| redmary | 3399 | 2007. március 7. 17:30 | Válasz erre: 3398 |
|
Igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.:-))))))))))))))))))))
|
| redmary | 3397 | 2007. március 7. 15:01 |
|
>15 ÉVES a BESENYÕ PISTA !!! > >Ebbõl AZ alkalomból felidézendõ néhány örökbecsû mondata: > >Nem a gyõzelem, a részvétel, hanem a fontos. >Közös lónak túrós a táska. >Nem a gyõzelem a fontos, hanem AZ õszinte részvétem. >Aki másnak vermet ás, ... Nem magának ássa! >Éhes makkal disznókat álmodsz! >Kicsi a bors, de fõleg AZ õrölt. >Aki mer, annál van a kanál. >Ahány ház, annyi baj legyen. >Okos enged, ha már szenved... >Szegény ember vizel és fõz! >Jobb félni, mint megnõsülni! >Ki a hideget nem szereti, hóember nem lehet. >Mindenhol jó, de legolcsóbb otthon. >Hajléktalanok jelmondata: "Kukából nem lesz szalonna." >Felesleges, mint szõkének gondolkodási idõt adni. >Verés közben jön-megy a székláb. >Evés közben jön meg a szomszéd. >Akasztott embernek lába se éri a földet. |
| redmary | 3396 | 2007. március 7. 14:52 |
|
Gyerekszáj "A Föld elsõ élõlényei a kékmaszatok voltak" "Amerikában a Sziklás-hg-ben rengeteg Gizimedve él" "A tengerszint emelkedését dagálynak, a süllyedését apámnak nevezzük" "Gyõr egyik legszebb kiállítási tárgya Szent László spermája" "A világ legnagyobb sodrású folyója az Anakonda, melynek õserdeiben rengeteg amazonas él" "A lelkészek a parókán laktak" "A római katólikus egyház feje kétezer éve a cápa" "Ady Endre szülei: Góg és MAgóg.." "A költõk csak akkor tudtak verseket írni ha homlokon csókolta õket egy mázsa" "Arany János 1817tõl 1882ig született" Caesar utolsó szavai így hangzottak: Te is fiam Brumi?" "Maugli párducát Bagarolnak hívták" "Mikszáth híres regénye a Nosztí fiú esete a Tóth Matyival" "Hemingway Nobel-díjat kapott az Öreg halál és a hengerért" "Juhász Gyula egyik legszebb szerelmes verse az Anna ökör" "Az irányított egyenes szakasz a Hektór" "Síkidomok a kör, a négyzet, a háromszög és a palalelógó gamma" "Stephenson megépítette az elsõ rakétát, amit Gõzmozdonynak nevezett el.. ja nem! Fordítva!" "A távíró feltalálása után már csak az lehetett távírász, aki megtanulta a Morzsa ábécét" "Dugovits Titusz a hátsóját a falnak támasztotta és azon felmászott" "II. József Mária és Terézia fia volt..." "A trákok mai utódai az osztrákok" "Mezopotámia a Tigris és az Elefántesz folyók között terült el" "Egész Európa rettegett a magyarok nyulaitól"' "1222ben II. András király adta ki az Aranybuktát" "Caesar átlépett a Rubik Ernõn" "Benyovszky volt Magadoszkár legnagyobb királya" "Gararin volt az elsõ földönkívüli" "Az USA azért lépett be az elsõ világháborúba, mert a Lucitania gõzösbõl a németek tengeralattjárót csináltak" "A polipok lábasfejûek, de nem azért, mert lábas van a fejükön" "Az ausztrál vadkutyák a digók" "Az opera végén Othello ledöfte Desdemonát, aki erre énekelni kezdett" "A medveféléknek több faja van, pl: a barnamedve, jegesmeve, grizzlymedve és Micimackó" "A csótányok a rovarok osztályába tartoznak, azon belül a rusnya dögök családjába" "A baromfiudvar leggyakoribb lakója a buta liba, a hülye tyúk és a mérges pulyka" |
| nagyHoHo | 3394 | 2007. március 7. 13:40 | Válasz erre: 3382 |
|
A motort megtarthatod...az utast viszont elvinném egy körre...
|
| Apu | 3392 | 2007. március 7. 13:35 | Válasz erre: 3387 |
|
Az én képem jó, meg van is hozzá és a fotó egy nagylelkû hölgyet ábrázolt, aki nem tagad meg semmit....
|
| gyurmaplus | 3391 | 2007. március 7. 13:32 | Válasz erre: 3388 |
|
Szivesen megadom! Még az egyik kép készitõjének is , ha gondolod!
|
| MatulA | 3390 | 2007. március 7. 13:27 | Válasz erre: 3387 |
|
légyszíves használd a Válasz erre címû linket! akkor sokkal könnyebben nyomon követhetõ a beszélgetés. :-)))) |
| jerry | 3388 | 2007. március 7. 13:23 | Válasz erre: 3384 |
|
Jók a festmények, ja és meg adnád a kandallós számát?...... :-P
|
| Gumikacsa | 3383 | 2007. március 7. 13:16 | Válasz erre: 3382 |
|
Hol vetted a Suzut, az enyémrõl ez az extra hiányzott...
|
| gyurmaplus | 3382 | 2007. március 7. 13:15 |
|
A multkor feltettem ezt a képet a mocimról a Stromos oldalra! Akkor ez is csak véletlenül maradhatott... |
| Apu | 3374 | 2007. március 7. 12:58 | Válasz erre: 3372 |
|
Na ezt már el is döntötte! Akkor ajánlom figyelmetekbe az alábbi motort! http://www.videobomb.hu/video/Vida_Guerra_motorozik |
| redmary | 3371 | 2007. március 7. 12:42 | Válasz erre: 3368 |
|
Na de Apu,enyje-bejnye irgumburgum szabad ilyen fotót?:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
| kitkatamas | 3370 | 2007. március 7. 12:29 | Válasz erre: 3368 |
|
Igen. Na most képzeld el, ha te szívod ezt mellre! Sokkal csúnyább lennél! :-)
|
| berdogabor | 3364 | 2007. március 6. 22:59 |
|
Minek megy a vak az erdõbe?? ???? Fának. Nõi mellméretek: Cici, mell, húb@zdmeg. Hogyan lehet a férfiakat megyék szerint csoportosítani? 18-25-ig HEVES 26-30-ig VAS 30-40-ig BÉKÉS 41-tõl.... TOLNA de már nem megye |
| berdogabor | 3363 | 2007. március 6. 22:50 |
|
Hogy hívják Einstein kisebb testvéreit? ???? Zweistein, Dreistein Két német kémet a II. világháború idején átdobnak angliába. Hogy elvegyüljenek a helyiek között bemennek egy pub-ba és kérnek két martinit. A pincér megkérdezi. -Dry Mire a kémek. -Nein dry! Zwei! Mi volt az elsõ két kérdés párttagsági jelentkezési lapon a szovjetúnióban? ??? 1. Ki a példaképed? 2. Miért pont Lenin? A parasztbácsi ufó-t lát. Felkeresi a TV, hogy a saját szavaival mondja el amit látot. -Kimegyek az udvarra kurva sötét van. -Megyek hátra a kertbe, kurva sötét van. -Egyszercsak mi a picsa, aztán megint kurva sötét van. |
| Tomota | 3362 | 2007. március 6. 22:44 |
|
Bocs a klippet nem lehet csatolni.... :-( pedíg jó.... majd másképp megpróbálom. |
| Apu | 3360 | 2007. március 6. 20:11 |
|
Béke legyen, ne felejtsétek az örök mondást: Mindenki hisz valamiben, én azt hiszem iszok még egy sört!! |
| kitkatamas | 3359 | 2007. március 6. 17:58 |
|
Az autóbuszon egy hölgy véletlenül leül egy férfi utas ölébe. - Ne haragudjon. Azt hittem, feláll - szabadkozik a hölgy. - Nem, nem, az csak a kulcsom - válaszolt a férfi. Egy nõ sorban áll a postán, amikor észreveszi, hogy elõtte egy középkorú, kopaszodó férfi rengeteg, szívekkel teli képeslapra kis szivecske-bélyegzõt nyomkod, majd elõvesz egy parfümös üveget, és az összes lapot egyenként befújja. A nõ nem bírja megállni szó nélkül: - Mondja, maga mit csinál? - Szétküldök 1000 darab Valentin-napi képeslapot azzal a szöveggel, hogy: "Találd ki, ki vagyok!". - De miért? - Válóperes ügyvéd vagyok. Egy elítélt épp a villamosszékben ül, és a kivégzésére vár, amikor hirtelen elkezd csuklani. Az õr megkérdezi tõle: - Mi az utolsó kívánsága? - Lenne szíves kérem, megijeszteni? - Mentek már át rajtad nehézekével? - Nem, dehogy! - Fúj, de mûveletlen vagy! |
| l11 | 3358 | 2007. március 6. 17:54 |
|
Második hosszú hozzászólást fojtom magamba.... Nem lehetne továbblépni? Nem tudom, mi volt a vicc pontosan, de annyira biztos nem volt jó, hogy meg kelljen sértõdni a moderáláson... |
| kitkatamas | 3356 | 2007. március 6. 17:26 | Válasz erre: 3355 |
|
Krisztián! Egyszerûen copy/paste-elte az elõzõ beírását, amit ugyanerre a viccre írt gyurmaplusnak, csak azt közben Laci kétszer kitörölte (ezt a második után írta, az elsõre nem válaszolt). Lásd: #3311 #3334 #3336. |
| krisztian.fz6 | 3355 | 2007. március 6. 17:11 | Válasz erre: 3348 |
|
BALU!!! NE OSZD NEKEM AZ ÉSZT!!! MI A BAJOD???
|
| Macko | 3353 | 2007. március 6. 16:41 |
|
Tesztvicc: Embernek meghal a kutyája, rendes temetést szeretne neki. Elmegy a katolikus paphoz, aki kerek perec közli vele, hogy állatokat nem lehet egyházi szertartás szerint eltemetni. A református lelkész ugyanezt mondja. Marad a rabbi, akinek szintén elõadja a kérését, és a nyomaték kedvéért egy vastag borítéskot is átad némi pénzösszeggel. A rabbi gondolkozik egy kicsit. - Nem is tudom. Nem szokás ilyet tenni. Hogy is hívták az elhunytat? Roth Weiler? |
| Macko | 3352 | 2007. március 6. 16:38 | Válasz erre: 3351 |
|
Azért ha visszaolvastok, volt itt sok vicc már! Zsidós meg cigányos is, csak van egy határ. Érezni kell, mi lehet az érintettek számára bántó, és azt nem kell feltenni.
|
| hgwells | 3351 | 2007. március 6. 16:32 | Válasz erre: 3349 |
|
....különben lehetnek cigány és zsidó , sõt még néger motorosok is és ha olvassák akkor nekik rosszul is eshet.... a falun élõknek meg rosszul eshet a paraszt bácsis , a rendõröknek a rendõrös , a kovácsoknak a kovácsos , meg mindenkinek a mindenkis vicc... Ha ez egy moderált oldal akkor le kell nyelni a békát és kész. Ha valaki olyat akar irni amit itt nem szabad az nyisson az index-en egy topikot . (de szóljon , hogy mikor , mert olvasni szeretném :-)))) |
| Macko | 3350 | 2007. március 6. 15:59 | Válasz erre: 3348 |
|
Lehet hogy szegényke lemaradt a tegnapi-mai fejleményekrõl. Ne legyél mindjárt ingerült, Balu! Mint szegény személyszállító kisiparossal... :o)))
|
| Macko | 3349 | 2007. március 6. 15:58 | Válasz erre: 3345 |
|
Figyelj Gyurma. Ez egy nyilvános oldal, van egy tulajdonosa, akinek felelõsséget kell vállalnia az itt megjelentekért. Ha valakinek nem tetszenek a leírtak, nem a tagokat fogja megkeresni, hanem az üzemeltetõ céget. Nem érdekes, hogy Te vagy én mit gondolunk arról, hogy mi bántó és mi nem. A mai magyar közhangulatban ilyen helyekre, mint a motorozz.hu, nem illik zsidó- és cigányvicceket írni, amelyek megbánthatják az ezen kissebbségekhez tartozó embereket. Természetesen vannak zsidó- és cigányviccek, melyek nem bántóak, ezeket nem is szokta kimoderálni Laci. A határt meg meg kell érezni mindenkinek. A Te ominózus vicced Szerinted nem volt bántó, L szerint igen, és ebben az Õ szava a döntõ. És ha egyszer Õ úgy ítéli meg, hogy a vicc vagy bármilyen egyéb hozzászólás sérti az oldal szellemiségét, akkor azt kitörli és kész. Ilyen volt már több kép, hozzászólás, sõt egész topic is, pl. a politikai, a 18+, stb. Nem értettem vele egyet mindig én sem, de el kellett fogadnom és kész. Ugyanez vonatkozik mindenkire, Rád is. |
| Balu | 3348 | 2007. március 6. 15:48 | Válasz erre: 3347 |
|
krisztianfz6!Te télleg nem vagy idevaló vagy csak nem érted ????? Nem kell hozzá egyetemi végzettség hogy rájöjj kirekesztõ vagy , és sértõ.... Ezek ea tulajdonságok jellemzõen nem ezt az oldalt képviselik... pont. |
| Balu | 3346 | 2007. március 6. 15:28 |
|
Egyszer volt, hol nem volt, volt egy fiú aki megkérdezett egy lányt: > "Leszel a feleségem?" A lány azt mondta: "NEM!" A fiú eztán boldogan élt, > horgászni, vadászni járt, golfozott, sört vedelt és fingott amikor és ahol > csak akart. VÉGE |
| gyurmaplus | 3345 | 2007. március 6. 15:20 | Válasz erre: 3341 |
|
Igen! Beirtam mert többen kérték... És igy egyszerübbnek tünt mit elküldeni annyiszor. De nem volt itt sokáig! Kicsit nagy feneket keritettek néhányan ennek a viccnek! Le is baltáztak érte nem egyszerüen! De hát ezt lehet...nyugodtan! Viszont olyan is akadt aki mellettem meg a szabad vicc mesélés mellett tette le a voksát!! Pedig most tudok egy-két rendõrös viccet! De nem merem leirni...! |
| berdogabor | 3342 | 2007. március 6. 13:17 |
|
- Ki a legvonzóbb férfi? - Mágnes Miska. - Ki az? Kocsmában ül és se keze, se lába, se feje? - Törzsvendég. - Miért csukták le a narkós papot? - Szertartásért. - Mi a különbség a tenisz és a szex között? - Szinte semmi. A teniszben az a lényeg, hogy melyik szervál, a szexben meg hogy melyik szerv áll. - Mi a mojzsa? - Kityi, apjó kenyéjdajab… - Hogyan mondják más szóval, hogy festékkatalógus? - Mázlista. - Miért öltöztetik szép fehér ruhába a menyasszonyt? - Mert minden háztartási gép fehér… |
| Macko | 3341 | 2007. március 6. 13:13 | Válasz erre: 3337 |
|
Beírtad megint??? :o)))))) GYURMA, NEADDFEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Írd be minden nap többször, hátha egysze Lkerüli L figyelmét!!! :o))) |
| fülemüle | 3340 | 2007. március 6. 11:01 |
|
Zuhan a repülõgép. Pilóta bemondja, hogy sajna vége, itt most mindenki meghal. Feláll egy nõ sírva. Széttépi a blúzát, és így szól: -Ha már meg kell halnom, legalább utoljára érezni akarom, hogy nõ vagyok. Feláll egy férfi, odadobja a nõnek a zakóját és így szól. -Vasald ki te hülye ku**a! |
| pisty | 3339 | 2007. március 6. 10:55 |
|
A fiatal indián harcos kérdezi a törzsfõnököt: nem kellene-e áttérniük az amerikai nevek használatára, pl. John Smith, stb. - Nem tetszik a feleségem Ezüst Hold neve? - De, de.. - És a fiamé: Zord Bölényé? - De, de .. - Na akkor eredj Barna Szar, és gondold át mégegyszer a javaslatodat. (csak Apach kedvéért írtam be ide is:-))))))))))) |
| gyurmaplus | 3337 | 2007. március 6. 10:02 | Válasz erre: 3336 |
|
Balu! Akkor legyen minden szomszédod ilyen!!! És akkor jót kivántam Neked!! Látod én nem akarok senkinek rosszat.... |
| Balu | 3336 | 2007. március 6. 09:57 | Válasz erre: 3334 |
|
Gyurma!! Te télleg nem vagy idevaló vagy csak nem érted ????? Nem kell hozzá egyetemi végzettség hogy rájöjj kirekesztõ vagy , és sértõ.... Ezek ea tulajdonságok jellemzõen nem ezt az oldalt képviselik... pont. |
| berdogabor | 3335 | 2007. március 6. 09:54 |
|
A hibák olyanok, mint a gépkocsi fényszórója: csak a másoké zavar bennünket. - Mit csinálnak a várvédõk, ha unatkoznak? - Elfoglalják magukat! Géza váratlanul hazaérkezik és ott találja az ágyban a feleségét anyaszült meztelenül a barátjukkal. Géza a fejéhez kap: - Rózsi, hát eszednél vagy te? És ha most nem én jövök be, hanem egy idegen?! Az Alkoholellenes Liga elnöke megkezdi ünnepi beszédét egy összejövetelen: - Sohasem lesz boldog az az ország, ahol pálinkát árusítanak! Erre egy borízû hang bekiabál: - Az már igaz, bárcsak ingyen osztogatnák! |
| kitkatamas | 3333 | 2007. március 6. 09:20 | Válasz erre: 3323 |
|
Énhajlovics Tevadar, éniszteri tetkár Tehajlovics Õvadar, teniszteri õtkár Õhajlovics Mivadar, õniszteri mitkár Mihajlovics Tivadar, miniszteri titkár |
| apach | 3331 | 2007. március 6. 00:09 | Válasz erre: 3330 |
|
Látod! A korral megnõ a felelõsség, jön a sok gond, a munka,,,, Hát megérte???
|
| l11 | 3330 | 2007. március 6. 00:07 | Válasz erre: 3329 |
|
Viccelsz? Értelmes hozzászólásra hetek óta nem volt idõm....
|
| apach | 3329 | 2007. március 6. 00:05 | Válasz erre: 3328 |
|
Jajj Laci! Má' úgy megörültem! Azt hittem beírtál egy viccet! :))
|
| gyurmaplus | 3327 | 2007. március 5. 22:47 | Válasz erre: 3324 |
|
Kiváncsi vagyok, hogy a Tsabi viccének mi lesz a sorsa....?!
|
| gyurmaplus | 3326 | 2007. március 5. 22:45 | Válasz erre: 3322 |
|
Akkor azt kivánom neki, hogy az õ szomszédja legyen egy ilyen szerény létszámu család!!! Az egészben az a vicc, hogy ez nem is vicc... |
| Macko | 3324 | 2007. március 5. 22:40 | Válasz erre: 3323 |
|
Lehet hogy inkább kéne engedni a romás vicceket? :o)))
|
| berdogabor | 3323 | 2007. március 5. 22:38 | Válasz erre: 3318 |
|
ÉN sike TE fuszos TE sike Õ fuszos Õ sike MI fuszos Misike Tifuszos |
| Macko | 3322 | 2007. március 5. 22:37 | Válasz erre: 3321 |
|
Biztos Laci kimoderálta. Nem véletlenül írtam rá, hogy nem illik. Régóta lakom ezt az oldalt... |
| gyurmaplus | 3321 | 2007. március 5. 22:35 | Válasz erre: 3311 |
|
Gyerekek! Hová lett az én ma reggel 9:50-kor feltett viccem?! Ki tud róla?! Volt aki még reagált is rá... |
| berdogabor | 3319 | 2007. március 5. 22:33 | Válasz erre: 3318 |
|
Tegnapelõtt tuska december 29 Tegnap tuska december 30 Matuska Szilveszter |
| tunguska | 3318 | 2007. március 5. 22:18 | Válasz erre: 3296 |
|
Vagy ... Tegnap elött jortad te. Tegnap jortam én. Major Tamás... |
| tunguska | 3317 | 2007. március 5. 22:16 | Válasz erre: 3296 |
|
Tegnap elött gasszárú cip én. Tegnap gasszárú cip te. Magasszárú cipõ! |
| berdogabor | 3315 | 2007. március 5. 15:14 |
|
Kisgyerek a buszon egy fickónak: - Bácsi, figyeljen már, kilóg a fél farka! - Sajnos fiam, az az egész. |
| berdogabor | 3314 | 2007. március 5. 15:13 |
|
Kamionos bemegy a bordélyházba, és odamegy a madamhoz: - Kérek valami ételmaradékot vacsorára, meg a legrondább, legkövérebb, legbarátságtalanabb lányt egész éjszakára! A madam csodálkozik: - De uram, nagyon szép, odaadó lányaink vannak, nagyon jó a konyhánk! Biztos, hogy nem egy finom vacsorát kér, meg egy szép lányt? - Nem. Nem kanos vagyok, hanem egyszerûen csak honvágyam van! Stewardess az utashoz: - Uram, kér vacsorát? - Mibõl lehet választani? - Igen vagy nem. Az öreg házaspár a mennybe kerül. Körülnéznek, csodálatos minden, csiripelnek a madarak, ragyog a nap, kék az ég, álmodni sem lehetne szebbet. Az öregúr egy hirtelen mozdulattal lecsavar egy fülest anyának. - Ezt most miért kaptam? - Ha nincs az a hülye diétád, már két éve itt lehetnénk...! |
| gyurmaplus | 3313 | 2007. március 5. 12:40 | Válasz erre: 3312 |
|
Kedves Zsolt! Szerintem irjál nyugodtan... De itt egy kis tanmese arról, hogy milyen viccet lehet mesélni... 3 ember utazik a vonaton. Ketten megállás nélkül zsidó vicceket mesélnek. A 3. egy fél óra után megszólal: -Úraim, ezt vagy nagyon gyorsan abbahagyják, vagy lecsukatom maguka! Higgyék el eltudom intézni... A másik kettõ megszeppen és csönd lesz. Úgy negyed óra mulva az egyikük megkérdezi a sértõdékeny utastársától: -Elnézést uram, néger viccet szabad mesélni? -Igen! Azt szabad. -Két néger találkozik. Az egyik így szól: "Te Kohn..." |
| Macko | 3312 | 2007. március 5. 11:14 | Válasz erre: 3311 |
|
Bár nekem tetszik, de cigányos állítólag nem szabad ide. Ha tévedek, majd írok én is sokat! :-)
|
| berdogabor | 3309 | 2007. március 5. 07:40 |
|
Kortárs irodalom... Családi kör Reggel van, reggel van, mindenki ideges. Ház ura üvöltve tiszta zoknit keres. Feketés csészével boglya fejû asszony, Ajánlja az égnek, hogy rája rogyasszon. Mintha szélbõl volna a nagylánynak lába, Sebesen bevonul a fürdõszobába. Hosszú perceken át pingálja a szemét, Testvéröccse ordít: - Gyere ki, te szemét! Konyha melegében jó pirítós mellett Nagymama mosolyog, ahogy tõle telhet. Min vigyorog mama? - kérdezi a veje, Csupa borotvahab összevagdalt feje. Wc-be zárkózik a legkisebbik gyermek, Most írja a leckét - na még csak ez kellett. Ajtó elõtt jár a család furcsa táncot, Szemük szikrákat szór, arcuk sok-sok ráncot. Mire a rádió mondja a hét tizet, Elromlik a bojler, nem ad meleg vizet. Az asszony begörcsölt kezekkel mosogat, Férje jeges vízben sziszegve mos fogat. A nagylánynak immár fél keze kabátban, A másikban pöttyös kakaós pohár van. Le is önti rögvest frissen mosott blúzát, S kabátján vastagon megkent kiflit húz át. Az utcáról szalad vissza a ház ura, Lábán cipõ helyett megszokott papucsa. A reggel számára eléri a csúcsát, A cipõben megleli elveszett slusszkulcsát. Reggel van, reggel van, ideges mindenki, Az asszony is elment nincs már otthon senki, Bevetetlen ágyon gyûrött párna feszít, És a WC-tartály sistereg egy picit... |
| indián | 3308 | 2007. március 4. 17:45 |
|
-Tessék tûzoltóság. -Tessék jönni gyorsan,mert ég a házam ! -Na jó ! De ,hogy jutunk ki önhöz ? -Miért nincs már meg az a nagy piros autójuk ? |
| indián | 3307 | 2007. március 4. 17:39 |
|
A túrista falun jár,siet a vonathoz,mikor találkozik a parasztbácsival. -Bátyám:ha átvágok a kertjén elérem a 6.20 -ast? -Ha elengedem a kutyákat fiam,még az 5.20-ast is ! |
| Balu | 3306 | 2007. március 4. 17:21 |
|
Szõke nõ írja be a jelszót: "SupermanBatmanEsmeraldaBerényiMiklós". Megkérdezi tõle a barátnõje: - Miért ilyen hosszút választottál? - Az írták, hogy legalább négy karakternek kell lennie . |
| indián | 3305 | 2007. március 4. 16:37 |
|
Debil család horgászik Kifogják az aranyhalat -Aranyhal :ha visszadobtok tejesítem 3 kivánságotokat! -Gyerek : Sünit,sünit -Apuka : Sünit az anyád p*csájába! -Anyuka : Vedd ki ! Vedd ki ! |
| indián | 3304 | 2007. március 4. 16:32 |
|
Fényképésznél -mondja életnagyságú nagyítást is vállal ? -természetesen. -akkor jo ,mert van egy kivételesen szép képem a Kékesrõl ! |
| indián | 3303 | 2007. március 4. 16:29 |
|
Tiszta apja ! A szomszéd megállítja a babakocsit belenéz,és azt mondja: - ez a gyerek tiszta apja. -ezt hogy érti? -Hát,ha elveszik tõle az üveget, rögtön orrdít ! |
| Xebulon | 3302 | 2007. március 4. 15:28 |
|
Parasztbácsika jelentkezik egy vetélkedõre. Elsõ kérdés: - Mi az négy kereke van és brummog? - Autó - A válasz majdnem jó, de mi egy Honda Civic autóra gondoltunk. Második kérdés: - Mi az két kereke van és brummog? - Motorkerékpár - A válasz majdnem jó, de mi egy Honda CR250 versenygépre gondoltunk. Harmadik kérdés: - Mi az nincs kereke van és brummog? - Motorcsónak - A válasz majdnem jó, de mi egy Honda BF90 csónakmotorra gondoltunk. Bácsika nyel egyet: - Én is kérdezhetek egyet? - Hát ... persze. - Mi az útszélén áll, nõnemû, feltûnõ ruhában, és férfiakra vár. - Protituált. - A válasz majdnem jó, de én a kedves édesanyjára gondoltam. |
| berdogabor | 3301 | 2007. március 4. 14:33 | Válasz erre: 3296 |
|
Megy a ruhat az erdõben és találkozik a farkassal. - Te farkas én most megeszlek. - Na ne röhögtess ruhat nem félek tõled. Erre a ruhat megeszi a farkast. Megy tovább és találkozik a medvével. - Te medve én most megeszlek. - Na ne röhögtess ruhat nem félek tõled. Erre a ruhat megeszi a medvét is. Megy tovább és találkozik egy emberrel. - Te ember én most megeszlek. - Na ne röhögtess ruhat nem félek tõled. Erre az ember megeszi a ruhatot. Tanulság: Nem a ruha teszi az embert. |
| apach | 3300 | 2007. március 4. 14:16 |
|
A mûsorvezetõ a következõ kérdéseket teszi fel egy szõke nõnek a sorban: 1. Hány évig tartott a 100 éves háború? - 116 év - 99 év - 100 év - 150 év A szõke nõ kihasználja a lehetõséget, hogy egy kérdést passzoljon. 2. Melyik országban találták fel a panama-kalapot? - Brazíliában - Chilében - Panamában - Equadorban A szõke nõ a közönség segítségét kéri. 3. Melyik hónapban ünneplik az oroszok az októberi forradalom emlékét? - Január - Szeptember - Október - November A szõke nõ telefonos segítséget kér és felhív egy másik szõke nõt. 4. Mi volt IV. György király neve? - Albert - György - Manuell - Jónás A szõke nõ a számítógép segítségét kéri. 5. Melyik állatról nevezték el a Kanári-szigeteket? - Kanári - Kenguru - Patkány - Fóka A szõke nõ kiesik a játékból. ___________________________________________________ P.S.: Ha a kérdések olvasása közben nevettél, akkor íme, a válaszok: 1. A százéves háború pontosan 116 évig tartott (1337-1453). 2. A panama-kalapot Equadorban találták fel. 3. Az októberi forradalmat november 7-én ünneplik. 4. IV. György király eredeti neve Albert volt. A király 1936-ban változtatta meg nevét. 5. A Kanári-szigetek neve a fókáról kapta a nevét. Latinul a fókák (=tengeri kutyák) szigetét jelenti. Na, mennyivel vagy okosabb a szõke nõnél? szerinted,,, |