. július 10. 10:36 |
|
"A nõkkel nagyon kell vigyázni, rendkívül veszélyesek: övék a világ pénzének a fele, és a világ összes puncija!"
|
| krapek | 7066 | 2008. július 10. 09:01 |
|
A nõ bemegy a szõnyegkereskedésbe, sokáig válogat, majd ahogy lehajol, hogy megtapintsa az egyik szõnyeget, pukizik egy jó nagyot. Derékig elvörösödve megkérdezi az eladót: - Ne haragudjon, mennyibe kerül ez a szõnyeg? Mire az eladó: - Hát asszonyom, ha az érintésétõl elfingotta magát, az árától be fog szarni! |
| krapek | 7065 | 2008. július 10. 09:00 |
|
A pacal meg a puha kenyér békésen szundikálnak a gyomorban. Egyszer csak valami zavaros lötyi érkezik felülrõl. Kérdik: - Hát Te kivagy? - Én vagyok a kisfröccs - jön a felelet. - És honnan jössz? - Engem a Nagy Pista küldött - szól a válasz. Darabig csönd, majd újabb zavaros valami, ismét felülrõl. - És Te ki vagy? - hangzik az ingerültebb kérdés. - Én vagyok a nagyfröccs. - Honnan? - Engem is a Nagy Pista küldött. Rövid idõ múlva valami még zavarosabb érkezik, megint felülrõl. - Hát Te? - Én vagyok az unikum. - És honnan? - Hát engem is a Nagy Pista küldött. A pacal erre nekiáll nyújtózkodni. Kérdi tõle a kenyér: - Mit csinálsz? - Megyek, megnézem, ki ez a nagypista... |
| berdogabor | 7061 | 2008. július 10. 07:51 |
|
A ház egy hely, ahol a cuccaidat tarthatod, amíg újabb cuccok után járkálsz. |
| Hadvezér | 7060 | 2008. július 9. 18:06 | Válasz erre: 7053 |
|
Pici Maci! Visszaadhatnád a rózsaszín tûsarkú cipõmet, amit a felvonulásra kértél kölcsön! A parókát megtarthatod! Tudod, ilyet nagyon drága legyártatni 46-os méretben! :-)))))) |
| Hadvezér | 7058 | 2008. július 9. 17:10 |
|
Ferike, 1/B osztályos tanuló gyöngybetûkkel felírja a táblára, hogy "TOLLTATÓ". Mire a tanár: - Oda még egy Erkel, Ferenc. |
| Hadvezér | 7057 | 2008. július 9. 17:08 |
|
A motorod franko Néro ! Mehetek vele egy kört Russel ? Te nem , csak Norris ! |
| Hadvezér | 7056 | 2008. július 9. 17:07 |
|
-Nagymami, te ültél már trojkán? -Az mi? -Orosz fa szán. -Orosz faszán? Igen, 1945-ben. |
| Cerb | 7055 | 2008. július 9. 14:55 |
|
Kivizsgálás után, az orvos egy nagy tekercs papírból olvassa fel a diagnózist a betegnek: -Májgyulladás, szívelégtelenség, két oldali heveny vesegyulladás, tûdõrák, trombózis... -Doktorúr, mondjon valami pozitívat!! -Õõõõõõõõ.....Aids-teszt? |
| fragile | 7054 | 2008. július 9. 13:00 |
|
A buzi elmegy az AIDS teszt eredmenyéért. Mondja neki az orvos: - Uram készüljön fel, a teszteredmény sajnos pozitív. Mire a Buzi: - De doktor úr, még olyan fiatal vagyok, nem halhatok meg. - Értse meg uram, ez nem játek, jobban kellett volna vigyázni. - De hát az orvostudomány mai állása szerint ... Szóval biztos fel tud írni valami gyógyszert. - Na jó, felírok maganak egy hashajtót. - Az segíteni fog ? - Biztos nem, de legalább megtanulja, hogy mire való a segge. |
| Balu | 7053 | 2008. július 9. 11:51 | Válasz erre: 7046 |
|
Nem hiszem hogy kiégette volna... A viccek azt hiszem mindig eléggé egyoldalú dolgok, volt már itt vicces, és nem vicces dolog is kitárgyalva. A buziverés számomra vicces, sõt örömteli.... Mindig is támogattam. És ez nem is fog változni.... :)
|
| Macko | 7050 | 2008. július 9. 11:05 | Válasz erre: 7049 |
|
Rádió kívánságmûsor: - Jó napot! Tegnap találtam az utcán egy tárcát, benne 2,5 millió forint, pár bankkártya, mellette a pin kódok, meg egy névjegy. Kiss Béla, Király utca 16. Na neki küldeném a következõ számot! |
| Cerb | 7049 | 2008. július 9. 10:58 | Válasz erre: 7044 |
|
Anyósomnak szeretném kérni Kylie Minogue-tól a What's in your eyes címû számát!
|
| Cerb | 7048 | 2008. július 9. 10:51 | Válasz erre: 7042 |
|
Na ja, ezt szerintem is itt hagyjuk abba, mert a gyomrom forog, és mindjárt itt az ebéd. A felvonulásról, meg az a véleményem, hogy a buzi, az maradjon otthon buzi, és ne vigye ki az utcára, mert nem tojást vágnék hzozzá, hanem egy üllõt. Vagy vonuljanak fel a Death Valley-be ( ba?), ott biztos nem bántaná ezeket senki. Két buzi veszekszik. -apd be a f-om! -Nem békülök! Téma lezárva. |
| NOrbixj | 7047 | 2008. július 9. 10:48 |
|
rendben befejeztem. kar hogy nem lehet törölni a regisztraciót :)
|
| kitkatamas | 7046 | 2008. július 9. 10:46 |
|
Nagyon szépen megkérlek, Norbi, hogy ezt hagyd abba. Kurvára mindegy, hogy kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatban, ez az oldal nem errõl szól. Balu, te rohadt érzékenyen reagáltál azonnal mindenre, ami kicsit is offtopic. Ez már kiégette a szenzorodat? Szomorú. |
| NOrbixj | 7045 | 2008. július 9. 10:44 |
|
Bejött az élelmiszerboltba egy szöszi. - Kérek egy kék Szofit! Levettem egy egy nekem szimpatikus darabot a sok közül, és a hölgy elé tettem. A dobozon nagy fekete keretben az állt, hogy a dohányzás tüdõrákot okoz. A hölgy felháborodva utasította vissza: - Nekem ez nem kell, mert ez tüdõrákot okoz! Padlót fogtam. Hogy valaki ilyen jó helyzetfelismerõ legyen! És így lehessen rá hatni! Elhatároztam, hogy olyat mondok ami alapjaiban rengeti meg a világnézetét, majd elboruló aggyal, de faarccal közöltem vele: - Sajnos mind rákot okoz. Erre õ szintén faarccal: - Adjon egy másik dobozzal ugyanebbõl a márkából! Elõször azt hittem viccel, de rájöttem hogy nem. Hát, én adtam neki. - Erre meg az van írva, hogy a terhesség megszakadásához vezethet. - Ó, az jó, nem vagyok terhes, és így nincs gond. Tüdõrákot mégse szeretnék kapni! Azt hittem, felkötöm magam, de erõt vettem magamon, végül is a napom szép volt, mert újfent örömöt okoztam egy vásárlónak. De a történetnek itt nincs vége. A hölgy pár nap múlva visszatért, megint kért egy kék Szofit. Rutinos droidkezelõként mindjárt meg is néztem, mi van a dobozon. Az írás imígyen szólt: "A dohányzás csökkenti a spermiumok számát." Gondoltam, ez biztos jó lesz, és oda is adtam. Nézegette, nézegette, közben egy pár embert kiszolgáltam, majd közölte: - Ez férfi cigi, ez nekem nem jó! Adjon nõit! |
| NOrbixj | 7044 | 2008. július 9. 10:43 | Válasz erre: 7043 |
|
azért emma szerintem vicces. de rendben. Kívánságmûsor a rádióban: "Kérnék egy számot a BKV-soknak, Rihannától a Shut up and drive-ot." |
| drfarago | 7043 | 2008. július 9. 10:13 |
|
Nem,én nem szeretnélek bántani!Én csak vicceket és jó poénoket szeretek itt olvasni,de sikerült itt is beleszarni a ventillátorba.Sajnálom.Remélem neked örömet okoz,amit csinálsz.
|